Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r4z
nagyúr
válasz Vangelis #16605 üzenetére
Pont ma volt róla szó, olvass vissza egy keveset. HTC One X-et rendeltem, de csak aranykártyával volt részletfizetés előfizetés-hosszabbítással.
Fityusz: Akkor az előfizetés tulajdonosára is szükség van átvételkor.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Nietzsche_
tag
válasz Vangelis #16619 üzenetére
lenyegesen kedvezobb igy a megiteles, mivel mar van eloeleted a magyar telekomnal. foleg, ha meg aranykartyas/platnakartyas is vagy t-home oldalon (marpedig gondolom az vagy ha a tablagepet is minden zokkenotol mentesen megkaptad). Ha magyar telekom szinten regisztralt ugyfelkent kezelnek (palettanal alt. az osszeregisztralas megtortenik) akkor ugy nez ki, h. t-mobile oldalon is megkapod a kiemeltsegi szintnek megfelelo 'kezelwst. Bocsi az ekezetek miatt, sebteben mobilrol irok.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Vangelis #16626 üzenetére
Ez abból a szempontból nem mindegy, mivel palettára külön árlista van. Van néhány készülék amit kiemelt készülékkedvezménnyel vehetsz igénybe.
Ilyen pl. a Samsung Galaxy Y amit pl. 4000 Ft körül vihetsz haza, de de van több készülék is, ami palettás kedvezménykóddal (palettára vállalt tarifahűség, előfizetésre vállalt hűség) cirka 20-25 E-vel olcsóbban vihetsz el.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
-
Wictor
senior tag
válasz Vangelis #16702 üzenetére
Ehh... Hasonlóképp már én is jártam. Az Istenért sem tudtam megértetni a nőcivel, hogy új Xperia mini kellene, nem pedig a régi X10. "De márpedig az X10 Xperia mini". De mondom ST15i. "Olyan nincs"... Aztán kisegítette a kolléga. Kaptam végül is egy "Sonny Ericcson Xperia mini-t" a papír szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Vangelis #17233 üzenetére
Elvileg akármit választhatok csak az a kérdés, hogy mennyiből. Az biztos, hogy a listaárakat kell nézni mikor választok, csak az a kérdés, hogy mennyit kapok. Arc s nem kéne, nem szimpatikus, hallottam, hogy bajok vannak a frissítéssel, illetve próbáltam és eléggé szaggat, amit nem tűrök 3 évnyi androidozás után. LG szóba sem jöhet. Ha egy mód van rá, akkor Xperia S, Lumia 800, SGS2, iPhone vonalon mozognék.
-
Nietzsche_
tag
válasz Vangelis #17547 üzenetére
Nem nem mondják meg, hanem nem is láthatnak bele. Csak kimenő híváslistát kérhet ki az előfizető, bejövőt nem. Viszont az egyetlen ténylegesen járható út az általad is írt rendőrségi feljelentés.
(#17545) dedike
Nem, ezt is csak akkor teheti meg az ügyfél, ha az ő nevén van/ott van a dominó előfizető, vagy a későbbiekben rögzített felhasználó.
Az egyetlen járható út még a 30 napos felhasználóként rögzítés (ha a kártya betudja mutatni), ezt követően meg lehet csinálni akár a szám megszüntetését, vagy akár lehet kártyacserét is kérni. Ez a 30 nap egy biztonsági időciklus, ami alatt az eredeti tulajdonos jelentkezhet. Ha ez a 30 napos időintervallum letelt, akkor hivatalosan is a rögzítést kérő személy nevére kerülhet a szerződés.
De ez esetben igaz a kártya bemutatása sem megoldható így tényleg nincs semmilyen lehetőség ahogy 1430 is írta.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Vangelis #17945 üzenetére
Az a gond, hogy az megint nekem plusz pénz és intézkedés, mindenkit újra fel kell hívnom, hogy megint másik szám, ezen kívül nem is tudok mit kitalálni az indokra, miért akarom cseréltetni a számot... Nem értem miért nem hiszik el, hogy ha két kártya van nálam, abból nekem egyik is elég. Az új nem az én nevemen van, családtag vett vele készüléket, de a kártya, a számlákkal együtt hozzám került. Pont azért mert idős emberről lévén szó, nem akartam kockáztatni, hogy a gatyát is lebeszélje rólam...(Én fizetem ki készüléket is neki) erre tessék...
-
-
sifarr
senior tag
válasz Vangelis #18429 üzenetére
Könnyíts a telefonadós terheiden a vodafonnal
Ez mekkora...., a telefonadó nem is az ügyfelek adója
De még reklámozzák is.
Bexarás.
Úgy látszik, a Voda (és tesco páros) próbálja menteni a menthetőt.
De amíg a Tré nem emel, s főleg ha végig lenyeli a féléves dupla adóztatás költségét, addig ez komolytalan próbálkozás.
Azt nem lehet az előfizetőknek elmagyarázni, hogy miért van az, hogy az egyik nem emelt. Még ha ketten próbálják a Telenorral együtt, akkor se.
Én már nagyon várom a Tré kontra reklámjait. Mert le kellene aratnia a nem emelés miatti babért. Főleg ilyen Voda mosakodós reklámok mellett. -
sifarr
senior tag
válasz Vangelis #18436 üzenetére
Azért tényleg kíváncsi lennék, hogy mennyien húztak el onnan.
De nekem gyanús, hogy elég sokan.
Még biztosan nem nagy ez a szám. Pár tízezer.
(Ezt is írtam korábban valahol.) A legtöbb előfizető (postpaid) csak az augusztusi számlában veszi észre az emelést. Ők akkor fognak anyázni.
A kártyások nagy része csak abból, hogy gyorsabban fogy az egyenlegük.Szóval a reklám a Tmobnak ezért kellene. Minél hamarabb.
Már azért is, mert reklám fronton a Voda volt a leginkorrektebb. Ő mindig hasonlítgat. Az én hálóm a legjobb, leggyorsabb és hasonlók. Amik vitathatók is.Viszont az, hogy ki emelt és ki nem, az egy cáfolhatatlan tényállítás!
-
sifarr
senior tag
válasz Vangelis #18436 üzenetére
Majd találnak valami kiskaput
Ha emelni akar, ahhoz nem kell kiskapu.
Megteheti pont úgy, mint a másik kettő.
Nyugodtam beállhatott volna a másik kettő mellé.Ha nem emel a Tmob - és szerintem ez egyre valószínűbb -, akkor nem fog trükközni sem. Minek bőszítené ezzel az ügyfeleket, akik úgyis rájönnének a trükkre előbb-utóbb.
Ha nem emel, akkor ennek üzletpolitikai okai lesznek: ügyfélmegtartás, ügyfélszerzés, ügyfél-elégedettség növelése, és ügyfélhűség erősítése (nem hűségszerződésekkel!).
Válság van. Az ügyfelek árérzékenyebbé váltak. Örülnek minden gesztusnak, amit a szolgáltatójuktól kapnak. Az adó nem áthárítása pedig egy egyértelmű gesztus.
Ha ezt jól kommunikálják az ügyfelek felé, akkor ez bőven megtérülhet.
Csaek egy példa: gondolj arra, hogy itt a mobilarénán hány vodás írta, hogy alacsonyabb csomagra váltott. Ezen többet veszít a szolgáltató, mintha lenyelte volna fél évig az újabb adót.
Mert aki beáll egy alacsonyabb fogyasztásra, az meg is marad ennél a szintnél akkor is, amikor a két külön adó közül az egyik megszűnik januárban. Ez pedig hosszabb távú bevétel és profitcsökkenést jelent.
Az szolgáltató váltókról nem is beszélve. Aki egyszer úgy érzi, hogy a szolgáltatója emelt, pedig lám a másik nem, és úgy érzi, a szolgáltatója "cserben hagyta", becsapta, az sokáig nem fog visszatérni ahhoz, akit otthagyott. És oda megy, ahol úgy érzi, jobban megbecsülik, mint ügyfelet.Szóval a Tmob trükközni nem fog.
Ha emelne mégis, akkor egyszerűen bejelenti. De ennek a valószínűsége minden hónappal csökken.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Vangelis #18673 üzenetére
Naja, a satTV-s emelést Én sem értem, hogy azt pontosan mire fel lépték meg...
Elvileg:
Az ősztől életbe lépő, fokozatos áremelés elsőként a T-Mobile lakossági és üzleti szolgáltatásainak egy részénél tapasztalható majd. Így szeptember elsejétől az előfizetéses hang díjcsomagok havi előfizetési díja átlagosan 6 százalékkal emelkedik, miközben a perc- és SMS-díjak változatlanok maradnak. A változások nem érintik a lebeszélhető perceket valamint az ingyenes beszélgetések feltételei is változatlanok maradnak - áll a szolgáltató közleményében. A Domino csomagoknál a perc- és SMS-díjak egységesen bruttó 3 forinttal emelkednek szeptember 1-től.
A kis- és középvállalati ügyfelek részére átlagosan 7 százalékkal nő az ÉnCégem mobil díjcsomagok havidíja 2012. szeptember 1-jével, a belföldi perc- és SMS-díjak a lakossági tarifákhoz hasonlóan itt sem változnak. A nemzetközi kimenő percdíjak átlagosan 10 százalékkal emelkednek. A Tandem és Telemátrix szolgáltatás opciók havidíja nettó 80 forinttal emelkedik. A kisüzleti mobil hang díjcsomagoknál (pl. Etalon, Siker plusz stb.) átlagosan 8 százalékkal nő a továbbra is 100 százalékban lebeszélhető havidíj, és nettó 1 forinttal a perc- és SMS-díj. A kis- és középvállalati előfizetéseknél továbbra is ingyenesek lesznek a cégcsoporton belüli mobilhívások. A nagyvállalati ügyfeleknél az egyedi keretszerződésekben rögzített feltételek nem változnak, csak a nemzetközi kimenő hívások percdíja emelkedik 10 százalékkal.
Innentől kezdve lehet gondolkozni azon, hogy most melyik lépés a jobb, ez, vagy az, amit a Vodafone csinált.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz Vangelis #18685 üzenetére
nem ennyire egyszerű ez...
#18688; közel sem biztos, sőt!
érdemes elolvasni, hogy pontosan mit is ír(t) alá az ember![ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
m0ski
aktív tag
válasz Vangelis #18688 üzenetére
Azt hiszem a megoldás kulcsa abban lesz, hogy el kell különíteni az előfizetésre, illetve a díjcsomagra vonatkozó hűséget. Ha a díjcsomagra nem írtam volna alá 2 évet, akkor valószínűleg most gond nélkül válthatnék másikra, viszont anno drágábban kaptam volna a telefont. Akárhogy is van, a 120 ezres kötbért túlzásnak érzem.
-
1430
senior tag
válasz Vangelis #18680 üzenetére
Ebből a 18680-as HSZ-ből azt gondolom, hogy nem a T-Mobile-lal beszéltél, hanem a T-Home-mal. Az más tészta.
Daffni2
Aki készülék árkedvezményben részesült, annak nem lehet kötbér nélkül bontani, mivel a készülék árát nem érinti a változás. Egyébként akinek tarifahűsége van, az is válthat díjcsomagot, csak egy bizonyos havidíjszint alá nem mehet.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hyundai, Kia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Diablo IV
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen