- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
joelke HU #115050 üzenetére
A kínálat mindig mindenhol változik.
SZVSZ tökmindegy hogy mit és mennyit ad INGYEN, a szolgáltató. Örüljön aki él vele és használja ami van. Lassan eljutunk oda hogy azért lázonganak az emberek hogy miért nincs 10000000perc ingyen havidíj nélkül csak úgy cukiságból. Egyébként ha valaki olyan sokat beszél hálón belül ott a Domino Mobil S 2990Ft ért és annyit beszél egész hónapban amennyit csak bír szusszal. 9900ért már bárhová EU-n belül. -
MadMancs
veterán
-
törölt tag
válasz
joelke HU #96523 üzenetére
A tré erről vban nem tehet, és ilyen alapon hazugsággal is bki megkeres(tet)hetné őket a saját feltöltése után is, ha meggondolta magát.
Lehet, h egy netes riasztós kártyáról van szó pl? Mert akkor nem is lesz egyhamar bekapcsolva. De csekkolhatod: Írj neki sms-t, és figyeld, h megérkezik-e.
Amikor egy barátom téves feltöltést csinált, visszakapta pár napon belül, nagyon kedves és készséges volt az ismeretlen, amikor felhívta. Szerencsére nem olyan volt, akinek gondot okozott volna egy párezres váratlan kiadás.
Viszont egyszer, mikor neki töltöttek fel, nem tudta visszaadni, mert ski nem jelentkezett érte, viszont közvetlen a feltöltéskor hónapokig nem is használta a kártyát, csak később, és akkor ugyan várt még hónapokig, h hátha jelentkeznek érte, de hiába, így elkönyvelte a nem is kicsi "nyereséget".
Remélhetőleg nem sokkal töltötted fel, és kicsi a veszteség.
-
válasz
joelke HU #92582 üzenetére
”Ámbár egy nagyon jó mondás szerint a káosz nem más, mint megfejtésre váró rend. “
Ez milyen igaz.
Kíváncsi vagyok mikor csinálják meg normálisan. Rengeteg embert a részletfizetés lehetősége tart a Telekomnál, ha ezt is elveszik, tényleg komoly ügyfelkör csökkenésre számíthatnak.
-
Nordik
őstag
válasz
joelke HU #82907 üzenetére
Nem tudom de hatalmas népszerűségnek örvendett ez a belassitos net. Legalább a chat programokat lehetett használni. Nekem sokszor sokkal több kedvem volt ott potyogni és van, hogy könnyebben el is értem bárkit mint telefonon. Ha van más szolgáltatónál ilyen lassitos net akkor én is léptem 15 év után.
-
madrac
senior tag
válasz
joelke HU #82541 üzenetére
Valószínűleg ez volt a háttérben, mert most indult volna a digi is, de ez a hajó már elment. Szerintem, ha nincs kényszerhelyzet a levegőben, előbb-utóbb vissza is fognak állni a korábbi percdíjak, a Mostot pedig szépen megszüntetik. Minek adnák olcsóbban, ha az emberek drágán is megfizetik, és alig-alig váltanak szolgáltatót is? A jó fejőstehenet nem fogják hagyni veszni. Minél több profit van osztalékra, annál jobb. Nem tudom, hogy a hazai piacot mennyire tudják majd a külföldi sim kártyák befolyásolni, ha nem lesz roaming költség.
-
nobiand
aktív tag
válasz
joelke HU #82527 üzenetére
Köszönöm, de még lenne kérdésem.
Már elvesztem a részletekben.
A technikai net csak a domino fix-el megy, ami 25- forintos percdíj minden hálózatba?
Ha a fixet átváltom MOST-ra akkor itt nincs technikai net? Azaz nem menne a maraton?
Bocsi de már tényleg nem látom az erdőt.... -
gboszi
senior tag
válasz
joelke HU #77730 üzenetére
1. Segitsegert jottem, hogy hogyan tudok szamot valtani, segitettek, köszönöm.
2. Kaptam egy olyan valaszt egy Ts dolgozotol hogy megszunik dragabb lesz, higgyek neki ne valtsak, gondoltam segitek s megosztom.
3. Senki nem hiszi el, hogy igy lesz, sőt nekem se hogy ezt mondták, de én vagyok a troll. Az vigasztal hogy sokan kerestek privatban, akiknek leirtam mi tortent és eldönti, hogy vált-e vagy sem.Ui.: 40 Ft-ot mondott.
-
St3ven
addikt
válasz
joelke HU #77710 üzenetére
Írásban tettem panaszt, képernyőképekkel illusztrálva. Két hete hallgatás, pedig azóta még egyszer rájuk írtam, hogy mi a helyzet. A két NapiNet jóváírását kértem.
De semmi gond, harminc nap a panaszkezelés határideje, aztán kedvezőtlen vagy semmilyen válasz esetén továbbítom a levelezést az NMHH-hoz, opcionálisan megfejelve egy Homárposzttal.
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #76919 üzenetére
Ja közben megvan. 30 napig, talán egyedül a 100 mega nem, mert az mintha csak egy hét lenne.
Mondjuk ez így nem feltétlenül rossz.
Teszem azt feltöltöm 2500 Ft-tal az egyenlegem. Akkor kapok 100 mega netet 2 hétre, valamint 25 hálón belüli percet. Utána veszek 1 gb netet 1690-ért. Marad még 810 Ft az egyenlegemen, amiből a mostnak köszönhetően hálón belül 90 percet beszélhetek.
Tehát 2500-ért havi 115 perc hálón belül és 1100 mega net.
Egész jó. -
AliasB
senior tag
válasz
joelke HU #76868 üzenetére
Én is pont azért akartam azt mert az az 1GB elég lenne 2 hónapig is!
De ha az ügyfélszolgálat azt mondja, hogy NetPlusz mellé rendelhető...
Az oldalukon meg nem találok semmit erről ahol le lenne írva feketén fehéren. Mi az, hogy egyik ezt mondja másik meg azt. Ez így miféle tájékoztatás?
Amíg valaki nem erősíti meg addig nem is akarok pont emiatt Domino 5re váltani.
-
betyarr
veterán
-
goop
őstag
-
Zeki
nagyúr
válasz
joelke HU #76261 üzenetére
Hívtam a 1430-at , az ügyintéző lerázott azzal, hogy a 1777-et hívjam, mert már ott van. Mondom neki tegnap este még nem volt. -De ott kell bekapcsolni... mondom én ott nem találtam. De ő majd elküldi sms-ben a menütérképet... elküldte, a link nem működik. 1777-en sehol sem találom. Hogy szórakozzanak ezek is a nénikéjükkel!
-
törölt tag
válasz
joelke HU #76251 üzenetére
törvény kötelezi a szolgáltatókat, hogy a korábbi "kék" számok ingyen hívhatóak míg kivezetik őket
-
Top cat
addikt
válasz
joelke HU #76209 üzenetére
49 az, nézd csak meg.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
joelke HU #56227 üzenetére
Az azért nem jó, mert belépéshez küld egy SMS-t az érintett SIM kártyára, így ahhoz a SIM kártyának a telefonban kell eleve lennie. Szóval nem megoldható, de mondjuk ilyen hülye kérdést is rég hallottam, hogy egy fizikailag máshol, telefonban nem lévő SIM-ről küldjünk SMS-t... ennyi erővel akkor már miért nem egyből Barack Obama SIM kártyájáról akarunk küldeni, ami ott pihen az éjjeli szekrényében?
-
-
Vangelis
félisten
válasz
joelke HU #53508 üzenetére
Egyébként azért nem változik a csomag státusza, mert baxnak bevételezni a boltban a csomagot....
Mivel ez is egy plusz feladat volna.. csak akkor vételezik be, ha az ügyfél bemegy és érdeklődik....Nekem pl az S5 mini még most sincs bevételezve.. mint ahogy a kis Nokia sem.
.... tisztelet a kivételnek. A hivatalos -pontokon ilyen ritkábban fordul elő.
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #53019 üzenetére
Gyorsabban lerendezték a dolgot, mint hittem. Az érvénytelenítették a rendelésem. Az ügyfélszolgálaton a hölgy ezt nem azzal indokolta, hogy nem megfelelő árat tüntettek fel, hanem, hogy nincs készleten a termék, majd ha újra lesz akkor indítsak egy új megrendelést.
-
törölt tag
válasz
joelke HU #53004 üzenetére
Kb mindegyiknél rossz ár van feltüntetve,ugyan ez volt múltkor is, csak reggelre vissza állították a korábbi dizájnt és akkor jó lett. Bejelentkezve meg azt kéri aktiváljam az elektronikus számlát...de hát már aktiválva van amióta létezik. Megint el qurták a dolgokat. Minek piszkálni valamit ami működik, ezzel az örökös dizájn váltással van megáldva a Telekom.
-
[P]laci
senior tag
válasz
joelke HU #50822 üzenetére
Tisztelettel megjegyezném, hogy az a "minimum egy ötszázassal több" valójában 600 Ft!
Amint kiválasztod, hogy igénybe veszed az e-Pack kedvezmény(*), azonnal 600 Ft-tal kevesebb lesz az előfizetés díja!(*) "Az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, a havi 600 Ft e-Pack kedvezmény nem érvényesül."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest