Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Nem kapunk korai hozzáférést a kampányhoz
gp Visszatérünk a régi dolgokhoz, ezúttal egyszerre kapjuk meg az egyjátékos és multiplayer tartalmakat.
-
Meghozta a jelenlegi mobil generációs utolsó Radeonját az AMD
ph A Radeon RX 7800M régóta hiányzott a palettáról, de nem kell tovább várni rá.
-
IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
ma Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Nem próbáltam, nem is gondoltam ilyenre. Bár nemigen hiszek benne, hogy olyan árat tudnának mondani, ami nekem megfelelne, mivel új előfizetéssel, 20% online kedvezménnyel megfelelő lett volna az adott telefon ára. De az az akció már nem él+a jelenlegi előfizetésemmel amúgy is drágább lett volna.
-
[P]laci
senior tag
ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, viszont a Telekomnak nem lenne jobb, ha a többi szolgáltató kárára új előfizetőket szerezne? mit ad Isten megsokszorozza az előfizetői számát?
ha megnézi a többieket, akik X-értadják és ők X-1000 HUF-ért odaadják azt, akkor hosszú távon sokkal nagyobb profitra is szert tehetnének...
mondjuk megértem, hogy nekik ez miért nem buli... én mindig is a "járjon jól mind a két fél" elvet szerettem követni. kicsit utópisztikus tudom... -
[P]laci
senior tag
nos igen, ha magas a profitelvárás, akkor "nincs mit" beforgatni fejlesztésre... ezért is bocsájtanak el a cégtől sok embert sztem... ha kevesebb ember is ki tudja szolgálni a mostani előfizetőket, akkor minek legyen "fölöslegesen" több ember... (sajnos ez az elv nemcsak a T-nél van mostanában, hanem sok egyéb helyen is)
mindenesetre lehetne vmi előfizető barátabb változás, hisz az jó lenne a cégnek is, de nekünk is.
viszont addig marad az, amit először említettél: amíg van aki fizeti így és ezt, addig változás számunkra tuti nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Akkor városokban 150 megabit, vidéken pedig 75 lesz. Jó ez. De ahogy látom a 3G-t a Telekom mostantól akkor teljesen hanyagolni fogja. Így is nagy lemaradásban volt, nem is érdemes ezt már behozni. Legyen mindenhol jó áron 4G!
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
repvez
addikt
Most cseréltem készüléket és a listaáron kaptam csak,mert azt mondták a flotta csomag miatt már elég kedvezmény van igy a készülékből nem engedtek , pedig már vagy 6 éve itt vagyok.
Viszont ha már egy meglévő (200mb) netről 500asra váltanék az az én olvasatomba egy meglévő bővitése és akkor az a tarifa vonatkozna rá,nem pedig a teljesen kezdő dij. -
legenda
akkor más(ok) helyett is szomorú vagyok, és;
Amennyiben három munkanapon belül érvényesítjük csereigényünket, az eladó nem hivatkozhat az aránytalanságra, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, a GKM rendelet 4. §-ának (2) bekezdése irányadó a Korm. rendelet szerinti kicserélés tizenöt napos határidejére is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lord.lakli
őstag
Azért mert elvesztette a Samu az NFC kezelést, azért még nem eltérő, csak okos fejlesztők ügyesen fejlesztettek. Tudom mire van a SIM, de a kezelése akkor sem függ telefontól szerintem. Nem mellesleg a teszt legelején teljesen más készüléket támogatott a három szolgáltató.
-
AstraCDX
senior tag
Elásta a T a kutyát, de végre sikerült megtalálni, hogy hova .
Tegnap a vásárláskor, a kiscsaj nem volt szives aktiválni a SIM kártyát, és ezt a mulasztását el is hallgatta .
1430 ÜSZ aktiválta a SIM-et, mostmár tudom használni .
Sajnálatosan nálam csak 2G, és közepesen hullámzó 4G van .
Ebben a helyzetben, itthon a notebook modemmel csak 2G-t tudok használni .
USB modemmel jönne a 4G, de a siralmas vételi érzékenysége miatt ez is gagyi .
Annyira nem bánom, nem itthonra vettem .
Majd kiderül, hogy belföldön, véletlenszerű felbukkanási helyeken mit produkál majd, hogyan fogom tudni használni .
Üdv.
Astra
-
lugosi
MODERÁTOR
"a számlán ott a számlaszám, átutalás közleményébe pedig beírod a fizetendő számla azonosítóját"
Ez lenne a cél! Ezért kéne egy számla! De nincs! Csak befizetésre váró összeg.
Milyen szinten tudok még bejelentkezni? Látom az összes számunkat, mindegyikhez tudok szolgáltatást megrendelni, törölni stb. Ez egy cég, az összes előfizetésünket látom. Ettől lejjebb/feljebb lévő szinten kell bejelentkezni ahhoz, hogy lássam a számlánkat?My T-n? Nem igazán tudom, hogy az mi. Először kapnék elvileg elektronikus számlát, tavalyig papír alapút kapott a cégünk.
-
taip
senior tag
Nem arra gondolok, hogy mi az én egyedi ajánlatom (ami egyébként is vagy jobb a listaárnál, vagy nem), hanem a listaárhoz sem jutok hozzá elsőre, ami azért egy iránymutató lenne.
Meg ugye nem csak a Telekom előfizetők nézegethetik az oldalt...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Oké, általános alanyként értettem és a lényeg nem az, hogy van-e előfizetésed vagy sincs, hanem hogy elrontották azt, ami eddig jó volt.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
nekem (is) a telefon jelzi azonnal, hogy nem sikerült kapcsolódni, ránéztem notin is; 502 Bad Gateway
nem jó még most sem, pedig várok néhány fontos levelet, eddig viszonylag keveset problémáztam a rövid leállások miatt, de ha így megy, akkor muszáj lesz másik e-mail címre költöztetni a fontosabb levelezéseket, csak ugye hosszú évek óta ezt ismeri és használja minden érintett, fejből mondják, ha például ajánlanak valakinek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cris78
őstag
Online rendeltem, de mivel nem tudta kiadni, ervenytelenitette a rendelest (jött az email), itt kérdeztem, hogy ez most wtf? Mondta, csak így tudja kiadni. Ott jött a gond, hogy online rendelesnél 50% kedvezmény volt a telefonra.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
South Velen
addikt
-
Black_Raven
veterán
Nem csodálkozom, hiszen minden aranyárban van.(új teló,stb).Igy rákényszerül egy idő után váltani.Már többször majdnem beugrottam mostanában, eszembe jutnak a régi emlékek(40k-s számla, stb)hogy milyen nehezen ment a 2év.Régebben volt 4előfizetésem egyszerre....
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
jozsi968
tag
"Lesz az az élethelyzet, amikor viszont már nem akarsz töltögetni, hanem választasz egy olyan csomagot, ami lefedi az igényeidet és szépen fizetgeted havonta."
És mivel különb, hogy fizetgeted havonta, mint hogy töltögeted ? Ja, és elárulom a feltöltősön épp úgy el tudnak érni, mint az előfizetésesen. Feltöltős + voip és az előfizetéses töredékéért lehet telefonálni. -
Black_Raven
veterán
Figyelned nem kell, küld értesitést ha kevés az egyenleg.Tölteni meg lehet bármikor mivel, bankautomatával, neten kártyával, stb lehet.Voip nem játszik nem baj.Az biztos a számlás kényelmesebb, és már írtam 5k/hó-tól jobb az előfizetés, több előnye van.
kalm007 ez egy teljesen korrekt bestbuy ajánlat, egyáltalán nem húznak le.Ilyen kéne mindig minden szolgáltatótól.Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
A másik félnél nem kell voip kliens. Ez nem viber vagy skype. Itt elég ha nálad van, és azzal vagy ingyen hívsz (immmr), vagy nagyon olcsón( stuntcallls) bármilyen (vezetékes is) számot.
Az tény hogy néha ezeket sem használom, mert megéri a 9Ft hálón belül a jobb hangminőség miatt (ahol nincs 4G net). -
Black_Raven
veterán
Ezzel nincs is gond, de Te olyan emberek beszélgetésébe szóltál bele, akiknek szüksége van rá.Azt hogy miért az magánügy.És kortól független hogy ki használ feltöltőkártyás telefont. Mindenki aki úgy gondolja hogy neki megéri, valamiért.Te eseted más, bizonyos szint elérése után macerás, és használhatatlan ez a megoldás.
-
jozsi968
tag
Látom nem nagyon hallottál még a voip-ról, ha azt hiszed hogy a másik félnek is használnia kell hogy kapcsolatba tudj vele lépni. Pont az a lényege, hogy a telefonján hívod fel. S persze nem 30-40 Ft-os percdíjon, hanem mondjuk 3-4 Ft.
De ha ezt trükközésnek érzed, akkor beszélj csak a drága percdíjakon.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jack Hunter: Közösségi tér konfliktus
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2 vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen