Hirdetés
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Elindult a Nothing Phone Android 15 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A Redmi tablet esete a Snapdragon 8-cal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
Igen, ez lesz a helyes megoldás.
A T-Mobile ingyenessé teszi a roamingot – az Egyesült Államokban -
-
Soulfly842
addikt
Akkor is... a kedvezmények azok kedvezmények
Duplanet 25-vel és sat+net40-vel hibátlan árajánlatok lesznek ezek Már nézegettem dec végén, hogy baráti áron fut ez a net&roll duonet
A két leírt kedvezménynél előbbi 25% havidíj kedvezményt ad vezetékes internettel összekapcsolva, a második 40%-ot műholdas tévével párosítva... (Net&roll S-től bármelyik csomagra (sőt, üzleti mobilnetre is (feltéve, ha önálló kártyán futó internetek és nem tandem simek)))
[ Szerkesztve ]
-
legenda
az ilyen helyeket nagyítóval kell keresni, vagy speciális hely, de arról meg illik tudni, ha ott dolgozik, viszont ha tényleg annyira gáz, akkor lehet találni okot, ami alapján a hűséges szerződés is felmondható kötbér nélkül.
erdoke; mert ha valaki nem akar a szolgáltatóhoz járkálni, hanem a sokkal gyorsabb és egyszerűbb samsung garis futárt hívja házhoz, annak szüksége lesz a szolgáltatós jótállási jegyre.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
D@ve89
tag
A munkahelyén elvétve sem volt eddig egy Telekomos se, vagy senki nem hozta még fel, hogy "de rossz itt a T lefedettség"? Egyébként továbbra sem tudom elképzelni, hogy a 13. kerület déli részén hol lehet ez a titokzatos lefedettség nélküli hely, a Váci út környéke aztán teljesen tele van szórva 2G, 3G és 4G cellákkal egyaránt (és túl nagy különbség nincs a szolgáltatók között abban a tekintetben, hogy mely házakra helyezik el az antennákat, tehát sok a közös pont).
-
veterán
Lehet hűségidő nélkül is kötni, ha jól tudom. Hűséggel kedvezményesen vehetsz modemet vagy routert, de a havidíjat nem csökkenti. Arra figyelj, hogy ezzel a csomaggal viszont nem tudsz felmenni a 4G/LTE hálóra és max. 7.2 Mbit/s sebességed lesz csak.
De szerintem menj be inkább személyesen, és kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
St3ven
addikt
Nem lehet, hogy valami ajándék/kedvezményes adatmennyiség is aktiválva van rajta?
Én itt nézem, és nekem nem is ilyen a felület. A linken lévő oldalon a "Beállítások" gombra kattintva adja ki a fordulónapot.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
szia,
30 nap, de jobb lett volna/lenne telefonon - rögzített hívás keretében - (is) intézni.
a számla nem befizetése okozhat problémát számodra.r3dsnake; a számla végösszegét már láttam tegnap is, de e-mail csak akkor érkezik, amikor a részletes számal *.pdf, megtekinthető/letölthető formátumban is felkerül, és az még néhány nap.
nem szabad/érdemes kapkodni a számla befizetésével addig, amíg az részletes formában meg nem jelenik, utána is van még rá idő bőven a határnapig.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
amit előttem is írtak, és úgy gyorsabbak és rugalmasabbak.
igaz, nem mobilos téren, de telekom; a panaszomat követően, a 30 napos intervallum utolsó(!) napján - valami 17 óra környékén - küldtek egy sms-t, hogy panaszomat kivizsgálták, és postai úton küldik meg a részleteket, amit utána, néhány nap elteltével kaptam meg. az sms-ben semmi érdemi információ nem szerepelt, csak a postai úton kapott levélből tudtam meg a későbbiekben, hogy igazat adtak nekem - bár az a panasz első pillanatától egyértelmű volt számomra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
polonic
félisten
Pont azert, hogy ne dobja le a halozatot, ez fontos. Mobilnetezek egy 10 percet es akkor addig nincs halozaton a masik? Na ne. Fontos, hogy a cegesen es a privaton is elerheto legyek.
Ez a rairanyitas hogy mukodik? Ha egy telekomost egy telenorosra iranyitok vagy forditva, akkor megy az atiranyitasi dij. Vagy akkor tenyleg csak egy foglalt jelzes lesz?
-
tomy86
addikt
Egy szóval sem vitattam, hogy valahol a szabályzatban ez így szerepel.Csak rámutattam, hogy a gyakorlatban inkább a káosz az úr, mint a szabályzat. Nem kell régóta követni a fórumot ahhoz, hogy lásd miszerint a gyakorlat teljesen mást mutat. Viszont az nevetséges, hogy egy sim cserénél a régi, az '99 év eleji kártyát jelent (ezt a 1430-on mondták). A lehúzással kapcsolatban egyetértünk. Nem is fizettem érte.
-
BRIKLY
veterán
Úgy értem az olcsóbbat,hogy maga a csomag lehet picivel több,de legyen benne 500MB net,
Mint pl ez. 1GB net nem kell,de 200MB kevés.. Csak pl halvány lila gőzöm nincs,hogy mi az az Aranytárskártya. Kerestem az oldalon,de nem találtam infót.
Bár mondjuk ezzel még nem is lenne problémám,ha 4580Ft helyett nem 6000,meg 6400Ft-okat számláznának, holott a havidíjam felét sem beszélem le, nem sms-ezek,és az emelt díjas szolgáltatások tiltva vannak..Olyan telefon nekem nem kell,amit egybe ki tudok fizetni..Olyanom van,de...
Az áruházak hiteleivel az a baj,hogy munkáltatói igazolást kérnek,nekem meg nincs meg a folyamatos munkaviszony,mert 1 hónapja dolgozom épp ott,ahol.. -
pohár
félisten
nem tudom már kitől, de nyúltam
akkor jó, nem cipelem magammal a telefont, vagy egyéb szarságokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Fernet
senior tag
Azon túltenném magam, hogy buktam a pénzt, az én hülyeségem volt, nem is ezzel van a gond.
Felhívtam a 1430-at, azt mondta az ügyfeles, hogy mivel az online felületen én lemondtam a szolgáltatást, ezért kikapcsolták a mobilnet hozzáférésemet. Mondtam neki, hogy a honlapon ott áll, hogy márc. 11-ig él a NetpluszM csomagom. Azt mondta, hogy az adatkeretem ettől függetlenül megvan, tehát ha mondjuk megrendelek egy 200MB-os csomagot, akkor 700-at használhatok... (???) Kérdeztem, hogy nem lehet akkor visszakapcsolni? Nem, mivel lemondtam. Én tényleg abban a hiszemben voltam, ha lemondom a csomagot, attól még a kifizetett időszak végéig használhatom. Azt mondta ez nem így van... Mondtam neki, hogy náluk van az előfizetéses mobilom is, a vezetékes telefon, az internet és épp most gondolkodom a TV-n is, komolyan nem lehet ezt megoldani? Még ha igaza van és tényleg én hibáztam, akkor is max. fél perc telt el az online egyenlegfeltöltés (és a netcsomag aktiválás) illetve a lemondás között, azért kicsit sok az 1790Ft. Azt sem értem, ha lemondom, akkor a mobilnet hozzáférésem elveszik, de az 500MB keret megmarad?? Kicsit fura. Bár biztos le van valahol ez írva az ászf-ben...
Végül abban maradtunk, hogy felveszi panasznak, 30 napon belül kivizsgálják és ha minden jól megy akkor visszakapom a pénzt. (Mondjuk nekem nem a pénz kellene, hanem, hogy működjön a mobilnet.)
-
Soulfly842
addikt
Másik szerződésen van?
Ha Igen, akkor vagy Magyar telekom szintű regisztrációval lehet, vagy ha aranykártyás a szerződés, akkor az egyikről a másikra személyesen üzletben, vagy 5 számjegyű jelszavak v. folyószámlaszintű jelszó ellenében áttudják helyezni az egyik szerződésről a másikra.
-
r3dsnake
nagyúr
Minek vennék, ha nem telefonálok, ellenben Spotify-ról hallgatok mindent... Így fizethetem a Move XS (30MB) + Music (500MB) + 1GB opciót 5ezerért, holott ugyanennyiért kapnék Music XS (500MB) + 1GB + Music (2GB) opciót.
Ráadásul 4ezret lehetne lebeszélni nem 2e-t (mondjuk annyit se szoktam, de sosem lehet tudni...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest