Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyon sok ilyen telefon van hazánkban hivatalosan forgalmazva, illet amelyik lte képes és eredetileg is ebbe a régióba szánták, az szinte mindegyik tudja.
szabogabor10; az iphone 5 valóban érdekes kivétel, nekem 5s van, és az már ezeket tudja; 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sofian
üzenetére
800Mhz-es LTE/4G -t is tudó telók kellenek akkor.
Nem tudom ezt most melyik tudja itthon.
Kínában most jön ki egy 8 magos Lenovo ilyen tudással. -
válasz
Sofian
üzenetére
Közel sem biztos, hogy országos 3G háló indul 900 MHz-en. Ami viszont biztos (és lesz elég blokk hozzá), az az, hogy lesz országos 4G/LTE és sebességnövekedés.
Érdekes lesz még a 2600 MHz sorsa. Elvileg 2x30 MHz-es blokk birtokában be lehetne indítani ezen a frekin is a 4G-t a városokban. Kíváncsi leszek.
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: Jelenleg Next S Sim Only előfizum van amit májusba kötöttem 2 évre. Meg lehet azt oldani, hogyha most szeretnék készüléket venni akkor átvariálják sima Next S-re a csomagom és azzal együtt készüléket is vehetek? Netes felületen ha rámegyek a készülékvásárlásra akkor kiírja, hogy hűségidő alatt nem tudok telefont venni. Ha az első kérdésemre igen a válasz akkor ezt a részt is meg lehet valahogy változtatni úgy, hogy tudjak neten rendelni? Csak azért kérdezem mert a netes vásárlás kedvezményeit ki szeretném használni. Továbbá, jár-e valamilyen költséggel a dolog ha lehetséges?
-
laszlohu
addikt
Üdv,
Nemrég előfizetői csomagot váltottunk, mivel az előző csomag végleg megszűnik,
és küldtek hozzá egy telefont :Alcatel onetouch idol 2 mini S - et,
az lenne a kérdésem, ha van hozzá info,
hogy ezt most csak előfizus micro sim kártyával lehet használni,
vagy Domino feltöltőkártyással is?Köszönet
-
Nocsak... Frekvenciát szerzett a Digi is. Kíváncsi leszek vajon lesz-e belőle valami.
-
Salak
aktív tag
-
-
válasz
torreador22
üzenetére
szia,
nem ártana hozzá valamelyik, mert jellemzően kérik, pláne ha nem te vagy az eredeti tulajdonos, aki adott készülék kapcsán szerződésben áll a szolgáltatóval.
a szolgáltatós jótállási jegy birtokában bárki intézheti a garis ügyet, hiszen az az okmány a készülék adataira lett kiállítva, és nem az előfizetőére, de más esetben necces és adódhatnak problémák. -
torreador22
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy garancialevél és számla nélkül tudok e garanciáztatni egy t mobilos iphone telefont a t mobilnál széria szám vagy imei alapján?
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
vélhetően azért, mert kapsz minden hónapban számlát, és abban tájékoztatnak.
-
-
vwpolopg
őstag
Lehetséges megváltoztatni egy hűséghez kötött előfizuhoz tartozó telefonszámot? Ha igen, mennyibe kerül?
-
djculture
félisten
már megint aszf módosítás novembertől.
-
-
A@ron
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Platinakártyára 20% kedvezmény megy az önrészből.
-
grandegamer
csendes tag
Sziasztok!
Egy Nokia 5230-ra szeretném beállítani a mobilnetet ,de sehogy sem sikerül.
Ehhez szeretném a segítségeteket kérni.
Ezekkel a beállításokkal másnak működik nekem nem.
kapcsolat neve: web'n'walk
adatátvitel módja: csomagkapcsolt
hozzáférési pont neve: wnw
felhasználó név: nincs
jelszókérés: nem
jelszó: (ehhez nem nyúltam)
hitelesítés: normál
kezdőlap: www.webnwalk.hu
hozzáférési pont használata: automatikusEzen felül még van
hálózattípus ipv4
telefon ip címe automatikus
dns automatikus
proxyszerver nincs
proxy port 0Dominós kártya.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi szituáció legjobb megoldásával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Adott egy előfizetés "A" személy nevén, nincs rajta hűség, sem tartozás.
Ezt a telefonszámot szeretnénk átíratni "B" személy nevére.Viszont "B" át szeretne menni a Telenorhoz a céges flottába ezzel a számmal.
Miként érdemes csinálni?
1. Először átíratni az előfizetést a T-mobilenál a számot "B" nevére (értelemszerűen olyan előfizetésre kellene átrakni, ahol nincs hűség, hiszen azonnal számhordozással megy majd át a Telenorhoz. Ezuátn számhordozás kezdeményezése a Telenornál.
2. "A" személy kérje a számhordozást és menjen át a Telenorhoz. Majd ezután a Telenornál írassuk át a az előfizetést "B" nevére.
Előre is köszi a segítségeteket.
-
-
-
Rivaul
addikt
Nah voltam bent a t-nél. galaxy s4 mini-re 10k előleget kértek így hogy fél éve rendezve lett a tartozás. Ez így korrekt.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
amennyiben nem javítható - vagy az nem éri meg számukra -, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak hasonló paraméterekkel rendelkező típust adni, úgy más típusú készülékre cserélik a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának* maximum 110%-ig terjedő értékben.
*kiskereskedelmi árlista; link
az aktuális készüléked ha nem látod a listában, akkor majd megadják, hogy annak mennyi volt adott szempontból az ára, hogy viszonyítani lehessen a 110%-ot.
részletek itt; link -
Teko001
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen, amíg az ár tartományba belefér
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
8. A Készüléket elsősorban típusazonos Készülékre cseréli a Szolgáltató. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 4. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül, a Szolgáltató döntése alapján
a Szolgáltató a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező felújított Készülékre cseréli a sérült Készüléket, vagy
a Biztosított legfeljebb a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő aktuális vagy utolsó (kikerülési) bruttó listaára 110%-ának megfelelő értékben hasonló paraméterekkel rendelkező új Készüléket választhat.
forrás; link -
Mi van akkor ha 1-2 év után a telefonom meghal ?
Van rajt bizti (tehát cserélni kell nekik) és ha nincs az adott type akkor mire cserélik ki ?
Meg elvileg x% -ot elengedik, mert Platina ügyfél vagyok... /az önerő befizetésből amit le kell perkálni/L
-
raziel01
veterán
válasz
NightHunter0
üzenetére
Most hogy mondod nekem meg 30 MB a korlátom de lejött már pár GB.

No nem baj, nem az én dolgom, hogy nincs korlátozva. -
-
NightHunter0
csendes tag
Hali!
Régi Like díjcsomagom van 50 Mbyte adatforgalommal. Ez rendszerint hamar elszokott fogyni, utána meg lekorlátozzák. 2 napja azonban eltűnt ez a korlát, és már vagy 2 Gigabyte-t forgalmaztam. Tud vki erről, h mi a háttere? Ajándék?

-
Rivaul
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Mint írtam teljesen megértem őket így felesleges a lovasság szerepét betölteni. Amúgy meg egy nagy multinak ez benne kell hogy legyen a pakliban, elég sokat akasztanak ők le a kisemberekről és a másik oldal mindig csak nyel... Mind1 is, nem szidok én senkit csak próbálom kisemberként megoldani a mindennapi helyzeteimet

-
djculture
félisten
válasz
Rivaul
üzenetére
Ha neked nem fizetnének egyszer bért te se igen dolgoznál ott sokáig, három év múlva megkeresnének akkor se szivesen mennél vissza max úgy ha előre fizetnének. Téged se nagyon érdekelne hogy mi miatt nem tudtak pár éve fizetni. Csak erre kell gondolni és már nem is kell nagyon szidni a céget.
-
r3dsnake
nagyúr
MoveXS csomagom van 1GB-os bővítéssel. El fog fogyni a keretem idő előtt. Ha most félidőben lemondom és újra előfizetek rá, az jár valamilyen extra költséggel?
-
Rivaul
addikt
Felhívtam őket és megerősítettek a dologban. Ezt azok után hogy kifizettem mindent így kicsit sérelmezve veszem tudomásul de meg is értem őket valamelyest.
Amúgy mi alapján megy a beazonosításuk? Teszem fel hogy ez feleségem esete de mikor történt a dolog akkor még az előző férjezett neve volt meg. Ha most az új személyivel, új névvel és új lakcímmel fut neki a dolognak akkor is tudják társítani a történteket a személyéhez? Vagy új identitáskánt fogja kezelni a rendszer és csak közölni kell hogy nem volt eddig t-s telefonja?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rivaul
üzenetére
Nekem 7 évvel a volt tartozás és kifizetése után sem akartak előleg nélkül előfizetést adni. NEM TELEFONT, CSAK SIMA ELŐFIZETÉST!
Vettünk az asszony nevére.
Igaz ennek is sok éve volt. Azóta már VOIP telefonálok, és körberöhögöm az összes 40-50Ft/percdíjas céget, mert 25fillér/2.7Ft/ perc alapon hívok vezetékest/mobilt. -
Crytek
nagyúr
Ma valami netvisszalassítós nap van? (50mbit helyett 7-8 nagyon karcsú)
-
Huroq
senior tag
Az előző telefonrendelős hozzászólásomhoz reagálnék csak pár sort.
A mai nap 2 óra pár perckor hívott egy szám az adategyeztetés miatt, de nem tudtam felvenni, rá kb. 2 percre vissza is hívtam a megadott telefonszámot, ahogy arra utasítottak is sms-ben. Felvették, de azzal fogadnak, hogy sajnos nem tudják kapcsolni az illetékest, mert már nincs benn.
Azt javasolták hétfőn hívjam vissza őket. Érdekes 2 perc alatt elpucolt az emberke. -
Rivaul
addikt
Üdv.
2-3 éve volt egy előfizus telóm a t-nél részletre. Nem tudtam fizetni így 2 kilót a nyakamba vágtak. Most már fél éve kifizettem az említett tartozást. Azóta már vettem egy dominós telót de most szükségem lenne egy előfizusra ismét, viszont csak olyan "komolyabb" készülék jöhet szóba ami részletre menne újfent. Most már nincs baj a törlesztéssel. (előzőleg a cégem megszűnt így munkanélküli lettem szal nem poénból nem tudtam fizetni...) Szerintetek ha bemegyek a t-be akkor gond nélkül tudok újra így telefont venni vagy az "előélet" miatt melegebb éghajlatra küldenek? -
Teko001
őstag
válasz
insight
üzenetére
A *31# engedélyezi. A #31# tiltja le. Lásd: Hívószámkijelzés
-
insight
aktív tag
Tudtok olyan lehetőségről, hogy hogyan lehet elrejteni a hívószámomat egy adott szám hívása esetén? Egy számot mindig titkosítva szeretnék hívni, legjobb lenne, ha a titkosító prefix-szel együtt tudnám elmenteni és hívni. Ha ez így nem megy, akkor jó lenne az egyszeri elrejtést lehetővé tevő kód is...
Régebben a *31# működött egyszeri elrejtésre, ez ma már nem megy. :-(
Jelenleg a telefon menüjében tiltogatom le, csak néha úgy felejtem, akkor meg magyarázkodhatok másnál bemutatkozás után :-)
-
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Én viszont akkor félreértettelek, azt hittem már meglévő számla lett magasabb mint, amit megszoktál. A honlapon feltüntetett aktuális egyenleggel nem kell törődni.

-
válasz
szabo.norbi
üzenetére
vélhetően utóbbi lesz a gond, hóközi ellenőrzéskor nekem is húzós összegek mutatkoznak mindegyik előfizetésen, mert aktív rajtuk a családbarát kedvezmény, és használjuk is rendesen - bár közel sem szoktuk lebeszélni egyiken sem a havi 100 órát -, de azt is csak a számla zárásakor írják jóvá.
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tudtok valamit hogy miben mesterkedik a Tmobil a mobil net korláttal kapcsolatban? Csak mert az utóbbi 1 hétben feltünően gyors volt, és kb 3 napja méregetem énis és az osztályom többi tagja is. Nekem jelenleg sima feltöltő kártyás 100mb-s netem van ami úgye EDDIG 32/32 kbps ra korlátozott le, ami a valóságba 7kb/s volt. Na most amikor futattam egy tesztet akkor 500-600kb/s volt nem kbit hanem kb...Ma "bevettem a kisérletbe" egy Next díjcsomagos ismerősőmet is neki is korlátozott pár 100Mb os csomagja van ami már rég el fogyott...1,5-2-2,5mb/s el töltött...Ezt már én sem akartam elhinni, de amikor pár 2-3 óra alatt leszedett kb 6-7 Gb-t akkor beláttam hogy nem mérési probléma van.
Viszont van amikor rohadt gyors és van amikor vissza ugrik az alap 7kb/s-re, Miskolcon és Szolnokon teszteltem mind 2 helyen müködik. Olyan mint ha tesztelnék az új korlátot. Erről van vmi infótok? -
Teko001
őstag
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Az ÁSZF a mérvadó, abban pedig nincs változás.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ténylegesen megváltoztatták, mert "csak" a honlap szerint van így. Páromnak még a legrégebbi Like csomagja van, ahol szintén 100 óra volt a keret, most viszont beléptem és ahol lehetne módosítani a 3 kiválasztott Telekomos számot ott már 300 perc szerepel.. Ha a Like részleteit akarnám megnézni, akkor 404-es hibát dob az oldal...

Akkor lehet biztosra menni, ha megnézi valaki a számlát, mert azon látszódik, hogy hány percet írtak jóvá. Párom a 300 perc közelébe sem szokott kerülni, nem hogy a 100 óráéba, de na, ezért mégiscsak érdekes húzás, hogy csak úgy átírják figyelmeztetés nélkül..(#48712) szabo.norbi
Neked is szól a fenti írásom. A számlát kellene megnézni, ha tényleg csak 300 percet írtak jóvá 100 óra helyett, akkor mindenképpen panaszt tennék, mind írásban, mind telefonon, mert ez tényleg szerződésszegés, egyik számlában sem írtak semmit a módosításról.
-
szabo.norbi
tag
válasz
pepe091
üzenetére
Ez komoly??? Es errol engem mikor akartak irasban ertesiten? Ez egyoldalu szerzodesmodositas, en azt irtam ala a szerzodesbe, hogy 100 ora az ingyenes es nem 300 perc... tudok ezzel kapcsolatban valamit lepni vagy tok folosleges? Es idegesitsem inkabb magam, hogy jol kib*sztak velem?
-
Teko001
őstag
-
Üdv! Új SIM kártyám van és jó lenne rápakolni a mobil lottó, parkolás stb. lehetőségeket. Ezek jól jönnek, ha épp nem működik egy-egy app.
Korábban már csináltam ilyet, de most nem találom azt az oldalt, ahol anno a leírás volt, h miként kell ezt kivitelezni.
Megköszönném, ha valaki belinkelné ide!
-
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Akkor megvan a hiba oka. Többen jelezték mér itt a fórumon, hogy a Telekom megváltoztatta a feltételeket, és a korábbi 100 óra helyett 300 perc az ingyenesen lebeszélhető keret.
-
szabo.norbi
tag
Like 300 dijcsomag. Az online szamlan csak az osszeg szerepel kezbe majd csak jovo honapba kapom a szamlat azaz az e havit.
-
Teko001
őstag
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Ha az online felületen nézed, ott a kedvezmények levonása nélküli összeget írja ki (ahogy fel is hívja rá a figyelmet)
-
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Ha elárulod milyen díjcsomagban vagy, könnyebben tudnánk segíteni.
-
Vangelis
félisten
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Számlán mi szerepel?
CSak látni, hogy mire ment el a pénz.?! -
szabo.norbi
tag
Sziasztok. Olyan problemamra keresnem a valaszt, hogy a honapban feltunoen megnott a telefonszamlam. Az eddigi 4-6 ezer forint helyett mar 12ezer forintnal jar.... ez azert is furcsa mert csak azokkal beszelek telefonon akiket ingyen hivok. Vajon van erre valami megoldas, esetleg tudnatok valamilyen tanacsot adni, hogy mi tevo legyek? Mert ez igy nagyon nem jo... koszonom elore is a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet hülyeség, de sosem lehet tudni, hogy kell-e vkinek a segítségem éjszaka és ha el akar érni, így el is tud. 

a bankos ébresztő sms-ek után felüdülés egy hajnali telekomos sms. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Teljesen igazad van. Az ember önnön hibáján kívül benyel valamit azt ez a vége. Köszi mindenkinek

dptrsk