Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Van-e valakinek tapasztalata a Duonet Sim kártyával?
Az alábbiak miatt kérdezem.
Az oldalán [link] először ezt írják:
""Kérjen MédiaMánia L, XL vagy T-Mobile ikon 200, 400, 600 díjcsomagja mellé második SIM kártyát, hogy mobiltelefonja mellett táblagépén vagy notebookján párhuzamosan használhassa a díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiséget."
Ez világosnak tűnik.
Azonban: alul a további részletek menüpont kibontásakor olvasható az alábbi:
"A DuoNet SIM kártya megrendelhető, ha MédiaMánia L, XL vagy T-Mobile ikon 200, 400, 600 díjcsomagja mellé Ön RelaxNet adatdíjcsomagra vagy Net&Roll opcióra fizetett elő. Feltételek:" és leírja hogy melyik relaxnet csomaggal milyen módon osztozik.
Nem világos számomra, hogy akkor kell-e hozzá relaxnet, vagy nem.
Erre legyen szíves valaki, akinek van vele konkrét tapasztalata, írja már meg, hogy elég-e ha csak a médiamánia vagy ikon csomagja van az embernek, mellé vásárolt relaxnet vagy net&roll csomag nélkül.
-
lugosi
MODERÁTOR
Az lehetséges, hogy az előfizetéses mobilnetnek nagyobb a sávszélessége, mint a dominós mobilnetnek?
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem tudjátok, hogy szokott változni a t-mobil árlista? Mintha úgy emlékeznék, hogy 2 hetente, de ma még 16-án a 2-i árjegyzék van kint, és lassan sürgős lenne...
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerintem hagyjuk rá és ne etessük a trollt, direkt csinálja.
-
lugosi
MODERÁTOR
Az normális, hogy okt.2-án volt új akciós árlista? Havonta frissítik? Régen úgy emlékeztem, hogy 2 hetente.
Váltani akarok, de most már megvárom azt hiszem a november végét, december elejét, csak belecsúszunk addigra most már a karácsonyi akciók elejébe... -
lugosi
MODERÁTOR
Tudtok valamit arról hogy mikor jön ki a tmobil korlátlan csomagja (mint a red).
-
lugosi
MODERÁTOR
Arról van valami infótok, hogy a telefonadót fogják-e hárítani az ügyfélre a t-mobilnál a későbbiekben?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #23524 üzenetére
Ha 0% THM-re veszel valamit, mellette a pénzed le tudod kötni, így úgy veszel meg valamit, hogy közben a rá fordítandó pénzed kamatozik. Szvsz ez minimálisan gondolkodni tudó embernek közhelyesen evidens, érdekes hogy ezt magyarázni kell... (Tipikus szűklátókör "mert nem szereti az adósságot", kb semmit nem tud az illető a pénz- és hitelviszonyokról...)
-
lugosi
MODERÁTOR
Tavaly kötöttem új előfizetést a T-nél. Businessnet M internetem van. Tavaly amikor kötöttem 4 giga volt ebben a csomagban. Most látom hogy idén már 7 gb van.
Vajon az én már megkötött csomagokban automatikusan emelkedett a keret? -
lugosi
MODERÁTOR
Bocsesz biztos utána lehet nézni, de hátha valaki tudja fejből, mennyibe kerül egy számcsere a t-nél? Egyik ismerősöm nem fogta fel a privát és a céges szám közti különbséget és most a maszek számomon hív egy csomó kretén esténként.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #24870 üzenetére
Köszi, nem kevés de ez van.
Más: nálatok nem produkált hibát ma a T? Telefonálásilag valami nagyon nem volt rendben, volt hogy én nem tudtam hívni, volt hogy engem nem tudtak... Valami térerőprobléma volt egész nap.
-
lugosi
MODERÁTOR
Emlékszem régen volt valami kód, amit ha a telefonszám elé irtírtam akkor elküldte a számomat, másik kóddal meg letiltotta. Nem emlékeztek mik ezek?
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi srácok!
-
lugosi
MODERÁTOR
Volt tegnap valami üzemzavar a T hálózatán? Volt több megszakadt hívásom, illetve (megyeszékhelyen) "Nincs szolgáltatás" is. Aztán estére helyreállt.
-
lugosi
MODERÁTOR
Másnál minden oké ma a tmobillal?
Szegeden ma sorban szakadnak meg a hívásaim egész nap, és a mobilinternet is állandóan szakad.
Nem 1-2 alkalommal, minden alkalommal.
-
lugosi
MODERÁTOR
Észrevettétek hogy újabban nagyon belassult a 3G (nem LTE) hálózat? Ha már 1.6 mbps-t mérek lefelé a speddtest progival akkor már jó. Régebben nem volt ennyire lassú.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem mondjátok, hogy annak hogy "új készülékként, használtan" van grammatikailag értelmezhető változata!
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Történt egy érdekes dolog. Épp unokatesómmal találkoztam, amikor kaptam egy sms-t a tmobiltól, hogy köszöntenek a platina ügyfelek között. Oké, nyugtáztam, ekkor kb fél percen belül unokatesóm is kapott egy sms-t, hogy üdvözlik a platina ügyfelek között. Ez tök érdekes... Se a számunk életkorában (az ő száma jóval régebbi), se a díjcsomagunkban, se semmiben nincs igazából átfedés, mégis szinte egyszerre kaptuk az sms-t.
Ez most szerintetek véletlen, vagy volt valami tömeges "platinakiosztás" a tmobilnál? Vagy valami hiba az egész? -
lugosi
MODERÁTOR
Ha EU - n belül roamingolok és előfizetek az 1 hetes roaming átalányra (250 megás) akkor a netmegosztás arról a telefonról fog működni?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
A fenébe, én is pont így érzem. Volt egy régi tmobil előfizetésem, az szépen, minden bug nélkül működött. A telenorral állati sok gondom volt, mert ezzel párhuzamosan náluk is volt előfizetésem. Állandóan megszakadó hívások, gyökér térerő, mobilnet háháhá, szóval áthoztam azokat is a tmobilhoz.
Azóta ott is megszakadnak folyamatosan a hívások, csomó hasonló bajom lett velük (mégmielőtt, új készülékek ofkorsz).
Én hoztam átkot a tmobilra? Vagy vettek fel a konkurenciától embereket? Jáj. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plasticbomb #30061 üzenetére
Francba, éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen