Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Igazad volt! De ez így elég béna kijelzés. Eddig is külön csíkon volt, de ha elfogyott, ottmaradt csak 0-val.
Amúgy azért is hittem el, hogy lecsökkent, mert aznap voltunk átszerződni a MÁV-os díjcsomagra, és 2 ügyintéző is dolgozott rajta, de mindkettő bakizott nem kicsit...
Az első aktívan hagyta az egyik előfizetésen a 400 MB-os netet, ezt otthon vettem észre az appban, de szürke volt a kikapcsolás gomb. Mondjuk du amúgy is visszamentem, hogy tesómmal elintézzük az Ő előfizetése én nevemre íratását. Akkor említettem, hogy ez aktív maradt, kapcsolja ki. Kikapcsolta. Mondtam, hogy tesómnál is ugyanez van, a +3Gb-os netet kapcsolja ki. "Kikapcsolta, de az amúgy is régi portfóliós csomag volt." (Nem tudom a kettő hogy kapcsolódik egymáshoz.)Erre kijöttünk, rá 10p-el látom, hogy azon is továbbra is aktív a plusz net....... Igaz ebben az esetben az App-ban ki lehetett kapcsolni. De tényleg elszomorító, hogy ennyire nem figyelnek...( vagy bocs a feltételezésért, de ez már szándékos...)
-
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hát, ez vegyes. Családtagokat cégesről szoktam, magánon néha 1-2 perc, náha 100 perc is elmegy...
Mondjuk a teljes lebeszélhetőség miatt ez eddig is csak megszokás kérdése volt: 100-120 percet bőven "ingyen" beszélhettem volna eddig is. Nem tudom miért nem a sajátomat használtam... -
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ha jól értelmeztem, ez egy díjcsomag, csak nem bárki által hozzáférhető. nekünk kell intézni önmagunknak a T boltban.
Köszönöm, akkor egyedül a net korlátossága az eltérés. De 5 Gb azért csak elég lesz...

Amúgy van céges telefonom, emellett hívásra a sajátom elég ritkán használom. De a net és a privát elérhetőség miatt mindenképp fenn akarom tartani a saját telefonom. (Szeretem kettéválasztani a céges-magán dolgokat.)
Még egy kérdés: tesóm is szeretné, de ha jól értem át kell íratnia az én nevemre a számát, ami önmagában nem baj (anyué is a nevemen fut) de ha jól látom ennek van egy kb 6000 Ft-os díja. Ez csökkenthető valami nem ésszerűtlen módon?
-
Ákinard
aktív tag
Van egy előfizetésem, rajta Move M ATK. 3400 körül van a havidíja, benne 500 mega net, ami EU-s és ha lejárt akkor lassan, de tovább megy. (BKK app, messenger, ilyesmikre jó így is.) Hívások fizetősek, de leforgalmazható a havidíja.
Már régebb óta akartam valami nagyobb netes csomagot, de nem akartam feladni a régi mobil csomagot, és az azzal járó vélt előnyöket. (Van neki?)
Most viszont szembe jött ez az ajánlat.
3500 a havidíj, ingyen vezetékes és mobil hívás, 5 Gb net EU-ban is, de a végén megáll.
Az a baj, hogy a "díjszabása" részletesen nem publikus, és nem nagyon lehet összehasonlítani az apróbetűt. De hátha van itt T-s dolgozó, vagy valaki aki okosabb: van "hátránya" ennek a csomagnak az én őskövület Move M-emhez képest?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Én nem értem ezt a hozzáállást, de mindegy. Mitől rettegnek egy rejtett szám esetén? Ha zaklatja valaki/nyomulós marketinges/akármi, a piros gombbal még mindig kérdés nélkül letehető...
Igazából engem sem izgat fel annyira. Az ügyfél kér visszaigazolást, ha nem veszi fel vagy hovatovább, egyenesen tiltja a telefonja, akkor így árt. Őt éri kár nem engem/céget...

Utána meg lihegve hívja az Ügyfélszolgálatot, hogy Ő "még nem kapott visszajelzést"
-
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi Mindenkinek!
Sejtettem, hogy nem egyszerű a dolog. Mondjuk nincs túl nagy baj, marad a rejtett szám. Aki nem veszi fel a rejtett számot, az magára vet
Voip és hasonlók: Az a baj, hogy amikor a rendszereket kiépítették a cégnél, nem gondoltak, hogy itt ilyenre szükség lesz, hogy az ÜFSZ-től messzi ember hívogat aránylag ritkán ügyfelet.
Ezen a "beérkező hívást ÜFSZ számára átirányít" megoldáson elgondolkodom, ez nem hangzik rosszul.
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagy cégnél dolgozom van külön ügyfélszolgálatunk, és vagyok külön én műszaki területen. Bizonyos okból alkalmanként szükségem van arra hogy az ügyfeleket felhívjam. Erre a célra van egy céges 30-as telefonom, amelyről rejtett számmal telefonálunk hogy ne menjen ki a telefonszám. (A telefon folyamatosan nálam van ezért akár hétvégén is engem hívogatna az az ügyfél aki akar valamit)Érdeklődni szeretnék hogy létezik-e olyan szolgáltatás a Telekomnál hogy bizonyos céges ügyfeleknek - nyilván megfelelő szerződéssel és díjazással - egy adott számtól eltérő szám menjen ki az ügyfél részére.
(Pl. 06/301234567 hívószámról hívva az ügyfélnek a 06/30 000-0000 menjen ki. )
Ez a szám célszerűen az ügyfélszolgálatunk telefonszáma lenne, amiből van 30-as is, szükség esetén.Nyilván van a cégnél kontaktszemély a Telekom felé csak egy picit nehézkes az emberke alapból, ezért itt érdeklődők az elvi lehetősége után, hogy érdemes-e ezzel őt zaklatni.
(Azt megjegyzem hogy egész pontosan három ilyen telefon van a cégnél aminél azt meg kellene csinálni)
-
Ákinard
aktív tag
Tiszta sor, ezért nem is háborgok. Tudom, hogy picike piac vagyunk, tudom, hogy katasztrofális adózási környezetben élnek, Nem is várom el hogy 1 forintért (értsd jól) lehessen mindent vinni, ahogy Amerikában látjuk évről évre.
De akkor nem kell BF-ezni...
Meg káprázatos észbontó ajánlatok, nyomatva egy hónapja. Regisztrálj előre, összes adatod, anyjaneve 3 példányban elkérve
Közben meg ahogy korábban írták, felseperték a raktárat, és az megy ki... -
Ákinard
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Az a baj, hogy a Telekom már-már kényszeresen próbál megfelelni ennek a BF hypenak, ahelyett, hogy akár csak icipicit megközelítőleg is átérezné az egész lényegét. Látszik, hogy csak arra megy rá, hogy jó nagy kínálatot feltegyenek, akciósnak tűnő szöveggel, hogy a péntek reggel 9 órás meetingen Hans elégedetten veregesse meg az illetékesek vállát, és biztosítsa őket arról, hogy az új székházban lesz egy helyük a hosszú asztalsorban...
Az előfizető pedig nagy ívben le van szarva, ahogyan az utóbbi pár évben nem is számított.Nem, nem vártam nagyágyúkat a Telekomtól, de azért hasonlítsuk már össze a 3-4 évvel ezelőtti ajánlattal, amikor pl. féláron lehetett vinni 4000 ft-os díjcsomagokkal iPhonet, meg a Samu csúcsmobilt. Jó, lehet ez a gazdasági túloldala a lónak, de a kettő között elég széles a spektrum, a Telekom mégis a negatív tartományban helyezi el magát és az ajánlatait, nem csak az utóbbi évek BF-jén, hanem úgy általánosságban is.
És szegény hölgyike felhív a csilingelő hangján, és próbál meggyőzni arról, hogy 1) vállaljak újra hűséget, 2) fizessek ugyanannyit, 3) kapjak 8 helyett 4 giga netet, és nekem ez nagyon jó lesz, csak ne felejtsek el bégetni.
Jó tudom, ez még a "régiúj" díjcsomagok idejében volt, de nem látom azóta sem az átütő sikert, amiért a 8Gb/4000 árfolyamú csomagomat át kellene váltanom...És amikor szembesítem a tényekkel, szegény a legvégén csak annyit kérdez, hogy "azért a munkájával elégedett voltam-e". Igen, szegénykém nem tehet róla, hogy a cége ekkora hulladék ajánlatokkal bízza meg...

Köszönöm, kérem kapcsojja ki.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Ákinard
üzenetére
#81800 radio100jozs
Tény, hogy néha elfelejtek dolgokat, de azért azt nem szoktam elfelejteni, ha megrendelek valamit...

Délután bementem az Allee-ba, hogy megtudakoljam, mi ez, mert sohasem használtam, és nem is tervezem.
A hölgy rögtön mondta, hogy korábban volt netplusz internetem, ahhoz kapcsolják ezt be automatikusan, de a díját csak addig vonják vissza, amíg a csomag él, utána fizetni kell! Én decemberben lemondtam a netpluszt, mert a cégesre is kaptam 3 giga netet, így már teljesen felesleges volt.Viszont maximális elismerésem a hölgynek, mert minden reklamálásom, vagy szóvátétel nélkül már mondta is, hogy rögzíti reklamációként, és odaírja, hogy nem volt erre szükségem, és a következő havi számlában jóváírják decemberig visszamenően.
Ez nem tudom, hogy standard eljárás-e erre az esetre, vagy az ügyintéző volt ilyen lelkes, de maximális elismerésem. (Főleg, ha tényleg jóváírják!)Mondjuk ennek ellenére sem szeretem, ha olyat aktiválnak amire az ember nem kéri őket kifejezetten.
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Unalmamban böngésztem a T számlámat (amit környezettudatosan december óta nem nyomtatok ki, ugye...) fel is tűnt valami: A korábban kiszámlázott, de visszavont "t-email plusz" (legyen ez bármi is...) december közepe óta nem vonják vissza, hanem rendesen fizettetik. Holott 1 email nem sok, annyit nem küldtem még a t-emailről, és nem is tervezem.
Mi a szar ez? Hol lehet lemondani?
Bár már fogalmazódik bennem egy levélke arról, hogy fizessék vissza...
Tényleg alja egy banda ez...
-
Ákinard
aktív tag
Sajnos beigazolódott amit mondtam a kollégámnak:
2 éve nem volt hírverés, szépen megjelent, tényleg szuper kedvezmények voltak, 35 ezerért Alma 5C pl...
Most a csapból is ez folyt, YT videók előtt ömlött a reklámja a T BF-nek, körúton teleplakátolva, mindenhol ez volt. Mondtam is, hogy bizto valami fos kínálat lesz, azért kell a cégér... Igazam lett...
Akkor ennyi, jóéjt
-
Ákinard
aktív tag
Fent van minden, de .... Hagyjuk

-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Mobilon Move M ATK díjcsomagom van. Alapból az 500 mega netg elég szokott lenni, max egy héttel korábban elfogy. Most viszont nem kapcsolódott a wifire és leszívta ma az adategyenlegem. Nem szeretnék egy hónapig a tabletről megosztott nettel szarakodni, ezért szükségem lenne erre a ciklusra (máj 19-ig) valami plusz netre.
A kiküldött SMS-ben ajánlja 1690-ért a +1 Gb-ot adó Turbo 1 GB-ot, de az alata lévő linken (www.telekom.hu/ajanlo) pedig ajánlja a Netplusz L és Xl csomagokat. A Netplusz L ahogy látom 1590-ért adna 1 Gb-ot ráadásul első két hónapban ezt megnégyszerezik.
De nekem nem kellene május 19 után... Az oké hogy a turbó eseti, és 30 napra vonatkozik. De ha a másikat (Netplusz L) rendelem meg, akkor azt lemondhatom minden következmény nélkül máj 19 után? Ennek amegrendelésével nem szűnik emg az 500 mega netem amit amúgy kapok?köszi
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ergó, valószínűleg úgy állította be a díjcsomag hűséget, hogy az általad választott díjcsomagra visszaváltható legyen.
Ezt mondta a telefonos ügyintéző is. Remélem tényleg így lesz

Gondolom új sim kártyát is adott neked, igaz?
Nem adott. Kellett volna?
Mondjuk az feltűnt, hogy 150 MB/s-el menne az LTE ebben a csomagban, de csak 30-al megy maxi LTE térerőn, iPad mini 2-n.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Elmesélem a sztorit mi volt...
Ma bementem egy partnerüzletbe, ha már épp arra jártam, és rákérdeztem a lehetőségekre. Azt mondta az ügyintéző, hogy a SAT+NET 40 továbbra is érvényesíthető, ha a kedvezmény lezárása előtt hosszabbították meg a SAT hűségét, és addig tart, amíg hűség van a SAT-ra.
Utána elmondta, hogy meghosszabbíthatom 2 évre a NET&Roll S-t, jár a SAT+NET40 40% kedvezménye, ráadásul most olyan akció van, hogy a 2 hónapig 990 a havidíj, és a Net&Roll L-t aktiválják 30 Gigabájt adatforgalommal, ha netán nem kell, akkor 2 hónapon belül leválthatok a Net&Roll S-re. Ja, és ad mobilsticket... Mondjuk nem tudom minek de ad.Igazából nem szeretek úgy szerződni, hogy nem járok alaposan utána mindennek, de most úgy voltam vele, hogy ha a kedvezmény megmarad, meg visszaválthatok, akkor legyen, meg amúgy sem volt kedvem még sorban állni vagy 3x. Belementem.
Ügyintézés közben kicsit furcsa volt a nő rámenőssége, "minden ingyen, minden olcsó, minden megváltoztatható" tudjátok. Fel is merültek kétségek bennem, de mindent megmagyarázott. Készülékbiztosítást is kötött ingyen, (mert az is ingyen van, 1 hónapig,) utána lemondhatom. Hiába mondtam neki, hogy van itthon 3 stickem, és amúgy is tabletben használom, így ha el is lopják a sticket van helyette másik, nem kell. De csak aktiválta, hiába kértem, hogy ne....
Leszerződtem, eljöttem, de maradt egy nyomasztó gondolat... Felhívtam a 1430-at és kifogtam egy segítőkész ügyintézőt. Elmeséltem neki a sztorit, és szerencsére félig megnyugtatott...
- Elmondta, hogy a SAT+NET40 tényleg él addig, amíg a SAT-on hűség van. És azt aktívnak is látta, uh pipa.
- Mondta, hogy valóban 990 a havidíj 2 hónapig, utána a normál havidíj.
- Megnyugtatott, hogy most van egy akció, hogy mivel minden díjcsomag 990 így a Net&Roll L-t aktiválják, és tényleg leválthatok a Net&Roll S-re, nekem amúgy sem kellene 30 giga, minek. 5-öt használok maximum.... A húségem a Net&Roll S-re szól.Aztán megjegyezte, hogy emellett van készülékbiztosítás is 650 ft/hó áron. Mondom igen ez sem kellett volna, és határozottan NEM kértem, de hát azt mondta hogy ingyenes egy hónapig majd lemondom mert nem kell. Erre: hát ez nem ingyenes, ez 650 ft... :-o Mondom, uram, van 3 stickem, meg ez egy ipadben van használva minek kellene nekem biztosítás? Ha tönkremegy kuka, ott a többi. De azt mondták ingyenes. Ekkor találta meg, hogy úgy állította be az ügyintéző, hogy a Kapcsolat pontokból fizessem a biztosítást :-o Mondom neki, hogy azokat a pontokat gyűjtöm, még ha tényleg akarok biztit, akkor sem engedtem volna neki abból fizetni... ( Így egy napért 20-25 pontot már el is buktam. Mondjuk ezen múlik legkevésbé. )
Türelmet kért, félrerakott. 5 perc után jött vissza, és mondta, hogy már törölték is a biztosítást, elnézést kért, és már mondta is, hogy 3000 ft jóváírást beállít nekem a téves tájékoztatásért és a kellemetlenségért...
Mindenesetre elkértem a telefonbeszélgetés azonosítóját, hogy ha 3 hónap múlva tízezres számlát kapok, akkor legyen mire hivatkozni, hogy én már akkor jeleztem, hogy bajok vannak

Amúgy a telefonos ügyintéző nagyon segítőkész volt, neki köszönöm a munkáját... Megkért, hogy legközelebb rendes T-be menjek, és ne partnerhez..... :-(
Amúgy rettentően furcsa, hogy semelyik "kapott" papíron nincsen rajta se a SAT40, de a Net&Roll S, csak az összesítőn a Net&Roll L de azon meg a 24 hó hűség nincsen

Ideje volna a T-nek ezer papír és melléklet helyett kitalálni egy egyoldalas összesítőt, amin rajta van minden.... -
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonykor sajnos lejárt a 2 éves hűségidőm a net&roll S -re amin SAT+NET40 kedvezmény volt. Kicsit szíven ütött a 4400 ft-os havidíj ami eddig 2600 ft körül volt...
Van valami "trükk" amivel kedvezményt lehetne kisajtolni belőlük? Ennyit nem akarok fizetni, de a havi netfogyasztásom meg 5 Giga körül van...
-
Ákinard
aktív tag
Megerősítem az iPad mini 2-t én is úgy vettem, hogy felírta az eladó a számomat, és felhívott, hogy elrakott egy fehéret és egy űrszürkét is, menjek be és döntsek melyiket szeretném. És tartotta 1-2 napig mire be tudtam menni érte.
Cserébe annyit kért, hogy részletre vegyem, utána 1-2 nappal kifizettem az egészet előre. Hogy ez miért volt jó neki, nem tudom, de nekem nem okozott többletköltséget ezért nem is érdekelt. (Talán jutalékot kapott érte?) -
Ákinard
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
Urak, Webshopban végigzongorázom az S4-hez való vezeték nélküli töltőt, kitöltök mindent és a megrendelem gombnál "Technikai hiba"-t dob. Tudom, hogy egy ócska fos a webshop, de mit tudnék ezzel kezdeni? 2900-ért nem lenne rossz vétel.....
-
Ákinard
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
Külföldi roaming nethez jól látom, hogy kizárólag ezek a travel and surf csomagok vannak?
És jól látom, hogy Macedóniában pl csak a 10 mega / 690 csomag használható, a 100 mega / 1490 ft-os nem??
Ezen kívül (és a megabájtonként 200 forintos szuper ajánlatokon kívül) semmi más megoldás nincs?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Miért nem jó az ATK?
Decemberben nekem is lejár a SAT40 és kellene valami értelmes alternatíva, ATK-ra gondoltam én is.
-
Ákinard
aktív tag
Urak, hol lehet beállítani azt, hogy a kapcsolat pontokból vonja első körben le a mobil lottót pl? Vagy más fizetést? Volt erre valami link, de nem találom, összefoglalóban sincs. Köszi!
Közben addig túrtam, amíg meglett:
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas/mobilvasarlas/beallitasok
Szerintem ez lenne, de alapból szét van esve az oldal, belépés után betölt, majd egy villanással a lap nem jeleníthető meg......
-
Ákinard
aktív tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Ez Neked ajánlott levélben jött?
Mert ma hozott a posta egy ajánlott levelet a Telekomtól, de nem várok tőlük semmit. Először arra tippeltem, hogy a szept 15-én lejáró Like díjcsomagomnál szükséges diákigazolvány bemutatásra figyelmeztetnek, de ha ez ajánlva jött neked, akkor lehet nekem is ez lesz...
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
A tableten jelenleg úgy van mobilnetem, hogy a Sat+net40 kedvezménnyel 40% kedvezményt veszek igénybe. Úgy tudom, ez a lehetőség időközben megszűnt. Lehetséges mégis úgy meghosszabbítani az előfizeetést, hogy ez a kedvezmény is meghosszabbodjon vele?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én holnap megyek ki Angliába, szintén benevezek egy Lebarás SIM-re, 1-1,5 gigával bőségesen elleszek. És fizetek érte kb 3500 forintot, nem 6000-ért roamingolhatok a'la T...
-
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
mert nem fogok azzal az egy csekkel sorban állni 1 órát a postán, az utalás meg ingyen van.
Ez vagy Te.
Én meg 5 perc alatt elintézem a munkahelyem mellett lévő postán a csekkfeladást, ahová úgyis mennem kell, vagy levelet feladni (még létezik ilyen is!), vagy a cégnek intézni valamit.
Az utalás meg pénzbe kerül, ahogy a csoportos beszedés is, a csekk meg nem.A T-t konkrétan neten fizetem, de a többit nem. A T-nél és az OTP-nél is azóta nem kérek papíralapú számlát amióta kedvezményt kapok érte. Ha nem kapok, saját káromra nem fogok spórolgatni a szolgáltatónak...
pietrasko
A te problémád se T-pontba való... 1430on egyszerűbb bejelenteni s a hozzáértők 72 órán belül kivizsgálják s javítják...
Jah, úgy ahogy a hozzáértő számlázási csoport 3 hónap alatt 4 telefonhívás után nagy nehezen jóváírta a pluszban befizetett 3030Ft-omat amit a szar weboldaluk hibája miatt 2x vontak le?
jakos73
Bocs, de mi az hogy "Számlafizető/Domino felhasználó neve*"?
Az előfizető és a számlafizető neve nem feltétlenül ugyanaz.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Lassan mondom, hogy mindenki m-e-g-é-r-t-s-e:
A telekomadót a szolgáltatóknak kell fizetniük, nem háríthatják át az ügyfélre!Amúgy mekkora bullshit már amit a "panaszos" ír:
" de nem mertem megkockáztatni, hogy kevesebbet fizetek, mert hátha késedelmi kamatot rónak ki rám."
Nem egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy Jónapot a számlámat szeretném befizetni?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
mclaren777
üzenetére
Biztosan van ilyen, Szabadbattyán és Balatonvilágos között vasúton a privát telefonom LTE-n lógott, a szolgálati (amire nincs engedélyezve az LTE csak 3G) az meg Edgen az is el-el veszett.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Travel&Surf mostantól 6990 Ft helyett 5990 Ft-ba kerül és az eddigi helyett 1 GB (!) adatforgalmat biztosít majd egy hétre.
Már kezd alakulni, de azt kell mondjam még mindig, még mindig rettentően drága a roaming net így hasonlítva a külföldi eldobható simekhez.
Én legdrágábban eddig UK-ben vettem így simet, de ott is 7,5 font lenne most az 1 Giga net, ami nagyjából 3400 forint a manapság jellemző horror árfolyamon... És ugyanúgy egy hónapig érvenyes, viszont nincsenek a következő havi számlára elhalasztott roaming meglepetések...
Ha már kényszert éreznék 6e ft elköltésére, akkor sem tudnám megtenni kint, mert a 3gb is csak 12,5 font ami még mindig csak 5500 pénz... -
Ákinard
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem pont hogy Mo-n bevett gyakorlat az egy év. Máshol ekkora összeggel 2-3 hónapig él egy SIM. Nem 1 évig... Tehát még jó is a rendszer.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Beállítások/Személyes hotspot? Én is így osztottam meg a román netet az útitársammal.
-
Ákinard
aktív tag
Nem tudom ki hogyan van vele, én "valamiért" továbbra is a helyben vásárolt Prepay adat SIM kártyánál fogok maradni a tablethez.... Múlt héten Romániában ~1800 Ft volt 1 Giga net, 2500 körül lett volna a 3 Giga...
Legközelebb az UK-be megyek, 1 Giga 7,5 font, ~3000 Ft, vagy 2 giga 10 font, 4000 pénz. És 30 napig érvényes.
Hívásfogadás eddig sem volt emészthetetlen összeg, hívásindításra ott a net, vagy ha nagyon SOS pár perc kibírható úgy is.
És ezt lehet hasonlítani az 1300 ft-os 7 napig érvényes 100 megához....
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot hivatali időben, kéred a számlázási csoportot, és lebeszéled velük. Elmondod a bánatod, és kéred hogy hozzák helyre.
Nekem 2 hónap alatt nem tudták jóváírni a túlfizetésem ami a fos webshopjuk hibája miatt keletkezett. Aztán rövidre zártam velük a dolgot, mondtam, hogy a következő számlámat nem vagyok hajlandó kifizetni, írják jóvá, nem érdekel a rendszerük hibája. A fennmaradó kb 200 ft-ról kérem hogy a webshopban állítsák át, hogy díjmentesen ki tudjam fizetni. Arra is volt kifogásuk, hogy nem lehet átállítani a befizetendő összeget, másnapra mégis ott virított az új összeg. Kifizettem, azóta békében vagyunk.... -
Ákinard
aktív tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Kell egy független készülék, amibe majd beteszed, valamint némi bátorság, hogy bemenj egy holtba, es vegyél egy kártyát :-P Nézz valami feltöltős kártyát netcsomagra, ami elég lesz a kintlétedre.
-
Ákinard
aktív tag
Régen volt ez a 15%-so kedvezmény azoknak akiknek van T-home előfizetésük meg volt a SAT+NET 40% kedvezmény is, csak ugye megszűnt. Van ezek helyett valami, vagy bármilyen más kedvezmény mobilnetre?
Most SAT+NET 40-em van, és le fog járni. Ha más nincs kénytelen leszek ATK-s díjcsomagot kérni mellé... -
Ákinard
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is kell megvárnod a 6 hónapot sem. Én helyben kifizettem 1 évet, most rá 3 hónappal meg a másik 1 évet.
Igazából rossz helyre kattintottam rendeléskor, és már nem variálta. Black Friday volt, sietni kellett
Nem zavart a részletre vásárlás, gyakorlatilag 2 részletben letudtam. -
Ákinard
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi a választ, és neked is vwpolopg!
Más:
El vagyok szomorodva, ha egy ilyen komoly cégnél mint a T megengedheti magának az ügyintéző a "Mondom mégegyszer" szófordulatot egy ügyféllel szemben... Pedig nem vagyok totál hülye, csak szegénykém egyszer azt mondta, hogy az ATK-s előfizetésem után nem jár pont, utána meg azt, hogy az ATK is a főkártyára gyűjt. Amikor mondtam, hogy az egy tabletben van, és online így nem tudom beváltani a pontjaimat, a megoldási javaslata az "És én ezzel mit tudok tenni?" volt...
Illetve jobb helyeken nem a "végeztünk"-kel bocsátják útjára az ügyfelet, ha már befizette a befizetendőt, hanem a "Tudok még valamiben segíteni esetleg?"-gel...Lassan a T is oda kerül nálam mint az OTP: Szerencsére nem sokat kell járnom személyesen kirendeltségbe. Lehet órákig várakozni, és ha ügyintézőhöz kerül az ember abban sincs köszönet :-(
Remélem a diákigazolvány bemutatás témában egy értelmesebbet sorsol majd a gép.
-
Ákinard
aktív tag
Bennem viszont felmerült egy másik kérdés:
A nevemen van most egy Like díjcsomag. Idén nyáron végzek, de az érvényesített diákom okt 31-ig lesz érvényes, utána tanulmányaim nem folytatom. Szeptember 15-én jár le a két évem amit a díjcsomagra aláírtam.
A díjszabás ezt írja:
"Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like díjcsomagok használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. "Azaz én ha szept 15-öt megelőző 30 napban bemutatom az amúgy csak október 31-ig érvényes 2014/15/II. Féléves diákmatricás diákomat akkor újabb két évig aktiválják?
Ugye a díjszabás csak azt írja, hogy " bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát" és az a diák a bemutatáskor még érvényes lesz.
Vélemény? :-)
-
Ákinard
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Hívd fel őket és mondd meg, hogy írják át a neten a befizetendőt. Nekem is erősködtek az utalással de mondtam, hogy ez nekem plusz költség amit nem akarok vállalni. Főleg amellett, hogy a rendszerük hibája miatt szívtam hónapok óta. Másnapra átírták, és be tudtam fizetni.
-
Ákinard
aktív tag
Ezer éve nem vettem dominot így lehet hülye kérdés lesz, de...
Haverral beszéltünk, hogy akárhová utazom, mindig veszek ilyen "pay as you go" ssim kártyát a T-s iPadbe (ami független ugye) hogy ne kelljen roamingolni. Ez általában annyi, hogy odamegyek, kérek egy SIM-et feltöltetem olyan összeggel ami elég egy 1-2-3 gigás netcsomagra beteszem a tabletbe és használom boldogan, majd hazainduáskor kuka a SIM.
Felmerült a kérdés, hogy egy külföldi turiszt nálunk is meg tudja ezt csinálni? Tudom, hogy van valami feltöltős dominos net is, de arra szerződni kell? Vagy azt is meg tudnám venni a sarki trafikban feltöltöm bele a gépbe és hajrá?
És ha már itt tartunk egy telefonálásra alkalmas dominoval mi van? Ott is telefonba be és use, vagy telefonálgatás, aktiválás, kiküldjükaszerződést szarság van?
-
Ákinard
aktív tag
Valaki meg tudja mondani a webcímet, ahol beállítható, hogy a KAP pontok menjenek el a mobil lottóra? Érintene engem is.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem felesleges energiabefektetés lenne... Ha korlátozni akarnák akkor SIM lockkal tennék, nem IMEI alapján tiltogatással...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Semmi gond. Most kiegészítettem egy Lebarás képernyőmentéssel :-)
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
-
Ákinard
aktív tag
válasz
cruyff
üzenetére
Kimész és veszel egy Lebara SIM kártyát. Azt hiszem
10 font7,5 font 1 giga net. A Voda hálózatát használja, egész korrekt lefedettséggel.
Nekem a T-nél vett iPaddel ment gond nélkül, csak aVPNAPN -t kellett átírni. Azóta eljátszottam már Lengyelországban is ugyanezt.Ami gondot okozhat az a kártya aktiválása és feltöltése, ahhoz kell egy független teló, mert az iPadről nem tudod megtenni... Vagy ha szerencséd van a boltos megcsinálja.
Teko001: Ott a pont, javítva

-
Ákinard
aktív tag
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mitől válhatott inaktívvá az e-pack kedvezményem és az elektronikus számlám???
Az előző havi számla elkészültéről még pár napja jött email, meg is néztem, most lépek be, és feldobta azt a szar "váltson elektronikus számlára" reklámot, még nevettem is magamban, hogy már rég az van nekem. Erre csak nem hagyott nyugodni, megnéztem, azt írja: elektronikus számla: inaktív........Tényleg egyre szarabb a T weboldala, és egyre gyengébb a színvonal... Sokáig semmi gondom nem volt velük, ügyintézőt is csak akkor láttam/hívtam ha szerződést hosszabbítottam, most meg heti 2x hívni kell őket

A túlfizetésem szépen helyrehozták, átállították a webshopban, hogy csak 142 ft befizetendőt jelezzen (ez dicséretes, főleg úgy hogy az ügyintéző azt mondta nem tudják átállítani küld csekket) de befizetéskor megint azt a szar hibát dobta, viszont most nem vonta le 2x.... De ha frissítek megint levette volna 2x...
Tehát miért tűnt el az a szar epack?
-
Ákinard
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Ezekre gondoltam én is, de a T-nél nem rögtön azzal kezdik, hogy céges előfizu cégkivonat blablabla?
Elvágni nem merem, céges... Ha saját lenne, nem zavarna
Amúgy ha sikerül is a csere a SIM nem kötődhet valami módon a telefonhoz/előfizetéshez, amivel utólag megbukhat a dolog?
-
Ákinard
aktív tag
Urak, céges SIM kártyát én nem tudok cseréltetni semmi esetre sem? Semmit nem nyúlnék se előfizuhoz se semmihez, csak mikro sim kellene a normál sim helyett...
A cégnél nem vetem fel, úgyse foglalkoznak vele, de kellene valami megoldás, mert egy lelakott 4 éves motorolát kaptam céges telónak, ami büntetésnek is rossz, itthon meg kallódik egy Samu amit szívesebben használnék... -
Ákinard
aktív tag
válasz
namenlos
üzenetére
Csak figyelj oda, hogy tényleg jóváírják, nekem 2 hónapja igérték a jóváírást, most sem kaptam meg...
Ma beszéltem velük, abban maradtunk, hogy a különbözetről küld számlát, azt befizetve elvileg már rendeződik...
De viccnek tartom, hogy a XXI. században kézi beavatkozás ell ehhez, és nem látja a rendszer, hogy ha 3140 ft a számlám, és 3030 ft túlfizetésem van, akkor jóváírja és csak 110 ftról köp számlát... -
Ákinard
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ForRedGlory A honlapon fizetem be kártyával. Amíg az OTP lehuzkod a csoportosért nem fogom beállítani rá

szili.tamas1 Én nem fogom fél évig elhúzni közlöm, hogy nem fizetem be, oldják meg. Szívesen fizetem a száznegyven akárhány forintot ami felette van de a többit nem.
Annakidején amikor lemondtuk a T-Online itthoni netet, tört hónappal mondtuk le. Kövi hónapban kijött az egész havi számla, gondoltam már hamarabb kinyomtatták mint a lemondás. Felhívtam őket, mondtam, hogy kérek egy tört havi számlát. Hát azt nem tudnak küldeni, fizessem be az egész hónapot, és akkor utána kérjem vissza a második félhónapot. Mondom, nem küldjenek törthavit és akkor nem kell visszaigényelnem. Kis szóváltás után kiküldött egy félhavi számlát, befizettem, el volt felejtve. 3-4 hónappal később küldtek a 2. félhónapról egy fizetési felszólítást különféle fenyegetésekkel, behajtókkal mindennel. kissé ingerülten hívtam fel őket, elmondtam, hogy mi a helyzet, és még akkor is erősködött a np, hogy be kell fizetni és visszaigénylem. Mert amúgy behajtónak kiadják. Mondtam neki, hogy már nem is álltunk szerződéses viszonyban a 2. félhónapban mégis mi a jogalapja a követelésüknek, gondolkodjanak már??? Azóta nem kerestek ezügyben

(Gondolom arra mennek rá, hátha nem veszi észre az ember, és kifizeti, mondván jujuj, fenyegetnek...) -
Ákinard
aktív tag
válasz
Ákinard
üzenetére
igéretet tettek arra, hogy a következő haviból visszavonják a túlfizetést....
Megint nem vonták le a túlfizetést, megint ott van a 3170 ft-os számla...... Mi a szart lehet velük kezdeni?
Felhívom őket és közlöm, hogy nem fogom befizetni, csak a 140 ft-os különbözetet? Oldják meg házon belül?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
llaszlo
üzenetére
Igen én vettem.
A legkisebb előfizus csomaggal 60e volt, én 42e-ért vettem Move M ATK-val.cris78 #54631
Én még ennyire sem számítottam, lévén a korábban a weboldalukon megírt jelzésemre (nem megy a webshop de szeretnék vásárolni) csak annyit írtak vissza, hogy nagyon sajnálják

-
Ákinard
aktív tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Csak érdekességképpen:
Tegnap megjött a válasz a panaszomra, megoldásképpen azt javasolták, hogy kevésbé frekventált időben vásároljak a webshopon
Tehát fel sem merült bennük, hogy esetleg gond van a rendszerrel.
Más kérdés, hogy kevésbé frekventált időben nincs Black Friday.De felajánlottak 5000 ft jóváírást a kellemetlenségekért, tulajdonképpen nemes gesztus, amellett, hogy féláron tudtam végül iPhonet venni, bár inkább múlott a kitartásomo, mint a T weboldalán. Ha nem tudtam volna venni, valószínűleg az 5e kártérítéssel sem lennék kisegítve

-
Ákinard
aktív tag
Félreérthetően fogalmaztam. Úgy értettem, hogy társkártyás csomagra online nem tudsz átváltani.
Ha megtörtént az átváltás, (személyesen vagy telefonon) utána tudsz neten rendelni. Nekem legalábbis utána rögtön ment a díjcsomag megtartásával a rendelés. (Nyilván akkor már az ATK díjcsomag volt.) -
Ákinard
aktív tag
Társkártyát nem tudsz online rendelni, mert kell egyfajta ellenőrzés, hogy mire veszed igénybe. De nekem 2 perc alatt átállította telefonon a díjcsomagot a szükséges ellenőrzés után, utána tudtam weben rendelni.
Hívd fel az üfszt rendezd le a díjcsomagváltást, és utána rendelj azzal a számmal belépve.
(Átírás költsége? Nekem azt ingyen csinálták egy éve. Vagy lemaradtam valamiről.) -
Ákinard
aktív tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nem. Kapsz egy számlát 22-31-ig (ez a tört hónap) és utána elsejétől hó végéig.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Grat

Nekem tegnap jött egy SMS. hogy kivizsgálták a panaszom, és a választ elpostázták.
Még Nov 28-án tettem panaszt, amikor a rendelésem közben a rendelés végére elfogyott a telefon, utána visszakattintva pedig újra rendelhetőnek írta... Ez a játék ment.
kíváncsi vagyok érdemben kivizsgálták-e és adnak-e kártérítést, vagy megnézték, hogy végül sikeresen vettem blackfridayes telefont, így instant lóf.sz a se..embe
-
Ákinard
aktív tag
Gondolom ezzel terelnek el a drágább díjcsomagok felé...
Amúgy engem annyira nem zavart a dolog eddig, mert ott az iPad, vagy megosztom róla a netet és wifin megy, vagy arról facetimeozok...
De igen amúgy ennyi pénzárt már rég korlátlan csomagokat kellene osztani nem pedig 200 mega net meg 40 forintos percdíj és barátait...
(De hát itt a telekomadó és társai, amit természetesen a mocskos multi fizet és véletlenül sem a lakosság...) -
Ákinard
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Egyébként a boltokban már nincsenek kiállítva az 5C-k? Vagy honnan jött ez a sok DEMO i5C készülék?
Amúgy a weboldalukon az 5C 16 Gb már nem is lesz a felirat szerint... Megszűntetnék? És marad a nagyon drága a Baromira nagyondrága és az eszméletlenül drága telefon az iphone témában?
-
Ákinard
aktív tag
Nah, ma kézhez kaptam a számlám, és az szerepelt ott, hogy:
Előző egyenleg 0 ft
Befizetések: 6060.-
Egyenleg: -3030De még véletlenül sem írták jóvá a következő havin amit azóta már megint befizettem...
Felhívtam őket, 25 perc zene után élő emberrel beszéltem, igéretet tettek arra, hogy a következő haviból visszavonják a túlfizetést....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest