- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
[P]laci #90243 üzenetére
univerzális egyenleg ≠ havidíjas számlával
Köszi, ezt tudtam eddig is, csak nem gondoltam, hogy anélkül nem oldható meg a Playes vásárlás. Ha jól tudom a Telenornál ez megoldott, mindenféle feltöltés nélkül. Bár miért pont ezt tudná a Telekom normálisan megoldani.
Ennek így tényleg semmi értelme. Megmondom az ismerősömnek, hogy oldja meg máshogy én meg vásárolok továbbra is netkártyáról. -
MK VII
veterán
válasz
[P]laci #89848 üzenetére
Köszönöm szépen a linket.
Azért ez elég vicces ilyen helyzetben.: "Felhívjuk figyelmedet, hogy a fizetési könnyítés engedélyezésének egyszeri díja - pozitív elbírálás esetén - megállapodásban érintett összeg 1%-a, minimum bruttó 5.000 Ft."
Tehát ez lehet még több is...
Nem azért kérnék könnyítést vagy haladékot, hogy még többet fizethessek..
Ejj Telekom, ejj ejj...Viszont mindenképp be kell mennem az egyik kirendeltségükbe, mert mint írtam már kártyám sincs és telefonom sem...
(#89850)
laci
No. Átolvastam ezt is...
Ahogy olvasom csak még szarabbul lehet kijönni egy szüneteltetéssel, mint, hogy valahogy összekoldulom a havidíjakra valót...
Viva la' Magyarország. -
válasz
[P]laci #89544 üzenetére
Igazából csak annyi, hogy telefonról vagy tabletről gondolkodás nélkül megoszthatom a netet bármikor, ha kell (nem torrentezem soha), és akár 4K-s vidiket is meg tudok nézni, ha akarok. Illetve telón, tableten mehetnek a frissítések is bárhol, bármikor. Meg az az érzés, hogy nem kell az adatforgalom számlálót nézni, önmagában nagyon jó.
Ja igen, Spotify-t, HBO GO-t, Horizon Go-t, Eurosport Player-t kihagytam. -
CHIPman
nagyúr
válasz
[P]laci #88375 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Bár ha csak net kell és nincs veszélyben a szám, akkor inkább néznék valami flottást, a kedvezményes ár kevesebb mint feléért adnak 4GB-ot.
tsteve: Akkor ha ezt megrendelem, akkor a postás hoz mellé egy tabletet is, vagy az utolsó pillanatban hibát fog írni?
-
válasz
[P]laci #87050 üzenetére
"neki megmaradt a régi világból ez a jelentsünk fel, be"
A hatósági panaszbejelentés lehetőségét nem a régi világban (jelentsen ez bármit is számodra) találták ki, hanem a maiban, tekintettel arra, hogy nem vitatható tény, hogy a nagyvállalatok erőfölényben vannak veled szemben, és ha nincs egy felettük álló erő (állami kényszerítő eszköz a hatóság útján) akkor önszántukból nem garantált, hogy nem élnek vissza az erőfölényükkel a kisemberrel szemben.
Tudomásul kellene már venni, hogy a magzatpózba való összekuporodás nem old meg semmit, ki kell állni magadért és használni kell a jogaid helyreállítása érdekében létrehozott és közpénzből működtetett intézményeket.
Persze mindig lesznek, akik félelemből vagy lustaságból nem így tesznek, és ezt az erkölcs és az újvilágiasság nevében igyekeznek megmagyarázni. -
MK VII
veterán
válasz
[P]laci #86981 üzenetére
Azért ennyire véresen komolyan ne érvelj a szolgáltató mellett..
Nem nincs iphone-om.. Nem vagyunk barátok.
Huawei P9-cem van.
PH-zok mobilnettel meg néha játszok egy két játékkal... Eddig mindig elég volt az 1GB, sőt... Most ott vagyok, hogy 15-e körülre van 200mb felhasználható egyenlegem...Nem zárom, ki, hogy nem a szolgáltató miatt van természetesen, csak fura, hogy ami eddig elég volt mindig az most már nem, és nem változott semmi a telefonon...
(#86978) tsteve
Nem használok sebességmérő appokat/oldalakat. -
törölt tag
válasz
[P]laci #86870 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy NINCS olyan le nem zárt Domino csomag, mely tartalmaz adatforgalmat, így ha akarnék sem tudnék ilyet rendelni. Akkor most mit tudok tenni ha Dominosként szeretnék adatkeretet mely használható EU Roaming helyzetben? Na látod ez a gond, hogy nincs megoldás. A Travel&Surf meg árértékben egy rossz vicc.
-
k-adi
nagyúr
válasz
[P]laci #86876 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy sokakat (köztük engem is) áttereltek a domino FIX-re mert az jobb, de az csak voice-only, így hiába van netplusszom még korábbról és maraton.. egyik se lesz EU roamingos net? Akkor minek fizetem a netpluszt?
én azt hittem az még roaming-kompatibilis lesz, de akkor mégse... marad akkor a fix mellé only-maraton, az a jó megoldás most nem?
-
tsteve
senior tag
válasz
[P]laci #86793 üzenetére
ezek valóban fontosak, és egy rendkívül különös hatás is lesz: Ausztriából pl. Ausztriába vagy akár Angliába a percdij jóval olcsóbb lesz így, mint Magyarországról pl. Ausztriaba. Utóbbi esetben ugyanis a nemzetközi 99 Ft-os percdijat fizeted, míg előző esetben a belföldi 25-35 ft körüli díjakat... meg kell szokni ezeket a változásokat, s ezek pl. az uj "mobil" csomagok esetén már korábban életbe léptek...
-
-
tabaga
tag
válasz
[P]laci #86659 üzenetére
"senkinek ne legyen illúziója, a telenor és voda is csak azért nem köti helyhez ezeket a nagyobb csomagokat, mert kellenek nekik az előfizetők..."
Hihetetlen, mit meg nem mereszelnek ezek a szolgáltatók! A következő mi lesz, profitot akarnak realizálni?! Ez tűrhetetlen!
Amúgy ezt a jó előre nyafogast nem nagyon értem. Ennél én fejlettebbnek gondolom a hálózat terhelés irányíto/felügyelő rendszert, továbbá az ilyen szélsőséges felhasználásra biztosan van kitétel a szerződésben. -
-
-
válasz
[P]laci #84531 üzenetére
Mennyiben fröcsögtem? Pláne ok nélkül?
Nem érzem annak. A jelenleg ismert tényekből levontam a következtetést. Persze, az egyszer-majd-talán-akkor-ha alapon majd egyszer talán máskor más lesz a véleményem.
Fröcsögésnek nem nevezném, inkább röhögtem egyet magamban a szolgáltatón. Ezt meg azért megtehetem, nem? -
válasz
[P]laci #84206 üzenetére
Szerintem azért a telekomnál kellene érdeklődni, mert 1. ugye most már a telekom szerződött ügyfele, 2. Telekom szerint "cseréljem azért ki a kártyát mert a rendszerük szerint megtörtént a váltás".
Mivel telekom ügyfél és nem Vodafone, így szerintem neki személy szerint semmi tennivalója a vodafonnal. A telekom majd lemeccseli a vodafonnal a dolgot.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
[P]laci #83908 üzenetére
Én Alleeban tapasztaltam a most leírtakat.
A Mammutban sincsenek jobban képben.
Westendről többnyire jó tapasztalataim vannak.De szerintem lényegtelen, hogy hol, mert ha valakinek egy T-Pont esik közelbe mindig oda megy és úgy alakul ki nála a kép az ügyintézésről.
A Telekomnak kéne próbavásárlásokkal vagy vizsgákkal kiszűrnie az ilyeneket.
-
MK VII
veterán
válasz
[P]laci #83457 üzenetére
Telefon gondot kilőném..
A jelenleg kapható egyik legjobb vételi képességekkel rendelkező telefon, 3 antennás.. Szinte mindenhol maxon van a térerőm.
Még nyíltabb területeken is sokszor csak H+-volt. Nem kizárt, hogy valami hálózati probléma lehetett.
Sehol máshol nem találkoztam eddig H+-al csak pesten. -
madrac
senior tag
válasz
[P]laci #82178 üzenetére
Nem. Ilyen szempontból egy kutya. Ezúttal pont, hogy a partner üzletben csinálták volna meg további lehúzás nélkül, ellenben az Allee hivatalos T ponttal, ahol korábban 4050-ért csinálták volna meg, most pedig ez a 3340 Ft az aktuális tolvaj árfolyam. Korábban pedig az üzlet jellegétől függetlenül, majdnem mindenhol sim kártya hiányra hivatkozva utasítottak el, kivéve a Mamut T pontot, ahol szintén 4050-ért akarta az ügyintéző hölgy a folyamatot kiszámlázni, bár ott is gond volt az erre alkalmas sim kártya megtalálása, de a folyamatot elindította, majd emiatt sztornót kértem nyilván.
(#82177) DarthFader: köszönöm a bátorítást és az ötleteket! Néha azért ér valami pozitív is ezen a fórumon.. Válaszolok a privátra. Már eszembe jutott, hogy inkább veszek egy új kártyát új számmal és leforgalmazás után a kukába dobom....Kb. ennyit érnek.
-
betyarr
veterán
-
törölt tag
válasz
[P]laci #78634 üzenetére
Kérlek, 2 előfizetésem lejárt az elmúlt hetekben - még 1 lejár napokon belül - nem volt rajtuk hűség, nem akarták azonnal megszüntetni... jöttek a 8 napos felmondási idővel,megemlítettem a hölgynek hogy ezt mióta alkalmazzátok, mert eddig azonnal meg lehetett szüntetni a 1430 ha már nem volt rajta hűség, erre közölte hogy Október óta.
Tudom h rész arányos ezt nem tudom miért említetted meg, csináltam már annyi felmondást X év alatt hogy a két kezem is kevés hozzá.
Szóval csak arra akartam rávilágítani, hogy nem úgy van már mint régen. -
tipuka
addikt
válasz
[P]laci #78554 üzenetére
Szia / Sziasztok!
Nálam ugyanez a helyzet, de még telefont sose vittem vissza, így szeretnék egy kis útba igazítást. Egy Huawe Mate 9-et vettem (ajándék hangszóróval) előfizetés meghosszabbításra részletre, ám sajnos nekem nem válik be ez a telefon. December 6-án kaptam kézhez a futártól.
Ilyenkor jó, ha a telekomhoz viszem vissza a telefont itt helyben valamelyikbe, vagy ezt futárral kell megtenni, ha jó helyben akkor mindegy melyikbe (illetve ilyenkor is csomagoljam be valamibe még?) ?
Ezt azért kérdezem, mert ugye futárral kértem, de nem tudom jó-e, ha személyesen vinném vissza helyben.
Mivel részletre vettem akkor ezt nem kell fizetnem majd, és az előfizetés meghosszabbításom is semmisé válik ugye?Köszönöm előre is a segítséget.
-
gboszi
senior tag
válasz
[P]laci #77706 üzenetére
Csak nem akartam azzal szivni, hogy januárban megint megyek máshova, hogy most éppen hol nem emelnek árat...
Nem értem hogy miért blöffölt (hazudott volna) hisz neki pont az a dolga, hogy mindenkit beszippantson. Ez a nem akart dolgozni meg netto baromság, mert pláza péntek délután, pontosan addig kell (folyamatosan) dolgozni amig nyitva van. Szóval, nem akart dolgozni, hogy jöhessen a következő... -
Merlini
tag
válasz
[P]laci #76971 üzenetére
Merre van ez az "adatforgalom egyenleg elérhető"?
Az áttekintésben nincs.Neked most mutatja Dominó kártyán az adatforgalom egyenleget?
A Telekom alkalmazásból a verzió 5.1 van fent nekem, neked?Olvastad a nyitó kérdésemet? #76931 "A telekom applikációból kivették kb. két hete, erre panaszkodtak páran a Play-en."
-
Onderon
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
[P]laci #76624 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem ha már a telekom nem képes rá.
Kerestem a telekom oldalán de nem találtam úgy eldugták. Aztán beléptem az alkalmazásba és ott volt. Na de nem azért nem láttam mert eddig figyelmetlen voltam hanem mert amikor utoljára néztem az alkalmazást még nem volt ott. Azt hittem, hogy ha változik valami akkor csak lesz valami értesítés és nem nekem kell átböngészni újra mindent, hogy milyen változások vannak. Érdekes mert más alkalmazás mindenről tud értesítést küldeni csak ez nem.Na és még valami. Az alkalmazásba a megújuló (nem egyszeri) internetnél NetPlusz L (1GB) 2490 Ft.
Viszont itt azt írják, hogy ugyan az 1590! Most akkor mi az igazság?
-
Onderon
senior tag
válasz
[P]laci #75885 üzenetére
Köszönöm szépen hogy kikerested és idézted is, de nem ezzel van a probléma. Lehet egyértelmű, vagy te betéve tudod az egészet. Én viszont erre értettem, hogy bocs, hogy nem fújom kívülről a teljes szabályzatot, miközben ülök munkába menet a buszon. Ellenben létezik egy applikáció, ahol viszonylag könnyedén elő tudok fizetni, és semeddig sem tartana, ha figyelmeztetne, de egyszerűbb és anyagilag jobban megéri (nekik) elbújni a szabályok mögé, semmint úgy megírni a saját szoftverüket, hogy az esetleg szóljon, hogy innentől már nem ingyenes az aktiválás. Ahogyan díjcsomagváltásnál pl. tud figyelmeztetni, hogy még hűségidőn belül vagyok, pedig az is le van biztosan írva a szabályzatban...
-
Soulfly842
addikt
válasz
[P]laci #75298 üzenetére
Pontosan ezt akartam írni én is.
A harmadik szolgáltatónál is csinos az, amikor két napot töltesz egy adott díjcsomagban, lemondod, de ők nem ismerik az időarányos számlát.... Hiszen - ami részükről teljesen logikus - 2 nap alatt is teljes egészében lebeszélhetted a teljes csomagot.
(#75305) raziel01
Arany-/platinakártyás az előfizetés? Ha nem, akkor amiatt nem tudsz ott vásárolni kamatmentes részletre. Ez esetben csak üzletben veheted meg eszerint.
Fél éven belül, ha volt két egyirányúsítás, akkor az a kiemeltségi szint elvesztésével járhat, ha kevés a forgalom, az esetben is.
Ha ezek közül egyik sem, s a kiírt pontgyűjtési feltételeknek megfelelsz (lásd pontgyűjtési szabályzat), akkor kérheted ügyintézőn keresztül, hogy indítsanak a részedre egy kapcsolat program méltányossági igényt, s pár nap alatt helyreállítják.
Ha mégis van hűségidő, v. egyéb miatt hiúsul meg, akkor nincs mit tenni.
-
Daffni2
addikt
válasz
[P]laci #75298 üzenetére
A használati díjakat a Vodánál is utólag számlázzák.
Az én logikám szerint,teljesen rendben van.
Amikor kötök egy szerződést,a kezembe kapom a SIM kártyát, működő szolgáltatással,amit azonnal használni tudok.Miért kéne ezért utólag fizetni?Az utólag fizetendő havidíj,még abból az időből való,amikor a Westel, és a Pannon a szerződés megkötése és a kártya átadása után csak napokkal-héttel később tudta aktiválni a szolgáltatást.
A T-Mobile hamarabb a Pannon később.
A Vodafone már a kártya átadása után működött.alexander12
A SIM kártyával is megkapod azt amit kifizettél.
-
SUPREME7
őstag
válasz
[P]laci #74472 üzenetére
Jóhát csak feldobtam, mint érdekesség
Egyébként is ott is csak a ~20K-s csomaghoz jár, és megkötésekkel.
Azért az szomorú, hogy sokaknak a korlátlan fészbúk kielégíti az igényeit
Van 1-2 kollégám akiknél egész nap azt látom, hogy egyik kezébe fogja a telefont, másik kéz mutatóujja meg mereven pörgeti a fészbúk falat mint egy zombi
Kegyetlen ...
Ezt a Pokemon Go-s adatcsomagot se tudom értelmezni, de biztos öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest