- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Januárban startol a OnePlus 13
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Nekem adott egy Médiamánia L díjcsomag, és a páromnak is van valamilyen családi előfizetése a T-Mobile-nál (amivel a családtagjaival ingyen beszél). Van-e lehetőség felárért olyan szolgáltatást kérni, hogy egymás között ingyen beszéljünk? A T honlapján nem találtam ilyet.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, várhatóak 1-2 hónapon belül új díjcsomagok?
Lejárt a médiamánia M csomagom, és gondolkozok a mozaik S csomagon, ezekben már nincs túlforgalmazás így elég lesz nekem az is, de ha mostanában lesz új vagy tarifaváltozás akkor azt megvárom. -
Fr3eWar
őstag
válasz St3ven #21026 üzenetére
Jogos, valamiért az él bennem, hogy csomagváltásnál van hűség megint, és hogy mindig csak felfelé lehet csomagot módosítani
Olyan lehetőség van, hogy most váltok csomagot, és ha akarok a páromnak karácsonyra venni egy új telefont, akkor decemberben bebattyogok a T-be rábökök a mobilra amit kérek és mondom hogy azt adják oda kedvezménnyel, és aláírok nekik 1évet arra a csomagra amiben éppen vagyok (vagyis leszek)?
(#21029) Varszegig
Igen olcsóbb a médiamánia percdíja, de nem használom fel max az egyenleg felét, és úgy vagyok vele hogy inkább túlforgalmazok egy kisebb csomagot, mint feleslegesen fizetek egy nagyobbat. (akivel sokat beszélek az meg benne van a családicsomagban)
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
-
Fr3eWar
őstag
Most néztem a webshop-ot es nincs részlet lehetőség felsorolva az i4 8gb-nél.
Az van írva felül hogy jelenleg nem érhető el de újabb készlet várható. Azért nincs a részlet opció mert új várható? Vagy nem is lehet eztán úgy megvenni? -
Fr3eWar
őstag
válasz dedike #21774 üzenetére
Akkor remelem hogy jövő heten tudnak adni telefont részletre ha személyesen megyek a t-pontba Kecskeméten. Mert Lejár 4.én a hűség a médiamánia m csomagomról, es váltok mozaik s-re (felfelé mindig lehet váltani ha nem elég) es kihozok páromnak karácsonyra egy i4-et mielőtt befejezik forgalmazni.
-
Fr3eWar
őstag
Még mindig nincs egy iphone-nál sem részletfizetés nem értem, minden más készüléknél ott van.
Remélem lesz időm ma bemenni egy T-be és megkérdezni személyesen hogy van ez most.Van akinél felajánlja a részletet?
-
Fr3eWar
őstag
Most már látom a honlapon a részletfizetéses iphone árakat.
De ha belépek hogy "kedvezményes" árakat lássak akkor nincs részlet.
Szituáció:Tavaly október végén vettem magamnak új előfizetőként egy 32-es i4s-t 1év hűséggel kb-ra (170 + kötbér)
Idén február végén vettem páromnak egy fun aranytárskártyát 2évre, egy xperia mini (10hó részlet-el).
Az utolsó részlet elvileg decemberben lesz esedékes.Most szeretnék kisebb díjcsomagra váltani (a szolgáltatásokkal elégedett vagyok) és a mozaik S csomagra váltással együtt el szeretnék hozni páromnak egy sima 8gb-s i4-et részletre.
Van erre lehetőség, így hogy még egy másik számon van egy telefon ami egy hónap múlva lesz teljesen kifizetve?
Illetve ennek utánajártam és lehetséges, hogy az ő arany fun társkártyáját felmódosítom egy Mozaik xs csomagra, és a hűség ketyeg tovább (nem indul újra).
Szerintetek van ezeknek akadálya?
Ha minden jól megy a héten fizu után megyek intézkedni.Az egy évem november 4.-én járt le.
-
Fr3eWar
őstag
válasz Fr3eWar #21945 üzenetére
Belépve más telefonnál (i5 nél is és másnál is) van részlet opció..
Nem értem. Akkor tuti van személyesen is. Gondolom másnak is előfordult hogy két telefon ment részletre. (nálam egyik csak egy hónapig fog még menni, vagy ha kell kifizetem helyben az utolsó részletet.) -
Fr3eWar
őstag
Hónap közben lehet valahogy ellenőrizni mennyi a valós számla?
A családi csomag miatt mindig a webes ügyfélszolgálaton hatalmas összegek vannak, a végén pedig nem érem el a csomagban foglalt összeget sem.
Van arra mód, hogy a kedvezmények levonásával a valós összeget lássam a keretemből? -
Fr3eWar
őstag
Kérdés attól hogy a weboldalon épp nincs készleten adott telefon attól meg a t-partnereknél lehet raktáron igaz?
-
Fr3eWar
őstag
Hogy beszoptam hogy kerek egy hete megvettem páromnak egy iphone 4s-t es most 20000 el olcsóbb.
Kar hogy nincs bennfentes ismerős a t-nél...
Kar volt ránézni az árakra. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, hogy van ez a domino 5 díjcsomagos feltöltőkártya?
Honlapon 4000-ért van ha t-pontban veszem, 2700-ha neten, de a netesnél ott van hogy személyesen is átvehető ha nem kiszállítást kérek. (akkor ugyanúgy a t-pontban veszem át gondolom de csak a 2700-ért?)
Húgom elhagyta a telefonját külföldön és megkért hogy intézzek neki egy dominós kártyát, akkor ha bemegyek és mondom hogy kezicsókolom rendeljen nekem neten egy domino kártyát, és most el is vinném 2700ért elzavar? -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, megvettem egy quick 1800 lebeszélhetős T domino kártyát, és most próbáltam külföldön aktiválni éls nem lehet. Az ügyintéző csaj azt mondta hogy mivel nincs rajta roaming aktiválva (mivel nem aktív még a kártya) így nem tudok hívást indítani róla külföldön. Azt a számot kellene felhívnio ahol aktiválni tudnám a kártyát. Se +36 se 0036 semmi. Eléggé ördögi kör.
Nem tudtok valami megoldást? Nem hiszem el, hogy fizikailag itt a kártya, és minden adata, a száma, a vonalkód pinpukmindenkód, és nem lehet online aktiválni..ötlet?
-
Fr3eWar
őstag
Hali,
Ez volt talán az a hozzászólás amit kerestem.
Szóval, jelenleg két mobil előfizetésünk van a T-nél.
Az egyik számról lejárt a hűség már áprilisban, a másikra novemberben fog.Elképzelhető, hogy most szeptember végén lecserélnénk a telefonokat újabbra, így Kb 300K-lenne amit otthagynánk a T-nél, lehet hogy egy része részletre menne.
Mit jelent az hogy rosszabb árakon lehet készüléket kihozni, illetve nincs részletfizetési lehetőség sem az egyik számra?
Köszi!
-
Fr3eWar
őstag
Nézegetem ezeket a Next S csomagokat.
Jelenleg két előfizetésünk van náluk mozaik s + mozaik xs csomagban, általában 13-15 között jön a számla. Mivel van családi csomag kiterjesztés is, és az xs csomag mindig túlszalad (a női nem..).
Ha jól értelmezem (már régóta arany izém <nem aranyerem> van), akkor 8K-ért kellene kötni egy fő Next S csomagot, és mellé kérhetnék 5,5K-ért egy Aranytárskártya Next S csomagot, ami mindenben megegyezik a "fő" Next S csomaggal, csak olcsóbb.
Ha ez így van, akkor annyi kérdésem marat, jelenlegi Mozaik XS csomagot át tudom-e léptetni Next S aranytárskártyába, ha a saját mozaik S csomagom átléptetem Next S-be? (tehát a számok maradhatnak-e a régiek?) - a hűségek lejárva.
Köszönöm!
-
Fr3eWar
őstag
Lesz, mindkettőn száma megy abba.
Még egy kérdés, mi számít lejárt tartozásnak?
Nyáron volt hogy küldtek egy SMS-t, hogy fizessem be 30napon belül az elmaradásom, pont nyaralni voltunk, és így elfelejtettem hogy be kellene lépni, és befizetni, mivel elektronikus úton intézem ezt is, de nincs csoportos beszedés. Minden hónapban belépek és kártyás fizetéssel csengetem határidőre a dolgokat.
Az SMS után persze rögtön kerítettem netet, és beléptem befizettem. Ez lejárt tartozásnak számít, vagy csak ha valaki nem fizet mondjuk 30napig?
-
Fr3eWar
őstag
Egy aranyszintű next s csomag mellé lehet 2 next s társkártyát kötni?
-
Fr3eWar
őstag
Magam részéről 1 hónapja várom, hogy jelentsék be hazánkba az iphone 6-ot és kezdjék el forgalmazni a T-nél, hogy az 5s ára ingerküszöböm alá csökkenjen (mert most drágább mint apple.hu-ról függetlenül).
A sony-val kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy a T van-e annyira korrekt, hogy önhibájuk miatt azon az áron adják amennyiért kinn van a webshopban.
-
Fr3eWar
őstag
Van olyan opció, hogy kihoznék egy telefont részletre, de hogy csak 4-5K legyen a törlesztő (mert azt havi szinten meg sem érzem) a készülék árának felét egyből kp-ban befizetem, és a fennmaradó részt osszák szét 24 hónapra?
-
Fr3eWar
őstag
Mennyire rugalmas a hűségidő, tegnap egyik kis üzletben voltunk benn, és az egyik számunkra ami májusban lejárt, kötöttem arra egy új szerződést, de a másik csomag november 23-án lett kötve, így az egy hónap az okt23 lenne ami nem opció, így marad az okt 24, új szerződéskötésre.
Kérdésem, ha bemegyek szépen mosolyogva a Kecskeméti fő Telekom központba, lehetséges-e, hogy eltekintenek attól az 1-2 naptól, vagy ott is tutira elzavarnak, mert rendszerszinten le vannak korlátozva, és nem tudják felülírni?
-
Fr3eWar
őstag
A T-s hostolású speedtest "ingyen" van? vagy adatforgalmas?
Mert olvastam itt, hogy azért nem számol fel adatforgalmat, csak nem tudom, hogy ez kötve van-e valami díjcsomaghoz. -
Fr3eWar
őstag
Honnan tudnám megtudni a telekomos jelszavam?
Feltettem az Telekom Appot telefonra, és a számlák részhez kér jelszót, de őszintén fogalmam sincs mi az.Mert telekom honlapon a telefonszám + 5jegyű jelszó tiszta sor, havonta többször használom. De van valami másfajta jelszó is, rémlik, hogy szerződéskötéskor régen meg kellett adni, valamit.
Gondolom a szerződésben nincs leírva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Házimozi haladó szinten
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest