Hirdetés
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a lencsékkel megbolondított Vivo Fold
-
147763 - 147701
147763 - 147701 147700 - 147601 147600 - 147501 147500 - 147401 147400 - 147301 147300 - 147201 147200 - 147101 147100 - 147001 147000 - 146901 146900 - 146801 146800 - 146701 146700 - 146601 146600 - 146501 146500 - 146401 146400 - 146301 146300 - 146201 146200 - 146101 146100 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Mindenképp jelezni fogom. Ezzel mit csinálnak ilyenkor?
Miből gondolod, hogy nem jó MT van feltüntetve? Nem jellemző, hogy csak úgy új MT azonosítót hoznak létre, ha korábban volt mobil előfizetésed, akkor simán felhasználják az ahhoz tartozó MT-t.
-
jack982
senior tag
Azert mentem at yettel mert korlatlan mennyisegben lehet a qr kod alapjan uj telefonra az esimemet hozza adni. Telekomnal ezbegy ideig mukodott telekomos accon belul a beallitasokban lehetett ujjat kerni majd ez idővel megszunt es utana mar csak hivas majd ügyintéző utan lehetett uj esimet igenyelni. Ez érdekelne konkretan ebben tortent e valtozas mert ez az allando telefonalgatas hogy elkuldjek mailben az uj esimet eleg unalmas es hosszadalmas folyamat volt...
ilyen felhasználásra egy fizikai kártya jobb lenne.
-
Sn00k
veterán
Azert mentem at yettel mert korlatlan mennyisegben lehet a qr kod alapjan uj telefonra az esimemet hozza adni. Telekomnal ezbegy ideig mukodott telekomos accon belul a beallitasokban lehetett ujjat kerni majd ez idővel megszunt es utana mar csak hivas majd ügyintéző utan lehetett uj esimet igenyelni. Ez érdekelne konkretan ebben tortent e valtozas mert ez az allando telefonalgatas hogy elkuldjek mailben az uj esimet eleg unalmas es hosszadalmas folyamat volt...
-
macika eger
kezdő
-
4Grider
félisten
Szerződésen javítják vagy hol? Mindenképp jeleznem kell?
Én jelezném, már ha tényleg nem stimmelnek az MT-k.
-
macika eger
kezdő
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Sávos kedvezménnyel kapcsolatban kérnék segítséget.
Eddig csak 2 lakcímen voltak otthoni szolgáltatásaim, viszont a mai naptól van egy előfizetői kártyám is.
Összevontak mindent és 20 %-os kedvezményt kapok.
Telekom fiók Dokumentudom részben van erről egy összefoglaló, ahol külön felvan tüntetve az otthoni MT azonosítója, és külön a havidíjasnak.
VISZONT: A havidijas mobil nem azon az MT-n van mint ami a dokumentumban fel van tüntetve.Az is az én MTt-m, de ott 100% hogy nincs semmi már.
Azt látom,hogy sávos kedvezményre vagyok jogoyult és meg is kapom azt, viszont az összefoglaló dokumemtumban nem jól can feltüntetve az MT.
Ilyenkor mi történik?Chat-en jelzed és kijavítják.
-
macika eger
kezdő
Sziasztok!
Sávos kedvezménnyel kapcsolatban kérnék segítséget.
Eddig csak 2 lakcímen voltak otthoni szolgáltatásaim, viszont a mai naptól van egy előfizetői kártyám is.
Összevontak mindent és 20 %-os kedvezményt kapok.
Telekom fiók Dokumentudom részben van erről egy összefoglaló, ahol külön felvan tüntetve az otthoni MT azonosítója, és külön a havidíjasnak.
VISZONT: A havidijas mobil nem azon az MT-n van mint ami a dokumentumban fel van tüntetve.Az is az én MTt-m, de ott 100% hogy nincs semmi már.
Azt látom,hogy sávos kedvezményre vagyok jogoyult és meg is kapom azt, viszont az összefoglaló dokumemtumban nem jól can feltüntetve az MT.
Ilyenkor mi történik? -
4Grider
félisten
Semmi köze ennek a rendszernek a yettel állandó qr kódjához.
Itt az előző még élő esim mobilnetjével kell megcsinálni az új qr kódot, majd ez után lehet új készüléken azt aktiválni. -
Sn00k
veterán
Hi all
esimnel tortent valtozas olyan ertelemben mint pl yettel hogy korlátlanul lehet qr kod alapjqn esimet használni ha cserel keszuleket az ember? -
skroy
senior tag
-
Nordik
addikt
-
Salamander
tag
Akarok venni egy ipadet részletre akar újabb hűség vállalásával, viszont ha ugyanabba a csomagba maradok akkor kötbért kellene fizetnem. Ez nagyjából 2500Ft amit simán befizetnek viszont a rendszer nem engedi tovább a vásárlást csak ha nagyobb csomagra váltok ami nekem felesleges.
Hogyan tudom ezt megoldani? Csak üzletbe tudnék így vásárolni?
Nekem is így volt, csak fél év maradt és kb. 15e volt a kötbér. Chat-en kapsz egy ajánlatot, amiben ezt le fogják írni és vagy elfogadod, vagy nem.
Annyi lesz, hogy ha lezárt díjcsomagban vagy, akkor az is mostani lesz az új hűséggel. -
skroy
senior tag
Akarok venni egy ipadet részletre akar újabb hűség vállalásával, viszont ha ugyanabba a csomagba maradok akkor kötbért kellene fizetnem. Ez nagyjából 2500Ft amit simán befizetnek viszont a rendszer nem engedi tovább a vásárlást csak ha nagyobb csomagra váltok ami nekem felesleges.
Chat-en meg tudod rendelni, nem egyszer rendeltem már ott, szintén a kötbér miatt.
-
Nordik
addikt
-
Noxy
veterán
-
tuto558
senior tag
Úgy tudom hogy ez nem lehetséges. Az Apple Watch csak a párosított telefon előfizujához rendelt sim kártyát támogat, standalone sim-et nem, ezért is nem működik másik szolgáltató sim kártyájával Magyarországon egyáltalán. Csakis Telekom multisimmel.
De lehet van valami kiskapu, nekem nem volt még Apple Watch-om, csak azt írom amit már többektől hallottam/olvastam. -
btudos
nagyúr
Az Apple Watch csak MultiSIM-mel használható - Apple korlátozás, más eSIM-et nem tudsz aktiválni, csak a telefonodban lévő SIM-hez tartozó MultiSIM-et.
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha dominó e.fizut e-sim-re váltom, akkor ezt az e-sim-t hozzá tudom adni a cell.. AppleWatch-hoz?
Nem akarok (nekem nem éri meg) multi SIM-t a rendes előfizuhoz.
Ha nem viszek telót magammal akkor a bej..hívásokat átirányítanám erre. -
p@gabi
tag
Azt nem tudod, hogy az akkumulátor meglétét nézik-e?
Ma délután voltam benn telekoméknál (Tatabánya),mert édesanyám nagyimobilja haldoklik a yettel ill. one-os roamingolás miatt,gyalázatos a hangminőség,kb 10perc alatt végeztem,semmit nem nézett a srác az ezer éves nokián amit leadtam,csak annyit kérdezett,hogy van e rajta/benne valami amire szükségem van
Holnap lesz a beüzemelés,remélem át tud rá szokni szegénykém (78 éves)
TCL 4042S onetouch-ot hoztam ki neki,van a hátulján vészhívó amire nagy szüksége van
Szerencsém volt,pont ma érkezett ide ez a készülék,ügyintéző meg is lepődött,hogy talált ilyen a raktárban,azt mondta eddig nem volt -
Salamander
tag
-
bul07
nagyúr
-
Joker88
őstag
és ha már, a telefonjára a minap jött egy sms, " hogy régi típusú sim kártyád cseréje szükséges 2027 év elejéig.. " akkor ez is gondolom a 2G miatti leállítás miatt van.. ezt hogy lehet online intézni ? -
Joker88
őstag
-
Salamander
tag
-
Varszegig
veterán
Svájc soha nem volt tagja az EGT-nek, Norvégia az. A britek meg ugyan kiléptek, de az akkor kötött kereskedelmi megállapodásokban megmaradt a közös roaming szabályzás.
A moldávok és az ukránok korábban kérték az eu roaming rendszerhaz való csatlakozást, idén januártól megkapták. Ugyanígy Svájc is kérhette volna, mint ahogy a balkáni országok is kérhetik. Nyilván a csatlakozásnak feltételei vannak, így azoknak előzetesen meg kell felelni, továbbá az EU-n kívülről csatlakozók egymás országaiban nem roamingolhatnak Eu roaminggal. Gondolom emiatt nem kéri Svájc, Albánia és a többi...Köszi, ez legalább egy logikus magyarázat.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/csereld-le-regi-keszuleked
Ebbe vinnék be telefont (Nokia 500), de egyértelmű, hogy nem ilyen telefont használok. Így is kicserélik nekem a bevitt telefont? Tudom, hogy csak egyet lehet cserélni és még nem csináltam.
Én is doboz mélyéről túrtam egy régi telefont és elfogadták.
-
Salamander
tag
https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/csereld-le-regi-keszuleked
Ebbe vinnék be telefont (Nokia 500), de egyértelmű, hogy nem ilyen telefont használok. Így is kicserélik nekem a bevitt telefont? Tudom, hogy csak egyet lehet cserélni és még nem csináltam.
-
yogibear
addikt
az a prepaid szolgáltatás lényege, hogy a korábban feltöltött egyenleged terhére veszel igénybe szolgáltatásokat.
Tavasszal még volt lehetőség prepaidre egyenleget is feltölteni meg kiegészítőket is vásárolni a tkom fiókban bankkártyával...

Eddig mindig mindent úgy töltöttem fel/vásároltam meg webkártyával...
És nem kellett hozzá a tkom app... -
4Grider
félisten
Ja, nagyon jól működik. Már csak a Salt hálózatán lehet használni a feltöltőkártyás mobilt, az előfizetéses Telekom számom meg inaktívan lapul a telóban, napi 4x felnéz a hálózatra, hogy hívott-e rajta valaki. Dobnám a one-os számot a kukába, ha a telekomnál legalább a hívásfogasáért nem kéne fizetni. Net, hívásindítás nem érdekel, az korlátlan a svájci kártyámon, arról haza is tudok telefonálni, szóval csak azért kell a magyar szám, hogy a magyar ismerősök, meg a szerencsétlen bankok, akik nem tudnak külföldi számot bevinni a rensaszerűkbe, elérjenek. De még egyszer: a logikára lennék kiváncsi: ha Norvégia, és Nagy-Brittania igen, Svájc miért nem.
Svájc soha nem volt tagja az EGT-nek, Norvégia az. A britek meg ugyan kiléptek, de az akkor kötött kereskedelmi megállapodásokban megmaradt a közös roaming szabályzás.
A moldávok és az ukránok korábban kérték az eu roaming rendszerhaz való csatlakozást, idén januártól megkapták. Ugyanígy Svájc is kérhette volna, mint ahogy a balkáni országok is kérhetik. Nyilván a csatlakozásnak feltételei vannak, így azoknak előzetesen meg kell felelni, továbbá az EU-n kívülről csatlakozók egymás országaiban nem roamingolhatnak Eu roaminggal. Gondolom emiatt nem kéri Svájc, Albánia és a többi... -
4Grider
félisten
Akkor már megint belexart a telekoma a ventilátorba, gratulálok nekik...
Utoljára mikor bármit feltöltés vagy maraton vásárlás volt, a fiókban a dominós számot kiválasztva lehetett az adott dolgot kártyával fizetni...
Most már én sem látom az újratervezett oldalon a lehetőséget... eddig mindig webkártyával fizettem ott minden feltöltést...
Gratulálok innen is a telekomának hogy megint sikerült vmi működőt tonkretenni...
Egy alkalommal történő azonnali feltöltés, aminek fizetéséhez választhatsz bankkártyát, vagy ha van havi díjas előfizetésed, akkor ennek a számlának a terhére is indíthatod a feltöltést. Az utóbbi esetben jóváhagyási kérést küldünk SMS-ben.
Belépés
Lépj be a Telekom fiókodba vagy a Telekom alkalmazásba, kattints az egyenlegfeltöltésre és válaszd ki, kinek szeretnél feltölteni. Összegválasztás és feltöltési mód
Válaszd ki mekkora összeggel szeretnéd feltölteni az egyenleged, majd válaszd ki az egyszeri feltöltést.
Fizetés
Válaszd ki a fizetési módot és véglegesítsd a feltöltést.
Visszaigazolás
A sikeres feltöltésről a feltöltött számra SMS-t küldünk.
Úgy nézem már csak az az opció működik, hogy az egyenleged tudod feltölteni kártyával a weben, az opciós dolgokat, mint pl maraton bővítő, már csak az egyenlegből lehet megvásárolni...
Elég szomorú, hogy ezt is elbaxták...Amit beidéztél szöveg, az az egyenlegfeltöltésnél van. Nyilván az működik, hiszen az a prepaid szolgáltatás lényege, hogy a korábban feltöltött egyenleged terhére veszel igénybe szolgáltatásokat.
-
Varszegig
veterán
A Onenál 1. díjzónás, ha zavar lehet a pénztárcával szavazni.
Ja, nagyon jól működik. Már csak a Salt hálózatán lehet használni a feltöltőkártyás mobilt, az előfizetéses Telekom számom meg inaktívan lapul a telóban, napi 4x felnéz a hálózatra, hogy hívott-e rajta valaki. Dobnám a one-os számot a kukába, ha a telekomnál legalább a hívásfogasáért nem kéne fizetni. Net, hívásindítás nem érdekel, az korlátlan a svájci kártyámon, arról haza is tudok telefonálni, szóval csak azért kell a magyar szám, hogy a magyar ismerősök, meg a szerencsétlen bankok, akik nem tudnak külföldi számot bevinni a rensaszerűkbe, elérjenek. De még egyszer: a logikára lennék kiváncsi: ha Norvégia, és Nagy-Brittania igen, Svájc miért nem.
-
yogibear
addikt
Akkor már megint belexart a telekoma a ventilátorba, gratulálok nekik...
Utoljára mikor bármit feltöltés vagy maraton vásárlás volt, a fiókban a dominós számot kiválasztva lehetett az adott dolgot kártyával fizetni...
Most már én sem látom az újratervezett oldalon a lehetőséget... eddig mindig webkártyával fizettem ott minden feltöltést...
Gratulálok innen is a telekomának hogy megint sikerült vmi működőt tonkretenni...
Egy alkalommal történő azonnali feltöltés, aminek fizetéséhez választhatsz bankkártyát, vagy ha van havi díjas előfizetésed, akkor ennek a számlának a terhére is indíthatod a feltöltést. Az utóbbi esetben jóváhagyási kérést küldünk SMS-ben.
Belépés
Lépj be a Telekom fiókodba vagy a Telekom alkalmazásba, kattints az egyenlegfeltöltésre és válaszd ki, kinek szeretnél feltölteni. Összegválasztás és feltöltési mód
Válaszd ki mekkora összeggel szeretnéd feltölteni az egyenleged, majd válaszd ki az egyszeri feltöltést.
Fizetés
Válaszd ki a fizetési módot és véglegesítsd a feltöltést.
Visszaigazolás
A sikeres feltöltésről a feltöltött számra SMS-t küldünk.
Úgy nézem már csak az az opció működik, hogy az egyenleged tudod feltölteni kártyával a weben, az opciós dolgokat, mint pl maraton bővítő, már csak az egyenlegből lehet megvásárolni...
Elég szomorú, hogy ezt is elbaxták... -
lionhearted
őstag
Tudom, én itt élek, de nem ez a kérdés. Svájc EFTA tagország, schengeni zóna, EU országokkal körülvéve. Mitől számít Ukrajna hamarabb EU zónába, mint Svájc? Gyakorlatilag Norvégia ugyanaz, nem EU-tag, de ezer szállal kötődik az EU-hoz. Norvégia az EU díjzónába tartozik, Svájc nem. Nagy-Brittania is az EU zónában van. Magyarázza meg nekem valaki itt a logikát.
A Onenál 1. díjzónás, ha zavar lehet a pénztárcával szavazni.
-
bul07
nagyúr
Zárt flottából hogy megy a kilépés
Azt tudom hogy kell engedély/papír hogy kilépjek ez majd intéződik, maga folyamat érdekelne, bemegyek és papíroznak és adnak új sim kártyát? vagy marad a régi és csak elektronikusan megy az egész.Csináltam én is egy adategyeztetést a nevemre és simán be tudtam vinni ezután az Auchan flottába
Most ez a terv az én meg édesapám számával is, zárt flottából kilépés domnioba majd Auchan flotta
(Jelenleg korlátlan beszéd 3GB net 4200Ft és ez dobom az Auchan flottáért. Túl van árazva a plusz net és ezért lépek, na meg a hívásba se kell korlátlan már) -
Varszegig
veterán
Tudom, én itt élek, de nem ez a kérdés. Svájc EFTA tagország, schengeni zóna, EU országokkal körülvéve. Mitől számít Ukrajna hamarabb EU zónába, mint Svájc? Gyakorlatilag Norvégia ugyanaz, nem EU-tag, de ezer szállal kötődik az EU-hoz. Norvégia az EU díjzónába tartozik, Svájc nem. Nagy-Brittania is az EU zónában van. Magyarázza meg nekem valaki itt a logikát.
-
Cs1csó
titán
-
Varszegig
veterán
Már Ukrajna is az EU-díjzónához tartozik.
Svájc meg nem. Vicces.
-
deutsch111
kezdő
Már Ukrajna is az EU-díjzónához tartozik.
-
4Grider
félisten
Nem tudok korlátról, félig elfogyott maratonra bármikor simán rá lehet tölteni újabbat hozzáadódik az aktuálishoz Gb-okhoz...
Weben tkom fiókba belépve lehet bankkártyával közvetlenül vásárolni kiegészítőt...Prepaid esetén mindenhol csak az egyenleg terhére rendelhetsz szolgáltatásokat.
Nem... ahogy fent írtam, weben Tkom fiókba belépve bármilyen bankkártyával (plasztik, webkártya) vásárolhatsz online...
Nálam a weben csak aktiválom gombok vannak. Megerősítést kért, majd aktiválta a szolgáltatást az egyenlegem terhére. Hol lehet itt bankkártyával rendelni és közvetlenül fizetni aktiválás helyett?
-
dzf007
senior tag
mióta van a netfone
És ott hol van olyan, ami nem havidíjas konstrukció? Hanem csak akkor és annyit fizetek, amennyi éppen kell (perc vagy net)? Lehet politikailag képzetlen vagyok, de nem látok olyat, ami nem havidíjas... hanem alkalmi feltöltés mint a Tkom prepaid...
[link]
A Tkom magasabb percdíjait ha mindenáron beszélgetni is akarok, kivédem a mobilvoippal...Úgy tudom 2012 óta létezik..Nincs, csak havidíjas, de régebben én is ezt használtam..Aztán sokkal több adat kellett..Ezután mikor 3G-t lekapcsolták a 4G beltérben nem volt valami acélos, így kellett egy router (zte mc801A) és a tarr mobil 5G...Csak mobilnetet használok...
-
yogibear
addikt
mióta van a netfone
És ott hol van olyan, ami nem havidíjas konstrukció? Hanem csak akkor és annyit fizetek, amennyi éppen kell (perc vagy net)? Lehet politikailag képzetlen vagyok, de nem látok olyat, ami nem havidíjas... hanem alkalmi feltöltés mint a Tkom prepaid...
[link]
A Tkom magasabb percdíjait ha mindenáron beszélgetni is akarok, kivédem a mobilvoippal... -
dzf007
senior tag
-
yogibear
addikt
Nem tudok korlátról, félig elfogyott maratonra bármikor simán rá lehet tölteni újabbat hozzáadódik az aktuálishoz Gb-okhoz...
Weben tkom fiókba belépve lehet bankkártyával közvetlenül vásárolni kiegészítőt...Prepaid esetén mindenhol csak az egyenleg terhére rendelhetsz szolgáltatásokat.
Nem... ahogy fent írtam, weben Tkom fiókba belépve bármilyen bankkártyával (plasztik, webkártya) vásárolhatsz online...
-
4Grider
félisten
Lehet halmozni, így nem valószínű, hogy van korlátja. Prepaid esetén mindenhol csak az egyenleg terhére rendelhetsz szolgáltatásokat.
-
Sanyi.mTs
addikt
Dominós kérdések:
- Maraton netet lehet halmozni? Van korlátja?
- Mobil net kiegészítőt csak úgy lehet venni, hogy el feltöltöm a számlát vagy lehet egyből közvetlenül bankkártyával fizetni a csomagért? -
Mikulásbá
nagyúr
Apám régi Nokiája R betűt jelez a térerő ikon mellett.
Ha jól olvastam, akkor ez a roaming lesz, ami a megszűnt 2G miatt van és a Y hálózatán megy a hang.
Létezhet, hogy emiatt reklamál a másik fél (apám őt jól hallja), hogy minden 5. szavát hallja csak? Magyarán gondolom sz*r a vonal.
Majd később kipróbálom én is, ha anyám hazajön, mert ők ingyen beszélnek egymás között.
Most vezetékesről beszélnek (mi vagyunk vezetékesen), most nem reklamál, szóval szerintem nem a másik mobiljával lesz gond. Már ha van gond, és nem csak most egyedi.
Véletlen összefüggés, de szerintem semmi logika nem lenne benne, hogy pont előtte két perccel tettem be a Nokiába egy új akksit. Ennyi volt, semmi mást nem csináltam. Ki-be.
Gyárinak tűnő aksi. Legrosszabb esetben a régivel is letesztelem.Nem tudom van-e még akció, de régi "buta" telefont ha bevitted a Telekomhoz, adtak egy 4g képes telefont, persze az sem okos, de ingyen cserélték. ha pár ezrest ráfizetsz, komolyabbat is lehet választani. Én kb. egy hónapja cseréltem.

Mindegy mit viszel be csak egyben legyen és ne törött. Hozzá sem nyúltak.
Én egy kagylótelefonra ráfizettem 4400 Ft-ot. (TCL onetouch 4043) -
4Grider
félisten
Ha jól olvastam, akkor ez a roaming lesz, ami a megszűnt 2G miatt van és a Y hálózatán megy a hang.
Létezhet, hogy emiatt reklamál a másik fél (apám őt jól hallja), hogy minden 5. szavát hallja csak? Magyarán gondolom sz*r a vonal.
Majd később kipróbálom én is, ha anyám hazajön, mert ők ingyen beszélnek egymás között.
Most vezetékesről beszélnek (mi vagyunk vezetékesen), most nem reklamál, szóval szerintem nem a másik mobiljával lesz gond. Már ha van gond, és nem csak most egyedi.
Véletlen összefüggés, de szerintem semmi logika nem lenne benne, hogy pont előtte két perccel tettem be a Nokiába egy új akksit. Ennyi volt, semmi mást nem csináltam. Ki-be.
Gyárinak tűnő aksi. Legrosszabb esetben a régivel is letesztelem.Én nem új akksit vettem volna neki, hanem egy VoLTE képes (buta)telefont. A 2G felett eljárt már az idő.
-
nfsu17
veterán
Gyárinak tűnő aksi. Legrosszabb esetben a régivel is letesztelem. -
dzf007
senior tag
DDay 300MB+30perc!
-
Rage47
nagyúr
Egy hete nalam is van 5G Domino es ma kaptam sms-t.
Nyárra bekapcsoltuk neked a szupergyors 5G-t! Augusztus 31-ig extra díj nélkül élvezheted a csúcssebességet strandon, utazás vagy videózás közben, ha 5G-képes a mobilod. Részletek: telekom.hu/halozattuning Üdvözlettel: Telekom -
Xelo
addikt
sziasztok! azt esetleg tudjatok hogy vivo x300 ultra varhato-e a Telekomnal? illetve ha igen mikortol lesz rendelheto? elore is koszi!
-
ddsteel
senior tag
-
ddsteel
senior tag
-
Zssom
tag
Sziasztok, nem tudom, hogy szolgáltatói vagy készülékbeállítás-e, ezért először itt kérdezek: Pixel 9a telóm van, nagyon zavar, hogy ha hívásban vagyok és bejön egy másik hívás, akkor pittyeg a telefon. Domino csomagom van, a menüben kikapcsolva a hívástartás, a hívásátirányítás nincs kikapcsolva, mivel nem lehet, ha a hívásértesítő be van. Jelenleg, ha ki van kapcsolva a teló, akkor, ha hívnak közben, kapok egy sms-t a hívó fél számával, amikor viszakapcsolom (gondolom, ez a hívásértesítő, amit szeretnék is, hogy ha maradna). KB ugyanezt szeretném, ha hívásban vagyok: ha hívás közben bejön egy 2. hívás, akkor a 2. hívó foglalt hangot halljon, mint egy vezetékes telefonnál és én kapjak egy sms-t, ha leraktam az előző hívást. Mit kell beállítanom és hol?
Szia
A hívásvárakoztatást kell hozzá kikapcsolnod a telefonodon -
ddsteel
senior tag
Sziasztok, nem tudom, hogy szolgáltatói vagy készülékbeállítás-e, ezért először itt kérdezek: Pixel 9a telóm van, nagyon zavar, hogy ha hívásban vagyok és bejön egy másik hívás, akkor pittyeg a telefon. Domino csomagom van, a menüben kikapcsolva a hívástartás, a hívásátirányítás nincs kikapcsolva, mivel nem lehet, ha a hívásértesítő be van. Jelenleg, ha ki van kapcsolva a teló, akkor, ha hívnak közben, kapok egy sms-t a hívó fél számával, amikor viszakapcsolom (gondolom, ez a hívásértesítő, amit szeretnék is, hogy ha maradna). KB ugyanezt szeretném, ha hívásban vagyok: ha hívás közben bejön egy 2. hívás, akkor a 2. hívó foglalt hangot halljon, mint egy vezetékes telefonnál és én kapjak egy sms-t, ha leraktam az előző hívást. Mit kell beállítanom és hol?
-
Nikaré
őstag
Aktuális adategyeztetés alkalmával vettem a nevemre domino kártyát, gond nélkül.
Nem kellett ez miatt üzletbe mennem. -
bul07
nagyúr
Domino sim eddig édesanyám nevére volt csinálva az adategyetettés
De most bevinném ezt a számot az Auchan flotába, de az én nevemen.
Kérdés az hogy elég ha csinálok az én adataimmal egy adategyeztettést vagy mindenképp be kell menni egy Telekom üzletbe átíratni? -
Tompika777
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
Értem, köszi mindenkinek.
Holnap utánajárok személyesen. -
Evo50
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
147763 - 147701
147763 - 147701 147700 - 147601 147600 - 147501 147500 - 147401 147400 - 147301 147300 - 147201 147200 - 147101 147100 - 147001 147000 - 146901 146900 - 146801 146800 - 146701 146700 - 146601 146600 - 146501 146500 - 146401 146400 - 146301 146300 - 146201 146200 - 146101 146100 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mozilla Firefox
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 / 24GB RAM Windows 11 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 SSD
- Dell UltraSharp U2717D 27 16:9 2560 x 1440 (QHD) 2K InfinityEdge IPS monitorok- SZÁMLA-GARANCIA
- Apple iPhone 16 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

dptrsk