Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jake88
tag
-
club1
veterán
válasz Varszegig #14059 üzenetére
Én speciel garantáltan nem fizetnék az általad magvas jelzővel illetett weboldalakon, ha saját fizetési felületük lenne. Az általad javasolt megoldás ui. magában rejti a kártya adatainak megszerezhetőségét, márpedig ppo óta tudjuk, hogy Magyarországon ebből (is) sok pénzt lehet csinálni, nálunk az üzleti etika/erkölcs még a béka fenekét sem éri el...
-
BéHGT
senior tag
válasz Varszegig #14659 üzenetére
Az engem is érdekelne... Lenne havi 2 gigám a limitbövítő opcióval, de ugye nem ad a MM-hez olyan lehetőséget, hogy netes kártyát kérhessek.
Mondjuk van mellette Hipernet, meg Vodás net is a tabletnek.Amúgy volt már olyan, nem ennél a szolgáltatónál, hogy valaki már használt telefont kapott, nem is olyan régen. Kijelzője karcos, zsebkopott telefonról van szó. És biztos nem Ő volt az egyetlen. De hogy ezekkel mi lesz, kiderülnek-e vagy sem, azt nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
bozsozso
őstag
-
-
kenny123
addikt
válasz Varszegig #15554 üzenetére
Na jó, a 800km költői túlzás. Igazából "csak" ~400..
Nem szoktam csak ugy meggondolni magam, természetesen ugyanúgy fizetnem tovább, mint eddig, mert ez igy korrekt, fizettek érte. Ha korbenezel itt apron, minden drágább telefont igy hirdetnek, miszerint "letiltás elleni garanciával". Hol olvastad ezeket a sztorikat?[ Szerkesztve ]
yo
-
bozsozso
őstag
válasz Varszegig #15635 üzenetére
Teljesen félre értesz. Mindegy mint írtam, mert teljesen elment más irányba az alap kérdéstől. De azért köszönöm mindenkinek a segítő szándékot valamelyest már jobban átlátom az egészet.
Én is támogatnám a teljes csekkmentességet, de amíg egyért le kell menni addig mindegy
-
1430
senior tag
válasz Varszegig #15635 üzenetére
Februárban mikor fizetted? Mert miután kiderült a januári baki (kedvezmény helyett terhelés) visszavonták az akciót február elején. Most nem emlékszem a pontos visszavonási dátumra, de gondolom csak utána fizettél, ezért nincs kedvezményed.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz Varszegig #16419 üzenetére
remélem viszik a lumia telefonokat is, de legalább is aránylag olcsón kezdett, meg nyomva is van különböző módokon, hogy azt erőltessék az emberekre...
az iphone szépen drágult, mióta én vettem - pedig már én sem a nyitós olcsóbb áron vettem -, és még most is viszik, pedig már erősen drágának mondható, de - sajnos? - nem mindenki azért veszi, mert ténylegesen erre van/lenne szüksége - de ez már egy másik történet...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erahurka
félisten
válasz Varszegig #16580 üzenetére
Médiamániával az a baj, hogy nem tudom mennyire használnám ki a mobiltévé részét. Gyanítom hogy nem vinném túlzásba, egy-két alkalmat tippelek, amikor úton vagyok amikor forma1 van.
Nekem a Telenor vonalával semmi bajom nem volt, sose szakadtam meg. Időarányos számlázás nem érint mert kártyás vagyokÉn inkább SMS-es vagyok, ezért nem opció egyik Telenor előfizu sem. Djuice-nak jó az előfizetése, de hozzá a net már nem annyira mert túlszámláz. Bár igazából nem tudom mennyire használnám ki a mobilnetet.
Neked eddig amúgy nem egy olyan zöld szörny volt az avatarod? Vagy csak keverem valakivel a nicked?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Varszegig #16966 üzenetére
Lehet, sajnos legtöbb faluban/ kisebb városban más sincs csak takarékszövetkezet meg otp mai napig, nincs választás. Egyiknél 80ft/db egy csoportos másiknál 100+ft/db. Tehát ez a szöveg hogy aljon át mindenki mert ingyen van az ország 50% án minimum nem igaz. Egyébként a múltkor átnéztük minimum 5 bankot még, mindegyiknél pénzbe kerül, lehet van egy ahol nem ezek szerint. OTP-nél is van olyan csomag ahol ingyenes csak épp havi fél milla pénznek kell megérkeznie, ezt manapság bárki viccelve teljesíti gondolom
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Varszegig #17104 üzenetére
Várható volt mivel nagyon hamar beakarják vezetni, annyi idő alatt meg megnézném hogy a számlázási rendszert meg az elszámolást hogy alakítaná át bárki is.
Ehhez jön még az a tény hogy ebben a formában ha ezt az adót áthárítja a telkó cég akkor szerződés szegésre hivatkozva fel lehet mondani a szerződést, míg az eredeti megfogalmazás szerint /miszerint az adó alanya a felhasználó/ nem lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Varszegig #17307 üzenetére
Köszi, megvan, viszont a kérdésfeltevés ezen részében erősen kételkedem:
a domino web feltöltési akcióban (feltöltök min. 3000-et, és kapok 3000 ft extra egyenleget) a leírás szerint jún. 30-ig kell elhasználni
50% lenne a kedvezmény? Ezzel kapcsolatban még megvárom a válaszokat, nehogy feltöltsem 3000-rel, aztán valójában csak 5000-től adnak bónuszt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Súlyos büntetést kapnak a közösségi oldalak, ha terjed rajtuk tévinformáció
- Mikrotik routerek
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T1000 - Low profile (LP) + P2000 5Gb, RTX 4000 8Gb
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
- !! KERESEM !! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9/10/11 (i7 - 16/32 GB RAM)
- iPhone X 64gb fekete, független 81% akkumulátor
- ASRock 970 Extreme 4 AMD AM3+ alaplap
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen