-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv!
Dominóról egyenleget akarok vissza igényelni, egyik Telekomban személyesen azt mondták ha az egyenleg ideje lejárt akkor tudom. Lejárt az egyenleg, vissza mentem, aztán azt mondták hogy ha a szám megszűnik teljesen akkor tudom, ez 2025.06.06, mutatta a laptopon az ügyintéző. Most ez igaz hogy csak akkor tudom ha végleg megszűnik a számom, vagy csak le akar húzni a Telekom avval az összeggel? A végén meg az lesz hogy már nem lehet vissza igényelni mert megszűnt teljesen a számom/előfizetés, minden ment a levesbe... -
Micsurin
nagyúr
B+ ezt a rendszert
Egy hete nem tudom a másik számra megrendelni weben a telefont meg a csomag módosítást sem... írtam a chaten a gyöngyszemeknek, egész gyorsan lement csak épp (grafit / szürke) az említett színek közül a kedves ÜF-esnek a Graftiszürke nem volt elég egyértelmű ezért a sima szürke lett... ami amúgy széria számában világos szürke (LGHTGRY vs GRFTGRY).Módosítani nem lehet... törlik a szerződést de a rendszer 24 órára lezár és nem tudnak új szerződést felvenni... állítólag majd maguktól intézik és nem kell őket újra böködni. Aha, hiszem ha látom...
Kabaré, nesze neked digitalizáció és 2025.
-
ferob
őstag
válasz
Nordik #144564 üzenetére
Az előfizetés havidíjának első levonása a kód aktiválása után 180 nappal történik, ezt lehet ellenőrizni is a weboldalon, így az egy sajnos év hibásan jelenik meg az emailben, a számla már jól tartalmazza.
Nyugodtan le lehet mondani akár azonnal, mert utána is aktív marad az adott dátumig a szolgáltatás. -
ferob
őstag
válasz
blueye #144563 üzenetére
Hibás a rendelési visszaigazoló emailben levő dátum az egy évvel, ha a mellékletben levő számlát megnyitod, akkor ott is már jól szerepel a 180 napos időtartam.
Aki ma aktiválja, annak ez november 12 lesz, és a weboldalon is az előfizetésnél a következő valós pénzbeli levonás ideje ez a nap lesz. -
-
blueye
veterán
-
polonic
félisten
A wolt+ előfizetést be tudtátok aktiválni? Nekem az aktiválom gomb után csak malmozás van, semmi nem töltődik be.
-
AnonymusX
őstag
válasz
donmackó #144556 üzenetére
Szia!
A "Bejövő hívás tiltása roaming helyzetben" opciót ki kéne kapcsolni. Ez pont arra szolgál, hogy ha külföldön van a mobil, ne lehessen felhívni.
Illetve a külföldre érkezéskor kapott üdvözlő SMS tiltását is kikapcsolnám. Egyrészt hasznos infó van benne (többek közt az, hogy a belföldön ingyenes hívások hálózaton kívülinek számítanak és így nem lesznek ingyenesek a roaming során), másrészt lehet tudni innen is, mikor vált a mobil a külföldi hálózatra.
Szóval ha ti egymás között a gyerekkel ingyen beszéltek, akkor az csak akkor marad ingyenes a roaming során, ha ti hívjátok fel őt.
Valamint a telefonja beállítása közt is legyen engedélyezve a roaming.
-
donmackó
addikt
Üdvözletem!
A gyereknek így van beállítva az előfizetése ->
Így tudni fog telefonálni romániából, illetve mi is tudjuk hívni? Valamint fel fog tudni csatlakozni az ottani hálózatra? -
gyulaszu
senior tag
válasz
skroy #144552 üzenetére
Remélem így is lesz. Már csak azért is, mert vásárláskor 168 órát ír érvényességnek. [kép] Igazán számolhatna onnan is visszafelé órákban...
Hátha olvassák a fejlesztők isNfsu17, arra azért kíváncsi leszek, hogy a +6 órás időzónával hogy fog számolni. Majd beszámolok róla.
-
-
válasz
Intruder2k5 #144541 üzenetére
Igen, elég furcsa lett a felület.
Szeretem a sötét módot, de ez más -
martongunar
tag
válasz
sunseeker2k5 #144547 üzenetére
Nem lehetetlen, de ehhez a szolgáltató hálózatának is támogatnia kell a folyamatot. Az SMS ebben az esetben csak tájékoztatás, a letöltés és telepítés ettől függetlenül zajlik egy adatcsatornán (nem interneten) ha jól tudom.
-
sunseeker2k5
csendes újonc
válasz
martongunar #144545 üzenetére
Pegasus ha nagyon akarja
-
mano660
tag
válasz
Sötét módban használom, nekem bejön.
-
martongunar
tag
válasz
sunseeker2k5 #144543 üzenetére
Akkor jő el a világnak a vége, ha majd akármilyen számról képesek lesznek SIM (vagy egyéb) alkalmazásokat is telepíteni bármilyen közbeavatkozás, linkre bökés stb. nélkül...
-
sunseeker2k5
csendes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144519 üzenetére
Nem vonom kétségbe a szám valódiságát, de a caller ID spoofing egy valós technika, amivel bármilyen számról tudnak neked SMS-t küldeni anélkül, hogy ezt a számot ténylegesen birtokolnák. Ezt nyilván rossz szándékkal tennék, ezért fura, hogy az üzenetben, amit Dyno és én kaptam, nincs semmilyen link ami, ilyen irányba terelne.
-
Nikaré
őstag
válasz
Szívesen!
A színek össze párosítása nem sikerült túl jól
Kapják a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban. -
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
600 MB és 60 perc. -
válasz
4Grider #144537 üzenetére
Erre mondják, hogy már kevesebbért is...
A Telekom is a jogszabályra hivatkozik, hogy megszűnik a szerződés mobil esetében, szóval kérdéses nekem ennek az átírása. Vezetékes esetében jobban el tudom képzelni, mivel az helyhez kötött inkább, mint a villany-gáz stb.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #144533 üzenetére
Azért nem, mert az előfizető halálának pontos időpontja kiderül a halotti anyakönyvi kivonatból. Még egyszer: Az előfizető halálával az előfizetői szerződés megszűnik.
Értem én, hogy a szolgáltatók abban érdekeltek, hogy ha jelentkezik valaki, akkor lecsaphassanak rá, de az eht-ban megfogalmazottak miatt minimum kérdéses, hogy ezt így most hogyan teheti meg bárki is (szolgáltató/rokon/más). -
csacsi67
addikt
válasz
Intruder2k5 #144533 üzenetére
Kb a halála után 8 honappal történt. ez egy ma is müködő állami cégnél történt 98 ban
-
válasz
csacsi67 #144531 üzenetére
Ha nincs aki át akarná vállalni, akkor alapesetben nyilván nem kell fizetni, hisz erre úgyse tudna senkit kötelezni a szolgáltató. Mondjuk ott is lehet extrém helyzet, ha mondjuk valaki némi késéssel jelenti be az előfizető halálát, és az eltelt idő alatt keletkezik egy pár százezres mobilszámla, az gondolom megbonyolítaná a dolgot mindenhol.
-
válasz
4Grider #144529 üzenetére
Át lehet íratni. Én két évvel ezelőtt édesanyám elhunyt élettársának az otthoni Vodafone (TV, net, vezetékes telefon) előfizetését vettem így át, változatlan tartalommal, változatlan áron, hűség nélkül, változatlan telefonszámmal. Az eszközök (HGW, médiacard) is maradtak ugyanazok. Plusz érdekesség volt, hogy minden, de minden szolgáltató (víz, villany, gáz, kommunális, stb.), elfogadta a halotti anyakönyvi kivonat másolatát, de a Vodafone nem, nekik csak az eredeti felelt meg.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ace Ventura #144528 üzenetére
Onnantól kezdve tudja, ha a halotti anyakönyvi kivonattal bemész...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #144526 üzenetére
Anno amikor az eht-val még foglalkoznom kellett, valami olyasmi volt benne, hogy az előfizető halálával az előfizetői szerződés megszűnik. Megszűnt előfizetői szerződést hogy írsz át?
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok. Édesapám sajnos nemrégiben elhunyt, és neki a telekomnál van előfizetése a mobiljára. Az a helyzet, hogy a telefonját nem használom viszont a számát szeretném megtartani. Az lenne a kérdésem ,hogy van-e arra lehetőség, hogy édesapám előfizetését átváltassam feltöltőkártyás megoldásra és átírassam az én nevemre? Mert most a telefon nincs használva 2 hónapja de a fizetni való ugyan úgy jön minden hónapban kb 4500ft. Ez kidobott pénz mert a telefon nincs használva de fizetni ugyan úgy kell. Azért gondoltam arra, hogy átrakatnám feltöltőkártyásra az előfizetést, rátöltenék egy 3000ft-ot és az egy évig elég lenne nem pedig havonta fizetném a 4500ft-ot potyába. A számot szeretném mindenképpen megtartani. Mi lenne a megoldás, hogy a szám megmaradjon a telefonnal együtt, de ne kelljen havonta 4500Ft-ot fizetnem.
-
atosan
veterán
Üdv,
Még semmi hír, hogy a Magyar Telekom is bevezetné az RCS csevegést iPhonra? -
Hubzsi
tag
Sziasztok! Kérdés, használtan vennék egy errdetileg telekomnál részletre vásárolt tabletet, 5g verzió, direkt ilyen kellene. Ha megveszem használtam és az eredeti tulaj nem fizeti a részleteit akkor kitilthatják az eszközt? Köszi előre is!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kovacsmi_74 #144517 üzenetére
A képekből szerintem nem derül ki, hogy hivatalos Telekom szám.
-
nfsu17
veterán
Hellosztok.
Kérdésem lesz, de előtte a rövid sztori, hogy érthető legyen.
Vettem anno egy domino SIM-et netről.
Ekkor még Y-es voltam.
Betettem a dualSIM-es telóba, ez volt a netes kártya.
Telepítettem a T appot, regisztráltam fiókot (e-mail címmel), felvettem ezt a számot, láttam az appban a számot, minden működik.
Majd áthordoztam a számom Y-től. Megjött a SIM, betettem telóba, T appban felvettem a hordozott számot, most látom mindkét számot, minden működik.Írja az app, hogy máj. 27-től lesz 2faktoros azonosítás.
Na mondom, akkor beállítom a hordozott számom, mivel az a fő nekem.
Majd írt valamit az app valami fiókösszevonásról.
Hát inkább hagytam a fenébe.Ma megnéztem PC-n a dolgot, azaz weben léptem be a fiókba e-mail/passw lehetőséggel.
Majd jött e-mail-re egy számsor, beírtam, beléptem (amúgy ez a 2FA, nem?). Mindegy.Akkor állítsuk be, hogy
itt ne legyen figyelmeztetés.
Majd ekkor jött megint az összevonásos gondja.
De én nem vágom mit akar mivel összevonni, hiszen most is egy fiók alatt látom a két számom.Egy dologra tudok csak gondolni.
Ugye én voltam (vagyok továbbra is a gonddal), akit mindig kiléptet az app.
Egyszer nem e-mail-el léptem be, hanem telefonszámmal. Ha jól rémlik ezzel a telefonszámmal.
Be is lépett, de ekkor nem láttam a másik számom. Mondjuk ez logikus.
Szóval ekkor lehet kreált a rendszer egy fiókot erre a számra és most ezt (igazából a "semmit") akarja összevonni?
Mivel amúgy nekem jó így is ahogy van és nem akarok ÜFSZ problémát, nem OKéztam le eddig...hátha nagyobb geb*szt csinál...vagyis inkább rákérdeztem.Ez lehet a háttérben? Vagy mi?
Ideális esetben nem történhetne nagy etwas, mivel változás nem fog történni, most is a fiókomban van a szám. -
Dyno
veterán
válasz
sunseeker2k5 #144490 üzenetére
Bocsi, csak most válaszolok én utána felhívtam a telekomot, elméletileg nem ők küldték, telekomosnak telekomos a szám, de nyílván egyéb adatot nem adhatott ki az ügyintéző.
Azt is mondta, hogy elképzelhető, hogy hamisították a számot, több helyen is olvastam, hogy hívnak egy random számról, és ha visszahívod meg a szám tulajdonosa veszi fel akinek fogalma sincs mi történt.Vissza térve a telekomos sim kártya cserénél érkező üzenetre, ott más a szöveg helyesírásilag megfelelő és a lényeg, hogy jelzik, hogy üdvözlettel telekom vagy valami hasnolnó és az ügyintéző is mondta, hogy ott kellene lenni, hogy üdvözlettel telekom.
Szóval ezért fura nekem ez, hogy akkor mi ez az üzenet minden nemű link és csalásra utaló jel nélkül.
-
Micsurin
nagyúr
Ha van 3 szám a nevemen (hűség mentes mind), egyiken módosítottam a díjcsomagon felfelé + rendeltem készüléket az létezik, hogy a második azért nem tudom ugyan ezt megtenni mert:
Gyakorlatilag megmagyarázatlan hibára fut a második szám és közli próbáljam később.Szüleim száma is az én nevemről fut az egyszerűség kedvéért és dolgozói flottából akartam őket kivinni MobilM+NetS-be egy egy A56-ot hozzácsapva. Az elsőnél létre is jött a megrendelési igény és jött a levél, hogy 1-5 munkanapon belül felkeresnek minket a szállítás végett de e a második szám esetén valamiért nem akar menni...
-
zoltan6
addikt
válasz
Zsolt,72 #144506 üzenetére
Na minden rendben,csak hozzá kellett adni a fennmaradó 3. számot a telekom fiókhoz. Mostmár láttszanak a számlák is,meg rendben megmaradt az az 1db előfízetés. Köszi mindenkinek.
Intruder2k5
De,az volt a megoldás. Az én számom volt megadva a fiókba,ami ugye mostmár elkerült a Telekomtól. -
-
-
válasz
remetelvtars #144502 üzenetére
Ez így volt korábban is, ha nem fordított ékezettel, vagy ékezet nélkül írtál, akkor bizony széttörve érkeztek és minden alkalommal külön-külön jelzés is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- SONY LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Politika
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- iPhone topik
- EAFC 25
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest