- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Tompika777 #145118 üzenetére
Ezért nem szabad publikus tarifára szerződni. Bár aki szereti kidobni a zsét az ablakon....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tompika777 #145118 üzenetére
És akkor mellette nézzük meg Romániát....
-
V.Stryker
nagyúr
Most nézem, hogy faszán beújjították a díjcsomagokat. 15 gigás csomag már nincs, de legalább, minden kétszer drágább.
Készüléket meg természetesen nem vásárolhatsz, csak ha váltassz az új csomagokra, amivel sokkal drágábbra jössz ki. Mintha a környező országokhoz képest így is nem lenne jóval drágább itthon.
Kezd igazi rohadék cég lenni ez a telekom is. -
Jnos.J71
kezdő
válasz
donjohnson #145108 üzenetére
Netmonster feltéve. Ott alul 3 pöttyra menve csak Finish van.
És oké, ez, ha sikerülne 2G módra tenni ideiglenes megoldás lenne. Viszont jövő héten ő utazik külföldre és nem lenne jó a ha nem tudnák elérni, normális internetre pedig szüksége van.Cs.Tibor: Körülbelül 3-4 héttel ezelőtt volt bent Telekomnál SIM kártyát cseréltetni. Szinte minden hívása 2 perc környékén megszakadt. Ha első hívás volt aznap az adott számról. Ha második, harmadik vagy sokadik, akkor nem volt gond.
Szóval új a SIM, és persze azért ki lett próbálva egy Samsungban is. -
donjohnson
addikt
válasz
Jnos.J71 #145105 üzenetére
ha itt nincs, akkor letöltöd a Netmonster-t Google Play-ből. jobb alul 3 pötty aztán Phone Info.
Preferált hálózattípus beállítása pedig legyen 2G Only vagy GSM only.
ott lennie kell, mert ez egy rejtett menüt hoz elő. -
Jnos.J71
kezdő
válasz
donjohnson #145103 üzenetére
Oneplus 12.
És előbb utóbb feláll a rendszer? 48 órája jelentette a hibát. -
Jnos.J71
kezdő
Üdv.
Ismerős tegnap kapott egy smst, hogy már az ő telefonján is elérhető a 4G hang szolgáltatás. Netezhet miközben telefonál stb.
Na attól a perctől kezdve őt nem lehet hívni.
A hívott számon előfizető nem kapcsolható.Ő pedig tud hívni.
Mi lehet a gond?
Volte Ki, Be, Repülő mód, újraindítás, SIM áthelyezés SIM2be SIM1ből majd fordítva megtörtént. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
100 perc. -
AMD Power
titán
válasz
Kbali #145094 üzenetére
Megvan a válasz. Bemásolom ide is hátha mást is "Akaució jóváírása a következő módon történik.
"A jóváírás feltétele: rendszerint a szolgáltatás hibátlan és időben történő fizetése. Általában 6 hónap problémamentes számlafizetés után történik meg az összeg visszatérítése vagy beszámítása.A jóváírás formája: a kauciót jóváírjuk valamely jövőbeli havi számláján (azaz levonásként fog megjelenni), vagy külön visszautalás formájában térítjük vissza – ez a szerződés típusától is függ."
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
Miért van az,hogy a t.kom figyelmeztet korlátlan m.netnél,hogy túl sok a forgalom?
Szokásos napi használat,böngészés,videó nézés 70 éves illető,nem lóg egész nap a neten,nem játszik,nem hallgat egész nap zenét,nem tölt le.
Néha megosztja a netet a laptopjára,ha a telken vannak hétvégén. -
AMD Power
titán
Sziasztok!
A számlazárás időpontját hol tudom megnézni az alkalmazásban?
-
csacsi67
addikt
Hátha itt tud valaki valami okosabbat [link] köszönöm.
-
vacs
veterán
-
Kormi76
aktív tag
Sziasztok!
LTE képes Galaxy Watch 6. Beállítottam sikeresen a Domino eSimet, az internet megy is, de hívást nem tudok se fogadni, se indítani. Az órának önálló simkártyája van. Próbáltam a telefonról teljesen leválasztva is, de nem sikerült. Ebben tud valaki segíteni, hogy ez normális-e és csak multiSimmel működik, vagy én rontom el? Köszi!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kovacsmi_74 #145072 üzenetére
Van lejárati idejük a pontoknak?
-
blueye
veterán
válasz
kovacsmi_74 #145072 üzenetére
Tényleg, erre nem is gondoltam
-
Top cat
addikt
válasz
Kicsirics77 #145070 üzenetére
Az jó sok. Csak gyűjtöd, nem költöd?
Próbáld ki, hogy veszel belőle valamit, hátha enged utána pörgetni.
-
nfsu17
veterán
válasz
Kicsirics77 #145064 üzenetére
Én egyszer megjártam, mert nem volt 30 pontom, így nem engedett pörgetni, persze ezt nem írja, csak hogy majd jövő héten...aztán akkor ugyan ez...aztán mire rájöttem.
De gondolom te tudod, hogy pontod van elég... -
Top cat
addikt
válasz
Kicsirics77 #145066 üzenetére
Akkor is ugyanott lennél mint most.
-
blueye
veterán
válasz
Kicsirics77 #145064 üzenetére
Én pedig 30 szívért 30at nyerek 😊
-
Kicsirics77
veterán
Telekom app, magenta monents már 3 hete azt játsza,hogy pörgess a heti szivekért, belépek és nemtudok pörgetni mert azt mutatja hogy már pörgettem, és számol vissza a következő játékig, az appot mot telepítettem újra de nem oldja meg.
-
blueye
veterán
válasz
Intruder2k5 #145058 üzenetére
Pontosan így gondolom én is, ezértis volt a "HA". Erre is kéne egy jogszabály
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB -
-
Doky586
félisten
válasz
kovacsmi_74 #145051 üzenetére
Telefonkönyv .
Alapból nem szerepelnek benne a mobilszámok
Nem tudom hogy lehet belekerülni. Csak úgy ha felhívod a telefonos ügyfélszolgálatot (?). -
AMD Power
titán
válasz
Zsolt,72 #145050 üzenetére
Köszönöm!
Most ma be lett aktiválva a gyereknek a Mobil S előfizetésse. Ami ugye tartalmaz 50 percet bárhová. Azt az alkalmazásban hol látom,hogy hány perce van még az 50-ből? Illetve most felhívta az egyik nagyszülőt.
Látom,hogy beszélt egy percet. Ez most gondolom ilyenkor az 50 percrből kerül/került levonásra?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
AMD Power #145049 üzenetére
Telefonkönyv -ben?
-
AMD Power
titán
Azt hol tudom beállítani,hogy az adott előfizetéssnèl ne lehessen venni semmit sem vele? A mobilvásárlás applikációban csak a vásárlási limitet láttam.
Illetve mi az a titkos szám? Ne legyen benne a telefonkönyvben?
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0 #145042 üzenetére
Lehetséges, de én nem vagyok ehhez hozzászokva. Gymbeam és a shopbuilder csak akik gyorsan kihoznak mindent.
-
OldMike
őstag
válasz
enginev3.0 #145043 üzenetére
Köszi. Tudnád linkelni ezt az oldalt, mert nekem nem sikerült ilyet találnom?
-
enginev3.0
félisten
-
OldMike
őstag
Sziasztok! Csurgó, Somogyudvarhely térségében tapasztalt-e valaki mobilinternet problémát? Nagyon lelassult az internet elérés, ugyanakkor a 4G-t jelzi a telefon. A szelessav.net oldal nem töltődik be, más oldallal sem lehet sebességtesztet elvégezni.
-
AMD Power
titán
Azért az durva,hogy szombat este 11-kor rendelek valamit a Telekomtòl és már ma itt van!
-
1995M
junior tag
válasz
Zsolt,72 #145027 üzenetére
Mostanában gyakran kiírta "ajajj próbáld később" amikor előfizetésemre mentem a főoldalon, pech amikor éppen kellett volna gyorsan bővítőt vennem, viszont a fiók ikonról nagy nehezen bejött az előfizetéseim menü, gyakori csak lassan tölt be [kép] utálom milyen körülményes menük, azt se képes kiírni Domino Most meddig érvényes és még sorolhatnám, kiléptetéssel nekem sincs gondom.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
1995M #145026 üzenetére
Az RCS tényleg nemigen halad, de az 5G terén van és lesz is javulás. Ne felejtsd el, hogy nem ok nélkül fejlesztett e téren másképp a YETTEL, hiszen nekik nincs vezetékes otthoni szolgáltatás lábuk, kellett tehát valamit produkálniuk. A T is fejleszt.
Az App probléma nekem furcsa, mert itt sokat olvasok róla, nálam pedig évek óta semmi komoly nyűg nem volt (több iOS verzión sem). Ismeretségi körben is egy-egy panasz volt, igaz, ők pont Android OS alatt tapasztalták ezeket. -
1995M
junior tag
válasz
sifarr #145020 üzenetére
Mindig forgatom a szemem a hazai konstrukciókon, mindegy havidíjas vagy feltöltős. Megismétlik mobilnetben a 20-30 évvel ezelőtti horror percdíj és sms ár rablást. Az egyikben 1 GB 1000 Ft, mintha egy liter víz lenne annyi, a másikban fordulónapon "elvész" a kifizetett adat mégis miért elviszi a cica, tárolási költsége van? Magenta feltételek, kombinált csomagok, feltöltés bónusz csak pár napig érvényes, kapcsolgatni repülő módot, 5G prémium, figyelni ilyen hülyeségekre Most opció legyen aktív és tapsolni szerdánként az alamizsnának. 2025-ben digitális világban ennyit szarakodni, mikor mint a víz közmű szinte, jobb helyeken 100 GB vagy korlátlan csomag egyszerűen, említett hókuszpókusz nélkül értelmes áron.
(EU léphetne valamit, bár abból se jöttem ki jól múltkor. Volt olyan csomag, hogy Apple Music vagy Spotify forgalmát nem számolták. EU netsemlegesség törvény jött, nem szabad kivételezni, megszűnt a lehetőség, a törvényhozók nem gondoltak a csóróbb országok jobbágyaira.)
-
sifarr
senior tag
válasz
AMD Power #145018 üzenetére
... Mobil S díjcsomag + Net S, (az én nevemre), ott olyat be tudok állitani ,hogy ne tudjon mondjuk vásárolni vele, ne tudja túl lépni esetleg az előfizetésben lévő 50 percet.
Domino és
Maraton 5 giga 3.990.-
Domino Most 190.-
50 perc 950.-
Summa 5.130.- De csak akkor, ha mind az 50 perc nem telekomos. Ahány telekomos perc, annyiszor mínusz 9 forint.
A tervezett előfizetésért fizetnél 4,990.- forintot. Tehát maximum 140 forintért a túlfogyasztást kizáró igényed megoldva.
Egyébként a havi ötezres feltöltésért a gyerek kap választhatóan ingyenes perceket és/vagy adatot.Bocs. Az 5 giga maraton helyett megújulóban csak 2390. Tehát sokkal olcsóbban megúszod dominoval.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Olyan nagyon fontos kérdésem lenne ,hogy ha én a gyereknek kötök egy olcsó előfizetést Mobil S díjcsomag + Net S, (az én nevemre), ott olyat be tudok állitani ,hogy ne tudjon mondjuk vásárolni vele, ne tudja túl lépni esetleg az előfizetésben lévő 50 percet.
Köszönöm szépen!
-
válasz
kovacsmi_74 #145014 üzenetére
Mint régen a 32/32 kbps lassítás?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #145014 üzenetére
Illetve előtte még valami szolgáltatói hozzáférést kell engedélyezni az értesítéseknél.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Gabbbb #145007 üzenetére
Nem fog betölteni internet keret nélkül a túltolt hálozatsemlegességi alapelv miatt.
A Maraton netek SMS-ben is aktiválhatók:
1414-es SMS számra kell küldeni az alábbi szövegek egyikét (2, 5 és 10 GB-os csomagok):
+MARATON2
+MARATON5
+MARATON10 -
Gabbbb
senior tag
Srácok, ha elfogy a Maraton internetem, akkor telekom alkalmazás fog még működni, vagy arra sincs ingyenes net?
-
vence
aktív tag
válasz
mazsiii92 #145004 üzenetére
A tapasztalatok szerint pedig csak az a jó, ha lehet választani!
Mostanában azért rettentő gyakoriak a "karbantartások",
(valójában leginkább felesleges, az alap szolgáltatói-tevékenységhez nem tartozó +"lehetőségek, ajánlatok" beépítése)
és egyéb üzemszünetek.
És akkor ilyenkor mi van/lesz ?!Ha már elvileg vannak párhuzamos lehetőségek, akkor azokat ne kavarják, vagy kössék keresztbe, mert annak sok értelme nincs.
-
vence
aktív tag
Köszi!
Akkor ez is csak a szokásos átláthatatlan kavarás ...
ja és az egyre jellemzőbb "zavarosban halászás" !És ha valaki félreérti, akkor még véletlenül sem lesz igaza!
Mert, ha valami, akkor itt az ügyfélelégedettség nem igazán számít
- legalábbis inkább beleállnak a necces esetekbe is, a tapasztalataim szerint.
Csak a bullshit, automata elégedettségi teszteket tolják állandóan,
de ha leír az ember valamit, megköszönni már elfelejtik ...
ha egyáltalán nézi is ezeket valaki.Érdemben nem túl sokat tesznek érte - a gáláns (ügyfélbarát)
megoldások pedig nem errefelé jellemzőek. -
mazsiii92
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144987 üzenetére
Kezdésképp azért lenne más, mert vannak, akik nem telefonról akarnak belépni a telekom fiókba, hanem mondjuk asztali számítógépről. Viszont nem akarok ebbe most belemenni, ez már off topik lenne szerintem.
Én tudok létezni az SMS megoldással is, de szerintem a hitelesítő alkalmazás az jobb.
-
4Grider
félisten
válasz
RoyalAirForc #144999 üzenetére
Multisimmel több gond is lehet. Egyrészt nem az a száma sms tekintetében, mint a fő sim-nek (tehát saját technikai száma van), másrészt letiltható rajta a hívás, olyankor pedig nem támogatott lesz rajta az RCS. Nálam legalább is mindig is így volt.
De ki is akarna technikai számmal RCS-ezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest