- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Baszki, inkább beszélek fizetősen, de ez az immmr mindenhogy szar. Én jól hallok, a másik fél meg nem.
Lehet nem 100% kompatibilis a telómmal.
Egy whatsapp vagy viber széjjel alázza hangminőségben, stabilitásban.
Nem kicsit gáz, hogy a telekom ennyi hónap után sem tudom magából megszülni egy normális voip alkalmazást.
Pacsizzanak le Dellmontékkal, és egyből baba lesz minden. -
matthewKER
tag
-
Indiant
addikt
válasz
Soulfly842 #80097 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Mivel én márkafüggetlen telefonáló vagyok, így pláne nehéz átlátni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Indiant #80096 üzenetére
Egy messzi-messzi galaxisban, az üveggömbön is túl, hol az egyszer volt hol nem voltok szülik az ő kis multiverzumukat, talán ott; igen talán ott megtaláljuk a választ rá.
Bocsi, nem akartam cinikus, vagy bántó lenni, de sajnos nagyon de nagyon sokszor el fog még hangzani ez a kérdés, de minden esetben okafogyott spekulációk tömegét fogják csak ide róni.
Ahogy már az első induláskor is leírtam: a piaci tendenciák alapján nagyon nagy valószínűséggel hosszabbítani fogják.
A Telekomnak van olyan promóciója, amit kisebb nagyobb módosításokkal - anélkül, hogy az állandó ÁSZF-be került volna - idestova 6-7 éve 'hosszabbítgat' kisebb-nagyobb módosításokkal (pl. Go!net, netplusz promóciók).
Minden más karakterpazarlás addig is felesleges
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #80094 üzenetére
Majd ha valaki megkérdezi 25. re hogy lehet e használni surf-fel a maratont napinet nélkül akkor csendben maradok
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #80083 üzenetére
Wat is atk?
Painkiller: Nekem vidékra általában 3 munkanap, de nyomon lehet kovetni a csomagot. Személyidet ne hagyd otthon.
-
PainKiller13
őstag
Én most rendeltem a havi 2200 forintos flottámra 150k-ért 24 havi kamatmentes részletre s7-et, remélem minden rendben lesz vele. Pickpackpontra mennyi idő mire kihozzák?
-
glaci
őstag
válasz
#65388800 #80084 üzenetére
"Hát azért emelkedik mert ki kell fizetni a telefont is. ... Telenornál is ugyan ez van."
Erre írtam, hogy nem ugyanaz.
Az ATK -nál nem drágul, tehát ugyan annyi lesz az előfizetés, a "sima" Next -nél meg drágul, tehát kvázi megbüntetnek azért, hogy te telefont is veszel! -
mokalade
tag
válasz
vatafakk #79999 üzenetére
01.20-án néztem online: Huawei Y3 II előfizetés nélkül (dominóban is ennyi volt) 21990ft.
01.21-én ugyanez 35990ft.
Pláne vicc, hogy a "Jegeltük az árakat" és "15% kedvezmény" feliratokon át jutottam el a 64%-os áremelésen átesett ajánlathoz...Ügyfélszolgálattól megkérdeztem mailben, hogy nem-e elírás, de annyit válaszoltak, hogy a 15% csak előfizetésre vonatkozik és nélküle 35990ft.
Jé, ezt az árat írtam én is, de az érdekelt volna, hogy miért, azonban a bődületes áremelésről egy szó sem esett.Bántam, hogy nem rendeltem meg, de lehet, hogy meg sem kaptam volna valami mondva csinált ok miatt?
-
glaci
őstag
válasz
Black_Raven #80079 üzenetére
Lehet, hogy így gondolják ...
(Azért a mögöttes célok és gondolatok - hogy miért is van így - az nagyon érdekelne.) -
modern
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy domino csomagom, és vettem hozzá turbó 1gb "szolgáltatást"..
Először bekapcsoltuk oké volt, de pár nap mulva vhogy kikapcsolt (nem értem hogy hogy..) és azóta nem tudom bekapcsolni. A 1777-en próbálkoztam, el is jutok a menüig majd amikor a bekapcsolásra megyek akkor visszalép a főmenübe..Telekom alkalmazásban még 800mb-nyi net van elárhető.. szóval tuti nem fogyott el
Valaki tud rá megoldást? -
glaci
őstag
válasz
#65388800 #80072 üzenetére
Nem ugyanaz!
Ha egyben kifizeted a készüléket egy ugyanolyan kategóriás másik csomagban, akkor az ki van fizetve, meg fizeted a havidíjat, mint egyébként. A Next csomagoknál meg kifizeted a készüléket (ugyanolyan kategóriánál ugyan annyit) és a havi díjad magasabb lesz, mintha nem vettél volna telefont!Ezzel arra ösztönöznek, hogy a.) Ne legyél Next előfizető b.) Máshol vegyél telefont ...
-
válasz
birorichard #80068 üzenetére
Írok pü-t, most nem tudok facebookra menni.
-
törölt tag
válasz
alex devil #80069 üzenetére
Hát azért emelkedik mert ki kell fizetni a telefont is. Ha az alapárat hozzáadod az emelt árhoz kijön a telefon ára. Telenornál is ugyan ez van.
Egyedül ATK ban nem változik a tarifa ára ha telefont veszel.
-
glaci
őstag
válasz
Mister_X #80066 üzenetére
Azt azért illene tudni, hogy a Next csomagoknak több ára van. (Hűség nélkül, 1 ill. 2 év hűséggel és ezeken belül még van készülékes és készülék nélküli ár.)
A kolléga azon mérgelődik (szerintem jogosan), hogy ha a cég még a készüléken is keres, mert ő azt is vásárol, akkor miért húzza le a cég még a magasabb havidíjjal is. -
válasz
alex devil #80062 üzenetére
A Next S díja, ha készülékkel veszed, akkor 1500 Forinttal magasabb, mint készülék nélkül. Bővebben
Megelőztél egy picit. Üzletpolitikát ne itt keress, mert úgysem ismeri senki. Aki meg esetleg igen, úgysem mondja meg.
-
alex devil
senior tag
válasz
Nem a telefon+előfizetés pont annyi. (ettől függetlenül köcsögség amit csinál) Kiszámolni nem kell, van számológépem, de azért kösz.
Next S díjcsomag készülék nélkül 6310.- készülékkel 7810.-
Csupán azt nem értem, hogy miért emelkedik az előfizetés díja ha veszek készüléket. Ez valami büntetés amiért veszek készüléket vagy jutalmaznak ha nem fárasztom a céget készülékvásárlással?
Nem vagyok felháborodva csak nem vágom az üzletpolitikát.Daffni2 Tehát jutalmaznak ha nem veszek tőlük készüléket.
dedike én is ezt írtam.
-
Daffni2
addikt
válasz
Nem tudom elképzelni, hogy miért lenne magasabb a havidíj.
Hát ahhoz képest,hogy itt úgy állítottad be magad,hogy a Telekomnál dolgozol,hiányosak az ismereteid.
Világosan le van írva mindenhol,hogy a készülékvásárlás nélkül a havidíj 6310 Ft.
Készülékvásárlással meg 7810 Ft.alex devil
Nem büntetés,de tudomásul kell venni,hogy a szolgáltató,nem telefonbolt.
A készüléken vajmi kevés a haszna,viszont a költsége több.
Ráadásul részletre adja. -
Mister_X
nagyúr
válasz
alex devil #80065 üzenetére
Konkretizáld a készüléket, mert anélkül nehezen tudjuk megnézni, hogy mi van.
Nem tudom elképzelni, hogy miért lenne magasabb a havidíj.
Egyébiránt ha azt akarod kiszámolni, hogy most köcsög-e a szolgáltató, hogy két év alatt a telefon + előfizetés pont annyi, mintha Dominóban vennéd, akkor annyit tudok mondani, hogy vedd meg Dominósan és töltsd fel a kártyád, ha telefonálni vagy netezni szeretnél...
-
alex devil
senior tag
-
lufi7
aktív tag
válasz
dptrsk #80053 üzenetére
+ kalm007
Köszi!
Közben dolgom intézése közben beszaladtam a Telenorhoz (Nem volt senki) és kiderült, hogy a hűségem már 23.-n lejárt és az is az adat egyeztetés közben, hogy a szülinapom rosszul volt felvezetve.
A manus csak annyit kérdezett, hogy elhordozom a számom ?
Mondtam, hogy igen. Meg sem próbált egy szóval sem maradásra bírni. -
válasz
alex devil #80062 üzenetére
Az a telefon törlesztője.
-
alex devil
senior tag
Vajh' miért emelik meg az előfizetésemet ha készüléket is veszek hozzá? (Next S) Így a telefon már nem annyiba kerül amennyiért hirdetik, mert hozzájön még a plusz havidíj (kb.: 24*1500=36000HUF)
Büntetnek amiért veszek valamit tőlük? A zéró forintos készülékre így kifizetek két év alatt 36000HUFot. Pont ennyi Domino csomagban. Vagy ha veszek valami menőt, pl. S7 az is pont annyi lenne mint egy gsm boltban függetlenül. Ki érti ezt? -
br4adam
aktív tag
A havidíjasoknak kell csak egy néven lennie.
-
válasz
alexander12 #80059 üzenetére
Egy néven kell lenni.
(Magenta keretében ingyen van az átírás.)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tothferenc #80057 üzenetére
forgalom. a befektetőknek, részvényeseknek ez is számít, mennyire pörög az üzlet.
meg akkor valszeg mást is fizetsz vagy fogsz rendelni a szolgáltatónál.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #80054 üzenetére
Bárki kérheti, 190 forint, minimum 2 előfizetés kell, amit írtál, hogy megvan. A 3. lehet Dominos is.
Magentásoknak ingyenes. -
tothferenc
aktív tag
srácok, van valami "családias" opció magentáéknál, amivel családon belül ingyen tudnánk beszélni? Néztem a családi opciót, de ez most csak magenta ügyfeleknek rendelhető, vagy bárkinek? Nővérem nevén van 2 előfizetés, én pedig csatlakoznék harmadiknak.
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
A Telenortól jönnénk át számhordozással a nejemmel.
A Domino Surf (Most opció aktiválásával) csomagot néztük ki.
A kérdésem az, hogy ha Maraton netet veszünk hozzá pluszban akkor kilehet kapcsoltatni a napinetet?
Ill. még valami. Nekem 29.-én jár le a hűségem, de már holnap (27.)
megindítanám a számhordozást. Működni fog a dolog?
Köszi! -
glaci
őstag
válasz
horush #80049 üzenetére
Az első felével kapcsolatban van tapasztalatom.
Sajnos nem lehet, pedig én fizettem volna érte nem kevés összeget, de elutasítottak.
Így vagy az online készükék kedvezmény, vagy a számod, választanod kell, hogy melyik fontosabb.
Nekem új szám lett a készülékkel, a régit meg áthordoztam dominóba, aztán amikor lejárt a hűség a régi számom lett elfizus, az új meg dominós, mert pár ember közben már rászokott és azon keres.Szerk.:
Az előleget meg épp a napokban beszéltük ki. (Olvass vissza!)
Valószínűleg fognak kérni, ha nincs ügyfél múltad náluk (arany vagy platina szint). Hogy mennyit, azt meg majd eldöntik ... -
horush
addikt
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e valahogy online kedvezménnyel készüléket vásárolni számhordozással? Azt látom, hogy neten nem igazán van mód számhordozásra, mint a Vodafone-nál, de az megoldható például, hogy rendelek egy új csomagot új számmal és később kérek számhordozást az "ideiglenes" szám lecserélésére?
Valamint előleget mennyire valószínű, hogy fognak kérni, ha nem voltam még ügyfelük (de több éve fix munkahelyem van, megfelelő fizetéssel)?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Black_Raven #80043 üzenetére
és @kalm:
Abszolút 0Ft. Nem sírnék, ha tudnám, hogy részletenként berakja a minimálbér harmadát havonta, de nem. Nincs extra költség (a havidíjon felül, de az is nettó 7500 körül volt). A titok nyitja, hogy üzleti ügyfél, pár száz hívószámmal, a keretszerződése alapján pedig kapott készülékkeretet, nem is kicsit.
Tehát sárga, baromi egyszerű: indíts egy vállalatot, kérj egy ügyfélmenedzsert magad, ki kell egyezni valami szépben (egyedi díjcsomag, egyedi feltételek, egyedi készülékkeret, egyedi egyediség, stb. - csak nem szabad elfelejteni, hogy a szerződés kétoldalú... vagyis akár 70, de értitek).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Black_Raven #80041 üzenetére
Emlékeim szerint automatikusan vonódik, tehát amíg tart, addig abból íródik jóvá a havi számla. De javítsatok ki, ha tévedek, nem foglalkozok ügyfelekkel (hálistennek). De holnap feltúrok valami benti anyagot, hátha találok valamit.
@kalm: láttam, csak pislogtam. Ennyi erővel egyben az egészet, kiírhatnák, hogy nincs részletre értékesítés.
Bezzeg volt olyan ügyfél, akinek sírva számláztam 0Ft-ért a 256GB-os iPhone 7 Plust
-
Black_Raven
veterán
Már nem úgy van hogy mobil előleget a 3.hónap után fel lehet használni számla fizetésre?(valaki írta hogy telefon részletet nem lehet belőle fizetni) így van ez?
-
törölt tag
válasz
Mister_X #80038 üzenetére
Hát csak elejárt az idő. Szerintem akkor kellett volna abbahagyni amikor elkezdték a 800mhz et együtt használni. Amúgy a mostani mérések alapján a telenornak beltérben 1%-kal nagyobb a lefedettsége.
Nem is ezzel kellene foglalkozni kinek mennyivel nagyobb a hálózata. Most 4G+ -on megy az izmozás de minek?
300 Mbps kinek kell még ilyen árak mellett. Inkább ne fejlesztenének egy ideig csak karbantartás az árakat meg visszavenni.
Az is vicc pl telenornál S7-et úgy lehet elvinni Blue XXL caomagban hogy fizetsz 33 ezet Ft ot majd előlegként még 130.000 Ft ot és a havidíjad 20.000 Ft
hát mondjuk valamiből fent kell tartani a törökbálinti bázist.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#65388800 #80037 üzenetére
Egyébként emlékeim szerint tényleg nekünk volt elsőként "országos" 4G hálózatunk. Telenor akkor lőtte be Budapesten meg pár nagyvárosban, Vodafon meg büszke volt a 98%-os 3G-re.
Hogy a kampány elnyúlt addig, amíg a többiek is országos LTE-t tudtak szolgáltatni, az már más kérdés persze.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #80030 üzenetére
Négy hónapja dolgozok Telekomnál, egyetlen egyszer kellett előlegszámlát kiállítanom.
-
embe
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #80029 üzenetére
Azért biztos ami bíztos, bemegyek és személyesen kérem majd a csomag cserét, és hozzá az opciós csomagot.
-
kovacsmi_74
senior tag
Hogy az Ászf valamelyik apróbetűs részénél van-e valami elméleti határ, azt nem tudom, de nekem közel 2 éve (?) még nem volt gondom vele. A böngészés tuti menni fog korlátlanul. A letöltések max. az egyéb kereted terhére mennek, ha az elfogyott, akkor lassíthatják azt. De hogy mi megy a böngészéssel korlátlanul, az ahogy tudom, esetenként más-más. Egy próbát szerintem mindenképp megér. Én nem mondtam le azóta, főleg hogy nincs vezetékesem...
-
embe
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #80027 üzenetére
Laptopra természetesen. Mert az lenne a cél, hogy ne unatkozzak munkaidőben.
És ezt egy lapos segítségével oldanám meg.
És ekkor ennél a "Böngészés netes" opciónál nincs adathatár?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #80025 üzenetére
Nem 2 évig lesz ott a pénz, ha utána hosszabbítasz akkor is felhasználhatod.
Ha lelépsz 2 év múlva a túlfizetés visszajár. -
embe
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #80021 üzenetére
Samu S5. Tudja. Köszi a tippet!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #80022 üzenetére
Többet is elkérhetnek.
A törlesztőbe nem számít bele. -
tothjozsi96
addikt
Az előleget nem számítják bele a telefon törlesztőrészletébe?
Tehát ha Like S csomagban veszek egy telefont, akkor maximum a Like S 24x-esét kérhetik el előlegként? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Korábban már volt róla szó, de pontosítanék.
Tarifacsomagomban nincs net, így a Netplusz L-re fizettem elő.Ha most ezt lemondom, mondjuk a neten, majd megrendelem pl. a NetPlusz S-t, akkor 2 hónapig 800MB-ot fogok kapni 1010Ft.-ért?
Illetve ha neten megrendelem a "Böngészés és email" opciót mellé, akkor a plusz 1756 Ft.-ért korlátlan böngészés működhet?
Lehet egy normális nettől elzárt területen fogok dolgozni egy ideig ( pár hónap ) és lehet jó lenne valami opció. Arra gondoltam, hogy a telón lévő mobilnetet wifin megosztom a lapossal. Ez alatt a korlátlan böngészés alatt lehet YT videókat nézni pl.? vagy csak szigorúan szöveges és képi tartalom megjelenítésére alkalmas.Vagy mit javasoltok esetleg, van valami nem előfizetéses külön simes megoldás? Laposba lehet simet tenni, így működhet úgy is a dolog.
-
Most kaptam az sms-t: Domino Mostot 2017.06.30-ig meghosszabbították.
-
Soulfly842
addikt
válasz
qnadam #80012 üzenetére
Szia!
Ezt kell kinyomtatni, s kitölteni.
Első bekezdés az cégre/jogi személyre vonatkozik, azt nem kell kitölteni. A többit értelemszerűen, s szerepeljen rajta a két tanú is.
Ilyen meghatalmazással jogosult leszel a kártyacserére. Tekintettel arra, hogy 2003-ban regisztráltál, gondolom már nagykorú meghatalmazott lehetsz
-
sziasztok,
kellene a microsimemet nanora cserélni, ezt csak személyesen lehet? anyum nevén van a kártya, de ő most elég nehezen mozgatható sajnos.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Soulfly842 #80009 üzenetére
Akkor ezek szerint, a Turbo100 mb is.
-
Soulfly842
addikt
Maraton opciók csak dominó előfizetés mellé aktiválhatóak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gyb001 #80006 üzenetére
Más opció nem hinném, hogy van neked. Telekom alkalmazáson belül vagy SMS-sel tudod aktiválni ("Küldd díjmentes SMS-ben a +NETPLUSZS kódot a 1430-ra arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!").
@vatafakk: a rendelésnek mindeképp nyoma marad, ügyfélpanaszt indíthatsz. Nem tudom, hogy mikor rendelted, de 20-án volt árlista változás. Ettől függetlenül még én is dolgozok egyel előbbi árlista szerint.
-
Gyb001
senior tag
Üdv
gyors segítség kellene.Jelenleg music XS csomagom van.
Elfogyott a mobilnet keretem, de ma még mindenképpen kellene. (~10 mb)
A turbonet100 nekem nem működik.
Az vajon működne ha előfizetnék NetPlusz S-re?(Nem akarok megvenni 1Gb. Holnap megújul a keret, )
-
Beca1990
senior tag
válasz
vatafakk #79999 üzenetére
Az is vicc hogy egy új előfizetésnél már 16.000Ft mobil előleget kérnek be, úgy hogy van mellette előfizetésem... egy alap telefonra alap dijcsomaggal.
Jó oké, nem arany vagy platina de eddig simán rendeltem mindent, nulla mobil előleggel.
Nálam is az volt hogy 1-et csörrent a telefon és jött az SMS hogy nem értek el telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Medence topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest