Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó hírek érkeztek az Android mobilt használók számára.
Erre csak olyan 15 évet kellett várni.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11541 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy kijátszák e az appok ezt a három órás intervallumot.
-
-
Skod
aktív tag
-
-
dzf007
aktív tag
Újabb google play rendszerfrissítés van, de szoftverfrissítés még sehol, pedig az A55 már megkapta az április 1. szoftverfrissítését a hónap elején..
-
válasz
Luck Dragon #11534 üzenetére
Elsőnek reptében elévetődött
Utána a kedvenc ügynököm még kétszer hívott. Elsőnek átengedte, kinyomtam manuálisan, majd másodiknak is átengedte, és megint kinyomtam, plusz kapott egy manuális blokkolást!
Na most ugye az a fura, hogy legelső alkalommal ma blokkolta, és utána meg nem, pedig a szám egyezett
-
-
-
Új Google Play rendszerfrissítés érhető el!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Az eredeti samsung 25wos töltő kompatibilis az iphoneal? És ha igen, akkor gondolom pl az i13at tölti 20wal.
-
Az Európai Unió arra késztette a technológiai vállalatokat, hogy átláthatóbbak legyenek a fogyasztókkal szemben .
2025. június 20-tól kezdve az EU-ban értékesített összes okostelefon és táblagép új címkével rendelkezik a dobozban, amely jelzi az akkumulátor élettartamát és hatékonyságát. Ez egy olyan energiamatrica frissítése, amelyet az európaiak már ismernek a háztartási készülékekkel kapcsolatban, és amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen annak az információnak a típusához, amelyet a fogyasztók most elvárnak az elektronikus készülékektől. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #11526 üzenetére
Mindannyian mások vagyunk, én speciel azt hiszem mindig az voltam. A 2000-és években nálam a Samsung tiltólistás volt, mert a porszívóval, a TV-vel és 2006-ban a 200 GB-os HDD-vel is megszívtam.
Kerültem 2019-ig, ameddig rollerbalesetben le nem sérült a Xiaomi Mi A2 Lite-om. Beszaladtam a Yettelhez, és két opciót ajánlottak előfizetéses konstrukcióban 90 E -ért: Huawei P30 (azt hiszem vagy P20), és Samsung Galaxy A50.
A Huwaei-t megutáltam, mert a Premium táblagépet kiadott egy android főverziót (Android 6.0-ról 7.0-ra), aztán viszlát. Akkor megfogadtam, hogy többet Huawei-t nem! 2019-Ben pont akkor térdepeltetni be Trump a Huawei-t tehát megint nem!
Szóval a másik opció volt a Samsung … hát mondom, legyen ez
. Az A50-et nagyon megkedveltem. Annyira, hogy 4 év múlva már két Xiaomit követően az A54 jött. Az A54-nél a teljesítménytől nem voltam elájulva, de a szoftveres támogatás hossza, és gyakorisága valamint a Knox is egyértelművé tette számomra, hogy okostelefon téren a Samsung nálam erős versenyző.
Az árukapcsolás pedig azoknak van kitalálva, akik kifelé és kacsintgatnak. Speciel én akkor is Samsung cuccokat vásárolnék (meg Apple), ha nem lenne 7 darab Smarttag2-esem, vagy azoknál a Samsung nem követelné meg a Galaxyt. Ugyanez igaz az Watch6-omra is.Vagy a Buds FE-re. De az ingadozókat is magukhoz tudják így láncolni, mert kicsit költséges lenne, órát és Smarttag2-ezeket cserélni, csak azért, mert valaki kap egy jó ajánlatot, egy Xiaomi-rá vagy egy másik kínai gyártó telefonjára.
-
válasz
GoodSpeed #11525 üzenetére
Nem vagyok márkahű, mindig azt választom, ami épp megtetszik. Persze van néhány márka, amelynek bizonyos termékvonalaihoz már nem térnék vissza – de ez nem kizáró ok, ha akad köztük olyan, ami újra bizonyítani tud. A Samsung is ilyen volt számomra, de az A54-es éppen hogy visszahozta a bizalmamat.
-
válasz
Luck Dragon #11523 üzenetére
Igen, lehet kontraproduktív következménye, de ők ezzel nyilván számoltak, és úgy találták, hogy sokkal kisebb a márkát emiatt elhagyók aránya, mint a maradóké.
Példa a Smarttag 2-esek esete, ahol teljesen világos, hogy milyen döntés miatt HIVATALOSAN, csak Samsung Galaxykal kompatibilis. De itt meg biztonsági szempontból jön be az, hogy kontraproduktív a gyakorlat, mert az egy dolog, hogy valaki tesz rá, és nem hivatalosan megoldja, hogy a saját NEM Samsung készülékén is nyomon tudja követni az eszközét, de ettől még ha elvész az általa védett eszköz, hiába van a gazdája által főzött cuccal használva, ha nincs Galaxy készülék ott ahol a Smarttag2-és van, nem tudja követni, mert nem tudja leadni a jelet a Smarrtag2-es.
A másik meg az, hogy ez egy erőszakos márkahűségre kényszerítés, ami nemcsak felesleges, de a fenti példán ábrázolva, még veszélyes is lehet.
Arról nem beszélve, hogy vagyunk sokan, akik anélkül is márkahűek vagyunk. Amikor elkezdtem gyűjteni a Smarttag2-esetimet teljesen tisztában voltam a Samsung gyakorlatával. Ahogyan az Apple-ével is, mégis úgy döntöttem, hogy a kettő közül a Samsungét vásárolom meg, mert sokkal több Galaxy van az országban mint Apple, köszönhetően annak, hogy a legolcsóbb A osztályos Samsung mobillal is kommunikál, és annak ára fele vagy harmada a legolcsóbb Apple terméknek.
Amerikában valószínűleg másként döntöttem volna. Viszont már itthon is - pont ezen sorok írásakor jutott eszemben - azon töprengtem, hogy mivel van Apple termékem is szerencsére, ezért már AirTag-eket is érdemes lehet beszereznem, hogy a fontos cuccokat védő Smartteg2-esek mellé kerüljön ilyen is
-
-
-
válasz
Luck Dragon #11521 üzenetére
Kis ösztönzés, hogy cseréld Samsungra. 😆
-
-
válasz
Luck Dragon #11518 üzenetére
Köszi szépen a visszajelzést.
Kicsit meglepett, hogy a Xiaomi gyári app widgetje sem mutatja. -
kugli
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11502 üzenetére
Nálam valami nem kerek a készülékben,nem találok csak "Galéria" lehetőséget.
Megpróbáltam Jack Oneill javaslatát,testreszabási szolgáltatásnak az engedélyeit kurtítottam.Skod be volt kapcsolva,de én ezt úgy értelmezem hogy csak értesít ha létrehozza a történetet,kikapcsoltam azért ezt is.
Köszönöm a segítséget srácok!Hát nehezen akarom elfogadni,hogy erre nincs egy egyszerű akarom nem akarom kapcsoló...
-
-
-
válasz
Luck Dragon #11515 üzenetére
Így:
sem? -
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Nálam az egyik példa a Xiaomi outdoor ,nem is hajlandó kihelyezni, megjeleníteni. Csak a Bluetooth menüben található és ennyi. Működtetését nem befolyásolja , csak nem látok róla semmi adatott .
-
-
Jabby
őstag
válasz
Lord Amper #11512 üzenetére
Melyik widget?
-
válasz
Luck Dragon #11507 üzenetére
Nekem pl mutatja végig a widget az OnePlus Buds akkuszintjét.
-
válasz
Luck Dragon #11510 üzenetére
Ebből a szempontból az iOS jobbnak tűnik, nálam a Keychron billentyűzetnek és egérnek is mutatja a töltöttségi szintjét.
Az A54 is fent van a One UI 8 kompatibilitási listáján. -
-
válasz
Luck Dragon #11507 üzenetére
Akkor ha a gyártónak van hozzá appja, pl Logitech cuccok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11495 üzenetére
Az érzés olyan. Mintha taknyot taperolnék.
kugli: remélem, addig azért nem melexik fel a hátlap -
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a Bluetooth-on csatlakoztatott, nem Samsung típusú eszközök akkumulátor-töltöttségi szintjét is meg tudjam jeleníteni?
A Bluetooth menüben a csatlakoztatás után eleinte még látható az adott eszköz akkuszintje, de egy idő után ez a jelzés eltűnik – ami elég zavaró tud lenni.
A widget menüpontban bekapcsoltam az “Egyéb eszközök láthatósága” lehetőséget is, abban a reményben, hogy ez segít, de sajnos ez sem hozott eredményt.
Van esetleg valamilyen megoldás erre a problémára?
-
-
válasz
GoodSpeed #11499 üzenetére
Ez nagyon fura, az Exynos 1580 simán pariban van a SD 7 gen3-mal. Nehogy már gyenge legyen bármiben is.
Luck Dragon: arra is értettem, hogy az index valami alsópolcos szutyoknak állítja be az 1580-at, ami csak épphogy vitte az A56-ot. Viccnek is erős, nemhogy a valóságnak.
-
Esetleg ez ?
1. Lépj be a „Beállítások” > „Alkalmazások” menüpontba.
2. Érintsd meg a három pontot a jobb felső sarokban, majd válaszd a „Rendszeralkalmazások megjelenítése” lehetőséget.
3. Keresd meg a „Gallery Stories” alkalmazást a listában.
4. Érintsd meg, majd válaszd a „Letiltás” opciót. -
-
Skod
aktív tag
válasz
Lehet nem mondok újat, de az üveg sosem szilárdul meg teljesen, valamennyire folyékony marad. Ezért van az, hogy a nagyon régi ablakokban az üveg a keret alsó részenél vastagabb mint feljebb.
Ha igy nezzük... :D -
Szóval Exynos 1xxx-es széria:
Az Exynos 1580 ereje:
Nem a kijelző azonban a táblagép legnagyobb problémája. A készülék belsejében a Samsung saját fejlesztésű Exynos 1580-as lapkája ketyeg, amit néhány héttel ezelőtt már bemutattunk a Galaxy A56-ról készült tesztünkben; a két készülékben pontosan ugyanaz a chip kapott helyet. A gond csak az, hogy míg a mobilban úgy-ahogy, de hozta a tőle elvárható középkategóriás teljesítményt, addig a Galaxy Tab S10 FE-ben elvérzik. Az Android 15-ös alapokra épített One UI 7-es felület gyakran akadozik, az animációk nem futnak végig, néhány játék és alkalmazás pedig irreálisan lassan tölt be – ebből adódóan elsősorban optimalizálási gondokra tudunk gyanakodni.
Index - Tech-Tudomány - Úgy néz ki, az Apple-nek továbbra sincs félnivalója a tabletek piacánKülönösen érdekes annak fényében, hogy az Exynos 1380-hoz képest elvileg hiperugrás lenne.
-
kugli
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11497 üzenetére
Köszönöm,ezt tudtam,de én kikapcsolni szeretném,nem rejteni. Kikapcsolás lehetőséget kivették teljesen?
-
-
kugli
aktív tag
válasz
A megfelelő hőmérsékleten tud az nyúlós lenni
A galéria appban hogyan tudom kikapcsolni a történet létrehozást? A menüben sehol nem találom ennek a beállítását. Kivették,vagy máshol keressem?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11493 üzenetére
Jaja.
Múltkor kivettem a tokjából, ugyanez volt.
Ráadásként én undorodok attól a langyos nyúlós érzéstől, amilyen a felmelegedett, össze fogdosoott üveg hátlap tud lenni. -
Mai napig nem tudtam megszokni, mennyire csúszós ez a készülék – ma kétszer is majdnem elejtettem.
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11489 üzenetére
Nekem is prémium a youtube. A fideszes agymosás miatt.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jack Oneill #11486 üzenetére
Rendben. Megpróbálom.
-
kovacss72
aktív tag
Én a SmartTube -ot használom, teljesen reklámmentes. Nem vettem észre, hogy az akkut zabálná.
(Egyébként Android TV -n is tökéletes.) -
ProEvoFan
nagyúr
[kép] [kép]
Közel 2 éves a telefon. Youtube, közben chrome használva; zabálja az aksit. A samsung proci minősége? Szerintem igen.
Gondolkodom a váltáson.
a56 (csöbörből-vödörbe...) legolcsóbb megoldás, 128K
S24 fe (csöbörből-vödörbe) 220K
google pixel 9a ~220K
Gondolkodom egy iphoneon is. Iphone 15 plus vagy sima. Nyilván ez a legdrágább.320/280k. Sosem volt még.
Kínai telefon nem kell. -
-
válasz
Jack Oneill #11481 üzenetére
Vajon tudják e tartani? Majd persze kiderül, de az S24 FE-nél áprilisról májusra módosult!
-
Jack Oneill
veterán
Mar benne vagyunk!
[link] -
-
vlevi
nagyúr
válasz
GoodSpeed #11476 üzenetére
Vajon kikapcsolható fícsör lesz?
Mert de, igen, van olyan, hogy valaki csak arra tart egy telefont, hogy 1-1 dolog miatt azon keressék. pl. sokan csinálják, hogy lakás eladásnál a régi telóba beraknak egy feltöltős sim kártyát, és az a szám van megadva érdeklődőknek. Na bakker, ha az újraindul, és utána addig nem él a telefon, míg be nem jelentkeznek a hálózatba PIN kóddal, akkor abból lenne káromkodás, mert nem tudják hívni a számot. -
válasz
Jack Oneill #11470 üzenetére
Szerencsére nálam nem szokott előfordulni, hogy 72 óráig ne használnám mindegyik telefonomat, szóval nem fog feltűnni a dolog
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11474 üzenetére
Ha jól értelmezem elbeszéltek egymás mellett.
Kijelző feloldás vs. telefon ki- be kapcsolás.Megvilorn
Igen a képernyőzárnál X idő után meg kell adni a pint/jelszót. De ez az új funkció a kikapcsolásnál jelent egy új biztonsági réteget.
Pl. ellopják 3 napig pihentetik és újra bekapcsolják/nem kapcsoljak ki, de a telefon magától újraindul. A bekapcsolás/ újraindítás után a készüléken lévő adatok titkosítva lesznek amig pinnel újra feloldják.Javítsatok ki ha tévedek.
-
Meglivorn
aktív tag
azt igen és gondolom ezt aakarja a frissítés kihasználni. Addig világos. De így is kb 3 naponta egyszer muszáj megadni a PINt nincs ujjlenyomat vagy egyéb. Pont biztonsági cucc.
-
Meglivorn
aktív tag
nem egészen világos, eddig is 3 naponta (asszem) ujra meg kellett adni a PIN-t, nem fogadta el az ujjlenyomatot.
-
Jack Oneill
veterán
Uj funkciot kapunk.
[link] -
-
Jack Oneill
veterán
Újra elindult a frissítés!
-
-
Az A54-ben mondjuk szerintem a helyesírást elbírná, a fordítással már, főleg az élő fordításnál berosálna jó eséllyel
Amúgy érdekességként a MediaTek 8300 Ultra NPU-ja 14 TOPS-ot tudna, de a HypersOS 2.0 sem hozott sok AI-t
Az iPad A16 (2025)-Ben is van NPU, 16 magos Apple Natural Engine 17 TOPS teljes0tménnyel, ami megegyezik az S24 FE-ével.
A képen ez amúgy melyik AI?
-
-
One UI 8:
mindjárt debütál.🤣
-
-
-
Ráadásul tegyük hozzá, hogy Android téren sok újdonság nincs. One UI terén az AI akadt a torkukon, de ez mindjárt duplán, mert egyrészt a fejlesztőket is elszívta, másrészt meg az A osztálynál ugye az AI funkciók jelentős részét inaktiválják, vagy azért, mert nem bírja a hardver, vagy azért, mert nem érdekük …
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11452 üzenetére
Én szeretem a Samsung készülékeket, de ez eddig is kínos volt már...
-
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11446 üzenetére
Érdekes, mert pont a panaszok miatt adták ki kezdetben a figyelmeztetést. Majd alkul :D
-
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11442 üzenetére
Ezt linkeltem én is feljebb. A Swiftkey probléma kiütötte a frissítést.
-
válasz
Jack Oneill #11442 üzenetére
Pár hétig kb
-
Jack Oneill
veterán
Ennyi volt...
[link] -
válasz
ProEvoFan #11439 üzenetére
Pedig az Exynos 1380 ereje elsőprő az Exynos Exynos 9610-hez viszonyítva
Pont reggel nézegettem az iPhone-okat, mert nekem az a vonal is nagyon bejön. Az S24 FE mellett erre érné meg talán cserélni az A54-et:
Almáék 55 000 Ft-ot adnának érte!
Csk ugye a Smarttag 2-eseim meg Galaxysok
De mindig így kezdődik... elsőnek kósza gondolat... aztán kis töprengés... majd elgyengülés, és hopp, már bent is van a kosárban. Az S24 FE-vel is így volt, meg az iPad-del is, mind a kettővel ráadsául milyen jó, hogy így esett. Csak az A54-ment mellé... meg egy kicsit a POCO, de utóbbi csak azért, mert kilóg a két kedvenc ökoszisztémámból! -
ProEvoFan
nagyúr
A youtube vagy youtube/chrome egyszerre, továbbra is zabálja az aksimat, plusz melegszik a hátulja. Szerintem ez a samsung proci nem annyira acélos...
-
Skod
aktív tag
-
válasz
GoodSpeed #11419 üzenetére
Ez a minden kéretlen és csaló hívás blokkolása mégsem fehérlistás dolognak tűnik, mert be van kapcsolva az A54-en és az S24 FE-n is, de tegnap is hívott valami kóborlélek (küldte a számot, mely egyébként vezetékes körzetszám volt), és kivételesen szerepelt is a Telekom tudakozóban, amiből lejött, hogy nem ismerem, tehát az ügynökök is hívhatnak ettől a beállítástól függetlenül. Vagy esetleg a kifejezetten tömeges hívásokban nyilvántartott számokat szűrné? Mert az lenne igazából a cél, hogy az aki akár félre is tárcsáz de nem ebben utazik, azokat nyugodtan engedje át, de amely számokról nyomják a telemarketinget, azokat nem.
-
válasz
Luck Dragon #11434 üzenetére
Ha jól vettem észre nagyjából 3x írja át, visszatörlöm és akkor már jóváhagyja
. Olyan nem láttam, hogy ezt meg lehetne úszni egy sima hozzáadással a szótárhoz mint Androidon.
-
-
válasz
Luck Dragon #11430 üzenetére
Az lett volna, de átjavította az iPad
-
-
unravel
őstag
válasz
Luck Dragon #11430 üzenetére
Vigyázz! S-osztályos készüléke van.
-
-
válasz
Luck Dragon #11427 üzenetére
Nekton: Lehet úgy jártak, mint az Art felismeréssel, ami az Apple eszközökön már olyan fokú, hogy kiváltja a klasszikus ujjlenyomat alapú biometrikus azonosítást, Bár az igaz hogy a Samsung is elég jól áll vele, Szemben a diktálás Során keletkező írás jelek alkalmazásával. -
-
válasz
Luck Dragon #11425 üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy lehet neki mondani, hogy vessző, és akkor vesszőt tesz, mert Google felénél próbaltam anno , és igen leírta, azzal el is engedtem, de ez így remek. Köszi szépen.
Más: mivel A54-nél szívtam vele, itt írom le, a Repont app nem jelentkeztetett be, miközben S24 FE-n ment. Elsőnek leszedtem, újratelepítettem... semmi...rákerestem, és kiderült, hogy Chromenak kell lennie az alapértelmezett böngészőnek, csak azt nem értem, hogy mielőtt ment q kavarás q Brave böngészővel is az Avast volt alapértelmezettnek beállítva, és S24 FE-n most is úgy van.😆
-
válasz
GoodSpeed #11424 üzenetére
A diktálás funkciót szerintem egyértelműen az iOS javára lehet írni. Különösen lenyűgöző, hogy amikor beszéd közben például vesszőt vagy felkiáltójelet kérek, a rendszer valóban ezeket a jeleket helyezi el, és nem szövegként írja ki – ellentétben a Google megoldásával.
Szeretem a kézírásos jegyzeteket is, de a hangjegyzetelés számomra még praktikusabb. Főleg hosszabb gondolatoknál, amikor hirtelen jut eszembe valami, jó érzés, hogy egyszerűen ledarálhatom, amíg még friss az élmény. Ha mindezt írásban próbálnám rögzíteni, lehet, hogy a felére már nem is emlékeznék.
-
válasz
Luck Dragon #11423 üzenetére
Mondjuk a diktálás funkciója szerintem a Google-é a legjobb, azt szerettem használni. Csak ugye a helyesírás ezeknek nem az erősségű, egy általános iskolai alsós teszten is megbuknának. De sokat sokat segített, Amikor gyorsan kellett írni hosszabb szöveget a vesszőkkel pontokkal és nagybetűkkel külön problémáik voltak ami azt jelenti hogy nemcsak helyesírási hanem Nyelvtan helyességét problémák is felmerülnek a használatukkal ezt a hozzászólást pl. most részben az iPad diktálási funkciójával írtam. Gondolom látható hogy honnan nem gépeltem.
-
-
Anno a Swiftkey-t nagyon szerettem (2013 körül), meg is vásároltam a Nexusok idején a Swype-al együtt. Sajnos utóbbi megszűnt, a SwiftKey-t meg felvásárolta az MS, és a statisztikát kiszedte belőle, ami mutatta, hogy mennyi karaktert javított, illetve mennyit spórolt meg nekem. Azóta androidon csak Google billentyűzetet használtam, azt is kényszerből, mert POCO-ra és Xiaomi 11 Lite 5G-ér nem volt más. Amit viszont nagyon szeretek, az a Samsung billentyűzete, illetve az iPad-é nyilván, bár ott meg fizikait használok (Keychron B6 PRO).
Nekem a Samsung billentyűzet nagyon bejön! Szóval le nem cserélném -
-
válasz
FattyDove #11416 üzenetére
Akkor már legalább pótolták ezt a hiányosságot, de ha jól emlékszem, akkor mintha ez az az Android 15-tel kötelező is vált volna, szóval lehet, hogy a Google-nek köszönhetjük, ha pedig így van, akkor A54-en is megkapjuk. Remélem nem a frissítéstől fogja számolni 😆 , elvileg ugyanis ezt követi már lehet Android 13 vagy előtte óta a rendszer, csak a Samsung elrejtette.
Más: tegnap óta átállítottam erre:
Ilyenkor ez Whitelist ként működik nem? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #11414 üzenetére
Es itt is a hír
[link] -
válasz
Jack Oneill #11414 üzenetére
Igen, az a király, amikor valamit megreklámoz a Samsung, hogy S osztály specifikus ,aztán a Google meg megcsinálja. Pl a DEX. A Google megcsinálja, és kiadja, bár van egy olyan érzésem, hogy A osztályban majd a Samsung letiltja. Pl azzal indokolva, hogy nem bírja, aztán vagy bírná vagy nem. Egyébként sem idegen a Samguntól a letiltás, a töltési ciklusokat sem engedi kijelezni. De szvsz pár éven belül, szerintem még két év sem kell hozzá, rákényszerül, hogy az A osztályos mobilokon is elérhetővé tegye az AI-t, mert a konkurencia ha azzal nyomul, akkor jön a lépéskényszer.
-
Jack Oneill
veterán
Most jelzett a telefon, hogy uj funkciok elerhetoek. A Gemini beleolvad egyes appokba pl es lehet neki oarancsot adni, hogy pl tegyen bejegyzest a naptarba stb stb. Nesze neked One UI7, ugyanugy megy itt is.
Megnyitja az appokat is parancsra. -
válasz
Rossz.Ogre #11411 üzenetére
Igen, erről korábban volt szó a topicban:
https://hvg.hu/tudomany/20240904_samsung-galaxy-quantum5-szuperbiztonsagos-okostelefon-kvantumchip -
válasz
Rossz.Ogre #11411 üzenetére
Ohh! Köszi a felvilágosítást !
-
Rossz.Ogre
csendes tag
válasz
Luck Dragon #11410 üzenetére
Állítólag a Galaxy Quantum 4 tartalmaz egy beépített kvantum véletlenszám-generátort (QRNG) az SK Telecom-tól. Ez a chip további biztonsági réteget nyújt bizonyos alkalmazások és szolgáltatások számára a titkosítás és hitelesítés terén. A Galaxy A54 5G nem rendelkezik ezzel a funkcióval.
-
válasz
Rossz.Ogre #11409 üzenetére
Pofás kis neve van abban a régióban " Quantum "
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11399 üzenetére
Vak vagyok vagy az A54/55/56 nincs rajta? A1x-2x-3x igen meg az A53 de azon kívül... weird.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest