Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
it Jól értesült források szerint bár lép az EU trösztellenes hatósága, de fel már nem akarják darabolni a Google-t.
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Esélyes, hogy PS5-re is megjelenik a Warhammer 40,000: Darktide
gp Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban a tajvani korhatár-besorolás oldalára már kikerült az új változat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Üdv.A díjak mikor emelkednek?Olvastam valahol hogy a sima domino percdijjai meg a média mániás dijcsomagok árai változnak.
-
djculture
félisten
Milett volna pár éve ilyen milliós számlákat is kaptak emberek 1 napi netezésért.
Forgalmi díj minden időben 50 000 Ft forgalomig
13 Ft / 10 kB
50 000 Ft forgalom felett
0,13 Ft / 10 kB
Ilyen árakkal gyorsan összelehet szedni most is ha 3g hálózaton nyomul az ember.Régen még ez az 50 ezer felett olcsóbb opció se volt.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
De mondjuk a honlapon is felvan tüntetve:
A számítógépen történő illetve rendszeres mobiltelefonos böngészés, e-mailezés esetén feltétlenül javasoljuk a havidíjas vagy Domino mobilinternet csomagok egyikének előfizetését![ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
ezt a fun dijcsomagot lehet t-home os előfizi melleé is társítani amúgy elseje óta.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #8467 üzenetére
Azért egyszer is elolvastad volna a t-Mobile webshopba lévő infórmációkat árakat egyböl nem irtál volt ilyen hülyeséget te se.Minden go!netes hűséges árhoz oda van irva hogy külön ...dijcsomag mellé.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Hát ha a barátod a te számládat is akarja fizetni akkor jó,mert :
A Fun Aranytárskártya díjcsomag nem társkártya típusú T-Mobile vagy T-Home előfizetés mellé vehető igénybe, az aranytárskártyás és a hozzá kapcsolódó előfizetés előfizetője és számlafizetője meg kell, hogy egyezzen -
djculture
félisten
válasz hugeboy #8629 üzenetére
Szerintem az bukta.Ha a dominora volt az aranytárskártya pont akkor az sose volt atied hanem azé akinek a nevén van szerintem.Legalább is minden szolgáltatónál így van gondolom itt is hogy aki az elő vagy utolag fizetői szerződést köti azé minden kedvezmény és kötelezettség /jog is hiába ruházza át a használatot.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja pár oldalanként volt itt is aki amiatt irt ,hogy összehozott evvel a netstarttal horror összeget.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #9370 üzenetére
Van azért különbség. a büfébe 100000ft ért számol fel egy sört a tulaj akkor pár napon belül híradóba újságba kerül hogy elvitték bilincsbe a helyet meg bezárták.Amúgy szerintem ilyen itélet után mindenki hivatkozhat arra hogy nemértett a telefonhoz és ő nem kért rá netet.Tuti nyerő.Én eleve nem értettem ennek a dolognak a meglétét évek óta.Rengeteg ember aki nem értett a telefonhoz kapott több tíz és száz ezres számlákat,miközben nem volt felvilágosítva hogy ha ezt meg ezt használod akkor neked percenként ennyibe kerül ha nem kérsz rá havi díjas net csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz fi:zi'k #9377 üzenetére
"Mivel ez a szolgáltatás az előfizetői szerződésekben nem megfelelően volt feltüntetve, ezért létezéséről az előfizetők csak akkor értesültek, amikor kézhez kapták több tízezres, egyes esetekben akár százezres számláikat."
magyarán nem volt leirva a hatályos törvényeknek megfelelően a szerződésbe ez a net start szolgáltatás. -
djculture
félisten
válasz mclaren777 #9622 üzenetére
Azt már használni se tudod a mostani telókba ha 5voltos,
-
djculture
félisten
válasz rolcsibácsi #9917 üzenetére
akkor gondolom a díjcsomagra is hűséged van
-
djculture
félisten
válasz kungzi #12184 üzenetére
T nél azt is emelik az meg pénteken jött a levél tv sat telefon minden emelkedik kivéve a speciális csomagokat.Gondolom most az áfa 2% meg a távközlési adó jön egyszerre ...
Minden esetre én régóta gondolkozom hogy a vezetékes telóhoz a paletta vagy funt beválalom de kihagyom,marad a dominó.Minden nyavaját csak 5-12% al emelnek az isten pénze nem lesz elég.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja hát akkor nemcsoda.Nekem ha dhl el hoznak valamit még a futár is telefonál előtte,gls el meg semmi még csak besem csönget hanem dudál egyet a kocsiból és ennyi.Teljesen két szélsőség a két cég.Annak aki nem ül itthon egésznap és lesi hogy mikor jön a futár a gls esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja az biztos hogy maga a media mánia annak jó aki mindent felhasznál a csomagból.De két év múlva ez a telefon tizedét se fogja érni,egyszerűen nem éri meg magát ezért lekötnie az embernek.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Something_ #12380 üzenetére
Hozzám jöttek még este 6 kor is.Tavaly télen havazáskor.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz Nescafé #12545 üzenetére
A netcsomagok jó részénél már egy ideje úgy van hogy lekorlátoznak ha elérted a benne foglalat adatmennyiséget.Elkell mindig olvasni a netcsomag szerződési feltételeit.Részletfizetés ügyébe nemtudom felkell az ügyfsz hívni és megtudod volt már akinek felét elis engedték.Különben elvileg született egy határozat hogy ha valaki nemkér netcsomagot ezeket a havidij nélküli netcsomagokat nem aktiválhatják automatikusan.Tehát elég érdekes a dolog,kivéve ha te tudatosan rendelted meg ezt a szolgáltatást.Ha automatikusan aktiválva volt akkor Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság-ra tartozik az ügy.De először a kifogást a T-mobile nak kell jelezned ha ők nem megfelelően reagálnak rá akkor mehetsz tovább.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Something_ #12554 üzenetére
Ja meg fizesse ki a hátramaradó hónapok előfizetési diját is,mert ha hűség van akkor is letiltják ha nem fizeti a számláját...Esélytelen
Nem érdemes belemenni ebbe az üzletbe...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz bozsozso #12561 üzenetére
Szerintem sehogy pont ezt néztem valamelyik nap én is.Mondjuk nekem van akountom mindkettőnél,t-mobilnál előrefizetős kártyám van avval betudok lépni.T-home nál kapcsolat kártyám van ami a t-mobilon irtakon teljesen más számú.Gondoltam már rá hogy egybekéne hozni ezt akettőt és t-mobilenál fun.De ezt szerintem csak t pontokba személyesen lehetne kibogozni.
-
djculture
félisten
válasz shigg89 #12584 üzenetére
Jó hát egy nem olcsó eszközt te se adsz oda valakinek biztosíték nélkül akinél nem látod azt hogy van miböl szépen törlesztenie.De egyébként bármilyen furcsa evvel nem az embert szivatják hanem védik is.Jövedelem nélkül bármi lehet aztán nemtudod a számlát fizetni és game over jöhet a szokásos behajtási procedura meg bármi.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Azért pl tavaly karácsonykor sokkal nagyobb akciók voltak,dehát válság van.Ott tartunk hogy a tescoba pl olcsóbban megkapható ugyanaz a telefon feltöltőkártyásan mint a t-mobile nál.Tök értelmes szerintem Jó tudom nincs annyi lebeszélhetőség de akkor is érdekes.
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #12704 üzenetére
iPhone nem létszükséglet.Persze hogy megkérik az árát,egyesek valami státuszszimbólumnak gondolják.Én biztos nem adnék érte egy fillér pluszt se egy másik ugyanolyan tudásúhoz képest, mert csak egy nyavaja telefon ami úgyanúgy tönkremehet mint bármelyik másik.A T meg jól csinálja,ha törik érte magukat az emberek én is emelném az árát.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #12715 üzenetére
Karácsonykor mindennek amire van kereslet felszokták vinni az árát.Megnézel egy ilyen cuccot amire van és volt kereslet levan akciózva most, az pár hónapja akció nélkül is olcsóbb volt.Az egész piacgazdaság alapja ez a kereslet és kinálat alakulásától függ az ár.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ez a nokia 100 úgy néz ki mint valami 10 évvel ezelőtti teló, csoda hogy nem monochrome a kijelzője...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Something_ #12809 üzenetére
Még az alcatel ot 305 is amit nyáron 4 ezerért rendeltem a T-mobile tól az is többet ér mint ez. Nekem nekell semmi csak telefonálni sms meg jegyzet,de ez a nokia már nekem is durván csúnya.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Automobilista 2
- Linux kezdőknek
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Hordozható SSD 1 TB /// Teljesen Új, Sosem használt // Számla + Garancia
- Samsung 870 EVO SATA SSD 1 TB /// Számla + Garancia
- MSI PRO X670-P Wifi /// Számla + Garancia
- LG OLED65C47LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókamera - hibátlan állapotban +ND filterek +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen