Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz joelke HU #50750 üzenetére
Azt nem akartam javasolni, de az is ésszerű lehet, főleg ha már nem ér annyit a telefon.
(#50751) odrif:
Én még nem láttam olyan T-s számlát, amin nem szerepelt a készülék neve mögött a már említett /SL szösszenet, továbbá minden telefonjuk hivatalosan zárt. Innentől kezdve nincs jogalapja reklamálni azért, mert nem fogad el bármilyen kártyát. Ezt tudja kiküszöbölni a függetlenítéses módszerrel. Természetesen engem is zavarna ez a dolog, de tenni ellene igazán nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
[P]laci
senior tag
válasz joelke HU #50822 üzenetére
Tisztelettel megjegyezném, hogy az a "minimum egy ötszázassal több" valójában 600 Ft!
Amint kiválasztod, hogy igénybe veszed az e-Pack kedvezmény(*), azonnal 600 Ft-tal kevesebb lesz az előfizetés díja!(*) "Az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, a havi 600 Ft e-Pack kedvezmény nem érvényesül."
-
törölt tag
válasz joelke HU #53004 üzenetére
Kb mindegyiknél rossz ár van feltüntetve,ugyan ez volt múltkor is, csak reggelre vissza állították a korábbi dizájnt és akkor jó lett. Bejelentkezve meg azt kéri aktiváljam az elektronikus számlát...de hát már aktiválva van amióta létezik. Megint el qurták a dolgokat. Minek piszkálni valamit ami működik, ezzel az örökös dizájn váltással van megáldva a Telekom.
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #53019 üzenetére
Gyorsabban lerendezték a dolgot, mint hittem. Az érvénytelenítették a rendelésem. Az ügyfélszolgálaton a hölgy ezt nem azzal indokolta, hogy nem megfelelő árat tüntettek fel, hanem, hogy nincs készleten a termék, majd ha újra lesz akkor indítsak egy új megrendelést.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Vangelis
nagyúr
válasz joelke HU #53508 üzenetére
Egyébként azért nem változik a csomag státusza, mert baxnak bevételezni a boltban a csomagot....
Mivel ez is egy plusz feladat volna.. csak akkor vételezik be, ha az ügyfél bemegy és érdeklődik....Nekem pl az S5 mini még most sincs bevételezve.. mint ahogy a kis Nokia sem.
.... tisztelet a kivételnek. A hivatalos -pontokon ilyen ritkábban fordul elő.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
313313
addikt
válasz joelke HU #53559 üzenetére
Már 1 éve is lehetett olyat, hogy online rendelted meg, és azonnal átvetted adott üzletbe (persze ha volt nekik raktáron)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz joelke HU #53778 üzenetére
Azért 29%-ot kapsz, mert ha már előfizető vagy és lejárt a hűséged, akkor 2k kedvezményt kapsz, ha hosszabbítasz. Tehát a kedvezményes ár van fixálva a rendszerbe, ami új előfizetőnek 30%-os különbség, meglévőnek 29%.
De azon az 1%-on kiakadni...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ForRedGlory
félisten
válasz joelke HU #56227 üzenetére
Az azért nem jó, mert belépéshez küld egy SMS-t az érintett SIM kártyára, így ahhoz a SIM kártyának a telefonban kell eleve lennie. Szóval nem megoldható, de mondjuk ilyen hülye kérdést is rég hallottam, hogy egy fizikailag máshol, telefonban nem lévő SIM-ről küldjünk SMS-t... ennyi erővel akkor már miért nem egyből Barack Obama SIM kártyájáról akarunk küldeni, ami ott pihen az éjjeli szekrényében?
-
Top cat
addikt
válasz joelke HU #76209 üzenetére
49 az, nézd csak meg.
-
törölt tag
válasz joelke HU #76251 üzenetére
törvény kötelezi a szolgáltatókat, hogy a korábbi "kék" számok ingyen hívhatóak míg kivezetik őket
-
Zeki
nagyúr
válasz joelke HU #76261 üzenetére
Hívtam a 1430-at , az ügyintéző lerázott azzal, hogy a 1777-et hívjam, mert már ott van. Mondom neki tegnap este még nem volt. -De ott kell bekapcsolni... mondom én ott nem találtam. De ő majd elküldi sms-ben a menütérképet... elküldte, a link nem működik. 1777-en sehol sem találom. Hogy szórakozzanak ezek is a nénikéjükkel!
-
goop
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Emberek százait rúgja ki a TikTok, AI moderálja a tartalmakat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft