- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
endrúdí #144799 üzenetére
Nagyjából stimmel a 3%, de nem csak Budapesten használ néhány helyen N78-at a Telekom, hanem a Balaton körül is sok helyütt, Zalaegerszegen , Szombathelyen, Győrött, Kecskeméten, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon is. Ezzel messze lenyomja a One 5G hálózatát és 2-3 év lemaradásra van a Yettel mögött.
-
vence
aktív tag
Telekom fiókkal vannak másnak is problémái?
Webes felület:
Valamikor kiléptetett, a belépéshez nem küldte az SMS kódot ...
helyette valami Gooogli feltételeket kellett volna elfogadni ...
WTF ??Most már jött kód, de belépve csak az egyik előfizu van meg.
FY!
Ilyen újításokat inkább nem kérnénk!
És régi ügyféltől/használótól miért is kérdezi, hogy elmúlt-e 18 ???Akik ezeket a fejlesztéseket "engedik" taníthatnák repülni!
Az App most úgy-ahogy megy.
Persze tolják a bullshit reklámot a leginkább elérhetetlen 5G -ről ...
+ AI
amikor alapvető dolgokat sem tudnak normálisan megoldani. -
thomas77
senior tag
válasz
djsunstealer #144796 üzenetére
Igen, bőven 1GB fölött tud forgalmazni a telefon 1 speedtest alatt, ha van sávszélesség.
-
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer #144796 üzenetére
Arrafelé jó eséllyel van normális sávszélességű 5G.
-
djsunstealer
aktív tag
Beállítottam az ingyenes 5G-s hozzáférést, majd a Domino Day-es 1 GB-ot. Poénból elindítottam a Speedtest appot, 985-es letöltést mért, majd egyből elfogyott az adat.
(Keszthely, Fő tér)
-
dr9
tag
válasz
deutsch111 #144789 üzenetére
Mert ilyen sebességet nagyon, de nagyon ritkán lehet elérni n1-el, s szomorú, hogy egy olyan nagy városban, mint Nyíregyháza, nincs n78.
(Legalábbis a lefedettségi térkép szerint, hátha tévedek...) -
dzf007
aktív tag
válasz
Fejlesztget Nyíregyházán is. De pont ahol lakom ott nincs még 5G. Ha olyan árba lenne csomagja, mint a netfone, át is mennék...one nagyon rossz lett mostanában, beltérben. Eddig jó volt, azért hoztam ki one/netfone előfizetést.
-
4Grider
félisten
válasz
Gondolom azért bírálják többen a Telekomot, mert amit mértél, jó, ha az 5G lefedettségi terület 5%-án mérhető. És nyilván az upload itt nem véletlenül adta meg magát...
-
deutsch111
újonc
Nem értem sokan miért ócsárolják a Telekomot az 5G-je miatt. Persze sok helyen ahol csak n28 van ott tényleg tud trágya lenni, de városokban ahol van n1 ott azért lehet már szép sebességet elérni.
Pl. Nyíregyháza 5G n1(ekkor még dss-ben)+b20+b3+b7
(itt sajnos becrashelt az uploadnál de az is ilyen 100-120 környéke volt.) -
beci
őstag
Sziasztok.
Céges dolgozói díjcsomagba vagyok.
Sajnos online nem tudják megmondani, hogy mennyiért kapnék meg egy iphone 16 pro 256 gb-ost.
Be kellene mennem személyesen, sajnos nem nagyon van időm rá.
Magenta 1-es vagyok. Csak az egyik mobilszámomra vállalnék 2 év hűséget.
Kb mennyi kedvezmény járna a listaárból?
Hátha valaki tudja,járt hasonló cipőben.
Köszönöm. -
válasz
kl122 #144785 üzenetére
Ez mind igaz
, de annyiban korrekt Cs1csó, hogy a kampányok, ismertetők nemigen foglalkoznak ilyen technikai adatokkal, hanem arra vannak kihegyezve, amit ő is írt. Egy adott pl sportesemény, koncert környékén hirtelen megnő a felhasználók száma. Őket fogja jobban kiszolgálni az 5G. Valójában pedig nem mindegy, hogy melyik megoldásról van szó. De ez már nem marketing téma sehol.
-
kl122
tag
válasz
Cs1csó #144776 üzenetére
"Úgy tudom az "5G" lényege, a legfontosabb előrelépés a korábbiakhoz képest, hogy pl. egy extrém zsúfolt cellát (amit a 4G már nem tudott kiszolgálni) azt "könnyen" viszi."
Ez egyedül SA módban helyálló. NSA módban ha lehasal a 4G alatta ugyanúgy nem lesz 5G sem. DSS módról nem is beszélve...
-
Cs1csó
titán
válasz
4Grider #144778 üzenetére
mert egy vállaltnál nem ugyanazok az emberek a :
marketingesek, mérnökök, pénzügyesek, stb.Aki összefogná őket az a VEZETŐ(SÉG) lenne, de őket sokszor szorongatja (jellsmzően) külföldi tulaj, esetleg a részvényesek, a kormányok stb.
Ezek közötti harmóniát talán a 2010-es években az Iphone-nal kapcsolatban az Apple-nél tapasztaltam.
-
4Grider
félisten
válasz
Bl.Gyo. #144782 üzenetére
Az N78-at itthon NSA és SA módban is használják. Nagy különbség nincs letöltési sebességben a két mód között, mert a lényeg a 100 MHz-nyi N78, nem az a néhány 10 MHz-nyi 4G, amit mellé fognak. SA módban meg pont, hogy kicsit alacsonyabb lesz a feltöltési, mint NSA-nál.
Szóval nem értem, hogy mit akartál azzal mondani, hogy "csak 5G NSA". -
enginev3.0
félisten
válasz
4Grider #144778 üzenetére
Számomra is elég érdekes hogy NMHH nem büntette még meg őket akárcsak a névválasztás miatt is
+ A kamu hiper szuper 5G hirdetések miatt isMajd ha valódi 5G-t adnak akkor hívják 5G-nek
Ráadásul akkor legyen ott a többszáz megabit 0-24ben, ne csak hajnalban amikor nincsenek emberek -
4Grider
félisten
válasz
Cs1csó #144776 üzenetére
Igazából nekem csak az a gondom a "hipernet", "gigaerős" és hasonló elnevezésekkel, hogy mobilnet esetében nagyon nem lehet mindenütt normális sávszélességgel jelen lenni, ha pedig már nem is akarjuk full sávszélességgel nyomni ott sem, ahol lehetne (lásd N28 és N1 használata nagy sávszélességű N78 helyett), akkor pedig az a minimum, hogy nem választunk olyan csomagnevet, amiből többre lehet következtetni, mint amire a hálózat a legtöbb helyen képes.
-
Cs1csó
titán
válasz
thomas77 #144775 üzenetére
Nem kötekedésből:
Úgy tudom az "5G" lényege, a legfontosabb előrelépés a korábbiakhoz képest, hogy pl. egy extrém zsúfolt cellát (amit a 4G már nem tudott kiszolgálni) azt "könnyen" viszi.(Ha egy 4G-s cellára egy időben rászabadult 100 4G- netező akkor csak csordogált a net, akadozott stb. de egy ugyanilyen 5G-s cellában simán elneztezik egymás mellett 100 vagy akár 150 ember is)
Tehát ennek a gondolatmenetnek a vége, hogy te mint önállő 5G-s telefonnal rendelkező milyen különbséget vársz egy 5G-s cellában netezve? Úgy tudom, hogy egy 4K stream-et egy nem zsúfolt 4G-s cella is kiszolgál.
További gondolat: mi az amire eddig nem volt "elég" egy jó, erős nem leterhelt 4G-s elérés, amihez 5G kell?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
1 GB -
Zeki
nagyúr
Igazából egy ideje megálltunk a sebességekben. Legyen az mobil vagy vezetékes.
Az elérhetőségek száma nőtt. -
endrúdí
tag
válasz
kovacsmi_74 #144763 üzenetére
Mi az hogy gigaerős? Miben más mint a "sima" 5G??
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
4Grider #144762 üzenetére
A sima Gigaerős 5G opció, amit 1-én 0 Ft-ra átírtak.
Nem volt külön nyári opció, azt írták át 0 Ft-ra, ha jól értelmeztem az ÁSZF akciós mellékletet."Gigaerős 5G opció
havidíjának 0 Ft/hó-
ra állítása az 5G Nyár
akció keretében."Most nem tudnám bekapcsolni.
A napokban láttam az opciót, talán még ma is korábban.
De nekem nem gond, régi a telefon, még nem tud 5G-t. -
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #144761 üzenetére
Melyik? Az első nekem soha nem is volt ott, a második meg nálam aktív, mert aktiváltam.
-
dzf007
aktív tag
Telekom adhatna kedvezményesen adatot is a nyári 5G elérés mellé...
-
Cs1csó
titán
válasz
skroy #144752 üzenetére
pont ezért kell (tetszik vagy sem, nem tud az ember mindent a fejében tartani)
Naptárba beírni az ilyesmit (azt is beírom hogy amelyik családtagnak aktiváltam a Domino Most-ot az mikor jár le, vagy az ingyenes 50mb-ot mikor lehet újra aktiválni) Persze kismillió dologra lehet emlékeztetőt beállítani, én arra is szoktam, hogy a 30 db-os loratidin hexal antihisztaminom 4-5 db-al a vége slőtt vegysk újat. (Hétköznap délelőttre így ki tudok ugrani érte a patikába) -
Bl.Gyo.
őstag
Nekem dominon automat aktív a nyári ingyenes 5G. De miert lehet bekapcsolni 0ft-ért mégis?
-
marton.m
tag
válasz
4Grider #144612 üzenetére
Időközben szerencsére sikerült domino-ra váltanom. Egyből a Duna Plázában lévő Telekom üzletbe mentem, gondolván, hogy itt nem fognak szórakozni, és valóban így is volt, problémázás nélkül átváltották a csomagom. Úgyhogy tanulságként itt hagyom, hogy ha tehetitek ne partner üzletbe menjetek ilyesmit intézni.
-
vence
aktív tag
válasz
Narxis #144742 üzenetére
Semmi (szokásos és trükkös megoldás) sem segített ...
csak az újratelepítés !!A kétfaktoros be sem volt kapcsolva ...
És az akár-mikori engedély nélküli frissítés után is ment még,
csak egyik éjjel (gondolom akkor is mókoltak valamit ...)
kiléptetett és utána már nem engedett be.
(Igen SZ este még bekapcsoltam a D-Day-t ...)A tetű felugrókat persze még a hibaüzenet fölé is "szépen" tolta!
(web persze ment, csak ugye ott sok funkció nem elérhető.)
300-400 MB rámehetett erre a játékra és kb két nap bosszúság,
inkl. jó pár óra kisérletezgetés,
+ felesleges tel support. -
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #144740 üzenetére
És korlátlan
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars #144729 üzenetére
Ha 10 GB 6000 Ft-ért jó ár, akkor vegyed. Én a másik szolgáltatónál 15 GB-ra fizetek 3000 Ft-ot, 1000 GB-ra meg 5400 Ft-ot...
-
válasz
kovacsmi_74 #144732 üzenetére
Ez akkor még jobb, bár nem hiszem, hogy a havi 5GB kevés lenne. Köszi!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144731 üzenetére
Kombinálhatjátok a netet, megújuló 5 GB + Maraton 10 GB. Elvileg a megújuló net fogy először, a Maraton pedig arra jó, ha esetleg elfogyna idő előtt a megújuló.
-
válasz
Cs1csó #144730 üzenetére
Így van. Bár nekem jelenleg nem aktuális ez, mert van céges mobilnetem, de páromnak nézegettem eddig is, és kb. pont egy ilyen opciót hiányoltam. Eddig ha jól rémlik csak 1 és 15GB-os havi megújuló volt, előbbi kevés, utóbbi meg sok lett volna. Majd még kitaláljuk, hogy 10GB-os feltöltések lesznek, vagy bepróbálkozunk a havi 5GB-al. Ahogy nézem most 40 napja vettünk neki rá 5GB-ot, amiből még van 1.51GB, szóval ez a havi ötös bőven jó lehetne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #144728 üzenetére
Tényleg! Nem szeretem az időkorlátosokat de 2,4k HUF/5GB sem rossz 30 napra (magyarisztáni viszonyok között)
(480ft/1 GB) -
remetelvtars
kezdő
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Smi penzert nem tennem cegesse a szamom. Menne dominoba*, ha keveset hivnek vele, de nem vallalnam a herce-hurcakat, h sok ceges flottaban nem lehet siman intezni a telos dolgokat. Cegvaltaskor meg folyton hivogassanak a regi ceg ugyfelei? Nyaralas alatt csorogjenek a ceges hivasok a privat szamomon? SOHA!
Raadasul a dominos net sokszor jobb, mint a 1os.* V a legolcsobb elofizetesbe, ha a magenta miatt annyira kell.
Hoppacska, fejlodunk? 10giga 6ert?
Kar, h nem jott egy kicsit elobb, jol jott volna a potkartyara... -
-
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74 #144726 üzenetére
ahogy nézem még marad a 4k HUF/5GB (lejárati időkorlát nélkül)
-
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74 #144723 üzenetére
A maraton 5GB 4 ezer forintért opcióval történik valami változás? (csak ezt használom)
-
Rage47
veterán
válasz
kovacsmi_74 #144723 üzenetére
köszi
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Én a helyedben maradnék a Telekomnál, át tenném feltöltőkártyásba.
A céges SIM még menne dualSIM-be.
A hordozás ellen sok érv szól...
- pl. máshova mész dolgozni, megszűnik a flotta...stb.
- a One erősen kérdéses térerő és net sebesség terén is. Nekem is One(Vodafone) volt a céges, elég sok helyen szenvedős volt, nagyon jól jött a Domino Maraton tartalék netként.Erősen ajánlott lenne tesztelni egy One-os feltőkártyás SIM-el az általad gyakran használt helyeken!!
-
Nordik
őstag
válasz
polonic #144717 üzenetére
Amiért még felmerült bennem, hogy megtartanám a privatot az a Magenta kedvezmény mert az otthoni elofizeteseim ehhez vannak kapcsolva. Igaz ha atvaltom Dominora akkor bukom mivel 2 otthoni és egy mobil előfizetés kell hozza. Ha jól tudom 2 otthoni és egy Dominoval nem működik.
-
polonic
félisten
válasz
Nordik #144716 üzenetére
Én a saját számomat behordoztam céges előfizetésbe. Ha kellett előtte, akkor a számhordozást én intéztem. Aztán cégesként meg intézik a hordozást, ha közben szolgáltatót váltanak.
Munkahely váltásnál a cégesből kilépés, új helyen belépés. Így a számom nagyon régóta változatlan.
Semmi macera nincs benne. Nem fizetek másik előfizetést, ha adnak mobilcsomagostól. -
Nordik
őstag
Kapok céges telefont és kérdezték, hogy szeretném e hordozni a számom a Onehoz? Mi a jobb út? Kicsit macerasnak tartom a hordozast egy céges flottába majd ha esetleg már nem itt dolgozok akkor újra vissza minden?
Ki hogyan szokott eljárni? Nyilván a későbbiekben nem használnám már a magán számom de szívesen megtartanám.
-
mtx1111
tag
válasz
domper2015 #144712 üzenetére
Szerintem ideiglenes. Gondolom, tesztelgetik ezzel is a hálózatot. Apró lépésekben haladnak
-
mtx1111
tag
Dominón 5G. Nem is kellett bekapcsolni.
-
vence
aktív tag
Van /volt valakinek ilyen belépési problémája a T app-nál?
Mostanában, az új dizájnos frissítés után ...Az éjjel (valamikor ..., este későn még ment)
kiléptetett és most nem tudok tel. számmal belépni,
mert az SMS kódot már nem küldi ...
%1$@ -- kóddal hibát jelez.Mail címnél pedig nincs elfelejtett jelszó lehetőség!
-
bociusz
aktív tag
Ma reggel ide is megérkezett a nyári 5G (Mobil S + Net 4 GB csomag).
-
nfsu17
veterán
válasz
domper2015 #144705 üzenetére
195 pont és pörgetni sem tudok, mert nincs mit. Nem adja be
-
domper2015
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #144704 üzenetére
A pedál-medál díj éves győztese
A 4085 pontommal gyenge kezdő se vagyok hozzád képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged