Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
-
zsolt19900
őstag
válasz Indian74 #48248 üzenetére
oksi, akkor kinyomztatjuk én is csodálkoztam rajta, hogy nem adtak
és ez a sima / mikrosim csere hogy is megy? bemegyek kamuzok, hogy elhagytam, vagy kötelesek ingyen kicserélni mindenképpen? szóval kamuznom sem kell? nem akaródzok a kártyacseréért is 4.5k-t leszurkolni, vagy mennyiről hallottam
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
hurenzon
senior tag
válasz Indian74 #49850 üzenetére
Szia! Írj ide egy emailt
sehsupport@samsung.com
telemax bevizsgálja és ha megint hibás, akkor kapsz egy utalványt, amivel mehetsz a Telekomhoz és kapsz egy új telefont vagy a pénzt vissza.
Csak csatolt a garancia levelet, számlát és a hibáról képet vagy videót.
1 hét alatt meg lesz minden. -
Ákinard
aktív tag
-
hurenzon
senior tag
válasz Indian74 #50839 üzenetére
Tudom,hogy a K Zoom már beszéltünk róla.
Nem számít, hogy részletre vetted 24x 5 XXL Ft-ért ha jól emlékszem.
Tehát kb 130 e Ft ért vetted annyiért vehetsz másik telefont vagy visszakéred a pénzt.
Az előfizetéshez nem nyúlnak az változatlan marad.Én visszakértem a pénzt mert máshol függetlenül olcsóbb volt mint a telekomnál.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Indian74 #50886 üzenetére
Nyilván ő 47-k-ba vette kp-ra anno a készüléket, azért annyit kap vissza.
A kisker árhoz szoktak mindig viszonyítani garanciális cserénél, ha adott telefon nincs a listában, bent mondanak rá egy összeget.
Nem értem, hol ezzel a probléma?
Esetedben a cserejegy azt fogja jelenteni, kapsz egy új K Zoom készüléket, vagy felajánlanak x összegben cserét és lepapírozzák, mintha elálltál volna a vásárlástól... ha ez se jó, akkor pénzt adnak vissza, nyilván folyamatban lévő előfizetésnél nem pikk-pakk megy, de a vége az lesz..Nem úgy volt, hogy kaptál egy cserejegyet a múlt héten?
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dptrsk
Topikgazda
Ha visszakéred azt kapod vissza amennyiért vetted az egyszerűség kedvéért 130k(~24x5400).
ha levásárolod megnézik hogy a k zoom amikor szerepelt a kisker listában utoljára mennyibe került, pl 200k
akkor a jelenlegi kisker listából 200kig választhatsz.Neked kell döntened visszakapsz 130k vagy választasz a kisker listán 200kig
A számok csak példák...
[ Szerkesztve ]
-
Akor
csendes tag
Remélem neked több szerencséd lesz. Vagyis gyorsabban belátja a gyártó, hogy kuka amit adott és nem javítható. Nekem ezt kb 21 hónap alatt ismerte el. Ez idő alatt volt nálam 15- 20 db cseretelefon. Már szatyorba kell tartani a javítási jegyzőkönyveket.
Így a 2 év vége fele elmondhatom, hogy
-havi 17k előfizuért alig tudtam telefonálni-és alig értek el
-7gb nett csomagot eleinte még használtam, de már vagy egy éve csak nettezek rajta(weboldalakat nézegetek csak, eredetileg meg a telefonon keletkező képek mentek volna a szerverre.
-ügyintézéssel töltött időre inkább nem is gondolok -
Akor
csendes tag
válasz Indian74 #50957 üzenetére
Én azon gondolkodom veszek a vissza pénzből egy vérbeli kínai telefont és kész. Tudja amit kell és OLCSO legyen. Hogy nincs garancia rá? Hát kit érdekel, ez garancia, hogy futunk a telefonunk után már lassan 2 éve. És még én vagyok a unfear mert szeretném a legtöbbet kihozni ennyi szivás után az egészből. Örüljek neki, hogy kapok 2 év után egy új telefont, meg hasonlók. De kinek éri ez meg ilyen áron?
-
Akor
csendes tag
-
lupus_l
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz Indian74 #73117 üzenetére
Ezért érdemes online vásárolni, ott él a 14 napos elállás. Pont azért van 14 nap, mert a fizikális üzletben elvileg ki tudod próbálni a terméket. Szervizelés esetén pedig sok esetben jobban megéri a gyártóhoz vinni a telefont, mert gyorsabban megvan a javítás/csere, mint a szolgáltatónál.
Természetesen üzlet válogatja, sok helyen visszaadják a pénzt, becserélik vagy különbözet árán a drágábbat megveheted. Illetve Karácsony után is engedékenyebbek az üzletek.
-
A@ron
tag
válasz Indian74 #73125 üzenetére
létezik a "72 órás csere" fogalma. menj be ezt mondogasd és verd az asztalt. Lehet majd megpróbálnak lebeszélni róla, mert valamivel több adminisztrációval jár az ügyintézőnek, de attól még csak ragaszkodj hozzá. Ha minden tartozékot, stb mindent beviszel kötelesek visszavenni és egy ugyanolyat adni érte bontatlanul.
-
ANDROID???
addikt
válasz Indian74 #73117 üzenetére
Webshop rendelésem volt (fél éven belül), a készülék 2. napja volt nálam amikor kiszúrtam kijelző hibát bementem T-pontba, hátravitték megnézték és már hoztak is egy bontatlan készüléket.
Megpróbálod, max nem jársz sikerrel, de azért még rugalmasan kezelik ezeket a dolgokat, és ha nem jön össze szervizeltetni akarják max 14 nappal élsz és nem szervizeltetsz, hanem elállsz a vásárlástól, pláne, ha Budaörsre kerülne "szervizbe" (Alcatel, Samsung, HTC, Huawei..)
Ja, egyébként műszaki cikkről van szó, ki kell fogni, minden bizonnyal egy gyári hibást fogtál ki, ami nem azt jelenti az adott típus sz@r..[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
goop
őstag
válasz Indian74 #83682 üzenetére
Rosszul érted, mivel senki sem kényszerít, hogy válts, továbbá ha most van a net plusz szolgáltatásod az is marad, amíg le nem mondod, és azt is rosszul érted, hogy új hűség lenne, ha díjcsomagot váltasz, mert az is marad. Egyedül a variálás esik ki, hogy egyik hónap net plusz l a másik hónap meg m.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Indian74 #83682 üzenetére
lezárt csomagba eddig sem tudtál belépni (visszalépni sem) lezárás után.. ez mindig így volt.. sőt.. az egész világon így működik, nemcsak a telekom-nál... én a helyedben nem változtatnék addig felfele sem (ha hűség alatt vagy) amig nem tisztázódnak a június 15. utáni játékszabályok..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen