Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ismerősöm vett egy ZTE telefont és hát nem igazán szuperál neki, ilyen-olyan okkal kb. hetente látogatja a Telekom egyik üzletét és bár állandóan kicserélik neki a telefont újra (hisz szervizhálózat híján mindig ez történik), valamilyen problémája mindig akad annak is.Mit lehet tenni annak érdekében, hogy vagy a telefont végleg visszaadja emiatt és visszakapja a pénzt, vagy beszámítsák az árát egy másik telefonba, de ne a jelenlegi típus maradjon neki?
A segítségeteket előre is köszönöm szépen! -
[P]laci
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Előző hónapban mikor elfogyott a mobilinternet keretem aktiváltam a Net&Roll 1 GB opciót. Azóta új hónapba léptünk és teljesen véletlenül láttam meg a netes felületen, hogy aktiválva van ugyanez az opció.
Kérdés: az első aktiválás után automatikusan mindig aktiválva lesz ezentúl ez a bővítés? nem magunknak kellene ezt minden hónapban "kérni"? csak mert így frankón + 1000 Ft-tal több lesz a számlám és sztem ki sem fogom tudni használni a keretet... -
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #34676 üzenetére
Köszönöm smileismarci és Logeeen!
Ha Mozaik XS-es vagyok, akkor is fel kell hívnom őket, hogy kapcsolják vissza a netemet? csak mert a csomagban benne van alapból a 200 MB adatforgalom.Másik kérdés és teljesen más téma:
Szemezgetek ezzel a Next S díjcsomaggal, csak valami nem tiszta nekem és megköszönném, ha felvilágosítanátok. Még 1 hűségem van Mozaik XS-re, úgy hogy készüléket is vettem vele. Ha én most át szeretnék váltani erre, akkor megtehetem hisz nagyobb csomagba mehetek, de esetleg telefont vehetek ezzel az új csomaggal? a maradék 1 évemmel mi lesz? 1+2 év lenne a Next S? -
[P]laci
senior tag
Lenne egy kérdésem. Eddig abban a hitben voltam, hogy ha egy személy köt előfizetéses csomagra 2 éves hűségidőt és ez a csomag megszűnik időközben, akkor a hűségidő lejártáig maradhat abban a csomagban, de utána már értelemszerűen nem hosszabbíthatja meg, muszáj váltania.
Legalábbis nekem a Mozaik XS-re ezt mondták, hogy ez a módi.
Viszont tesómat a Like 50-ből pikk-pakk átrakták Like S-be (mondván megszűnt és automatikusan átkerül), és dobtak neki egy üzenetet, ha ez neki nem tetszik, akkor váltson maga csomagot vagy marad ez... most ezt én nem igazán értettem... ráadásul mivel már az 1790 helyett 2790 forintos csomagban van, gondolom akkor már kisebb összegűben nem is léphetne vissza.Kérdésem: hogy hogy maguktól átdobták őt más csomagba? és pl. engem Mozaik XS-ből másba miért nem?
-
[P]laci
senior tag
köszönöm szépen a választ!
És mi a helyzet azzal, hogy átrakták automatikusan egy 2790 forintos csomagba és azt írták, ha nem tetszik neki, akkor változtathat? átléphet 2790 Ft alatti csomagba? hisz 1790 volt az eredeti havidíja.
másik: a hűségidővel ilyenkor mi történik? mert augusztusban lett volna 1 éves a Like 50-ben.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Na emberek! Lehet támadni a weblapot ezerrel, mostmár működik minden (számlaletöltés is)! Ennek örömére be is fizettem amit kellett!
-
[P]laci
senior tag
Lenne egy igen fontos kérdésem! Szemezek a Music XS díjcsomaggal, de van egy problémám vele... A honlapon ezt írja: "A havi díj Telekom mobil hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre, valamint MMS-ekre felhasználható belföldön."
Voltam ma bent ismerős ügyintézőnél, hogy tud-e nekem valami okosat mondani/ajánlani, ekkor ő is előkapta a saját laminált lapocskáját, amin ez a rész már nem szerepelt, sőt azt mondta, hogy ez a havidíj belföldön bármire felhasználható gyakorlatilag, tehát nem csak telekom irányban.
Kérdésem a következő: a két dolog csak szerintem üti egymást? mert ha úgy van, ahogy ismerősöm mondta az üzletben, akkor tökéletesen elégedett vagyok vele és "aktiválom is rögtön". Ha meg nem... nos akkor fejvakarás jön megint...
Köszönöm a segítségeteket előre is![ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #47227 üzenetére
club1, erdoke és pietrasko: köszönöm szépen a segítségeteket! szinte sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
"Sajnos" akkor úgy kérdésem/kérésem van.
Szeretnék díjcsomagot váltani, mert a jelenlegi Mozaik XS díjcsomagom, hát mondjuk úgy hogy nem éri meg...
Aranykártyás vagyok, rendelkezem egyetemi diákkal is (még hallgató vagyok) és arra lenne szükségem, hogy legyen az előfizetésemben lehetőség szerint 500 MB és 1 GB közötti adatforgalmam, amit túllépés esetén lassítanak, de szükség esetén tudjam valamilyen bővítő opcióval bővíteni.
Nem feltétlenül van szükségem olyan 3 kedvezményes számra, mint ami a Music XS-ben van, de azért jó lenne ha a percdíjaim nem 35-38 forintosak lennének, mint most. Az általam hívott számok javarészt 30-asok, de azért néha-néha hívok vezetékes számot, illetve más hálózatban levő embert is.Tudtok nekem valami okosságot ajánlani? A havidíj jó lenne ha 4 ezer körül lenne összességében, mert ha túl lépem - mint pl. a mostani hónapban... a mozaik xs miatt ~7000 volt -, akkor nem szeretnék 10 ezret fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #47233 üzenetére
nagy zenehallgató vagyok, ezért is örültem mikor megláttam, hogy a Spotify kiírta twitteren a Telekommal kötött szerződésüket. szóval lehet maradok ennél és majd igyekszem nem túlzásba vinni a másik hálózatok hívogatását...
másik kérdés: nekem októberben jár le a hűségem a Mozaik XS-re, ha most átváltok Music XS-re, akkor ugye nem tolódik ki a hűségidőm? mert majd még ebben az évben szeretnék készüléket váltani és csak akkor aláírni újabb 2 évet...
Vikt0r: neked is köszönöm a tippet és kisebb mérlegelés után inkább mégis a Music XS felé húz a szívem!
-
[P]laci
senior tag
Erre valaki? Mert a válasz fényében már váltanék is akár ma, de sajnos az ÁSZF-ben nem tudom még hogy hol keressem...
-
[P]laci
senior tag
Na ma is tanultam újat, amit eddig nem tudtam és ezért inkább megosztom veletek.
Egyetemista vagyok és le fog járni a Mozaik XS hűségem, gondoltam mivel van diákom, némi közönség segítség után arra jutottam: legyen Music XS. Bemegyek szépen a T-be, mondom szeretném ezt és ezt. Az emberem nagy bocsánatkérések közepette közli - hogy bár ő sem teljesen érti miért -, de az egyetemista csomagokra nem lehet váltani más előfizetői csomagokról (függetlenül attól hogy drágábbra váltanék, szóval ez a feltétel is teljesül), csak új előfizetőként lehet ezekbe a csomagokba lépni.
Persze kitaláltam erre gyorsan helyben egy megoldást, de azt meg ugye csak akkor lehet ha már lejárt ténylegesen a hűségidőm.
Gondoltam megosztom veletek a történetet, hátha valakinek ez hasznos információ. Mondjuk őszintén remélem, hogy nem csak át akart vágni az emberem, mert őszintének tűnt, pláne miután a megoldásommal is előálltam neki.
Ha valaki esetleg tudja ennek az okát, hogy miért csak új előfizetőként lehet egyetemista csomagba lépni, az megosztaná velünk? Mert pont most augusztusban és szeptemberben lett volna nagy szükségem az alacsony percdíjakra, de mivel októberben jár le a 2 év, így nem tudtam megoldani. -
[P]laci
senior tag
Ha mobilneten keresztül lépsz be, akkor nem fog (legalábbis akkor nekem nem csinálta)! viszont nekem mostanában myt-mobile-on való belépés után sem jön se email, se sms...
(#47326) lugosi: linket tudsz adni itt, vagy esetleg PM-ben? egyik ismerős megy ki dolgozni és jól jöhet neki!
(#47330) Edi77: nálam a különbség a wifi és mobilnet között az volt, hogy míg wifin kért jelszót meg mindent, addig mobilneten érthető okokból semmit (egyik esetben sem volt mentve semmi és nem volt automatikus bejelentkezésen)
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz anglergab #47518 üzenetére
igen:
"A Like S díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető" Forrás: [link]
(#47519) djculture: ezért kell ccleaner-rel takarítani néha, valamint a beépített Lemezkarbantartóval rendszergazdaként a Windows update fölösleges fájljait törölni. volt hogy egy combosabb windows 8.1 update után a hátremaradt update fájl vagy 4 gb volt. ment is a lecsóba, ne foglalja a helyet!
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Elérhető végre a Telekomnál a Samsung Galaxy Alpha: [link]
Ahogy néztem az S5 alá lőtték be árban.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz szili.tamas1 #48822 üzenetére
csak a szokásos, semmi extra... csak azért a "nagy" örömködés, mert az előzetes infók szerint az S5 ára felett lett volna.
-
[P]laci
senior tag
válasz r3dsnake #48893 üzenetére
Korlátlan böngészés-és e-mail opció
"Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. E-mailezésnek a vonatkozó szabványoknak megfelelő, interneten keresztül az SMTP protokollon ( az e-mail küldést megvalósító szabvány protokollon) át küldött elektronikus üzenetek küldése és fogadása minősül."
-
[P]laci
senior tag
válasz r3dsnake #49061 üzenetére
többször ki lett már beszélve, hogy minden ilyen bővítő csomag első aktiválása az ingyenes (+nyilván a díja). Ha elhasználod és tovább akarod bővíteni, akkor fizetsz egy díjat + a szolgáltatás díját. Szóval az utólag említett dolog nem éppen működőképes szvsz.
majd az okosabbak belinkelik/bemásolják az erre vonatkozó szabályozást. én sajna most nem lelem.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #49077 üzenetére
mozaik XS-ről nem válthatsz Music XS-re (se Like S-re), az ok kb ennyi: mert csak! egyébként az ok az, hogy erre a két egyetemista csomagra, csak dominoról új előfizetésként lehet váltani, tehát előfizetésesként nem léphetsz erre... én is hasonló cipőben járok...Most láttam, hogy te Music S-ről beszélsz, az meg nem egyetemista csomag, szóval arra ez nem igaz. Arra léphetsz nyugodtan és "bármikor".
egy megoldás létezik csak: mozaik XS-ről visszaváltasz dominora, majd dominoról váltasz Music XS-re (és közben Music XS-re váltáskor rögtön vásárolsz új telefont is, ugyanis ha ezt nem teszed meg, akkor 7 hónapig nem vásárolhatsz erre az előfizetésedre semmilyen telefont sem). viszont ezt gyakorlatilag egy ügyintéző sem csinálja meg neked egy helyen egyszerre, mert fenéken rúgják érte (ezt az egyik ügyintéző mondta nekem az egyik üzletben), szóval ezt az akciót érdemes két külön üzletben megejteni.(#49080) Crytec210: a 2GB-ot csak Spotify-ra használhatod fel, szóval gyakorlatilag a másiktól "független" adat keret.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
[P]laci
senior tag
ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, viszont a Telekomnak nem lenne jobb, ha a többi szolgáltató kárára új előfizetőket szerezne? mit ad Isten megsokszorozza az előfizetői számát?
ha megnézi a többieket, akik X-értadják és ők X-1000 HUF-ért odaadják azt, akkor hosszú távon sokkal nagyobb profitra is szert tehetnének...
mondjuk megértem, hogy nekik ez miért nem buli... én mindig is a "járjon jól mind a két fél" elvet szerettem követni. kicsit utópisztikus tudom... -
[P]laci
senior tag
nos igen, ha magas a profitelvárás, akkor "nincs mit" beforgatni fejlesztésre... ezért is bocsájtanak el a cégtől sok embert sztem... ha kevesebb ember is ki tudja szolgálni a mostani előfizetőket, akkor minek legyen "fölöslegesen" több ember... (sajnos ez az elv nemcsak a T-nél van mostanában, hanem sok egyéb helyen is)
mindenesetre lehetne vmi előfizető barátabb változás, hisz az jó lenne a cégnek is, de nekünk is.
viszont addig marad az, amit először említettél: amíg van aki fizeti így és ezt, addig változás számunkra tuti nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Domino csomagban a Sony Xperia Z3 + Bluetooth hangszóró kombó "csak" 129 561 Ft online!
Csak gondoltam szólok!
(#49195) Roli27: ha lenne ennyi félretett pénzem, tuti vennék egyet. ennyit meg is ér. mondjuk mókás, hogy a sima Z3 ára 200k.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen