- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Indian74 #127634 üzenetére
Ez csak simán fals infó volt, lehet, hogy náluk nem volt, de nem vezetnek ki egy terméket ami elérhető a weblapon és nem kifutó, csak mert jön újabb is.
Pesten kismillió üzlet van gondolom, menj be valamelyik nagyobba, ha élőben szeretnéd venni, de ahogy írták a weblapon is simán rendelheted, ha eligazodsz és a csomagjaiddal meg tudod tenni.
-
Landsmann
addikt
válasz
Indian74 #127532 üzenetére
Ezt neked a büdös életbe nem fogja senki megmondani előre. Ha nem tudja, azért. Ha tudja, nem akarja hogy kirúgják. A szolgáltatótól is olvasgatnak itt jócskán. Annak idején, mikor a Pannonból Telenor lett, a hivatalos bejelentés előtt kb 1 héttel valaki kihozta az infót. Másnap jelenése volt a szőnyeg szélén. Először is eltiltották a fórumok további látogatásától, különben lapát. Nem sokkal később mégis vagy kirúgták, vagy ő mondott fel, erre már nem emlékszek, de a lényeg, a Telenornál nem tartott sokáig a munkaviszonya. Ezt nem fogja kockáztatni senki. De egyébként szerintem az ilyen készülék akciókat hétpecsétes titok alatt tartják. Akik ezekről tudnak, azok aligha járnak ide írkálni a fórumra, inkább csak olvasgatnak.
Amiből esetleg következtethetsz közvetve, vannak weboldalak, ahol grafikonon ábrázolják egy-egy konkrét termék árának változását. Ha több helyen is azt látod, hogy csökken az ára, akkor esetleg van rá esély, hogy a szolgáltató is beveszi akcióba a készüléket. De mint írták fentebb, az általános chiphiány és emelkedő költségek miatt esetleges az akció léte. Nem néztem a Telekom készülék kínálatát, de a Telenornál szoktak lenni. Igaz, hűséggel, de olyankor akár több 10000-el is olcsóbban meg lehet csípni. Én is vadászok egy készülékre, de csak készüléket akarnék. Jópár hónapja piacon van már, annak esetleg mehet lejjebb az ára, nyilván az újaknak nem. Én a 3G mobilcsere pályázat keretében akarnám megcsípni, van egy 3G-s beáldozható készülékem. Ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Úgyis csak tartaléknak venném. -
Tompika777
senior tag
válasz
Indian74 #127541 üzenetére
Senki nem védi a Telekomot, sokszor rajtad kívül is sok embernek van ilyen-olyan problémája vele, de azt ne várd, hogy úgymond üzleti titkokat majd valaki egy nyilvános fórumon kikotyog-megszellőztet...
Az, hogy nem ad neked semmit, vagy nem néz semmibe mint előfizetőt, azt saját magad cáfoltad meg, hiszen leírtad, hogy magentában vagy... Az havi szinten mekkora engedménnyel is jár? Nem lett volna kötelező ilyen kedvezményt bevezetni, de mégis van, és spórolsz is vele. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Indian74 #127532 üzenetére
Nem tudja senki. De ha mégis, az nem mondhatja el. Az is lehet, hogy tegnap változott, de azért nem vetted észre, mert az általad kinézett készülék listaára nem változott. Lehet, hogy csak 2 telefon ára változott/fog változni. Ha te arra vársz, hogy az általad kinézett telefon ára az általad vágyott árszintre essen, lehet, hogy várhatsz örökké, mert sosem fog megtörténni. Az árlista változás nem azt jelenti, hogy minden eszköz ára változik. Van ami csökken, van ami nő, van ami marad annyi amennyi.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Indian74 #127421 üzenetére
Szerintem számtalanszor leírták neked itt: a kedvezmény nem jár, hanem adható. A szolgáltató üzletpolitikája akár napról-napra határozhat meg számodra kedvezményt, lehetőségeket.
Legalább 3 hónapja sírod tele a topikot. Van lehetőséged szolgáltatót is váltani. Mivel szeretnéd bepanaszolni a szolgáltatót? Hogy nem ad kedvezményt, hogy nem elég kedvezményt ad?
Ne haragudj, de tényleg nem értelek. -
Indian74
senior tag
válasz
Indian74 #127420 üzenetére
Kedvezény ide vagy oda,adnak,magenta,stb.....oké,infláció chip hiány stb,megértem,nekik haszon na ezt is...
De hogy egyszer ennyi a kedvezményem egyszer meg kevesebb,és csak minden szó nélkül elveszik???Na ez számomra felhábórító
Oktoberben 80000 ft...és most is ott tartunk söt még csak 79e ft nál,hát ez szomorú,hasukra csapnak azt azt mondanak ami jó neki..nekem ez nem jó. Ha már elöfizetek stb akkor maradjon minden rendessen és ne össze vissza beszéljenek,mind chat-en mind telefonon...ennyi
-
Kbali
nagyúr
válasz
Indian74 #126150 üzenetére
Ott hibázol az okfejtéseddel, hogy szerinted "jár" a kedvezmény. Az nem jár, hanem adható, akkor és olyan feltételek mentén, amit adott napra a szolgáltató kitalál. Ismered pl. a Wizzair repjegy rendszerét? Ott pl. ha sok keresést/kalkulációt indítanak egy adott desztinációra, járatra, akkor elkezdi emelni az árat automatikusan, mert növekvő keresletet érzékel. A te eseted is lehet simán ilyen, túl sokszor nézegetted, mit kapnál. Nem kell túlgondolni, sem elfogadni, nem tartanak pisztolyt a fejedhez.
-
Kaba
veterán
válasz
Indian74 #126150 üzenetére
Végülis saját magad hibáztál(nem a Telekom),mivel nem elégedtél meg a korábban felajánlott 89K-s kedvezménnyel,hanem még jobb ajánlatra vártál a novemberi akció keretében.Ez nem jött be,mivel a piaci helyzet ezt nem tette lehetővé(nyersanyaghiány,energiaárak stb.)
Akkor a legokosabb,ha nem rágódsz tovább és türelmesen vársz. -
Kaba
veterán
válasz
Indian74 #126145 üzenetére
Nem is értem mi a bajod.Nem kötelező új készüléket vásárolni új hűséggel.Maradj a régiben,vagy fogadd el az új feltételeket.
Jelenleg máshol sem dobálják a nagy kedvezményeket.
Lehet neked most nem tetszik,hogy nincsenek a Telekom részéről sem nagy ajánlatok.Másoknak meg éppen előnyös,hogy 5 perc alatt kapnak több százezres hitelt részletfizetésre.A lejárt hűséggel levők is örülnek,hogy a Telekom nem emeli az infláció mértékével az árait,amit más szolgáltatók megtesznek stb. -
szabonagyur
félisten
válasz
Indian74 #126131 üzenetére
Nem kicsit torzítod a dolgokat.
Amit aláírsz hűséget azt adott pillanatban érvényben lévő feltételekkel teszed meg.
Ha te időközben új telefont hozol ki, azzal új szerződést indítasz az abban a pillanatban érvényes szabályok szerint, tehát nem a 2 évvel korábbi marad érvényben.
-
törölt tag
válasz
Indian74 #126130 üzenetére
"A november a különféle készülékeket forgalmazó távközlési szolgáltatók számára is a legsűrűbb időszaknak számít, itt a piacvezető Magyar Telekom egész hónapban akciózik (Cyber November). Az árengedmények (készüléktámogatás) mértéke azonban a folyamatos csökkenést mutató tendenciának megfelelően láthatóan csekélyebb, mint tavaly, a cég helyette azzal igyekszik vevőket - illetve előfizetőket - magához csábítani, hogy aki 22 hónapos részletfizetéssel vásárol meg egy terméket, annak az idei (decemberi) törlesztőrészletét elengedik."
Akkor ilyen alapon mondhatnád azt is, hogy de hát 4 éve még ennyi meg annyi volt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Indian74 #126127 üzenetére
Nincs semmilyen jogszabály arra vonatkozóan, hogy neked adott napon éppen milyen kedvezményt adjon a szolgáltató. Ha jól működne a rendszerük, akkor dekára ki tudnák számolni azt a full egyedi ajánaltot napról-napra, amivel téged épp meg lehet fogni.
Perpill örüljünk annak, hogy kvázi úgy nyújtanak áruhitelt, hogy nem kell hozzá munkáltatói meg ezerféle nyilatkozat. A kedvezmény pedig mindig csak adható, nem pedig jár - a szolgáltató nem jótékonysági intézmény, hanem profitorientált vállalkozás, ami addig nem változtat az árazásán, amíg ezt a piac vagy hatóság nem kényszeríti ki. Ha az utóbbi történik , akkor kb. vége mindennek (lásd rezsicsökkentés) -
Ace Ventura
addikt
válasz
Indian74 #126122 üzenetére
Szia!
A csomagokhoz tartozó kedvezmények folyamatosan változnak. Gondolom egy év elején kötött L/Gigaerős net csomag kedvezménye volt anno 50K, most az 40.
Nem kell kifizetned a készüléket, ha újat szeretnél, vásárolhatsz most is, de a csomagodat a jelenlegi portfóliósba kell állítani, és az ahhoz tartozó jelenkori kedvezménnyel kell számolni.
A hűségidőd természetesen onnantól újra 24 hónapra áll, és a törlesztőd 22 hónapos. Ezzel együtt fizetheted a januárban kihozott S20 Ultra törlesztőket is a szokott módon. -
Kaba
veterán
válasz
Indian74 #126119 üzenetére
A kedvezmény mértéke azért csökkent,mivel még nem telt le a hűségidő(feltéve,hogy az új készüléket is azonos csomaggal vásárlod).Készüléket azt vásárolhatsz újra a hűségidő alatt,a részletek egyösszegű befizetésével és új hűséggel.Az igénybevett korábbi kedvezmény lesz a kötbér,amit elszámolnak az új kedvezménnyel.
Az új csomag költségszintje nem lehet alacsonyabb a réginél.A új kedvezményed csak akkor lehetne nagyobb a korábbinál,ha nagyobb csomagba váltanál. -
Rage47
veterán
válasz
Indian74 #125303 üzenetére
Nem, 2 éves minimál telefonálás csomagom van 10 giga nettel. De a home office óta nagyon visszavettem, ki is néztem egy csomagot, elég lenne 4 giga is.
De azt hiszem inkább dominóra váltok, remélem megoldható a számhordozás (70-es). Találtam egy 6 éves fórumtémát, az alapján üzletben lehet ilyet kérni. -
ANDROID???
addikt
válasz
Indian74 #125194 üzenetére
Majd jönnek az "Óriási" ""Kedvezményeikkel"" novemberre biztos.
Mi11 xiaomishop is épp emel, ja pont nem. -
ANDROID???
addikt
válasz
Indian74 #125167 üzenetére
A Magenta 1 nekem is így működik, csak az a lehetőség megváltoztat gombra nyomni, olyankor bezárom inkább az oldalt. Nálunk nincsen 1000Mbit/s net sem, olyan gagyi van, ami nem hiszem , hogy normálisan vinné az IPtv-t, így naná, hogy nem akarok a 200-30Mbit/s nettel IP-re váltani, pláne nem nagyjából 1,5-2-szer annyiért.
Persze a készülékre amiatt adott volna (amikor még normális kedveszmény volt, de nem volt készleten), -8000 Ft kedvezményt. Ja 24 hó rabiga mindenre és ezt 8000 kedvezményért. ??? Pfú.. Nevetséges szerintem.
nexus6: nálam az volt a probléma, ha akartam sem tudtam volna megvenni, csak a babakéket, de az ugye nőknek való. Igen, most ott a kedvezmény mértéke, hogy megkapod a MM áron. -
AnonymusX
őstag
válasz
Indian74 #118890 üzenetére
Szia!
Úgy mint máshol, de mi is a pontos kérdés? Jelzed nekik 14 napon belül , hogy élnél az elállási jogoddal (például a 1414-en), majd vissza kell juttatnod a készüléket. Az elállási nyilatkozatot is kitöltöd mellé: [link]
Ilyenkor a hűségre kötött előfizetői szerződés is felmondható (ha a készülékvásárlással előfizetés vásárlása is történt), de az előfizetés időarányos használati díját meg kell téríteni.
-
törölt tag
válasz
Indian74 #108097 üzenetére
Szia!
Ilyen estem még nem volt (eddig mindig át tudtam venni itthon, de ez mellékes). Mobil előfiz. mellé valóban tudtam kérni (már sokszor), hogy a munkahelyemre hozzák ki. Szerintem érdemes lenne megeresztened egy hívást, hátha meg lehet velük beszélni. Ez méltányolható indok (lenne, szerintem).
Szerk. Esetleg megoldható, hogy Telekom üzletben vegye át?
-
válasz
Indian74 #106970 üzenetére
Ilyen esetekben jellemzően nem lesz már, a kiírt, irreálisan olcsó áron meg pláne nem. (Listaáron 79.860 Ft-ért független Mate 10 Pro 2 év gyártói jótállással? A legolcsóbb sufni GSM üzletben is a duplája környékén adják, ráadásul csak bolti garanciával.)
Technikai vagy személyi hibának tudnám inkább titulálni a jelenlegi állapotot. -
Zeki
nagyúr
válasz
Indian74 #103842 üzenetére
Olyan van, hogy naponta 10x ránézel a készülékárlistára. Ha valami újra van, vagy újra kifutó termék és kell. hívod az ügyfélszolgálatot.
Nekem most így lett Huawei P9+ 40-ért, otthoni előfizetés mellé, ráadásul 22 egyenlő részletre.
Amúgy nagy akciók nélkül is mindent visznek ilyenkor.
-
-
válasz
Indian74 #96706 üzenetére
Torrentre nem jó, de arra nem is mobilinternet való - bár könnyen beszélek, mert egyáltalán nem torrentezek, de ellenkező esetben is ezt mondanám -, illetve papíron a VPN is lassítva van, de annál sosem tapasztaltam még a (10/5 Mbps) lassítást, mindig megy maximummal, ahogy minden más is.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Indian74 #96433 üzenetére
Írtam üzenetet.
Mielőtt az üzletbe mentem szintén megejtettem egy hívást az ügyfélszolgálatra . Két hölggyel beszéltem telefonon egymás után ,de az első hölgy semmit nem tudott hozzá szólni ,a másik hölgynek azért volt fogalma mit jelent a csere utalvány ,de mondta menjek be egy üzletbe ott tudják mi a menete. Elég szomorú ,hogy nem elég hülyének néznek ,de még fogalmuk sincs miről van szó.
Itt a fórumon mindig volt és van hozzáértő kollégájuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged