Hirdetés
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz Kispotter #41189 üzenetére
Léteznek ilyen programok (Androidra 100%, keress rá hogy "cell id"), van pár ilyen adatbázis is (OpenCellID pl.), de mivel azokat nem adják ki hivatalosan, így a minőségük is olyan, mivel általában felhasználói adatokon alapul (Googlenak is van ilyen, nyilván mivel ők mindenhol ott vannak, illetve az autóikkal is gyűjtöttek ilyen/hasonló adatokat, így elég pontosan megvan nekik, de nem adják ki. Ezt használják a GPS nélküli helymeghatározáshoz.).
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #41211 üzenetére
Gondolom az APN beállításokra gondolsz, (habár nem blackberryhez van a pdf, de az adatok típus függetlenek), a csomaghoz megfelelően itt megtalálod őket: T-Mobile
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #41226 üzenetére
VPN-t nem biztosít a szolgáltató (egyik szolgáltató se), az internetnek anélkül is mennie kell. Amennyiben VPN szolgáltatást szeretnél igénybe venni (biztonságos hálózatot lehet vele létrehozni, így például nyílt wifi hálózaton is biztonságos(abb)an tudsz internetezni). úgy elő kell fizetned egy ilyen szolgáltatásra.
-
Teko001
őstag
válasz lord.lakli #41246 üzenetére
Keresni kell egy hazai vagy külföldi szolgáltatót (gyorsabb, ha hazait - "vpn szolgáltatás"), aztán beállítani az eszközön. Vannak ingyenes megoldások is, de azok korlátozottak általában vagy lassúak.
-
Teko001
őstag
válasz DataTraveler #41565 üzenetére
Ha minden igaz, fedezi
-
Teko001
őstag
A listaára valóban 134 990 Ft, de mivel domino-ban veszed, így a domino-hoz való biztosítást kell nézni (egyébként az az előfizetéses biztosítási díj se stimmelne, mert 1790ft lenne havonta, és egészen öt évig lehet biztosítani vele, míg a dominónál csak egy évig), ami egyszeri 9990 Ft lenne.
-
Teko001
őstag
válasz heidrich #41761 üzenetére
Őszintén szólva nekem nem teljesen világos mit szeretnél, de ha jól értem: van két Arany fokozatú előfizetés, két külön néven. Az egyiken van egy hűségidős Mozaik S, amit szeretnél Next S-re váltani, aminek a feltétele az arany, vagy platina fokozat. Ez akkor lehetséges, ha a Telekom engedi, hogy a hűség ellenére egy olyan csomagra válts a hűségidő újraindítása mellett, amiben kicsivel többet fizetsz (általában feljebb lehet váltani, de ez más típusú csomag, szóval kérdéses --> Hívd fel őket, és kérdezd meg). Nincs szükség T-Home előfizetésre hozzá. Persze kérdéses, hogy a fokozatod megmarad-e, ha fix összeget fizetsz ezután, és nem léped túl, ehhez lehet érdemes valóban összevonni a két előfizetést, ami úgy oldható meg, hogy átiratod egy név alá, és összevonatod. Ekkor ha jól emlékszem, az átíratott előfizetésen lenullázódnak a pontok, de mivel többet fizetsz, így elérhető valószínűleg a négy szolgáltatással a platina fokozat is. A számod pedig nyilván nem veszik el egy csomagmódosítás miatt.
-
Teko001
őstag
válasz lord.lakli #41819 üzenetére
Kiderült, hogy az a modell nem vízálló
-
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #42296 üzenetére
nálam jó
-
Teko001
őstag
válasz anonymus89 #42466 üzenetére
Ha okostelefonod van, próbáld meg az "Okoslottó" alkalmazásukat, ha nem, akkor próbáld meg ez alapján (vagy ez)
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Cingáriusz #42883 üzenetére
Utóbbi
-
Teko001
őstag
válasz lord.lakli #42885 üzenetére
Érdekes, ezt nem tudtam. Most épp árulnak olyat, ami független?
-
Teko001
őstag
válasz miklos0308 #43144 üzenetére
Ismerősök tapasztaltai alapján nem annyira, és nem tudsz.
-
Teko001
őstag
válasz korcsillio #43155 üzenetére
Véletlenül nem a Telekom szerverével mérted? Csak mert az azzal történő (és még pár saját dolggal) való kapcsolatot nem lassítják
-
Teko001
őstag
Jelentsd be hibára. De előfordulhat, hogy a telefonoddal van a gond, és nem jelzi vissza megfelelően, hogy megérkezett, és ezért újraküldi a rendszer. De ez csak egy teória. Meg kéne nézni, más készülékkel is ezt csinálja-e. Mind a küldő, mind a te oldaladon.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Mr.Csizmás #43611 üzenetére
Nekem nem teljesen világos az eset. Többféle képpen is lehet értelmezni szerintem. Leírnád részletesebben pontosan, ki nevén van mi, és ki mit kap, és mi a végső cél?
-
Teko001
őstag
válasz nelsonmanian #43766 üzenetére
Ugyan az a telefon másik simmel működik?
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #43975 üzenetére
Bár ugyanaz a kategória amit te mondtál, de az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistát kell nézni, abban pedig a telefon értéke 120 990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz ShadowX #43979 üzenetére
Nem. Lap alja: "A készülékbiztosítás havi díja és a kár esetén fizetendő önrész a biztosított készüléknek a biztosítás megkötésekor érvényes akciós kiskereskedelmi bruttó értékétől függ, mely árak az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók."
313313:
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz dellfanboy #44236 üzenetére
Attól függ, mit értesz publikus alatt. Ha azt, hogy valószínűleg minden előfizető megkapta a levélben mellékletként, akkor igen. Ha azt, hogy aki nem Telekom ügyfél az nem kapta meg, akkor nem
-
Teko001
őstag
A szövegértelmezéssel nincs gond, azon az oldalon teljesen egyértelmű. Én arra az oldalra gondolok, ahonnan oda lehet navigálni.
"Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának2 maximum 110%-ig terjedő értékben."
"2) A készülékek akciós kiskereskedelmi árai az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók."Mivel felette a díjszámítást is az aktuális árlista alapján számítják, és ezen az oldalon sehol nincs megemlítve (vagy legalábbis én nem találtam), hogy a legutolsó árlista alapján számolnák, így az lenne a logikus, hogy a vásárláskori értéket nézik. Valamint ez alapján a mondat alapján ha már nem forgalmazzák a készüléket, akkor nyilvánvalóan nincs is benne az épp aktuális árlistában, amiből megint arra lehet következtetni szerintem, hogy az az ár számít, ami alapján az összeget fizeti az illető. Viszont érdekes kérdés, ha a biztosításnál a legutolsót nézik, és mondjuk közben csökken abban a listában az értéke, akkor az előfizetési díj is vele csökken? Gondolom nem...
Ha már az árlistáról van szó: Ezek az árlisták jól sejtem, hogy nem találhatók meg archiválva a honlapon (szintén nem találtam)?
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz #45553408 #44855 üzenetére
Igazából csak a biztosítás miatt éri meg nem domino-ra venni, vagy függetlenül. Ami az ügyintézőt illeti, szerintem kifogtál valami hozzá nem értőt, mennie kéne annak. Próbáld meg máshol (ha van rá lehetőséged, valami nagy T-Pontban, nem viszonteladónál), vagy másik ügyintézővel ugyanott, aki érti is a dolgát.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz pinnacle #44985 üzenetére
Én azt az általános jelenséget tapasztaltam, hogy a kétlépcsős sms-ek éjjel nem jönnek meg. Olyan mintha nem lenne ki leokézza. Néha másnap random előkerül egy-egy, de amúgy elvesznek. Nappal semmi gond nincs viszont vele. Kivéve a facebook. Ott nagy mázli kell, hogy megjöjjön
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen