- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#78121280 #101517 üzenetére
Pontosítok!
" 2018. Október 2.-tól SMS-ben tájékoztatjuk azon előfizetőket, akik több mint 2 éve Like / Like S / Like 300 díjcsomagban vannak. Az ÁSZF 5/A melléklete alapján továbbiakban nem jogosultak a Like portfólió használatára, ezért Új mobilportfóliós díjcsomagba szükséges váltaniuk. Amennyiben legkésőbb 2018 Október 15.-ig nem módosítanak díjcsomagjukon az érintett előfizetők, akkor központilag Mobil S + Net Alap ( 1GB) csomagba váltjuk át az érintett szerződéseket. "
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#78121280 #83911 üzenetére
Lehet, hogy vannak próbavásárlások, de akkor vagy a felsővezetés elvárásai nem egyezik a normális ügyfélkiszolgálás elvárásaival vagy nem ér semmit, mert kapnak fülest a T-Pontok, s tudják mikor kell odafigyelni.
És a SIMcsere, Domino csomag, amiket írtam?
Mindkettő a te szavaiddal élve átbaszás. -
k-adi
nagyúr
válasz
#78121280 #83911 üzenetére
Az egy dolog, hogy elsőre megpróbál átbaszni és már az új (és persze drágább, kedvezőtlenebb) csomagot adni, de ha visszakérdezel, hogy "hahó ez nem egészen így van, sőt olvastam is a TI oldalatokon ezt és ezt.." akkor ne hazudtoljon már meg és nézzen hülyének.
Legalább akkor legyen benne annyi, hogy ok, megpróbáltam jutalékot húzni rajta, nem jött össze, bumm... majd a következő barmon megpróbálom újra de ezzel akkor rendes leszek mert látom tájékozott. (bár alapból nem kéne indok miért legyen rendes, mindig annak kéne lennie....!!!)-
Ugyanez a szitu, más cég. Meki: 5000ft felett vásároltam (több embernek) hamburgereket, menüt, majd rájöttem vásárlás után, hogy baszik szatyrot adni amikor min. 5 zacskóval+üdítőkkel állok előtte. Mondom neki, hogy ugye adsz nagy zacskót, mivel csak 2 kezem van? Persze nem ad, fizessek még 50ft-ot a szaros zacskóért, amikor épp pár másodperccel előtte 4 ember mennyiségű kaját vásároltam nála.
Na pár héttel rá később, másik pénztáros: szó nélkül adott, még ő kért elnézéstSzóval minden a hozzáállásán múlik. Persze biztos sokszor vannak díjcsomag változások, apróbb változások, sokszor nehéz követni, elhiszem. De legalább nézze meg a gépben, ami szinte semmiből nem áll neki.
-
lovace
aktív tag
válasz
#78121280 #83327 üzenetére
Pont erre próbáltam utalni, hogy én miután vásároltam magamnak feltöltős sim-et a t-mobile üzletbe (~6-8 éve), akkor SE került az én nevemre valamilyen okból kifolyólag.
Oké, hogy bemegy az illető, aki megvette, de nincs rá garancia, hogy annak a nevén is lesz a kártya és érvényesíteni tudja. -
lovace
aktív tag
válasz
#78121280 #83321 üzenetére
Előfizus vagyok, szóval miután tavaly elolvastam ezt a hírt azon mód ki is esett, viszont a rokonságban vannak idősebbek, akiknek minden bizonnyal én fogom elintézni. Június 30 után lekapcsolják a kártyákat, amennyiben az adategyeztetés nem történik meg?
Vodafone-nál egyébként gondolom ugyanez a szitu, ott is csak személyesen lehet? Tudom, hogy nem ide való, de ha már itt merült fel valaki hátha leírja egyben ezt is.
Egyébként gondolom ebből vannak kavarodások szép számmal. Én kb. 4 éve váltottam előfizetésre, azt megelőzően feltöltőkártyás voltam évekig ugyanazzal a számmal. Amikor váltottam derült ki, hogy valaki totál más nevén szerepel a kártya annak ellenére, hogy annak idején személyesen vettük meg t-mobile üzletben. Feltételezem nem egyedi az esetem, bele se merek gondolni hány ilyen bukkan most elő és hány idős embert zavarnak össze ezzel, akiknek egyedül kell ezt elintéznie, ha egyáltalán megérti, hogy miről szól az sms... -
Vyndree
őstag
válasz
#78121280 #81241 üzenetére
Köszönöm, tényleg oda van írva kis betűvel hogy "extra".
A 366 napos rendelkezésre állási idő a beszélgetésre/elérhetőségre, vagy az adathasználatra (mobilnetre) is vonatkozik?
Domino Fix-nél a mobilnet 180 napos, az elérhetőség 365 napos, legalábbis az ÜFSZ ezt mondta.Közben megtaláltam a linken amit adtál, 366 nap a mobilnet rendelkezésre állási ideje, egy év alatt
-
törölt tag
válasz
#78121280 #78171 üzenetére
Pontosítok.
Már előrendelhető:
Huawei Mate 9 + Go+Play Mini hangszóró
(#78200) Intel fan11 Nem valószínű hogy lesz még valami.
-
-
glaci
őstag
válasz
#78121280 #77846 üzenetére
Elkerülte a figyelmemet, vagy már nem emlékeztem rá, hogy konkrétan elhangzott és nem csak mint feltételezés.
(Hjaj, ha erre valaki felhívja a figyelmemet szombaton, akkor most nem lennék bajban ...)(#77855) _Moriarty_:
Na b@sszuskulcs, két Samsung is ...
Én hülye !!! -
-
[P]laci
senior tag
válasz
#78121280 #74358 üzenetére
Rendeld elő a Samsung Galaxy Note 7-et!
van egy ilyen oldal is!
-
Tomyyy93
tag
válasz
#78121280 #74189 üzenetére
Aztán mégse hívtak csak dobtak egy sms-t hogy hivjam fel ezt meg ezt a számot a megszüntetéshez. Ki is ment a fejemből hogy felhívjam őket erre ma jott az sms hogy megszüntették. Voltam ma bent, azt mondta az ügyintéző hogy akkor kellett volna panaszkodnom amikor küldték az sms-t.. És amíg kivizsgálás alatt van az ügy addig nem kaphatom vissza a számom.. Majd ha lezárult, bekell fáradnom az üzletbe és elmagyáznom hogy mi történt és majd talán visszakapom az előfitetést arra a számra amit eredetileg töröltetni szerettem volna.
-
ANDROID???
addikt
-
vizslakutya
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
#78121280 #72905 üzenetére
Akkor ez alapján írom akkor hogy a gyakorlatban viszont az nem elsejével indul, hanem pár nappal később
A korlátlan internetezés lehetősége tehát nem csak a magenta1-es elemre (mobil) érvényes, hanem az azonos folyószámlán lévő összes előfizetésre is.
Nem rossz ez.
- A négyszeres adatforgalom Promóció (60 napra) lezárult
- A te+én kedvezményt lezárták
- Ahogy már szó esett róla a családbarát kedvezmény is lezárásra került. Azoknak akiknek meg van, maradhat, de már módosítani rajta nem tudnak (új számot hozzáadni, stb).
- Eu Plusz meghosszabbítva 2016.10.31.-ig.
- 1 GB extra adatforgalom (92 napig felhasználható):
- Új Dominóra megmarad (Domino 5, domino Surf)
- Mix típusú előfizetésekre lezárták az akciót (Fun, EcoSurf)A sporteseményekhez is lehet majd még egy kis okosság, aminek sokan örülni fognak.
Még egy fontos dolog:
A Next dupla adatforgalom nem elsejével lesz elérhető, hanem mindenkinek az esedékes fordulónappal.
(tehát, ha ellenőrzik sokan, akkor még az 500MB-t fogják látni) az adatforgalmi fordulónappal válik elérhetővé az 1GB.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#78121280 #70999 üzenetére
Nekem berakta a 3gb-ot az 1 gb mellé. De az a 3 gb 0-ról indult... És lassan vége az első részletnek... Kb 1-2 hete aktiváltam be. Miért 0?!!??
Jó lenne ez a 3 gb
Kövi hónapban (ha megadja) youtube buszon
Eddig 200 mb-os csomag volt, pár hete váltottam ugye surf + netplusz L.
-
válasz
#78121280 #67481 üzenetére
Amikor belépek, egyből az Áttekintés rész jön be (FF-ban is így van elmentve a link), nekem eleve ez kell, mert minden infó itt van, megnézem, letöltöm és kilépek az oldalról!
Szerinted minek kattintanék rá a Nyitóoldal-ra?
(most megnéztem és ott valóban ki van írva)
Szerinted ők tudják, hogy az ügyfél mit lát, ha bejelentkezik? Nem valószínű, mert akkor azon a felületen is megjelenítenék az információt!
-
válasz
#78121280 #67479 üzenetére
Az én nyitóoldalam pont olyan volt, mint eddig, csak belépés után változott meg, amúgy meg nem nézegettem, hanem ilyenkor befizetési napok előtt le szoktam csekkolni, mennyit is kell fizetni!
Annyira nem egy elvetemült módszer ez visszanézve az eddigi számlafizetési szokásaimat. -
-
-
-
ferob
őstag
válasz
#78121280 #59999 üzenetére
A helyedben nem nyugodnék bele, hogy megcsinálták, mert megpróbáltam én is elintézni a lefele váltást és vártam elég sokat, hogy utánakérdezzenek, majd azt mondták, hogy akinek eddig megcsinálták, annak a rendszer kötbért fog kiszámolni és ez miatt kellemetlen percei lesznek, mert most még nincs rá lehetőség, majd legelőbb a jövő hét felé, de inkább a hónap közepe.
-
kisapa
senior tag
válasz
#78121280 #59951 üzenetére
Gondolom a legközelebbi számlával amit május 17.-e környékén fogok megkapni. Ha a változás miatt felmondom a hűségidős szerződést az csak július 1. utáni időszakra vonatkozik ha jól sejtem. Ez csak azért érdekes mert az én hűségidőm augusztus 30,-án egyébként is lejár tehát tulajdonképpen csak 2 hónapot nyerhetek rajta.
-
kisapa
senior tag
válasz
#78121280 #59909 üzenetére
A linkelt dokumentumban olvastam,hogy az értesítéstől számított 15 napon belül kell nyilatkoznom az elfogadásról.Hova kellene értesítést kapnom? A hűségidősekre is vonatkozik,mert akkor lemondom a Net&Roll XS előfizetésemet. Egyébként sem használom ki. Amennyit én mobil netezek arra elég a Next S díjcsomagban lévő keret is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest