- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
És mikor jönnek elő ezek a kérdések?Én csak odáig mertem elmenni, hogy kiválasztottam a járművet, majd az érvényességek, lent tovább gomb és utána csak a megvásárolom gombra nem mentem már rá.Szerk.: Rájöttem, új jármű esetében kérdezi ezeket, mert esetleges parkoláskor is ezt a járművet fogod kiválasztani. Nyugodtan töltsd ki értelemszerűen, illetve hagyhatod üresen is azt a két mezőt.
-
dptrsk
Topikgazda
Szerintem(nem használom az appot, de a leírásod alapján):
-pl. VI kerületben laksz, így ott van parkolási engedélyed(=nem kell parkolást indítanod, mert éves bérleted van), de pl. a Ii. Kerületben igen, mert ott nincs engedélyed. (A VI. Kerületben nem fog parkolást indítani neked)
-tudja a telefon valamihez kötni, hogy szóljon ha visszaérkeztél a kocsihoz, pl kihangosító, s leállítási értesítést küld, ha közelbe kerül ez a bluetooth kihangosító
-
prsq
aktív tag
A Telekom-os Mobilvásárlás appban néztem az autópálya matrica vásárlást, de nagyon nem értem , miért kérdez olyat, hogy "parkolási engedélyem van" (válasszam ki a zónát, amire az engedélyem szól), meg olyat, hogy "Bluetooth eszköz" (amit az autóban használok, ami emlékeztetőt küld a parkolás leállításáról).
Ez valami hülye bug?
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok!
Telefonvaltás történt a mamámnál. Sajnos a sim kártya nem volt kompatibilis vele, mivel egyszer már sikerült, így neki álltam mégegyszer kivágni. Most nem adta be
A sim kártyán tárolt adatokat buktuk? Ha megakarjuk tartani a számot, és mondjuk azt mondom, hogy elveszett a sim, nem pedig *alf*sz módjára szétvágtam a kártyát. Mennyibe kerülne az új kártya ugyanazzal a számmal? Személyi,lakcím elég vagy neki is jelen kell lennie?
+1: Kaptunk a telefonhoz másik simet viszont valamiért nem sikerül aktiválni, se hívni nem lehet róla és az a szám se elérhető.
Köszönöm -
skroy
senior tag
Egy lejárat előtt kapott sms szerint ez a helyzet:
Kedves Ügyfelünk! Dominod rendelkezésre àllàsi ideje 2025.06.09-n lejàr. Ha addig nem töltesz fel, Dominodat nem tudod tovàbb hasznàlni. Ezutàn 90 napon belül még feltöltheted és hìvòszàmod ùjra aktivàlhatod, aminek dìja 300 Ft, de koràbbi perc- és adategyenleged elveszik. Maradj velünk! Telekom
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #144847 üzenetére
Mondjuk itt már a 300 Ft-os díj sem szerepel...
-
-
-
sandró60
addikt
Kérdésem?
15-én lejár a Dominóm-Az éves hosszabítást nem vesztem el,ha lejárat napján lessz újítva?
Elnézést,ha volt már -
válasz
4Grider #144841 üzenetére
Nem. Nevezzük akkor PuPm-nek ha nektek úgy jobb.
UPnP az az emberek szemében ami bejövő portot csinál a routeren automatikusan (pl torrent progi). Pont és ennyi.
Mobilnet esetén a 'router' a szolgáltatónál van, (vezetékes netnél a saját lakásodban). Így csak a szolgáltatótól tudod kérni. Hiába a publikus ipv6. -
válasz
lionhearted #144839 üzenetére
Nincs semmi probléma az ipv6-al. Szolgáltató(k)-tól hiányzik egy funkció.
Ezt kérdeztem: Létezik mobilneten UPnP? (azaz kérem automatikusan szolgáltatótól hogy 1-2-3 bejövő portom legyen)
IPv4-en cg-nat portforwardhoz vagy
IPv6-on port beengedéshez? -
válasz
Doky586 #144838 üzenetére
Kontextusból kiemelt válaszra nem szándékozom reagálni, mivel olyan nézőpontot kellene onnantól magamévá tenni, ami eredetileg sem állt szándékomban.
Nem tudom, hogy mi végül is a probléma az IPv6-tal. Milyen publikusan elérhető szolgáltatást tudnék mondani, aki önző módon kizár akár csak 10% potenciális vásárlót? Ennek a kérdésnek nincs relevanciája. Egy dolog biztos, ha nem is kezdjük használni, akkor az 50 év is kevés lesz.
Én csak segíteni szeretnék annak, aki szeretné használni, ezért léptem be a PH család oldalaira, tanulni és segíteni.
-
válasz
lionhearted #144837 üzenetére
"csak ne kérjen a felhasználó magának"
Miért ne kérjen??? (2-3 publikus portot)
FTP, torrent, DC++, VNC, RD, stb hez szükség van rá."IPv6-ot. Az egy másik világ"
Mit ad az ipv6 mobilon a felhasználónak amit egy natolt ipv4 nem?
Ne hivatkozz semmilyen szervert csak azon érheti el (web, ftp, fb stb) ami kizárólag ipv6 on érhető el mert olyanok nincsenek (csak teszt jelleggel) és a következő 50 évben nem is lesznek. (Még vezetékesen is nehézkes ipv6-on publikus bejövő portot használni.) -
válasz
Doky586 #144835 üzenetére
Ha automatikusra érted, akkor se az igazi. A CGNAT is a publikus címek hiánya miatt van, így a CGNAT mögött is több felhasználó van, akinek minden kapcsolatára ez az egy cím és a hozzá tartozó 65535 port van. Abból meg csak ne kérjen a felhasználó magának pár ezret, mindenféle ellenőrzés nélkül.
Mit nyújt az ipv6 mobilon? IPv6-ot. Az egy másik világ, más routinggal, más (persze sok átfedésel) elérhető szolgáltatásokkal. Meta, netflix, Google mind preferált IPv6 irányba.
Azért a mobilnet, amit mobilokhoz adnak, ott tényleg feltételezhető, hogy nincs befelé várt forgalom.
-
válasz
lionhearted #144833 üzenetére
Természetesen nem műszaki értelemben vett upnp re gondoltam hanem hogy felhasználói szinten úgy viselkedik mint az upnp portnyitás.
Mert most mit nyújt mobilon az ipv6? Semmivel nem nyújt többet mint egy natolt ipv4.
Ha nem adnának ipv6 ot az is minket védene.
Ha ipv4 et se adnának akkor minden internetes csalástól védve lennénk. -
válasz
Doky586 #144818 üzenetére
Az UPnP multicast alapú felderítést csinál, amit jó esetben semelyik eszköz sem továbbít a nyílt internet felé.
Ismerek olyan szolgáltatót, ami CGNAT mellett is nyit ki néhány portot kérésre, de ez sem UPnP alapú. Mobilos IPv6 portszűrés állítólag minket véd, ha szükséges, ha nem. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
400 MB és 20 percElég sovány, de van
-
polonic
félisten
Még most sem működik a 6 hónapos wolt+ aktiválás. Csak malmozik az app.
Valakinek sikerült már? -
-
-
Létezik mobilneten UPnP?
IPv4-en cg-nat portforwardhoz vagy
IPv6-on port beengedéshez? -
bp15
lelkes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144810 üzenetére
Nincs otp-m. Vajon ATM-en van ilyen opció?
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #144810 üzenetére
Megnéztem, a Simple-ben nem látok egyenlegfeltöltést, az OTP 2500Ft az helytálló
-
bp15
lelkes újonc
Sziasztok!
Kicsit hosszú lenne az ok kifejtése, ezért csak a megoldási részre kérnék javaslatot:
hogyan és hol tudnám feltölteni 2500-zal az egyenlegem? Gránit + Revolutom van... -
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan csomagom van még, amihez ingyenesen van két multiSIM. Úgy néz ki, hogy az egyikre hamarosan szükségem lesz eSIM formájában egy okosórában. Simán menni fog a váltás eSIM-re, ugye nem kell csomagot váltanom vagy bármi? Ha úgy alakulna, hogy mégis fizikai SIM kellene, tudok majd valamilyen formában ismét azt kérni? Köszönöm!
-
4Grider
félisten
válasz
endrúdí #144799 üzenetére
Nagyjából stimmel a 3%, de nem csak Budapesten használ néhány helyen N78-at a Telekom, hanem a Balaton körül is sok helyütt, Zalaegerszegen , Szombathelyen, Győrött, Kecskeméten, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon is. Ezzel messze lenyomja a One 5G hálózatát és 2-3 év lemaradásra van a Yettel mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest