- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
martonl #136093 üzenetére
RTK-hoz tehát az 1-2 cm-hez kell a net hogy a szerverhez hozzáférjen. Anélkül is van pozíció az igaz de akkor ugrik az 1-2 cm, és így 0-tól akár 1 méter eltolás is lehet. Ennek mnete biztos így van, nem pár hete van meg a szerkezet, és elég sokat használtam már, és sokat is olvastam ez ügyben.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
lomposfarkas #136089 üzenetére
Ha engem csörgetne valaki folyamatosan 30 másodpercen keresztül, le is tiltanám örökre...
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Valószínűleg a hívott félnél be van kapcsolva a hívásátirányítás, ha nem válaszol. Általában ilyenkor SMS központra vagy esetleg hangpostára van átirányítva a hívás.
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #136086 üzenetére
Lehet, hogy a cucc nem tudja az összes 4G sávot és gyengén fogja a jelet. Amúgy laikusként nem értem, miért kell neki net, elvileg az csak a pozíciószerzés gyorsaságán javít. Ha nincs net, akkor is lesz pozíció, csak kicsit később.
#136091 jack982
Standalone hálózat, a mostani csak 4G alapú NSA hálózat. Én sem értek hozzá, de szerintem okosabbak már elmagyarázták itt is korábban a különbséget. Tudtommal a Telekom már tesztelgeti az SA hálózatot.
[link] -
jack982
senior tag
válasz
simkártya csere szerintem.
-
lomposfarkas
tag
Annak van valami értelme, hogy híváskor (ha nem veszik fel) fél perc csengetés után foglaltat jelez és szétbont? (dolgozói előfizetés, az üf-et is akarom keresni, de hátha valami egyszerű az oka)
-
jack982
senior tag
5G-n keresztül van már hangszolgálatása telekomnak?
-
Marci112233
addikt
válasz
jani4454 #136085 üzenetére
Nekem azóta szarakodik a 4G is amióta lelőtték a 3G-t. Elvileg nem igen kéne ennek hatnia rá, de valahogy én ezt vettem észre. Területmérő GPS-ünknél hál istennek meg van az a tulajdonsága hogy ha egyszer megfogta a netet akkor 10 percig elvileg tartja a fix pozíciót még, és bizonyos helyeken kell is, ugyanis méterekkel a mérendő pont előtt kell netet fogatnom vele. Az előző antenna ezt még nem tudta, de az a 3G-vel mindenhol ment gond nélkül.
-
jani4454
tag
Én annak is örülnék, ha itt a Balaton partján, folyamatosan működne a net! Nem állandóan E hálózatra dobna le...!
-
adika4444
addikt
-
válasz
aprokaroka87 #136080 üzenetére
Egyébként meg ahogy nézem 4G hálózaton van ez a bűvös bizonyos 300 mbit/sec az aszf-ben, ha ezt 5G-n jobban tudja garantálni akkor az user azt fogja használni lehet.
Ez teljesen normális igény. Nem nagyon ezt az igényt olvastam itt eddig.
Nem az 5G-vel van bajom, inkább azokkal, akik nincsenek tisztában semmivel, de mindenből azonnal, csak nekem a legjobbat legolcsóbban ezzel a mentalitással nem könnyű megbékélni. Nem is a most morgolódó fórumtársra gondolok itt elsősorban. Ő éppen tudhatná, mire jó igazán az 5G, lévén Hajdúszoboszló nyáron épp alkalmas annak tesztelésére.
Ja és említetted, hogy aki átlagos dolgokra használja...oda talán elég a 300 mbit/sec is, nem?
Persze annyi nagyon nincs, mert aki teheti, az nyomja 4K-ban egész nap...
-
-
polonic
félisten
A Telekom partnerhálózatán még most sem akar működni a volte roaming. Se Szlovákiában, Se Ausztriában.
-
válasz
GoodSpeed #136075 üzenetére
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte.
Ilyen kampányoknak beugrunk? Jól van, de egyébként igaz, amit írtak, nem? Volt határidő is?
Nagyon ne szontyolodj el, tényleg nem a sebesség a lényege az 5G-nek, de ha neked ez ennyire fontos, főleg, hogy úgysem használod ki...méregesd csak szorgalmasan a Yeti 5G-t, senki nem sajnálja tőled.
Mobilt meg mindenki más szempontok alapján választ.
-
válasz
csernak75 #136074 üzenetére
Igazad lehet, 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatotm de ezekre meg mit lehet mondani? Használják...de egyébként leglább tesztelve volt, mit bír az 5G. Az látszik, hogy ezt nem bírta, de gond csak akkor lenne ezután, ha mindenki 5G korlátlanon tolná...bár sokan csak emiatt nem kezdtek el mindent 4K-ban nézegetni.
Egy reggel a ház előtt nem akart betölteni a PH app, csináltam egy mérést én is...
-
válasz
ubyegon2 #136073 üzenetére
"no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá?"
Ha visszaolvastál volna, akkor le van írva:
"Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt."Tehát akkor szájbarágosan elmagyarázom, csak most, csak neked...
1. 2021-nyarától két évig nem volt ilyen opció elméletben sem, mert a Telekom teleplakátolta Hajdúszoboszlót, csak szolgáltatás nem volt. Nem létező szolgáltatásra, nem célszerű előfizetni, ha mondjuk lehetséges is, mert pl lehet, hogy nem érdekelte volna őket, ha benyújtom az igényt, ha BP egyes részein van, hátha arrajárok, meg egyébként is, csak tudja már az ember, hogy mi kell neki és mi nem.
2. Tegnapig volt 5G-s elérésem egy kemény 4 hónapos időintervallumban. Igaz ekkor a többi dominósnak is.
3. "No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy."
De megtudom, hogy NEKEM miért lett volna fontos, és végül miért nem estem tőle hanyatt. 4G+-szal is elvagyok, nem szoktam mobilinternettel játszani, így a késleltetés sem számít. Idővel lekapcsolják majd a 4G-t, ahogyan tették a 3G-vel is. Nekem az egyfajta hobbi, hogy akkor is a legkorszerűbb technológiát használjam, ha nem fogom teljesen kihasználni. Ami nekem mégis érdekes lett volna az a sebeség:Ez Yettel 5G. Ennek a Telekom 5G a 10%-át sem tudta le irányba. Egyéb kérdés?
A kis 1600 Ft-os húzásuk meg, ha csak azt nézem, hogy én mennyit fizettem nekik havonta masszívan kontraproduktívan sült el. Nem biztos, hogy sokan meg fogják rendelni olyanok, akiknek nincs 1000-es FTTH-juk.
-
csernak75
senior tag
válasz
ubyegon2 #136073 üzenetére
Azért szerintem nem kellene a sebesség tesztekre fogni ha valahol nyáron lassú volt a hálózat. Az a kb 2x10 másodperc amíg a le-fel irányt megméri a speedtest elenyésző az egész napos forgalomban. Inkább okolnám az automatán 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatot.
Illetve nem hinném hogy adott helyen egy időben 10 user nyomott rá a teszt gombra.
De jelzem hogy egy akár csak 150 Mbps-os cella kapacitásnál ha 10 ember tesztel akkor is jut kb. 8-10Mbps mindenkinek. (Ha csak a tesztet nézzük.) -
válasz
GoodSpeed #136071 üzenetére
A Maraton nem tudom miért került képbe, az csak egy készenléti opció gyakorlatilag a Domino-nál, biztosan nem azok fognak 5G-ért sírni, akik ezt használják.
én 24 hónapig fizetek
Attól fontosabbnak érzed magad, mert hűségidőt vállaltál, ami nem is az előfizetés miatt van, értem.
Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.
Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna...
Ja mert 5G képes mobilt vettél...no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá? Aki fontosabbnak érzi magát, az premium-ot választ, nem? No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy.
(nekem is 5G képes a telóm, mégse érdekel, hogy 5G legyen rajta, inkább lenne normális 4G stabilan, de nyáron nem nagyon volt a sok idióta miatt, mert a free 7napos korlátlan akcióban 5G sebességet teszteltek, annyi eszük nincs, hogy az nem a sebességről szól)
-
AnonymusX
őstag
válasz
GoodSpeed #136070 üzenetére
Végül is nevezhetjük fapadnak a fentieket, amiket írtam, továbbá a jogszabályok be nem tartását, a Facebook ügyfélszolgálaton való tiszteletlen kommunikációt az ügyféllel, a felmondási jog letagadását.
Én inkább nem választottam őket. Ijesztő, hogy így működhetnek, miközben egy számhordozást nem tudnak jogszabályt betartva véghezvinni.
-
válasz
ubyegon2 #136067 üzenetére
"A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik? "
Domino Maratonnál ha jól tudom, átvihető hónapról hónapra az adatkeret. Oké, hogy fajlagosan többet fizetnek egy GB-ért... de fizet 5 GB-ért 4 ezret, és valamivel többért 50 GB-ot kapok, viszont én 24 hónapig fizetek, és az én felhasználó szokásaimat illetően általában maradni szokott 40+ GB havonta, ami minden hónapban törlődik! Akkor nehogy már az jöjjön ki, hogy a hűségnélküli DOMINOS, aki lehet holnap lelép, én meg kötve vagyok, az jobb ügyfél...Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna... ami csak 4G-s.
Ez az 1600 Ft-os dolog meg egyértelmű teszt, ha "sikere" lesz, akkor marad. Ha meg nem, akkor majd változtatnak.
-
válasz
AnonymusX #136068 üzenetére
Az egy ilyen fapad dolog, de ennyiért ez belefér:
Magentáéknál csak Telekom vezetékes és mobil irányba korlátlanul úgy fizetek jelenleg is többet, hogy ugye még van mellette vezetékes három szolgáltatásom.
NetFone-nál lényegében készlékkedvezmény nekem nincs. De fapados... az árazása is, ott nem várom el az 5G-t, annyiért. Egyébként állítólag lesz az utolsó 3 hónapjától ennek az évnek.Viszont az is lehet, hogy Yettel lesz, amennyiben a DIGI-t felmondom, mert a telefonjuk vacak, a TV szolgáltatás minősége hagyjuk... egyetlen a vezetékes Internet ami makulátlan.
-
válasz
4Grider #136066 üzenetére
Nem is arra mondtam ,hogy Speedtestet nyomott volna folyamatosan, hanem fel volt jelentkezve több százezer efi, ami szerintem felesleges volt, elég lett volna megnézni, hogy az előfizetéseket lógva hagyva az 5G-n mennyire stabil...
Telekom mobilszolgáltatások - PROHARDVER! 133908 (ekkortól van itt 5G)
Lakásban ennyit tudott: Telekom mobilszolgáltatások - PROHARDVER! 133910
Nem szóltam le, pedig lehetett volna...
Szabadban meg ennyit. -
AnonymusX
őstag
válasz
GoodSpeed #136059 üzenetére
Netfone topikot erősen ajánlom átolvasásra, mert ha a Telekomnál így felbosszant, hogy nincs mindenkinek 5G, akkor a Netfone húzásaitól egyenest a falnak mész. Meg talán nincs is náluk 5G.
Mostanában számolnak be az előfizetők arról, hogy a Netfone simet hamar ledobja a voda hálózata, miközben a vodás sim vígan csatlakozik.
De ott van az ÁSZF kérdése is, mikor én néztem, nem volt rendes ÁSZF-jük, amiben mindent leírtak volna, amit a honlapon állítottak.
Késedelmes számhordozásnál nem írják automatikusan jóvá a kötbért, írogatni kell nekik.
A honlapról finoman lekerültek azok a promóciós képek, hogy nem lesz áramelés adott csomagnál (máshol nem is volt feltüntetve).
Ha lenne normális hatóság, akkor már széjjel kellett volna büntetni a Netfone-t.És még valami: legutóbbi ÁSZF változásról a számlában csak egy linket adtak, hol nézd meg, nem írták a számlában, hogy emiatt fel is lehet mondani. Mikor ezt a T elmulasztotta a Facebook, Messenger stb. kinullázás megszűnésekor, hatósági vizsgálat indult.
-
mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
Az még nem is lett volna baj, ha mindenki lóg rajta, ha nem értetlenkedve speedtestelgetett volna annyi nagyeszű!
Plusz valami érthető tájékoztatás kéne a usereknek, hogy mi is az 5G előnye, mert a nyekergésekből az derült ki, hogy az embereknek fogalma sincs erről.
Az is egyértelmű volt, hogy tesztelés zajlik, mégis felháborodás van, hogy miért nincs alapból mindenkinek most már! Nyilván nyáron lehetett tesztelni normálisan, de ezt a különdíjas 5G-t azért nem tartom korrekt dolognak, amelyik díjcsomagban benne van, az menjen úgy, aztán majd bevezetik a többinél is, felesleges feszültségkeltés csak ez az 1600 ft-os valami...
(#136065) GoodSpeed
A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik?
Ez a baj ebben az országban, mindenki ócsóért akarja a legjobb szolgáltatást, de úgy, hogy mások ne kapják... Csak éppen az 5G tesztelés lényeg épp az volt, hogy a Telekomos adathasználókkal teszteltek. Itt háborogsz, de fogalmad sincs, miért csak az 5G jó neked!
-
Csak ezt nem írták az SMS-ben. Mindenesetre egy EFI angolosan távozik, mert a 1414-en megy a "Magenta 1 ügyfelünként üdvözöljük önt", de a tornyon már egyből átrakott 4G-re. A sebességen nem is háborogtam. Gyenge volt, de legalább 5G-n lógott a készülék. Értem én, hogy tesztelget, meg nézi, hogy hányan fognak az 5G miatt Gigaerős netre váltani (ami nálam nem opció, mert Hajdúszoboszló fürdőnegyedében lakom ugyan , de a negyed olyan 30-40%-a nincs lefedve optikával, 40 méterre van tőlem a Telekom optika vége, ezért vagyok kénytelen DIGI FTTH-n lenni), vagy befizetni a piktorgrammért 1600 Ft-ot havonta, aztán olyan lesz a sebesség amilyen, vagy jó, vagy attól eltérő. Az is természetes, hogy a Dominosokat kigórták. Stressz tesztnek elment, bár szerintem fel sem kellett volna engedni őket. Szóval annyiból szerencsém van, hogy 5 hét van hátra a hűségből, nem tudom, hogy fognak e hívni, de annyira nem is érdekel.
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt.Pár hónapig ment, most meg leugdaltak még Magenta 1-esként. De nincs gond, visszamondtam kötbérmentesen, októberben meg szintén kötbérmentesen felmondom. Van, aki tolerálja az ilyen eljárást, meg van aki nem. Valószínűleg kisebbségben leszek, de én nem tolerálom.
#136061aprokaroka87: De most a Yettel megint előkerült.
-
4Grider
félisten
Ha N28-on maradnak, akkor azon dolgozhatnak, de minek. N1-en kicsit több értelme lenne, N78-al meg soha nem lesz az autópályákon és egy számjegyű főútvonalakon 5G lefedettség. Mindezekből következik, hogy nagyvárosi környezetben a yetihez hasonlóan eleve N78-al kellett volna kezdjenek, egyéb településeken N1-el és csak az egyéb területeken kellett volna az N28-al megjelenni. Semmi értelme egy nagyvárosban N28-al nyomulni, nem is értem, miért jutott eszükbe.
-
válasz
GoodSpeed #136059 üzenetére
A nyári időszak csak teszt volt az 5G tekintetében.
Most jön a csak meghatározott díjcsomagokkal vagy bővítőkkel elérhető 5G, cserébe jobb lesz a sebesség, mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
A szolgáltató a nyári teszt alapján dolgozik tovább az 5G fejlesztésén.
Később minden havi díjas felmehet majd az 5G-re, még később a Dominosok is.
Így volt ez anno a 4G-vel is. -
HoaryFox
őstag
Azért szerintem annyival árnyaljuk a képet, hogy a Telekom még mindig a legnagyobb ügyfélbázissal rendelkező szolgáltató
Forrás: [link]Ahol meg többen vannak, ott jobban meg kell osztani a biteket.
Én majdnem pont 1 éve jöttem el a Vodától, mert katasztrofálisnak érzetem a netjüket a végén (az általad linkelt cikk meg is erősített benne), a Telekom még mindig sokkal jobb náluk, ha nem is sebességben, de legalább stabilitásban. -
válasz
bolic #136058 üzenetére
Hát én ezért most visszamondtam az egészet. Tegnap hosszabbítottam meg a szerződést, de kötbérmentesen elálltam tőle, mert annak azért alapnak kellene lennie, hogy az 5G legyen az előfizetéseseknek elérhető szertintem, mindenféle felár nélkül. Az 5G sebességétől egyébként sem voltam elájulva, de na ... mégis csak vagy fizetek még havi 1600 Ft-ot, vagy nincs 5G az 5G-s készüléken. Miközben ugye a nyáron az összes Dominos fel volt engedve ingyen, aztán átestek oda, hogy már az előfitezésesek között is megy a szelekció, sőt Magenta 1-eseknek sem jár alapból. Így visszaállt az egész az október 29-ei lejárattal. Aztán váltok majd Yettelre, vagy NetFone-ra.
-
Köszi.
Magenta 1-nel 250-es netem van:
Azt jól gondolom, hogy az 5G-rol leszorulok, ha nem váltok fentebb? Amit azért nem teszek, mert az állandó lakcímemen csak DIGI van 😰
-
p2pp
őstag
Itt [link] tartunk.
Talán nem is véletlenül. -
-
skroy
senior tag
válasz
ricshard444 #136044 üzenetére
Postapontra rendeltem már nem 1x telefont.
-
válasz
Öcsielvtárs #136046 üzenetére
Az annyibol problemas nekem, hogy egesz nap dolgozom, ezert lenne jo valami csomagpont verzio.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
ricshard444 #136044 üzenetére
Nekem az új routert, sőt még a 2k füllhallgatót is GLS-el küldték ki, és csak a szig. bemutatása (+aláírás) után adta oda a futár...
-
Landsmann
addikt
válasz
zmtTom #136042 üzenetére
Visszanéztem az egyik telefonomat. Telekom/Vodafone páros van benne. Szeptemberben a Füzesgyarmat-Gyula-Füzesgyarmat-Debrecen-Füzesgyarmat útvonalon a Netmonsterben a Vodafone kártyához 36 db 2G-s bejegyzés került, a Telekomhoz mindössze 4 db.. Ugyanabban a telefonban van mindkét kártya, így teljesen azonos helyen volt mindkettő, nem lehet a különbséget annak rovására mondani, hogy eltérő készülékben volt, vagy éppen egyik kedvezőbb vételi helyen mint a másik. Már csak kíváncsiságból is megnéztem a yettelest azzal mi a helyzet. Ez már másik készülékben van, 5G képes, de ez utóbbi tény aligha befolyáslta az eredményt, hoszen ahol van 5G, annak hiányáűban 4G tuti lenne, tehát nem kellene arra számítani hogy kiksebb generációra váltana. Szóval itt ugyanezn időtartam és útvonal alatt volt 2 db 2G és 2 db 3G bejegyzés. A 3G lekapcsolása után nyilván itt is 2G lenne/lesz majd, bár nem tudom hálózatmodernizáció mennyiben érinti a 3G-s területet. Szóval ez alapján a Telekom és a Yettel azonosnak tekinthető lefedettséggel bír az általam bejárt területen. Itt esetleg annyit lehet a yetteles kártya javára írni, hogy némileg kedvezőbb pozícióban volt a telefon mint a másik. De a lényeg, hogy jól látszik, a Vodafone esetében a másik kettőhöz képest 9-szer többször kapcsolódott 2G-re.
-
Abban tudna nekem valaki segiteni, ha rendelek egy keszuleket azt lehet e csomagpontra vagy automataba kerni?
-
4Grider
félisten
válasz
zmtTom #136042 üzenetére
A Dunántúlon a yetivel jobban jársz, mivel ott ők biztosítják az egyik Telekom frekvenciablokkot is, így Telekom netre egy helyen kisebb esélyed van, mint yeti félére. Dunától keletre viszont ez fordítva van.
5G nincs dominón.
A yeti féle küf flottával a Dunántúlon jobban jársz. -
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Vodás vagyok nagyon nagyon régóta. De! Járom dunántúlt és kritikán aluli lett a voda elérhetősége akár telefon akár mobilnet tekintetében. Most azt tervezem hogy egy telekom domino kártyát teszek a telefonba és kérek rá 9900Ft-ért 1 hónapra korlátlan mobilnetet. Van esetleg ilyen jellegő tapasztalata valakinek? Sokkal jobb lesz vagy ne számítsak jelentős változásra? Illetve a dominos korlátnat net ugyan azokkal a feltételekkel működik mint egy előfizetéses (5g stb) vagy esetleg rosszabb minőség? Illetve szeretnék 2-3 mobil előfiztést át vinni a vodától telekomra. De a lakossági árak írtó magasak. Van erre valami lehetőség vagy tud esetleg valaki segiteni benne? Köszönettel -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Aaron14 #136017 üzenetére
Nekem 4 otthoni (na nem egy helyen) és 5 korlátlan mobil előfizetésem van. Online nem tudok telefont venni, mert csak személyesen adnak ajánlatot... Ilyenkor az ügyintézővel összelegózom mit akarok hosszabbítani, mi jött hozzá azóta, stb. Szóval nem tudom megnézni, mennyi lenne, csak ha bemegyek. Mondjuk előleget soha nem kértek.
-
Csináltam az appban egy dominós számomra 5000-es feltöltést, jött egy sms hogy telekom.hu/valasszbonuszt oldalon lehet aktiválni a bónusz adatot.
Ez a telefonon a böngészőbe beírva az appba dob, ahol nem lehet aktiválni semmit. Ugyanezt asztali gépen megnyitva "Ajjaj, sajnos ez most nem fog működni :/" hibaüzenetet ad.Ez a lehetőség akkor már nem működik? Feltöltéskor még azt írta az app, hogy majd lehet választani 3 gigát 7 napra.
-
Helló,
most rendeltem egy Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB-t Magenta 1 keretében. A kérdésem, hogy az eSIM-et, hogyan lehet intézni? Mikor megjön a készülék be kell menni a Telekom boltba, vagy 1414-et felhívással is meg lehet oldani, van e költsége, és van e hátulütője? -
Aaron14
őstag
Hát a személyes vásárlással már megjártam, nem egyszer. Egyszer konkrétan használt iPhone-t adtak el újként. Azóta semmit nem vásárolok személyesen.
-
Aaron14
őstag
Telekom oldalán, hogy lehet előhozni a Chat funkciót?
-
Atomgeszi
nagyúr
Domino maratonhoz milyen apn-t kell állítani Huawei routerben?
-
zoltanz
nagyúr
Jó reggelt. Ez milyen értéknek számít (persze nem 5g) köszönöm!
-
Aaron14
őstag
3 otthoni és 3 mobil szolgáltatásunk van a Telekomnál. Az egyik mobilt online szerettem volna váltani Korlátlan Net + Mobil S díjcsomagra, de nem engedte, mondván, hogy "Fizetőképességi vizsgálatot kell végezniük, csak személyesen lehet."
Bementünk, de semmi ilyesmit nem kértek tőlünk. Ma azért rápróbáltam, hogy ha készüléket rendelnék ehhez a számhoz, akkor mit ír a rendszer, mennyi előleget kell esetleg befizetni, ha iPhone-t szeretnék majd rendelni.
Erre most ugyanazt írja. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond? -
4Grider
félisten
válasz
Salamander #136011 üzenetére
Itthon 10000 Ft egy dominó-ra a korlátlan mobilnet havonta.
A horvát telekomnál ugyanez 11.5+8+8=27.5 EUR-ból hozható legolcsóbban össze. És messze nem a horvátok a legdrágábbak Európában... -
Oliverda
titán
válasz
Salamander #136011 üzenetére
...de az EU-s inflációban is elsők vagyunk.
-
Üdv!
Van itt olyan személy, aki a Telekomnál van? Talán szervizes lenne a legjobb, de lehet egy ügyfeles is tudna segíteni. Céges, mobil szolgáltatásról lenne szó.
Privátban keressen már meg, előre is köszi! -
tibor23
senior tag
válasz
kchris78 #136001 üzenetére
Nincs olyan sz.rrá terhelt cella, hogy ne tudna 10-20kbps átvitelt, és ez még Edge-n is megy. Ott lehet gond ha sokat vagy tornyoktól távoli helyeken, vagy egész nap autózol. Voip hangminősége teljesen ekvivalens a normál hívás HD hangjával. Legnagyobb probléma, hogy csak ismerősi körben használható, és sok olyan telefon van, amin nem jó a hangminőség, szakadozik, de ez megfigyeléseim szerint a felhasználó telefonjának a hibája. Sok emberrel szinte bármilyen körülmények között tökéletes a hívás minősége, van akivel meg szinte mindig problémás, akkor is ha optikai neten van.
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt, sziasztok!
Ma és holnapra a Domino Day
60 perc. -
kchris78
veterán
válasz
Lackooo84 #136000 üzenetére
és van amelyik voip tényleg jó? Én vibert használtam rendszeresen de van amikor jó van amikor kevésbé jó (terheltség függő), van amikor olyan mint egy CB rádió... Ha tényleg STABIL hívást akar az ember akkor kell a minőségbiztosított csomagátviteles kvázi vonalkapcsolt működésű hívás. Beesik az ember egy B20-as sz.rrá terhelt cellába és annyi... B1-B3-B7 vagy N78 esetén frankó persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gitáros topic
- Revolut
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest