Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Free Play Days 2024 - 38. hét: Nem kevesebb mint tíz játékot próbálhatunk ki
gp Az elkövetkező napokban az 505 Games alkotásai kerülnek a középpontba.
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
Az lenne a kérdésem hogy letudnátok írni a tarifahűség árszintjeit?
Arra gondolok, hogy pl. én még régen MM Sre vállaltam hűséget és a szerződésben szerepelt, hogy azt kell vállalnom hogy 3661Ft alá nem megy a havidíj, nem pedig hogy konkrétam az MM S díja alá nem váltok.
Tehát ezekre a "tarifaköltség kategóriákra" lennék kiváncsi, ha lehet hangalapú és mobilnetes kategóriákban is.
Kerestem a T oldalán de nem találtam róla semmi infót. Segítségeteket előre is köszönöm -
dptrsk
Topikgazda
erre senki?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Gery1987 #24130 üzenetére
én kb 1 éve vettem egy telefont MM S(azthiszem akkor 4990Ft volt a havidíja) díjcsomaggal és a szerződésben az van, hogy vállalom, hogy 3661 Ft hvidíjú csomagnál olcsóbbra nem váltom át.
Tehát pl szerintem Relax 100ra is át lehetne váltani az ilyen előfizetői szerződéssel kötött szerződéseket.
Azt értem hogy, ha pl mozaik Sre vállal valaki mozaikon belül csak felfele mehet, de mi van akkor, ha nem mozaikon belül gondolkodik(pl. Flotta)?
Engem ezek az összeghatárok érdekelnének. -
dptrsk
Topikgazda
szerintem a legjobb ár/érték arány(és lehet h a legolcsobb is) 2790Ft, ingyenes kiszállítással a T-mobile webshopban.
Ha Budapesten vagy, esetleg valami áruházban(tesco, auchan, mediamarkt...), 2-3 ezer forintért szokott lenni egy telefon s domino SIM mellette.
[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz erdoke #25907 üzenetére
Pár napja vásároltam én is hotspotot, egy T-Pontban. Az olcsóbb ár elméletileg tartalmaz egy 30%os aranykártyás kedvezményt(a 66.000Ft-ból) és erre jön rá a webshop 5% kedvezmény(így 43890).
Én nem ezt az eszközt vásároltam hanem a másik hotspotot, bementem a T-Pontba és mondtam, hogy egy XY eszközt szeretnék listaáron A összegért, erre az ügyintéző megnézte, és nála a listaár B(magasabb) összeg volt. Megnézte a rendszerben és a T-mobile előfizetés mellé lehetett 30% kedvezményt kapni.(Annál a terméknél a neten csak az olcsóbb ár volt feltűntetve)
Ja és természetesen, SimLock-al kapod listaáron.
Ha nem így lenne valaki kijavít.Szerintem, ha nem vagy aranykártyás és megrendeled az olcsóbbat oda kell adniuk mert így hirdették.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #26011 üzenetére
Ezeket a tarifakategóriákat kifejtenéd bővebben? Érdekelne az egyes kategóriák 'alja'.
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
Hege1234 és kali
Nem hagyott nyugodni, így felhívtam a 1430-at, ahol egy nagyon kedves műszakis kollega segített beállítani és működik, leírom miket kell az új hozzáférési pontba leírni
Név: net3g
APN: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default,supl (szóközök nélkül)
APN protokollja: IPv4menteni, majd a zöld rádiógombot "bekapcsolni", hogy ez a hozzáférési pont legyen az aktív.
Így nem enged fel az LTE hálózatra, de ezekkel a beállításokkal nekem működött a mobilTV.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Az 500MB-ot elhasználhatod május 17ig, amikor az adatforgalmi keret megújul s újra használhatod(tehát május 17-június 16 közöttre kapsz még1x 500MB-t)
A havidíj(előfzetés esetén ) május 2től 31ig fog számlázódni. azaz a havidíj 30/31ed részét kell kifizetned
Ez azért jobb a szolgáltatónak mert nem egyszerre terhelődik a hálózat.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kengyel #28601 üzenetére
Nekem is mondták azt, hogy a készülék a rossz pedig több készülékkel jelentkezett a hiba.
Azt tanácsolom, hívd fel a 1430at és mondd meg, hogy több telefonnal jelentkezik a hiba, ugyhogy biztos hogy nem a készülékekkel van a gond és indítsák újra a hiba kivizsgálását s írják bele, hogy több készülék produkálja a hibát.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kengyel #28604 üzenetére
Hát nekem az USSD-kódok(*102#, *111#) nem működtek, s a készülékre, SIMre fogták.
Kicseréltettük a SIMet, az ügyintéző kipróbálta egy ottani telefonban, azzal sem ment, s mondta, hogy irassam bele a hibajelentésbe, hogy több készülék is produkálja.
Utána pár napra rá hívtak, hogy próbljam ki, s láss csodát működött. -
dptrsk
Topikgazda
válasz St3ven #31479 üzenetére
Én felhívnám a helyedben a 1430at és kérnék ügyintézőt és letiltatnám a roaming adatforgalmat.
Én 3 ügyintézővel beszéltem utazás előtt 1 aztmondta hogy alapból nem tudok netezni külföldön, 1 aztmondta hogy 19000 Ft-ig netezek MB alapon utána letilt, a 3. pedig nem tudta ezért inkább letiltattam. -
dptrsk
Topikgazda
Ugye most a Mozaik XS alap 200MB aktív neked, ha november 1 előtt bekapcsolod a N&R 1GB-t akkor nem korlátoznak, viszont ha nov. 1 után kapcsolod be már érvényesül rád a korlátozás(abban az esetben is érvényesül ha nov. 1 előtt aktíválod és nov. 1 után lemondod) Ha jól értelmeztem.
-
dptrsk
Topikgazda
Ha tarifahűséged van, akkor is 3 hónappal előbb vehetsz telefont, azzal a megkötéssel, hogy az új készülék vásárlásakor is vállalsz azonos vagy drágább kategóriára tarifahűséget.
Tarifacsomagot csak a hűség lejártakor válthatsz olcsóbbra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Készíts képet az igazi nevedből!
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- További aktív témák...
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen