Hirdetés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Gyors CUDIMM DDR5 tuningmemóriák a Biwin receptje alapján
ph A 48 GB-os, kétcsatornás pakkban közelgő újdonság 9 GHz fölé tornássza az effektív órajelet.
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Múlt hónap közepén előfizettem a Go!Net L adatcsomagra. Most elkezdtem kicsit intenzívebben használni a mobilnetet, és le szerettem volna kérdezni, hogy mennyi adatforgalmat használtam fel ebben a hónapban. Felhívtam a 1730-at. A GPRS-adatforgalom lekérdezés eredménye: "Önnek nincs adatforgalma ebben a hónapban.". És erre ment el 56 Ft-om Hol lehet a probléma?
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Köszi szépen a válaszodat
Másik kérdésem: Elértem ebben a hónapban az arany szintet, de még nem tudok egy kedvezményt sem megrendelni. A My T-Mobile azt írja, hogy a következő szinthez szükséges pontjaim száma 0. Csak a következő hónaptól élvezhetem az aranykártya előnyeit?
-
szabogabor10
veterán
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Egy újabb problémám lenne:
Sony Ericsson Xperia X8 mobilon nagyon nem akar menni a MobilTV. Amikor rámegyek az egyik demo csatornára, ugyanazt csinálja, mintha a frissítés gombbal frissíteném az oldalt. Érdekes, hogy a T-Mobile oldalán azt írják, hogy Sony Ericsson X8 / X10 / X10 mini-n is megy a szolgáltatás. Letiltottam a wifit, engedélyeztem a mobilnetet.
Szerintetek az Android nem támogatja az RTSP protokollt vagy böngészőhiba? 3 böngészővel próbáltam: a beépített böngészővel, Opera Minivel és Skyfire-rel, mindegyiken ugyanez a hibajelenség.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki bennfentes (pl. 1430 ), hogy mikortól lesznek kaphatók a Sony Ericsson Xperia Neo/Mini/Mini Pro-k a hazai T-Mobile-nál? Az új Miniket ugyanis az angol O2-nál már júniustól lehet majd kapni, tehát a SE-on nem fog múlani az akár júliusi (álmodozok ) indulás.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulnék a kérdésemmel:Előfizetéses vagyok, szeretnék váltani pár napon belül MédiaMánia S díjcsomagra. Azonban most előfizetője vagyok a GoNet! M adatdíjcsomagnak, aminél ha jól tudom, csak az aktiválás hónapjában számláznak féltört havidíjat, a többiben már hónap első napján kiszámlázzák a teljes havidíjat. Ilyenkor van esetleg lehetőség arra, hogy levonják a GoNet! M fel nem használt napjai számának megfelelő összeget vagy egyszerűen hozzáadódik a 100 MB-ból megmaradt adatforgalom a MM S 500 MB-ához?
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki bennfentes, hogy lesz-e valamikor a MédiaMánia díjcsomagoknak olyan verziója, amelyeknél nem kell túlforgalmazási díjat fizetni az adatforgalmi keret túllépése után, hanem egyszerűen lelassítják az internetet?iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Kis számolás után ezen forgalmi díjak alapján majdnem 800 MB-ot forgalmaztál, ha kerek 60 ezerrel számolunk. Biztos, hogy teljesen le van tiltva a mobilnet? Előfordulhat, hogy véletlenül azt használtad Wi-Fi helyett.
Szerintem részletfizetést vagy méltányosságot kérhetsz, de ezt majd 1430 vagy valaki hozzáértő megmondja.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Esetleg azt lehet vele elérni, hogy elengednek valmennyit az adatforgalomból. De sajnos az is bennevan, hogy azt mondják, hogy user error, miért telepítgettél mindenféle veszélyes helyről származó alkalmazást meg miért nem figyeltél jobban a progik adatforgalmazására. De azért szerintem próbáld meg, hátha. Ha nem engedik, akkor részletfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Szia!
Itt tájékozódhatsz róla. A MobilTV-t külön is megrendelheted havi 1990 Ft-ért, ez 40 órát tartalmaz, de ha MédiaMánia díjcsomagod van, akkor havi 5, 10, 20, 30 vagy 40 órát tévézhetsz ingyenesen (benne van a csomagok árában) Az adatforgalmi keretből egy bájtot nem von le. Ha túlléped az időt, akkor percenként 5 Ft-ot számláznak. Minőségével különösebb gond nincs, HSPA kapcsolat erősen ajánlott a folyamatos streaming-hez.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Tegnap délben, azaz június 24-én váltottam MédiaMánia S díjcsomagra, aktiváltam a MobilTV-t. Alig használtam kb. 2 percet. Most lekérdeztem a felhasználható időkeretet, 0 óra 6 perc 16 másodpercet ír. Azt tudom, hogy hóközi aktiválás esetén időarányosan lehet felhasználni esetemben a 10 órát, de ez sehogysem jön ki. Ezt nem érzem fairnek, nincs összhangban sem az ebben a hónapban a MédiaMániáért fizetendő 1164 Ft-tal, sem a 10 órával.. Lehet ez ügyben valamit tenni? Lehetséges, hogy rosszat mutat a számláló? Legalábbis remélemiPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
MédiaMánia S díjcsomagom van, benne 10 óra Mobil TV-vel. Ha megrendelem a Mobil TV Extra csomagot, de még ebben a hónapban le is mondom, akkor csak az aktív napok száma után kell fizetni. De mi van akkor, hogyha pl. bekapcsolom július 30-án és kikapcsolom augusztus 2-án? Idézek a Díjszabásból:
"Mobil TV szolgáltatás havi díja féltört havi módon kerül kiszámlázásra, azaz az előfizető a beváltás hónapjában részarányosan, az azt követő hónapokban teljes havi díjat fizet, függetlenül a kiváltás időpontjától. "
Ez tényleg így van? Elég érdekes dolog.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Szerintem félreértesz. Nem akarok én 5 óránál többet tévézni egyhuzamban. Max fél órát.
Arra gondolok, hogy ha megrendelem a Mobil TV Extrát mondjuk július 30-án és augusztus 2-án lemondom, akkor augusztusra kiszámlázzák-e a 990 Ft-os teljes havidíjat.[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz ForRedGlory #9117 üzenetére
Köszi. És ha megrendelem mondjuk 2-án és lemondom még ugyanabban a hónapban 8-án, akkor csak ezt a 7 napot fizetem, ugye? Azért gondolom, mert így lenne igazságos és ez meríti ki a részarányos számlázás fogalmát.
-
szabogabor10
veterán
válasz ForRedGlory #9119 üzenetére
Ez érdekes.. Tehát ha egyszer aktiválod, akkor mindenképpen ki kell fizetned a teljes havidíjat, vagy még abban a hónapban vagy következő hónapban. Hogyha pl. elmész nyaralni 1 hétre, megrendeled, mert szeretnéd nézni az Extra csatornákat, és hazamenetelkor lemondod, kiszámlázzák a teljes összeget, mintha egy teljes hónapra megrendelted volna. Ez mióta fair? Lehúzás ez, nem is akármilyen. És sajnos az összes szolgáltató ezt csinálja bármilyen szolgáltatás esetében.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Lehetséges
Más: a hálózatfejlesztéssel kapcsolatban tudja valaki esetleg, hogy az új bázisállomások még mindig UMTS-t vagy már HSPA-t használnak majd hangátvitelhez? Nem lenne rossz, ha a másik két szolgáltatóhoz hasonlóan a T-Mobile is áttérne a jobb hívásminőséget nyújtó HSPA-ra.
-
szabogabor10
veterán
A Go!Net M csomagot interneten, a My T-Mobile-ban, illetve ha előfizetéses vagy, akkor a telefonos önkiszolgáló ügyélszolgálaton keresztül (1430 -->1-es gomb), ha Dominós vagy, a Dominó központon keresztül (1777) aktiválhatod.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek esetleg pontosabb információja az új SE Xperia Mini / Mini Pro megjelenésével kapcsolatban (dátum, várható ár)?
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Megjelent a Műsorújság alkalmazásban 3 új mobilról is nézhető csati. A BBC World, a Fishing&Hunting és egy harmadik, aminél hiányzik a csati neve. Ott van mellette a TV jel, tehát nézhető, de nincs Extra csomagom, így nem tudom nézni.
Tudja valaki esetleg, hogy melyik az? Fúrja az oldalamat a kíváncsiságiPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
válasz szabogabor10 #13524 üzenetére
Javították. A Dorcel TV a rejtélyes harmadik.
-
szabogabor10
veterán
Üdvözlet a fórumozóknak!
Webshopban szeretnék új telefont venni. Ha "jelenlegi előfizetés megújítása" konstrukcióban + Aranykártya kedvezménnyel veszem meg a MédiaMánia S díjcsomagra és az előfizetésre kötött 1 év hűséggel, akkor nem változik a számom és marad a jelenlegi előfizetésem, ugye?
-
szabogabor10
veterán
válasz dedike #13736 üzenetére
Köszi! Jelenleg is MM S-em van. Akkor ezek szerint nagy meglepetés nem fog érni.
Csak azért kérdeztem, mert így lényegesen olcsóbb, mintha "jelenlegi díjcsomag megtartása" konstrukcióban venném meg (amit gondolom azok választanak, akiknek jelenleg nem MédiaMánia díjcsomaguk van és nem is akarnak erre váltani).[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Nem akarom leváltani. Ebben van minden, ami kell nekem, jó kis díjcsomag.
#13746 Dedike: nekem nyáron jött 80%-nál. Meg is lepődtem, mert úgy olvastam a weboldalon, hogy nem küldenek.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz dedike #13750 üzenetére
Akkor is MM S díjcsomagom volt. Pontosan ezt olvastam én is. Ezért lepődtem meg, mikor megjött az SMS a következő szöveggel:
"Ön 2011.08.31 17:56-kor elérte a MobilTV csomagjában foglalt forgalmi idő 80%-át. Kerete felhasználása után percdíjas alapon tévézhet tovább! T-Mobile"
Lehet, hogy itt az ideje egy weboldalaktualizálásnak.[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Még 1 kérdés: mi a tapasztalat a Pick Pack pontoknál való csomagátvétellel kapcsolatban? Tényleg megérkezik 2 munkanapon belül hozzájuk (vidék)? Mert lehet, hogy inkább ezt választom házhozszállítás helyett.
-
-
szabogabor10
veterán
Mi van a T-Mobile oldallal? Borzalmasan lassú és használhatatlan.
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
MM S díjcsomag mellé akarok még egy Net&Roll limitbővítőt megrendelni. De mivel nekem csak március végéig kellene, így 31-én le szeretném mondani. A kérdésem az, hogy a lemondás utáni pár órára (03.31 23:59-ig) megmarad a kibővített 1,5 GB adatforgalom és a túlforgalmazásidíj-mentesség? És nincs belépési díj, igaz?[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz dedike #15885 üzenetére
Valóban kicsit érthetetlenül fogalmaztam
Szóval arra gondoltam, hogy ha nem éjfélkor, hanem mondjuk már este 8-kor lemondom, akkor nem fogják utólag kiszámlázni az 500 megán felül felhasznált adatforgalmat a 0,1 Ft/10 kB-os túlforgalmazási díjjal.[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz dedike #15887 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Utalva arra, amit mondtál, nagy valószínűséggel nem vettem figyelembe a "féltörthavi" és a "törthavi" szó közötti jelentős különbséget. A törthavi számlázás ha jól gondolom, azt jelenti, hogy a lemondás hónapjában is csak az aktív időszakot számlázzák ki, ellentétben a féltörthavi számlázással. Eltaláltam?iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
Sziasztok!
Aranytárskártya RelaxNet M vagy RelaxNet M csomagot lehet kérni modemmel, új SIM kártyával hűség nélkül? Nyárra kellene, utána valszeg lemondanám.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szabogabor10
veterán
"Országszerte működik a Vodafone új hálózata"
Ezt megcsinálhatná végre a T-Mobile is... Egyáltalán nem kellett volna az LTE-t erőltetni, amíg vidéken továbbra is botrányos a UMTS/HSPA-lefedettség. Mert akár szeretjük kimondani, akár nem, így van. Próbáljon meg valaki telefonálni az M1-esen úgy, hogy csak 3G módba van állítva a telefonja és éppen kicsit messzebb jár egy nagyobb várostól...
#15995 blueye: A mobilnet miatt és azért, hogy kevesebbet fogyasszon a telefon (GSM vevő kikapcsolva).
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Lehet, hogy marketing húzás, de akkor is javult a lefedettség, nem is kicsit. Az LTE is elég nagy marketing húzás, nem sok értelme van egyelőre, ügyfélámításnak jó. A 900 Mhz-nek elég kedvező a hullámterjedése, jóval nagyobb területeket le lehet fedni ezzel a frekvenciával, mint 1800/2100 Mhz-cel, ezáltal nem kétséges, hogy az autópályákon is nőtt a lefedettség.
Azt tudom, hogy a 3G üzemmód többet fogyaszt, mint a GSM üzemmód. Itt arra gondoltam, hogy a vegyes mód többet fogyaszt, mint a csak 3G üzemmód.[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Kaptam ma egy SMS-t, hogy április 1-jétől bekerült az ÁSZF-be a Net&Roll opció (eddig promóciós volt). Örülök neki, mert igazából egy igen korrekt ajánlat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen