Hirdetés
Hirdetés
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
-
Phreetsie
tag
válasz dptrsk #23017 üzenetére
mar megkaptam! szerencsere 16 utan hazaertunk es nem volt gond.. annyit tudok, hogy felhivtam reggel a GLS-t es mondta az operator, hogy 8 es 17 ora kozott van a kiszallitas. de megadta a futar szamat. felhivtam, eloszor azt mondta, hogy "nem nagyon tud akkor jonni" (pedig 8 utan hivtam, szoval nem reg ment neki a muszakja) aztan.. is hezitalas utan mondta, hogy okes jon akkor. de a hangjan hallatszott, hogy nem igazan tetszett neki a dolog 8-)
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
MODERÁTOR
válasz dptrsk #23017 üzenetére
Miért ne lenne hibás a T??? Ha tudja, hogy ő a GLS-el szerződik, és nyilván ők is tudják, hogy meddig dolgoznak, miért kínálnak fel ilyen lehetőségeket??
A másik, ha kivennék az utolsó időpontot ami az 7és 8 között van, akkor is ott a másik két választási lehetőség, amit a GLS ugyanúgy figyelmen kívül hagy mivel nem azt nézik jancsikának mikor lenne jó a szállítás, hanem egy bizonyos útvonal alapján megy, nem fog közben 4x annyit kocsikázni a városba.
Ezért is utáltam meg a GLS-t mert mindig várogatni kell, egyszerűbb sokkal a pick-pack. (Mellesleg ebben is találtam kivetni valót, hogy a T- csak a hírlaposokhoz mehet, OMV hez nem, nekem az jobb lett volna)
De ez van, nem úgy mennek a dolgok ahogy mi szeretnénk. -
Gery1987
őstag
válasz dptrsk #24085 üzenetére
Hát ő...érdekesen fogalmaztad meg. Nos. A lényeg, hogyha te egy XY díjcsomagra kötsz 2 év hűséget, az azt jelenti, hogy az a díjcsomag alá nem mehetsz, de felfelé válthatsz. Példa: Mozaik XS díjcsomag...3200/hó. ennél olcsóbb díjcsomagod nem lehet a 2 év hűségen belül a Mozaik családban csak ennél feljebb válthatsz ergó a Mozaik S, L, XL, XXL. Asszem ezek vannak.
A lényeg, hogyha hűséget írsz alá valamilyen díjcsomagra, váltani csak a drágább irányban lehet az adott kategórián belül, lefelé nem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
vj0c1
aktív tag
válasz dptrsk #24221 üzenetére
Igazából eredetileg az érdekelt volna, hogy a szolgáltató tud-é letiltani bejövő hívást egy adott számról, és ahogy olvasgattam csak némelyik telefonon lehet beállítgatni, de azt hiszem egyszerűbb ha új sim-et veszek, mert a tiltást ki lehet játszani ha másról hív ugyanaz a személy.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
icons
addikt
válasz dptrsk #25668 üzenetére
Jó kérdés. Sajnos a másik hely Németország nyugati felén van, és ez kisebb bonyodalmakat okoz
Bár most így belegondolva, simán borítékba belecsempészve levélként is fel lehetne adni, egyszer valakinek a valakije azt állította, hogy ezek relatíve gyorsan meg tudnak érkezni sima küldeménnyel is. (napok kérdése) -
erdoke
titán
válasz dptrsk #25911 üzenetére
Platina kártyás az előfizetés, amivel be vagyok lépve a képen. Kösz a tippet, a másikból már van, most az LTE-s verziót akarom beizzítani. Amíg nincs LTE roaming, addig nem érdekel a függetlenítés, aztán majd meglátjuk...
Neten 500 dollár a legolcsóbb helyen (ahol van is belőle) ugyanez a hotspot.A legjobb aláírás a héten
-
1430
senior tag
válasz dptrsk #26605 üzenetére
Igen, mindenki 10 percet kap, de a "normál" havidíjasok "már meg is kapták", míg a MIX típusú díjcsomagos havidíjasok vagy a Domino számok a hosszú hétvégén használhatják fel.
cris78
Ez a Te mérésed vagy lekérted az adatforgalmi egyenleged a T-Mobile-tól?blueye & dedike
Azért ne véssétek kőbe ezt a hónap elejét, mert "a Szolgáltató a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja".
Mondjuk a számlázási fordulónaptól elkülönült adatforgalmi fordulónapja csak túlforgalmazási díj mentes csomagoknak van, a régi Ikon 200 meg nem ilyen, ha esetleg zzeN még ilyet használna...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
-
legenda
válasz dptrsk #27529 üzenetére
pedig úgy kellene, hogy menjen, csak a web'n'walk hozzáférést kell maximum beállítani és aktiválni, ha az újabb verziós (internet.telekom) van csak és az aktív.
simán az integrált böngészőből; www.webnwalk.hu -> t-mobile -> mobil tv -> demo csatornák -> life-, vagy ozonenetwork és már hasít is!dedike; viszont iphone opciós, amelyik kontrukcióban én szoktam vásárolni, úgy nem olcsóbb webshop útján! vagy nézzem fordítva, hogy nem drágább az üzletben?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hr2
őstag
válasz dptrsk #27809 üzenetére
1430
Kezdem érteni, de nem tiszta.
Azért vettem igénybe mert most akciós árban lehet használni 2 hónapig.
Akkor mikor kapcsoljam-mondjam le, mikor jár le az akció? (ezután úgy is váltok majd Mozaik XS-re)Illetve a számlázás hogy működik? (havi számla)
2.-tól jővőhónap 2.-ig?
Vagy 2.-tól e hónap végéig (31.-ig) ?
Jővőhónaptól pedig elsejétől hó végéig?[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #32953 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint mivel nekem van most egy meglévő Mozaik XS -em, amíg ez a csomagom van, addig ha van N&R, ha nincs, nem vagyok csomagszűrve.
Az csak akkor aktiválódik, ha valamikor késöbb díjcsomagot módosítok.Ez egy igazán jó hír!
Akkor nem izdulok tovább emiatt! Köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #32955 üzenetére
Akkor nem értem. Valamelyikünk rosszul értelmezi a leírtakat. (Reménykedem benne, hogy, nem én.)
Szerk.:
Egyébbként eredetileg in is így gondoltam, azért kérdeztem, hogy mennyi időm van még.
Viszont aztán pont Te linkelted 1430 hozzászólását, amely szerint (ha jól értelmeztem, akkor) nem kell kapkodnom, mert amíg nem nyulok az alap csomagomhoz, addig nincs korlátozás.
Én úgy értelmeztem (és ezért is örültem meg neki), hogy ha most van egy netes előfizum, akkor nem vagyok korlátozva, és hogy erre ha rendelek egy (amúgy korlátos) + opciót, akkor is maradok korlátozás nélkül (csak mert alapban nem vagyok korlátozva).
Viszont ha előfizut váltok (vagy mondjuk új előfizető vagyok), akkor már eleve korlátozva leszek, és bármit is csinálok, úgy is maradok.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
1430
senior tag
válasz dptrsk #33325 üzenetére
Az másik eset, az akkor van, ha a fordulónap előtti este, valamikor 20 óra után kapja valaki a korlátozást. Itt az opció aktiválásakor levette a rendszer az alapcsomagot és vele együtt a korlátozást is, majd feltette az opciót. Ha mégis lassú maradt, akkor valahol porszem került a gépezetbe (vagy user oldali hiba van).
glaci
A hangposta alapkód mindenknek 1234 (utána #), de most már mindegy. Azért nem tudtad kikapcsolni az átirányítást, mert ez nem elérhetőség esetén "alapértelmezett" míg be nem állítasz másik átirányítást (amit saját számra nem is tudsz beállítani...).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tothl
addikt
válasz dptrsk #33855 üzenetére
Mivel nem is olyan burkoltan lehülyéztél tessék :
Nyilván ott van, hogy milyen díjcsomagokhoz való, de gondoltam mivel az enyém már zárt csomag, nem szerepel a listán és ha a rendszer hagyja, nagy bajom nem lehet.
Az kiváló ismertető nagy részén a "bővítés" és az "LTE" kulcsszavak dominálnak.
De valóban, béna és hülye kacsa vagyok ez van.
Utólag lehetsz atom okos, de nagyon vigyázz, hogy egyszer se kerülj ilyen helyzetbe, ha már ilyen nagyarc vagy.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
-
lupus_l
aktív tag
válasz dptrsk #35211 üzenetére
Ha a webshopból rendelted, akkor benne kell lennie a pakkban... ha kimaradt, akkor jelezd a Telekomnak.
Samsung szériaszám alapján dolgozik (legalábbis a Nexus esetén így volt). A telefon vásárlásakor kapott bizonylat vagy számlát el kell fogadniuk.Ha bizonytalan vagy, akkor hívd fel a Samsung szervízét és mondd meg, hogy csak számlát kaptál.
B-opció, ha nincs semmilyen papír és nem tudsz szerezni, akkor a személyes szervizelés egy Telekom üzletben.
-
morphin
tag
válasz dptrsk #35264 üzenetére
Virágbolti Sygic max 3-400 mega térképpel,hanggal együtt....1,9giga? Minek? iGo-t szintúgy nem értem miért foglal olyan sok helyet only Mo. térképpel. Sygic is jó mindenre szerintem. Csak egy tipp volt...Én spec egyből töröltem ezt a Navigon mappát G2-ről.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz dptrsk #35264 üzenetére
próbáltam olyan telefonra, ami minden kitételnek megfelel, mégis azt írja a play, hogy na ezt nem, mert nincs olyan eszköz, ami megfelel a követelményeknek - pedig garantáltan igen!
morphin; biztos a szokásos, mint anno iphone alatt is volt az ingyenes t-s navigon, hogy minden olyan benne volt, amit nem is lehet használni, bár ott idővel rájöttek és kurtították, hogy ne foglaljon feleslegesen sok helyet.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen