Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Gondolom nem ide tartozik, de nem tudom hol kérdezzem:
Várható mostanában valami készülék akció a Telekomnál? Kamatmentes hitelre vennék Fold7-et. Csak kérdés, hogy érdemes e várni pár hetet, vagy mindegy?
-
xy.zsolt
őstag
Tervezem, hogy a Telekom Dominot eSIM-re váltom....jól működik itthon és külföldön (pl az usa-ban) annak aki közületek használja?
-
Tomikaa.
tag
Bizonyára sokan tudjátok, hogy idéntől kezdve a Telekom fokozatosan lekapcsolja a saját 2G hálózatát és helyette a Yettel 2G-jét lehet majd használni. A telekomos SIM-ek Yettel 2G-n folytatott hívásai másik telekomos SIM felé díjszabásilag hálózaton belülinek vagy kívülinek fognak számítani? Remélem, hogy belülinek.
-
jack982
senior tag
500mb net, DD
-
btudos
nagyúr
válasz
macika eger
üzenetére
A webshop nem kezeli a több címes ügyfeleket, én is ebben a cipőben járok.
-
Mert téves a megfogalmazás. Nem az számít, hogy online, vagy telefonon, a dolog jogi kategóriája a "távollévők között kötött szerződés", ami telefonos szerződés esetén is fennáll.
-
AnonymusX
őstag
Rosszul tudta. Minden olyan üzletkötés, eszközvásárlás, ami a Telekom üzleten kívül történik azt megilleti a 14 napos elállási jog. Még a GYIK-ben is szerepel.
-
Nem mindenki van tisztában a tettével.
Rendeltem egy telót a feleségemnek telefonon, de nem jött be neki, bevittem a Mammut Telekomba, és ugyanúgy el tudtam állni 14 napon belül.
Chaten is kérdeztem azt mondták a telefonos (1414) rendelés is online-nak számít, el lehet állni 14 napon belül.
-
válasz
macika eger
üzenetére
1414 megmondja a tutit személyre szabva.
-
macika eger
újonc
Mi az oka annak, hogy nem lehet rendelni online az esetemben?
-
Zeki
nagyúr
válasz
macika eger
üzenetére
Chat. Online rendelésnek számít. A telefon NEM.
-
skroy
senior tag
válasz
macika eger
üzenetére
Ha külön címeken lévő szolgáltatásaid vannak, akkor nem fog menni online. Chat-en megpróbálnám a helyedben, ott előfordul, hogy megoldanak olyat, ami a weboldalon nem megy. De esélyes, hogy csak személyesen fog menni.
-
zzola
titán
válasz
macika eger
üzenetére
Telefonon miért nem jó? Ott tudsz külön hűséget vállalni szolgáltatásonként, míg weben egyben veszi az összeset.
-
macika eger
újonc
Sziasztok!
Olyan problémával küszködöm, hogy egy MT azonosító alatt van 2 külön címen 2 illetve 3 otthoni szolgáltatás, illetve 2 mobil előfizetés.
A gondom, az lenne, hogy nem tudok semmit sem online megrendelni, csak telefonon illetve személyesen.
Hogyan lehetne megoldani az online rendelési lehetőséget?Köszönöm a segítséget.
-
dzf007
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én már Nyíregyházán is mértem nagyobb sebességet zte mc801a routerrel. [kép] Tarr Mobil 5G
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze. Nekem a céges SIM-em One-os, normál használatra tökéletes. Igaz, én nem nézek rajta filmeket, csak használom munkára, levelezésre meg privátra, arra teljesen jó.
-
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Melyik hálózaton?
Csak nem a "prémium" One? -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi az a kuf?
Google szerint flotta csomag... Nincs, alap. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mobil S + Net S 5GB adatkeret kb. 5500 Ft havonta plusz készülék biztosítás, az első 3 hónapban kedvezmény van.
-
capafog23
őstag
Hogy lehet befizetni az utolsó telefonszámlát?
Elvittük a számot a telekom-tól, ezáltalán megszűnt az előfizetés és a szolgáltatás is.
E-mail-be megjött hogy elkészült az utolsó (rész)számla, ám a fiókba belépve nincs szolgáltatás ezáltal nincs számla semi. -
Nahh módosítottam lefelé megint másodszorra, az hogy eredetileg két évvel ezelőtt 50 gigás mobilinternet előfizetésem volt, majd 30 gigásra módosítottam, most nemrég végül 5 gigásra csökkentettem a kihasználatlanságaim miatt a gyakori wifi-zés miatt.
Muszáj spórolni kell, rokkant nyugdíjas vagyok és már többé nem vagyok milliomos...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Top cat
üzenetére
Van egy ismeros, akinek mar 2 eve nem tudom megmagyarazni, h ne alljon szoba csalokkal... Mar milliokat fizetett ki... Hol a hatalmas adomany atutalasanak banki koltsegeire, hol a futarert, hol a vamra, stb, stb... Mar a rendorsegre is behivtak az egyik lebukott csoport miatt, megis meg mindig elhiszi, h adomanyt fog kapni... Elobb fizette ki ezeket, mint a tres netet...
-
Top cat
addikt
+33-as országhívóval, nemrég jött csaló SMS, az MVM nevében.
Ez még mindig beválik?
-
Landsmann
addikt
Ha az előleg a készülék "előtörlesztése", akkor a fennmaradó összeget osztják a "futamidővel". Tehát a havi készüléktörlesztő összeg kevesebb lesz mintha nem fizettél volna be semmit. De futamidő közuben is bármikor lehet befizetni törlesztést vagy akár a hátralévő összeget. Nálad valami gabvesz van ha a készülékre fizettél előleget, de mégis a teljes havi törlesztőrélszletet kérik. Magyarán annyit fizetsz, mintha nem fizettél volna előleget.
-
“
A szerződéskötéskor befizetett előleget a későbbiek folyamán 100%-ban jóváírjuk, azaz a havi számla/számláid összegét csökkentjük. A soron következő havi számlákban mindig nyomon követheted egyenleged alakulását.
Amennyiben a befizetett előleg több, mint az aktuális havi számla összege, akkor nincs rendezendő tétel, ilyenkor a "Nem befizetendő" feliratot láthatod a havi számla első oldalán.
Ha az előleg még tart, de kevesebb, mint az adott havi számla összege, akkor a különbözeti összeget szükséges befizetned, illetve átutalnod. A tranzakciót legegyszerűbben egyéni banki utalással (a havi számlán szereplő bankszámlaszámra) kezdeményezheted. A közlemény rovatban a havi számlaszám feltüntetését kérjük.
Ha részletre vásárolsz eszközt, akkor a készülékrészletekből nem tudjuk az előleget levonni, ezért kérjük, hogy a törlesztőrészlet kiegyenlítéséről minden hónapban gondoskodj.” -
Zeki
nagyúr
Ha új készülék vásárlásakor kértek és fizettem egy vastag előleget, azt nem most kellene beszámolni a 22 havi részletfizetésbe? Mert látom, hogy kérik az első részletet. Amit ha megszorzok 22-vel az a készülék kedvezményes ára lenne.
-
dzf007
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Jeleztem feléjük az elírást...bár gondolom többen jelezték..
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
Korlátlan beszélgetésBoldog Új Esztendőt!
-
-
csaszi75
őstag
válasz
farkas63
üzenetére
https://www.telekom.hu/karrier?keyword=&areas=%C3%9Cgyf%C3%A9lkapcsolat+%C3%A9s+%C3%A9rt%C3%A9kes%C3%ADt%C3%A9s
Sztem sehol nem fogsz konkrét bér értéket kapni..
Érdeklődj az oldalukon megadottak alapján.. -
csaszi75
őstag
válasz
farkas63
üzenetére
Ez elég pontatlan kérdés..
Milyen értékesítő?
Telekom saját márkabolti értékesítő?
Telekom partneri értékesítő?
Telekom területi képviselő?
Szóval amit kérdezel, arra nincs válasz.
Mindenkinek saját egyedi bére van.. de mivel olyan általános a kérdésed, erre még a Telekom sem tudna válaszolni
Szóval erre ne várj konkrét összeget.
Ha el akarsz menni egy Telekom partnerhez értékesítőnek, akkor a partner által adott bér a mértékadó.. s az pedig biztosan más egy kics városban és más egy nagyobb városban. -
farkas63
aktív tag
Hali.
Ez most nagyon off lesz de errol semmit nem lehet megtudni neten, sehol nem talalni rola infot es topic sincs rola.
valaki tudja, hogy ertekesitokent mennyi az alap fizu? (Netto), mennyi orat dolgoznak hetente? Kotelezo a hetvege? Stb…
koszi ki tud valami infot… -
ledgeri
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Hát ha az, hogy az egyiknél (linkem) az egyeneg univerzális, a másiknál nem, a másiknál (linked) a számla áfás, ami az elsőnél nem, de ugyan arról beszélnek, akkor gondolom igen...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Joker88
üzenetére
A lottócsak a trigger körülmény, és már múlt időben is írtam.
Az univerzális egyenleg meg sajna valamelyest külön lény még előfizetés megléte mellett is. Feltöltőskénti verzió érdekelne... és az ár a doksikikérésre vonatkozott!
Meg is lett a link: ennél érgekelne a számlakikérés
-
Joker88
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mobillottó ?
Előfizetés esetén a havi számlán lesz majd a lottózás. A havidíjon plusz egyéb költségeken felül. Közben én nem kapok értesítést hogy ennyivel meg ennyivel nőne a havielőfizetési fizetendő díj.
Feltöltős egyenlegnél,meg ugye a feltöltött összegből vonja le..
Az ára a normál lottóéval megegyező, 400ft per mező.legalábbis ha jól értelmezem a kérdésedet.
-
ledgeri
nagyúr
Mobillotóztam, mert 7.
Valamelyik t-oldal említette, hogy az univerzális egyenleg változásairól kapatok dukumentumot, vagy elérhető számomra (nyelvezet már nincs meg). Link ott nem volt, esti agyas kereséssel nem találtam fiókon belül.
Hol kéne keressem? Költséges alapból?
-
polonic
félisten
Eger után Fehérváron is találtam n78-at. Lefedettségi térkép még egyiket sem jelzi más színnel.
Remélhetőleg más városokban is elkezdték a bővítést. -
tuto558
aktív tag
Sziasztok. Yettelnél tavasszal jár le a hűségidőm és váltást tervezek Telekomra, főleg a multisim miatt, valamint a vezetékes szolgáltatások is ott vannak szóval Magenta1-el jobb árat kapnék azokra.
Arról van esetleg infótok, hogy a Telekomnál roaming helyzetben milyen IP-t kapok? Felvidéken élnek párom szülei, így gyakran utazunk Szlovákiába. Az itteni helyi internettel wifin viszont van néhány magyar oldal amit nem érek el mert csak Magyarország területéről lehetséges hivatalosan. Ilyenkor azt csinálom, hogy wifi kikapcs és mobilnetről ezek az oldalak is elérhetőek, mintha Mo-n lennék.
Ez a Telekomnál is így működik? Vagy csak Yettel sajátosság? Esetleg a roaming partnertől függ? (Yettelesként az O2 hálózatra szokott felcsatlakozni a mobilom elsődlegesen.) -
Nikaré
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Utalásra utaltam.

Korábban ki lett fejtve külön, hogy mi várható a csoportos beszedés, az utalás, a bankkártyás fizetés között.
Ennek tudatában kell számolni, illetve a szolgáltatók egy része is leírja pl. a számla kiállitásakor, hogy mikor melyik fizetési módnál mit "kér" . -
válasz
lionhearted
üzenetére
Mivel a csoportos beszedések terhelését a szolgáltató indítja
-
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de kíváncsi vagyok. Az,hogy lehetséges,hogy a One egy korlátlan internet és hívás 9999Ft amíg nálam ugyan Magneta ügyfélként 13.200Ft lenne.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
FLD1987
üzenetére
Az általam ismert (SAP) rendszerek már évtizedekkel ezelőtt is képesek voltak a beérkező pénzeket emberi beavatkozás nélkül felismerni és automatikusan a számlára könyvelni. Persze ennek feltétele, hogy az azonosító helyesen legyen megadva például a közleményben. Ez pedig gondolom teljesült, mert pontosan azt kapták vissza, amit átadtak a díjnetnek.
Na mindegy, inkább off-ba teszem, mert ez már nem a mobil témaUpdate:
Nem a díjnetnek fizetem, hanem a CIB-ből közvetlenül a Telekomnak. És akkor vissza is tértünk az eredeti felvetésemhez: "Miért ilyen amatőrök, hogy ünnep előtti esedékességgel állítják ki, ha utána nem képesek lekönyvelni" -
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha a Telekom saját felületein fizetsz, azonnal fizetett státuszt kap. (Nem kapja meg a Telekom azonnal, de azonnal fizetettnek tekinti)
Díjneten keresztül fizetve(utalás, kártya) kb. 2 munkanap a könyvelés, így ott jogosan számítják fel a késedelmi díjat, mert te a díjnetnek fizetted ki időben, s ők x munkanap múlva továbbítják a szolgáltatónak.
Ha manuálisan a Telekomnak utalnál a számlán levő számlaszámra, akkor is rövidebb (max. 1 munksnap) a könyvelés, de ott ugye, ha határidő napján fizeted, akkor arra a napra könyvelik, mert AFR miatt azonnal megkapják, csak lassabban (nem azonnal) dolgozzák fel.
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha átutalod a pénzt, akkor időbe telik nekik rájönni, hogy tőled van: előbb be kell azonosítaniuk. Ha bankkártyával fizetsz, akkor egyből minden kifizetettnek számít. Ha levonják a pénzt a bankszámládról, akkor egy ideig nem fizetettnek látszik a számla, de ekkor nem számítanak fel büntetést, hiába van akár napokon keresztül nem fizetett számlaként a rendszerben. Szóval a te esetedben, ha te akarod a pénzt odaadni, akkor inkább bankkártyával fizesd ki aznap, amikor még lehet (utolsó fizetési nap). Nekem a Telekom szedi le a bankszámlámról évek óta és így akkor sem volt gond, amikor elfelejtettem: csak láttam, hogy valaki leszedte a pénzem és akkor megnéztem, hogy ki volt az (SMS jön, ha 1 HUF érkezik vagy levonódik).
-
gyulaszu
senior tag
válasz
MolTol
üzenetére
Díjnetre fel van regisztrálva és az be van kapcsolva a CIB-hez.
A díjcsomagom szerencsére (még) korlátlan számú belföldi utalást enged. Ezzel a résszel nincs gond...De akkor jól értem, hogy azt állítod, ha 22.-én kártyával fizettem volna, akkor egyből a számlájukon lett volna a pénz és azt azonnal lekönyvelte volna a rendszerük?
Vagy csak azt, hogy ha kártyával fizetnék az applikációban, akkor ott azonnal "fizetve" lenne a státusza? -
MolTol
tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Teljesen jó szándékból mondom, de az utalással kb. csak magaddal szúrsz ki. Sok oka lehet amiért nem sikerült automatikusan feldolgozni, ráadásul az utalásért csomagtól függően még fizetsz is a banknak. Bankkártyás fizetés azonnal le van könyvelve, de még a csoportos is jobb, akkor maguknak intézik, nincs elfelejtve, limitet is megadhatsz, stb.
-
gyulaszu
senior tag
Nekem 23.-i esedékességű volt az ehavi számlám, amit átutalással fizettem 22.-én. Az appban még mindig fizetetlen a státusza vagyis még nem könyvelték le. Ha jól emlékszem akkor tavaly is ugyanezt játszottuk el. Felszámolták a késedelmi kamatot, amit csak reklamálás után sikerült töröltetnem.
Miért ilyen amatőrök, hogy ünnep előtti esedékességgel állítják ki, ha utána nem képesek lekönyvelni
-
-
Üdv! Garanciális ügyintézéshez mobiltelefon esetében mit kell bevinni a készüléken kívül? A jótállásit elektronikusan kaptam, akkor gondolom azt ők is elérik. Doboz, kábel, bármi a telefonon kívül? Köszönöm!
-
remetelvtars
junior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Ejfel, uh pl. 12.28. 23.59 --> 12.31. 23.59.
-
headhunter
addikt
12.28-ig "igényelhető", 28-a éjfélig vagy már napközben lejár a határidő? (3 nap korlátlan net + 3 napra 100 perc)
-
válasz
AMD Power
üzenetére
A boomereknek van wifije, mert azt adják az otthoni TV előfizetés mellé olcsón.
A yoomer/xoomer/zoomer generációnak vagy van wifije otthon, vagy amúgy is korlátlan mobilnet előfizetése van, mert egyfolytában lógnak a facse/insta/reddit/yt/tikktakk csecsén, egy percre se tudnak meglenni nélküle
-
AMD Power
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akinek otthon nincsen wifije...
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kalendáriumban 2.-án van több. Aktiváld azt , ha még nem tetted meg.
-
-
skroy
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mellé ott az ünnepi 100 perc is 3 napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Google szerint flotta csomag... Nincs, alap.

dptrsk