Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicc ez a DSS 5G. KIpróbáltam yetit, n78 miatt kevesebb helyen van 5G, de nagyon rendben van. Összességében agyonveri BP-en a telekom "5G" hálóját. De még a 4G is jobb a 4CA miatt. És ez nem csak speedtest-en érződik, live stream-ek is stabilabbak útközben. Attól, hogy húzzák az optikát, nálam a mobilnet fejlesztése ugyanolyan fontos.
-
Újdonság, hogy az új Gigaerős Net+ csomagban van 2 GB EU-n kívüli adatforgalom. Nem sok, de azért haladás. Több mobilos magenta1-ben csak 300 Ft-tal drágább, mint a régi csomag.
-
-
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Pro Max, nálam rendben van.
-
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Megjavult, felugrott 5G-re.
-
Kelenföldön is kuka a 4G/5G.
-
-
-
-
-
-
válasz
zaskar
üzenetére
Sajnos jobban jársz, ha ilyen esetekben inkább a weboldalon tájékozódsz.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs, új SIM kártya kell, és nem postázzák ki.
-
-
-
válasz
üzenetére
Csak nehogy az legyen, hogy a lefedettség meg az olcsóság lesz nekik a legfontosabb, aztán teleszórják 2100-as meg 700-as cellákkal az országot. Mert akkor kb ugyanott tartunk, mint az LTE-nél. Vagy akkor kapcsolják le a 3G-t, aztán allokálják át 5G-re a teljes 2100-as spektrumot.
Tegyük hozzá, vidéken ahol csak 800-on van LTE, általában siralmas a helyzet, nem lett volna ördögtől való több 1800-as cellát kitenni, dehát megint az olcsóság számított, úgy tűnik. Szomorú.
Es várjuk szeretettel az 5G core-t is persze. -
-
válasz
bociusz
üzenetére
“A cél valószínűleg az, hogy több helyen jelenjen meg a mobilok állapotsorában az 5G felirat.
”Igen, kb. valóban ez a helyzet. De legalább itt BP-en nem a gyorsan nagy lefedettségre kéne menni, hanem inkább a sebességre és a stabilitásra, amihez jelenleg elengedhetetlen a 3,6 GHz. Tudom, ez rengeteg pénz, rengeteg extra bázisállomás kell, de nekik nem kéne problémát okoznia ennek.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ugyanolyan.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az alacsonyabb latency majd az 5G core-ral jön. Meg az UW-del.
-
-
válasz
Winne
üzenetére
Ma váltottam. Nekem 116 ezer, de eszem ágában sincs kifizetni.

30-án jár le a 14 napos elállás, necces lesz.Mondjuk nem értem ezt a hó végi kiterhelést, megsértem a költési szintemet, ergo azonnal szerződésbontás és kötbér. Ez lenne az egyetlen normális út. Vagy így, vagy sehogy.
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pont ez a félő, hogy a 4G-t nem nagyon fogják fejleszteni már. 5G core-on van most kb mindenhol a hangsúly.
-
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Pont ezért akarok rá átváltani a tavalyi Korlátlan net csomagról.
Illetve már át is váltottam, kötbér nem terhelődött, de van 14 napom az elállásra, ha addig terhelődne (30 napon belül terhelődik elvileg), visszaállhatok. Rizikó így nincs.Nő azt mondja, kötbérköteles váltás volt, de fogalma sincs, kiterheli-e ténylegesen a rendszer. Gyönyörű...
Megy nekik a panaszlevél. Nagyon gáz, amit művelnek. -
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát csak készülékvásárlás nélkül ugye nem lehet 2 év hűséget kötni.
Amúgy online még mindig enged simán kötbér nélkül váltani. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Jövő szeptemberben. De elég nonszensz, hogy ha nem tőlük veszek idén telót, akkor addig nincs 5G, szal erre fogok keményen hivatkozni.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Itt épp az a gond, hogy hajszállal kevesebbe kerül az új kombó.
Vyndree: köszi, amúgy is terveztem holnap hívni őket.
-
Üdv skacok, régebben már előjött a téma, de most ismét, van itt olyan, aki át tudott váltani hűség alatt kötbér nélkül a régi Mobil XL+Korlátlan net csomagról az új ugyanilyen kombóra? Az 5G miatt fontos lenne, ha tudnék váltani.
-
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Függetlenek.
-
válasz
blackmajesty
üzenetére
Így van.
-
válasz
Dayerdroid
üzenetére
Nincs sajnos.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Egy 3,4-3,6 GHz-es cellának nagyon kicsi a lefedettsége.
-
válasz
üzenetére
Olyan ingerem lett nekem is a váltásra.

Egy dologra felhívnám a figyelmet, az új Mobil XL csomagban csak az EU alapdíjas irányba történő hívás korlátlan, az SMS küldés már nem, 1000 db küldhető ingyen. Illetve a Mobil L csomagból teljesen kikerült az EU alapdíjas irány korlátlanság.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
blackmajesty
üzenetére
Váltok az újra neten, semmi figyelmeztetés a kötbérről, és szép csendben megkapom a következő számlában a kötbért. Megint topon van a weboldal...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jó, akkor itt zárjuk le az illegális cuccokról szóló elmélkedést, ha kérhetem.
-
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
FTTH területen adnak wifis ONT-t. Csak épp pocsék szart.

-
Kiiktatták Vandát? Hát ezt meg kell ünnepelni. Remélem eszükben nincs visszahozni egyelőre.
-
-
-
-
Ausztriában az A1 hálón rendszeresen 300-350 Mbit/s down-t mérek belvárosban. 4CA. Sajnos rá kellett jöjjek, hogy komoly lemaradásba kerültek a magyar szolgáltatók. Igaz, csak a legnagyobb, 100 eurós csomaggal érhető el a max sebesség, de valszeg ennek a limitnek is köszönhető, hogy nincs annyira terhelve a háló. Egyet tudok érteni ezzel.
Ettől független nem értem, miért nincs 4CA sehol még BP-en se (3CA is alig). -
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Attól, hogy valakinél nincs elérhető vezetékes net, még nem kell széttorrentezni a mobilhálót. Most harsány leszek, de ha valaki annyira nagyon szeretne hódolni ezen szenvedélyének, költözzön másik helyre, ahol van vezetékes net.
Nem csak a Telekom hálóján nem kell ezt csinálni, hanem egyetlen mobilhálón se a világon. -
válasz
Dayerdroid
üzenetére
Ez mobilnet. Vezeték nélküli osztott közeg. Itt nincs helye a korlátlan torrentezésnek, mert nem lehet úgy kiépíteni, a hálót, hogy cellánként 50 full speed torrentpistikét elbírjon. Nagyon is szükség van a korlátozásra.
Sőt, továbbmegyek, annak kéne örülni inkább (már aki örül ennek, én annyira nem), hogy magyarországon nem büntetik az illegális p2p letöltést (meg a valóságban a seed-elést se), mint nyugatabbra. De ebbe ne menjünk bele. -
Vandával alapvetően nem látnék gondot, ha nem kényszerítenék rá minden lakossági előfizetőre. De az teljesen nonszensz, hogy mindig várnom kell míg eltakarodik, ha telszám vagy MT ID + előfizetői jelszóval szeretném magam előre beazonosítani, hogy ne kelljen diktálgatni semmit az ügyintézőnek. Mindent elmond az egész bohóckodásról, hogy az üzleti ügyfélszolgálaton nincs ott.
Egy normális vezető azonnal kirúgná azt, aki ezt a rákényszerítéses módszert kitalálta. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, de egyelőre csak LG-ken és huawei-eken megy az 5G tudtommal. Samu késleltetve lesz 5G engedélyezett.
lugosi: pedig baromi jó cucc.
-
-
-
-
Ti se tudtok belépni az online ügyfélszolgálatra?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő