Hirdetés
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Közben írtak mailt, hogy délután jön.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Milyen telót rendeltél most?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
NetPlusz csomagok nem hűség idősek,azt bármikor lemondhatod.
-
rayoliviero
veterán
válasz
üzenetére
Azért gondolom, hogy nem tesznek, mert az előfizetésem szerint még i5-öm van, amiben nano kártya van. És azt hiszik, az még megvan nekem. De már közben vettem egy G2-t Dominoban, amiben micro sim van. Most pedig megint nanora lesz szükségem.
De lényeg, hogy kicserélik ingyen.
Néztem ezeket a net csomagokat, 1 GB kb. ezer valamennyi Ft, de hogy erre is kell hűséget kötni, azt nem tudom vagy bármikor lemondható.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Meg is találtam a nyomtatványt

-
törölt tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igen.
De egyébként lehet hogy tesznek a csomag mellé egy csere kártyát meg egy tájékoztatót amiben le lesz írva egy telefon szám amit felhívsz és az ügyintéző kéri majd a teló számodat meg az új kártyán található számokat és pikk-pakk lecseréli. Nekem legalább is tettek mellé microsSIM kártyát annak ellenére hogy micro SIM kártyám volt.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szállítás alatt azt jelenti, hogy a csomagot a futárnak átadták és holnap megkapod, és holnap reggel küldik az emailt és az sms-t is. Tapasztalat.
-
rayoliviero
veterán
Rendeltem egy telót és a webshop holnapra írja a kiszállítást, plusz azt írja kiszállítás alatt. De egyéb értesítést nem kaptam, hogy mikorra várhatom. GLS sem küldött semmit, mert gondolom a GLS szállítja ki a Telekomnak a telóit.
-
törölt tag
válasz
Tomyyy93
üzenetére
Holnap reggel kb 8-9 óra magasságában kapni fogsz egy emailt amit a GLS küld abban benne lesz a futár elérhetősége.
Kedves Címzettünk!
Ezúton értesítjük, hogy a XXXXXXXX számú csomag X utánvét összeggel a mai napon kézbesítésre kerül a következő időintervallumban: XX:XX - XX:XX az alábbi címen: XY (,XY).
Amennyiben pontosítani szeretne vagy kérdése van, kérjük, hívja a GLS futárt a X telefonszámon, vagy tárcsázza vevőszolgálati telefonszámunkat: +36-1-802-0265.Csomagja státuszát bármikor ellenőrizheti a GLS Track&Trace weboldalon.
Ez egy automatikusan generált e-mail, kérjük, ne válaszoljon rá.
Üdvözlettel:
GLS Hungary -
Music xs csomagot szereztem vegul, de a szerzodeskotesnel az uzletben nem adtam meg a 3 kedvezmenyezett szamot, mert gondfoltam itthon majd beirom oket.
A netes kezelofeluleten azonban nem talalok semmilyen beallitasi lehetoseget, csak annyit ir, hogy nincs megadva egyik szam se es a funkcio aktivalva van. Ezzel mit lehet kezdeni? -
Tomyyy93
tag
Én is most rendeltem telefont, Z3c-t szerződés hosszabbítással.. azt írták hogy hnap este 8ig megkapom.. de ha pl 1kor akarják kihozni és nem vagyok itthon akkor mit csinálnak?
-
Vangelis
félisten
Öcsémnek most rendeltünk egy Z1C-t hosszbbítással és tarifa váltással részletre de még csak fel sem hívták, hogy mi van.
Pedig a másik telója is részletre van. Jah meg pár hónapja volt korlázotva is...
Gyorsan dolgoznak.. le se xarják

-
crue
őstag
Nagyon nincs toppon a Telekom webshop a héten úgy tűnik. Ajándék hordozható akksi jár most előfizetéshez, amit nem kaptam meg. Ők azt állítják, hogy becsomagolták és ki fogják vizsgálni, hogy mi történt. Na mindegy, legalább nem a telefont vitte haza valaki a pakkomból, "csak" az ajándékot.
A másik meg az, hogy se számla, se jótállási jegy nincs a dokumentumtáramban, a telefon meg itt van a kezemben. Akkor most zsebbe fizettem a Telekomnak?
Nyilván nem feltételezem igazából, hogy lopnak meg adót csalnak, hanem csak hanyagságról van szó.
Ha most ennyi baki van, akkor mi lesz még Karácsonyig? -
taip
senior tag
válasz
dReFiX
üzenetére
És akkor a barátnőd is Telekomos, vagy az is rugalmas még?
313313: Jó kérdés, hogy minek minősül. Szerintem az egy másik szám volt, amire igénybe vette a Like-ot, tehát ha új előfizetést köt, akár indulhat nulláról is. Viszont ha a személyt nézik, akkor 1x jogosult rá, amit 1x meghosszabbíthat.
Egy hozzáértő szaki valószínűleg meg tudja mondani van-e az ilyen újrakötésre szabályozás. Vagy meg lehet kérdezni a T-től is közvetlenül.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Úgy hallottam, hogy mostanság a T beszüntette az ingyenes SIM cserét. Van rá valami indok, amivel ingyen kicseréltethetem?
Vennék egy iPhone 6-ot, de az asszony előfizujára, így max az övét cserélnék ki szó nélkül, de a teló nekem lesz, így nekem kéne SIM-et cserélnem.
-
Nincs kedvem egy honapot bohockodni dominoban, van valamilyen lehetosegem, hogy a jelenlegi elofizumat levaltsam dominoba es a kartyarol a hivasokat atiranyitsam az uj szamra, amit az uj elofizetessel kapnek? Tehat a regi kartya nem lenne hasznalva, de az esetleg meg arra erkezo kosza hivasokat szeretnem az ujra megkapni. Vagy nincs?
-
dReFiX
senior tag
Újabb kérdés sorry
, ha márciusban számhordozással át mentem a vodához, köthetek még Like S csomagot újra náluk ? Köszi ! 
-
Zeki
nagyúr
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok!
A barátnőmmel szeretnék egy fix összegért, "ingyen telefonálni", előfizetést nem szeretnénk kötni, milyen opciók vannak, tudnátok ajánlani valamilyen lehetőséget ? Köszönöm !

-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Next S tarifacsomagom van, amiben ugye van 500 MB mobilnet. Múltkor beszéltem egy ügyintézővel, és Ő ajánlott +500 MB-ot valami 390 Ft-ért, vagy 490-ért, amit nem találok sehol a honlapon. Hol tudok utána nézni? -
Seed
csendes tag
Tegnap csináltam előfizetést 2évre, de ma visszavonhatom még?

-
Kbali
nagyúr
Valaki(k) nagyon akartak segíteni a Telekomnak. Itt a lehetőség, legalább majd tudjuk, kit kell fikázni

-
Ohhh, köszönöm a segítséget. Megoldódott így. Nem is tudtam,hogy van ilyen lehetőség, így nem is kerestem az online ügyfélszolgálaton.

-
Sziasztok!
Közben nincs fejlemény a simkártya ügyben, mivel 3szor lett elrontva a pin, a puk-ot kéri. Viszont sajnos nincs meg a sim kártya tartó, így ezzel együtt a puk kód nincs ugye, mert ezen volt rajta. Szóval ezt telefonos ügyfélszolgálaton nem lehet megoldani, mindenképp be kell menni egy T-be cseréltetni?
-
Tomyyy93
tag
válasz
djculture
üzenetére
1-2 napot kések általában, de az se lényeg, ha előleget kérnek, mert abból hátrányom nem származhat
viszont volt olyan, hogy befizettem neten ugyan úgy a lejárt tartozásom, bementem a T-hez, mert kellett aranytárskártya és hozzá egy készülék és nem volt belőle semmi gond, előleget se kellett befizetni. Annyit mondott az ügyintéző hogy látja hogy kb 1 órája fizettem be a tartozást, de akkor kikapcsol vmit, hogy ne küldjön sms-t, hogy tartozásom van. Így visszagondolva elhiszem, hogy 1-2 nap amíg látja a rendszer, hogy be lett fizetve.
Köszi a gyors választ! -
Tomyyy93
tag
Hali! Aranykártyás vagyok és elvileg 3 hónappal a szerződés lejárta előtt meglehet azt hosszabbítani.. Na most nekem volt lejárt tartozásom, amit ma reggel fizettem be neten. Kérdés az, hogy mikor tudok, akkor a meglévő havidíjam mellé, készülékváltással új telefont rendelni? Most még azt írja, hogy lejárt tartozásom van és ezért nem lehet..
-
djculture
félisten
Nem mindenhez jár csak az új előfizetélshez vagy annak a hosszabításához és készüléket se kell hozzá venni :
Külső akkumulátort adunk ajándékba!
Vásárolj online új havidíjas előfizetést, vagy hosszabbítsd meg már meglévő előfizetésedet lejárt hűségnyilatkozat esetén –készülékkel vagy anélkül – és megajándékozunk egy hordozható külső akkumulátorral!
Az ajándék Thumbox Power Tube 4400 olyan töltő, amelynek saját akkumulátora van, így készülékedet útközben is töltheted. Praktikus, mert akár olyankor is töltheted a telefonodat, táblagépedet (pl. túrázás során), amikor nincs a közelben konnektor.
A Thumbox külső akkumulátort használhatod iPhone-okhoz, androidos mobilokhoz, egyéb mobiltelefonokhoz és néhány táblagéphez is. A 2,1 A-es, nagy teljesítményű töltésnek köszönhetően iPad-hez vagy más USB-s eszközökhöz is jó, pl. akkumulátoros kamerákhoz.
A Thumbox Power Tube 4400 mAh-s kapacitású, így mobiltelefonodat akár többször is feltöltheted útközben. A két USB kimenettel akár két eszközt is tölthetsz egyszerre.
Főbb adatok:
4400 mAh kapacitás (3,7 V / 16,28 Wh)
5 V / 2,1 A kimenet, 5 V / 1 A bemenet
2 db USB csatlakozó
lítium-ion akkumulátor
akkumulátor életciklus kb. 500 feltöltés 0 és 45 °C között
Méret: 45,7 x 27,4 x 99,4 mmHOGYAN JUTOK hozzá az ajándékhoz?
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
MEDDIG tart az akció?
Az akciós akkumulátort 2014. november 10-től a készlet erejéig, vagy visszavonásig biztosítjuk!
Az akció részletei és feltételei
Kérjük, hogy olvasd el az akció további részleteit is!
A kedvezményt a promóció ideje alatt egyszer veheted igénybe.
Az ajándék Thumbox Power Tube 4400 csak online megrendelés esetén adható, kizárólag havidíjas előfizetéssel történő megrendelés esetén.
Az ajándék színe nem választható meg.
Az ajándék készpénzre nem váltható be.
A megrendelés teljesülés előtti törlése esetén az ajándék sem adható, az külön nem szállítható ki. -
Zeki
nagyúr
Nem tudom hogy 2 simes teló esetében az unlock az 2x 15 ezer? Vagy ha csak egyik simre korlátozás feloldást kér az ember, az csak feleár?
-
[P]laci
senior tag
Vajon a Telekom előrukkol vmivel Fekete Péntek (11.21.) alkalmából?

-
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001
üzenetére
Jaja, reggel!
Én egyszer beszoptam az éjjeli töltéssel, kártyáról a pénz leugrik, de közben hibával elszáll a további folyamat. Képernyőmentés, másnap reggel telefonálás a T-nek, délután lesz bent az illetékes, akkor annak telefonálás, pénz vissza, és újratölt.
Ha jól emlékszem. -
PNP
őstag
A megadott telefonszámra feltöltés nem végezhető! - mondja a T oldala, sokadszorra.
Kiléptem, hogy beléphessek, most már azt írja, hogy nem jó a jelszavam (de).
Várjak türelemmel? -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Van valakinél szolgáltatás kimaradás? vagy csak a telefonom szórakozik? mobiltelefon
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
Logeeen
üzenetére
Parancsolj, egy kis Windows 10 Tech Preview videó!

-
Sziasztok!
Egy családtagom használja egyik elfizetésem. Sajnos 3szor elrontotta a pin-t, ami nem volna gond, hisz ott a puk kód. Viszont beírja a puk kódot és utána megint kéri a pin-t, amit mostmár helyesen hiába ír be, nem fogadja el. Ilyenkor mit lehet tenni? Ha felhívom ügyfélszolgálatot, tudnak tenni valamit, vagy mindenképp be kell menni egy T-be? Azért kérdezem, mert egy hétig kb. 30 km-re leszek a legközelebbi T-től...
-
-
nobiand
aktív tag
Ha interneten rendelek meg egy telefont, de személyesen veszem át, akkor is van az a 14 napos elállási jogom ( vagy mi )? Vagy ebben az esetben nem él?
-
troland26
őstag
Ez az ünnepi akció finoman fogalmazva ... roppant kevés
bár karácsonyig még van idő ... -
-
punky10
addikt
válasz
ChipKng
üzenetére
Tőlük vetted a készüléket? Ha igen akkor tisza ügy(bár ilyenkor rá szoktak kérdezni...) Ha nem, akkor ügyintézőtől függ.Akkor egyszerűbb, ha bemész, hogy a SIM dobálja a hálózatot.Kipróbáltad másik SIM-mel jó a telefon, viszont másik készülékbe rakva az ominózus kártyát ugyanúgy elveszti a térerőt, mint a saját telódba.Ez nem állandó, csak 2-3 naponta előjön, és nagyon zavaró, sőt már hátrányos is származott, hogy nem voltál elérhető...

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
van egy szűk éves L820-s készülékem, ami függő. meg tudnátok mondani, hogy a szolgáltatói függetlenítés hogy néz ki, illetve milyen árban van? esetleg, hogy e-mailbe milyen címen érdemes keresni a telekomot? szükségem lenne független készülékre, de ezt imádom, nem szeretnék újat emiatt.
köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
8 óra előtt, mivel már 8-tól megy a kiszállítás.

Remélem tényleg így lesz és megtudom beszélni vele, hogy jöjjön vissza később, vagy hogy hozza ki munkahelyre

hol a kandi kamera?