-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz qltsar #13141 üzenetére
furi, mert ezzel az új appal fizettem szerintem anno 2 hete is már
de akkor nem telóhiba, ez a lényeg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
qltsar
veterán
Nem.
Erste, CIB, Revolut es Curve is tokeletesen mukodik.
5 sec guglizas eredmenye:
Valoszinuleg vagy kivezettek a fizeteskepesseget az appnak, vagy frissitened kell es regisztralnod az ujra.
Tovabbi info: Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
pohár
félisten
szerintem eddig is be lehetett, de a telóval múlt héten szerintem nem fizettem NFC-vel sehol, ezért lepődtem is meg, hogy wtf... azelőtt perfektül működött
plusz ugye Google Walletbe MOST, a kurva hidegben ácsorogva vittem fel a bankkártyát, mert csak azzal engedett fizetni az automata valamiért, szóval még az sem lehet, hogy eddig is használtam volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
öhm srácok, ma este próbáltam volna fizetni telóval Foxpost automatánál, erre a Google Wallet ugrott fel, hogy regeljek bele kártyát, mondom miiii?
eddig a csodálatos mbh-val sikerült mindig fizetnem, erre valamiért azt még a listában sem látom az NFC-s fizetési opcióknál, ti nem jártatok így mostanában esetleg? (nem tudom mi lehet a háttérben, mintha most még frissítés se jött volna az elmúlt héten )
-
-
axlfsi
veterán
... az igen! au utolsó 100+ hozzászólás a hülye 25-ös
Valaki nyisson neki topikot és akár vissza is térhetnénk a 24-hez!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
insight
aktív tag
Nem tudja valaki, mikor jön a következő sw update? Gondolom Android 15-öt nem tapogatjuk addig, amíg ki nem jön az S25 széria, jól gondolom?
A kényelmetlenség témakörhöz: nekem is jólesne, ha az örök dizájn- és divatkörforgás részeként visszatérnének a kerekebb és vékonyabb formák, persze a vékonyabb formához komolyabb fejlődés kell az energiagazdálkodás vagy akkuhatékonyság terén. Az utolsó két legkényelmesebb telefonom, amit ma is öröm kézbevenni az iPhone 6S és a Samsung S8 volt. Most vártam az S25 Slimet mint a messiást, de már látom, hogy értelmetlen, gyakorlatilag nulla amit lefaragtak.
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
CP111
aktív tag
Pár iskolát kijártam, még sincs bőrkeményedésem!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
dnelb
veterán
válasz milkabrams #13128 üzenetére
Nem tudom ezen mi a meglepő. Ceruzától is bekeményedett a bőr ott ahol támasztottad Kb 20 éve nem írtam ceruzával de még mindig látszik, érezhető. Alkalmazkodik a test a nyomásra, terhelésre, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Mégis milyen testetek van nektek vagy mennyit telefonoztok? Én is a kisujjamon támasztom meg, de sem véraláfutás se benyomódás nincs, de még csak a karom sem szakadt le a telefon súlyától.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
tms+
aktív tag
válasz qltsar #13115 üzenetére
Mondjuk tokban valóban nem okoz ilyet, de nem szeretem tokban, mert még vaskosabb lesz, így csak akkor teszem abba, ha olyan helyre megyek.
Én több féleképpen szoktam tartani, de egyik sem a legkomfortosabb nekem: szoktam bal kézben is fogni és jobbal is, meg két kézzel is szoktam tartani a mobilt.
Ha egykézben van, akkor én a hüvelykujjammal egyik oldalon, a másik oldalon meg a négy másik ujjammal támasztom, mert így érzem biztosnak a fogást.
#13118: +1
#13120: én szeretem, de nyilván nem tökéletes, szóval nem bánom, hogy létezik és van egy ilyenem ennek ellenére sem
#13122: igen, ez az oldala, mert úgy tartottam, de maga a sarok is tud nyomot hagyni a kezemen: ha egy kézzel tartom, akkor lesz ilyen a kezem, ha kettővel tartom, akkor meg a sarka nyomódik a tenyerembe nem mondom, hogy annyira zavar, akkor nyilván nem használnám már, de azért lehetne jobb a fogása - legalábbis az én kezemnek, vagy másképp kellene fognom, tudom user error
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Vikooo
addikt
Ennek a telefonnak ahogy látom egy baja van: hogy létezik
-
qltsar
veterán
Én máshogy nem tudom, hogy hogy lehet semmit sem érnék el, és kiesne a kezemből, ha kisujjal nem támasztanék alá a töltő felőli oldalról.
Ha valamiért a képernyő tetején kell valamit elérnem egy kézzel, akkor addig kiengedem a kisujjmegtámasztást, ha biztosan tudom, hogy nem ejtem ki a telefont a kezemből.
Ez a valóságban nagyon gyorsan történik, mert már rutinná vált. Külső szemlélőnek valószínűleg feltűnik, esetlegesen fura, de nem nagyon érdekel.
Számomra teljesen mindegy, hogy az alap iPhone-t használom (6'1) vagy az S24U-t, vagy bármi mást, ugyanígy tartom / fogom mindegyiket.
Nem vagyunk egyformák .
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz bajnokpityu #13111 üzenetére
Nem igazán, rengeteg helyen jött elő ez a kritika, én is tapasztaltam, de nem érdekelt, mert annyival pofásabb volt, hogy nem érdekelt.
-
-
qltsar
veterán
Ugye...mire nem jo ez a forum !
Amugy ahogy latom (hacsak nem tukrozott a kep), te is bal kezzel hasznalod, ahogy en, viszont a nyomatbol itelve teljesen mashogy tartod, mint en.
Nem, mintha gond lenne, inkabb csak erdekes, meg, hogy errol nem sokszor beszelunk.
Nekem pl. az osszes tok USB C kivagasanal kenyelmetlen a tartas miatt picit, de ez telefonfuggetlen - cserebe a telefon nem nyomja a tenyerem.
Kb. igy hasznalom en:
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz bajnokpityu #13111 üzenetére
azt nem mondom, hogy mindenkinél ilyen, de rákeresve nem csak nekem probléma ez
ennek ellenére szeretem használni, de nem tartom a legjobb kialakításnak
-
tms+
aktív tag
válasz LosBlancosRM #13108 üzenetére
-
tms+
aktív tag
válasz qltsar #13104 üzenetére
az egyik legnagyobb érvem az S23U-ról S24U-ra történő váltás nálam is a sík képernyő volt, és a matt keret S25U-nál egyelőre nem érzek ilyet, max ha kényelmesebb a kézben, de azért idén ennyi miatt nem akarnék cserélni
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz LosBlancosRM #13096 üzenetére
#13096: Nem feltétlenül lesz kényelmetlenebb, ha jól oldották meg az egyenes oldaléleket, pl. iPhone 15 vagy Pixel 9-ek. Nekem is jobban tetszenek a határozottabb élek, a képernyő lekerekítettebb sarka is jó pont lehet, mert bár szeretem az S24U-t és szép készülék, nem túl jó a fogása, rendszerint nyomot hagy a tenyeremen nyomkodás után és kényelmetlen is sajnos, ezt azért sokan mondták.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13099 üzenetére
13PM-ról tudok nyilatkozni, az szerintem kényelmetlen volt. Nekem is tetszik az iPhone designja, csak a fényes oldala bem jött be, de amúgy a Note7, 9 után a legszebb volt. Kár azért a fránya iOS-ért. Kicsit már nekem is kényelmetlen, de az inkább a méretéből adódik, nem a szögletessége miatt.
Vékonyság:
Slimnek sok értelme nincs. Az új kamera tech lesz jó, mert nem áll ki annyira, gondolom egy mostani Ultrából alig lógna ki.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
leslien
nagyúr
válasz gyuri81 #13100 üzenetére
New is always better
btw ugyanezt a kérdést lehetett volna a S23U nál is...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
waszabi07
tag
válasz LosBlancosRM #13096 üzenetére
Kinek mi, nekem pl iphone is jobban tetszik mióta nincs lekerekítve az oldala, jó a 13 még nagyon vágta a kezem de a 15 már az éleknél pont annyira lekerekített hogy kényelmes fogni.
Ettől függetlenül ki tudja a samsung hogy oldja meg, nemsokára meglátjuk. A 24 ultra szögletes képernyője használatnál jobb de zsebben hordva picit kényelmetlen. Az vitathatatlan, hogy ezzel tényleg egyedi volt és felismerhető.
Ami nekem még tetszik, hogy ha igazak a hírek akkor minimálisan vékonyabb is lesz a 25u.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13083 üzenetére
Iphoneból kiindulva kényelmetlenebb lesz, mint most. Oldalélek se lesznek lekerekítve, pont ott ahol a legtöbbet érintkezik a tenyérrel. Azt nem értem, hogy sokan miért ujjonganak, hogy lekerekített kijelzővel jobb lesz kézben tartani. Nekem nem is érintkezik a tenyeremmel a csücske. Alul "vág" csak, és ilyen lesz az oldala is... Design váltással lehet, hogy észrevehetően más lesz, mint a 24U, de ezzel az következik, hogy úgy fog kinézni, mint bármi más.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
TomPack
őstag
válasz arcitec #13089 üzenetére
Én már a második dobozzal fogyasztom S24-en, mert kb 1-2 hónap után elkezd lekopni a tükröződésgátló réteg a fóliáról, és borzasztóan néz ki vele.
Valószínűleg többet nem is veszek rá, mert ahogy kijön majd az S25, nem lehet majd kapni. Érthetetlen miért nem gyártják majd tovább, hiszen a szoftveres támogatottsága is 7 év...ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
arcitec
addikt
válasz TODI1111 #13087 üzenetére
Most ez komoly? Mert szerinted ki nem tudta ezt? Amit írtam ottannak van rajta. Legalábbis a képen ... Addig legalábbis, míg nem lesz beszerezve a "gyári"...
#13088TomPack : Most ez is komolyan? Már mér kéne évekre előre betárazni?
A gyári csomagban 2 db van. Egyet felraktam vagy 1,5 éve és pont olyan állapotban van
mint a felrakás után közvetlen. Ha még is max 1 pár tartaléknak. És azt is majd lecseréléskor dobod ki max.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
TomPack
őstag
válasz TODI1111 #13087 üzenetére
Én is gyári fólia párti vagyok, mert utálom a vastag üvegeket és a hydrogél puha tapintását!
És ha pl. most az S22 vagy S23-szériához kéne vennem gyári fóliát, akkor gondban lennék!
Emiatt ha több évre terveznék az S24-el, akkor évekre előre be kéne táraznom belőle![ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
arcitec
addikt
válasz gyuri81 #13073 üzenetére
Na végre van gyári fólia. Így a képen a lekerekítés teljesen rendben van, úgy jó ahogy van,
és sokkal praktikusabb is. Cserélni még 23-ról sem érdemes, de amúgy simán vehető lesz.
Szerintem, oszt majd valójában fogja az igazi arcát megmutatni...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Dilikutya
félisten
válasz LosBlancosRM #13077 üzenetére
Nem a kasztniért veszünk telefont, tőlem mindegyik lehet ugyanolyan. Az, hogy a belső sem változik érdemben, nagyobb gond. Ezért vettem meg a 24 Ultrát 2 hete, gyanúgy hogy nem érné meg az árát a 25-ös széria az elődhöz képest. Persze a régi S20FE-ről már nagyobb az ugrás, bár azért nem olyan látványos, többet vártam.
Az Android 15-ben nem bánnám, ha rendberaknák a RAW fotózást, ez az egy bajom van csak a telefonnal.
A Gcam elviekben jó lehet, bár még nem próbáltam PC-n feldolgozni, viszont maga a szoftver elég putris a Samsung gyári appjához képest.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
waszabi07
tag
válasz LosBlancosRM #13079 üzenetére
Azért így a kinézet sokkal másabb hogy teljesen egyenes minden oldala és a sarkok is le lettek kerekítve, hátul igaz hogy ugyanaz kb (ez a fekete kamera keret mondjuk gáz amit sok képen láttam). Majd egy MM-ban megnézem, élőben lesz feltűnő szerintem mennyire más. Inkább koncentrálhatnának a kamerákra, kijelző minőségre és hogy ne kopjon le a festék.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
qltsar
veterán
válasz LosBlancosRM #13079 üzenetére
Ki tudja...lehet,hogy az SD Eliteben levo uj ISP + bazari kameraframe es uj vanjuaj egyuttese fenyevekkel megdobja a kamerat, es vegre lehet hasznalni keves fenyben mozgo dolgok fenykepezesere is .
Majd az uj csoda-tesztek utan (ahol ezt 99%-ban nem probaljak ki) biztosan kiderul !
-
Rob Rob
tag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13078 üzenetére
Ugyanúgy szemölcsös a kijelző, ami most kicsit hajlított is, ami visszalépés a szögletes után. Hátlap szinte koppra ugyanaz. S23U után azért a lehajló elhagyása + szögletes kijelző nagyobb újítás volt. Ezen kívül mi változik? Új proci? Mostani mire nem elég? S24Uról váltani S25U-ra, csakis a külvilágnak szól.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
waszabi07
tag
válasz LosBlancosRM #13077 üzenetére
Azért idén sokkal többet változtattak mint tavaly a 23u-hoz képest a 24u-n. Én nagyon várom a bemutatót. Azt nem mondom hogy azonnal megveszem, de ha tetszik akkor megvárom a teszteket meg pár hónapot a hibák miatt és lehet újra kipróbálom a samsungot.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
-
veterán
Felénk majdnem az összes. Legalábbis akiknél jártam.
Felreertes ne essék semmi bajom barber shoppokkal, én is oda járok mióta egy jó ismerősöm megnyitotta városunkban a sajátját. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
joocek
aktív tag
Esetleg tud valaki a megoldást amivel meg tudom nézni mennyi időt ment a telefon összesen valósat nem az utolsó rezektől
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
pohár
félisten
válasz MadMancs #13071 üzenetére
kb mondhatni, ja plusz hozzátársul még kicsit egy ilyen gentlemen's lounge dolog is (minőségi italok, szivar akár, stb)
bár én sok fodrászatnál nem láttam még szakállvágást-, vagy igazítást felkínálva, de hát na
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz OPiiPO #13069 üzenetére
Legtöbb fodrász is vág szakállat, legalábbis a férfi fodrász.
Barbershopot inkább úgy lehetne magyarul leírni hogy látványfodrászat.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
BogyóBP
addikt
válasz m_dawe #13063 üzenetére
Ezt már én is kérdeztem annak idején de nem jött rá válasz, igazából ugyanezt teszi az 50mpix eles képnél is vagy ha pl a 10x zoom al csinálsz képet.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
pohár
félisten
válasz Armahun #13066 üzenetére
aha, ilyesmire gondoltam én is, hogy csak nem tudtam erről a "nem elérhető" opcióról, köszi szépen a kiegészítést
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Megnyitod a tárcsázót--Beállítások--Kiegészítő szolgáltatások--Hívásátirányítás--Ha nem elérhető. Ezt bekapcsolod, és amikor bezár a bolt kikapcsolja a telefont, vagy repülő módba teszi és a beállított számon fog csörögni. Szolgáltató és tarifacsomag függő, hogy kiszámlázza e kimenőként az átirányított hívást. Repülő üzemmódot meg tudsz rutinnal időtíteni.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
pohár
félisten
srácok, segítsetek nekem kicsit, új ez még nekem: tudok beállítani olyan rutint, ami egy bizony időszakaszon belül a bejövő hívásokat átirányítja egy megadott számra?
Google-ben próbáltam keresni megoldásokat, de egy tavalyi post szerint ilyet nem tudott a telefon... még akkor
amire használva volna a funkció: ismerős barbershopot fog üzemeltetni, és egy telefont rak be a szalonba a hívások lebonyolításához (plusz app az ügyfélkezeléshez, zenéhez, stb - erre pont jó lesz a kiszuperált S21Ultrám ), és ahogy bezár a bazár este, a bejövő hívások át lennének irányítva az ő személyes számára a cégesről
na most én akárhogy kerestem a rutinok közt, nem igazán találtam ilyet, vagy csak én volnék vak? esetleg még ennek a fordítottját lehetne megcsinálni, hogy non-stop átirányításon van a telefon, és a rutinnal megtöri ezt az átirányítást... jobb ötletem nincs perpillanat, de hátha valamelyikőtök használja a rutint hasonló feladatokra
-
Ronam
addikt
válasz bajnokpityu #13061 üzenetére
Ez a jó, amit linkeltél, és hozzá a sharp configot használom.
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
A NotiStar GoodLock modul végre támogatja a OneUI 7-et.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
Raw módban ha fotózok (24mp) nekem jobban tetszik sokszor az a kép amit rögtön fotózás után mutat, de aztán olyan mintha rárakná a HDR-t. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? (A beallitasokban lekapcsoltam a HDR de ugyan úgy atdolgozza a képet).
-
rtrace
kezdő
válasz Dilikutya #13051 üzenetére
"Az én olvasatomban a DNG/RAW az DNG/RAW, mindegy, hogy melyik app csinálja. A két programban a funkcióknak kell különböznie."
Pedig nem így megy már más gyártóknál sem, mindegyiknek megvan a saját, egymástól teljesen eltérő elven működő többelemes raw megoldása a hagyományos 1 expós raw mellett. És akkor mindkettő lehet mozaikos, vagy lineáris dng (Samsungnál emiatt nem kompatibilis a LR zajszűrésével).
Ami "best of both worlds", az a GCam raw. Azon csak egy sima frame stacking van, de még a demosiac lépés előtt, ami már a raw-feldolgozó szoftveredre van bízva.
Így tényleges raw-ként viselkedik, működik rajta az ai denoise is, csak már anélkül is sokkal tisztább a hagyományos 1 expós megoldáshoz képest: [link][ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz gerner1 #13040 üzenetére
Az én olvasatomban a DNG/RAW az DNG/RAW, mindegy, hogy melyik app csinálja. A két programban a funkcióknak kell különböznie. Az elkészült fájlok nem is különböznek, a Photoshop AI zajszűrése egyiket sem kezeli, itt tűnt fel, hogy valami nem stimmel.
Amúgy én az asztro módon kívül nem sok különbséget látok az alap kamera és az ExpertRAW között.
Ezekszerint az S21 nem kapta meg ezt a frissítést, sőt az S20 se, bár lehet, hogy az S20 akkor már nem is kapott, csak biztonsági frissítést.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bazs1981
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
gerner1
nagyúr
válasz Bazs1981 #13047 üzenetére
Ez egy dual standby készülék. Így, amíg az egyik SiM -en hívás van, addig a másik inaktív.
Az egyetlen opció az lehet, ha azon a SiM -en is van NET elérés, amelyen a hívás felépül (esetedben a fizikai SiM) .Ugyanakkor, ha mindkét SIM -en van NET, de hívásközben a torony lekényszerít 2G -re, akkor semmit .
-
veterán
válasz Bazs1981 #13047 üzenetére
Ebben az esetben nem tudsz mit tenni. Egyszerre csak 1 sim lehet használatban. Azaz ha az egyiken telefonálsz, a másik nincs a hálózaton. Használd annak a mobilnetjét amin hívnak és VoLTE révén ez a probléma megszűnik
[ Szerkesztve ]
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan és mit kell beállítani ahhoz, hogy hívás közben se szakadjon meg net kapcsolat?
Mobil hotspotként is használom a telefont, így osztok meg netet a laptopomra, de ha hívnak akkor megszakad a net kapcsolat. Yettel szolgáltató, Fizikai simről jönnek a hívások és sms-ek, és az eSIM-re van beállítva a mobilinternet kapcsolat. Köszönöm! -
Vikooo
addikt
A OneUI 7 miatt nem jön a Januári biztonsági folt?
-
gerner1
nagyúr
Úgy értem, hogy akik valóban szeretnének PC -n utófeldolgozni, azok az Expert RAW használatával hasznosíthatóbb *dng .t kapnak, mint a standard Camera APP általiakkal. Így, a kicsit használhatóbbhoz szükségesek kikerültek a standard APP -ból .
Ráadásul, az Expert RAW, eleinte is csak korlátozott típusokra volt elérhető a Galaxy Store -ból. Részben, talán azért, hogy kevesebb típusra kelljen fejleszteni az APP -ot . -
BogyóBP
addikt
Hogyhogy? be is lehet kapcsolni a PRO modban hogy RAW de a beállitásban is és mégsem lesz az?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz Dilikutya #12899 üzenetére
Valami nagyon érdekes algoritmust használ a samsung s24 ultra a képek feldolgozására még nem tudam megfejteni pontosan hogy is csinálja. A RAW kép meg gyakrolatilag annyi hogy a nyers kamera képet tolja ki a rendszer amire semmilyen javitó vagy szoftveres trükk nem kerül rá. Ügyesek azért a samsungnál mert nem rossz az algoritmusuk sőt. De már arra is gondoltam hogy AI-t vetnek be itt is.
-
Vikooo
addikt
válasz nincsnév007 #13029 üzenetére
Nem.
-
HaliGab23
senior tag
válasz nincsnév007 #13029 üzenetére
Telekom:
A szolgáltatás aktiválása ingyenes, nincs egyszeri és időszakos díja.
A DT RCS a chatüzenetek és fájlok küldéséhez Wi-Fi-t vagy mobil díjcsomagod szerinti mobilinternet kapcsolatot használ, ennek díját a mindenkori díjcsomagod szerint számlázzuk.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
nincsnév007
őstag
sziasztok. a google üzenetekben az rcs csevegés is fizetős?
-
HaliGab23
senior tag
válasz LosBlancosRM #13024 üzenetére
Ugyanez volt nekem is! Vágta a kezem, az volt az első és utolsó Iphone-om, megvolt egészen pontosan 2 napig.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Gyula84
veterán
válasz vadászcsiga #13000 üzenetére
Én is kb ennyire, de ritkábban
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
milkabrams
őstag
válasz vadászcsiga #13000 üzenetére
Van hogy azon jegyzetelek munkahelyen, ha nincs nálam más. Nem létszükséglet, de ha ezzel spórolnak 1 centet, akkor költsék gyógyszerre.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
marquuard
veterán
-
qltsar
veterán
válasz Ádám16 #13012 üzenetére
Erdemes most mar megvarnod a hivatalos bejelentest.
Ha valoban annyi lesz a valtozas, mint ami info kiszivargott (50MP UW lencse) (SoC valtast nem tennem ide, hiszen az evidens), akkor nem lesz sok kulonbseg a ket telefon kozott.
Meg annyit tudok elkepzelni, hogy esetleg megfejelik egy 25W-os WC-vel a dolgokat.
Designban, ha a renderek igazak, szerintem visszalepes (kijelzo nem teglalap, bazari kameraframe).
Utobbinal olyan erzesem van, mint egy kamu Aliexpresses S24 UltraProMax telefonnal, ahol a 8 kamerabol 1 mukodik, de a frame hasonlo.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Én sem tervezek váltani, szintén csak ha nagyon-nagyon le tudnám kuponozni, de nem hiszem, hogy idén menne. Meg attól is, hogy milyenek élőben, mert eddig a kamerakialakítás a gyűrűkkel nem tetszik. Valószínűleg olyan újdonságot úgysem hoz, ami miatt az S24 Ultra ne lenne bőven elég.
Én egyedül a kamerát érzem gyengepontnak, nem sz@r közel sem, de a Pixelemmel elégedettebb vagyok összességében ilyen téren.
-
tms+
aktív tag
válasz vadászcsiga #12996 üzenetére
Azt mondanám, hogy leginkább szerkesztésekhez, sokkal precízebben lehet így vele dolgozni:
• képszerkesztés,
• GIF készítés,
• videószerkesztés,
• hangvágás.Nagyon ritkán írok vele jegyzetet, mert nekem kicsi hozzá a képernyő.
+ Aláírás.
Ezek mennek Bluetooth nélkül is, de sokan szeretik távkioldónak és prezentációkhoz használni. Mindenképpen kevesebb értelme lenne valamilyen vezeték nélküli kapcsolat nélkül megtartani a készülékben, mert még kevesebb előnye marad.
-
őstag
Általában csak azok szoktak problémázni a topicban, akik a gyereket fotóznák lakáson belül rossz fényviszony mellett. Ez nem volt másképp az S21U-S22U-S23U topicban sem. Meglepne, ha ezen a téren történne változás a következő generációnál.
Mindent összevetve ez egy kompromisszummentes készülék, nehéz rajta fogást találni, vegyed nyugodtan.
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #13014 üzenetére
Az is csak gyakorlás - megszokás - idő kérdése, csak több mint ami ~1-2 szóhoz kell.
-
vadászcsiga
félisten
-
Taci
addikt
Számomra nagyon rendben és egyben van ez a telefon, csak akkor váltok, ha sikerül "szépen" lekuponozni - de akkor is csak az újdonság ereje miatt.
Többeknél olvastam, hogy a beltéri/lámpafényes fotók csapnivalóak - én nem használtam ilyen környezetben, számomra megfelelőek a fotós képességek (bár mindig lenne hova javítani persze, de ekkora szenzortól nem lehet csodát várni). -
Ádám16
addikt
Srácok, lassan itt a 25 Ultra.
Egy kis segítséget kérnék tőletek!Nagyon esélyes, hogy váltani fogok hamarosan telót, és az érdekelne, hogy számotokra mi az, amit a 24U nem csinál elég jól (üzemidő, kamerák, ...), illetve van-e olyan dolog, amit vártok az új készüléknél, mert a 24U nem tudja.
Ha kb. semmi előrelépés nem lesz a 24U-hoz képest, akkor ezt venném.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz axlfsi #12993 üzenetére
Tényként írod az elejét, aztán a végén, hogy ez is csak pletyka. Akkor miért kéne szólni bárkinek is? Mégnagyobb marhaság lenne a pro-ra kényszeríteni az embereket úgy, hogy már van egy sima a telefonban. A pro se azért pro, mert az Ultrában lévőnek a nagyobb tudású pro verziója, hanem mert hülyén hangzana, hogy spen big.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
őstag
Legtöbbször képeket szerkesztek vele Sketchbook-ban. iPhone használat előtt több dologra használtam, de leszojtatott az iPhone. Azért még mindig előfordulnak helyzetek, amikor jól jön.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Surfym@n
senior tag
válasz vadászcsiga #13003 üzenetére
Sajnos nem publikus (céges utalványozások), lényege az egésznek, hogy bejönnek egy felhős mappába aláírandó doksik (pdf-ek), megnyitom, aláírom, s továbbítom a következő társosztálynak aláírásra. Megspórolok vele egy felesleges nyomtatást és szkennelést. Nagyjából olyan, mint amikor a futárnak aláírod a terminálján a csomagod átvételét.
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Vikooo
addikt
Legalább felertekelodik ez a "hulladék" telefon 🤣
-
veterán
válasz Surfym@n #13002 üzenetére
Ugyan ezekre használom én is a tollat. Vagy, ha eszembe jut akkor néha böngészni is elő veszem..
Egyedi feature az fix, de nem létfontosságú ahogy az S21U-ból is kihagyták. Lehet tényleg le fogják butítani csak akkor értelmes dolog kerülne bele legalább...#13004 Kajak szoktam....
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
qltsar
veterán
Szagolgatni jo neha. /s
-
Surfym@n
senior tag
Doksikat írok alá vele, szelfinél önkioldó funkció, jegyzetelek kikapcsolt kijelzőn, fotóknál retusálás előtti kijelölés, szövegkijelölés fordításhoz... elég hasznos cucc, 8 év alatt már teljesen együtt lehet élni vele
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság