- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
Megyek holnap intézni, kíváncsi leszek milyet választ kapok majd..Kösz hogy segítettél!
-
Laybee
őstag
válasz
Viktor0610 #98 üzenetére
Én értelek, csak azt nem, hogy hogy tudom egy olyan simet a nevemre iratni, amit nem én használok és nagyon nehéz kideríteni,hogy ki a tulaj, ráadásul aki használja ne tűnjön fel, hogy tulajdonosváltás történt...
-
-
Laybee
őstag
válasz
Viktor0610 #96 üzenetére
Mintha te adtad volna azt a tanácsot, hogy vigyem a 3 kártyát a t-mobile-ba és irassam egy névre. Utána könnyebb lesz a 3 kártyát számhozdozhatósággal átvinni a pannonhoz.. Tudod meglepetés lenne az egyik előfizetés.. és most azon agyalok, hogy miként lehetne kivitelezni... Ráadásul akinek akarnék meglepit, annak nagyon ismerőse van, nem lenne jó ötlet egy új számmal előállni...
-
Nem értem, mire gondolsz.
Általánosan igaz, h. a lezáró számlán a havidíj időarányos része szerepel, valamint a generált forgalom. Természetesen, amennyiben a havidíjad lebeszélhető, a forgalmat levonják a havidíjból.
Amennyiben számhordozást szeretnél intézni, maga a folyamat díjmentes, a fizetendő összeg az átvevő szolgáltatónál érvényben lévő díjak alapján az alapcsomag ára lesz.
Névátírás 6000 Ft a T-nél.Xiaomi 13T
-
Laybee
őstag
Illetve mennyibe kerül egy átírás, tulajdonosváltás?
-
Laybee
őstag
A végső számlalezárásnál mennyit kell kifizetni, ha minden számla be volt fizetve? Köszi....
-
bianca3
tag
HELP!
T-mobile:
Részletfizetés K.A.P. kártyás ügyfeleknek! Ez mit jelent a T-mobilnál?
Én a SE W810-et néztem ki és a részletek így néznek ki:
Teljes ár :
69 990 Ft
Kezdő részlet :
19 950 Ft
Fennmaradó hátralék :
50 040 Ft
Futamidő :
12 hónap
Havi törlesztés :
12 x 4 170 Ft
Vagyis megvehetem a telefont mint csak készülés az fenti részletfizetéssel, ha van Nekem K.A.P. kártyám? -
válasz
Zoli bácsi #90 üzenetére
Val.sz.leg a T-Mobile küldi az éterbe a pontosidőt.
Bár azt nem tudtam, h. a 3410 képes ennek fogadására.
Kár, h. a Vodafonenál nincs ilyen.Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Előszedtem előbb a jó kis 3410-esemet, beletettem a Domino kártyámat, megnézem hátha jött rá sms. Pin kód után kiírja, hogy dátum és idő frissítve, és mutatja a pontos időt. Ugye a 3410-esről tudni kell, hogy aksikivétel után 5 másodperccel már el is felejti az időt, most meg legalább két hete mellette pihent az aksi. Újra kivettem az aksit, 1 perc múlva vissza.... újra beállt a pontos időre. Esküdni mernék, hogy eddig ez nem működött, és a telefon beállításait sem piszkáltam. Kellemes meglepetés, de ez most valami új dolog, vagy én maradtam le valamiről.......?
-
dragonfx
veterán
üdv
a címben szereplő szolgáltatónál volna olyna díjcsomag mint a vodánál és a pannonnál az 50es hogy 50 perc lebeszélhető adott öszegért ingyen???
Csak aranytárskártyásban láttam ilyet.Ez mit jelent én odaegyek ezt nem vehetem meg akkor így nem?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Juhagpl
csendes tag
sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy hányszor lehet egy telefont vissza vinni, hogy javítsák ki? Hanyadik után kérhetem a cserét ha nem tudják megjavítani? Mi a hivatalos álláspont, szabály erre?
A hiba: hívás fogadás helyett ''kikapcsoltat'' jelez, számítógéppel nem tud kommunikálni a teló. (pc hiba kizárva, mivel a cseretelefonnal jó volt), most fogják másodjára ''javítani''.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Érdeklőék
Most készülök dominos csomagot vásárolni. Ugy hallottam van valami ilyesmi, hogy éjjel havi 10ora x összegért, 2Ft/perc-re jön ki... Ez milyen csomag, vagy fel kell hozzá töltenem és akkor van ilyen opcio? Vagy hgy van ez? Aki tudna segíteni írjon kérem választ.. Köszike.. -
Manitou
veterán
válasz
Zoli bácsi #71 üzenetére
Ezt a telót néztem ki faternak most. Nemrég láttam a C75-öst, ami egész pofás telónak tünt, ez gyakorlatilag az csak csepp por és ütésálló. Ennyi pénzért szerintem is jó vétel.
A kérdés engem is érdekelne, hogy gyárilag független-e. -
kraftxld
félisten
válasz
Viktor0610 #81 üzenetére
Ja, egész délelött esett, meg fújt is a szél.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Digital
addikt
Vett már valaki a T-mobile-nál akciós notit? [link]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
kraftxld
félisten
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
Passz.. itt Szegeden 1 óra óta No Access van nálam, lehet azért mert 1800MHz-s a telefonom? Egy másik T-mobilos telefon is most éledt újra.
-
-
kraftxld
félisten
Másnak is lehalt most a T-mobile? A telefonomon No Access üzenet fogad már pár órája.
-
-
RAM
őstag
Azt, hogy lehet beállítani, hogy a Hangposta ne vegye fel, hanem csörögjön tovább a telóm?
Csak tisztán
-
qestion
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #70 üzenetére
köszi, akkor igyekszem beállítani, a másikra valaki tudja a megoldást?
a pálya
-
Zoli bácsi
őstag
Mától Dominósan a Siemens ME75 18e forint! Nem nagyon komálom a gyártót, de szerintem ez a készülék mivel csepp,ütés,és porálló, na és 1000Mah-es aksival megéri.
Valamikor volt CXT70-es T-mobile-os készülékem, az összes kártyafüggetlenül került a boltokba. (Legalábbis az enyém, és az összes ismerősömé független volt, gyárilag).
Ha valaki vett ME 75-öst, nézze már meg, nem-e fogadja el a többi kártyát, hátha megint elfelejtettek SL (SIM LOCK) -ot rakni bele. -
Zoli bácsi
őstag
Egy kérdésre megtaláltam a választ: [link]
A Domino díjcsomag esetében a kedvezményes időszak az alábbiak szerint választható: munkanapokon 07-12h, munkanapokon12-16h, munkanapokon 19-22h között. Alapbeállításként a 19-22h időszak szerepel. A választott időszak az aktiválást követően egy alkalommal, ezt követően két feltöltés között egy alkalommal megváltoztatható. A kedvezményes időszak kiválasztása a Domino Központ (1777) ''Szolgáltatások beállítása'' menüpontjában lehetséges. -
qestion
aktív tag
Új kérdések:
1. Azt, hogy kiírja a számomat automatikusan az 1777-ben , hol lehet beállítani?
2. Domino díjcsomaghoz a kedvezményes időszakot, hol lehet átállítani (most még az alap 19-22h-áson van (3. Ezt mikor lehet változtatni, ha megszeretném legközelebb? feltöltés után?) )?a pálya
-
qestion
aktív tag
up
a pálya
-
Az ilyen felejtük el.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
qestion
aktív tag
nem nézzük meg
az 1777, 1230 mindig ingyenes?a pálya
-
Jozsika
csendes tag
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem a T-nél elöfizusoknak müködik az elektronikus hivásrészletezés? Ha igen akkor ez csak lezárt számlá(ka)t mutat vagy az aktuális hónapot is? Köszi!
-
oak
tag
válasz
Viktor0610 #59 üzenetére
Köszi, akkor ezekszerint ez a hívásértesítős dolog nálam nem normálisan működik.
-
oak és qestion:
Mindkettőtöknek a 1230-at tudom javasolni, ott pontot tehetnek a problémátok végére.
Részletes egyenleginfót és egyéb műszaki problémákat ott lehet bejelenteni.Xiaomi 13T
-
oak
tag
Sziasztok!
Előfizus vagyok, egy bizonyos kört ingyen hívhatok. A t oldalán az egyenleget viszont ezek a hívások is csavarják (valszeg majd minuszolják), így nem tudom, mennyit telefonálhatok még le a havidíjamból. Van arra valami (lehetőleg ingyenes) megoldás, hogy részletesebb híváslistát, egyenleginfót lássak?
Más: ez a hívásértesítő nekem kikapcsolt állapot után nem jön, csak ha vkit kinyomok (aminek semmi értelme persze). Ennek mi lehet az oka? -
qestion
aktív tag
up
a pálya
-
qestion
aktív tag
ahhoz, hogy külföldön kaphassak SMS-t mit kell beállítani?
a pálya
-
Icedevil
aktív tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
megkérdeztem és sajna mindenkinél igy van.
-
-
Icedevil
aktív tag
Nem tom hogy másnál is igy van e de ha a T-né veszek részletre aranykártyásan telot akkor abbol a kezdörészletböl lejön kb. 10K és az rámegy a részletekre.De mikor vettem a D600-at abbol csak 5K jött le.Lehet.hogy azé mert már a kezdö részlet is 20K alatt volt mert ha ez az összeg felett veszek akkor rendesen lejön a 10K.Nem értem.
-
-
Jégkokó
veterán
Van valami amin gondolkodtam de nem sikerült rájönnnöm a megoldásra : hogy ha én dominós vagyok és átváltanám előfizetésesre, akkor hogy tudnék venni hozzá, mármint a kártyához előfizetéssel egy telefont?Mármint azt csak új előfizetéssel adnak, vagy ez hogy van?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
hja,gondolom megnézték a flipcsártokat,meg a mutatókat,meg a pénzügyi workoutokat,azt kibatikolták,hogy biztos csalók vagytok.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
Multpénteken küldtem egy emilt a sonyericcson magyarországnak,kérdezvén,hogy míg a k750/w800-ra elérhető az uccsó 2 sw frissítés SEUS-on keresztül,addig a D750i-re mér csak a tavaly december
sw érhető el. Azt válaszoltál,hogy a t-mobil nem engedi. Namost írnék a T-mobil-nak is egy szívhezszóló szép üzenetet,csak nem tudom,pontosan milyen emailcímre küldjem. Szerintetek a t-mobil.hu-n található ''ugyfelszolgalat@t-mobile.hu'' megfelel ilyen célra?
Köszi10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Igazad van,Viktor,kimaradt a hsz-ből tegnap.
nemá,ilyenér letiltottak titeket???10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
válasz
[HUN]Zolee #43 üzenetére
Nincs, met a rendőrség csak külön (erősen indokolt) kérésre figyelteti az egy számra befutó hívásokat.
Xiaomi 13T
-
[HUN]Zolee
őstag
van -e lehetőség, hogy ha rejtett számmal hívtak engem, akkor valahogy megtudjam hogy milyen számról hívtak?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Nem a Voda számít fel kamatot, hanem a Beneficial és a Cetelem bank.
A Pannonnál meg a Credigen.
Azt még hozzátenném, a Pannonnál sem volt mindig kamatos a hitel...
Csak a sok visszaélés miatt változtatott a bank a feltételeken...
Szomorú adalék, h. üzletünket a sok (vevők által elkövetett) visszaélés miatt -pl. nemfizetés- egy időre le is tiltották...Xiaomi 13T
-
Balinov
titán
pontosan így van. Annyi kiegészítéssel,hogy a T kamatmentesen adja,míg pl. a voda felszámít kamatot.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
bandi20
aktív tag
sziasztok megtudná valaki mondani ha részletre szeretnák a t-nél telefont venni akkor az valamelyik bankon keresztül történik vagy csak a t-nél.
Mert én a bankos dolgtól kicsit írtózom.bandi
-
SPF
senior tag
válasz
Zoli bácsi #35 üzenetére
1-2 helyen a vodánál is megjelenik a cellainfó...
-
Zoli bácsi
őstag
Így igaz. Tudtommal csak a Pannon ''adja'' a cellainfót. Szerintem inkább érdekes, mint hasznos. Ha egyik szobából átmegyek a másikba, ott már kiírja hogy ''Kapuvár''
, pedig a lakás elég picike. Valahol olvastam, hogy a cellainfó is rövidíti a készenlétet, ezért mostanában kikapcsolom. Én hasznosabb szolgáltatásnak tartom a hívásértesítőt, ami van a T-nél, és a Vodánál is, ez a qtyaütő Pannon nem akarja bevezetni.
-
SPF
senior tag
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
Egyes helyeken a kijelződön megjelenik, hogy helyileg hol tartozkodsz. Javítsatok ki,ha tévednék.
-
Balinov
titán
válasz
ubbconfig #30 üzenetére
üdv Ubbconfig,ezt én is tudom,elég régóta vagyok w-s/t-s. Gyakorlatilag engem az zavar,hogy ez a 192ft előfizunként ez talált pénz a t-nek,nameg az,hogy dominosoknak ingyen van.Inkább lebeszélném ezt a pénzt,vagy elwapoznám,de így..
-
ubbconfig
aktív tag
üdv,
a hívószámkijelzésért a kezdetektől kell fizetni a T-nél, a legtöbb előfizuban nincs benne alapból (dominóban viszont tényleg benne van). Rációt ne keressetek benne
Ez azt jelenti, hogy ha nem kéred, akkor sose fogod látni, hogy ki hív. A számodat természetesen mindig elküldi a telefonod, kivéve, ha másként állítottad be, lehet az előfizetésen is és a telefonon is kikapcsolni. (Nekem pl. alapból nem aktiválták, de ha a telóban bekapcsolom, akkor küldi a számomat).
ubb -
Balinov
titán
megnéztem t-mobil.hu-n az üsz-t,nem lehet,csak olyan hívószámkijelzést ki/bekapcsolni,hogy amikor hívnak,akkor a hívó fél száma (ha bennvan telkönyvben) neve jelenjen meg az én telefononom.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
na,remélem ma lesz idő átnyáladzani a t-nek a netes üsz-ét. valóban nem nagy összeg,2x 192 ft,de az éves szinten majd' 5k,az meg az én relax 100+ 60bónuszpercem 1x.
-
-
[HUN]Zolee
őstag
upsz az 30 nap akart lenni
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
[HUN]Zolee
őstag
''T-Percek kedvezmény
Domino kártyával:
A kedvezmény 10 belföldön lebeszélhető órát biztosít bruttó 1200 Ft - 30 napra vonatkozó - időszaki díj ellenében. A kedvezményt az aktiválástól számított 30 napig veheti igénybe, a fel nem használt percek a következő 30 napra nem átvihetőek. A kedvezmény időtartamát a 30 napos időszakok leteltével - de legkésőbb 2006. június 30-án - újabb 30 nappal automatikusan meghosszabbítjuk, ha az időszaki díjnak megfelelő összeg az egyenlegéből levonható. Amennyiben az időszaki díjnak megfelelő összeg nem áll rendelkezésre a meghosszabbításhoz, a kedvezményt a következő feltöltéskor - de legkésőbb 2006. június 30-án - kapcsoljuk be újra, ha időközben a nem rendelkezik a kedvezmény törléséről.
További részletekről a honlapunkon és az ügyfélszolgálatainkon tájékozódhat.''
Szóval ha én erre előfizetek, akkor 3 nap alatt lesz 10 óra ''ingyen'' lebeszélhetőségem? Mert én ezt olvastam ki belőle, csak nemvagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem a szöveget''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
hát,a rosseb tudja,bevallom ősintér. a számán tuti van 192ft btto-s tétel,ugyebár 2x. ha majd igen ráérek,akkor felhívom a 1230-at. esetelg netes üsz-on nem lehet megnézni?
-
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
na,megjött prénteken a telszámla és hívószámonként nettó 160ft-os tételként ottfigyel a hívószámkijelzés.
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
na,Viktor,most keveredtem én is bele a tar-ifákba,mint majom a hózentrógerbe.inkább fordítom az fma-t,az jobban áttekinthető. Legjobblesz,ha délután átnyáladzom az áprilisi számlát.
-
Utálom a díjszabásokat!
Átrágtam magam rajta, továbbrta is tartom, h. utána kéne kérdezz a dolognak, mert a hívószámküldés-engedélyezés szolgáltatás ingyenes kéne legyen sz.tem.
Azért, mert a Relax csomagok havidíjban foglalt szolgáltatáskínálata megegyezik a Partner 1-ével, abban pedig szerepel a kérdéses opció.Xiaomi 13T
-
Balinov
titán
Teganp belinkeltem pár se és az operamini2 topikba,hogy június 30-ig megduplázzák a gprs wap adatforgalmát a t-nél. Nemtom,de akárhogy nézem t- oldalt,sehol,semmi utalás nincs erre.Előbb linkelt tarifatáblázatban sem.Viszont az sms,meg így néz ki,amit küldtek
[link]10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
ja,azt elfelejtettem mondani, momentán relax100 ill. nevemen van egy relax 250-es aranytárskártya is.
-
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
[link]
na,nagyjából átfutottam. azt írja a szolgáltatásoknál,(10. old),hogy a 2.1-2.4-ig jelzett díjcsomagoknál nem ingyenes (ezt a 28-ik oldalon a 4-es pont megerősíti). Viszont tévedtem,már csak 192Ft bruttó. ja,és 200br. volt,nem 240. viszont dominósoknak ingyenes asszem.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
[HUN]Zolee #12 üzenetére
v.színüleg lesz, bár még az árlistárol nem került le t-mobile honlapján, azt írják ki nem kapható...ú.hogy v.szinüleg nemsokára jön a w810i
[Szerkesztve]You are not prepared.
-
Balinov
titán
most mit vagy oda,én meg már 5éves előfizuval rendelkezvén kapok egy 200+fa tételt a számlán a hívószámelküldésért..
-
[HUN]Zolee
őstag
Lesz-e a T-mobilnál SE W810I és kb mikortól várható?Vagy ne is reménykedjek?
-
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Áh ezer köszönet bár az SMS nem működött, de így hogy tudtam mi a neve ennek, már megtalátam ezt: [link] és az 1777-en kikapcsoltam.
Ui: jah és nem ingyenes, havi 100Ft Dominósoknak hogy csesszék meg (utolsó bekezdés).Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
-
S.J.M.
senior tag
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mostanában amikor hív valaki és nem veszem fel vagy csak egyszerűen kinyomom akkor kapok egy SMS-t hogy volt egy nem fogadott hívásom. De ez engem nagyon zavar mert ha valaki csak egyszerűen rámcsörög és én kinyomom akkor is küld egy ilyen SMS-t. Ezt a szolgáltatást hogyan tudom lemondani mert egyik napról a másikra lett csak úgy váratlanul, illetve kerül ez nekem valamibe?
Segítséget előre is köszönöm.Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
válasz
[HUN]Zolee #6 üzenetére
Természetesen, mert a telefon max. T-Mobile függő lehet, ezen belül akármilyen kártyát tehets bele...
Xiaomi 13T
-
[HUN]Zolee
őstag
Előfizetős telóba lehet dominós kártyát tenni?
-
Visszanyitottam, átneveztem.
A már meglévő Vodás és Pannonos topikok analógiájára ez lesz a ''Nagy T-Mobile topik''.
Használjátok egészséggel.Xiaomi 13T
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Pusztán arra keresem a magyarázatot, hogy a t-mobilenál miért nem használható cellainformáció? Pontosabban a t-mobile miért nem szolgáltat ilyet? -hiszen tudtommal a Pannon és talán a Voda is ''meglepi'' ügyfeleit ezzel a csekélységgel.
Udv: Longwildszoftver szakmabeli && Beverly250
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Könyvajánló
- Hobby rádiós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Microsoft Outlook topic
- SSD kibeszélő
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Blu-ray írót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...