- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
válasz
szaniszlokar #118085 üzenetére
A Mobil M csak hálózaton belül korlátlan.
A Mobil L hálózaton belül és kívül is korlátlan.
Amit a Telekom oldala ír, az a jó. Nekem a Mobil L + 4 GB net van 6426 forint havidíjjal, Magenta1 csomagban 30% kedvezménnyel. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Ez jó ajánlatnak tűnik. Nekem 0 perc + Net 3 GB csomagom van, erre ajánlja a Mobil XS + Net 15 GB-ot. Csak háromszorosa az ára.
-
szalai112
senior tag
válasz
szaniszlokar #118092 üzenetére
Lehet rendszer hiba
-
sfefe
addikt
válasz
Nekem ugyanezt 5090re adná.. igaz a mostani 3790.(ez is ugyanaz mint nálad)
-
bkiky01
senior tag
Az új mobil csomagoknál a vpn van korlátozva, ha igen mekkora sávszélre?
-
szalai112
senior tag
válasz
Szia
Szerintem bug lehet, mert nekem a rendesárat mutatja. -
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #118068 üzenetére
De igen megy viber, de írtam pl példát. Pl képek. 200+ km re lévő családtagokkal ez a legegyszerűbb mód ha minőségromlás nélkül szeretnénk küldeni/fogadni. (Messenger és viber is lekonvertálja). Vagy több idős családtag van aki nem használ se messenger se viber, viszont RCS meg alap így ingyen kommunikáció.
-
szaniszlokar
aktív tag
A Telekom alkalmazásban ezt a dijcsomagot kínálja az app, hogy váltsam le a régit.
A mobil M nem korlátlan hálózaton kívül, de itt azt irja, hogy igen.
Szerintetek valós lehet az ajánlat vagy valami bug a rendszerben?
Ez az asszony előfizetése, 1000 Ft pluszt megérne a korlátlan beszéd mindenhova.
Köszi -
válasz
kovacsmi_74 #118083 üzenetére
Csak ott tudtam megnézni én is.
-
válasz
kovacsmi_74 #118081 üzenetére
Nyomok a 9-es mellékletre és nem az érhető el, hanem a 2/D Csatornakiosztásokat dobja be a linkre.
-
kovacsmi_74
senior tag
Mától van valami új internet promóció, de nem látom a 9-es számú mellékletben.
Dominósként az app-ban sincs semmi új.
Lehet, hogy a havidíjas előfizetőknek lesz csak.Tuti+ -nál jövő héttől olcsóbbak lesznek a net csomagok, igaz azok már nem megújulóak lesznek. Kiváncsi leszek, itt történik-e változás?
-
Dayerdroid
tag
Köszönöm!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Dayerdroid #118076 üzenetére
A szolgáltatáson nincs ilyen lehetőség, az eszközökben vagy van vagy nincs.
-
válasz
Dayerdroid #118076 üzenetére
Nincs sajnos.
-
Dayerdroid
tag
Sziasztok! Van az előfizumhoz két multisim. Ha az összes kártyát telefonba teszem és mind be van kapcsolva van e mód arra hogy csak az én telefinom csörögjön ki amiben a főkártya van?
-
tibor23
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #118071 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem az RCS app átverős, hanem magyar viszonyok között értelmetlen azoknak akik nem "flat rate" csomagokban vannak, tehát a nagy többségnek. Azokban az országokban ahol egy SMS-ért annak reális díját kérik el (kb. semmit), talán van értelme.
Minden esetre ezt a szolgáltatást beállítani úgy, mint az SMS evoluciója, vagy egy egységes "messenger" a sok egymással nem kompatibilis appok között - óriási hazugság. -
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118060 üzenetére
Kikapcsoltam, eltűnt és most nem mutat semmiféle rendelhető zene opciót. Valami nincs rendben ezzel kapcsolatban.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Tévedés. Az szolgáltatók nem találtak ki átverős appot. Félreérted az egészet. Az RCS egy ráncfelvarrott mobil szolgáltatás. iOS-en iMesage megy már régóta ami az Apple szadalma. Ennek mintájára vezették be az Android-on is ezt a "csevegő szolgáltatást" az üzenet kezelőkben. Kezdetben nem volt minden androidos telefon komptibilis az RCS-sel, csak a Google Message app,majd később a gyártók implementálták a saját üzenet kezelő appjukba(pl.Samsung) vagy lecserélték a saját üzenet kezelőjüket a Google Message-re.
Amúgy az SMS-t mind adding nem lehetne beszűntetni,amíg nincs kereszt kompatibilitása az RCS-nek, pl. Android és iOS között. Az SMS/MMS egy platformfüggetlen szolgáltatás,az működik Androidon,iOSen,Blackberry-n,BlackberryOS10en,Windows Mobileon,Badan,Sybianon stb, az RCS viszont nem. -
4Grider
félisten
válasz
Pont az sms-ből élnek, mert a hatóságok annak végződtetési díját még nem szabályozták. Vicc, hogy egy idegen hálózatból érkező sms átlagos végződtetési díja majdnem egy nagyságrenddel (tízes számrendszerben) nagyobb, mint a hatósági díjas hívásvégződtetési díj egy végződtetett percre. Miközben a sávszélesség igény pont fordított az sms és egy perc hanghívás között.
-
tibor23
senior tag
válasz
szabonagyur #118065 üzenetére
Nos, innentől kezdve nem kell, csak az a baj annyiszor feljött a kérelem, hogy adjam meg a számomat, hogy megadtam sajnos. Én úgy értettem ezt az egészet, hogy ha a fogadó nincs neten vagy nem kompatibilis, akkor egy INGYENES SMS-ként küldi el...
Fizetősre ott van az SMS, ingyenesre meg Viber és kész részemről. Semmi kedvem azt nézegetni, hogy véletlenül fizetős legyen vagy nem. Ezt a Madmancs által felhozott készülék kompatibilitást sem értem. Mitől nagy dolog, hogy Huaweien meg Samsungon is megy??? Talán a Viber nem? Alapvetően az SMS tarifákat már rég el kellett volna eliminálni a szolgáltatóknak, ehelyett kitalálnak egy átverős új appot. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tegnap kaotam egy sms-t a T-től, hogy egy korábban igénybe vett 0Ft-os net amit igenybe akartam venni, technikai okokból nem került aktiválásra, ezért kompenzációként a "következő 24 órában 1gb netet aktiválnak" nekem, melyet belföldön használhatok fel.
1: megjelent az 1gb az appban, de nem az fogy először hanem az alap adatom, normális ez így?
2: a mondatot kétféleképpen lehet értelmezni. nem tudom h most ez az extra adat 24 órára szól csak vagy csak azt ígérték, hogy 24 orán belul aktiválják?
Az appban egyébként addig irja a felhasználhatóságot, ameddig az alap netem is érvényes, de tartok tőle, hogy bug.
Szerintetek?Köszi!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #118065 üzenetére
Akkor másképpen fogalmazom meg röviden: az RCS nem ugyan az mint az SMS/MMS,csak hasonló célt szolgál.
A Telekom anno ezt az RCS-t SMS 2.0 néven hirdette és ezért közösítik sokan, hogy az RCS=SMS, holott nem!
Az SMS GSM hálózaton megy,az RCS nem.
Viszont ha úgy nézzük, az RCS olcsóbb mint az SMS/MMS.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #118063 üzenetére
Ha nincs neted vagy a fogado nem RCS kompatibilis SMS lesz belole vagy MMS
-
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118060 üzenetére
Akkor lemondom inkább az a legegyszerűbb, mert egyébként nincs rá szükségem.
Viszont ez így nagyon nem működik jól. Burkoltan bekapcsolva hagyják és fizetsz érte. Észre se veszed ha valóban így van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #118053 üzenetére
Nem sms-t küldesz,hanem csevegőüzenetet,hasonló de nem összekeverendő! Ez az RCS hasonló mint a Facebook Messenger.
[link]Kicsit előnyösebb mint más hasonló üzenetküldő appok, viszont a hátránya az,hogy csak Google Androiddal kompatibilis.
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23 #118054 üzenetére
Azt nem mondanám higy csak magával kompatibilis vacak. Huawei és Samsung gyári üzenetküldője is RCS képes pl. És mivel már mindhárom szolgaltatónál elérhető, nagyon ritka az olyan kontaktom akinél nem elérhető. Simán lehet látni hogy sms e vagy sem mivel RCS nél mielott irok bármit szövegmezőben csevegőüzenetet ír, sima sms nél meg üzenetet. Főleg családon belül képek küldésére szoktuk használni mert itt eredeti minoségbe ér célba, messenger, vibrer stb vel ellentetben. Szóval hasznos kis cucc ez.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Nordik #118059 üzenetére
Én az általad linkelt kép alapján írtam a 08.31-et,mert ott az szerepel az aktiválás kezdetének.
A jelenlegi "kaotikus" helyzetben ha van 500-ad kipróbálni, hogy mi történik, akkor várd meg.
De nekem az a meglátásom, hogy mivel megújuló szolgáltatásról van szó,le fogják vonni az egyenlegedből hiszen határozottan le van írva, hogy az új csomagban már fizetős. -
Nordik
őstag
válasz
Tompika777 #118058 üzenetére
Szeptember 4en volt a fordulonapom és 9en váltottam díjcsomagot. Viszont ebben lehet valami amit mondasz.
De magától csak nem váltják át automatikusan fizetosre. Vagy inkább mondjam le? -
Nordik
őstag
Nekem mégis ott van az appban és az oldalon is az opció továbbra is. Lehet mégis meghagyták a 4GB csomagba is?
Ugye elvileg fizetős lenne, valami 500Ft havonta. De ilyen opció pedig sehol nincs amivel megtudnam rendwlni. Könnyen lehet az oldalon szerepel rosszul. Vagy ír erről valamit az aszf?
-
tibor23
senior tag
válasz
szabonagyur #118053 üzenetére
Tehát nem lehet küldeni vele sms-t ingyen. Csak azt nem tudom, akkor mire jó és minek erőltetik. 101. Csak magával kompatibilis vacak, miközban azt sugallják, ezzel megszűnnek az appok közti átjárhatósági problémák.
-
tibor23
senior tag
Valaki le tudná írni értelmesen mi ez az RCS? Tehát ha pl. SMS-t küldök ezen keresztül és neten vagyok, akkor kell érte fizetnem vagy sem??
-
Tompika777
senior tag
válasz
slice14 #118047 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy lesz rá tuti tipp, próbálkozni kell, esetleg megnézni laptoppal, hogy minden jól van e beállítva, és automatikus e a feljelentkezés. Én is e3372-t használok de egy d-link routerben. Én d-link sticket akartam használni mivel az picit jobbnak tűnt térerőben, és nálam az nem működött, holott másnál meg megy, sőt csomagban is árulták és ráadásul még a gyártó is ugyanaz.
-
slice14
veterán
Valaki használ Huawei e3372 4G stick-et TP-Link routerbe internet megosztásként? A TP-Link C5 v4 támogatási listáján ott van az e3372-es, viszont a router valamiért nem látja.
A stick független. Gépre dugva szépen müxik. Valami tipp?
-
Nordik
őstag
Néhány napja váltottam 4GB net csomagra. Ebben nincs zene opció, így a Spotify stb fogyasztja az adatkeretet.
Nálam mégis aktív a zene opció 0Ftert. Most akkor mégis lehet használni ezeket az alkalmazásokat? Nem fogja fogyasztani a keretet? Vagy csak hiba van a Telekom felületen?
-
kory24
őstag
Köszönöm infókat.
Akkor addig használom még amíg megy, majd csak aztán fizetek elő közvetlenül :)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Masato #118035 üzenetére
Akkor tévedtem, utoljára mikor néztem, még kellett. Azt tudom, hogy lefelé elég nagy a sávszél (sőt lehet cache-eltetni, hogy még gyorsabb legyen), de felfelé tényleg lassú (nem ezen fogsz FPS-t játszani) - általában backup-ra használják (pl. kártyás fizetésnél benzinkutak).
-
kory24
őstag
Váltottam korlátlan net max-ról az új giga erős netre.
Előzőhöz járt hbo go.
Az ilyenkor meddig él?A váltás már 2 napja történt, de még mindig működik az hbo go fiók...
Használhatom amíg működik?
Van vkinek tapasztalata meddig működik? -
Masato
tag
Műholdas netet egyik magyarországi TV szolgáltató sem ad. Léteznek külföldi szolgáltatók itthoni képviselettel, de az árak nem igazán attraktívak. A mobilnet még mindig jobb megoldás. Esetleg el lehet gondolkodni egy kültéri eszközön és/vagy antennán, ha a lakásban kevésnek bizonyulna a sávszél.
-
cettlee
őstag
hali!
itthon keresek valami stickes vagy simkartyas mobilnet csomagot. ne legyen előfizus. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Még 2021.05.-ig van hűség időm.
Mobil S +2gb net van most 3790ft.
Ha most váltok az új mobil S+4gb az lenne 3390ft, de a mostani vállalt költési szintem 4190ft.
De az újat kiválasztom nem ír kötbért.
Hibás az oldal vagy csak simán nem számolnak most fel?
Nekem hang csomag nem kellene de elég a 4gb net. Igaz nincs benne a Spotify de azt meg be lehet kapcsolni 0ft.-ért az appban.( Zene funkció vagy mi így az is menne)
( Sajnos elszúrtam, hogy nem választottam a 0ft-os hang csomagot amiért most 600ft kérnek és még radobtak a perc díjra +2 ft-ot..)Köszi
SfefeBár nem tudom ha váltok a 4 gigás netre akkor meg nem lehet nem tudom majd választani a korlátlan zene opciót..nem tudom az attól még ott marad e....
-
AnonymusX
őstag
válasz
kakuk.tamas #118027 üzenetére
SMS értesítő oldalról nem gondolták végig, hogy mi van az üzenetben. Onnan jobb volna kiszedni vagy a díjcsomagot figyelembe véve beleírni vagy sem.
Szóval nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #118025 üzenetére
Üdv.Nincs duplázás.Duplázás van,ha a régi csomagodat megtartod,illetve csak az otthonit módosítod az újra és a régi mobil marad változatlan.
-
slice14
veterán
Ha a Digi Kompakt-ra gondolsz, az Bökönyben nem elérhető, valamint a Digi Aktív meg nekem nem elég, mivel úgy használom, mint egy otthoni vezetékes szolgáltatást. És abba nem fér bele a Netflix-ezés vagy egyébb streaming szolgáltatás használata. Valamint jelenleg itthonról dolgozom, így korlátos net nem jöhet szóba. A mikrohullámu net meg egy vicc. Lehet egy páran felháborodtok, de jelenleg a Telenor HD-val havonta 100+ GB-t használok el, a fentebb emlitett felhasználással. Viszont nincs büntudatom, amig nem lehet beköttetni a vezetékes netet
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok,
Le tudná írni nekem valaki, hogy 2020-ban mi a menete a hívás értesítő sms bekapcsolásának dual SIM esetén (ha beszélek az egyiken és közben hívnak a másikon). Mindkét kártya telekomos, a telefon P20 Lite. Találtam ide vágó hozzászólásokat, de van amelyik 10+ éves.Előre is köszönöm.
-
slice14
veterán
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Na ja. De én pl. nem sokat tudok kezdeni azzal, hogy nálam nincs vezetékes net bekötési lehetőség ezen az utca szakaszon. Így mobilnettelkel megoldjam az itthoni netem, és ha már a szolgáltató ad egy plusz SIM-et és azt mondja hogy mindenre használhatom (kivéve p2p), akkor örömmel használom. Amúgy sem torrentezem - torrenteztem. Viszont a Netflix, online film és sorozat nézés nálam is befigyel. Nehogy már rosszul érezem magam, mert egyik szolgáltató sem húzta el a házig a kábelét.
-
4Grider
félisten
Én csak azt írtam, hogy minél több embernek jut eszébe a könyéken Telekom mobilnetet használni, annál kisebb sebességeket fogsz mérni. Mert a mobilnet bővítése nem egyszerű/drága. Szóval addig használd, amíg jó. Tény, hogy a Telekomnak van annyi esze, hogy nem ad korlátlan, publikus ip-vel rendelkező mobilnetet, így az igazán hardcore felhasználókat nem vonzza magához. Csak épp az igények hétről-hétre egyre magasabbak, azt pedig a 46-os mellett nem fogják tudni magasabb frekvenciák használatbavételével orvosolni.
-
bbmt
senior tag
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Nyilván nem 0-24 használnám így.
Csak szégyen , hogy a mellettünk levő sokkal kisebb településeken ott az optika, konkrétan mindenhol, itt pedig még csak tervbe sincs véve a kiépítése, és nem a világvége hanem Szolnok megye a 46-os út vonala.Amúgy az adsl 15Mbps a mobilnet 130Mbps
-
bbmt
senior tag
Váltottam korlátlan adatra mert egy ezressel let több a havi díj mint a régi 10GB csomaggal.
Kérdés, hogy ha megosztom a netet a TV-vel és úgy nézem a netflixet akkor korlátozzák-e a sebességet?
Az adsl 15mbit kicsit kevés hozzá... -
Nordik
őstag
Köszi!
Eddig 0Ft+3GB csomagom volt, de mindig olyan 40-50-60 percet beszéltem el. Most Mobil S+4GB lett így az 50 percem csak 1200Ftba kerül. Ameddig az tart valamivel kedvezőbb a percdijam illetve ugye +1GB internet minimális plusz összegért. Spotify, Deezer nem használok. Mobilnet viszomt jó ha több.Szerintem akinek hasonlók a szokásai annak megerheti ez a kombináció.
-
Nordik
őstag
Nemrég váltottam díjcsomagot, de nem látszik a mobilnet keretem. Kell neki egy kis átfutási idő míg megjelenik?
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs #118001 üzenetére
A netduplázás megtartható abban az esetben,ha megmarad a régi csomag,illetve a magentának csak az otthoni része kerül módosításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest