Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Itt csak a T-vel gond, a többivel nem.
Kijött a 3 betűs új cég a melóba is körbemértek mindent is A-Z-ig.
Majd teleszórták vagy 6 Beltéri Antennával a céget.
(2 fajtát is használtak. Le is fotóztam és be is kell kereteztetni!)
Láss csodát minden fullon lett 5G-vel.
Itthon a gyereknek (Panelban!) "Real" 5G 3700-on a Kék Propeller úgy megy mint a rakéta!
Pedig jóval messzebbről ad, mint a T! A T B1 és B7 itt nokedli.
De úgysem hiszik ezt el. Nem is kell, ennyi mobil nem xar!
Itt most itt tartunk.
Úgy nem nem az agyon szidott mobilom volt a ludas még mindig!
Több mai mobil is ugyanez volt!
Úgyhogy itt számhordozás lesz.
Ennyi!
Hiába kuruttyoltunk többen is, h baj van.
Csak itt nincsen rendesen B20 és B28 vagy náluk bocs n28 bevetve.
Van máshol is gond, de az sem érdekel ott senkit már évek óta!
Le..... Nem írhatom szebben, mert kivágnak innen.
Mindig van más megoldás és mindenhol ez más és más szolgáltatót eredményez. -
dr9
tag
válasz
domper2015 #144316 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez az első, az orange-al már sok éve van persze. A Digin a Yettel 2021-22 óta nem tud roamingolni, a One-nál pedig a 2G roaming nem sokat számít, mert diginél 2G-n nincs adatkapcsolat, de még felmenni is alig alig megy fel.
-
-
dr9
tag
Elindult a VoLTE roaming a Digi RO hálózaton, vele egyszerre 5G hozzáférés is . Egyetlen Magyar szolgáltató, ami tud roamingolni Digi-n sok év után... végre
-
csubuka
addikt
válasz
4Grider #144309 üzenetére
Köszönöm. Jogos, bár korábban is voltam ilyesmi időket itthon, aztán sosem tiltották le vagy lett extra számlám a külföldi szolgáltatótól... szóval attól nem aggódnék, elég jó a roaming keretem is.
Illetve vagyok kicsit itt, kicsit ott, szóval nem gond ez szerintem.
#144310 Zsolt,72:
Köszi!
De írhatták volna úgy, hogy "időkorlát nélkül, amíg a rendelkezésre állási idő tart" vagy hasonló. Szóval nem igazán tart örökké, alapból, hacsak nem 2500-al töltögeti az ember...De megpróbálom a One-t, aztán csak jó lesz
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy aoróságot szeretnék kérdezni.
Alapvetően a Domino hirdetésnél kissé megtévesztő a szöveg nem?
",,időkorlát bélkül teljes egészében felhasználhatod"
->Gyakorlarilag nincs kivétel és ezen is van rendelkezésre állási idő nem? Vagy ilyen csoda deal lenne? Kétlem..Nekem csak egy magyar szám kéne amit pár szolgáltatónak meg tudok adni meg amiről hívni tudom a garázsnyitó számot. Amúgy a külföldi számomat szeretném használni...
Itt meg minden bizonnyal feleslegesen lehetne tölteni évente 2500-at nem?
-
luciferk
senior tag
Nem telekomos mobil téma, nálatok működik a mobilos PH APK? mert nálam pár napja nem müködik még újratelepítés után sem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rick4 #144301 üzenetére
Minden szolgáltatónak megvan a hálózatos csoportja, akik a bázisállomások logjait célszoftverekkel kielemezve finomhangolják bázisállomásokat. Semmi értelme nincs magánlakásokba kimászkálni ha értelmesebben/hatékonyabban is elvégezhető ez a munka. Ráadásul adott beavatkozásnak sokszor több a kára mint a haszna, ha azt egy adott helyszín mérési adatai alapján lépik meg.
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Amennyiben ez egy sűrűbben lakkott környék, szerintem a t-nek is érdeke a helyi viszonyokat diagnosztizálni, helyreállítani, bár kérdéses, a szomszédnál jelentkezik-e ugyanez, és van-e több hibabejelentés, mert ha csak innen van gond, az furcsa.
Ha ez velem történne, én először a szomszédokat kérdezném meg, náluk mi a pálya, de kizárt, hogy ne történne valami, ha egy adott zónában tömegesen jelentkezik ugyanaz a hiba. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #144299 üzenetére
Én is így értelmezem, a Telekomnál maradtak az EU díjzónában.
-
cintula187
addikt
Sziasztok. Angliába utazom. ez alapján nem kell EU-n kívüli netbővìtőt vennem jól értelmezem?
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/4250/hogyan_valtoznak_a_roaming_dijak_a_brexittel_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #144290 üzenetére
Ez tervezett karbantartás, oszlopot cserélnek. Szünetmentest használok, de az internet hiányán nem segít.
-
Sziasztok!
Meg lehet valahogy imei alapján nézni, hogy az adott telefon tiltott-e?
-
CP111
aktív tag
válasz
Drótszamár #144284 üzenetére
Én lejárat előtt 1 nappal szoktam otthonról intézni a holnapon és sosem volt vele gond.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB -
dptrsk
Topikgazda
válasz
lomposfarkas #144282 üzenetére
Amire hivatkozik egy belső intra címnek tűnik, még nem láttam ilyet, amikor használom a webes önkiszolgálót.
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal #144283 üzenetére
Lehet persze, ha előtte nem kötöttél olyan szerződést, amiben bele lett rakva a mobil is és nem járt még le.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #144267 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ma voltam telekom ügyfélszolgálaton. Azzal szopódtam be, hogy utolsó nap intéztem az adategyeztetést. Olyankor állítólag már nem ad a rendszer meg valami kódot.
A helyszínen csak egy tabletes aláírást kértek. Az adatok ott voltak, nem kellett újra berögzíteni őket. Jövőre majd 2-3 nappal előbb próbálkozok.
-
lomposfarkas
tag
Flottánál gyakran ezt látom a Telekom oldalán, ha egy hívószámra szűrök. Más is tapasztalja, vagy csak a mi vállalatunk a helikopter?
[kép] -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok Kedves Telekomosok!
Valamikor a közeljövőben szeretnék új készüléket vásárolni, amihez elengedhetetlen lesz a meglévő előfizetésem frissítése. Jelenleg magenta 1-ben vagyunk, mindhárom mobil előfizetésünk korlátlan net + hívással van ellátva, nem olyan vészes összegért. Korábban az előfizetés mellé tudtam igényelni ingyenesen egy laptophoz / tabletbe való multisimet, illetve még külön fizetek egy okosóra SIM-ért. Most viszont nem látok olyan csomagot, amiben lenne ingyenes multisim. A korlátlan net plus csomagra írja a két multisimet, viszont nem írja, hogy ingyen lenne, és amikor a csomagot állítanám össze, akkor már ugyanúgy a 990 / 1990 ft árakon listázza a multisimet.
Esetleg erről van infója valakinek?
Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni ezt tisztázni. Valamikor a héten jövő héten talán eljutok egy üzletbe, de addig is itt gondoltam infót szerezni.
Az új csomagok ugyanazzal a korlátlan (L hívás, L mobilnet) konstrukcióval multisim nélkül kb 200 forinttal lennének drágábbak előfizetésenként, mint a mostaniak, ami igazság szerint nem árképző. Ha viszont már a multisimért is kellene fizetnem, amiért eddig nem kellett, akkor éves szinten 24 ezret hagyok a telekom zsebébe, amit nem szeretnék.
Szóval a kérdésem, hogy van-e ingyenes multisim?
-
-
p2pp
őstag
válasz
Rick4 #144235 üzenetére
Na most voltam az Apósnál.
Nála 2 rublika volt az 5-ből!
A Bázis a legközelebb van mind közül,
de kuka az egész rendszer.
Úgy Xar ahogy van. B1, B7 ide nokedli!!!
Csatolom az enyémet!
[kép]
Vicc az egész!
De továbbra sem hiszi el senki a Telekomnál!
Így már erthető miért is lesz itt számhordozás?!
Továbbra sem értem őket mi nem érthető ezen?!
B20 és B28 vagy, ja bocs itt n28 az meg minek?! -
Cs1csó
titán
válasz
Drótszamár #144269 üzenetére
Írd be az új személyi számát és kész. NEM a Telekom tárolja az adataidat hanem egyfajta lekérdezés van a központi nyilvántartóból ha jól tudom. Tehát állami kapcsolaton keresztül megy az azonosítás. Nekem is lett új személyi igazolványom és izgultam, hogy na 2 hete van új és mi lesz: beírtam az új számát és simán elfogadta. -
skroy
senior tag
válasz
Chat-en írasd át az igazolvány számot. Múlt héten egy rendelést nem tudtam leadni, aztán rájöttem, hogy hónapok óta új személyim van. Chat-en pár perc alatt át lett írva.
-
kbela365
tag
válasz
Szerintem kár ezen idegeskedni. Még a végén megmutatják neked a lakossági ÁSZF 10.3-as pontját...
("Az Előfizető az adataiban bekövetkezett változásokról a Szolgáltatót haladéktalanul, de legkésőbb a változás
bekövetkeztétől számított 8 napon belül tájékoztatja.
A Szolgáltató az előfizetői adatok megváltozására vonatkozó bejelentés elmulasztásából eredő károkért nem vállal
felelősséget, azonban az ezzel kapcsolatosan felmerülő kárának megtérítését követelheti az Előfizetőtől."
)Szóval ha augusztusban cseréltél személyit, akkor azt már rég be kellett volna jelenteni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Drótszamár #144267 üzenetére
Mert ANNO lehet valaki rosszul vitte fel az adataidat és most nem stimmel vele.
Írd át valami családtag nevére és ennyi. -
Drótszamár
őstag
Help!
Ma jár le egy az egyik dominós kártyámon az adategyeztetés. Online kitöltöttem, de azt írja fáradjak be ügyfélszolgálatra. Ez mi a fasz?
Próbáltam útlevéllel, személyivel, tabletről, pc-ről. Minden adatot 10000X ellenőriztem, biztosan jól írtam be mindent.
Járt már valaki így? Miért szopatnak ilyennel?
-
AMD Power
titán
Akik Magenta 1 csomagban vannak, azok ingyen hívjak egymást?
-
Újpest
csendes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144256 üzenetére
Semmit!!
-
szabeska
addikt
válasz
kovacsmi_74 #144256 üzenetére
Már hozott, szarabb díjcsomagokat
-
kovacsmi_74
senior tag
Vajon az appos nyuszi hoz is valamit?
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok. Ha díjcsomagot váltok akkor rögtön az új adat keretet adja, vagy forduló napig marad a régi és utánna vált át az újra? Azért kérdezem mert ha az újat adja akkor előtte elhasználom a meglévő keretet.
-
BreamHunter
tag
válasz
Zsolt,72 #144252 üzenetére
"az iPhone, amit valami megmagyarázhatatlan okból, a piacon egyedüli szereplőként csak a One függően értékesít."
Ami azért is érdekes, mert, ha jól emlékszem amikor elkezdték függetlenül árulni a telefonokat a szolgáltatók, a Telenor úgy kezdte, hogy az Iphone és a nagyobb értékű telefonok voltak csak függetlenek és egy bizonyos idő után hozták be a többi telefonra.
-
válasz
Winne #144250 üzenetére
Nincs olyan jogszabály, ami kötelezővé tenné a független eszközök értékesítését, más előírás van emögött. A kötelezően elvégzendő függetlenítést előíró jogszabály miatt kezdtek független telefonokat árulni, hisz’ így nem kell később foglalkozni vele (sokkal inkább felhasználó barát is ez, plusz a szolgáltatónak sem teher).
A Yettel is független telefonokat forgalmaz, mi több: a One is (az egy szem kivétel az iPhone, amit valami megmagyarázhatatlan okból, a piacon egyedüli szereplőként csak a One függően értékesít).
-
rushty
őstag
A karbantartásokról -app- lehet valahol értesülni?
Most is az van... -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ha valaki T előfizetés mellé rendel telefont, akkor még ma is függő, vagy ezek már függetlenül jönnek? Hogy van most ez? Köszönöm szépen! -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
400 MB és 20 perc -
Cs.Tibor
kezdő
A Maraton netbővítő a jó ajánlat neked.
A feltöltött egyenlegedből vásárolhatod még:
1GB adat > 1.550-Ft
5GB adat > 3.990-Ft
Mindkettőnek az érvényessége a SIM egyenleg felhasználási idő vége, vagy míg el nem fogy.Az 1.500-Ft-os feltöltés annyira nem ajánlott, mert csak 120 nap a felhasználási idő...
A 3.000-Ft-os már 366 napot ad!!Töltsd le a mobil appot, és minden opciót szépen látni fogsz.
-
fo_di
őstag
válasz
martongunar #144237 üzenetére
igen, úgy értem, pfsense-ben (a telekomos modem mögött) megy a wireguard szerver, a telefonom ahhoz csatlakozik. a wireguard szerverhez van egy cloudflare-en lévő domainem,a pfsense-ben meg meg van adva, hogy a cloudflare-nél van egy ddns-em, jelentse le a publikus ip-t
-
fo_di
őstag
válasz
martongunar #144234 üzenetére
nem kértem rá publikus címet, wireguarddal látok rá az otthoni dolgokra a drótoson
-
Rick4
félisten
Anno Szegeden én is laktam ilyen helyen, a vodánál két torány között laktunk, egyszer csak nekikezdte a hálózat a bohóckodást, évekig hiába jeleztük a problémát, ami mindössze annyi volt, hogy felhívtunk bárkit, és 1-2 percen belül megszakadt a hívás. Eljöttünk otthonról, M5-ösön menet közben, Pesten, vagy bárhol az országban akadás, probléma nélkül ment minden, maint hazaértünk, minden visszatért a régi kerékvágásba. Elhordoztuk mi is, és a gond másnapra megoldódott.
-
-
fo_di
őstag
sziasztok,
otthoni internethez szeretnék egy backupot. egy pfsense routerbe gondoltam egy lte modemet betenni, failoverre. magenta 1-ben van tv, internet és egy mobil is, és amikor tervezett, egész napos kiesés van, akkor szoktak is vandán keresztül igényelhetően küldeni 1-2-3 nap ingyen adatot. jól gondolom, hogy a multisimmel ezt az ingyen adatot meg tudnám osztani a házzal is? nem tervezem, hogy az egész internetet ilyenkor tölteném le, de az okosotthont nem lenne rossz, ha látnám ilyenkor is, meg némi funkcionalitás maradhatna
köszi -
p2pp
őstag
válasz
Rick4 #144228 üzenetére
Após kereken 400m-re [kép] lakik a Telekomos 6349-es [kép] Bázisállomástól.
Amin csak B1 és B7 van. Mert sztünk más nem kell.
De az pont nem fog beérni sehová sem.
Ezt a többiek pontosan tudják.
Hiába ez van a legközelebb fizikailag. Mégsem használható.
Igen kellene a B20 és n28. amit a többiek használnak is.
De már belefáradtunk a felesleges szájtépésbe és visszük a számokat.
A Fotelból minden szép és minden jó. Nekik ez a lényeg.
Mások nem így csinálják. Meg is van az eredménye. -
Met
nagyúr
válasz
martongunar #144229 üzenetére
Köszi, gondolom a Yettel is így működik.
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Régen voltam dominós, nem emlékszem hogy volt és nem találom most hogy van.
Ha feltöltöm a domino egyenleget 1500 forinttal, akkor ahhoz mennyi az adatforgalom?
Látom a felöltési bónuszt, 1500 forinthoz 500 mega net vagy 20 perc választható, ha jól értem akkor ezek 1 napig használhatóak fel. -
AnonymusX
őstag
válasz
l.skywalker #144224 üzenetére
Chaten vagy telefonon a 1414-en.
-
l.skywalker
titán
Ezt a Családo Mobil opciót nem lehet az alkalmazásban igényelni? Az Online Űrlapot próbáltam elküldeni, de nem csinál semmit miután a gombra kattintok.
-
AMD Power
titán
válasz
Tompika777 #144220 üzenetére
Teljesen igazad van!! Elnézést!
-
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy mi jelenleg Flip-nélkül vagyunk. Az ottani legerősebb nettel (350). A lakás nem nagy. Egy 1+2 fél szoba 51nm3. De hálószobában. , konyhában , néha a fürdőben már gyenge a net. A lakásban van 3db okostelefon , egy okos téve, laptop és egy Xbox. Kérdés,hogy a net sávszélessége kevés , vagy a router gyenge? Én néztem a T-nél
ezt a 1000/200 netet. Ezzel javulna a helyzet?
Köszönöm szépen!! -
blueye
veterán
-
p2pp
őstag
válasz
domper2015 #144213 üzenetére
Mondjuk [kép] így nem lesz nehéz!
Hónapok óta szajkózom, h itt vmi nem oké.
De már el fogom indítani a számhordozást. -
farkas63
aktív tag
válasz
tothtamaas #144206 üzenetére
Az hogyan? Mobil L+ korlatlan 19000 ft.
undorito lett a telekom, a legdragabb szolgaltato lett. 30gb net van mart csak es korlatlan ami 12k alapbol, korlatlan hivas is 7k szoval a one a legjobb szolgaltato jelenleg. (Meg akkor is ha a 10k-s net 5mb/s) -
Zeki
nagyúr
válasz
tothtamaas #144206 üzenetére
Olyan még nem volt az utóbbi adókkal és egyebekkel agyonsúlytott években, hogy nekünk legyen jobb. A rezsi alapdíjak és egységárak is sokkal magasabbak mint a lakossági.
Nem csoda, ha minden drágul, mert közben mindenhol tulajdonosi elvárás, hogy haszonnak lenni kell. -
tothtamaas
csendes újonc
Üdv!
Mobil L + korlátlan net szórakozás 12.990 Ft. 2 db multismmel. Új díjcsomagok sokkal drágábbakmulti sim nélkül, ha készüléket akarok venni váltani kell az új díjcsomagra. Kezdem azt érezni hogy báj báj Telekom.
Talán még a Horgászflotta is kedvezőbb.
-
vacs
veterán
Üdv.
Panaszomra kaptam egy sms-t, hogy
"bejelentését kivizsgáltuk, válaszlevelünket elküldtük.
Üdvözlettel: Telekom"
Emailban nem kaptam semmit, postán küldik a levelet (5 alatt még semmi)? -
UHHH
őstag
Sziasztok! Egy furcsaság: Telekom appban másnak is eltűnt a perplexity kódja? Pont most kellene egy és nem találom. Ha van valakinek esetleg lenne felírva nem használt kódja, azt kérem, dobjon meg egy privivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest