Hirdetés
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy007
tag
Köszi a válaszokat.
Sima domino csomagom volt plussz hozzá net S díjcsomag ha jól emlékszem úgy 200megát kaptam 30napra 1000ft körül, de úgysem müködőtt a viber hívás csak írásra volt jó Ezért váltottam a surfre itt ugye150 mega jár 890ér de akkor hiába volt mert ítt sem működik a dolog....
-
djculture
félisten
Hát amig van olyan hülye aki aláir hűséget majdnem nulla kedvezményért csak azért mert nem egybe kell kifizetnie egy 70-80 ezres teló árát hanem részletre addig itt nem is lesz változás.
Ez nem az üdvhadsereg ez egy üzleti vállalkozás. Bárki aki ezért panaszkodik ha helyet cserélne és ő lenne a telekomnál a döntéshozó maga is ezt csinálná.[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Szerintem nem fair összehasonlítás. A független valószínűleg egy szürkeimport telefon. Érdemesebb lenne összehasonlítani egy hazai eladóval
[ Szerkesztve ]
-
-
313313
addikt
Azért ez az egyik se jobb a másiknál azért erős.
Van pl olyan szolgáltató, ahol a havidíj nem forgalmazható le sms-re, illetve hívásonként 2,5ft kapcsolási díjat számítanak fel, ami azért elég erős... (szerintem)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Ákinard
aktív tag
Ja persze értem én, az nem volt tiszta, hogy ÉN hol járok jól?? :-)
Amúgy a garanciális cserém miatti kanosszajárásom során megfigyeltem, hogy most city bankosok lepták el a T-ket és valami hitelkártyát tukmálnak az emberre 10% számlaegyenleg kedvezményért cserébe. És ők is feltűnően megsértődnek, ha udvariasan de nemet mondasz...
-
Rivaul
addikt
Felhívtam őket és megerősítettek a dologban. Ezt azok után hogy kifizettem mindent így kicsit sérelmezve veszem tudomásul de meg is értem őket valamelyest.
Amúgy mi alapján megy a beazonosításuk? Teszem fel hogy ez feleségem esete de mikor történt a dolog akkor még az előző férjezett neve volt meg. Ha most az új személyivel, új névvel és új lakcímmel fut neki a dolognak akkor is tudják társítani a történteket a személyéhez? Vagy új identitáskánt fogja kezelni a rendszer és csak közölni kell hogy nem volt eddig t-s telefonja?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
szabogabor10
veterán
Úgy tudom, alig van olyan teló (pl. iPhone 5), ami nem támogatja a 800 MHz-es LTE-t. Manapság már csak ilyeneket lehet kapni (ha Európából veszel).
Ami még érdekes, hogy a Voda nem szerzett új blokkokat 1800 MHz-en, így ők csak 2600-on indíthatják be hamarosan a 4G-t.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
nagyon sok ilyen telefon van hazánkban hivatalosan forgalmazva, illet amelyik lte képes és eredetileg is ebbe a régióba szánták, az szinte mindegyik tudja.
szabogabor10; az iphone 5 valóban érdekes kivétel, nekem 5s van, és az már ezeket tudja; 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
polonic
félisten
Ezt hogy érted, hogy VOIP-ra?
Mert a VoLTE még nagoyn gyerekcipőben jár, telefonok is alig tudják.Mert ha úgy érted, hogy mobilnet szolgáltató lesz és engedélyezi a viop-ot, az már megint más. Az sem igazán egészséges. Nem építene ki pl CS core csak PS core networkot? Az súlyos pénzekbe kerül és nem biztos, hogy az olcsóságról lenne ismert ez a digi termék is.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Ez friss infó, most osztják majd szét a frekiket.
Átkapcsoltam LTE/wcdma/gsm hálóra, egyenlőre nincs LTE, tesztelem azon meddig bírja az akku...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
nyilván, és nem is fognak kifutni teljesen, ahogy korábbi technológiák is használatban vannak még jelenleg is, de attól akár már most is több érdeke fűződhet a szolgáltatónak a növekvő számú 4g/lte hálózatot használó előfizetőkhöz, mert gondolom nem véletlenül tették mostanság lte képessé azon díjcsomagokat is, amik régebben/alapban nem voltak azok.
szili.tamas1; én nem írtam, hogy szinte egy időben, hanem csak azt, hogy a t-mobile vezette be utoljára a korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.
a jogi részébe nem megyek bele, mert bár nyilván vannak ok és okozati összefüggések a szolgáltatók kínálata között, de egyrészt a piac és az üzletpolitika megköveteli, másrészt csak van annyi eszük, hogy a vonatkozó jogszabályok betartásával teszik, nehogy rájuk lehessen verni bármit is.[ Szerkesztve ]
-
Miles
aktív tag
Most a legújabb ötletem az hogy kiveszem az okostelómból (Samsung Galaxy Ace 3) a telekom simet, és telenorosat (All-in-S csomaggal egy telenor szám korlátlan hívással/beszélgetéssel) tennék bele.
Viszont nem tudom, hogy menne e bele, olvastam a szerződést. Ha nem, hogy tudok kártyafüggetlenné tenni, akkor is ha garancia ugrik miatta. -
legenda
én másként, illetve másra is emlékszem, a voda jó ideig fizetett azért, hogy a másik két szolgáltató hálózatát használja, aztán bizonyos jó díjcsomagja meg csak azon előfizetőinek szólt, akik a a saját hálózatát (csak nagyobb városok) használták.
1997 tavaszától mobilozok, de 122 ft feletti percdíj nem rémlik a t-nél (akkor még westel900 és utána westel), és az is csak csúcsidőben és más mobilos hálózatba, szervusz díjcsomagban.
összességében meg úgy vagyok vele, hogy ha egy új cégnek kellenek is új előfizetők és azért ad olcsóbbságot a többi szolgáltatóhoz képest, idővel akkor is korrigálja magát, mert a piac már jócskán leosztott, és az üzletpolitika meg egyéb tényezők nem engednek senkit jelentősen kilógni a sorból, pláne nem egy újoncot, legalábbis nem sokáig, és/vagy nem nagy területen/arányban.[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Magam részéről 1 hónapja várom, hogy jelentsék be hazánkba az iphone 6-ot és kezdjék el forgalmazni a T-nél, hogy az 5s ára ingerküszöböm alá csökkenjen (mert most drágább mint apple.hu-ról függetlenül).
A sony-val kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy a T van-e annyira korrekt, hogy önhibájuk miatt azon az áron adják amennyiért kinn van a webshopban.
-
D@reeo
aktív tag
Ez van. Kicsit már bánom, hogy váltottam a régi szolgáltatómról. Többet is fizetek (nem használom ki teljesen a csomagba foglalt lehetőségeket) mint régen, és a net is borzasztó. A konkurenciánál ahol voltam korlátos nettel is teljesen használható volt az Internet. Szép napot!
Ps.: nem volt neked régebben egy fórumod?[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
legenda
pont ezt írtam le - többször is - korábban, a domino kivételével, mert az nem érint, de attól persze még nem fájna, ha akár a következő hónap első napjától minden domino csomagban alapban lenne lte elérés.
ettől viszont még igaz, hogy ahol csak gprs/edge van, ott ha nincs is lte, a 3g jól jönne.
előre látom, hogy amikor idén karácsonykor hazautazunk vidékre a szülői házba, ott továbbra is csak gprs lesz, ami nem csak irtózatosan lassú, de számtalanszor meg is szakad az adatkapcsolat...
ááá, de örülnék ott használható 3g hálónak...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen