- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, van ez a magenta moments dolog. Hogy lehet megszerezni ezeket a pontokat?
mindig ebben a telekom appban fizetem a számlákat. Hiába lépek be nem nő a 0/4 alkalom. Kerestem app store-ban momentán alkalmazást háta arra gondolt a költő, de nem találtam megoldást. -
Fr3eWar
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Ezt gondoltam, meg a kedvezményes ár is.
A kérdésem, hogy ilyenkor automatikusan a 3 szám miatt (összesen 4 szám van a nevemen) kapok rá majd 15% kedvezményt (4890Ft-ból) vagy sem?
Illetve ha sem, akkor tudok próbálkozni fiókba anélkül, hogy elrontanák a 160 percem?Mivel a honlapon az áll, hogy az e-pack kedvezményen kívül mást nem tartalmaz, és lent írják, hogy további 20-25-30%
Magentánk nincs, felénk nem szolgáltat a T vezetéken netet, tányéros TV-meg nem kell.
De több előfizetés van. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Gondolom más is megkapta az SMS / E-mailt, hogy ha Next S vagy Next S ATK-ja van akkor automatán átrakják egy 4890-es díjcsomagba ami Mobil S + 160 perc + 3GB internetet takar.
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/dijcsomag-kivezetes/nextsatk2ev-mobils3GB
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/dijcsomag-kivezetes/nextssimo2ev-mobils3GB
A kérdésem, hogy erre van további 15% kedvezmény ha bemegyek a T-hez (csak akkor kapom meg a "kedvezményes" csomagot, ha automatán áll át a rendszer, félő, hogy az ügyintéző hölgy/úr elcseszi és berak sima Mobil S + 3 gigába 160perc nélkül, drágábban)
3 számom is van ami Next S, és mind a háromra írtak, hogy váltják november folyamán.
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, lenne e számhordozós kérdésem.
Adott 2 telefonszám ami XY Kft előfizetése.
Az előfizetésekre hűség már rég nincs.
Az előfizetéseket szeretnénk az én nevemre magánszemélyre átiratni, ennek van akadálya?
Az átíratott előfizetéseket szeretném elhordozni a Telekomtól a Vodafone-hoz, ennek van akadálya? Gondolok itt arra, hogy a Kft-ből ki lehet úgy venni számot magánszemélyre, hogy a kivett számra nem kötök azonnal hűséget?Köszi
-
Fr3eWar
őstag
Jól gondolom, hogy az e-sim estén, ha átállok e-sim-re akkor a fizikai sim kártya működése megszűnik?
Tehát nem lehet egyszerre működő e-sim-em is és ugyanazzal a számmal fizikai sim-em is.
Gondolkozom rajta, hogy aktiváljam, de akkor ha tönkremegy a telefonom, akkor vagy csak másik e-sim képes telefont tudok használni, vagy mehetek kuncsorogni a telekomhoz, hogy adják oda a számom rendes sim-en.
Ha e-sim ről vissza akar váltani az ember fizikai sim-re akkor azért kell fizetni valami pótdíjat? -
Fr3eWar
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én is ebben a csomagban vagyok, de még nem kaptam értesítést.
Valszeg én kivárom a végét.Viszont kérdésem a váltás esetén ha több számod van akkor úgy tudom minden "további" számra 20% kedvezményt adnak.
Ilyenkor gondolom nem lehet a legkisebb csomag az elsődleges, és a kedvezményt a többi nagyobb csomagból kérni.
Mi alapján megy, összegészében a legdrágább csomag lesz a fő csomag? -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
Jelenleg 4 ből 3 előfizetésem NEXT S / NEXT S ATK-s, plusz 2-3 éve kaptam mindre -1500 forint kedvezményt egy kedves random Pesti ügyintéző hölgy miatt (meg talán a ~10éves hűség miatt). Ezek számlánként random tételtek, pl Távközlési korrekció 09.01, meg Speciális kedvezmény néven futnak.
A kérdésem, hogy ha nem csinálok semmit akkor is egy idő után kiraknak a NEXT S ATK-ból mivel megszűnt csomag (hűség már csak az egyikre van a 3-ból arra is csak 2019 január első hetére).A másik, ha szeretnék díjcsomagot váltani pl MOBIL L és 1/3 gigás netekre, akkor ha bemegyek személyesen megmaradhat ez a számlánkénti 1500 kedvezmény? (ha nem akkor maradok kussban amíg így megy megy a dolog
)Köszi!
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, eddig kb nem foglalkoztam a hűségpontokkal, de ma nézelődtem az előfizetéseim között, és azt láttam, hogy számonként van hűségpont, utánaolvastam, és a telekom honlapon van egy olyan infó, hogy lehet pontokat átmozgatni az egyes kártyák között, illetve 500 forintonként 8pont.
Másrészt vicc, hogy arany ügyfél vagyok, úgy hogy havonta egy számlán keresztül fizetek be 30K díjat nekik a családom előfizetései után, nem lehet valahogy rávenni őket, hogy egy kapcsolat kártyám legyen, és minden jóváírás arra menjen?
Mert akkor kb havi 480pontot kapnék, ami 2hónap alatt platinaszint lenne.De a lényeg, hogy van 5 mobil előfizetésünk, 4személyi + 1 mobilnetes.
És egy szám/kártya kivételével nem gyűlnek a pontok. Ott van, hogy mennyi volt a múlt havi, meg előző hat havi stb, de beváltható pont: ZérusMi lehet a hiba?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy ott írogatott számokat, szerződést garanciajegyet stb..
Majd mondom neki, hogy lehet rá rakni csicsás tokot és le van tudva, előröl szerencsére mindkét telefon fekete
Legközelebb mielőtt megy hozzánk unokát látogatni mindent elpakolok szem elől

-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Van valami 3napon belüli csere/elállás a vásárlástól?
Tegnap vettem egy Galaxy A5-ös telefont, mert volt lejárt számom, és hogy ne nőjön az előfizetés összege meghosszabbítottam a szerződést, de akkor már hoztam ki egy készüléket is, mivel az iphone-om akkucsere problémás (i6s szar első-szar széria) és a javítása 3hétig is eltarthat állítólag, hogy időközben ne legyek telefon nélkül, gondoltam használom ezt majd utána eladom. Közben viszont meglátta édesanyám, akinek nagyon megtetszett, hogy hú de szép nagy, és mennyivel nagyobb és nagy és sokkal mint az ő i5s-e és nagy... Viszont mivel erre nem gondoltam, és én hetekig használom feketét vettem, neki pedig aranyszínben kellene. Szóval van-e lehetőségem szerintetek, hogy ma bemegyek és cseréltetem aranyszínre, a készülékben még sim kártya sem volt, tartozékok bontatlanok, úgy van ahogy a kis hölgy kibontotta a dobozt. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Drughi
üzenetére
Pont az előbb kérdeztem, és kaptam választ a témáddal kapcsolatban.
Kérdéseim, és rá a válaszok pár HSZ-el korábbról.
Tehát hiába van aranykártyád, nem lehet mindkét előfizu ATK-s, kivéve, ha mondjuk van a nevetek alatt egy TV vagy Net vagy valami a Telekomtól.
Ha egymással beszéltek sokat, akkor lehet két kisebb előfizetés is, és mindkét számra 1000Ft-ért egy családicsomag, amivel egymás között ingyen beszéltek.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egy újabb kérdés merült fel bennem,
Valószínű az lesz, hogy az jelenlegi 7990-es csomagot leváltjuk egy Move XS csomagra, +veszünk hozzá netet, így az is kb 3600Ft/hó lesz, mellé az összes többi Move M ATK.
1. A kérdésem, ha lejár 2016.10.21-én a 7990 NEXT S csomagunk, és bemegyek leváltani egy Move XS csomagra, akkor kötelező hűséget vállalni az XS csomagra? (az mellé készülékvásárlás nem volna).
2. Ha nem kell hűséget kötni készülékvásárlás nélkül. Attól még később lehet ugyanarra a csomagra készüléket vásárolva (a készülékvásárlás időpontjától indítva) hűséget kötni? (bár ez számomra evidens, de azért megkérdezem)
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, és most frissíteni szeretném tudásom,
A fő kérdésem, hogy működik az Arany Társkártya rendszer (ATK)
Jelenleg a következő 5 előfizetés fut a nevem alatt.
Kedvezményjogosultság: Arany szint
Next S 7990/hó
Next S ATK 5490/hó
Next S ATK 5490/hó
Move M ATK 3990/hó
Társkártya Net&Roll XS 2690/hóEz alaphangos 25650/hó
A Next-S ek az sms-ek miatt soha nem férnek bele a keretbe, viszont valójában a fele csomag elég lenne, tehát ideális jelenleg a család számára 4db Move M csomag lenne.
Az előfizetéseim közül az összes Next S csomag le fog járni novemberig.
Így jó lenne ha lehetne mondjuk minden előfizetésem Move M ATK, ezzel az alapköltségem 18 650/hó-ra csökkenne.Kérdéseim:
1. Szükséges, hogy a nevem alatt legyen legalább egy telefoncsomag ami nem ATK-s?
2. Amennyiben az első kérdésre igen a válasz, magasabb árú csomagnak kell lennie a "NEM ATK" előfizetésnek mint az ATK-sok?
3. Él még az a rendszer, hogy szerződés lejárta előtt 3 hónappal lehet új készüléket/előfizetést kötni?
4. Ha él még a 3. pont akkor a szerződés lejárta előtti 3 hónapon belül lehet alacsonyabb árú előfizetésre is váltani?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Valami ilyesmire számítottam, akkor viszont valószínű hogy le is lépek. Sok ismerős / kolléga a pirosoknál van, és olyan csomagokba pakolgatják őket, hogy 3000 a csomag melynek fele leforgalmazható, van benne 500mega vagy 1giga net és 15forints sms/percdíj minden irányba, másodperc alapú elszámolással stb...
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
A telekom mennyire szokott egyéni kedvezményeket adni, ha valaki esetleg megpendíti hogy elmenne a másik szolgáltatóhoz? Kedvezményes csomagra gondoltam? Néhány hónap múlva lejárnak a hűségidőim, jelenleg 4 szám van a nevemen, nem céges hanem magánba, átlag 28K körül fizetek havonta a 4 számért. Jó lenne ha nem csak az előre meghatározott jó drága csomagok közül lehetne választani...
Köszi!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Ne haragudj, de 2x-i olvasatra sem tudta az agyam teljesen feldolgozni amit írtál.
Telenor vagy Telekom? Praktikum vagy Dominó csomag? Dominónál mindent le lehet mondani, prepaid kártya nincs kötelezettséged. De úgy sejtem, hogy a Telenor topicba szántad ezt a hozzászólást. -
Fr3eWar
őstag
válasz
zsolesz06
üzenetére
Még le tudod mondani, akkor is mikor mész a telóért én is lebeszélnélek a 16-ról.
Én webshopban rendeltem 64-est egy hete, bementem érte a boltba, az eladó hölgy törölte a rendelésem, és ott helyben újat csinált, (gondolom ez nekik plusz pont hogy a user üzletben köt szerződést) így adott pár ezer kedvezményt útiköltség címszó alatt (ami jogos is volt, mert Kecskemétről Szegedre mentem érte).4 éve start után üzletben 16-os 4s-t akartam venni, de elfogyott, csak 32-es volt. Mivel akkor pestre mentem érte és nem akartam üres kézzel hazajönni, így megvettem a Tközpontban a 32-est, mindig volt kb 8-10giga szabad helyem, de sosem kellett gondolkozni, hogy nyaralás előtt mit töröljek le hogy felmenjen a navi meg a térképek. Mikor váltottam 5s-re abból 16-ost vettem (mivel kettőt vettünk egyszerre, és számított a költséghatékonyság) kb 2 hónappal később bántam meg, most fel sem merült már bennem a 16-os, főleg, hogy a kamerán is újítottak, meg az iOS is évről évre nő párszáz megával.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Esetleg, inkább az lehet, hogy a start előtt nem kicsit alábecsülte sokadik évben (ismételten) a rendelendő mennyiséget a telekom...
Mert ha az eppül honlapról rendelné az ember akkor a független verziót 1-3nap alatt kézhezkapná bármely színben és méretben. Vagy valamelyik hivatalos APR-ben is van, csak az ára kedvezőbb, ha ismét hűséges leszek.Viszont a szolgáltatói rendelés gondolom kicsit másként működik és időigényesebb, hogy egyedi sim-lock-os verziót kapjanak.
Én minek írjak az Apple-nek, hogy méé nem szállít a magyar telekomnak mi? Azt a telekomnak kell megoldania mint az Apple vevője. Én jogosan a szolgáltatót okolom, hogy nem tudok vásárolni tőlük.
És teljesen elégedett lennék egy olyannal is, hogy "figyi Jancsi, jövő pénteken jöhetsz érte", ahelyett hogy majd. Majd lesz iphone 7 is meg 8s-is majd. -
Fr3eWar
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Ja live csetet én is nyomtam egy Anitával vagy kivel, tegnap délelőtt, aki arra kérdésemre, hogy
- mikor várható készlet?
- folyamatosan kaptunk telefonokat
- akkor mért nem tudok 1db-ot rendelni?
- háát most csak 16gb-s van, ragaszkodik a 64-gb hez?
- nem ragaszkodom jó nekem a 128-as is
- sajnos most csak sima 6-ot tudok rendelni nagyobban
- ezt látom a webshoppban is köszönöm a kimerítő válaszokat.és mindezt úgy, hogy atom gyépés 10-évesnek nézik az embert. (Vagy esetleg a csetes kolléga retard csöppet, de ilyet nem szabad feltételezni)
-
Fr3eWar
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Ja reggel óta megjelenik aztán eltűnik a rose gold.
Gondoltam, hogy végigkattingatom azt is hogy milyen átvételi lehetőségeket hoz fel a végén, de inkább hagytam a csába. (neked miket ajánlott fel? volt kiszállítás is vagy csak pár üzlet? Írtam most egy levelet nekik kíváncsi vagyok mit reagálnak.Egyébként voltam itt a helyi kecskeméti T-ponban, mondták hogy áááá itt majd 3-4 hét múlva lesz bármilyen 16/64/128/puls 6s, most csak a főbb központokban van ami : Debrecen, Pécs, Szeged, Budapest-Allee.
Attól tartok én is, hogy nem fog menni a rendelés.
16gb van start óta kakilásig, de 64/128 zéró.. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Sikerült végigkattingatnom egy megrendelést i6s-re.
Múlt szombaton elkezdtem egy megrendelést, de nem fejeztem be, mivel csak Pécsett vagy Debrecenben lehetett volna átvenni a telefont.
Aztán elfogyott a maradék boltban is, így a kosaramban sem jelzett telefont.
Ma reggel ismét kapható lett az i6s 64gb, de csak rózsaszínben, a másik két szín még mindig csak készülékértesítős volt, viszont megjelent ismét az 1-es a kosaramban, melyben szerepelt a szürke telefon amit szombaton tettem bele. Végigkattingattam ismét, és most egyedüliként csak Szegedet hozta átvételre, azt ki is választottam, mert viszonylag közel van. Befejeztem a megrendelést, így bekerült a rendeléseim közé, a státusza reggel fél nyolc óta "Jóváhagyás alatt" -ez mit takar pontosan?
Valamint ennek ellenére a kosában még mindig 1-est jelez, de elvileg üres.Valószínű rendszerhiba miatt sikerült végignyomkodnom a rendelést, vagy tényleg lehet telefon Szegeden?
Viszont ha lenne telefon, akkor a webshopban is gondolom lehetne rendelni... -
Fr3eWar
őstag
Ha webshopban nem eléthető pillanatnyilag egy készülék (i6s 64) attól függetlenül van arra esély hogy üzletben valahol van nekik?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Honnan tudod?
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
A hétvégét Bécsben tervezzük tölteni, ehhez kapcsolódóan kérdezném, hogy SMS-ben hogy tudom megrendelni pl, EZT a csomagot?
Illetve ha megrendeltem, akkor nem aktíválódik naponta újra remélem, hanem ha elfogyott az adat akkor ennyi vége, és míg újra nem igénylem SMS-ben addig nincs.
Köszönöm a segítséget!
-
Fr3eWar
őstag
Egy tőlem független dominó kártyát át tudok venni az előfizetéseim közé?
Szeretné az illető megtartani a telefonszámát, de váltanánk előfizetésre (családtag).Ha nem akkor marad az új szám.
-
Fr3eWar
őstag
Ez ge**ség szerintem is.
Tavaly történt, hogy húgom elhagyta a telefonját Olaszországban.
Én meg mentem ki látogatóba, és kért hogy vigyek egy dominó kártyát.
Vettem egyet, és kivittem, jóhiszeműen bontatlanul.
Ekkor jött a feketeleves, hogy nem tudtam aktiválni.
Mivel az új kártyán nem volt aktív a roaming, nem tudtam a T-s számot (meg egyáltalán semmilyen számot) hívni. Így nem tudtam aktiválni (ördöglakat lvl 999 ).A saját telefonomról hívtam az ügyfélszolgálatot, beszoptam vagy 20 percet jó alacsony percdíjakkal, és nem tudtak segíteni..
-
Fr3eWar
őstag
Off:
a "net"-et egy T vel írjuk. Nem nagyon érdekel a helyesírás, de annyira fáj mikor olvasom a hozzászólásaid, mintha egy marék jeget nyomnának a vesémhez. nett -> net / nettet -> netet, ezek az internet szóból erednek, azt sem úgy írjuk hogy internett.On:
Készülékbiztosítást csak személyesen lehet lemondani?
Mikor kihoztam az új telefonokat 1 hónap elvileg díjmentes biztosítás van rajtuk. Igazából azt sem tudom meddig tart az 1 hónap, vásárlás dátumától indul, vagy hónap elejétől? -
Fr3eWar
őstag
Wow akkor csak simán megtévesztett hogy Droidos mobilos kép volt betéve

Itt Kecskeméten épületen belül: 24/10 amit mérek, elvileg LTE 30mbps van a csomagomban (Next S)
-
Fr3eWar
őstag
Honnan tudnám megtudni a telekomos jelszavam?
Feltettem az Telekom Appot telefonra, és a számlák részhez kér jelszót, de őszintén fogalmam sincs mi az.Mert telekom honlapon a telefonszám + 5jegyű jelszó tiszta sor, havonta többször használom. De van valami másfajta jelszó is, rémlik, hogy szerződéskötéskor régen meg kellett adni, valamit.
Gondolom a szerződésben nincs leírva.
-
Fr3eWar
őstag
A T-s hostolású speedtest "ingyen" van? vagy adatforgalmas?
Mert olvastam itt, hogy azért nem számol fel adatforgalmat, csak nem tudom, hogy ez kötve van-e valami díjcsomaghoz. -
Fr3eWar
őstag
Mennyire rugalmas a hűségidő, tegnap egyik kis üzletben voltunk benn, és az egyik számunkra ami májusban lejárt, kötöttem arra egy új szerződést, de a másik csomag november 23-án lett kötve, így az egy hónap az okt23 lenne ami nem opció, így marad az okt 24, új szerződéskötésre.
Kérdésem, ha bemegyek szépen mosolyogva a Kecskeméti fő Telekom központba, lehetséges-e, hogy eltekintenek attól az 1-2 naptól, vagy ott is tutira elzavarnak, mert rendszerszinten le vannak korlátozva, és nem tudják felülírni?
-
Fr3eWar
őstag
Van olyan opció, hogy kihoznék egy telefont részletre, de hogy csak 4-5K legyen a törlesztő (mert azt havi szinten meg sem érzem) a készülék árának felét egyből kp-ban befizetem, és a fennmaradó részt osszák szét 24 hónapra?
-
Fr3eWar
őstag
Magam részéről 1 hónapja várom, hogy jelentsék be hazánkba az iphone 6-ot és kezdjék el forgalmazni a T-nél, hogy az 5s ára ingerküszöböm alá csökkenjen (mert most drágább mint apple.hu-ról függetlenül).
A sony-val kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy a T van-e annyira korrekt, hogy önhibájuk miatt azon az áron adják amennyiért kinn van a webshopban.
-
Fr3eWar
őstag
Egy aranyszintű next s csomag mellé lehet 2 next s társkártyát kötni?
-
Fr3eWar
őstag
Lesz, mindkettőn száma megy abba.
Még egy kérdés, mi számít lejárt tartozásnak?
Nyáron volt hogy küldtek egy SMS-t, hogy fizessem be 30napon belül az elmaradásom, pont nyaralni voltunk, és így elfelejtettem hogy be kellene lépni, és befizetni, mivel elektronikus úton intézem ezt is, de nincs csoportos beszedés. Minden hónapban belépek és kártyás fizetéssel csengetem határidőre a dolgokat.
Az SMS után persze rögtön kerítettem netet, és beléptem befizettem. Ez lejárt tartozásnak számít, vagy csak ha valaki nem fizet mondjuk 30napig?
-
Fr3eWar
őstag
Nézegetem ezeket a Next S csomagokat.
Jelenleg két előfizetésünk van náluk mozaik s + mozaik xs csomagban, általában 13-15 között jön a számla. Mivel van családi csomag kiterjesztés is, és az xs csomag mindig túlszalad (a női nem..).
Ha jól értelmezem (már régóta arany izém <nem aranyerem> van), akkor 8K-ért kellene kötni egy fő Next S csomagot, és mellé kérhetnék 5,5K-ért egy Aranytárskártya Next S csomagot, ami mindenben megegyezik a "fő" Next S csomaggal, csak olcsóbb.
Ha ez így van, akkor annyi kérdésem marat, jelenlegi Mozaik XS csomagot át tudom-e léptetni Next S aranytárskártyába, ha a saját mozaik S csomagom átléptetem Next S-be? (tehát a számok maradhatnak-e a régiek?) - a hűségek lejárva.
Köszönöm!
-
Fr3eWar
őstag
Hali,
Ez volt talán az a hozzászólás amit kerestem.
Szóval, jelenleg két mobil előfizetésünk van a T-nél.
Az egyik számról lejárt a hűség már áprilisban, a másikra novemberben fog.Elképzelhető, hogy most szeptember végén lecserélnénk a telefonokat újabbra, így Kb 300K-lenne amit otthagynánk a T-nél, lehet hogy egy része részletre menne.
Mit jelent az hogy rosszabb árakon lehet készüléket kihozni, illetve nincs részletfizetési lehetőség sem az egyik számra?
Köszi!
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, megvettem egy quick 1800 lebeszélhetős T domino kártyát, és most próbáltam külföldön aktiválni éls nem lehet. Az ügyintéző csaj azt mondta hogy mivel nincs rajta roaming aktiválva (mivel nem aktív még a kártya) így nem tudok hívást indítani róla külföldön. Azt a számot kellene felhívnio ahol aktiválni tudnám a kártyát. Se +36 se 0036 semmi. Eléggé ördögi kör.
Nem tudtok valami megoldást? Nem hiszem el, hogy fizikailag itt a kártya, és minden adata, a száma, a vonalkód pinpukmindenkód, és nem lehet online aktiválni..ötlet?
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, hogy van ez a domino 5 díjcsomagos feltöltőkártya?
Honlapon 4000-ért van ha t-pontban veszem, 2700-ha neten, de a netesnél ott van hogy személyesen is átvehető ha nem kiszállítást kérek. (akkor ugyanúgy a t-pontban veszem át gondolom de csak a 2700-ért?)
Húgom elhagyta a telefonját külföldön és megkért hogy intézzek neki egy dominós kártyát, akkor ha bemegyek és mondom hogy kezicsókolom rendeljen nekem neten egy domino kártyát, és most el is vinném 2700ért elzavar? -
Fr3eWar
őstag
Hogy beszoptam hogy kerek egy hete megvettem páromnak egy iphone 4s-t es most 20000 el olcsóbb.
Kar hogy nincs bennfentes ismerős a t-nél...
Kar volt ránézni az árakra.
-
Fr3eWar
őstag
Kérdés attól hogy a weboldalon épp nincs készleten adott telefon attól meg a t-partnereknél lehet raktáron igaz?
-
Fr3eWar
őstag
Hónap közben lehet valahogy ellenőrizni mennyi a valós számla?
A családi csomag miatt mindig a webes ügyfélszolgálaton hatalmas összegek vannak, a végén pedig nem érem el a csomagban foglalt összeget sem.
Van arra mód, hogy a kedvezmények levonásával a valós összeget lássam a keretemből? -
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Belépve más telefonnál (i5 nél is és másnál is) van részlet opció..
Nem értem. Akkor tuti van személyesen is. Gondolom másnak is előfordult hogy két telefon ment részletre. (nálam egyik csak egy hónapig fog még menni, vagy ha kell kifizetem helyben az utolsó részletet.) -
Fr3eWar
őstag
Most már látom a honlapon a részletfizetéses iphone árakat.
De ha belépek hogy "kedvezményes" árakat lássak akkor nincs részlet.
Szituáció:Tavaly október végén vettem magamnak új előfizetőként egy 32-es i4s-t 1év hűséggel kb-ra (170 + kötbér)
Idén február végén vettem páromnak egy fun aranytárskártyát 2évre, egy xperia mini (10hó részlet-el).
Az utolsó részlet elvileg decemberben lesz esedékes.Most szeretnék kisebb díjcsomagra váltani (a szolgáltatásokkal elégedett vagyok) és a mozaik S csomagra váltással együtt el szeretnék hozni páromnak egy sima 8gb-s i4-et részletre.
Van erre lehetőség, így hogy még egy másik számon van egy telefon ami egy hónap múlva lesz teljesen kifizetve?
Illetve ennek utánajártam és lehetséges, hogy az ő arany fun társkártyáját felmódosítom egy Mozaik xs csomagra, és a hűség ketyeg tovább (nem indul újra).
Szerintetek van ezeknek akadálya?
Ha minden jól megy a héten fizu után megyek intézkedni.Az egy évem november 4.-én járt le.
-
Fr3eWar
őstag
Még mindig nincs egy iphone-nál sem részletfizetés nem értem, minden más készüléknél ott van.
Remélem lesz időm ma bemenni egy T-be és megkérdezni személyesen hogy van ez most.Van akinél felajánlja a részletet?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dedike
üzenetére
Akkor remelem hogy jövő heten tudnak adni telefont részletre ha személyesen megyek a t-pontba Kecskeméten. Mert Lejár 4.én a hűség a médiamánia m csomagomról, es váltok mozaik s-re (felfelé mindig lehet váltani ha nem elég) es kihozok páromnak karácsonyra egy i4-et mielőtt befejezik forgalmazni.
-
Fr3eWar
őstag
Most néztem a webshop-ot es nincs részlet lehetőség felsorolva az i4 8gb-nél.
Az van írva felül hogy jelenleg nem érhető el de újabb készlet várható. Azért nincs a részlet opció mert új várható? Vagy nem is lehet eztán úgy megvenni? -
Fr3eWar
őstag
-
Fr3eWar
őstag
válasz
St3ven
üzenetére
Jogos, valamiért az él bennem, hogy csomagváltásnál van hűség megint, és hogy mindig csak felfelé lehet csomagot módosítani

Olyan lehetőség van, hogy most váltok csomagot, és ha akarok a páromnak karácsonyra venni egy új telefont, akkor decemberben bebattyogok a T-be rábökök a mobilra amit kérek és mondom hogy azt adják oda kedvezménnyel, és aláírok nekik 1évet arra a csomagra amiben éppen vagyok (vagyis leszek)?
(#21029) Varszegig
Igen olcsóbb a médiamánia percdíja, de nem használom fel max az egyenleg felét, és úgy vagyok vele hogy inkább túlforgalmazok egy kisebb csomagot, mint feleslegesen fizetek egy nagyobbat. (akivel sokat beszélek az meg benne van a családicsomagban)
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, várhatóak 1-2 hónapon belül új díjcsomagok?
Lejárt a médiamánia M csomagom, és gondolkozok a mozaik S csomagon, ezekben már nincs túlforgalmazás így elég lesz nekem az is, de ha mostanában lesz új vagy tarifaváltozás akkor azt megvárom. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Nekem adott egy Médiamánia L díjcsomag, és a páromnak is van valamilyen családi előfizetése a T-Mobile-nál (amivel a családtagjaival ingyen beszél). Van-e lehetőség felárért olyan szolgáltatást kérni, hogy egymás között ingyen beszéljünk? A T honlapján nem találtam ilyet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendszergazda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)