- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hol van még a Pixel 9a?
Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Németországi T-Mobile-ban vásárolt telefon használható a Magyar T-Mobile hálózaton is, jó bele a 30-as kártya?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Köszi a válaszokat.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Most tényleg ennyire gáz a T-Mobile oldala vagy simán nálunk van gond?
Rokon akart venni uj előfizuval, kiírja, hogy hiba, próbálja meg később. Ok, megpróbáltam innen én is, ugyanúgy hiba... valahogy vicces, hogy interneteszolgáltató is, de nem képesek a saját honlapjukat normális működésre bírni.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz HofiZoli #56346 üzenetére
Hát akkor gratulálunk nekik.
Hiba történt a megrendelés során. Kérjük, ismételd meg a műveletet később!
MÁR VAN EGY ALAPSZOLGÁLTATÁS A KOSARADBAN!
Már van egy előfizetéses termék a kosárban.
Nokia Lumia 930 + hangszóró Fun S Aranytárskártya
Ez a poén, elvileg kosárba kerül a gyakorlatban mégse.
Asszem az lesz, hogy kerítünk valami független boltot, aztán megvan oldva, T-nek meg grat, vesztettek egy vásárlót.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #56350 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, de most telefonáltam ügyfélszolgálat felé, elvileg valami frissítés van az online rendszereiken, holnap reggel már jó lesz. Hát kíváncsian várom.
-
laceszgamer
addikt
Hát nekünk amit már említettem az volt a konkrét válasz , illetve, hogy ha holnap se fog menni ( Elég esélyesnek látom ) Akkor kell telefonálni és telefonon az ügyintéző is intézi a rendelést. Nem akartam megkérdezni, hogy akkor mért nem képes most, gondoltam késő este nem zargatom vele.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #56354 üzenetére
Na ennyit erről.
Reggelre ugy úgy volt, hogy minden okés lesz. Hát az ügyintéző nem is tudta miről van szó mikor említettem ezt a dolgot, de jó, elvileg telefonon keresztül is lehet rendelni.
Végül kiderült, hogy központban is az online felületet használják ami nekik se működik. XDDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen