- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Gergőke88 #46098 üzenetére
A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 napon (naptári nap!) belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A webshop elallas eseten a 14 nap az naptari nap ugye, es az atveteltol szamit vagy a rendelestol? -
namenlos
tag
DuoNet SIM kártyát a régi Like-hoz sehogy nem lehet igényelni? Csak Like S-t ír...
Merthogy az ÁSZF ezt írja: "A DuoNet opció SIM kártyával az összes belföldi adatforgalmat tartalmazó díjcsomagokhoz igényelhető (kivéve mix típusú díjcsomagok)."
-
bopeti98
őstag
Siófokon tényleg létezik LTE hálózat, vagy csak a térképen van megjelölve? Az Alcateles LTE USB modem, illetve a Lumia 820 sem talált egyszer sem 4G-t, pedig a csomag 4G-s. A 3G-t is pár helyen csak elvétve talál. Például a Balaton parton nagyrészt EDGE van csak.
-
Gedeon31
addikt
Nem működik az online feltöltés
-
Ati007
őstag
a számlán ez áll : Az elõfizetésre és a díjcsomagra vállalt hûsége lejár: 2014.07.06.
Az elõfizetésre vállalt hûsége lejár: 2014.09.25.akkor most meddig is van hűségvállalásom
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #46084 üzenetére
Ha Wifin leszinkronizálod, utána offline is hallgathatod a zenét, és akkor még az 500 MB extra adatforgalmi keretre sincs szükséged. Egyébként valószínűleg én is maradok a bankkártyás fizetésnél
-
-
zoli62
addikt
Telekom Music újonnan bevezetett opció egy nagy parasztvakítás, simán be lehet regisztrálni Spotifáy oldalon,és a mobilon regisztrálni 7 napra prémium előfizetésre, utána meg még egy hónap kipróbálási időszakra is.
-
Vilagos
csendes tag
Bocsi, rosszul fogalmaztam. A lényeg az hogy ez szám vagy 10 évvel ezelőtt társkártyaként lett az enyém, és a számla így a családhoz megy együtt az övékkel. Viszont a számot szeretném megtartani, és hogy az én nevemre/címemre jöjjön számla.
Ezért gondoltam hogy csak ezt a számot kivenni ebből, és átíratni a nevemre. A szint ezen azt hiszem arany, a fő számon meg platina. Majd a telefon vásárlásnál úgyis szeretnék egy nagyobb díjcsomagra váltani. -
taip
senior tag
válasz
kokokka #46077 üzenetére
Igen, a 2 GB-os sávot már nem tudta aktiválni, csak nem értem miért, mivel 3000-et töltöttem fel rá és másra nem költöttem.
Ezért is lenne jó, ha nyomon lehetne követni, mikor mennyit vont le. Ha ez ennyire megbízhatatlan és random, mit von le akkor kuka, nem töltöm fel újra.
-
taip
senior tag
válasz
St3ven #46073 üzenetére
Akkor sem áll össze a kép.
Ha 30-án fordul, akkor miért 6-án írta, hogy aktiválta a 0-100 MB sávot (és ezzel nullázta az egyenlegemet)?Addig oké, hogy használtam a 250 MB - 1 GB sávot, ami elfogyott tegnap. További sávot már nem tudott aktiválni, mert nem volt rajta pénz. Pedig lenni kellett volna, hiszen 1 GB 2000 Ft-ba kerül én meg 3000-t töltöttem rá.
Ha 30-án fordulna, akkor nem írt volna olyat 3-án, hogy elértem a 250 MB - 1 GB sáv 80 %-át, hanem már újra kezdte volna a számlálást.
Egyébként az 1 GB az jogos, csak nem értem miért vont le pénzt 6-án a 0-100 MB sávért. És az sem világos, ettől miért fogyott el a pénz róla (hiszen 500-ba kerül ez a sáv). És közben élt a 250-1000 közötti sáv is... -
A@ron
tag
válasz
Vilagos #46065 üzenetére
Akkor mire írtad, hogy "Nekem egy társkártya előfizetésem van" ?
Igen, minden marad a régiben. Annyi, hogy mivel a díjcsomag havidíja alacsony, nagy kedvezményt ne várj a készülékvásárlásnál, ha arany- vagy platinakártyás vagy, akkor azzal egy kicsit olcsóbb, illetve ha vannak Kapcsolat pontjaid, akkor azokat a készülék kezőrészletére majd beválthatod.
#46064 Beca1990: A G6-L11-et, tehát a 4G-s modellt, amiben bizony 8GB a belső tárhely.
-
taip
senior tag
válasz
St3ven #46071 üzenetére
Találtam egy ilyen aloldalt is, de itt sem fordulónapról beszél.
Amúgy lehet, hogy azt nem bírta lekezelni a rendszer, hogy újra lett aktiválva.
Amikor elkezdem használni, akkor ideiglenes a dolog, postán küldenek ki aktiváló kódot. Na nekik sikerült úgy kiküldeni a kódot, hogy az aktiválási határidő már lejárt, a kártyát letiltották. Személyesen kellett kérni, hogy kapcsolják vissza. Lehet, hogy most ezért 2x fut a rendszerben. Már ha jól értelmezem a látottakat.
Sajnos ügyfélszolgálatot nem tudok hívni mert nem az én nevemen van. -
taip
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet tudni valahol, mi a Domino Web internetem fordulónapja? Mivel 30 naponként újrakezdi a sávos díjazást, nem mindegy mikor van.
Azt meg főleg nem értem, hogy ha belépek az online ügyfélszolgálatra, akkor azt írja, hogy a 250 MB - 1 GB sávom éppen elfogyott (erről jött SMS is), de ugyanakkor az is szerepel, hogy a 0 - 100 MB (kezdő) sávomat aktiválták és erről is jött SMS. Ja és gondolom mind a kettőért le is vonták a pénzt. De ugye egyszerre két sávban nem lehetek, jó lenne eldönteniük, hogy mikor nulláznak, mert most úgy tűnik, hogy 2x vontak le pénzt és 0 byte rendelkezésre álló forgalmam van.
Mondjuk az sem ártana, ha utána lehetne nézni, mikor mennyi az egyenlegem, mert számításaim szerint még kellene lenni az egyenlegemből, de szerintük elfogyott.
-
Vilagos
csendes tag
Köszönöm. Mozaik XS-em van, szerintem nem társkártyás maga a csomag.
Tehát akkor egy 6500-as díj ellenében bármikor a saját nevemre írathatom. Még annyit hogy ha átíratom, akkor az előfizetéssel minden maradna a régiben, tehát a hűségidő lejáratának dátuma, utána meg a kedvezményes készülékvásárlás? -
Beca1990
senior tag
nem tudja valaki h a Telekom melyik Huawei G6-t forgalmazza? a 4 vagy 8 GB-osat?
A weboldalon semmi részletes leírás nincs róla... -
A@ron
tag
válasz
Vilagos #46062 üzenetére
Lehet, de akkor a szerződés társkártyásból átvált ugyanannak a díjcsomagnak a főkártyás verziójába. (= drágább lesz a havidíj.) Plusz van egy egyszeri 6500 forintos díja a váltásnak.
Telefont akkor tudsz venni hűségidő alatt, ha nincs készülékhűséged (tehát eredetileg készülék nélkül vetted a SIM-et). Egyéb esetben igen, meg kell várni a hűség lejártát, és utána tudsz venni készüléket kedvezményes áron (ha 2 évre aláírsz újból).
-
Vilagos
csendes tag
Helló! Lenne egy kérdésem! Nekem egy társkártya előfizetésem van, amin még van hűségidő novemberig.
Lehetne-e a nevemre íratni és megtartani a számomat? Telefont is szeretnék egyúttal venni. Gondolom a hűségidő lejártáig nem nagyon lehetne, de utána van-e rá lehetőség? -
hackeeeee
Jómunkásember
Említettem, hogy megnézem a régi sticket.. Szóval ZTE MF626.
-
club1
veterán
válasz
laszlohu #46054 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél...
90%-os EDGE már most is van mind a három szolgáltatónál, jellemzően 1800 MHz-en.
Jóval nagyobb 3G-re lenne frekvenciája mind a három szolgáltatónak, csak a cellák havi hatósági díjára nincs. Az ui. kb. havonta annyi, hogy kellene minden egyes cellára 30-40 2 év hűséget aláíró mobilnet-előfizető, hogy nullszaldós legyen a dolog...
A 4G-hez pedig az kell, hogy a mikrohullámú felhordóhálózat bírja azt az adatmennyiséget, amit a 4G használók forgalmaznak. Minden toronyhoz ui. nem lehet optikai kábelt húzni... -
club1
veterán
válasz
Vangelis #46050 üzenetére
Kutatóhelyemen meg csak a Vodafone-nak van 80%-os 3G-je, a másik kettő fixen csak EDGE. Másik helyemen csak a Telenornak van EDGE-je, a másik kettő 3G. Itt Budapesten mind a háromnak van stabil 3G-je, de ha odébb megyek egy utcasarkot, akkor a Telenor már meghal, a másik kettő stabil.
Ez tehát ilyen, egy-egy 3G cella a helyszíntől (adóteljesítménytől) és használt frekvenciától függően 100-150 métertől 9 kilométerig tud 3G lefedettséget biztosítani. Ami az egyik sarkon tehát jó, a másikon közel sem biztos, hogy működik. Nagyon vidéken pedig egyértelmű a Vodafone előnye a 900 MHz miatt. -
laszlohu
addikt
Nekem meg ugyanez a problémám, csak pont ellenkező előjellel,
mármint általában 4 településen használom a mobilom,
abból 3 - nál maximális a jelerősség 4-5 vonal,
1 településnél pedig a Telenornak van jó térereje,
ugyanennél az 1 településnél a Telekomnak 0,1, vagy 2 vonal a térereje,
így van, amikor hívást sem tudok indítani,
gyakran 0 a térerő, pedig a lefedettségi térképen ez nincs jelezve, remélem idővel javul a helyzet. -
XOTK
csendes tag
válasz
Vangelis #46046 üzenetére
Körülnéztem, de igazából az a problémám hogy olyan helyeken (is) járok, ahol elméletben van lefedettség minden szolgáltatónak, viszont a telenoros ismerősök anyáznak rá, mert gyakran ledobja őket. Szóval valószínű maradok a T-nél és lenyelem ezt a csodás dolgot, ha már 10+ éve szivatnak
-
XOTK
csendes tag
Sziasztok!
Fél éve lejárt az 1 éves Mozaik L-es díjcsomaghűségem, + a samu teló rá, és szeretnék átváltani korlátlanra, valami működőképesebb mobillal (Nokia) együtt, viszont csak 1 évre kötném meg megint. Kérdésem az hogy ilyenkor nem jár valami akció a telefonra, mint a 2 éves előfizunál? Csak mert elég borsos áron listázza ki a telefonokat, és elég zavaró hogy olcsóbban kijönnék ha egy Media Markt-ból venném a telefont. Platinakártyás vagyok.
Előre is köszönöm a választ.
-
MaxxDamage
félisten
Az mennyire normális, hogy LTE -t jelez a telefon a tart. helyen és néha (ritkán) nincs térerő egyáltalán ?
/az LTE térerő 1-es sávot mutat az xPeria Z-n és nem lejebb vált hanem piros x van a térerő jelzőnél.. ez így normális ?/
Néha meg átvált lejebb és ott full a térerő... /nem értem én ezt/L
-
Beca1990
senior tag
a Move díjcsomagoknál van díjmentes hivószámkijelzés?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
koma106 #46021 üzenetére
Én is mostanában ezen agyaltam, hogy olcsóbb díjcsomag, de net legyen normálisan. Oda jutottam, persze ha van más előfizu is, hogy aranytárskártyás Move M csomag lenne nekem a legjobb ár/érték arányú.
Mondjuk lehet ebben is tiltják még a voip-ot, valamint 500MB net van ebben is még csak. -
A@ron
tag
válasz
laszlohu #46030 üzenetére
Sajnos egyébként ez sok helyen így van, mert ugye ez függ attól is, hogy a hálózat mennyire van terhelve, van-e IPTV/Interaktív SAT rákötve, stb, stb. De ez már otthoni topik.
-
laszlohu
addikt
Ezen felröhögtem :
kaptam egy internet szerződés ajánlatot egy cégtől ( nem a Telekomtól )
Kínált sávszélesség
Le
10 MbpsFel
2 MbpsGarantált sávszélesség
Le
3 MbpsFel
1 Mbpsúgy látszik, már fel kell tüntetni a tényleges le/fel töltési sebességet,
a Kínált az elméleti, a Garantált a gyakorlati sávszélesség -
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt sajnos tudom.
Viszont amikor meglett a router, abban már szerepelt a listában Magyarország. Végigpróbáltam emulátorral is, sajnos ott sem mutatja a listában.
Meglátjuk, ha esetlegesen nem megy, akkor sem lesz probléma. Viszont valamit próbálni kell, mert ilyen sávszélesség mellett lényegében használhatatlan a csomag.
Ha hazaérek, megírom a mostani modem típusát, mert fejből sajnos nem tudom.
Gondolkoztam 4G-s modemet, de van mindenfelé használva, olyan helyeken is, ahol nincs 4G, így nem akkora érvágás, ha nincs. Ha a 10-15Mb kijön belőle 3G-n, az már tökéletes. Plusz a kompatibilitásra is fontos, amennyire csak lehet.
-
akos727
senior tag
Az lehetséges, hogy a dominos mobilnet nem tud LTE-t? (net plusz l, i5s)
-
Jamboo529
senior tag
Kérdezem, hogy Miskolc és/vagy környékén (Kazincb.) nem tapasztaltok hibát a mobil hálózatban? Nem ír ki szolgáltatót, nem tudok telefonálni, vagy ha igen, akkor szakadozik a vonal, vagy éppen nem hallod a másikat.
Kerestem a neten infót, de semmit nem találtam. -
-
club1
veterán
válasz
djculture #46013 üzenetére
Nem mindegy a mértékegység. A kérdező végig következetesen Mbps-ot használt, nem célszerű ide keverni a MB/s-ot.
@bajzal: A Domino csomagok leírása minden kérdésedre kell, hogy választ adjon...
-
club1
veterán
válasz
hackeeeee #46009 üzenetére
Akkor marad a helyszín és a modem. Mondjuk a te csomagodhoz inkább 4G modemet kellene nézni, feltéve hogy van felétek LTE...
A routerhez nem írják a kompatibilitási listában a saját (MA) modemjeiket, úgyhogy nem 100% a dolog, csak 99%. A TP-Link supportot kellene keresni a kérdéssel... -
club1
veterán
válasz
hackeeeee #46007 üzenetére
Ha 3.6-os modem, ahhoz képest az általad kinézett modem jóval gyorsabb. De persze mobilnetnél elsősorban a helyszíntől függ a sebesség, másodsorban pedig a díjcsomagtól.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A lényeg az volna, hogy a mostani stick-néll gyorsabb legyen, 3G-n is nagyon lassú a net, mondhatni ha 3-4Mbps-t képes kipréselni magából akkor az már jónak számít.
Plusz, működjön együtt a 3020-as 3G-s router-rel, de gondolom ennek ez nem probléma.
A modem típusát nem tudom fejből, de elég régi már, az első szériások egyike.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még 1 mobilnetes kérdésem volna felétek.
Mégpedig, használ valaki Telekomos mobilnetet (pl. net & roll csomag) ilyen stick-el? Ha igen, akkor annyi volna a kérdésem, hogy jól működik vele, sávszélesség mondhatni rendben van?
-
bajzal
őstag
-
_Fonzy_
tag
Tehát akkor a 7990-es re? Ami 8590 ft lett? :/
-
1430
senior tag
válasz
koma106 #45993 üzenetére
Nem kötelező hűséget vállalni, de ilyen konstrukció nincs a neten. Az a megoldás, hogy megrendeled 1 év hűséggel, és mikor visszahívnak adategyeztetés miatt, mondjad, hogy hűség nélkül kéred, és akkor úgy készítik el a szerződést.
djculture
Neten is át lehet váltani Domino-ról havidíjasra, ilyenkor kiküldik a SIM-et, amit majd a 1777-en kell aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest