Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz hurenzon #49436 üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás, így nem kötelezhetnek rá, más kérdés, hogy az esetleges kapcsolódó hűséges előfizetés miatt - ha nem domino csomagban vagy listaáron lett vásárolva - variálni kell.
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
313313
addikt
válasz hurenzon #49440 üzenetére
Szervíz cserejegyet állít ki, t-mobile meg meghatároz egy értéket, hogy az alatt választhatsz.
Nekem 2 hónapja volt egy cserém a 22. hónapban, srác elmondása szerint csak cserét választhattam, pénz vissza nem (ennek nem jártam utána...) viszont a választott új készülékre csak 2 hónap garanciát kaptam, ami viszont teljesen jogszerű döntés volt a részükről...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
legenda
válasz hurenzon #49447 üzenetére
a hivatalos írásokat olvasd inkább; link
Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok.
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
313313
addikt
-
-
-
Indian74
senior tag
-
legenda
válasz hurenzon #49900 üzenetére
nem szabad sokáig gondolkodni, ezt már a korábbi z3 + bluetooth ár elírásakor (200 e ft helyett 130 e ft) megtanultam, most csak azért nem rendeltem, mert 2 év hűséges előfizetéssel - csak az előfizetésre, díjcsomagra nem - is 199 e ft, és nekem jelenleg is van szabad előfizetésem, valamelyik mindig az, amire lehet épp hosszabbítani, ha megéri.
-
legenda
válasz hurenzon #49903 üzenetére
a z3 + bluetooth hangszóró most is 201 e ft domino csomagban, de az volt egy ideig elírva 130 e ft-ra.
a z3 compact + bluetooth hangszóró dimono csomagban 151 e ft, az annyi is volt, de inkább az árazták volna lejjebb, arra inkább vevő lettem volna a kompakt mérete miatt, talán még az iphone 5s-t is lecseréltem volna rá, vagy amellé, ha nagyon megérte volna.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen