Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Hirdetés
-
Katonai chipeket gyárthat az Intel
it 3,5 milliárd dollárnyi juttatást nyert el az Intel, amely katonai chipeket gyárthat az USA-nak.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Uxantis
gp Alig egy hetet kell már csak várni és indul a PC-s korai kiadás.
-
Tablettel is készül a Huawei Barcelonában
ma Azért nem úgy fogalmaztunk, hogy "mutat be", mert valószínűsíthetően a kínai piacon már elérhető MatePad Pro 12.2 érkezik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Teko001 #41225 üzenetére
hát pedig itt nekem határozottan VPN-t kér!
Átjáró típusa: ide mi kell?
A hitelesítés típusánál nekem nincs PAP, csak PSK, PKI, EAP-TLS és EAP-MSCHAPv2 van
Előre megosztott kulcs: Ide mi kell?[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Kispotter
tag
válasz Teko001 #41224 üzenetére
Androidra szedtem le pár ilyet most.. Kiír mindegyik mindent cell id-t, mnc, mcc, lac de térképen ezek sem jelenítik meg sehol sem hogy a torony hol van helyileg.. gondolom ez nem is lehetséges
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #43185 üzenetére
" "§" jel esetén az előfizető kérésére az előfizetői adatok tudományos, közvélemény- vagy piackutatás, valamint direkt marketing célokra nem használhatók fel."
Ezt hol lehet vagy lehetett kérni?! Mert én úgy értelmezem, h ezt a hívószám tudakozóból való eltüntetésén felül lehet kérni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
somasz
addikt
válasz Teko001 #43276 üzenetére
Tetszem érteni, már csak az nem világos, miért nincs a profilomnál. A Netes számlán viszont rajta van.
A másik, hogy most kaptam levélben kódot, amivel a korlátozott belépési jelszót lehet feloldani, de nem tudom hova beírni. Vagy gyökér vagyok, vagy valami nem kóser.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz Teko001 #43612 üzenetére
srác nevén, csaj használja, 2013 július óta van meg az előfizu, 2 éves aláírás. jelenlegi helyzet az, hogy februárig van csak fizetve a számla (azt is a srác fizette, de mellékes), és most hogy rosszabbodik a helyzet, fel kellene számolni ezt az egészet. tehát letiltani a telefont, vagy szüneteltetni, fizikailag vissza lesz szerezve tőle a készülék, illetve a későbbiekben gondolom kötbérrel lehet csak megszüntetni az előfizetést....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
313313
addikt
válasz Teko001 #43977 üzenetére
Nem a rendes kiskereskedelmi árlistát, mert ott 172k?
Szerk: Megtaláltam neten is: "aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában"
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
DjTaRsY
aktív tag
-
szabogabor10
veterán
válasz Teko001 #45021 üzenetére
Igen, de ezt a HWSW-s cikk szerint végül kivették a csomagból..kár érte.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szlovibuki
tag
válasz Teko001 #45077 üzenetére
Köszi! Tehát akkor tudom majd használni a telefonba lévő kártyát is, ha azon van meglévő mobilnet előfizetés?
Ha ezt a web quick simkártyát telefonba rakom tudok vele kezdeni bármit?
Elvileg van rajta talán 990 Ft kezdőegyenleg, azzal 1-2 hónapig tudnék fizetni 1-1 mobilnet csomagot, ha lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Teko001 #45663 üzenetére
Én 4,99 eurót fizetek jelenleg, és az adat nem érdekel, abból van bőven (30 + 6 GB, akár 4 SIM). Mivel kivezetik a Next XL társkártyát, és szeptemberben arra akartam váltani, mert mind az ingyen DuoSIM, mind az ingyen 1 db M-es roaming adat csomag elmegy nálam egyébként is, elgondolkodtam a Music M-en.
A legjobb aláírás a héten
-
cigam
félisten
válasz Teko001 #45808 üzenetére
Nem az a baj, hogy ők kedvezményt kapnak. (Nem mellesleg azt a kedvezmény(vagy csak egy részét) a felnőtt bérlet árában, vagy vmilyen adó formályában is én fizetem)
De jól van ez így, hisz iskolába járnak, közlekedni kell, nem várhatom el tőlük, hogy kilómétereket kutyagoljanak a forgalomban szélben, esőben, hóban. (Bár régen sem haltak bele, mikor a szomszéd faluba kellett átmenni gyalog )Az viszont hogy egy zenei streaming szolgáltatás kedvezményezettjei mi indokolja?
A következő lépcső 2.3x drágább amit nem tudok megfizetni. Olyan szolgáltatásokat ad, amiket sosem használok ki(pl.korlátlan beszélgetés t-mobil hálózaton belül).
Így csábítják át a Deezereseket? Telenornál már a 3000.-os csomagban van Deezer előfizu(1390.-), és 500MB adat. Mindenkinek. Még a prepaid-esek is előfizethetnek rá, igaz ott is 1-2000.- a megfelelő adatcsomag hozzá.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
scapegt
senior tag
válasz Teko001 #45859 üzenetére
Vodás vagyok egyébként és ott simán megvágták, nem adtak microSIM-et. Ott nem kértek semmi papírt, pedig az előfizetés nem az én nevemen van. Nem értem igazából mi van akkor, ha módosítanak egy működő dolgon annyit, hogy ugyanúgy működhessen tovább. De majd utánajárok, ha nálam lesz a telefon.
-
PAtr0n
addikt
válasz Teko001 #46271 üzenetére
Törölni nem bírtam, de amikor most is feldobta, hogy már van ilyen tétel a kosaramban, rányomtam a kosár megnézése gombra (kis gomb lent), és végre feljött az eddigi rendelésem. A lényeg, hogy ilyenkor ezt a gombot kell megnyomni, nem a sima kosarat, mert az hibát dob! Most már jön a készülék jövő hét kedden (Xperia Z1 compact)
Köszi a segítséget!
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen