- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runnerboy88
csendes tag
válasz
CosworthF1
üzenetére
Szerintem utcánként változik. Akarattyán is van régi inviteles lefedettség de mivel elavult technológia így nem értékesít rá a ONE!
-
CosworthF1
tag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
A szomszédos Balatonkenesén ugyanez van (van arra érdekeltség, emiatt vagyok képben). Viszont kérdésem hozzád, mint ott lakó: mindkét helyen a PR-Telecom előminősítője szerint van koax és optika is mindkét településen. Minek függvénye, hogy melyik technológiát kötik be? "Utcánként" változhat, azaz pl. a fél településen koax van, a másik felén optika? Vagy korszerűsítés miatt húztak a koax mellé mindenhova optikát? (Egyébként Balatonkenesén a ONE-nak van ott régi "Inviteles" ADSL-je, de az ADSL-eket a ONE előminősítője javarészt nem hozza a weboldalon.)
-
Runnerboy88
csendes tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Én keresnék mást,de sajnos Balatonakarattyán csak a PR TELECOM van mint szolgáltató szóval nekem maradnak Ők azaz akarom mondani a ONE….
-
levin70
tag
Tisztelt fórumosok!Szeretnék megkérni valamelyik fórumost,hogy ChanSort programmal PR-Telecom analóg és digitális csatorna Frekvenciát mentsen ki és google drive feltölteni,a linket megosztani.köszönöm
-
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Ebből azt szűröm le, hogy akkor a One-nak jelentősen romlott a külföldi kapcsolata. Tavaly még nem ez volt a helyzet.
A CF-rel egy szolgáltatónak sincsen direkt összeköttetése, csak a BIX.
Illetve a CF free plant használók a magyarországi szerveren nincsenek cachelve, az mindenképpen kimegy külföldre.A T-vel nem lenne gond, ha nem menne a full külföld a DTAG-on keresztül.
Sajnos emiatt az van, hogy aki fizet a DTAG-nak oda "jó" a kapcsolat, akik meg nem oda meg nagyon lutri. Ilyen a Tier 1 élmény… -
Alteran-IT
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Igen, a BIX volt az összeköttetés, az érdekes az, hogy PR-től Telekom irányba továbbra is a BIX-en keresztül megy a forgalom, viszont Telekomtól meg PR irányba az One privát peering-jén keresztül jön aminek semmi értelme nincs az ég világon, inkább csak azt jelenti, hogy a hálózatos kollégáik nincsenek éppen toppon forgalomirányítás terén, ez is csak azt igazolja, amit éppen ezelőtt mondtam, nagy a sötétség az One-nál.
Viszont így abszolút nincs semmi értelme a PR-nél maradni, hiszen nekik, illetve az One-nak sincs már közvetlen kapcsolata a Cloudflare-el, sőt a normálisabb nemzetközi szolgáltatókkal sem, Telia-n keresztül van egy viszonylag nagykapacitású vonaluk, ami mikor milyen, Telekomnak is van velük kapcsolata, pár külföldi irány azon keresztül elérhető csak, így abszolút semmi értelme nincs a PR-nél maradni, vagy esetleg One-ra átszerződni a Telekom optikáján keresztül, messziről el kell kerülni őket, olcsó szar szolgáltatást adnak méregdrágán, ez a pofátlanság teteje, szerintem minden normális ember elkerüli innentől őket, ha van alternatíva. Én is néztem, nőtt a válaszidő németbe, amcsiba kbm felére, oroszba meg negyedére csökkent az elérhető sávszélesség úgy, hogy közben belföldre megvan a max. és eddig az említett helyekről is a névleges sávszél 80-90%-val tudtam húzni, ez a 25-50% kurvára kevés és ha mondjuk 250-es net esetén nézed hogy ennyi az arány, akkor ez egy nagyobb csomag esetén sem lesz sokkal több, mert az előfizetéseket nem külön korlátozzák külföld-belföld irányba, így nagyobb csomag esetén nem jár arányosan nagyobb sávszélesség külföldre, ergo kurvára felesleges nagyobb sávszélességre előfizetni, belföldön max. a virágbolt miatt éri meg, de külföld miatt nem érdemes váltani. Jó mert érted, ha döglődik pl. a magyar steam szerver is azt alig csorog onnan amit le akarok tölteni, teljesen feleseges átváltani az általam preferált, nagyobb teljesítményű és sebességű küföldi szerverekre, mert még lassabban fogok tudni onnan letölteni, vagy max. ugyan annyival, mint az akkor éppen túlterhelt magyarról, szóval nem lesz értelme váltani sem a szerverek között. Ezzel a PR és az One végképp elvágták magukat nálam, mennek a levesbe mihelyst aktiválja a Telekom a már oszlopokon lévő hálózatot. -
Runnerboy88
csendes tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Ahol én lakom csak a PR TELECOM van mint otthoni szolgáltató szóval nekem nincs más opció,nyilván előbb utóbb majd beolvad és teljesen ONE lesz….. Mondjuk a PR a panaszokra nagyon lassan reagál….
-
Matrox1995
tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
pardon
a PR és a T között korábban a BIX volt az összeköttetés. -
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
A T és PR között is a One-on keresztül megy, szóval a privát peering kapcsolatok is megszűntek.

-
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Hát ez elég gáz.
Viszont akkor már értem, hogy miért rossz már One-on is a CF free plan.
Bár a T-n igazából az összes plan, meg néha a Fastly, meg még néhány szolgáltató, ha úgy van kedvük…
Egyre gázabb az egész magyarországi internet… -
Alteran-IT
őstag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Igen, érződik, külföld gyakorlatilag egy rakás szar, már akkor megéreztem mikor átváltottak az One kimenetére, a legolcsóbb, legszarabb külföldi hozzáférésük van, de mit is várunk ezektől a szarevő idiótáktól, már elnézést a kifejezésért, de mást nem lehet rájuk mondani.
Belföld maradt a saját bix.hu-s kimenet, azt egyelőre nem érte meg egységesíteni, főleg ilyen kapacitásokkal és ennyi IP tartománnyal, de az eddigi külföldi kapacitásokat lemondták és áttolták One-ra a külföldi kimenetet, azóta egy kalap szar, ez már nem internet, ez egy rakás szar.
Belföldel meg semmire nem megyek, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány belföldi oldalt nézek mostanában, egy fixen a Telekom oldala, hogy mikor aktiválják már az optikai hálózatot és mikor lehet áthúzni, amúgy leginkább külföldi oldalakon járok. Ennél szerintem a Telekom külföldi kapacitása is sokkal jobb lesz a Cloudflare nélkül, így sem megy arra sok forgalom.
Szegény idiótáknak nem esik le, hogy nem lehet végtelen számú kapcsolatot egy kimeneten áttolni, fizikában is vannak alap kapacitásbeli szabályok, úgy látszik sokaknál az általános iskolai ismeretek sincsenek meg, de mindegy, én nem foglalkozom velük, ahogy lehet megyek át, ilyen mértékű ostobasággal mint amit az One képvisel IT területen, nem fogok foglalkozni, ez a rendszer gyógyíthatatlan szintű hülyékből áll, remélhetőleg hamarosan erősen csökkeni fog a szerepük és nem kell már tétlenül nézni ezt a bohóckodást. -
Runnerboy88
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
A net szolgáltatáson is érződik….kiváncsi vagyok mi lesz ha beolvad….
-
Matrox1995
tag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Lassan követi a képminőség is…
Néhányon már látszik is -
Runnerboy88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia!
Köszönöm! A csatorna kiosztáson látszik,hogy elkezdődött a Oneosítas…..
-
kabelmania27
félisten
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Szia!
Összeolvadásról még nem jelent meg pontos információ. -
Runnerboy88
csendes tag
Sziasztok!
Lehet tudni esetleg valamit,hogy mikor olvad be teljesen a PR TELECOM?
-
Matrox1995
tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Valami történt, mert most már 1080p(!).
-
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Ezt mond egy csomó olyan idősebbnek, mint mondjuk szüleim, hogy valójában nincs annál egyszerűbb sokaknak, hogy felkapcsolják a TV-t és egyből megy valami és csak két féle kontroll szükséges, ami ugye kimerül a “csatorna fel-le” és a számgombokban, plusz a “guide” gomb, ahol a műsorújságot tudják nézni!
Egyszerűen nem mindenki hajlamos alkalmazkodni annyira, hogy TV felkapcsolás után navigálgasson az app-okban, majd azokban is navigálgatni, kiválasztani valamit, megnézni, aztán azután megintcsak navigálgatni, hogy mi legyen a következő.
Gondolkoztam én is a Sweet TV-n, amit több háztartásban is lehet használni (hogy szülőknek és végszükség esetén nekem is lehetnek így TV csatornák), de a fentiek alapján is, meg hogy kedvük alapján módosítgatják a csatornákat, összességében hagyom az egészet és elfogadom, hogy sokaknak maradni fog mindörökké és tovább a hagyományos televíziózás.
-
tomee987
tag
-
bnorci71
addikt
válasz
Alteran-IT
üzenetére
na az elavult tévé helyett adj megoldást
EUsport
M4Sport
Ismeretterjesztőkigen van előfizetés EUsportra ,de ha minden ilyen apróságra előfizetsz a gatyád rámegy.
Nem csak a Netflix/Disney stb sorozatokat akarják nézni az emberek.Ettől függetlenül épp most próbálgatom a sweet tv-t
telekom optika aztán viszlát pr.garga pista
hát a felvétel lehetősége egy jó ideje sajna szépen kikerült a tévékből -
Matrox1995
tag
Canal+ Action "HD" 720p + nagyon gyenge bitráta…
-
Alteran-IT
őstag
Én amúgy nem akarok senkit megbántani, de aki még a mai világban TV-t néz, az meg is érdemli, ha átverik szarabb bitrátával meg azzal, hogy hirtelen pár jobb csatornát átraknak magasabb kategóriába.
Az One is úgy áll hozzá, hogy akik el vannak maradva és TV függők, azok fizessenek többet, többségében be is jön nekik.
Ha ezek az emberek nem töketlenek lennének azt csoportos lemondások lennének, meg sokan váltanának stream-re, utána már aprópénzért lenne a TV is. De amíg sokan előfizetnek olyan szarra, ahol fél időn keresztül egy csomó reklámot, meg propagandát tolnak le a torkukon, a másik felében meg meg van szabva, hogy mikor mit nézhetsz, ott ne várjunk pozitív változást. Haladni kell a korral gyerekek. -
cialci
lelkes újonc
válasz
vpeti22
üzenetére
Vanni van de ugye azt a felsőbb--értsd drágább csomagba tették..
(megjegyzem erre is értettem azt a mondatomat hogy "ONE"-osítás...
Amit kivettek (M6-KIKA-PRO7.stb) ahelyett lett a Al..Tv5-Fashion stb...(de az a ONE-ból jön)
Néhány RTL érdekeltség (MOZIKLUB-SOROZATKLUB-RTL3) átkerült a magasabb fizetősebb csomagba ami meg ott volt ..pld.sorozat+-Story4-Galaxy4 meg bejött az olcsóbba..
Kb ennyi... -
levin70
tag
válasz
vpeti22
üzenetére
Canal+ Action HD csatorna mind kettőbe benne van:
[Digitalis_csatornakiosztas_20260106] [Digitalis_frekvenciatablazat_20260106] -
cialci
lelkes újonc
válasz
Matrox1995
üzenetére
Bitrárát azt sajnos nem tudok nézni..a Philips TV-m (sajnos még nem alkalmas ilyenre..)
szerintem nem nagyon változott a minőség...Bár ki tudja..?.:-) -
vpeti22
lelkes újonc
-
cialci
lelkes újonc
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nézd ami HD volt az HD maradt..
De kivettek csatornákat...és betettek mást...[Lásd lentebb..]
az AL JAZEERA nem érdekel (inkább SKY NEWS )az ENGLISH CLUB-ot meg nem ismerem...
Ezek a FULL csomagban vannak ( nekem csak az egyszerű PRÉMIUM van..)
így is majd 8000Ft a díjam..
De az internet a drága nem a tartalom..(Sweet Tv-re váltanél kb ugyanennyi lenne....) -
cialci
lelkes újonc
Ma megtörtént a NAGY CSATORNA ÁTALAKíTÁS..
vannak változások
A "ONE"-osítás megkezdődött...
(más kérdés kinek az előnyére..) -
Matrox1995
tag
válasz
tomee987
üzenetére
Sok mindent IP-ről vesznek, nem értem, hogy a Minimaxot miért nem. Ráadásul az új helyen még rosszabb lett a minősége a csatornának. A Digis műholdas feladásnak jobb a minősége, mint a hivatalos M7-es feladásnak. Hang 128kbit/s -> 192kbit/s jelentős minőség különbség + még a kép is jobb.
-
tomee987
tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
One kábelen ősszel hetekig ilyen üzenet takarta a fél képernyőn a Fashion TV-t, majd mikor lekapcsolták műholdon akkor kb. 5 napig egy IP cím és egy "No input signal" felirat volt a csatorna helyén.
-
garga pista
őstag
Van a csodás NMHH, aki megadja, h mit lehet berakni. Hiába jön FTA műholdról egész Európában, nem miedn adó engedélyezett. Az Astra2-n is van pár tematikus zeneadó (Now 70's, Now80's, stb...) azokon egész jó zenék mennek (igaz akad reklám is bőven), és nem rakható be azt írta vki másik fórumon. De a németeknek is van pár ingyenes (HD verzió fizetős), Delxuxe Music, Deluxe Disco, stb. azok tök jó helyettesítők lennének. A 2 Thor-os csatorna meg alapból Romániába sugárzott, tippre azért nem lehet betenni nálunk. A műholdas csatornakínálatból össze lehet egy jó pakkot rakni, akár ingyen
(Bezzeg a 90-es évek elején, amikor minden is volt egyes kábeltv-ken
, semmi minicsomagos hülyeség ) -
Matrox1995
tag

-
cialci
lelkes újonc
PR-TELECOMOS KARÁCSONYI AJÁNDÉKKár hogy az elveszett csatornák nem nézhetőek ( MTV-re gondolok..-bár lehet nem is kár értük
csak nosztalgiázni már nem tudsz igazán a két zenei csati ami az 1 fok nyugaton van szabadon meg nem teszik be még ANALÓGBA se.. pedig ha ránézel nem olyan rosszak..) -
vpeti22
lelkes újonc
-
komarga
újonc
Csak azt nem értem, hogy mi az oka annak hogy a jelenlegi, talán egyik legjobb csatorna – a Magyar Mozi TV - miért nem fér bele a kínálatba? Sok pénzbe kerül? Nem olyan régen jártam az Ügyfélszolgálaton, rákérdeztem, a hölgy csak annyit tudott mondani hogy valóban sokan keresik,és ezt (az ügyfelek igényét) ők már továbbították a vezetés felé. Ennek ellenére sajnos ezt jövőre sem fogjuk nézni...
-
cialci
lelkes újonc
válasz
Matrox1995
üzenetére
KÖSZI!
Tudod az a "röhej" hogy kb egy hónappal ezelőtt írtam nekik mailt, hogy árulják már el mi lesz januártól..
A fülük, farkuk (teljesen mindegy) minek nevezzem meg sem mozgatták .-(
Ezért KÖSZI! -
plömplöm
őstag
azóta elérhető már az info:
Helyhez kötött televízió műsorterjesztés és helyhez kötött rádió műsorterjesztés előfizetői szolgáltatásra vonatkozóan:
az érintett programcsomagok a csatornák megszűnés (törlés) vagy kivezetése miatt 2026. január 1-jei hatállyal, míg a bekerülő csatornák miatt a programcsomagok miatt 2026. január 6-ai hatállyal az alábbiak szerint módosulnak:
a digitális programkínálat változásai (4.a.sz. melléklet),
a Prémium Extra, a Kölyök, a Popcorn, a Lexikon Prémium és HD+ programcsomagok értékesíthetősége megszűnik.
A Klasszikus programcsomagból a csatorna megszűnése miatt a Comedy Central Hungary HD csatornát töröljük, a Muzsika TV és Szombathelyi TV csatornákat kivezetjük.
A Prémium programcsomagból a csatornák megszűnése miatt Comedy Central Hungary HD, a TeenNick, Paramount Network HD csatornákat töröljük, továbbá a Muzsika TV, az RTL Három HD, Sorozatklub, Moziklub, Sport2 HD, Minimax, Kölyökklub HD, Spektrum HD, TV Paprika HD csatornákat kivezetjük. A Prémium programcsomagba bekerülnek a Sorozat+, RTL Gold, Story4 HD, Film Café HD, Galaxy4 HD csatornák.
A Prémium Plusz programcsomagból a csatornák megszűnése miatt a Comedy Central Hungary HD, a TeenNick, Paramount Network HD csatornákat töröljük, továbbá az Oxygen Music TV HD csatornát kivezetjük. A Prémium Plusz programcsomagba bekerül a History Channel HD csatorna.
A Prémium Extra programcsomagból a csatornák megszűnése miatt a Comedy Central Hungary HD, a TeenNick, Paramount Network HD csatornákat töröljük, továbbá az Oxygen Music TV HD, M6 HD, Kika, France24 HD, Pro7, Rai 3 HD, RTL, TV Polonia HD csatornákat kivezetjük. A Prémium Extra programcsomagba bekerülnek a History Channel HD és ORF2 csatornák.
A Prémium Full programcsomagból a csatornák megszűnése miatt a Comedy Central Hungary HD, a TeenNick, Paramount Network HD, MTV Live HD csatornákat töröljük, továbbá a Filmbox Extra HD, Oxygen Music TV HD, M6 HD, Kika, France24 HD, Pro7, Rai 3 HD, RTL, TV Polonia HD csatornákat kivezetjük. A Prémium Full programcsomagba bekerülnek a Fashion TV, Duck TV, English Club TV, Al Jazeera, TV5 Monde, ORF2, Rai Uno csatornák.
A Világ1 programcsomagból a Pro7, RTL, KIKA csatornákat kivezetjük, de bekerül az ORF2 csatorna.
A Világ2 programcsomagból a Rai 3 HD, M6 HD, TV Polonia HD, France24 HD csatornákat kivezetjük.
A Pezsgés programcsomagból a csatornák megszűnése miatt az MTV ’80s, MTV Hits, MTV ’90s, club MTV, MTV ’00s csatornákat töröljük.
A Popcorn programcsomagból a Sorozat+, RTL Gold, Story4 HD, Galaxy4 HD, Film Café HD csatornákat kivezetjük.
A HD+ programcsomagból a csatorna megszűnése miatt az MTV Live HD csatornát töröljük, a Filmbox Extra HD csatornát kivezetjük.
A Világ Universe programcsomagból a Pro7, RTL, KIKA, Rai 3 HD, M6 HD, TV Polonia HD, France24 HD csatornákat kivezetjük, de bekerül az ORF2 csatorna.
A HD Prémium Extra programcsomagból a csatorna megszűnése miatt az MTV Live HD csatornát töröljük, a Filmbox Extra HD csatornát kivezetjük. -
cialci
lelkes újonc
ha lesz kódolatlan napok és tudja mikor kezdődik és meddig tart
szól nekünk?
(általában a téli szünet alatt szokott lenni -és majdnem minden kódolatlanul a prémium csomagban)
Köszi! -
cialci
lelkes újonc
válasz
CosworthF1
üzenetére
itt is volt egy 3 órás se-kép---se hang--internet leállás 20251208-án
de nem tűnt fel senkinek??
nem írtak róla, hogy abonytól-bugacpusztáig leállt minden.. -
YmAtuj
újonc
Alapcsomagból kikerül sport2 is spektrum is.Bekerül pár töltelékcsatorna.A max4et továbbra is keverik a match4el.Egyre lejjebb
-
CosworthF1
tag
válasz
CosworthF1
üzenetére
Javították, mostmár rendben van mindkét szolgáltatás

-
CosworthF1
tag
Jászberény környéke elesett TV-adás szempontból, de a net se százas (pl. pont a Prohardver nem jön be normálisan)
-
kabelmania27
félisten
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Ont áramtalanítás után sem javul a helyzet?
Lehet probléma az ont-vel vagy a hálózattal ezért érdemes bejelenteni a problémát.
Nézd meg a tévén milyen a jelerősség és a minőség és milyen osztóval van elosztva a koax kábel. -
Runnerboy88
csendes tag
Nálunk csak a PR TELECOM van Balatonakarattyán. Pár napja kaptam levelet Tőlük,hogy árkorrekcióra vagyok jogosult. PR Full + HBO Pak + 500-as optikai netem van és pár napja tapasztaljuk,hogy többször szét esik a kép szinte az összes csatornán és akadozik a net szolgáltatás,pedig nem a PR modemét használjuk,hanem vettem egy erősebb routert hogy Wifin is erősebb,gyorsabb legyen a net,de mostanában nagyon rossz a szolgáltatás minősége….ez lehet a ONE-os integráció része vagy az eszközökkel van valami?
-
bnorci71
addikt
válasz
Alteran-IT
üzenetére
hát ha szar lesz a minőség és még drága is én is továbbállok
-
Alteran-IT
őstag
válasz
tomee987
üzenetére
Semmi baj, ez egy csomó embernek itt majd remek ok arra, hogy a szolgáltató is cserélődjön a csatornákkal együtt.
Eddig is szinte a legdrágább szolgáltató volt a szolgáltatól között, az internet a kezdetek óta egy kalap szar és lassan már az a gerince mindennek, a csatornakínálat miatt volt eddig úgymond a TV-hez ragaszkodó előfizetőknél az, amiért maradtak ennél a szolgáltatónál, így viszont valószínűleg repülni fog sok háztartásból ahol van alternatíva mint pl. Telekom, itt pedig év végére elvileg már lesz mindenhol, ha tudják tartani az ütemtervet. -
Matrox1995
tag
válasz
Matrox1995
üzenetére

Azért az szép, hogy a nyereményjáték után kivezetik a kínálatból. -
tomee987
tag
A csatornakínálat "one-osítása" viszont úgy néz ki megkezdődik.
Január 1-től
Kikerül: Oxygen Music TV HD, Pro7, KiKA, RTL (német), RAI3 HD, TVP Polonia HD, M6 HD
Bekerülnek "one-os csatornák": Fashion TV, Duck TV, English Club TV, ORF2, TV5Monde, Al Jazeera, Rai Uno
Az alapcsomag - családi csomagban is cserélődnek a csatornák mint a One-nál van. -
Gyula000
csendes tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Kis érdekesség: címünkön van PR koax, illetve most novemberben adta át a Telekom az optikát. A One webshopján is megjelent ez a cím az otthoni szolgáltatásoknál, de optikán keresztül. Nagyon messze lehet még a PR integrálása, ha Telekom wholesale szerződés keretében kötnek be ügyfeleket a leányvállalat hálózata helyett.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Valószínű, egyébként nem bővítettek volna 100 Gbit/s kapacitásra sem, ha nem volna még jóval odébb, elvégre akkor úgy bekötik őket az One hálózatába és az One-nál kell majd bővíteni a kapacitásokat, ha szükséges, bár ahogy elnézem, az One-nál belföldi kapacitás lenne elég bőven ahhoz, hogy bármikor átvegyék a PR forgalmát, a külföldi kapacitás már más tészta.
-
Matrox1995
tag
Most jött egy szórólap az alábbi fejléccel:
"Ne higgy a hamis híreknek! A PR-Telecom nem szűnik meg!"
Szerintem a One-ba olvadás még bőven odébb van, ha ilyesmivel hirdetnek. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Úgy látom tegnap elérte még a kerek 40 Gbit/s kihasználtságot is a bix-es kapacitás, most pedig jelenleg 42,5 Gbit/s-nél tart. Normális országban már az ilyen sóher tróger szolgáltatókat a dilettáns hülyékkel együtt akik üzemeltetik, rég bezárták volna. Reméljük jövőre gyökeres változások lesznek.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Az a fasza az egészben ha most megnézitek, hogy a jelenlegi diagrammok szerint eddig az előfizetőknek egy ~10 Gbit/s kapacitási hátrányuk volt azért, mert a szolgáltató spórolt a központi sávszélességen.
Azért ha 1-2 Gbit/s lenne, akkor nem említeném, de 10 Gbit/s azért már sok, főleg hogy sok kisebb előfizetés is megsínylette ezt eddig, illetve a megnövekedett válaszidőkről nem is beszélek, amit jelenleg nem tapasztalok, eddig meg már nem nagyon lehetett vele mit kezdeni, egy vicc ez a szolgáltató.
És akkor ez a 10 Gbit/s még csak a központi sávszélességből adódó kapacitási hiány ami jelentkezett az előfizetőknél, vajon a helyi szegmenseken még mekkora kieső sávszélességek lehetnek egyeseknél ami a sávszélesség túlértékesítésből adódik és ami most még pluszba nem látszik meg, lehet most 50 Gbit/s-nál is tartana a diagram. Ez szégyen és kurva nagy gáz, ráadásul tiszta idióták, mert már nagyon rég így megy. -
tomee987
tag
Valami történhetett dél előtt nem sokkal (net van jelenleg is):

-
Matrox1995
tag

Kaptam egy pár képet miközben a BIX sávszél koppon van.
Igen, egy random ukrán speedtest szerverre (ezt dobja be alapból) jobb a ping, mint egy magyar szerverre.
A sebességgel egyébként nincs gond, mivel ez a legkisebb csomag. -
bnorci71
addikt
válasz
Matrox1995
üzenetére
ha játszanék biztos érdekelne, de mivel nem így szinte soha nem veszem észre, minden délután este neten szörfölök, youtube/streaming is gyakran megy
-
bnorci71
addikt
válasz
Matrox1995
üzenetére
értem én ezt a BIX grafikont, de mégse
netezni tudok youtube most lett megállítva
ez meg a speedtest 500/20 csomag
és a NAS is meg igaz szinte nulla sebességgel ment fel 1 torrent -
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom Sárospatakon és talán környékén lehalt a PR hálózata, majd rá pár percre a Yettel mobilnet is, ahogy odaváltottak a userek. Ok, az utóbbi nem halt le csak modemes időket idéző sebességekre lassult 0.1Mbps környékére. (Legalábbis 4G-n) Biztos megint kábelt vágott valaki.
-
Matrox1995
tag

… -
Runnerboy88
csendes tag
Nekem Balatonakarattyán PR Full GP500 streaming csomagom van és ezért fizetek 16.800ft-ot. Összeségében nem rossz a szolgáltatás,de nagyon túl van árazva. Nagyon bízom,hogy lesz pozitív változás a jövőben az összeolvadás miatt.
-
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Persze, kétségem sincs efelől, csak azt hittem, hogy a múltkori nagy karbantartást ezért csinálták.

A BIX-es dolog meg ultragáz. Melóban is ilyen 400 megabit a plafon mostanában, sajnos nem látok bele a modembe, hogy van-e lokális gond.
Ja, a Vario még megy itt patakon is, bátyámnak a lejárt hűsége és arra adtak (volna) új ajánlatot. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Még várjál, ami késik, nem múlik, még szerintem nem tudják, hogy vezessék át a szar gagyit és adják ugyan annyiért, mert egyébként ugye a PR alapjában véve internet szempontjából nagyon szar, TV szempontjából pl. nagyon jó, viszont kurva drága mindkét szolgáltatás és internetnél kurvára nem éri meg, gondolom hamarosan kitalálják, hogy az árak maradnak, de ugyan azt a szart adják majd, mert másképp nem tudják majd a koax hálózatokon kivitelezni, hogy a már új One ügyfelek a PR-es hálózaton is ugyan azért fizessenek elő, mint amit a már meglévő One ügyfelek kapnak, így valószínűleg mi sem fogjuk ugyan azt a minőséget kapni sokáig, de ugye ha megfigyeled, még az One oldalán még mindig csak Vario csomagok vannak, tehát még hivatalosan nem szolgáltatnak a PR hálózatán, ami valamennyire jó is, de én is már csak arra várok, hogy üzembe helyezzék az oszlopon lévő T optikát és megyek is át, mert a jelenlegi internet nagyon gatya és pont azért, mert a bix-es kapacitás is fullon van már, ilyenkor persze még használható, de este fele ... pont amikor az ember otthon van általában és használná...
-
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Azon csodálkozom, hogy a TV streamjét még nem cserélték le az exDigisre vagy One-osra, mert már az is pocsék egyébként.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nem, de muszáj mindig feltenni ugyan azt a hülye kérdést, mint ha a megváltás jönne ebből a felvásárlásból, holott csak egyre szarabb lesz az egész.
-
Matrox1995
tag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Mivel a korábbi emberek maradtak a cégvezetésben, szerintem sok minden nem várható.
-
levin70
tag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
[Hírek / közlemények]
A tulajdonosváltás a PR-Telecom Zrt. által nyújtott szolgáltatások folyamatosságát nem befolyásolja, Ön továbbra is változatlan formában veheti igénybe társaságunk szolgáltatásait. -
Gyula000
csendes tag
Ma este szétnéztem a BIX oldalán. Ez meglepett:

-
Runnerboy88
csendes tag
Sziasztok!
Van valami új hír,hogy mi várható a felvásárolás után? -
Matrox1995
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
-
Alteran-IT
őstag
Igen, csak azt elfelejtették odaírni, hogy az előforduló minőségromlás végül megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Bezzeg a 90-es évek elején, amikor minden is volt egyes kábeltv-ken 
PR-TELECOMOS KARÁCSONYI AJÁNDÉK