- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #138129 üzenetére
De kérdés, hogy hogy lehet manapság nem helyes adat felvéve, amikor leegyeztetnek mindent a BM adatnyilvántartóval, konkrétan ha egy dominós adategyeztetésnél elrontasz valamit, akkor se működik. Szóval szerintem a szolgáltatóknak eléggé pontos adataik kell, hogy legyenek.
-
válasz
Soulfly842 #137880 üzenetére
Nálam hosszabb beszélgetésekben 5-6 másodperces kimaradások vannak, és a volte alatt megszokott gyors hívásfelépülés sem működik.
-
válasz
Soulfly842 #137873 üzenetére
Mostanra helyreállt a telekom. Csináltam közben a telefonon egy repülő módot, hátha nálam van a hiba és így ahogy írod, a vodafonos kártyám amit pont az ilyen esetekre tartok azt írta hogy nincs szolgáltatás. De most már az is feljelentkezik a hálózatra.
Hát nagyon kiváncsi vagyok hogy ez mi volt.
-
Nincs valami központi hiba? Se hívni nem tudok, se engem nem tudnak hívni.
oposzum: akkor ugyanez van nálam is. -
Remélem felköszöntöttétek Vandát ma a névnapján!
-
Csináltam az appban egy dominós számomra 5000-es feltöltést, jött egy sms hogy telekom.hu/valasszbonuszt oldalon lehet aktiválni a bónusz adatot.
Ez a telefonon a böngészőbe beírva az appba dob, ahol nem lehet aktiválni semmit. Ugyanezt asztali gépen megnyitva "Ajjaj, sajnos ez most nem fog működni :/" hibaüzenetet ad.Ez a lehetőség akkor már nem működik? Feltöltéskor még azt írta az app, hogy majd lehet választani 3 gigát 7 napra.
-
válasz
slice14 #133945 üzenetére
Akkor is tele voltak a fórumok az "én maradok 3G-n, minek az" felhasználókkal, a 6G-nél meg tele lesznek "én maradok 5G-n, minek az" felhasználókkal.
Valószínű, amikor eleink megalkották a gőzmozdonyt, sokan voltak, akik maradtak a postakocsinál, mert minek az. Mindig van ilyen. -
Ilyen díjcsomagunk van a céges számon: [link]
Abban segítsetek már légyszi, hogy hogy kell értelmezni a nemzetközi hívásokat ebben a csomagban.
Egyik helyen ezt írja:
”Korlátlan beszélgetés
Belföldön, EU roaming helyzetben* és nemzetközi** EU zónába alapdíjas számok esetén.”Alatta másik helyen:
“Korlátlan beszélgetés
Nemzetközi 1-3. díjzónába alapdíjas számok esetén. Gondtalan kapcsolattartás akár amerikai vagy kínai üzleti partnereiddel is.”Ez csak azért van kettébontva, mert a díjszabás szerint az EU illetve a nemzetközi 1-3. azok külön kategóriák, vagy a korlátlan nemzetközi hívás csak vezetékes számokra vonatkozik?
-
Ti nem tapasztaltatok olyat mostanában hogy lassabb a hívásfelépülés ideje? Volte és vowifi is van, több esetben úgy hogy tudom hogy ugyanez adott a hívott félnél is (szintén telekom), és akkor is. Az elmúlt talán egy hétben vettem észre.
-
válasz
domper2015 #133392 üzenetére
Ez az urban legend még fut?
-
válasz
Doky586 #133278 üzenetére
és Tompika777,
Az user tudja, hogy nem eu-s ország, csak 75 éves, és nem egy telefonbubus, nem ilyen kütyümókus. Használni tudja a telefont, de a beállításokban elveszik.
Azért vicces valahol, hogy 2023-ban egy távközlési szolgáltatásnál az a megoldás, hogy a felhasználó manuálisan tiltsa le, ami egyébként egyszerűen központi beállítás kérdése lenne (mint ahogy volt régen is, nem győzöm hangsúlyozni).Egyébként szokás szerint a felhasználó a hibás, ez szerintem mehet aláírásba vagy összefoglalóba, ne kelljen állandóan leírni.
4Grider: "mindenkinek 2-3 roaming zóna tiltást kellett rakassak a telefonjára" Ez nekem is tök jó megoldás lett volna, csak nem tudtam megoldani a szolgáltatóval.
-
válasz
kchris78 #133271 üzenetére
Az EU-s mobilnetre van csomagja az előfizetésében, ezért ezt illogikusnak érezném letiltani. Van EU-n kívüli mobilnet csomag is (világjáró?), ilyenje azonban nincs. Ehelyett van a szolgáltatónak a forgalmi díj alapú verzió, ahol 1 mega fejből olyan 3300 Ft. Ezt nem értem, hogy miért kapcsolják be. Illetve, hogy miért nem lehet kikapcsolni/lemondani. Régen egyébként úgy volt, hogy ha nem volt roaming csomagod (még EU előtti időkben volt), akkor nem volt mobilneted külföldön, nem volt ez az automatikus forgalmi díj alapú verzió.
"Illetve kérdés ha egy nemzetközi adat csomag lejár akkor valószínű megáll az adat amíg nem vesz nagyobbat."
Pont, hogy nem. Ha EU-n kívül vagy, és nincs kikapcsolva az adatforgalom, akkor elkezd számlázni 300 valahány Ft-ért 100 kilobyte-onként. EU-n belül leáll az adat, de itt most EU-n kívüli verzióról volt szó (átutazás van EU-n kívüli országon).
"de akkor a telefonálást is le kell tiltani mert véletlenül sokat beszél és az is nagy számlát generál"
Nyilván te is tudod a különbséget aközött, hogy indít vagy fogad egy hívást (ott egyértelmű emberi akarat és cselekvés kell hozzá), és aközött, hogy a telefonja a háttérben minden beavatkozás nélkül szinkronizálja a különböző fiókokat. Tehát a beszéd és a mobilnet ebből a szempontból teljesen más kategória.
Egész egyszerűen az lenne a megoldás, hogy ahova van csomagja az előfizetőnek, ott van forgalmazás (EU-s mobilinternet), ahova nincs csomagja, ott nincs (EU-n kívül). Ez szimplán akarat és beállítás kérdése. Mint ahogyan belföldön, mikor elfogy az adatkereted, akkor leáll az adatforgalom, mert nincs már rá kereted (csomagod). Ennyi erővel csinálhatnák azt is, hogy a belföldi netcsomag kimerítésével itthon is elkezdenek számlázni egy forgalmi díj alapú csomagot, de nem teszik, egyszerűen nincs mobilnet. Ugyanennek kellene megtörténnie külföldön is, ha nincs csomagod, nincs net.
Gondolom így érthető mire gondoltam. -
válasz
kakuk.tamas #133264 üzenetére
Én visszaváltottam egy ideje fizikaira, akkoriban is valami nyűg volt az esim legenerálásával online. Ha bármi megadja magát a telefonnal kapcsolatban, akkor így nem vagyok meglőve. Van egy vodafonos esimem, az a másodlagos, amolyan “veszhet”.
-
Roaminggal kapcsolatos kérdésben segítsetek légyszi.
Az egyik céges számunkkal fognak utazni, és az világos, hogy EU-n belül fel tudja használni az adategyenlegét.
Ha EU-n kívüli országot is érint, akkor ott mobiladat terén mi a helyzet? Nem lesz mobilnet, amíg nem kapcsoljuk be a Telekom weblapján lévő 2 gb-os csomagot? Vagy van valami forgalmi alapú mobilnet alapesetben? Ezt nem szeretnénk, mert ennek ahogy elnéztem, horribilis az ára. Az lenne a jó, ha EU-n kívüli országban egyáltalán nem lenne mobilnetje, nehogy a különböző e-mail és egyéb fiókok háttérben történő ellenőrzése elvigyen pár tízezer forintot. -
válasz
szabonagyur #133050 üzenetére
Elhiszem, én meg igen. És bejövő hívásom is rengeteg van.
-
válasz
szabonagyur #133034 üzenetére
5 óra? Nálam
másfél-két naptermése.(Na jó, 2-3.)
-
válasz
Indiant #132870 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy tilos lenne. Nekem az egyik az órában van, másik a táblagépben, de korábban az egyik egy mifi routerben volt, és hónapokig használtam, minden további gond nélkül. (Nem otthoni internet helyett, hanem amikor úton voltam. Otthoni internet helyett csak akkor, ha a vezetékes netünk éppen elment pihenni.)
-
válasz
Kroni1 #132290 üzenetére
Mi sokat használjuk itthon home office-ban a telekomos korlátlan netet egy routerben (multisim) mikor a vezetékes digis netünk úgy dönt hogy éppen pihenőt tart. Teljesen jó a telekom mobilnet, van, hogy úgy felejtjük estig.
Igaz, nálunk itt a lakásban valami aranymetszésben vagyunk, mert a telefonnal mértem lakáson belül 5G-n 700 megabitet. -
Boldog névnapot Vandának!
-
válasz
Oliverda #132041 üzenetére
És akkor valakinek eszébe jutna, hogy az e-mail forgalom akkor már miért nem korlátlan, azt miért különböztetik meg az IM-hez képest, megint mások pedig a http forgalommal kapcsolatban sérelmeznék, így a végén eljutnánk oda, hogy akkor vagy minden korlátlan vagy semmi. És tkp most is itt tartunk az új szabályozással, nem?
-
válasz
kakuk.tamas #131894 üzenetére
Nálam csak magentás havidíjas számoknál jelenik meg, dominósoknál nem.
-
-
Üzleti előfizetésben is úgy van, hogy jár valahány % kedvezmény ha van mobil, vezetékes telefon és net előfizetésem is? Ha igen, akkor 3 szolgáltatásnál hány %?
-
válasz
Tompika777 #131381 üzenetére
Köszi!
-
Emlékszem, hogy korábban volt már róla szó, de légyszi erősítsétek meg (vagy cáfoljátok), hogy jól tudom-e.
A fő simre érkező hívások a multisimen is kicsörögnek, de a fő simre érkező sms a multisimen nem jelenik meg. Jól írom?
-
válasz
Luck Dragon #131138 üzenetére
A telefon számolja, de periódust nem tud, kézzel kell nullázni.
-
válasz
Luck Dragon #131133 üzenetére
Szia! Sehol a telekom appban. Esetleg megnézed a hét kezdő napján és az utolsón a forgalmad.
-
válasz
akaszajanos #130985 üzenetére
A vár környékén szoktam néha lenni Gyulán, ott teljesen rendben volt a 4G.
-
válasz
atees #130896 üzenetére
Ugyanez... Sőt, a fontos (munka) számomat inkább visszaváltottam fizikai simre, mert mi van, ha éppen át kell tenni egy másik telefonba, és éppen akkor nem működik az online felület. Sajnos sok XXI. századi megoldást feladtam a kiszámíthatatlan működés miatt. (Mindezekkel együtt, voltam a másik két szolgáltatónak is ügyfele, a személyes véleményem, tapasztalatom szerint még mindig a telekommal vagyok a legjobban megelégedve.)
-
Néha örülök, hogy a számlát le tudom tölteni. Szerintem másfél éve adtam fel azt, hogy bármikor is online módosítok díjcsomagot. Inkább bemegyek, rablom valakinek az idejét és elintézem személyesen. Hol vannak már a régi szép idők amikor kb mindent online tudtam intézni.
-
válasz
-Maci- #130836 üzenetére
Én most néztem meg a telekom weblapján, ahol most vagyok, annak a helynek szerintem a térképpel egyező az 5G lefedettsége, valószínű idén frissíthettek valamit, mert a 3G kivezetésre került és a térképről is eltűnt.
Engem most egy 5G lefedettség nem legszélére, de relatív szélére rak, itt mérek 700 megabit feletti letöltéseket, szóval szerintem - legalábbis nálam - a térkép használható. Az "évek óta" nem frissülés azért is határeset kijelentés lehet, mert 2 és fél éve indult a kereskedelmi 5G szolgáltatás, szóval azóta azért frissülhetett az a térkép, ha van rajta 5G. A kezdetekkor nálunk nem volt, most van, a valóságban is és térkép szerint is. -
válasz
IntelKiller7 #130540 üzenetére
Amilyen a román háló volt pár éve mikor láttam, nyugodtan adhattak volna 50 petabájtot is 10 lejért, ugyanúgy lett volna esély leforgalmazni mint az 50 gigát.
-
Nem tapasztaltatok több hibát a hálózatban mint egyébként? Tegnap és ma aránytalanul sok hívásom szaladt meg (fizikai és esim esetén is).
-
válasz
akaszajanos #130134 üzenetére
Igaz csak pihenni, de gyakran járok Gyulán (az egyik legélhetőbb város szerintem, nagyon szeretem), nekem semmi gondom nem volt a telekommal, a saját telefonommal is használtam, illetve egy mobil routerben amin 3-an voltunk rajta, semmi gond nem volt vele, gyors volt.
Egyetlen nyűgöm az volt csak, hogy ott még nem volt 5G, de a 4G teljesen rendben volt. A belvárosban keveset jártam (inkább vár és környéke), de amennyit a belvárosban használtam, az is teljesen oké volt. Lehet, hogy a bejelentésed nyomán tudnak segíteni. -
Kevesebb helyen áll rá 5g-re a telefonom mint korábban, pl nincs 5g-m ott ahol korábban volt. Ti tapasztaltatok ilyet?
-
-
válasz
#08176384 #129803 üzenetére
Bár tök jó dolognak tartom az esimet, ilyen és hasonló problémák miatt váltottam vissza a munkára használt számomnál fizikai simre. Egyszerűen nem tehetem meg azt, hogy egy-két napig ne legyek elérhető, az nekem sokba kerülne. Amikor esimes voltam, át akartam tenni másik telefonba, akkor én is beleütköztem ebbe, hogy most nem lehet, mert a webes felületen ez éppen nem működött. Akkor mondtam azt, hogy oké, akkor legyen fizikai, azt még egy butatelefonba is át tudom tenni szükség esetén.
És hozzá nem értőként még több esimmel kapcsolatos problémára számítok a közeljövőben, mivel a dominósok esetén is elérhető lesz az esim, valószínűleg jóval több igény lesz rá. -
válasz
icecave #129796 üzenetére
Én értem mit akarsz, tehát nem fizikai és esim között váltogatni hanem az esimet rakni hol egyikbe hol másikba. Szerintem meg tudod csinálni, ha a weboldalon tudsz új esim kódot generálni, azt be tudod olvastatni a másik készülékkel és akkor abban használod az esimet. Azt viszont nem tudom hogy hányszor, milyen gyakran lehet új esimet generálni.
-
válasz
blackmajesty #129708 üzenetére
Ezt a telekom appban mutatja? Mert nekem 2021-es gigaerős+ csomagom van és nem látok ilyet az appban, csak az EU-s roamingkeretet.
-
válasz
Ace Ventura #129644 üzenetére
Én úgy tudom, hogy kimenő hívásnál a főkártya számát írja ki, csak sms küldésnél írja ki a technikai számot.
-
válasz
Oliverda #129580 üzenetére
Nekem elég rossz tapasztalataim vannak a voip hívással (amikor nem magán a szolgáltatáson belül telefonálok, hanem vezetékes vagy mobilszámot hívok róla). Én leszoktam róluk, inkább rászánom azt a 81 Ft-ot percenként EU-n belül ha fontos a hívás. Főleg ha figyelembe veszem, hogy ezelőtt közel 25 évvel akkori áron 124 Ft volt a szervusz díjcsomagban a percdíjam itthon csúcsidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Ford topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest