Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Nem tudjátok lesznek új havidíjas csomagok a T-nél?
Nekem úgy rémllik mintha novemberre lett volna valami igéret.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Egyik barátom vett anno egy használt iphonet bő 1 éve , ami akkor már 1 éves volt. A 2 éves hűségidő lejárt a készülékre októberben.
Kérdés, ha beviszi a t-mobilhoz akkor "gyári" függetlenités megoldható nála és ha igen akkor mennyiért? Kell e valami egyéb papír az eladótól, mert az nehézkes volna, mivel a közös barátunk közben már kint él külföldön.
Válaszokat előre is köszönjük -
Zoty4
őstag
Mi van a T weboldalával, be szerettem volna lépni a my t-mobilra de ezt irja ki:
Technikai karbantartásTisztelt Ügyfelünk!
Az oldal technikai karbantartás miatt jelenleg nem elérhető. Kérjük, látogasson vissza egy későbbi időpontban.
Megértését és türelmét köszönjük!Üdvözlettel
T-MobileTöbb T-s linkre hasonló eredményt kapok, miben mesterkednek ezek?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Van már olyan csomag amivel az LTE-t lehet használni?
-
Zoty4
őstag
anyukámnak megrendeltem 990ért kapcsolatpontok beváltásával, így ingyé vót
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz rayoliviero #22535 üzenetére
windowsos telot nem mernék, azért számomra egyértelmű volt hogy androidos
meg nem tudom neked mennyi idős az anyukád, de az enyém már közel 60, ezek a wines ikonok totál nem az ő korosztályának valók[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
i5 vásárláshoz ha kamatmentes részletre szeretném megvenni a telot, milyen papírok kellenek ill mit néznek a hitelelbíráláson?
4 éve vagyok T-s előfizető, ez előny?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #22766 üzenetére
úgy fest megérte kiböjtölni a dec1et
-
Zoty4
őstag
valamit ügyködnek a weblapon mert karbantartás miatt sok opcio nem elérhető
-
Zoty4
őstag
T-mobilos emberkék, idén várható még fehér 32 gigás iphone 5?
-
Zoty4
őstag
Ma hozzák az i5-t ki. Kérdésem az volna, hogy hogy áll át a régi simemről az újra a T?
Fel kell őket hívnom hogy mehet a váltás? -
Zoty4
őstag
Beregisztráltam távszámlára még múlt év végén. Kb mikor jön meg az elektronikusszámla, mert 21-i fizetési határidő van a My T-mobileban?
Hol kell majd befizetni a számlát, majd a távszámla honlapján, vagy a My T-mobileba?Köszönöm a segítséget előre is
-
Zoty4
őstag
Tegnap reggel f10kor befizettem távszámlán a mobiltelefonszámlámat, de belépve a My Tmobilba még mindig ott van, a nem fizetett számla. Távszámla és a T között mennyi az átfutási idő?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
polonic
Régen ha csekken fizettem be ott megtartottam a csekk kis cetlijét, igazolva a befizetést. Itt visszamenőleg mivel igazolom a teljesítést?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Srácok, i5-öm van 6.1 softtal Mozaik L díjcsomaggal, bekapcsoltam az LTE-t és fent a T-mobile H mellett továbbra is csak 3G van, nem LTE, mi lehet a gond?
Budapest, 3. kerület (bécsi út és szentendrei közötti rész)Möhe: mozaik L -hez is jár elvileg az LTE: íme
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50714 üzenetére
Szia
nagyon jo hogy ezt felhoztad.
Lenne egy kerdesem.
Jelen pillanatban van egy ikon400 elofizum (i5hoz kotottem), ami december 18-an jar le.
Es az otthoni elofizetesem is telekomos.
Azt szeretnem, hogy az otthoni elofizum legyen a foszamla, es melle egy next s atk-ra modositanam az elofizumat (i6 melle 2 evre)
A mobilszamomat ilyenkor megtarthatom?
Mukodik a dolog igy?
Ugye meg van 2 honap a regi elofizubol, ilyenkor mi van?Elore is koszonom a valaszodat
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50732 üzenetére
Szia
Ezt nem teljesen ertem, marmint hogy miert kell elobb move M-re vagy move M atk-ra valtani, majd kesobb next s-re. Leirnad kerlek?
Amugy most zongoraztam vegig online, es meglevom melle, most csak a move M-et engedne es vmiert dragabban mint ami alapbol van irva. Tegnap volt egy pillanat delelott amikor a next s atk-t is engedte volna (azota nem), de nem 5490, hanem 6090-ert. Most vagy csak a move M-et engedi vagy azt mondja a kosaramban van , ami ures
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50817 üzenetére
Platina vagyok na akkor a jovo heten bebattyogok egy T-pontba
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Iden lesz fekete csutortok vagy pentek akcio a T-nel?
Pont ket eve november vegen volt es akkor fillerekert , azt hiszem 1 ftert lehetett kozel 30ks telefont venni elofizuval -
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
2012 dec 16 fizettem elo 2 evre ikon 400ra. Mivel itt irtatok h ha arany vagy platinas vagyok akkor mar 3 honappal elotte lehet valtani.
Ma bementem a Momba levo telekomboltba es azt mondta az ugyintezo no, h jojjok vissza dec 16. Utan, mert most meg nem valthatok le next s atk-ra. Iphone 6ot szerettem volna venni.
Most akkor hogy is van ez? -
Zoty4
őstag
ezt mondta az ugyintezo is hogy jojjek vissza dec 16 utan.
Nem ertem miert nem tudom a szaros telefont megrendelni,alairni a huseget, es meg 1 honapra fizetem az ikont es utana induljon a next s atk, full logikatlan.
Magyarorszag 2014 Telekom en igy szeretlek....[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Jon a fekete csutortok/pentek. Van mar valami info milyen akcio lesz? Egyaltalan lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen