Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így teljesít az új iPhone-ok processzora Geekbenchen
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
124425 - 124301
124425 - 124301 124300 - 124201 124200 - 124101 124100 - 124001 124000 - 123901 123900 - 123801 123800 - 123701 123700 - 123601 123600 - 123501 123500 - 123401 123400 - 123301 123300 - 123201 123200 - 123101 123100 - 123001 123000 - 122901 122900 - 122801 122800 - 122701 122700 - 122601 122600 - 122501 122500 - 122401 122400 - 122301 122300 - 122201 122200 - 122101 122100 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-03 13:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
veterán
Próbáltam, de egyenlőre nem sikerült.. Azért elég tré lenne ha nem tudnám használni a streaming szolgáltatókat emiatt..
-
Ati007
őstag
Akinek LG tévéje van.. Nekik sikerül az App áruházból alkalmazást telepíteni? Frissült a C5 tv-m és nem lehet az appokat sem frissíteni, sem újat telepíteni. Próbáltam már sok módszert: Áramtalanítottam, gyári beállításokat visszaállítottam, a felhasználói feltételekkel is babráltam, próbáltam mobilról a Thinq alkamzáson keresztül telepíteni, routert restartoltam stb stb.. De semmi. Egyedül a Netflix frissült,de az sem elsőre. A nappaliban van G3 tv-m, ott sem tudok alkalmazást telepíteni.. Sem Youtube, sem Apple tv, sem Disney.. semmit nem lehet telepíteni.. Mocskos idegesítő..
az uj webos után nekem is csinálta, állandóan dobta fel hogy frissítsem az alkalmazást de nem lehetett és a progi sem indult. Én a menüjében a memory care-nél a storage managerben töröltem az alkalmazásokat és utána engedte újra telepíteni.
-
Vhiktor
Topikgazda
Na szóval... Ez a darabosság nézhetetlenné (mondom nézhetetlenné) tette a tévézést az HBO-n. Nem ilyen kis riccenés-röccenés, hanem olyan, mintha minden második filmkocka hiányzott volna. (Volt már vagy 6 Sony tévém, de nem láttam még ilyet.) Egyébként néha előjött, néha nem, ugyanannál a filmnél is. (A háztartásban van 3 másik tv, egyiknél sincs ilyen probléma az HBO appon.) A MotionFlow akármilyen beállítására nem reagált. (Meg mindenféle egyéb beállításra sem.) Csináltam rendszerfrissítést, újraindítást, visszaállítást, HBO app törlést, ismételt letöltést, gyorsítótár törlést. A főpanel cserét meg nem én találtam ki, hanem a szerviz.
Lehet megtelt a memória es elkezdett szaggatni. Vagy egyszerűen vacak a jelenlegi fw.
-
Ferenczi Áko
veterán
Akinek LG tévéje van.. Nekik sikerül az App áruházból alkalmazást telepíteni? Frissült a C5 tv-m és nem lehet az appokat sem frissíteni, sem újat telepíteni. Próbáltam már sok módszert: Áramtalanítottam, gyári beállításokat visszaállítottam, a felhasználói feltételekkel is babráltam, próbáltam mobilról a Thinq alkamzáson keresztül telepíteni, routert restartoltam stb stb.. De semmi. Egyedül a Netflix frissült,de az sem elsőre. A nappaliban van G3 tv-m, ott sem tudok alkalmazást telepíteni.. Sem Youtube, sem Apple tv, sem Disney.. semmit nem lehet telepíteni.. Mocskos idegesítő..
-
newmoonlight
senior tag
-
b.
félisten
Na szóval... Ez a darabosság nézhetetlenné (mondom nézhetetlenné) tette a tévézést az HBO-n. Nem ilyen kis riccenés-röccenés, hanem olyan, mintha minden második filmkocka hiányzott volna. (Volt már vagy 6 Sony tévém, de nem láttam még ilyet.) Egyébként néha előjött, néha nem, ugyanannál a filmnél is. (A háztartásban van 3 másik tv, egyiknél sincs ilyen probléma az HBO appon.) A MotionFlow akármilyen beállítására nem reagált. (Meg mindenféle egyéb beállításra sem.) Csináltam rendszerfrissítést, újraindítást, visszaállítást, HBO app törlést, ismételt letöltést, gyorsítótár törlést. A főpanel cserét meg nem én találtam ki, hanem a szerviz.
ok, ez esetben akkor bocs a kommentért.

-
newmoonlight
senior tag
-
rainman72
nagyúr
-
b.
félisten
Tegnap kint volt a (garanciális) szerelő. (Főpanelt cserélt az HBO-s filmek időnkénti darabos mozgása miatt, de hiába, mert utána is csinálja.) Neki is mutattam ezt az 5mm-es "képpont-eltolást", azt mondta, teljesen rendben van.
Már csináltam frissítést, de tegnap óta nem tudok mert "a frissítési kiszolgáló ideiglenesen nem érhető el. Próbálja meg később. Hiba: (0005)"
na ez miatt fogja megszüntetni az LG egy idő után a szervíz hozzáállását. Komolyan ez miatt cseréltettél panelt?

-
blakey
titán
Tegnap kint volt a (garanciális) szerelő. (Főpanelt cserélt az HBO-s filmek időnkénti darabos mozgása miatt, de hiába, mert utána is csinálja.) Neki is mutattam ezt az 5mm-es "képpont-eltolást", azt mondta, teljesen rendben van.
Már csináltam frissítést, de tegnap óta nem tudok mert "a frissítési kiszolgáló ideiglenesen nem érhető el. Próbálja meg később. Hiba: (0005)"
Főpanelt cserélt az HBO-s filmek időnkénti darabos mozgása miatt, de hiába, mert utána is csinálja.
- ezt így olvasva elég amatőr, hiszen a probléma az, hogy nincs fps-váltás a TV-k saját rendszerében, tehát az alkalmazás, amit a TV-n futtatsz az fix 60Hz-en jelenik meg, hiába a forrás 23,976, 24.000, 25, 29,97 stb fps. Ennek következtében bizonyos darabos mozgás megfigyelhető, amire mindenki másképp érzékeny, van, akit nem zavar, mást meg ki lehet kergetni vele a házból, + ott vannak a különböző képjavítók, amik szintén okozhatnak problémát. HBO-s filmek időnkénti darabos mozgása miatt biztos, hogy nem cseréltettem volna a gyári panelt. -
Vhiktor
Topikgazda
A darabos mozgashoz semmi köze a panelnek.
-
newmoonlight
senior tag
-
Szabi020
tag
Sziasztok!
5 Évig egy QE50QN90B-t használtam monitornak. Váltottam QE55S90F-re.
Irgalmatlan kicsi a fényerő nagyobb peaknél számomra a korábbi Qled után. Ez miatt fakó is nekem. Nem tetszik. El is adtam. (Mivel filmet nem nézek rajta.)
Lg G5-G6-ot néztem helyette.
A kérdésem csupán, hogy megéri e a G6 ha nem számottevő a difi árban? Emelkedett itt valamit a fényerő még? Több tesztet is néztem, de 100%-ig nem tudom eldönteni mi a helyzet jelenleg ezzel kapcsolatban?Elvileg kevésbé tükrözödik is ami szintén nem egy hátrány. Meglepett, hogy az S90F-en semmi bevonat nincsen ez ellen míg a QN90B-n volt.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
lala666
őstag
Igen , behoztam kintről a kaputelefont (Samsung A56) 🤦.
Sejtettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi és alaves Neked is!

Én is inkább valami nyomódásra tippelnék inkább , olyan a folt mikor az LCD panel elkezd felhősödni. Garanciális a készülék, úgy hogy cseréltetem inkább.

-
roseA580
aktív tag
Mi lehet az a bekarikázott folt a TV kijelzőjén? Kb egy tenyérnyi méretű.
Most vettem le a fóliát róla, eddig a fólia alatt is látszódott, azt gondoltam , hogy a fólia foltos , vagy retkes , de levétel után is ott van.Szállitási sérülés!
Megnyomodott a kijelző, még a gyári csomagoláson belül is megsérülhet úgy, hogy a dobozán nem látszik semmi. -
alaves
addikt
Én is a glossy-t szeretem, de hát a vásárlók 99% meg a mattot szereti, ez van. Színek nem fakulnak, sehogy sem. 2026-os TV-k közül mindösszesen 1 db glossy QD-OLED típus van, a bravia 8 II.
-
alaves
addikt
Lehet hülyeséget mondok , vagy nem értem ha "70%-os etanollal v. izopropil alkohollal" törlöm , hogy lesz homogén utána?
Ez nem olyan jellegű folt , mintha hozzá értek volna. Ez a fólia alatt is ott volt. 
Sok minden lehet, pl. fóliát levették, majd visszatették,vagy fóliaragacs elváltozás, stb. Ha külső oldali valami más anyag miatt van, akkor ezek megoldják. Ha belső oldali rétegprobléma, akkor kijelzőcsere.
-
YxVs
senior tag
A matt bevonat miatt nem fakulnak a színek? Mintha valamelyik tesztben olvastam is volna a hátrányai között, hogy "mute"-olja a színeket.
Inkább glossy párti vagyok, nem nagyon tudok megbékélni ezzel a matt bevonattal...
Amúgy meg tényleg jó lenne ez a 77S90H. -
WhiteWalker
nagyúr
Lehet hülyeséget mondok , vagy nem értem ha "70%-os etanollal v. izopropil alkohollal" törlöm , hogy lesz homogén utána?
Ez nem olyan jellegű folt , mintha hozzá értek volna. Ez a fólia alatt is ott volt. 
-
alaves
addikt
Most vettem le a fóliát róla, eddig a fólia alatt is látszódott, azt gondoltam , hogy a fólia foltos , vagy retkes , de levétel után is ott van.70%-os etanollal v. izopropil alkohollal próbálnám. Ha nem lesz homogén utána sem akkor valószínű polarizációs réteg hiba, kijelzőcsere.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
lala666
őstag
Most vettem le a fóliát róla, eddig a fólia alatt is látszódott, azt gondoltam , hogy a fólia foltos , vagy retkes , de levétel után is ott van.Kaputelefonnal szoktál fotózni?
Ez nagyon rossz fotó. Távolabbról kicsit és éles fotót kellene feltenni. -
WhiteWalker
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
rankesz
veterán
Van valahol egy lista hogy mekkora panel qd oled és melyik woled?
Igaz egy darabig nem fenyeget a vásárlás veszélye, az áprilisi elektro hétvégén csiptem meg egy 65s95f-t... -
Atomgeszi
nagyúr
Szia!
Tudtommal, ha le van tiltva az LG-ben az automatikus frissítés, akkor ugyan nem teszi fel magától, de egyre gyakrabban, aztán kb. minden bekapcsolásnál rákérdez, hogy akarod-e telepíteni. Családi használat mellett, ezt könnyű egyszer véletlenül elindítani.
Én az alábbi url-eket tiltottam az Asus routerremben:
Beállítások > Tűzfal > URL-szűrő
snu.lge.com
su.lge.com
cdpsvc.lgtvcommon.com
Több ilyen tiltó url lista is kering a neten, de egyik se ugyan az
Nekem eddig bő egy éve ez bevált, mást nem tilt le, pl. app-ok ugyan úgy frissülnek.
Viszont a te belső hálózatodba nem tudom milyen eszközön hogy lehet / vagy nem lehet ezt beállítani.Köszi, megpróbálom megkeresni az Archer X20 beállításain belül, mert a Technicolor-ban nem lehet ilyet állítani sehol.

Igen sajnos, én is régebben véletlenül nyomtam rá.
Ráadásul hiába van levéve a fényerő, azt az ablakot úgy dobja be, mint valami reflektor és, ha éppen valamit nyomnál a menüben másra, akkor simán rákattintasz.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
alaves
addikt
-
alaves
addikt
Üdv mindenkinek. 2,5 éves LG 65C31LA egyrészt a Web OS-26 Frissítése a wifit nekem is hazavágta. Másrészt a Yettel -tv app sem működik a frissítés óta!!! Az LG nek jeleztem tudnak róla ..... Viszont elkezdett "rohadni" azaz pixel hibás lenni. A bal oldalon szélen végig. Minden színnél fekete kihalt1-2 pixel sorok vanakk függőlegesen
Ebből panelcsere kell hogy legyen !? Jól gondolom? 2027.03.-hóig garanciális.
Egyértelműen kijelzőcsere, beszereléstől számított 2 év gyári garanciával.
-
rainman72
nagyúr
65S90H 510e
Esett sokat az ára.
-
lajbii
tag
Üdv mindenkinek. 2,5 éves LG 65C31LA egyrészt a Web OS-26 Frissítése a wifit nekem is hazavágta. Másrészt a Yettel -tv app sem működik a frissítés óta!!! Az LG nek jeleztem tudnak róla ..... Viszont elkezdett "rohadni" azaz pixel hibás lenni. A bal oldalon szélen végig. Minden színnél fekete kihalt1-2 pixel sorok vanakk függőlegesen
Ebből panelcsere kell hogy legyen !? Jól gondolom? 2027.03.-hóig garanciális.
-
junkpod
nagyúr
Nagyon szépen köszi a részletes választ!
A bal oldali inaktív sáv tényleg amiatt volt, amit mondtál. (Simán "képpont eltolás" a neve a menüben.) A kérdés most már az, hogy ezt kikapcsolva beégnek-e a logók a panelbe.
Ezt a darabos mozgást nem lehet megszokni. Élvezhetetlen így a film. (És sajnos tényleg nem reagál semmilyen MotionFlow-módosításra a kép.)
Viszont. Az, hogy lehet, hogy (ahogy lent írtam is) ugyanaz a film egyszer darabos, egyszer meg nem?
(Megpróbálok találni itt egy K55XR80 tulajt, hátha talált valami beállítási lehetőséget erre, ami nekem elkerülte a figyelmemet.)
Én még nem tapasztaltam 5mm-es pixel eltolast. Amúgy szoftvert frissitettel már?
-
b.
félisten
Ezt megnézném hogy hang írja át azt amikor egyedül vagyok előtte, de egyszer csak eszembe jut, hogy fasírtot ettem főtt tojással babfőzelékkel és rányomtam egy liter eperkrém levest is - és emelkedik a takaró. Na azt kiküldheti a tetves vágottszeműeknek - elemezgethetik, hogy vajon egy zsiráf a tulaja a fostos tv-jüknek vagy mi?

-
IntelKiller7
nagyúr
Azzal nálam nincs baj. De nem értem ezt a wifi eldobálást. Vagy fel se csatlakozik rá, vagy random eldobja 2-5 perc után első indítás után..
Vicc.Ügyfélszolgálat is hív, nem láttam. Próbálnám visszahívni őket, erre ezen a számon nem fogadnak hívást. De jó.
Áprilisig csak ideérnek.
-
alaves
addikt
Sagemcom beáll.: 192.168.1.1 > Access Control > Parental Control > URL filter
(F@st 5670, az újabbakon lehet hogy más az útvonal) -
eL Geri
őstag
Szia!
Tudtommal, ha le van tiltva az LG-ben az automatikus frissítés, akkor ugyan nem teszi fel magától, de egyre gyakrabban, aztán kb. minden bekapcsolásnál rákérdez, hogy akarod-e telepíteni. Családi használat mellett, ezt könnyű egyszer véletlenül elindítani.
Én az alábbi url-eket tiltottam az Asus routerremben:
Beállítások > Tűzfal > URL-szűrő
snu.lge.com
su.lge.com
cdpsvc.lgtvcommon.com
Több ilyen tiltó url lista is kering a neten, de egyik se ugyan az
Nekem eddig bő egy éve ez bevált, mást nem tilt le, pl. app-ok ugyan úgy frissülnek.
Viszont a te belső hálózatodba nem tudom milyen eszközön hogy lehet / vagy nem lehet ezt beállítani. -
alaves
addikt
-
Geth
veterán
Csatlakoztam az oled táborhoz, nyáron a tp vision-nel levelezve sikerült a mediamarkton keresztül házhoz szállíttatni egy darab Philips 65OLED950-et, meglepődtem, hogy sikerült megoldani.
Projectivy launcher, Kodi (Jellyfin kliensként) és SmartTube lakik rajta. Bejövős az erősebb soc, minden pöccre megy. -
hunspikey
őstag
Valaki árulja el nekem g3-on vagy szerintem akár g6-ig bezárólag, mégis melyik az az SDR video mód ahol lehet a videótartományt állítani?
-
hunspikey
őstag
Ez egy nagyon általános videó volt, pár példával. Az LG nél ez szélsőséges. hangátiratot készít abból amit beszélsz és webkamera használattal is viszzaél nem is akár hogyan, kimelemzi a környezetet amit lát hálózat nélkül is rögzít....
Ez nem egy egyszerű adatgyüjtés a streaming szokásaidról,érdmes megnézni a videót.
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.Ezt megnézném hogy hang írja át azt amikor egyedül vagyok előtte, de egyszer csak eszembe jut, hogy fasírtot ettem főtt tojással babfőzelékkel és rányomtam egy liter eperkrém levest is - és emelkedik a takaró. Na azt kiküldheti a tetves vágottszeműeknek - elemezgethetik, hogy vajon egy zsiráf a tulaja a fostos tv-jüknek vagy mi?
-
rainman72
nagyúr
Hello!
Jelenleg LG b7 55 oled 2017-es tvm van, csak szeretném lecserélni egy 77" oledre.
LG OLED AI OLED77B53LA mit gondoltok? Tavalyi model, de most jó áron van. Vagy inkább csak C sorozatot nézem? vagy az idei B model is benézhet 480k allá?
PS5 és esti filmezés leginkább. Nem annyira világos a napalim.Nekem 65s B5 van 300 volt a 77s ára is jó.
Nagyon fényes helyre nem jó de teljesen korrekt képe van.
C2-t láttam előtte ahhoz hasonló C5-t még nem de biztos alatta lesz főleg hdr-ben. -
Bestspiler7
tag
Hello!
Jelenleg LG b7 55 oled 2017-es tvm van, csak szeretném lecserélni egy 77" oledre.
LG OLED AI OLED77B53LA mit gondoltok? Tavalyi model, de most jó áron van. Vagy inkább csak C sorozatot nézem? vagy az idei B model is benézhet 480k allá?
PS5 és esti filmezés leginkább. Nem annyira világos a napalim. -
Lackó1984
tag
LG nem frissít automatikusan, ha ki van kapcsolva ez a funkció.
Az a TCL, amire te gondolsz. Az akkor is frissít, ha nem akarod. -
Gardaai
senior tag
Még mindig aktuális sajnos.
Bárki, bármilyen beállítást (akár szerviz menüben) tud javasolni amit kipróbálhatok hogy enyhébb legyen a dolog?
Már sokkal jobb mint korábban, de még mindig érzem, hogy iszonyatosan fárad a szemem és ez ha nem is teljes értékű szédülést, de kótyagosnak érzem a fejem akár pár perc után is.
Próbáltam már 0 fényerőn is, egy nagyon picit talán jobb, de akkor meg (elvileg nincs PWM) mégis azt érzem mintha villogna a kép. Akármit állítok nem nagyon érzek különbséget.
Lassan 1 hónapja próbálom megszokni, de úgy néz ki nem fog sikerülni. Feleségemnek elmondása szerint már egyáltalán nincs semmi baja.
Olyan megoldást, hogy rakjak a TV mögé fényt és hasonlók, nem jöhetnek szóba. Ha eddig nem kellett kompromisszumot kötnöm, nem egy jóval drágább, csúcs TV-nél fogok.Ez a jelenség a QD-OLED működési elvéből kifolyólag van? Ha vennék egy WOLED-et, akkor elvileg megoldaná a gondot? Vagy a Samsung szoftvere csinál valamit a panellal amire érzékeny vagyok és mondjuk QD-OLED más gyártótól működhet?
Ha mindenképpen csak WOLED jöhet szóba, akkor az újabb LG-k vagy éppen a Samsung 2026-os modelljei mennyire lenne visszalépés a QD-OLED-hez képest? Fényerőből nagyjából egy max 20%-os tudnék engedni, mert szeretem ha fényes a kijelző, hibába a korom sötét szoba. (Mielőtt mondjátok hogy ez a baj, az előző LED TV-met ugyanekkora fényerőn használtam és nem is tudtam hogy ilyen probléma létezik, amíg nem lett OLED-em.)Kicsi AI-ztam. Azt ajánlotta, hogy vegyek Sony LED TV-t, mert a kontraszt vetekszik az OLED-el. Ez mennyire van így a csúcs LED TV-knél? Kicsit furcsállom, mert gondolom azért kontrasztosabb az OLED, mert egyes helyeken (pl. világos pulóver, azon egy sötét minta) nem direktbe világítja hátulról ezért sokkal jobban ki tud jönni a nagyon világos és a nagyon sötét közötti különbség.
Az hogy tökéletes fekete, annyira nem fogott meg, mert nagyon kevés anyag van ahol úgy valóban azt mondtam hogy milyen jó hogy fekete a fekete. Mivel magasabb fényerőn használom mint az átlag, ezért pl. a felirat ugyanúgy kicsit fényszennyez, mint LED TV-nél a blooming, tehát annyira ez sem szempont. Az egyetlen dolog ami miatt azt mondtam váltok (azon kívül hogy fater nagyon akarta a régi TV-met) hogy kontrasztosabb volt a kép. Ha marad egy kis blooming, de a valahogy a kontraszt szinte azonos egy csúcs LED TV-nél, akkor szerintem nem szórakozom az OLED-el tovább. Így is napi 10-12+ órát ülök a gépnél, ha befekszek lazítani, nem akarom még tovább kínozni a szemem és arra figyeljek hogy megint kavarog a fejem.Kis update:
Mai napig nem tudtam megszokni. Állítgattam mindent, majd végül hozzányúltam a kontraszthoz. Úgy néz ki ez lesz a ludas.
20/50 kontraszt szinte semmit nem érzek.
22/50 anyag függő, 26-28/50 pedig már kezdem érezni a fejem. Feljebb esélytelen, azonnal kikészít.
Próbálom szoktatni magam, de szerintem ez nem fog változni.
Aki hasonló problémával küzd, az nézzen rá a kontraszt csúszkára. Se háttérfény, se kislámpa mellettem, semmi nem segít, csak ha lehúzom a kontrasztot.
Még kékfényszűrős, dioptriás szemüveget is csináltattam, hátha amiatt erőlködik a szemem. Anyag függően jobb volt, de ameddig le nem húztam a kontrasztot egy filmet/sorozatot sem tudtam úgy igazán élvezni..Rengeteget olvastam, ide is írtam, ezt a konkrét "próbát" valahogy senki nem ajánlotta. Bár velem valahogy mindig a végletek történnek, ami az emberek kb. 5%-ával.
Szóval van egy OLED TV-m aminek a kontrasztjának a felét sem használom ki.
Így nagyon hasonló képe van mint az előző QLED TV-mnek, de legalább a fekete az fekete. Hogy csak ez megért-e 250-300e. Ft-ot..? Mindegy, fater örül a régi TV-mnek.
Mondjuk mindig is utáltam a vivid kijelzőket, sosem volt vele bajom, csak személyes preferencia volt. Most úgy néz ki, nem is nagyon maradt választásom. Bár ezt nem mondtam volna vividnek a többi beállítás mellett. Így kicsit eltűnt a wow faktor, szóval kicsit sajnálom, de ez van.. -
Atomgeszi
nagyúr
Persze, ha közben magától le nem frissített, ki van kapcsolva aaz automatikus frissítés, de gondolom ennél nem számít, mert agresszívan fel fogja tolni a következő bekapcsoláskor
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Telekom Sagemcom routeren le lehet tiltani valahogy az LG frissítési elérését, vagy hol oldjátok meg?
-
Lackó1984
tag
Webos menüben van lehetőség törölni a megtekintési előzmények adatait, de hálózati kapcsolat kell hozzá!

Támogatás - adatvédelemnél -
ricshard444
veterán
-
Pro Koryak
addikt
-
envagyok
veterán
Na lesznek olcsó lg oledek a használtpiacon
Mondjuk pár hónapja sikerült venni egy HDR 77 colos samsung s90-est 400k-ért emagról, azzal nehéz versenyezni még használtan is, előtte lg55 colos ívelt 3d volt/van, az remélem nem kémkedik, kémkedett.Sok sok éve nem voltam moziban, de kíváncsi volt rá a gyerek, hogy mi is az, elvittem cinemacitybe 4dx-es vetítésre.
Megmondom őszintén, ilyen fos minőséget rég láttam.
A fekete az szürke, a dinamika nulla, a képélesség homályos, ráadásul fekete háttérnél a világos kontrasztos tárgyak körül olyan fényglória volt, amilyet még sose láttam. Nem tudom, hogy ez általános, vagy csak kifogtunk valami rossz termet, vetítőt. 9000ft volt a két jegy. Azt hiszem elengedem a mozi kezét. -
Szoke1982
őstag
-
ETOM
addikt
Sziasztok!
Lg C4 webOS26 frissítés óta ha megnyomom a menü gombot ⚙️ abban pillanatban a bal felső sarokban egy pillanatra megjelenik egy fehér pont, ez most ilyen másnak is, vagy ez valami kezdődő pixel hiba lenne? Bár kétlem, mert csak akkor jelentkezik, ha éppen indítom a menüt, vagy gamebar-t, stb. (Mint egy visszajelző led lenne kb.) Gondoltam megkérdezem ez normális, és nálatok is ilyen? Vagy itt valami hiba lett? Köszi előre is! (Amúgy YouTube -on nézegettem, ott nem láttam semmi ilyesmit.)Nálam azt hiszem igen. C5 42"
-
Aurig@
őstag
A kulso eszkoz sem ment meg, mert azt is figyeli.
Egy médialejátszót, net nélkül, kamera és mikrofon nélkül, házimozi erősítőn keresztül? Kinek küldené el és hogyan?
Na, ez érdekes lenne! -
Vhiktor
Topikgazda
Azzal nem árt tisztában lenni,hogy ha okos eszközre van szükséged azt hogy használod, hogy engeded át a tűzfalon és a hálózaton. Nekem a shield is csinálja alapból, csak hogy szerencsére van mód benne ezt nagy mértékben lekorlátozni.
Így működik az ACR , ez nem újdonság.
Ami durva az,amikor az ACR túlmutat azon,amire való és az LG-nél erősen túlmutat, pl rácsatlakoztatott webkamerán át feltérképezi a személyes teredet és információkat juttat ki a bútorokról,sőt még anyagilag is besorol ez alapján és ha offline az LG TV-d akkor folyamatosan UpNp M-SEARCH kérésekkel bombázza az összes online wifi eszközt,a kompatibilis eszközök válaszolnak identitásukkal, képességeikkel és URL-címeikkel, ahol részletesebb szolgáltatásleírások kérhetők le.
Ez azt jelenti, hogy egy LG televizió képes tanulni a médiaszerverekről, számítógépekről, routerekről, hangszórókról, okosotthoni eszközökről a szolgáltatódról, és bármi másról, ami UPnP felfedezési kérésekre válaszol. OFFLINE és amikor a kis LG tv bekerül egy szervízbe a kis memóriájában folyamatosan ott van az össze általad használt okos eszköz típusa és egy csomó adat róla, és ott rácsatlakoztatják egyből frissítésre stb stb.. Egyáltalán nem mentesíti őket az alól ami valójában az ACR eredeti fukciója és az amit ők ez mögé betettek.
Szóval nagyon hibás gondolkodás ezt elfogadni úgy,hogy a többi gyártó is ezt csinálja. Nem,az ACR nek vannak lépcsői és fokozatai. Ez több annál. Majd ki fog derülni mennyire lesz megengedő ezzel több ország vagy épp az EU és majd ki fog derülni hogy a többi gyártó mennyire mélyen csinálta ezt.
pl TCL és Samsung ezen már átesett és az adatgyűjtésük sokkal korlátozottabb ,egyfajta nomrál ACR nek tekinthető mint az LG-nél.
Gyanítom a többi gyártó is roham léptekben most fog kitolni frissítéseket , hamarosan a Sony,Philips stb egy két napon belül kidob valamit..
Ajánlom figyelmetekbe a Reddit ezen szálait.Hat ez van akkor amikor sírnak hogy nem eleg okos az okos tv, miert nem tud kávét főzni, aztán a végén visszanyal a fagyi
Ai-al es egyeb kamu featurokkel lehet eladni a tvt, hat tessék. -
Szoke1982
őstag
Sziasztok!
Lg C4 webOS26 frissítés óta ha megnyomom a menü gombot ⚙️ abban pillanatban a bal felső sarokban egy pillanatra megjelenik egy fehér pont, ez most ilyen másnak is, vagy ez valami kezdődő pixel hiba lenne? Bár kétlem, mert csak akkor jelentkezik, ha éppen indítom a menüt, vagy gamebar-t, stb. (Mint egy visszajelző led lenne kb.) Gondoltam megkérdezem ez normális, és nálatok is ilyen? Vagy itt valami hiba lett? Köszi előre is! (Amúgy YouTube -on nézegettem, ott nem láttam semmi ilyesmit.) -
Laraxior
titán
Valakinek van 77-83 colos tv asztalon ? Ha igen milyenen ?
Falra nem szeretném fúrni, mert nem bízom benne, de komódot pedig nem találok ami Soundbar mellett mélységre és / vagy teherbírásra jó lenne.
Ahogy számoltam kb 45 centi mély lenne ideális, súlyban meg kb 35 kg+Nekem ilyen ikeás brimnes nevű izén van.
-
b.
félisten
Azzal nem árt tisztában lenni,hogy ha okos eszközre van szükséged azt hogy használod, hogy engeded át a tűzfalon és a hálózaton. Nekem a shield is csinálja alapból, csak hogy szerencsére van mód benne ezt nagy mértékben lekorlátozni.
Így működik az ACR , ez nem újdonság.
Ami durva az,amikor az ACR túlmutat azon,amire való és az LG-nél erősen túlmutat, pl rácsatlakoztatott webkamerán át feltérképezi a személyes teredet és információkat juttat ki a bútorokról,sőt még anyagilag is besorol ez alapján és ha offline az LG TV-d akkor folyamatosan UpNp M-SEARCH kérésekkel bombázza az összes online wifi eszközt,a kompatibilis eszközök válaszolnak identitásukkal, képességeikkel és URL-címeikkel, ahol részletesebb szolgáltatásleírások kérhetők le.
Ez azt jelenti, hogy egy LG televizió képes tanulni a médiaszerverekről, számítógépekről, routerekről, hangszórókról, okosotthoni eszközökről a szolgáltatódról, és bármi másról, ami UPnP felfedezési kérésekre válaszol. OFFLINE és amikor a kis LG tv bekerül egy szervízbe a kis memóriájában folyamatosan ott van az össze általad használt okos eszköz típusa és egy csomó adat róla, és ott rácsatlakoztatják egyből frissítésre stb stb.. Egyáltalán nem mentesíti őket az alól ami valójában az ACR eredeti fukciója és az amit ők ez mögé betettek.
Szóval nagyon hibás gondolkodás ezt elfogadni úgy,hogy a többi gyártó is ezt csinálja. Nem,az ACR nek vannak lépcsői és fokozatai. Ez több annál. Majd ki fog derülni mennyire lesz megengedő ezzel több ország vagy épp az EU és majd ki fog derülni hogy a többi gyártó mennyire mélyen csinálta ezt.
pl TCL és Samsung ezen már átesett és az adatgyűjtésük sokkal korlátozottabb ,egyfajta nomrál ACR nek tekinthető mint az LG-nél.
Gyanítom a többi gyártó is roham léptekben most fog kitolni frissítéseket , hamarosan a Sony,Philips stb egy két napon belül kidob valamit..
Ajánlom figyelmetekbe a Reddit ezen szálait. -
b.
félisten
Amióta van asszisztens, valamint a szolgáltatók preferencia alapján tesznek ajánlást, azóta minden erre képes eszközön készülnek átíratok, nem most kezdődött, hanem több, mint 10 éve. Ha okos eszközre van szükséged, akkor ezzel nem árt tisztában lenni. Mindegyik gyártó hasonlóan kezeli, bármelyik, bármikor lebukhat, most az LG van ebben a helyzetben. A külső lejátszó, erősítő, mindegy, hogy mi, ugyanezt csinálja, ez a "szép, új okos világ".
-
-
patrikcoc
senior tag
Miota feltettem az uj webos-t a C3 oledre egy rakas fos a tv.
eldobalja a wifi jelet random. Most pl a youtube se nyilik meg. “Kerjuk ellenorizze az ido beallitasait” majd kilep. Automatara van allitva…es meg sorolhatnam…
Nálam a CEC-t sikerült tönkrevágnia C4-en, csomószor nem kapcsol be a soundbar a TV-vel, vagy ha bekapcsol nem lehet vezérelni... Factory reset se oldotta meg.
-
ricshard444
veterán
Valakinek van 77-83 colos tv asztalon ? Ha igen milyenen ?
Falra nem szeretném fúrni, mert nem bízom benne, de komódot pedig nem találok ami Soundbar mellett mélységre és / vagy teherbírásra jó lenne.
Ahogy számoltam kb 45 centi mély lenne ideális, súlyban meg kb 35 kg+ -
MaxxDamage
félisten
Én még fényerő energia takarékos módot sem tudom állítani....
Azt írja, ez a funkció most nem elérhető...
Toltam most egy Áruházi mód, majd Otthoni mód és jó is lett.
Beakadt valami, de nagyon!
-
MaxxDamage
félisten
eldobalja a wifi jelet random. Most pl a youtube se nyilik meg. “Kerjuk ellenorizze az ido beallitasait” majd kilep. Automatara van allitva…es meg sorolhatnam…
Én még fényerő energia takarékos módot sem tudom állítani....
Azt írja, ez a funkció most nem elérhető...
-
IntelKiller7
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
Nem is hallottam, olvastam. 🤔
De ez az Update egy katasztrófa lett...ilyen még nem fordult elő, de rég csak LG-t használok.
Említett problémára van biztos megoldás? -
eL Geri
őstag
A vicc az egészben, hogy a megfigyelésen kívül én még azt is sajnálom az ilyen eszközökben, hogy erre fordítanak processzor időt, áramot…
-
KTTech
veterán
Ez egy nagyon általános videó volt, pár példával. Az LG nél ez szélsőséges. hangátiratot készít abból amit beszélsz és webkamera használattal is viszzaél nem is akár hogyan, kimelemzi a környezetet amit lát hálózat nélkül is rögzít....
Ez nem egy egyszerű adatgyüjtés a streaming szokásaidról,érdmes megnézni a videót.
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.Még szép, hogy hangátiratot készít, nem pedig egy hangfile-t tölt fel... A Samsung pont ugyanúgy feltérképezi a hálózatot és minden eszközt, csak példának. Vagy a Sony szintén.
A legtöbb külső eszköz pont ugyanezt csinálja, ha csak nem valami nagyon buta eszköz, erős korlátozásokkal.
-
LurkerSheik
senior tag
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.A tizen, a google tv, vidaa, is csinàlja a roku a legdurvább.
ebben a képernyő tartalom elemzésben mindenki benne van a célzott hirdetések végett.Az adatvédelem nem bagatel de csakis az LG-re behisztizni öntökönszúrás ha azt a rendszert szereted.
LG-ben ki kell kapcsolni a live plus-t meg a viewing info servicest pl.
A samsung ugyanúgy térképezi a hálózati eszközöket, nézi a könyezetet, pl van daily briefing mikor elmegyek reggel előtte bekapcsol az aktuális hírekkel mint egy háttérkép stb. -
blakey
titán
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.Amióta van asszisztens, valamint a szolgáltatók preferencia alapján tesznek ajánlást, azóta minden erre képes eszközön készülnek átíratok, nem most kezdődött, hanem több, mint 10 éve. Ha okos eszközre van szükséged, akkor ezzel nem árt tisztában lenni. Mindegyik gyártó hasonlóan kezeli, bármelyik, bármikor lebukhat, most az LG van ebben a helyzetben. A külső lejátszó, erősítő, mindegy, hogy mi, ugyanezt csinálja, ez a "szép, új okos világ".
-
rottenbull
őstag
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.A kulso eszkoz sem ment meg, mert azt is figyeli.
-
Lackó1984
tag
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok.Várom, hogy a többi nagy TV gyártóról is kiderüljön ugyanez.
-
b.
félisten
[link]
Én külsö eszközt használok,a Tv kizárólag kijelző, semmi több.Ez mellett érveltem mindíg és ezután is fogok. -
Laraxior
titán
-
Vhiktor
Topikgazda
-
b.
félisten
(LG 55C4) Jött új szoftver a Tévére és most a beállítások fele nem elérhető.
Nagyon felb*szta az agyam!
Mondom hátha "használat felügyelete" alatt a "módbeállítások" és "zárak vezérlése" ami be van kapcsolva. Azt kell OFF-ba tenni, hogy elérhető legyen a beállítások többsége? Vagy mit kavart be ez az új szoftver?
Nagy a balhé most az LG-nél a kémbotrány miatt, szerintem kapkodnak mindent kiiktatni.Rámehet a gagyájuk a perre. Én is eladom a C2-t, menjenek a fenébe.
-
MaxxDamage
félisten
(LG 55C4) Jött új szoftver a Tévére és most a beállítások fele nem elérhető.
Nagyon felb*szta az agyam!
Mondom hátha "használat felügyelete" alatt a "módbeállítások" és "zárak vezérlése" ami be van kapcsolva. Azt kell OFF-ba tenni, hogy elérhető legyen a beállítások többsége? Vagy mit kavart be ez az új szoftver?
-
matebabaja
tag
Elvileg ennyi a különbség....aztán kitudja
[link] -
rainman72
nagyúr
ez 42C5ELB
Attól még ugyan úgy C5 ez is nem lesz más képe a táv. eltérő esetleg.
-
matebabaja
tag
-
matebabaja
tag
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok! Kinéztem egy 42-es C5-t amit monitornak használnék íróasztalnál , legfőképp játékra de netezésre, munkára is. Egy 5080 és egy PS5 Pro-n menne a gaming.Viszont már nem kapni egyik boltban sem a C5-t ekkora méretben. Rábukkantam a C6-ra. Vki használ ilyet? Mi a véleményetek? vagy várható még c5?
Lg.com még volna meg MM is.
Mit néztél
-
matebabaja
tag
Sziasztok! Kinéztem egy 42-es C5-t amit monitornak használnék íróasztalnál , legfőképp játékra de netezésre, munkára is. Egy 5080 és egy PS5 Pro-n menne a gaming.Viszont már nem kapni egyik boltban sem a C5-t ekkora méretben. Rábukkantam a C6-ra. Vki használ ilyet? Mi a véleményetek? vagy várható még c5?
-
gyuromoj
veterán
EMAG multi ajánlatok:
Philips 65oled820 - 425k plusz szállitás
Samsung 65s90f - 425k plusz szállitás -
rottenbull
őstag
Mult penteken megrendeltem a 65-s S95H-t. Ma jott meg. Talpat felszerelni es beuzemelni semmiseg volt. Az elozo CX-hez kepest megvaltas. Az en nappalimban ez a matt bevonat es a fenyero hatalmas elvezetbeli kulonbseget nyujt.
-
hatos66
csendes tag
Yettel válasza :
Sajnos jelenleg központi hiba van, folyamatban van a javítása, elnézést kérünk a kellemetlenségért. Szíves türelmedet kérnénk a probléma javításáig. 🥺 Érdemes böngészőből megnyitni a felületet átmeneti megoldásként a TV-n. -
hatos66
csendes tag
-
consono
nagyúr
-
hatos66
csendes tag
Szia ! Én is így jártam. Reset után sem megy sajnos . Beszéltem egy hölggyel a szervízből , azt ajánlotta, hogy jelentsem be.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
máyköl
veterán
77C5 -höz van bevált fali konzol?
Eddig a 65" OLED -hez egy Maclean MC-804 volt, de ha jól látom, ez 77" -re már nem jó.Beton/tégla falba menne.
-
Semin
őstag
Én azt nem értem, de naiv vagyok, hogy miért dolgoznak ennyit a lehallgatásunkon és a képernyő figyelésünkön?
Ennyit érnének a célzott hirdetések? És milyen hirdetések? Mert én pl. a tv saját menüjében kikapcsoltam a főképernyő reklámjait és én nem látok semmi reklámot így az LG-n keresztül.Vagy valami nemzeteken átívelő nemzetbiztonsági konspirációt kell belelátni?
Ah semmi konspiráció nincs ebben, csak pénz. Az adataid, preferenciáid, érdeklődési köröd kiárusítása. Lehetett benne termék fejlesztési cél is, de ha nekem ilyen TV-m lenne a fenti videó alapján az többet nem kapna netet, ahogy azt a cikk is javasolja.
Ilyesztően könnyű aktiválni a mikrofont és a kamerát, akár szenzitív pl. pénzügyi adatok eltulajdonítása céljából...
-
máyköl
veterán
-
eL Geri
őstag
Én azt nem értem, de naiv vagyok, hogy miért dolgoznak ennyit a lehallgatásunkon és a képernyő figyelésünkön?
Ennyit érnének a célzott hirdetések? És milyen hirdetések? Mert én pl. a tv saját menüjében kikapcsoltam a főképernyő reklámjait és én nem látok semmi reklámot így az LG-n keresztül.Vagy valami nemzeteken átívelő nemzetbiztonsági konspirációt kell belelátni?
-
KTTech
veterán
Ezért van törölve a telóról, minden, ami AI, a tévét pedig még sosem kötöttem netre az elmúlt 12 év alatt.
Úgy használjuk, mint egy monitort. Csak megjelenítés, semmi más.
Kémkedjen, ha tud.
Black Friday környékén tervezünk új tévét venni, az sem fog netet látni, nem csak e miatt, hanem mert nincs rá szükségünk.
Csak egy 7.1.2 Onkyo házimozi erősítő van rákötve, más nincs.Nálam online a TV, mert használok streaminget (YT, Disney+, Netflix mindhárom premium) és egyszerűbb a TV-n (meg gyorsabb), mint a Shield-en... a FW frissítések meg nagyon jól tudnak jönni (bár az offline is megy).
Mondjuk lassan monitorként sem fognak működni a TV-k, ha nincsenek accounthoz kötve... -
IntelKiller7
nagyúr
multkor az LG oldalan adtam le hibajegyet a panel cserere, de meg nem tortent semmi azota. Ez mennyi ido alltalaban mire felhivnak meg stb?
Ma hivtak, hogy latjak a hibajegyet. Aktualis meg a javitas? Mondom igen. Oke, akkor majd hivnak. Hello.
getz…
-
Aurig@
őstag
Ezért van törölve a telóról, minden, ami AI, a tévét pedig még sosem kötöttem netre az elmúlt 12 év alatt.
Úgy használjuk, mint egy monitort. Csak megjelenítés, semmi más.
Kémkedjen, ha tud.
Black Friday környékén tervezünk új tévét venni, az sem fog netet látni, nem csak e miatt, hanem mert nincs rá szükségünk.
Csak egy 7.1.2 Onkyo házimozi erősítő van rákötve, más nincs. -
b.
félisten
Köszönöm mindenkinek a helpet!
77C5 -re esett a választás. (MM 599e)Megjártam több Media Markt -ot is tegnap, de sehol sem szerettek volna segíteni, mondván az összeset eladták, egész biztosan nincs belőle több az MM hálózatában, ne is keressem már.
Tettem egy utolsó próbálkozást a Duna Pláza MM -ban, ahol rendes volt az eladó, és elkezdte bújni a rendszerüket, mint kiderült, Békéscsabán még van 1db bontatlan, sehol máshol nincsen több. Sikerült is lefoglalni, kifizetni, házhoz szállítják onnan néhány napon belül.
Ajánlott rá biztosítást, a Media Markt biztosító partnere a squaretrade. Van valakinek tapasztalata MM -ban kötött biztosítással/kiegészített garanciával? Nem volt időm átnézni a feltételeket, de azt mondták bármikor lemondható, és kiterjed mindenre.
2.400huf/hó.Köszönöm
Teljesen jól működik náluk a biztoítás, nincs gond vele. Telefonokra szoktuk kötni, volt amikor szükség volt rá mert leesett, gond nélkül ment minden.
jól döntöttél a C5-tel ennyiért remek vétel ekkora méretben.Sok örömöt benne! -
KTTech
veterán
LGE Spyware Gamer Nexus insetigation, es notebookcheck osszefoglaloja errol.
Ez egyre durvabb...Ahol Ai van használatban bármire, az állandóan kommunikálni fog, mindenről, máskülönben nem működik...a hangfelismerés szintén online, az AI sokkal pontosabb, mint a korábbi megoldás (amire fallback-elnek ha offline a TV).
-
moven
tag
Hi! Van egz C2 65, tobb mint 3 eves, de van meg rajta majdnem 2 ev gold garancia. vajon erdemes lenne valtani? gondolkodtam hogy c5 vagy g5 esetleg atnyargalni a samsung s95 vonalara. nyilvan megint kb 4 evig hasznalnam ezert eleg nehez a dontes
-
Rp526
senior tag
Ez egyre durvabb...A mikrofonost a telók már úgy is lefedik rég..
Annyi, h már a TV is segít ebben. -
máyköl
veterán
Köszönöm mindenkinek a helpet!
77C5 -re esett a választás. (MM 599e)Megjártam több Media Markt -ot is tegnap, de sehol sem szerettek volna segíteni, mondván az összeset eladták, egész biztosan nincs belőle több az MM hálózatában, ne is keressem már.
Tettem egy utolsó próbálkozást a Duna Pláza MM -ban, ahol rendes volt az eladó, és elkezdte bújni a rendszerüket, mint kiderült, Békéscsabán még van 1db bontatlan, sehol máshol nincsen több. Sikerült is lefoglalni, kifizetni, házhoz szállítják onnan néhány napon belül.
Ajánlott rá biztosítást, a Media Markt biztosító partnere a squaretrade. Van valakinek tapasztalata MM -ban kötött biztosítással/kiegészített garanciával? Nem volt időm átnézni a feltételeket, de azt mondták bármikor lemondható, és kiterjed mindenre.
2.400huf/hó.Köszönöm
-
Lackó1984
tag
Ez egyre durvabb...Az komoly.
Kíváncsi lennék a többiekre is, gyanítom ugyanezt csinálják. -
chros
őstag
Ez egyre durvabb... -
LurkerSheik
senior tag
83" nem fér be hozzám, így az deal breaker.
Viszont a 77" -es van belőle finom árban most: [Samsung 77" QE77S85FAEXXH]
Aki a Samsung háza táján nagyon képben van, segítene ebben, hogy megérheti -e? Vagy sokkal gyengébb mint egy 77S91FAEXXH vagy 77C5?
Egy 8 éves LG oledem van, azután nagyjából bármi előrelépés lesz, de azért szeretném hosszú távra venni. Magic Remote ami az LG -hez húz egyedül, bár az Apple tv miatt lényegében nem használom a gyári távot, csak ha az RTL+ -on BL -t nézek.
S90 és S91F ugyanaz gyakorlatilag csak más régió, 91F jellemzően nyugat európai modell, szóval ha nem egy nagy láncnál veszed azért járj utána a garinak.
85F azért gyengébb, oled-oled abban nincsenek nagy eltérések, amiben gyakorlatilag tetten érhető az az alacsonyabb fényerő, illetve a belépőszintű hangszórók.
a Samsu 85F az LG B5 konkurenciája. -
KTTech
veterán
Aki a Samsung háza táján nagyon képben van, segítene ebben, hogy megérheti -e? Vagy sokkal gyengébb mint egy 77S91FAEXXH vagy 77C5?
Egy 8 éves LG oledem van, azután nagyjából bármi előrelépés lesz, de azért szeretném hosszú távra venni. Magic Remote ami az LG -hez húz egyedül, bár az Apple tv miatt lényegében nem használom a gyári távot, csak ha az RTL+ -on BL -t nézek.
Kb ugyanaz, mint a C5, csak nem webOS-el.
-
KTTech
veterán
A C6-nál már jobb a feldolgozás, mint a C5-ben.
Én idén tuti nem G6-ot hanem C6-ot vennék (77" fölött). Gyakorlatilag a G5 panelje van egy újabb processzorral benne.A Sony sem rossz, de az 2 generációval korábbi, amit nézett máyköl.
-
Gasparius
aktív tag
…de egy pixel sincs rossz helyen…
- Ha be van kapcsolva a pixeleltolás, akkor nincs olyan oled tv amin ne lehetne észrevenni. Azért ennyire elvakultnak nem szabad lenni, elég sok sort tol jobbra, balra, fel és le, általában átlósan. Ha valaki nem figyeli, akkor nem veszi észre, de h már rászán egy kis időt, akkor bizony látni fogja és előfordulhat olyan szituáció, amikor zavaró. Egyébként én is kikapcsolva használtam, hiszen semmit nem változtatott a dolgokon, valamint az ASBL így is, úgy is tette a dolgát.A simítás nálam maxra van állítva,…
- nem a legjobb beállítás.…de azért azt elég durvának tartanám, ha a két készülék mozgáskezelése között ennyi lenne a különbség…
- azon sem szoktam meglepődni, hogy sokan tökéletesnek vélik, az amúgy rossz beállítás mellett is a TV-t, vagy nem veszik észre a hibákat, amik nyilvánvalóak.Hmmm... Akkor az lenne a kérdésem, hogy mit kell figyelni pontosan és hol, hogy észrevegyem...
Nem elfogult vagyok, csak örülök annak, ha jó a TV-m, mert elég sokat tépelődtem azon, hogy milyet vegyek.
Meglehet, hogy csak az én szememnek jó, de attól tartok, már jelezték volna a családtagok, ha valami gáz lenne a képpel -
máyköl
veterán
Annyira nem ismerem Samsungot sajnos,de jók a felhasználói tapasztalatok, itt majd biztos segítenek. Szerintem egy kategória a két tv.
LG -nek kiemelkedően jó a szervízháttere és támogatja a Dolby Visiont, HDR10+-ot nem. Samsung HDR10+ támogatású és a Dolby Visiont nem támogatja
Mindegyik típus LG woled panellel szerelt, tehát nagy eltérés nem hinném hogy van köztük.
Jó tv mindegyik és hát OLED,képminőségre nem lehet panasz. Ha LG-t szereted és megszoktad akkor én személy szerint maradnék, plusz ha van értelme ha nincs, nekem fontos a Dolby Vision támogatás egy ilyen kategóriájú Tv-nél de ez személyes vélemény,nem vagyunk egyformák.
C5 már nem igazán kapható,C6 meg még új , nem ment le az ára.
Mediában írja még,hogy boltba van készleten. én lehet arra még lecsapnék,ha esetleg el tudsz érte menni.B variációnak : Nem ismerem az eladót és nem tudom ki árulja, de van fent most az aprón egy 77" Lg G4 5 év kiterjesztett garival,biztosítással,+ gyári talppal , állítólag pár órát ment. A G4 azért csúcs kategória.
-
b.
félisten
Samsungban nem igazán vagyok otthon, de a MM ár alatt van a [bestbyte] -nál és az [office depot] -nál is. Nem ismerem ezt a típust, nem egy kategóriábal lejjebb van, mint a C5?
Samsungnál az S91 -et figyeltem, az [euronics] -nál van 77" -ben 569.000 -ért, de nincsen sok ismeretem erről a készülékről, valahogy mindig LG -m volt ezidáig.Annyira nem ismerem Samsungot sajnos,de jók a felhasználói tapasztalatok, itt majd biztos segítenek. Szerintem egy kategória a két tv.
LG -nek kiemelkedően jó a szervízháttere és támogatja a Dolby Visiont, HDR10+-ot nem. Samsung HDR10+ támogatású és a Dolby Visiont nem támogatja
Mindegyik típus LG woled panellel szerelt, tehát nagy eltérés nem hinném hogy van köztük.
Jó tv mindegyik és hát OLED,képminőségre nem lehet panasz. Ha LG-t szereted és megszoktad akkor én személy szerint maradnék, plusz ha van értelme ha nincs, nekem fontos a Dolby Vision támogatás egy ilyen kategóriájú Tv-nél de ez személyes vélemény,nem vagyunk egyformák.
C5 már nem igazán kapható,C6 meg még új , nem ment le az ára.
Mediában írja még,hogy boltba van készleten. én lehet arra még lecsapnék,ha esetleg el tudsz érte menni.B variációnak : Nem ismerem az eladót és nem tudom ki árulja, de van fent most az aprón egy 77" Lg G4 5 év kiterjesztett garival,biztosítással,+ gyári talppal , állítólag pár órát ment. A G4 azért csúcs kategória.
-
Pro Koryak
addikt
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Samsungban nem igazán vagyok otthon, de a MM ár alatt van a [bestbyte] -nál és az [office depot] -nál is. Nem ismerem ezt a típust, nem egy kategóriábal lejjebb van, mint a C5?
Samsungnál az S91 -et figyeltem, az [euronics] -nál van 77" -ben 569.000 -ért, de nincsen sok ismeretem erről a készülékről, valahogy mindig LG -m volt ezidáig. -
máyköl
veterán
-
nitro16
senior tag
Sziasztok,
77" -es OLED tv -t szeretnék vásárolni.
A keretem 800.000 huf.
Amire használjuk: netflix, hbo, disney+, youtube. (90% -ban apple tv). rtl+ szokott még futni, (élő bajnokok ligája közvetítés.)
Konzol nincsen, két kicsi gyerek mellett most nincsen időm játszani még néhány évig.Soundbart nem használunk, a beépített hangrendszert kizárólag.
Az lg77c5 volt az elsődleges kiszemelt, de nem sok helyen látom már raktáron. 77" Sony Bravia 8 (K77XR80PAEP) még ami szóba került, bár kicsit elriaszt hogy 2024 -es típus.
Segítenétek, hogy a fenti használatra melyik típust érdemes választanom?
Köszönöm
LG webshopba van 77c5, 770k és most van rá -10% kupon még, így 693k-ba megáll, + regisztrált fiók esetén van ingyenes szállítás stb.
-
PTM
senior tag
-
rainman72
nagyúr
-
direwolf
őstag
-
PTM
senior tag
Köszi, akkor neked ez kapóra jött így!
Listaáron is kedvezőbb igen, nem kizárt hogy megrendelem úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
124425 - 124301
124425 - 124301 124300 - 124201 124200 - 124101 124100 - 124001 124000 - 123901 123900 - 123801 123800 - 123701 123700 - 123601 123600 - 123501 123500 - 123401 123400 - 123301 123300 - 123201 123200 - 123101 123100 - 123001 123000 - 122901 122900 - 122801 122800 - 122701 122700 - 122601 122600 - 122501 122500 - 122401 122400 - 122301 122300 - 122201 122200 - 122101 122100 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2026CSÚCS TV! AKCIÓ!
- PHILIPS (65OLED807) 165CM 4K Q-OLED SMART AMBILIGHT ! PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED ! AKCIÓ!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90HAEXXN) 140CM 4K 165HZ QD OLED SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Intel Core i3-8100/ i7-8700/ i7-9700/ i5-10500T/ i7-10700/ i7-7800x processzorok- számla, garancia
- ÚJ-BONTATLAN Lenovo Legion 9 - Intel Core U9 275HX 192GB 2TB RTX 5090 24GB OLED 240Hz 3 év garancia!
- Apple iPad A16 128 GB Wi-Fi 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 i7-1260P 16 GB RAM 512 GB SSD Érintőkijelző új állapot

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)