- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
dptrsk #144654 üzenetére
A weboldalon a SIM kártyáknál azt írja Online nem vásárolható multisim az előfizetésemhez, érdeklődjek üzletben vagy telefonon. Az előfizetés részleteinél viszont szerepel, hogy 2 multisim jár ingyen az előfizetéshez, szóval csak aktiválniuk kéne, remélhetőleg tudok majd beszélni egy rendes ügyfélszolgálatossal.
-
Helga0203
tag
válasz
dptrsk #143927 üzenetére
the.odzsy
A flottakezelő mondta, hogy X időt a másik szolgáltatónál kell tölteni, hogy újra T-s lehessen a szám, de nem tudta ez mennyi idő, azt igérte, hogy megkérdezi.
Lehet rosszul fogalmaztam, ez T flotta, de egy nagyobb cég saját flottája.
Érdekes, hogy nem volt ez még téma.
Tényleg elég lehet az 1 nap? -
csaszi75
senior tag
válasz
dptrsk #143734 üzenetére
Csak a tesztelés erejéig érdemes vele játszani, hogy csak 2G, vagyis ne VoLTE-n menjen a hívás.. nah meg ki tudja mely távoli országban épp milyen a lefedettség..
Aztán még gondolom az is előfordulhat, hogy van valami szoftver hiba, ami miatt nem érkezik meg a fogadott hívás.. szóval ilyenre gondolok. -
-
válasz
dptrsk #143363 üzenetére
Mi az oka annak, hogy a Telekom korlátozza az eSIM átrakását egyik telefonból a másikba?
Ha a fizikai SIM kártyát minden hókusz-pókusz nélkül átrakhatom másik telefonba, akkor az eSIM kártyánál miért van korlátozás?
Használok külföldi szolgáltató által adott eSIM-et, ott ha töröltem az eSIM-et az előző telefonból, akkor másik telefonban gond nélkül használatba tudtam venni
-
válasz
dptrsk #143349 üzenetére
Igen, ez így van. Élőben közvetítek egy Telekom ügyfélszolgálatról
1. ESIM-et az ügyfél nem tudja átrakni másik androidos telefonba, új QíR kód kell hozzá, azt csak ügyfélszolgálaton adnak személyi bemutatására. Fő a biztonság
2. Domino eSIM nincs. Elméletileg van, gyakorlatban nem működik, nem adnak senkinek
-
csonkadavid
tag
válasz
dptrsk #143123 üzenetére
Maraton 5gb 4000 és nem jár le amíg el nem fogy.
Marad 4407 forint telefonálni. Ebből 190 Ft a most opcíó.
Tehát telekom irányba 468 percet, vagy bármely más irányba. 221 percet telefonálhat. Azért az nem kevés és biztos vagyok benne hogy nem mindig fog elfogyni az 5gb, ami nettó nyereség.
Igen ! 100% hogy jobban jár dominoval. -
tylerddd
veterán
válasz
dptrsk #143067 üzenetére
Nekem nincs elmentve, a Simple-ön keresztül csináltam eddig. Nagyon gyorsan ment, mert bejött a fizetési felület, ujjlenyomat, beléptem, fizetés gomb, kész. Most egy ideje belépési kódot küld a Simple-be való belépéshez, utána értesíti a bankot, jön az ertesítés, ott jóváhagyom és akkor fizet, kész macera. A Telekom-ban fizetés/bankártya kiválaszt/ csatt! De ránézek a Díjnetre, ha be lehet lépni. Karbantartás van.
Megjegyzés: Valamiért nem mentettem el a kártyám a Dijnetben, de nem emlékszem már miért. Valami szopóka volt, ha a regisztrált kártyával akarok fizetni lehetőségre nyomtam.
-
-
skroy
senior tag
válasz
dptrsk #141768 üzenetére
Olyasmire gondoltam, hogy annyit fizetek, amennyit beszélek, pár ezer forint alapdíjjal. Nem hiszem, hogy rétegigény lenne, biztos rengeteg előfizető nem használja ki a mobilnetet, csak fizeti, mert kötelező. Nem is volt az olyan régen, hogy ilyen csomagom volt. Ha mégis kellett net, tudtam venni alkalmanként.
-
-
szabonagyur
félisten
-
-
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
dptrsk #137968 üzenetére
Chat-en beszéltem ma ügyintézővel, és kiderült, hogy valóban nem aktuális portfóliós a csomag, viszont nem a mobilokkal van a bibi, hanem az otthoni net a hunyó! Ki a fene gondolta volna, mert júliusban lett bekötve. "Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag 202209" néven fut a jelenlegi, most meg látom ilyen Gigaerős Optika Net 1000 csomag van. Majd júlisban, ha lejár a hűségidő, aktualizálom.
-
válasz
dptrsk #137905 üzenetére
Még valaki elmesélné, hogy pontosan mi különbség van az okosórás és az "egyébes" multisim között használatban? Adatban, percdíjban stb stb. A weboldalon csak a havidíj van, meg, hogy ha kötök 20 ezerért valami felesleges előfizetést, akkor havonta ingyen van két okosórás multisim. De ez nem érdekel.
Előre is köszi. Ha valaki link-kel segít, az is megfelel nekem. -
válasz
dptrsk #137890 üzenetére
Fura üg ez. Ugyanis van kedvezmény a készüléken, de kötbérrel csökkentett kedvezmény, tehát listaáron van számolva a készülék.
Nem akadékoskodni akarok, félre ne értsetek.
De a bank adja a hitelt, a banknak törleszt, a Telekom megkapja a készülék vételárát a banktól.
Na mindegy, nem ragozom, mert ezzel ellennénk hajnalig.
Köszönöm szépen az információkat! -
-
-
polonic
félisten
válasz
dptrsk #137215 üzenetére
Közben meg van az oka. Ezt nem gondoltam volna.
Tényleg egy beállítás volt az almás telefonon.
Telefon beállítások ismeretlen hívók némítása be volt kapcsolva és ezt okozta.
Samsungon is van egy ilyen opció. Ott úgy hívják, hogy ismeretlen számok blokkolása. De az ténylegesen azt csinálja, hogy aki privát számmal hív, az blokkolva lesz.
Na most én totál azt hittem, hogy a nevéből kifolyólag almán is ugyanez a funkció ez. Mondjuk akkor almán nem is lehet a privát számmal hivókat blokkolni? -
-
válasz
dptrsk #136645 üzenetére
Hát a feleségemén mindenhol 0 percet látok, kivéve a más mobilnál, ott 92 perc van.
A sajátomon meg más mobil 14 percet.
Pedig egymás közt beszéltünk, mégsincs a hálózaton belüli hívásnál semmi.
Hát lehet egy Mobil M logikusabb lenne, nyáron meg sok volt a hálózaton kívüli és kellett. -
nyikszi
őstag
válasz
dptrsk #136477 üzenetére
Az gáz, mert neki régi telefonja van (nyomógombos) és app nem megy rá. A sim kártya meg nem a legkisebb méretű, azzal meg nem akarok tökölni, hogy kitöröm és viszek egy nagyobbítót vagy mit, hogy majd újra visszatehessem.Ja, most értelmezem. Én az övéről tudok venni az appomban? Na az jó lenne. Hol? Nem találom. Nézem a Telekom oldalát mindjárt.
-
-
törölt tag
válasz
dptrsk #134403 üzenetére
Lehet
Ma nem volt időm foglalkozni vele, gondoltam, majd most még éjfél előtt csinálok vele vmit, esetleg feltöltöm és elhodozom, gyorsabban megvagyok, erre most nézem, h már lejártnak írta már 11kor is. Az adategyeztetés lehetősége viszont még mindig ott van nála az appban. Igaz, próbálni nem próbáltam a kártyát, h micsinál, lehet, ránézek. -
4Grider
félisten
válasz
dptrsk #132437 üzenetére
A VoWiFi mindig otthoni hálózatot használ, hiszen az otthoni infrastruktúrára csatlakozik fel a telefon és a szolgáltató között felépült vpn csatornán keresztül. Tehát pont a roaming, ami VoWiFi esetén nem értelmezhető.
Ezért aztán a szolgáltatók igyekeznek a VoWiFi vpn csatorna felépítését külföldi ip címek esetében tiltani (kivéve Digi).
Az eredeti kérdés tehát jó, ha sikerül valami turpissággal elhitetni a szolgáltatóval, hogy nem külföldön vagyunk, akkor felépülhet a VoWiFi kapcsolat és máris honos hálózaton belülről fogunk hívást indítani és fogadni. -
törölt tag
válasz
dptrsk #131823 üzenetére
Diákkoromban voltam utoljára dominos, a korlátlan csomag drága és ki se használnám, offline playlist nem jó új zenéket keresgélni. Meglátjuk milyen új csomagok lesznek mennyiért, talán lesz megfelelő. Nekem tökéletes volt havi 3 GB mobilnet korlátlan zenével. Kár érte.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest