- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
tomy86 #90242 üzenetére
hiába vagy előfizetéses, ahhoz hogy a Play Áruházban fizetni tudj telekomos számla terhére, rá kell töltened pénzt mint egy dominos számra, utána menni fog.
univerzális egyenleg ≠ havidíjas számlával!
más kérdés, hogy ennek semmi értelme, mert akkor már kártyával is fizethetnél mint minden normális ember, de hát na...
arról meg nem is beszélve, hogy a lottó sem a havidíjat terhére megy, hanem mobilvásárlás keretre, ami teljesen más tészta, az hozzá van csapva a havidíjas számlád mellé.magyar vállalatnak megelőlegeznek pénzt, amerikainak nem.
ráadásul gyanús, hogy a 2 dolog 2 adózási kategóriába is esik, szóval sztem jogos,
hogy nem keverik össze a kettőt. -
[P]laci
senior tag
szia!
Itt átállítod és akkor onnantól abból vonja, ha pedig túlléped a különbözetet nyilván a számláddal fizeted.(#90176) Asbee: igazán nincs mit!
-
[P]laci
senior tag
amikor hibát dob az alkalmazás, érdemes visszajelzést küldeni, mert akkor direktben arra a problémára is rá tudnak feküdni és rá is fekszenek.
ezért is került bele ez az opció, mert sokszor telefonspecifikus a dolog, néha meg más, de így legalább könnyebben és gyorsabban mehet az egész hibajavítás. -
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
MK VII #89846 üzenetére
Szia, sajnos ilyen mindenkivel előfordulhat, ami elég sajnálatos dolog, remélem rendeződnek a dolgaid.
Sajnos egyetlen mód van erre, a 1414-et hívd fel és ott kérj segítséget, ahol segíteni fognak neked mindenféleképpen.Szerk.: Közben megtaláltam ezt a honlapon is! Hívd a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámot.
-
[P]laci
senior tag
válasz
szabogabor10 #89543 üzenetére
puszta kíváncsiságból, havi mennyi adatforgalmat jelent nálatok ez a korlátlanság kihasználása?
-
[P]laci
senior tag
válasz
Kispotter #89342 üzenetére
szia!
160 perced van és a Telekom alkalmazás ezt is megmutatja neked (több egyéb hasznos infóval együtt), használd azt és megoldódik ez a problémád!
Bejelentkezéshez használd a telefonszámod 301234567 formában és az 5 számjegyű jelszavad, illetve mobilneten ezek nélkül is bejelentkezel. -
[P]laci
senior tag
válasz
szabogabor10 #88381 üzenetére
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #88376 üzenetére
akkor csinál sim-only NET 4 GB-os csomagot magának magánszemélyként, amikor akar (akár be is sétálhat ahogy én valamelyik official T-Pontba és problem solved 10 perc alatt)... nekem is volt már (NET 30 GB is), biztos hallucináltam a számlát, meg a Telekom szolgáltatást a mobil hotspotomba.
-
[P]laci
senior tag
válasz
CHIPman #88374 üzenetére
dehogy biztos és hülyeséget is beszél...
3 db mobilinternet only csomag van:
- 4 GB alias NET 4 GB,
- 10 GB alias NET 10 GB,
- 30 GB alias NET 30 GB.szokás szerint könnyebb marhaságot beszélni, mint akár a honlapot, ászf-et, vagy árlistát csekkolni, amin világosan le van írva minden.
-
[P]laci
senior tag
válasz
takacsbotond #87550 üzenetére
ha a számlán van /SL rész a készülék megnevezése mellett, akkor az gyárilag függő volt, ha nem, akkor nem volt.
-
[P]laci
senior tag
válasz
MK VII #86985 üzenetére
nem védem, de soha nem az általam mondottak jutnak az emberek eszébe rögtön, hanem az hogy a szolgáltató a hibás és ez bosszant.
amúgy volt már arra is példa, hogy a szoftverfrissítés akadt be Samsung telefonon családban (igen, csak wifin-n való keresés volt beállítva, pont ezért volt vicces látni azt az adathasználók között) és mégsem az jutott eszembe, hogy az MT lopta el a netet. Amúgy én ezt használtam kb 4 évig, nagyon szerettem és jól testre is lehetett szabni.
Semmilyen alkalmazás nem frissült? Mondjuk nem feltétlenül kell ehhez semmi extra, volt hogy nekem egy háttérba rakott Chrome képes volt egy nap alatt majdnem 500 MB-ot elenni egy nyitott tab-bal, én már semmin nem lepődök meg.androidon és iOS alatt is van annyi furcsaság néha hogy csak pislogok.
-
[P]laci
senior tag
válasz
MK VII #86973 üzenetére
gyanús hogy iPhone-t használsz, szóval a wi-fi asszisztens kikapcsolása is sokat segíthetne, hisz ha rossz a stabilitása a netnek, ahol éppen lógsz és azt hiszed, hogy minden frankó, simán lehet hogy az akadásokat a telefon mobilnetből pótolja be a felhasználói élmény csorbulásának megelőzése végett.
mondjuk sose értettem ezt a logikát, ha elfogy a mobilnet rögtön mindenki szerint a szolgáltató hibája, hisz ellopja tőle a netet...
beakadt, rosszul megírt alkalmazás nem okoz ilyen hibát, áh soha.
vagy jó pár másik opció is fennállhat...
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86923 üzenetére
attól hogy valaki elnevez úgy valamit, hogy krumpli díjcsomag, de valójában egy netbővítő opció, attól még nem lesz díjcsomag ez a valami, ebben hibázol hatalmasat...
(talán ezért nem használja ezt az elnevezést már egy jó ideje az MT, már rájöttek, hogy a nevezéktan elég ergya)
és attól hogy létezik egy krumpli díjcsomag opció, amire azt mondja hogy nem használható fel EU-ban, attól még nem mond se hülyeséget, se nem sért szabályozást.ettől függetlenül úgyse fogod abbahagyni az egészet, mész jelentgetni, meg még tele fogsz sírni 2-3 oldalt ezzel, ahelyett hogy lazítanál ebben a kellemes időben.
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86878 üzenetére
ugyanazt írom, mint privátban is:
örülök, hogy ennyire unatkozol, de az EU csak a díjcsomagban foglaltakról nyilatkozott/szabályozott, az összes többit bővítőt, opciót, etc. szolgáltatói hatáskörbe tette, amit logikusan meg is csináltak szolgáltatói oldalról.
tök fölöslegesen futsz köröket, de ha ennyi időd van, akkor hajrá!Soulflyt meg fölösleges idekeverni ilyen témában, mert se szabad idejében, se munkaidejében nem az a feladata valószínűleg, hogy neked bizonyítgasson dolgokat, amit te másképp véleményezel, mint az összes többi földi halandó.
-
[P]laci
senior tag
aki vmilyen nem Domino Fix-es csomagban volt és volt aktív netplusz szolgáltatása, majd átváltott Fix-re megmaradt neki a netplusz bekapcsolva, hisz szolgáltatást nem vehet el tőle a szolgáltató érthető okokból.
más kérdés, ha egyszer nem lesz egyenlege és nem tudja levonni a netplusz árát, akkor valószínűleg el fog neki tűnni a dolog neki is.
mondjuk ettől függetlenül mindegy, mert se Fix-ben, se más feltöltős csomagban nem használható a Netplusz EU romaing helyzetben, ez nem változik, csak hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához.
-
[P]laci
senior tag
válasz
#25741824 #86867 üzenetére
mivel csak a Domino Surf csomag tartalmazott mobilinternet csomagot (minden más csomag voice only csomag), így csak annak a csomagnak a 150 MB-ja használható fel az EU területén belül.
minden netbővítő opció, azaz a tematikus bővítő opciók, az Extra Net-ek, a Netplusz-ok, Turbo-k, feltöltési bónusz netek csak belföldön használhatóak fel.Ha az előfizus elhasználja a csomagban foglalt EU mobilinternetét, vagy a Domino Surf-ös, akkor rendelni kell egy Travel&Surf EU (S, M vagy L) csomagot, ha tovább szeretne netezni EU-n belül. A voice only feltöltősöknek, ha EU-n belül szeretnének netezni, akkor egyetlen megoldás a Travel&Surf EU csomagok valamelyike.
(#86871) ACE-: csak az EU rendeletnek megfelelően járnak el a szolgáltatók, hisz a díjcsomagban foglalt netek felhasználhatóvá váltak EU-n belül, az opcionális dolgok belföldiek maradnak, akinek meg nincs díjcsomagban foglalt nete, annak ott a június 1-től kedvezőbb EU-s mobilinternet csomag (pl.: Travel&Surf EU L -> 1 GB/1 hét -> 2790 HUF/hét).
-
[P]laci
senior tag
válasz
anadroid #86835 üzenetére
Mozaik XS,S,M,L,XL roaming
- Hívásindítás: 06.15-től nincs EU roaming többletdíj. Változatlan: a havidíj leforgalmazhatóság felhasználható EU-ból hazai irányba, efelett ill. EU-ból EU-ba telefonálás a más mobil irányú percdíjon,
- Hívásfogadás: 06.15-től díjmentes,
- SMS küldés: 06.15-től 23 Ft/db,
- Bennefoglalt adat: 06.15-től 100%-ban felhasználható,
- Méltányos használat: 2017.06.15-től érvényesek a roaming méltányos használati feltételek: elmúlt 4 havi forgalmi és jelenléti adatok vizsgálata alapján megállapítható, hogy az ügyfél döntően belföldön tartózkodik ill. forgalmaz. Ettől eltérő esetben a szolgáltató előzetes értesítést követően EU roaming többletdíjat alkalmazhat.Powered by ÁSZF
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86805 üzenetére
könyörgöm hanyagoljuk már Three-t ebben a topikban, esküszöm a kutyát nem érdekli az a szolgáltató, pláne itthon és pláne ebben a topikban...
(#86806) tsteve: gondold már végig néha az OK gombra nyomás előtt, hogy amit írsz legalább igaz-e, mert kevesebb alkalommal beszélnél hülyeségeket... ha átvált Move XS-ről Mobil L-re, nem fog soha visszaváltani Move XS-re, maximum a Move XS költési szintjével megegyező új portfóliós csomagra!
-
[P]laci
senior tag
Pár "apró" változás azért történt az elmúlt pár napban és még nem volt róla itt szó.
1. Felkerült a weblapra az Összefoglaló az EU roaming 2017. június 15-étől életbe lépő változásairól, itt minden díjcsomagra le van vezetve, hogy mi és hogy lesz vele innentől.
2. Változás történt a mobilinternettel kapcsolatban az EU díjzónában, erről itt részletesebben, valamint az EU díjzónán kívül is, erről pedig itt.
Pl.: Travel & Surf EU L (EU 1 GB/1 hét + Telekom Wi-Fi Fon Prémium) 2017. június 1-jétől 5560 Ft helyett 2790 Ft.
Travel & Surf World S (EU zónán kívül 640 Ft 10 MB/24 óra) helyett Travel & Surf World (EU zónán kívül 1990 Ft 100 MB/72 óra). -
[P]laci
senior tag
válasz
quailstorm #86787 üzenetére
sztem próbáld meg később (vagy holnap), ha neked nem megy előfordulhat, hogy ott se megy éppen nekik valamiért, így megspórolsz magadnak egy fölösleges utat.
nem a 1430/1414 számon kell adatot egyeztetni, hanem a +36-80-630-045-ös ingyenes telefonszámon!
Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?
- Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd! Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
- Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.
- Országszerte számos postán személyesen. -
[P]laci
senior tag
mivel a költési szintre vállalsz hűséget új portfólió esetén és nem csomagra, mint régen, így nem látom akadályát miért ne tehetnéd ezt meg.
új portfólió esetén, mondjuk ha vettél mobil S + 400 mb-tal valamit és kötöttél hűséget, de a következő hónapban korlátlan beszéd kellene, akkor egy hónapra fel tudsz akár váltani mobil XL + 30 GB-ra is és utána vissza a következő hónapban az eredeti költési szintre (minden hónapban egyszer lehet ilyen módosítást végrehajtani)
nekem például pont ez tetszik a legjobban ebben az új portfólióban, mert ilyen szabadság sztem soha nem volt egyetlen szolgáltatónál se.
ha elfogy az eredeti vállalt netem, nyilván vehetek extranetet bővítő gyanánt, de ha akarok simán feljebb tudok lépni egy netcsomaggal nagyobbra, ha meg nincs már rá szükség,
visszalépek eredeti költési szintemre.ha meg te is régi csomagról váltottál újra, akkor is ugyanúgy létezik ez a költési szinted, az meg ott van az eredeti hűségszerződésedben leírva, akkor mindig ahhoz kell igazodni.
-
[P]laci
senior tag
válasz
szabogabor10 #86677 üzenetére
én is örülök neki!
ezekután számomra már nem maradt nyárra kb. nyitott kérdés, a roaming ászf alapján elég egyértelművé tett mindent, szóval mostmár nyugodtan alszom. -
[P]laci
senior tag
válasz
CHIPman #86669 üzenetére
menni fog!
Érdeklődtem ezügyben:
- a Mobil XL csomagban alap Net csomag nélkül is jár a korlátlan net,
- azok akik hűségvállalás nélkül váltottak régi csomagról az újakra, azokat is külön fogják tájékoztatni ezzel kapcsolatban,
- DuoNet SIM-en is igénybe lehet venni az adatot. -
[P]laci
senior tag
válasz
Bornie127 #86661 üzenetére
Bornie127 (#86661): pont ezért írtam, hogy ahol nincs vezetékes, max ott van szükség a korlátlan netre és addig míg nincs kábel!
kis hangosan gondolkozós, magánvéleményes, eszemcserére invitálós:
csak azt nem értem, hogy akinek akár csak 30-50 mbit/s-es nete van otthon, az az egyén miért akar fröcsögve korlátan mobilinternetet, mondván hogy ő neki minden álma az, hogy telefonon egy flash tárolóra torrentezzen?
ja, hogy megosztja más eszközre és úgy hadd szóljon, de mindezt csak azért, mert most még éppen gyorsabb a mobilnet, mint akár a z 50 mbit/s-es nete? na ha rászabadul a sok torrent huszár rögtön nem lesz az...nem vagyok én álszent, töltögettem régebben a kőkemény 30 mbit/s-es netemmel havi 6k+-ért, de sosem haltam bele abba a plusz 10-15 percbe, amit most nyertem a 240 mbit/s-es netemmel...
ha van vezetékes alap tempójú net az a baj, ha van korlátos mobilnet az a baj, ha drága a gyors vezetékes az a baj, ha drága a nagy mennyiségű de korlátos net az a baj, ha a korlátlan mobilnet prioros lesz a közösség érdekében az lesz a baj... korlátlan mindent mindenkinek ingyen!aztán meg olcsó húsnak...
a digi kábel is a kicsi profit miatt nem terjeszkedik gyorsan szvsz, mert ha több lenne a bevétel nyilván nagyobb kedvvel fektetnének ők is be a több helyen behúzandó kábelbe, de hát ők mindent az olcsó dolgokért!
ez kell az embereknek, #ócsódigi...
(#86662) lugosi: önmagamat tudnám ismételgetni: most még jó!
(
azt se felejtsd el, hogy sarkítással a másik 2 szolgáltatónak majdnem együtt van annyi cellular ügyfele, mint az MT-nek, talán ez is előny egy ilyen lépésnél, amikor szabályozás nélkül mehet minden, bár majd jön az egyoldalú ászf módosítás telenor részről, ha para van, abban már profik) majd ha rászabadul mindenki Bp bevárosban pl. és ami a csövön kifér, na akkor mi lesz, azt nem igazán tudják a telenornál se (az ászf legyen veletek)
-
[P]laci
senior tag
válasz
szalai112 #86650 üzenetére
költői a kérdés:
csodálkozik itt valaki, hogy miért nincs korlátlan net?
az idézet kolléga féle mentalitással ne is legyen, mert akkor mindenkinek az lesz és mindenki szív majd azok miatt, akik lusták felnyitni a lapit hogy vezetékes neten töltsenek kecske poreszt ahelyett majd mobilneten töltenek, mert lehet... nekünk akik meg mondjuk emailt csekkolnánk, nekünk meg majd lesz egy edge szintű sebességünk...ha lesz is valaha korlátlan net, remélem az lesz az első, hogy a p2p portoktól elveszik a priort, mert véleményem szerint cellular oldalon max az érdemelné meg csak az igazi korlátlan netet, ahol nincs semmilyen sebességű vezetékes net, és csak addig amíg nincs egyetlen opció se arra (a fentebb említett okok miatt).
szerk.: senkinek ne legyen illúziója, a telenor és voda is csak azért nem köti helyhez ezeket a nagyobb csomagokat, mert kellenek nekik az előfizetők és hajlandóak ezért kvázi bármire, aztán ha meg majd Bp-n (+nagyobb városokban) a sok korlátlan hipernetes agytröszt miatt a többi telenoros tempója is 0 lesz, akkor meg majd csak mutogatás lesz, hogy "hát csókolom ászf és a garantált a 0 tempó, bocsisryelnézést", na az lesz csak a hiperszuper netes élmény ftw!
az árpolitikai kérdésbe nem kezdenék bele, mert az van ami van, addig amíg valaki nagyobb ember nem akar mást... addig meg így jártunk(#86660) szabogabor10: ugye ugye!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #86070 üzenetére
várható, előreláthatólag május vége, július eleje (az utóbbi a valószínűbb).
-
[P]laci
senior tag
válasz
Donki Hóte #85966 üzenetére
ahelyett hogy itt gyártod az összeesküvés-elméleteidet, nem hivnád fel inkább az ügyfélszolgálatot?
visszaigazoló sms nélkül nem lehet beregisztrálni semmit sem.
-
[P]laci
senior tag
válasz
#54715584 #84862 üzenetére
ezzel kapcsolatban a flotta kapcsolattartódnál kellene érdeklődnöd, mert a Telekom mindent a flotta szerződés alapján csinál és ha abban épp csökkentették a neked adható adatforgalmat például, akkor nyilván a Telekom csökkenteni fogja a szerződésben foglalt szintre.
-
[P]laci
senior tag
válasz
lugosi #84522 üzenetére
imádom mikor valaki ok nélkül fröcsög!
Startkor lesz csak ezekre elérhető a szolgáltatás, azaz majd bővülni fog, ergo hamarosan az összes kínálatban megjelenő telefon képes lehet akár erre.
Az hogy Telekom sw-függővé teszik a dolgot egyáltalán nem meglepő, hisz ez nem olyan mint a SIM-kártya kisebb méretre törése, hanem teljesülnie kell néhány követelménynek egyszerre a működéshez. Spoiler alert a Wi-Fi calling is ilyen szolgáltatás lesz majd egyszer a jövőben. De ez ugyanígy megy minden külföldi szolgáltatónál és így is fog működni a jövőben. -
[P]laci
senior tag
válasz
gatto_ #84201 üzenetére
ezért miért is a Telekom hibás, ha a Voda nem engedte át teljesen a számod?
egyik ismerősöm is mikor jött át Vodától ez volt, bementek a Vodába, hogy nem jött át a szám rendesen lerázták, hogy már nem ügyfelük (működő kimenő hivásképes Vodás számmal!), ekkor átcuccoltak Telekomos ügyintézővel a Vodába, 10 perc ott, egy perc Telekomban és érdekes mód működött minden. -
[P]laci
senior tag
őszintén érdekelne, hogy te mivel foglalkozol, ha ez a véleményed egy amúgy kapitalista beállítottságú világban...
egyébként, ha neked csak erre kellene az ügyfélszolgálat, akkor írj nekik mailt, vagy telefonos ügyfélszolgálat, ott kisebb (értsd gyakorlatilag nulla) eséllyel próbálnak neked ajánlani, egy jobb, bővebb, újabb, egyszerűbb szolgáltatást. -
[P]laci
senior tag
válasz
enginev3.0 #83907 üzenetére
nem tudom melyik üzletben és kinél tapasztaltad ezt, amit leírtál, de legalább megoszthatnád, mert így igazából kollektívan azt mondod, hogy márpedig mindenhol rossz, ami szimplán nem igaz...
évek óta több városban, több üzletben is megfordultam (eléggé képben vagyok a dolgokkal, csomagokkal), de sosem tapasztaltam ilyet, sőt ha valami érdekeset kérdeztem (volt már rá példa), akkor ha nem is tudta az illető a választ, türelmet kért és keresett megoldást ilyen, vagy olyan módon.szóval szerintem korántsem ennyire fekete-fehér a dolog, mintahogy te gondolod!
-
[P]laci
senior tag
válasz
szabogabor10 #83503 üzenetére
ami késik, az nem múlik!
-
[P]laci
senior tag
válasz
MK VII #83456 üzenetére
az inkább telefon probléma, mint hálózat...
érdemes lenne akkor a telefonbeállításokat csekkolni, vagy bevinni egy helyre, ahol megnézik neked minden oké e vele.
nekem az elmúlt hetek, hónapok alatt csak akkor váltott a telefonom 3G-re Bp-n a keresztbe járkálások közben, amikor telefonáltam, de már az sem sokáig...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Aaron14 #83271 üzenetére
annyira nem bonyolult a helyzet!
amikor egy teljesen új csomagot veszel 2 év hűséggel, akkor a csomag összerakása után két opció közül van lehetőséged azonnal választani:
- havidíj kedvezmény, vagy
- készülékkedvezmény.Havidíj kedvezmény esetén, a díjcsomag alapján számolódik ki a kedvezmény mértéke, valamint abban az esetben ha készüléket vásárolsz, akkor listaáron, de részletre is veheted a telefont (ez akár azonnal, vagy később is meg tudod tenni).
Készülékkedvezmény esetén, a díjcsomag költési szintje alapján lesz egy kereted, amit elhasználhatsz készülék, vagy tartozék vásárlásra, ez rajtad áll.Ezután, ha több szolgáltatásod van, annak függvényében, ha csak mobil, akkor partner kedvezmény jár, ha van otthoni, akkor Telekom kedvezmény.
-
[P]laci
senior tag
nem hülyeségek ezek, csak nem a kedvezmények nélküli árak alapján kell végkövetkeztetést levonni (mintahogy azt sokan teszik, tették).
- a régi csomagok maradnak lassítva, csak az új csomagokban van a "cut off" logika.
mondjuk az érdekes kérdés, hogy ha lassít a szolgáltató, akkor jön a "köcsög szolgáltató és szar nete" szöveg, ha pedig cut off van, akkor meg "köcsög szolgáltató, miért nem lehet csak lassítania a netet"... arról nem is beszélve, hogy a többi szolgáltatóhoz képest bő egy évvel tovább maradt a Telekomnál a lassítás, érdekes most a cut off miatt csak a Telekomot szidja mindenki, amikor a V és a másik T csinálta ezt, akkor teljesen okés volt a dolog...
- ha lejár a hűség sincs gáz, mert utána is lehet a régi csomagokat hűség nélkül használni.
- az opciók mindig is olyanok voltak, hogy mivel nincs rajtuk hűség, ha akarja a szolgáltató, akkor hagyja, ha nem akarja, akkor pápá...mondjuk az opciókat nyilván azért fogjuk veszteni, mert az EU szigorított a net neutrality szabályokon, lásd ezért vizsgálódnak itthon a TV GO, Telenor MyTV, etc. miatt, szóval nem a szolgáltató elsődleges hibája ez, sőt...
-
[P]laci
senior tag
válasz
szabogabor10 #82292 üzenetére
fentebb írta egy kolléga, hogy 14 órától startol az új portfólió (a chat alapján legalábbis)!
jön a dáridó ezerrel!
(#82295) CineDOG1: nem engem kell meggyőzni, nem vagyok én #NDV!
-
[P]laci
senior tag
válasz
lugosi #82102 üzenetére
4G+ település lista -> érdemes nézegetni, bővül ez a lista is!
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
St3ven #79873 üzenetére
viccelsz?
annyi időre minek váltani?! noormális?!
-
[P]laci
senior tag
Aki eddig aggódott emiatt, annak mostmár nem kell!
A Dominó Most opció igénybevételének lehetőségét 2017. február 1-jétől 2017. június 30-ig meghosszabbítják."Domino Most: a kedvezményes ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az ajánlat igénybe vétele esetén egyéb Domino kedvezmények nem érvényesülnek."
-
[P]laci
senior tag
válasz
matehajagos #78553 üzenetére
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 14 napon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát:- termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít.
- szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.Az előző pontban foglaltakat kell megfelelően alkalmazni, ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben harmadik személy által nyújtott fogyasztási kölcsön (a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény 2. számú melléklete III. 5. pont) fedezi, feltéve, hogy a fogyasztási kölcsönszerződés a pénzügyi intézmény és a vállalkozás előzetes megállapodásán alapul. A vállalkozás köteles a fogyasztó elállásáról a pénzügyi intézményt haladéktalanul értesíteni.
röviden:
- letöltöd a fentebb linkelt papírt
- kitöltöd
- bemész egy T-Pontba és leadod. -
[P]laci
senior tag
válasz
Intel fan11 #77587 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok, hogy, hol?
-
-
[P]laci
senior tag
ez rendben van, de a flotta felelősötök bármikor kezdeményezhetett volna változást, de nem tette (nem egy olyan flotta van ahol netpluszokat lehet aktiválni a net ügyében az alapból netet nem tartalmazó flottához az olcsóbb netplusz áron, szóval a munkáltatótól is függ sok dolog*)!
múltkor egy flotta felelős úriember nagyon szépen elmesélte ezzel kapcsolatban nekem a véleményét:
hogy egyébként azt nem érti meg sok ember, hogy oké hogy átalakult a világ és már nem hang alapú a döntő kommunikáció, ellenben a munka folyamán nem arra van szükség, hogy a dolgozó 4G+ hálózaton youtube-on, etc. nézegessen dolgokat, hanem hogy hívja fel a kollégát, ha arra van szükség... ha pedig plusz szolgáltatást akar, akkor nyúljon a zsebébe és fizessen érte.és ahogy én látom, nagyon sok helyen hasonló vonalon működött és működik a dolog...
*(#77182) luimapeiz: a kolléga alá is támasztotta a mondandóm 2 mp alatt!
-
[P]laci
senior tag
válasz
joefasalasso #77011 üzenetére
miért nem ugrassz be vmelyik Telekom megastore-ba, vagy akármelyik MM üzletbe kipróbálni? sokkal egyszerűbb, mint megrendelgetni telefonokat és akkor visszaküldözgetni (mondván, hogy "sry neked nem tetszik a színe")...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Merlini #76956 üzenetére
+ (#76960) Tybor66 és minden érdekelt:
már nem is emlékszem mióta, de már nagyon régóta lehet csekkolni feltöltősként is az aktuális adategyenleget.
feltöltősként ugyanúgy működik a dolog, mint előfizetéses számok esetén: telekom alkalmazás -> telefonszám + 5 számjegyű jelszó -> adatforgalom egyenleg elérhető, meg látod mennyi van még a kártyádon.
ha nincs prepaid jelszavad: 1777 -> 2 -> 3 -> 5 -> 1 -> 1 -> 1 -> XXXXX -> XXXXX#
(XXXXX -> 5 számjegyű általad választott jelszó, ami nem 5 egyforma és nem 5 egymást követő szám) -
[P]laci
senior tag
válasz
MaxxDamage #76697 üzenetére
a türelem nagy erény.
-
[P]laci
senior tag
Domino most, Domino S, Domino M a telekom.hu-n!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Blackmirror #76613 üzenetére
várunk vissza!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Blackmirror #76611 üzenetére
btw ennyire lusta azért ne legyél már!
-
[P]laci
senior tag
válasz
norberto_th #76539 üzenetére
igen, természetesen arra is:
Korlátlan böngészés és e-mail opció: 1756,06 Ft/hó
Korlátlan közösségi oldalak opció: 826,93 Ft/hó
Korlátlan éjszakai net opció: 5193,86 Ft/hó
Korlátlan navigáció opció: 455,28 Ft/hó
Korlátlan TV és film opció (havi): 9198,43 Ft/hó
Korlátlan TV és film opció (napi): 919,84 Ft/nap -
[P]laci
senior tag
válasz
karl_fischer #76499 üzenetére
mindjárt jönnek a gyíkemberek is ebbe az elméletbe úgy érzem. #NDV
-
[P]laci
senior tag
ha magadtól nem fizeted be, majd behajtják jogi úton...
de szerintem örülj neki, hogy részarányosan kell fizetned, mert más szolgáltatóknál nem ennyire jó arcok nagyon sok esetben rengeteg dologban, de majd úgyis megtapasztalod, hisz váltasz...
(#76248) Vangelis: mégis beütötted a számot és a kódot, akkor csak volt vmi.
plusz a Telekom nem a UPC, hogy az üfsz kék szám legyen...
-
[P]laci
senior tag
válasz
313313 #76242 üzenetére
következő körben a postpaid változások fognak úgyis jönni és bár nem vagyok látnok, nem lepődnék meg, ha Karácsony táján jönnének ezek érthető okokból.
btw ha lejáróban a hűséged, ugorj be egy T-Pontba és kérdezz rá, hogy nincs e vmi jobb ajánlat, nem hiszem hogy csalódottan távoznál... csak foglalj előre egy időpontot Telekom alkalmazáson keresztül a kényelmed érdekében!
-
[P]laci
senior tag
válasz
radio100jozs #76240 üzenetére
édesanyám így lett előfizetéses pont ezzel a módszerrel és pont ezen az áron.
pont az ilyenek miatt nem értem, hogy miért mondja mindenki hogy nincs semmilyen akció sohasem, meg soha nem éri meg előfizus lenni... évek óta mindig van vmi bestbuy, bestoffer.
-
[P]laci
senior tag
válasz
313313 #76156 üzenetére
ha meg nincs hűsége és fel akarja mondani, a havidíj kedvezmény, vagy egyéb kedvezmény miatt úgysem fogja szvsz, szóval nincs itt akkora probléma.
ha meg jönnek az új csomagok, akkor pláne nem lesznek!amúgy meg tök mindegy mi van, mindig van valami, ami vkinek nem tetszik és ez így is fog sztem maradni, de legalább már egy lépéssel közelebb vagyunk a jobbhoz.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Beca1990 #76151 üzenetére
- percdíjak Telekom mobilhálózaton belül, alapdíjas irányba belföldön: 40 Ft
- percdíjak hálózaton kívül, alapdíjas irányba belföldön: 43 FtA havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön. Szóval 1990 Ft-ig ígyis úgyis le kellene beszélned, ha már előfizetéses vagy, szóval nincs ok az aggodalomra.
Az 1083 Ft, szvsz csak honlapon megjelenő hiba, mert 160+387 környékén jársz, ha a időtartam stimmel.
(#76154) goop: én emiatt nem aggódnék, lesz változás postpaid oldalon is.
btw okkal lett gondolom ő is előfizetéses (kényelmesebb fizetési módszerek, kamatmentes készülékvásárlás, etc.)...
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
Soulfly842 #76115 üzenetére
aki mer, az nyer!
-
[P]laci
senior tag
válasz
lugosi #76033 üzenetére
mindenki várja mint a messiást, de én ilyenek alapján nem látom a csoda közeledtét... ráadásul ergya Telenor hálón...
(#76030) norberto_th: hétfőn, vagy szerdán érdemes leadni.
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
#45553408 #75900 üzenetére
próbáld meg a nemzetközi ingyenes számra küldeni, azaz küldj el a +36303440970 számra annyit, hogy +EUL!
ha ez nem működik, akkor ugyanerre a számra küldd el egy másik telefonról, csak akkor +EUL 3630XXXXXXX 12345 formátumban, az X helyett értelemszerűen az a telefonszám kell, amire tölteni akarod, az 12345 helyére az 5 számjegyű azonosítód.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Onderon #75884 üzenetére
elég egyértelműen fel van tüntetve, hogy mi ezzel kapcsolatban a szabályozás:
"A mobilinternet szolgáltatást vagy benne foglalt adatot tartalmazó alábbi díjcsomagok, szolgáltatások vagy opciók esetében a termékek aktiválására vagy ezekre történő váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Szolgáltató minden további váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag vagy szolgáltatás havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel. Az érintett díjcsomagok, szolgáltatások: Net&Roll díjcsomagok és NetPlusz adatdíjcsomagok."
Forrás: ÁSZF - 2.5. Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Daffni2 #75297 üzenetére
nagyon vicces vagy, csak itt az a baj, hogy a vodka logikája rossz...
normális helyen azért kötnek az emberek postpaid csomagot, hogy nyilván amennyit beszélnek utólag ki is fizetik, ha pedig prepaid csomagot használnak, akkor szépen csinálnak maguknak egy egyenleget előre, amit elhasználhatnak.ezzel szemben a vodánál, kvázi minden előfizus postpaid csomag olyan, mint egy hibrid prepaid csomag.
erről beszélnek a többiek... egyébként a problémára a megoldás, hogy nem kell vodásnak lenni ha ez valakit zavar...egyébként se nyújtanak semmivel sem jobb szolgáltatást...
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
Vangelis #74789 üzenetére
nem azért, de te nem infót adtál át, hanem kb. semmit...
csak azt közölted, hogy átvágtak...
infó ebben a storyban az, hogy ilyen esetben mindig aszerint járnak el, hogy az utolsó listaár alapján +/- 10% értékben választhatsz készüléket, vagy visszavásárolják tőled!
mondjuk a dolgozót továbbra sem mentesíti semmi, hisz utána is kérdezhetett volna ennek máshol, hisz nem tud senki sem mindent... viszont kétlem hogy lehúzni akart téged, maximum szimplán ez lehet élete első ilyenje...
téged amúgy továbbra se értelek... kihaxolsz mindent, szépen meg is kapod őket, most csereutalványt is kaptál és ahelyett, hogy vártál volna egy választ a Telekomtól és kinyomtatva azt besétáltál volna, fogtad magad és tolsz 3 kört teljesen feleslegesen. -
[P]laci
senior tag
válasz
Vangelis #74784 üzenetére
nem akarok belevau-vau, de ezt miért ide írod?
ide írj inkább, nekem mindig segítettek, vállalható tempóban!btw ilyen esetben mindig aszerint járnak el. hogy az utolsó listaár alapján +/- 10% értékben választhatsz készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest