- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
Áldot Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórum társnak !
-
-
s.Oliv3r
őstag
Boldog karácsonyt minden OLED fanatic-nek
-
mp54
senior tag
Szép Karácsonyt mindenkinek!
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nálam ilyen, de majd január végén lesz kész a nappali bútor, addig a gyerek asztala van befogva.
-
bromi84
tag
Van egy Samsung 65S95D tv, aminél olvastam lehet bizonyos logitech webkamerákat, esetemben C930e csatlakoztatni videóhiváshoz. Rádugtam a tv-re és fel is ismerte na de semmilyen app-ot amit említenek google meet, zoom nem találok amivel lehetne használni?
-
Tyrone89
senior tag
az Armageddon c. filmet próbálom új verzióban elkészíteni, nem végleges, de sokkal másabb már nem lesz. A grain-t megpróbáltam eltávolítani róla, még ha szentségtörés is sok ember szerint.(nekem sincs bajom vele, de most így döntöttem) Szóval aki erre érzékeny annak nem ajánlom az alábbi részletet. Amennyiben viszont esetleg valakinek tetszik így, annak megosztom majd a filmet ha elkészülök vele.
-
Tudtok ajánlani jó Audio konverter eszközt C3 és C4 LG OLED tévéhez.
Mind2 régi HiFi-t használna +hangzás és erősítés céljából.
Úgy nézne ki, hogy HiFi az 2x RCA (Piros, Fehér) a TV meg Optika (vagy akár HDMI(?)) és erre keresek egy megbízható konvertert (ami tuti jó és hozza a kötelezőt) ha tudtok ajánlani.
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Együtt a 2 perfect
-
-
tibbike01
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egy 95F Samsung matt, oneconnect boxos (a teljes képernyő 1.8 cm vastag mindenhol) és egy hozzá passzoló Q800F soundbarral sokkal modernebb megjelenése lenne a szettnek és sokkal nagyobb lenne a boldogságod, ami a képet és hangot illeti, de persze ez sem rossz, ami neked van.

-
Ma végre meghozta a futár az LG C5-öt, és bátran kijelenthetem, hogy teljes a boldogság. A színek egyszerűen lemásznak a képernyőről. A fényerejével egyelőre nincs problémám, majd nyáron meglátjuk. Kapott mellé egy Hisense 2.1-es hangprojektort is, addig pedig jöhet az ismerkedés. [kép]
-
Rp526
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Saját áramellátással rendelkezik a külső HDD? Amennyiben nem, aktív USB elosztó pl. Sok TV nem bír meghajtani ilyen eszközöket sajnos kellőképpen. Persze azt is értem, h eddig simán ment. Csak tipp.
-
Partz
senior tag
Pár napja pletyka szinten megy a neten, hogy az LGD bizonyos tv modelleknél és méretekben elhagyhatja a fehér sub-pixeleket, erről még nincs hivatalos infó.
Viszont monitor szegmensben egyre biztosabb, hogy lesz ilyen.
-
nfsu17
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nemrég vkinek egy áramtalanítás megoldotta a hdd gondját...nem pont ilyet
-
Roland861010
veterán
Helló,
Jött egy Lenovo Legion 7 laptop a családba, megpróbáltuk a kijelzőt megosztani egy Samsung S90D-re ami elsőre felismeri a laptopot majd fogja és eldobja a jelet.
Ugyan azon a Hálózaton vannak.Próbáltam hibrid módban, csak dGpuval és csak az integráltal de semmi.
A másik problema : hogy ugyan ez a TV még tegnap este hibátlanul kezelt egy külső meghajtót majd ma már semmi.
Hol látja hol nem.
Ha látja és megpróbálok kiválasztani egy tartalamat lefagy az egész.
A külső meghajtó 100%-os.Valakinek ötlete?
-
rainman72
nagyúr
Ha esetleg vki ebben gondolkodik
Elég jól kuponozható a Samu 55S85F oled.
Kosárba helyezés után levon 10% plus a tv besz.263e
Ha van 5% CRP kupon akkor 237e ha további 10%-os is akkor meg 214e.
A 77S85F 448e. -
vatomi
aktív tag
-
-
vatomi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy TCL Google tv-t, annyira megtetszett a rendszere, hogy az LG OLED55B23LA tévémet szeretném egy hasonlóan hibátlan, max 2-3 éves Google rendszerű 55-ös OLED tv-re cserélni, ha esetleg gondolkodik valaki a fordítottjában. Dolby Vision kompatibilitás alap.Köszi
-
hunspikey
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem elérhető azt írják. Nem kell remegni sajnos
-
Gicz
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Oledet fix CNN tartalommal ahogy ők csinálták beégetsz 30-as fényerőn is, csak nem lesz olyan durva mint az RTINGS teszten. 30-as fényerőn egy lcd az 10 év múlva kb olyna lesz mint újan. Félreértés ne essék imádom az oledet, a monitorom is az, de azért jobban kell vigyázni rá sajnos.
-
Gicz
addikt
válasz
Sundesz
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az LCD-knek általában az volt a baja náluk, hogy meghaltak a LED-ek. Mivel ők napi 20 órában max fényerőn tolták a tesztet, a hűtést meg nem erre méretezi valsz senki sem. ha normál fényerőn, pl 30/100-on mentek volna a tv-k valsz tized ennyi LCD-n haltak volna meg a ledek.
Főleg, hogy a hatásfokuk romlik ahogy egyre több áramot kapnak. PL elég lenne 1A 200 nithez, de 400 nithez nem 2A kell, hanem 3-4, így exponenciálisan több hőt termelnek kevés kis plusz fényerőért.
Van anyáméknak is LG LCD 2012-ből, edge lit, kb 30% fényerőn ment egész életében, van hogy "egész nap" és semmi baja.
-
KTTech
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Na ezt a videót kb. instant törölni kellene a YT-ról...
Az OLED nem Alfa/béta állapotú, sőt, igen kiforrt technológia, ami panelt tekintve a legkevesebb meghibásodási aránnyal rendelkezik - a beégés nem hiba, hanem inkább hibás/gondatlan felhasználás és ha ezt nézzük, a CRT-k hamarabb beégtek, sokkal kisebb fényerő mellett például - nem mintha az LCD nem tudna beégni, elég arra a néhány Samsung TV-re (IPS, VA) gondolok, meg a több 10 monitorra (IPS, TN), illetve iPad-re (IPS), ami a cégnél épp be van égve... (azokat nem számolom, aminek a háttérvilágítása adta fel).
-
Gicz
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Kár, hogy ilyen szar tartalmak kerülnek fel és több ezren like-olják, és hiánypótlónak minősítik a hozzászólásokban. Gyakorlatilag tanácsot végig nem is adott, csak elmondta, hogy nagyjából mi mire jó.
Szabványokról persze egyetlen szó sem esett. Sajna hulladék videó.
-
Ciccuka
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Ez a mai OLED technológia olyan Alpha/Beta állapotúnak tűnik még.
Kell még neki 10 év mire jó lesz, de addigra lehet lesz más technológia is a láthatáron.
Minden előnynek vannak hátrányai is mellette.Így állítsd be a tévét, hogy jó legyen a képe! Vagy ne rossz! Tippek-Trükkök, Tanácsok KÖZÉRTHETŐEN (A Dinamikus Kontraszt részével nem értek egyet)
Úgy próbálom beállítani, hogy az elvárásaimnak megfeleljen, de több opció hátrányban van a H6400-ben megszokotthoz számomra. Pár új ötletem már van, majd keresgélek megoldásokat még a problémákra.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Garancia. LG weboldalan keresztul jelentsd be.
-
KaksziLajos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy LG OLED55C21LA, amit 2023 októberében vásároltam az itteni ajánlásoknak is köszönhetően. 🙂
Pár hete előjött egy olyan hiba, egy függőleges csík van a képen, ahogy kutakodtam azért, mert ott nem világítanak az ledek.
Egyébként Emagról vettem, és 3 év garancia van rá, tehát még 2026.oktoberéig garanciás...
Járt már valaki így? Javítható esetleg?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor