Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz [P]laci #33449 üzenetére
a következő hibánál már nem kicserélést kér, hanem jelzi elállási szándékát, mivel a sokadik azonos típusra történő cserét követően is fennállnak a hibák, ígyí csalódott abban a típusban, nem kér belőle többet, ráadásul rengeteg kényelmetlenséget és időveszteséget okozott számára a sok garanciális ügyintézés is, annak sem akarja magát ismételten, sokadszorra kitenni.
az árleszállítás lehetősége is adott még a kicserélés és az elállás között - megfelelő feltételek mellett -, de annak összege nincs jogszabályban rögzítve, szóval bármilyen összegre nemet lehet mondani.
az elállás a szerződés előtti állapot visszaállítását jelenti, de a szolgáltató megold(hat)ja úgy, hogy az előfizetés marad, csak a készülék lesz más típusra "cserélve", akár az eltérő ár különbözetének kiegyenlítésével. azért írom ezt, mert a jogszabály szerint nincs levásárlás, tehát olyan nincs, hogy vegyen másik készüléket a jelenlegi adott árából, meg olyan sincs direktben, hogy csere más típusra, hanem ezek adottak; javítás, csere (megfelelőség szerint azonosra), árleszállítás és elállás.
ezektől bármi eltérő van, lásson is bármit az előfizető, a fentiek szerint megfelelően lesz lepapírozva a szolgáltató részéről.
néhány jogszabályi hivatkozás, és egyszerű fogalmazású szöveg; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Logeeen
senior tag
válasz [P]laci #34677 üzenetére
Igen, mindenféleképpen fel kell hívnod a 1430-at, hogy kapcsolják vissza a neted.
Next S:
Tegnap felhívtam őket, mert nem volt világos. Egy kedves csajszi el is magyarázta szépen.
Kell legyen 1 arany-, vagy platina előfizetésednek (Telekomon belül, mindegy, hogy mi az.), és az mellé tudod aranytárskártyának megcsinálni a jelenlegi T-s előfizudat.
Kicsit hülyén írtam le, de remélem érthető...(#34679) Akve
Én is vettem ezzel az előfizuval készüléket, mégis 5490.-et fizetek érte...
[ Szerkesztve ]
#Xiaomi 13T#
-
A@ron
tag
-
legenda
válasz [P]laci #46592 üzenetére
amennyiben az mms leírásra gondolsz, ott nem véletlenül írtam úgy, hogy a régi, eredeti leírásban, mert akkor nem volt még 3g meg 4g, de még edge sem.
az elméleti maximumok meg cseszhetők, ha akkoriban a jobb telefonok is csak 24 - 36 kilobit/sec sebességet tudtak maximum, bár a háló sem volt kimondottan jobb értékkel bíró...
ejj, de szerettem a nagyobb terjedelmű mms üzenetet küldeni anno a sony ericsson t68i telefonommal 2002-ben, mert az is maximum 36 kbps sebességet tudott, persze gprs hálón.
igaz, sok szabvány megjelölt maximuma most is távol áll a gyakorlattól.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
veterán
-
club1
veterán
válasz [P]laci #47225 üzenetére
A szolgáltatóknak az ÁSZF-jük szerint kell működniük, attól nem térhetnek el, csak kedvezőbben.
Abban ezek a sorok szerepelnek:
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Music S és Music M díjcsomagban foglalt havi díj lebeszélhetőség belföldi mobil és vezetékes hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra, valamint hangposta lehallgatásra érvényes belföldön.
Music XS díjcsomagban az Előfizető jogosult választása szerint 3 db hálózaton belüli alapdíjas számot összesen havi 300 perc erejéig 0 Ft-os percdíjon hívni. A 3 választott Telekom mobil szám beállítására az előfizetőnek lehetősége van a szerződéskötéskor. A 3 választott Telekom mobil számon havonta egy alkalommal van lehetőség módosításra a www.telekom.hu oldalon.
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. -
erdoke
titán
Szerintem egyértelmű, ami le van írva a honlapon, de mindig az aktuális ÁSZF a mérvadó, és semmiképpen nem az ismerős.
A legjobb aláírás a héten
-
dptrsk
Topikgazda
ÁSZFben ez van, ez az érvényes:
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Music S és Music M díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség belföldi mobil és vezetékes hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra, valamint hangposta lehallgatásra érvényes belföldön.
Tehát az XS csak Telekom irányban forgalmazható le, az S és M pedig belföldön.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz [P]laci #47229 üzenetére
Like S 2790Ft. Hálozaton belül beszélhető le 3 szám ingyen hívható 300MB internet
Netplusz Arany 590Ft 200MB vagy Netplusz M 990Ft 500MB vagy Netplusz L 1GB 1290A Like S + Netplusz Arany 3380Ft és még akkor mard keret más hálózatba telefonalni és 4eFt-ba beleférsz ha elég az 500MB net
-
MODERÁTOR
válasz [P]laci #47311 üzenetére
Ezer bocsánat, ezt elfelejtettem én is leírni, de ez így van. Csak új előfizetéssel lehet váltani erre, vagy úgy ha dominóról váltasz előfizetésre. (Ugyanez vonatkozott régebben a Like, Like 50, Like 300-ra is meg most a Like S-re és Music XS-re.)
Szóval az az opció maradt, ha lejárt a hűséged októberben, leváltasz 2700 Ft-ért dominóba, majd vissza előfizetésre. De azt tudni kell, hogy ilyenkor a hűségpontok, meg a kiemelt kártyaszín (ha van) elveszik. -
Teko001
őstag
-
szili.tamas1
senior tag
válasz [P]laci #48821 üzenetére
Pofatlansag elkerni erte halozatfuggokent ket ev huseggel 180ezret. Nem normalis a telekom arazasa az egyszer biztos.
Raadasul elofizu nelkul ugyanannyi mint ket ev huseggel? Ez azert erosen no comment kategoria[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
veterán
válasz [P]laci #49079 üzenetére
Magamnak szeretnek Music XS-t, ismerosomnek van Music S csomagja, o erdeklodott a spotify reszrol, ezert is kerdeztem meg, de meglattam az xs leirasat, es belegondoltam, hogy olcsobban jonnek ki, valoszinuleg a telefont is olcsobban hozhatnam el es az adatforgalom is eleg lenne nekem, havonta altalaban 400 meganal nem hasznalok tobbet, de a 200 keves.
Szóval egyetemistakent en valtanek mozaik xs-rol music xs-re, de akkor ez komplikalt es november 7 elott nem is lehet ingyen?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Kbali
nagyúr
válasz [P]laci #49132 üzenetére
A kartellezést szajkózza mindenki, minden iparág tekintetében, mert fogalma sincs róla, hogyan működik egy termék árazása. Elárulom: ott kezdődik, hogy megnézem, mennyiért adja a konkurencia. Ha nem akarok piacot szerezni, akkor nem megyek alá árban, mert minek mennék. Közgazdaságtani alapelv, hogy annyiért adom, amennyiért (még) megveszik a terméket - azaz, ha megveszik drágán, akkor csak az ügyfél két szép szeméért nem fogom olcsóbban adni.
-
Kbali
nagyúr
válasz [P]laci #49160 üzenetére
Azt is nézni kell, hogy mondjuk plusz 1 millió előfizető kiszolgálásához mekkora beruházás szükséges (infrastruktúra, humán, stb...), mennyi a tulajdonos profitelvárása, stb... (nem véletlenül küldenek el most a cégcsoportból több, mint 1000 embert) - és akkor már nem biztos, hogy annyival több profitot is ki lehet hozni.
-
veterán
válasz [P]laci #49562 üzenetére
Eddig se hallgattam online zenet tulsagosan sokat, ezutan se hiszem, hogy tennem..
De az adatforgalmi keret viszont magasabb, mint a mozaik xs-nel, ezert gondolkodtam a valtason, viszont ha magasabb szamla jonne ki, nem nagyon lennek elorebb.. Habar a mostani ~5k szamlaknal mindenkepp elorebb lennek, a net&roll giga net bovites lemondasa utan kivancsi leszek, mi jon kiNezegethetem a csomagokat, de ezen a ketton kivul ne is keressek viszonylag normalisat?
Everybody lies.
-
[P]laci
senior tag
válasz [P]laci #49599 üzenetére
itt a Telekom tájékoztatója is, hogy teljes legyen a lista: Országosan elérhetővé teszi a Telekom a 4G mobilinternetet
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen