Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #78121280 #22790 üzenetére
Nem akarok butaságot írni, de az aláírásod alapján van T-home előfizetésed is, és elvileg, fun társkártyát t-home előfizetés mellé is kérni.
@dedike
Köszönöm, akkor marad a személyes bemenetel. Családban akartak ügyet intézni, csak akkor jöttek rá, hogy nem azon a néven van, aki használja...
[ Szerkesztve ]
-
gekkoman
csendes tag
válasz #78121280 #23168 üzenetére
Mi hasonlóképpen jártunk.
IWIW díjcsomag kivezetése miatt igen előnytelenné vált a lét (12Ft percdíj helyett 36Ft-ban találtuk magunkat). Páromnak évek óta nincs hűsége már, így bementünk egy T-partnerhez, mivel a környéken (Békásmegyer) véletlen sincs T-Pont. Megkaptuk a 06-80-as számot, párom hívta is. Mindenféle "kedvező" ajánlatokkal bombázták, ő csak lemondta volna az előfizetést, esetleg annyit szeretett volna (a sok ajánlat közül választva), hogy a számát megtarthassa, dobják át dominóba. Erre ígéretet kapott (ingyen váltás méltányossági alapon, de csak személyesen T-Pontban), a hívás itt megszakadt, mert a két apró kölök mellett mennie kellett. Ügyintéző neve megvolt, több napra rá tudtak újra beszélni, sajnos ekkor már szóba sem került ingyen dominó lehetőség - erőltetve az volt, hogy szerződjön le 1 év hűséggel, cserébe kap 1000Ft kedvezményt/hó. Ha ezt esetleg ezt felmondja (pl. újabb egyoldalú szerződésmódosítás, ami utóbbi időben volt azért elég), ugrik visszamenőleg is a kedvezmény. Domino-ra váltás ingyé' nem lehetséges.
Az ügyintéző a végén már igen ingerült volt (ámbár a hangnem formai követelményeknek megfelelt), így az eredménytelen egyeztetés végén 2 másodperc alatt kikapcsolta párom számát. Az már szarrágás kategória, de az én ingerült helyzetemben megemlítendő, hogy gondolom az egész napot kiszámlázza még a T, de délután már nem volt használható a teló - vagy ez a protokoll, vagy sikerült az úriembert kiakasztaniÚgy tűnik, a sok változást már a T sem tudja követni - az én októberi panaszlevelemre egy vadidegen Zala megyei user kapott választ (T-partnernél derült ki), én hiába vártam az ígért levelet
Korrektség kedvéért: fél év hűségem idejére (ellenére) kaptam egy ezres kedvezményt erre az időszakra az előfizetésből - ez a rész korrekt-- pont a fennálló hűségem miatt.szép napot!
-
csabám
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz #78121280 #30392 üzenetére
Azt nekem nem volt szabad írni - csak neked
Esetleg egy Note 10.1 LTE -t otthonra?
tárgyhónap + 2 hónap 1194, utána 21 hónapig 5730 Ft. Net&Roll L -vel, nulla forintos készülék árral?
Na itt sakkozzanak a nagy okosok, hogy mennyit kidobsz a szolgáltatásra és hogy mennyivel olcsóbban kijön, ha sufni mobilos (jó eséllyel fekete/szürke importos) jótállással veszed meg egy év garival meg esetleg egy év szoftveres (hajrakenhető-edition) 'boltban szöszmötölnek kicsit, ha beviszeddel' veszed meg
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #78121280 #30395 üzenetére
Nagyon nem likeolom az almafát... rázogatom, adok a terméséből másoknak, de haza soha nem vinnék a gyümölcséből. - valaki már beleharapott, nekem nem az igazi.
Az minidig a megoldás lehet, hogy idős rokonnak kell éppen egy Sat TV alap, itt a digitális átállás, vagy mi a szösz... kell az neki... Már Net&Roll S-en megtérül
Tv gyártásban pró a samu, okos tévémmel szépen beszélget majd a note egyébként is nekem bevált... porszívótól-telefonig, hűtőn át mikróig minden téren... lassan már a mosógépemmel is szépen beszélget minden eszköz
[ Szerkesztve ]
-
-
Huroq
senior tag
válasz #78121280 #31265 üzenetére
Bizony. Olvasgattam én is az oldalukat. Csak úgy hömpölyög az elégedetlenkedők kérdései, na meg a szitkozódás. És várják a megváltó válaszát este 10 után.
Ne csüggedjetek barátaim. Van rá esély, hogy kapunk 5 hálozaton belüli ingyen percet, vagy ami ennél is jobb, 1MB adatforgalmat, amit az új hipergyors LTE hálózaton leforgalmazhatunk.
(#31266) raziel01:
Bizony ám.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz #78121280 #31268 üzenetére
Ahogy mondod.
Borzasztó olvasni, hogy minden üzenet ugyan arról szól és nem veszik észre magukat, hogy lejáratják magukat. Öröm látni egy-egy kulturáltan megfogalmazott hozzászólást.(#31270) smileismarci:
Nálam már egy ideje hibátlanul megy az összes szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
KüLÖNc
tag
válasz #78121280 #31299 üzenetére
Igen, legalábbis reménykedem benne 8) Hívni, netezni tudok, engem is elérnek, van vonalam, szóval az nem hiszem hogy probléma. Beütöm a főoldalon a számom és a jelszót, akkor kiadja azt az oldalt, mintha valamit rosszul ütnék be, semmi hibakód nincs, csak captcha. Amint azt beütöm jól, akkor adja ezt a hibát, mert kipróbáltam hogy elütöttem a captchát, és akkor azt írta ugye, hogy írjam be helyesen. Hívjam fel őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen