- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
válasz
cserry193 #49340 üzenetére
Csak 10 ezeret elérő cucchoz van garancia a jogszabály szerint kivéve ha a maga a gyártó vállal rá. Telekom ezekre 6 hónap szavatosságot vállal.
"6 hónapon belül felismert hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítani, hogy az átadáskor a termék hibátlan volt, nem volt rejtett hibája, a meghibásodás a fogyasztó nem rendeltetésszerű használatának eredménye" -
rayoliviero
veterán
válasz
cserry193 #37441 üzenetére
Ez a legegyszerubb megoldas, semmilyen kodot nem kertek.
Hozzateszem szemelyesen elotte probaltuk aktivaltatni, de erre keptelen voltak a T Pontban. Szerintuk ezt csak a webshop tudja, mert ok kuldtek. Probalkoztak negyen is.
-
206 cc
senior tag
válasz
cserry193 #37380 üzenetére
Küldenek nano simet!! automatikusan az iphone mellé és amint beteszed felhívod vele a 1430-at és aktívtáltatod az új kártyát a régi meg megszűnik.A Telekomnál így van...legalább is én mindig rákérdeztem és így is kaptam a készüléket sőt adaptert is kérhetsz talán 110ft
-
206 cc
senior tag
-
Huroq
senior tag
válasz
cserry193 #10578 üzenetére
Én ezt találtam róla:
" Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net adat-díjcsomag aktiválás a szerződésen. A Go!Net havidíjkedvezmény akció 2011. július 1-jétől szeptember 30-ig érvényes. A Go!Net adat-díjcsomagok MédiaMánia és T-Mobile ikon díjcsomagok mellé nem vehetők igénybe. Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első időszaki díj, azaz 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő naptári hónap." -
-
-
válasz
cserry193 #7188 üzenetére
Ne haragudj, de nem értelek! Miért váltanád át, ha hűség nélkül veszed? Csak a szám miatt? De két hónap alatt...
Egyébként igen, lehetséges, néhány hozzászólással feljebb 1430 már linkelte az adott oldalt, ahonnan megrendelheted, illetve bármelyik értékesítőnél köthetsz szerződést! (A hitelképességet ilyen esetben nem tudom mennyire vizsgálják!)
(Véleményem szerint ne MM-S-sel kérd, hanem ECO-val, aztán azt rögtön tudod változtatni (meg havonta egyszer amúgyis díjmentes a módosítás)!) -
törölt tag
válasz
cserry193 #4617 üzenetére
Igen, kötbér ellenében. Tipikusan 25 és 50 ezer forint közötti összeg, h pontosan mennyi, azt a 1430 megmondja. Értelmesebb átváltani vmi olcsó csomagra (pl. eco vagy iwiw) és úgy hagyni, vsz. jobban jársz mintha csengetnéd a kötbért. Főleg h ezt le tudod beszélni a kötbért meg nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged