Hirdetés
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Üdv!
Interneten indított számhordozást szeretnék majd. Telenoros vagyok jelenleg.
Az lenne a kérdésem, hogy ugyanolyan feltételekkel juthatok új telefonhoz, mintha simán új előfizetést kötnék? Gondolom igen.
Bármi egyéb info jöhet. Meddig tart kb a folyamat? Van-e buktató úgy értve, hogy elakadhat-e valahol a folyamat?
A mozaik s csomagról mi az általános vélemény?
A t-home kapcsolat pontjaimat tudom kombinálni a t-mobilehoz?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Nietzsche_ #16356 üzenetére
Köszönöm az információkat!
Nem hangzik olyan jól ez a netről indított számhordozás. Még meggondolom, hogy legyen.
Azért szerettem volna intézni neten, mert majd készüléket is szeretnék venni. Arra pedig 10 % kedvezmény van webshopon keresztül.
Erről a telenoros feltételekről tudsz valamit? Gondolom ezt a papírt sem adják ki olyan egyszerűen, ha má így írtad.
-
polonic
félisten
válasz #40993792 #16358 üzenetére
Most nézem a t-mobile honlapot. Ott azt írják, hogy új havidíjas előfizetéssel, mozaik s csomaggal a lumia 800, az 68 ezer. Ha viszont meglévő előfizetéssel szeretnék rendelni, ami nekem vadiúj lesz, akkor is meg tudnám ennyiért szerezni? Mert ugye az előfizetést nem a vásárlással együtt kötöm már.
(#16359) adam3
Köszönöm! Előfizetéses vagyok. Hűségem már semmire nincs. Befizetések rendben. Bár a múltban volt olyan egyszer kétszer, hogy a befizetés csúszott 1 hónapot.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Köszönöm mindenkinek a hasznos segítséget!
-
polonic
félisten
Majd arra leszek kiváncsi, hogy a T-nél a lumia 900 mennyi lesz.
Mert elég borsos az ára függetlenül, expansysnál elő lehet rendelni 170-ért. -
polonic
félisten
Mozaik csomagot használóktól kérdezném.
Vajon mire lehet elég a legkisebb csomag? Mobilnet szempontjából kérdezem. Arra elég egy hónapban a keret, hogy mondjuk egy windows phone telefon állandóan online legyen, leveleket töltsön le, frissítéseket csekkoljon, aztán néha netezés is menne rajta, megnézve a 8-10 megszokott oldalt naponta 2-3-szor?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A nyitvatartásra az üzletkeresővel találsz választ.
-
polonic
félisten
Ugye lehet részletre is telót venni.
De van olyan megoldás, hogy két részletben? Honlapon nem láttam, csak több havi részletre opciókat. Azt meg nem szeretném.
A részletfizetés a számla mellé jön vagy külön számlával? És ha külön számlával, akkor elektronikus számlázásnál vagy távszámlázásnál az is elektronikusan jön vagy nem?
-
polonic
félisten
A T-nél van olyan szolgáltatás, ha nem vagyok elérhető, akkor sms-ben tájékoztatnak, hogy ki keresett? És ingyenes, ha van?
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Most néztem, hogy az ECO csomagoknál nincs hívószámkijelzés a tarifacsomagban. Azt külön meg kell rendelni 203 Ft-ért.
Ez most komoly?
Ezért külön pénz kérni. . . Alap dolognak kéne lennie.
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #20865 üzenetére
Ezt bovebben, kerlek.
Kapcsolat pontokra gondolsz? Es hogy ha elfogynak a pontok? -
polonic
félisten
Hogy van ez a bónusz 1 gigás keret a tarifacsomagokhoz? Most, hoyg már van lte is, így azzal a sebességgel is fog menni ezzel a bónusz csomaggal a net?
-
polonic
félisten
Nem kell parázni a távszámlától. Semmi baj nicns vele, teljesen jó rendszer.
Ők is tudják igazolni. Plusz a bankod is, látszik a számlakivonaton.
-
polonic
félisten
válasz Vangelis #24261 üzenetére
A Magyar Telekom üzemelteti.
És azért van ez így, hogy T-homenál, áramszolgáltatóknál, gázszolgáltatóknál elkerüld a papír alapú számlát. És akár egyszerre egy csoportos beszedési megbízással is fizetni lehessen mindent. Itt nincs saját elektronikus számlájuk egyiknek sem. T-mobilenál viszont van, ha jól tudom. Ott végülis tényleg nem szükséges a távszámla, csak egy opció.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Varszegig #24265 üzenetére
Nem, nem kerül minden nanknál pénzbe a csoportos beszedési megbízás. Pl nekem sem, cib-nél online csomag. De van még ilyen jópár számla máshol is.
Az új fantasztikus tranzakciós adó hatására meg van olyan bank, ahol már a kártyás fizetés után is jutalékot számolnak fel (pl citi, budapest, talán rafi, ami így eszembe jut hirtelen)
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
A T-home és mobile kapcsolat programot össze lehet vonatni, ha lesz a nevemen egy mobil előfizetés is?
-
polonic
félisten
A fun aranytarskartyahoz lehet kerni a plusz 1 giga limitbovitesi opciot egy ezresert?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ha mondjuk neten vennék egy lumia 920-at mozak xs díjcsomagban és egy összegben fizetve, akkor kérhetnek még valamilyen előleget is mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó!
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- HyperX Cloud Alpha Gamer vezetékes fejhallgató
- 16Gb DDR4 Gskill Ripjaws 4600Mhz CL19 3600Mhz CL15 eladó! + SAMSUNG 1TB M.2 PCIe SSD!
- Zebra GT800 címkenyomtató
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- Dell E5440 szép állapotú, Core i5, 240GB SSD, 8GB, NVIDIA Gt720 , magyar billentyűzet, új akku
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen