Hirdetés
- Apple Watch
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Cilindrik #18905 üzenetére
szerintem inkább az a botrány, hogy sokan úgy vannak felháborodva, hogy azt sem tudják, korábban milyen szerződést írtak alá - talán el sem olvasták? -, továbbá nem nézik meg az üzletszabályzatot, vagy nem tudják értelmezni azt...
korábban linkeltem az üzletszabályzatot, abban - jogilag - szépen leírták a nekik megfelelő feltételeket, nem buták, hogy egy drágább telefont úgy adjanak oda az előfizetőnek jóval olcsóbban, hogy közben semmi biztosítékuk ne legyen a megtérülésre vonatkozóan![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz Cilindrik #18919 üzenetére
Bezony igazad van,
ezért az új Eht. szerint a 2012 jan 1. után kötött szerződéseknél a lista árat fel kell tüntetni és azt is, hogy ebből konkrétan mennyi kedvezményt kaptál.
Majd ezt a különbözetet követelhetik, ha idő előtt felbontod a szerződést.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
legenda
válasz Cilindrik #18918 üzenetére
devizahitelnél van is olyan, akinek a duplájára emelték a törlesztőt, ezt bár nem gondolták volna, de benne volt a pakliban!
mobilszolgáltatós előfizetésnél is benne van/lehetne, de itt azért még nem hallottam olyanról....
nekem sem tetszik az emelés - más területen/terméknél sem -, de sokan néhány százalék, havi 100 - 200 ft többletért cirkuszolnak, de a drágább telefon olcsóbban, az okés volt...
előkerestem a legutóbbi előfizetői szerződésemet, és abban szerepel, hogy a szolgáltató kedvezmény(eke)t nyújt nekem, mint előfizetőnek, majd taglalja, hogy mik az igénybevétel feltételei...stb! nincs mindenhol számszerűsítve a kedvezmény, de adott a szolgáltató honlapján a készülékek árlistája, ahol külön leírják, hogy akciós árakról (is) van szó!cris78; pedig bizony azt is felkínálja, nem kötelező a hűség semmilyen szempontból;
-
legenda
válasz Cilindrik #18927 üzenetére
frankó, ez sem mindig volt így, akkor viszont marad a domino - vagy készülék domino csomagban -, és a domino átváltása előfizetésesre!
Bailey; igen, csak közben ezt is megnéztem, nehogy ismét változásost írjak...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
veterán
válasz Cilindrik #18975 üzenetére
Ebben csak az a gáz szerintem, hogy ugye 2 évig kell fizetnem ezt az előfizetést. Most emelnek 400 ft-ot a havidíjon. Mondjuk 3 hónap múlva emelnek 1000 ft-ot, majd újabb 3 hónap múlva 2000 ft-ot, és nem tudok ellene semmit tenni, mert kedvezményesen vettem a telefont. Ha tényleg válthatok díjcsomagot, akkor azért egy fokkal jobb a helyzet, majd megnézem, hogy van e olyan, ami nekem jobb lenne. Bármilyen díjcsomagra válthatok?
Ami furcsa számomra, hogy mindenki aki előfizetéssel vesz telefont, kedvezménnyel jut a telefonhoz, tehát felbontani kb senki nem fogja tudni, akármeddig emelhetik a tarifákat, mivel megmagyarázzák azzal, hogy olcsóbban vettél telefont, fizess kötbért.icecave: Én próbálom tanulmányozni a papírt amit adtak, de fogalmam sincs, hogy most csak az előfizetésre 2 év, vagy tarifahűségem is van. Felmondani én se akarom, mert domino nem kell, de egy olcsóbba szívesen átmennék.
[ Szerkesztve ]
-
-
agabe
addikt
válasz Cilindrik #18975 üzenetére
Viszont ha egy magasabb díjcsomagból lemehet valaki egy alacsonyabba ... akkor szintén ugyancsak jól járhat. pl. vett egy készüléket moxaik xxl csomaggal amit ezek alapján átválthat mozaik xs -re (vagy nemtom melyik a legkisebb) és havi 20ezer helyett fizet havi 3ezret, a készülékkedvezmény különbségét meg nem kell visszafizetnie ?
-
agabe
addikt
válasz Cilindrik #19010 üzenetére
szerintem se, de egy rokon teljesen be van indulva, hogy most a pontjai beszámításával (hűsége már lejárt) vesz újabb készüléket, aztán szeptemberben meg lemondja az egészet...erre mondtam neki, hogy az tuti nem megy, de ha azt mondják neki is, hogy tarifacsomagot lehet módosítani, akkor beszélhetek neki bármit a végén beleugrik valami magasabb tarifába, aztán meg majd koppan
-
djculture
félisten
válasz Cilindrik #19076 üzenetére
Nemtudom de hogy elgurult a gyógyszere annak aki ezt meglépte az 100%. Pl Nokia c2 01 18990ft meg ilyenek. 19190ft a független zsír új ára .legalább 20 féle boltban és akkor nem kell semmit aláírni : iPhone 4S 16gb olcsóbb 100 boltban vagy 20k val mint dominósan a T-mobile nál az is jó történet.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
-
legenda
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Cilindrik #20911 üzenetére
Át tudsz, de ha van másik meglévő aranykártyás szerződés mellette, akkor is a legkisebb az aranytárskárya Relaxnet M.
Ha nincs ilyen mellette akkor a legkisebb:
Efelett nézd át a Net&Roll M (16GB, 21 MB/s sebesség), Net&Roll L(26GB, 21 MB/s sebesség) és az ezt követő csomagokat.
Relaxnet M-től felfele, ha van a családban vezetékes internet akkor - több mint egy éves hűség esetén (a vezetékes internetre) - összetudod kapcsolni a mobilinternettel és akkor 25% kedvezményt kapsz a havidíjra (duplanet 25)
Ha van Sat tv a családban és több mint egy év hűség van rajta (vagy frissítettek a hűségidőn), akkor Net&Roll M-től felfele bármelyik mobilinternetre kaphatsz 40% kedvezményt (SAT+Net 40)
-
1430
senior tag
válasz Cilindrik #25003 üzenetére
Akkor várj még kicsit, hátha lesz elég készlet, hogy üzletbe is jusson belőle, illetve ha sikerülne belépned a My T-Mobile-ba, akkor ott van "Írjon nekünk" link a jobb felső sarokban, ott jelezheted a hibát (ha nem sikerül belépned, akkor ugyfelszolgalat@t-mobile.hu).
Amúgy a hívószámhoz 5 számjegyű jelszó tartozik. Ha van 6 számjegyű folyószámla szintű jelszavad is, akkor itt tudsz belépni.woolwich
Nem lehet, hogy mégis kikapcsoltad a Net&Roll opciót? Mert akkor teljesen kiiktatod a mobilinternet hozzáférést is, és a díjcsomaghoz tartozó alapcsomagot csak ügyintéző tudja aktiválni.d.beni
Ha van arany vagy platnia szinted, akkor 3 hónappal a hűség vége előtt vehetsz új készüléket.zoli62
Januártól már csak az S csomagra volt érvényes a 90 Ft-os kipróbálási akció, és az is csak akkor, ha a megelőző 90 napban nem volt aktív és ha még nem érvényesült a kedvezmény. Egyébként igen, a bekapcsolás hónapjára és még két hónapra járt a kedvezmény (havidíjas számokra).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Soulfly842
addikt
-
-
legenda
válasz Cilindrik #47626 üzenetére
régebben minden üzletnek volt publikus telefonszáma, így telefonálgatás árán kiderült, de mostanság ez már nem olyan egyszerű, inkább csak személyes érdeklődéssel megoldható, bár nekem így legutóbb mákom volt, mert a keresett típus nem volt a nagyobb t-pontokban, de a westend kis üzletében igen - a nagyban ott sem.
-
-
ESP23
senior tag
válasz Cilindrik #61296 üzenetére
Nálam ugyan az a jelenség jelentkezett.
Eredetileg augusztus 12.-én járt volna le a hűségem, de az online felület azt írta hogy majd csak július 15.-én tudok előrehozottan hosszabbítani. Felhívtam a Telekomot, ahol kiderült hogy azért mutatja ezt az online felület, mert korábban vettem egy egyéb kategóriába sorolt eszközt részletre egy márkaboltjukban. Ez egy Samsung Smart fényképezőgép volt. Elmondták nekem hogy online csak a felületen írt időpontban tudok hosszabbítani, de üzletben már május 12.-én lehetséges a dolog, mert ott ezt ki tudják kerülni.
De ha nálad nincs ilyesmi akkor hívd fel őket és utána néznek mi is okozza ezt.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen