Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
LosBlancosRM #15966 üzenetére
Nekem a play még egyszer sem szólt. Mindig kézzel indítottam.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Leonardo91 #15964 üzenetére
Frissül az magától egyáltalán, vagy mindig nyomkodjátok? Én csak innen értesülök ha van frissítés.
Nálam is februári.
Google Play-rendszerfrissítésgate!!!
-
$atirka
őstag
válasz
Leonardo91 #15964 üzenetére
Nálam márciusi
-
Leonardo91
őstag
Másnál is februári a play frissítés?
Rá nyomok de nem találja az áprilisit. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15949 üzenetére
Nekem okozott már hibát a sima ráfrissítés, azóta nem vagyok lusta. Ilyenkor lementek egy csomó képet is. Nem akarok senkit se meggyőzni róla, hogy gyalulás után frissítsen, de én(nem egyedül) szeretek egy kis időt rászánni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Markizmark #15949 üzenetére
Ne mondj ilyet. Ez nem létezik.
-
Markizmark
addikt
válasz
LosBlancosRM #15933 üzenetére
Biztos nálam van a hiba, hogy nincs hiba, gondolom ez egy nagyon egyedi eset, mondjuk én egy teljesen átlag user vagyok. Csak használom, frissítem szarakodás nélkül és teszi a dolgát ahogy az elvárható. Igen, ez biztosan lustaság kérdése .
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Valaki írja már le nekem legyen szíves, hol mit kell kikapcsolnom ahhoz, hogy amikor kapok egy sms üzenetet akkor ilyen színes szívecskék vagy mi a bánat repkednek a kijelzőmön... Agyrém, azt se tudom ez hogy került oda nem vagyok egy nagy telefonguru. Messages az alapértelmezett sms. Legújabb android van rajta. Nekem ott merepkedjen semmi. Köszönöm.
-
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15940 üzenetére
Akkor mennék vissza 6.1-re, ha több a bosszúság, mint előny a megszokotthoz.
És hát írtatok jó pár inkább negatív dizájnbeli dolgot már a tényleges tapasztalatok alapján. Az AI dolgok meg nem igazán érdekelnek.
Valóban S23U-t használok, ahogy gerner1 mondja.
Csak néztem ezt a topicot is korábban, és az utóbbi időben már írtam ide is. -
Dilikutya
félisten
válasz
LosBlancosRM #15921 üzenetére
Mit lehet tanukni a ROM cserélgetésből? Azonkívül, hogy felraksz egy bétát, és szívsz vele.
Mert rendes "főzött" ROM plusz funkciókkal, javításokkal szerintrm nincs ezekhez ma már. Annak még volt is értelme, pláne ha olyan verziót raktál fel Androidból, amit hivatalosan a gyártó nem támogatott már.
-
LosBlancosRM
őstag
Samsung böngésző nem tudja a YT videókat az appban nyitni?
Eddig tudta, volt opció is, hogy alkalmazásban nyissa meg a dolgokat... Ez se találom.
-
qltsar
veterán
válasz
Capella #15939 üzenetére
Lehet atsiklottal ezen, nemtudom mennyi kulonbseg van a betahoz kepest, de: #15927
En a vegleges (elso verzios) 7.0-rol csinaltam a downgrade-et, es bootloop lett a vege FR nelkul.
Amugy miert akarsz visszamenni beta-rol 6.1-re? Ha a frissites a cel, mintha lett volna az XDA beta threaden olyan verzio, amit sideloadolhatsz a betara, es a veglegesre frissiti.
-
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15926 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
gerner1 szerint elvileg megy az FR nélküli downgrade.
Nálad viszont káosz lett így. Mondjuk a bootloop több, vagy más mint káosz.Semmi sem működött.
Esetleg itt meg lehetne próbálni a gerner1 által javasolt kicsomagolt pit fájllal újrarakni, hátha.
Azt hiszem óvatos duhaj leszek. Annyira nem dob fel ez az új verzió. Legfeljebb kipróbálom egy S21U-ra felrakni majd valamikor, ha megjelenik rá. Azon megismerkedem vele, el tudom-e fogadni. Ha nem, megy vissza a 6.1., vagy mégis marad 7-en.
Ha pedig mégis FR kell a jól működő downgrade-hez, azon a telón már nem lesz akkora probléma nekem. -
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15936 üzenetére
Vedd ki Te.
Soha nem írtam hogy bugmentes, sőt írtam is bugot. De a legtöbb amit ide irogatnak az egyszeru user error/ gagyi appokkal tömött teló miatt van.
-
Egy picit higgadtabban uraim!
thx...
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15933 üzenetére
Már rég kinőttünk abból a korszakból hogy bug legyen ez miatt. Nem véletlen FRISSÍTÉS a neve, nem pedig telepítő.
-
MadMancs
veterán
válasz
galandro89 #15930 üzenetére
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15931 üzenetére
Ez igaz. Én se akarom magam szivatni egy buggal, mert lusta voltam normálisan, legyaluva felrakni a rendszert.
-
Markizmark
addikt
válasz
LosBlancosRM #15922 üzenetére
Mindenki úgy szivatja magát ahogy akarja, vagy nevezhetjük hobbinak.
-
galandro89
csendes tag
Másnál is katasztrófa a DEX módban a böngészőkben a lapfülek kezelése?
4k monitornál siralmas az ikonok megjelenitése OneUI7 óta, tegnap raktam fel egy újabb frissitést nagyreményekkel, hogy javitották az említett problémákat, de ez így sem jobb.
Fő gépként használom a telót DEX módban és ez igy nagyon barátságtalan. -
Vikooo
addikt
Feature, nem bug!
[link] -
Armahun
addikt
Felraktam a frissítés és megjavult a naptár widget. Milyen fura, mégsem a Nova volt a béna?
-
Capella
senior tag
Főverzió downgrade működik FR nélkül?
Az oké, hogy a BL-nek stimmelni kell hozzá, de működik a Home CSC-vel is tuti frankón?
Korábban írtak arról hogy a beta One UI 7-ről végül csak teljes FR mellett sikerült visszaállni a 6.1-re. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #15910 üzenetére
Miért ne?
-
Dilikutya
félisten
válasz
LosBlancosRM #15904 üzenetére
Néma ertő olvasás! Ahhoz kell mókooni, hogy tudjam, mi a XEH és a többi kód. Mert enélkül kb irreleváns infó nekem az hogy XEH/TMH.
Tudom, hol lehet megnézni, de a jelentésének nincs jelentősége. -
Markizmark
addikt
-
kiszi07
senior tag
Vettetek észre változást az aksinál az update után ?
-
pg1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #15911 üzenetére
Hát ez tényleg nyomós érv!
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Markizmark #15910 üzenetére
Mert az S1 óta így csinálom.
-
Markizmark
addikt
válasz
Leslie1966 #15908 üzenetére
Minek?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #15908 üzenetére
Kinek-hogy...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #15899 üzenetére
XID régiókódra is elkezdték osztani, az azt lefedő OLE firmware -t . Szintén *4BYD9 -es jelöléssel .
-
KFORboy
senior tag
válasz
Tomi881 #15905 üzenetére
Igazából lehet bármi okán... puszta igénytelenségből, szivatásból is, ahogy ez bevett marketing stratégia a gyártónál... de lehet abszolút mindfuck irányba is menni és átgondolni, hogy valóban legit adatokat kapsz-e (?) a másik két készüléken és nem csak valami pluszban kitömött üresség amivel rád sózzák a készüléket. 💁🏼
-
Tomi881
tag
Mi az oka annak, hogy az S24, és az S24+ kijelzi az akku töltési ciklusszámot, és egyéb infót az akkumulátorról, ez meg nem tudja továbbra sem? Nem voltak képesek ezzel a frissítéssel ezt a funkciót sem beletáplálni. Semmi extra nincs az új fw települése óta. Ugyanaz, mint az előző stabil.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dilikutya #15903 üzenetére
Ha azt se tudod, hogy miről beszélsz, akkor miért beszélsz róla?
Értő olvasás elég lett volna. Leírták, hogy nincs mókolás, mert azzal a szoftverrel jön az összes (hivatalos) magyarországi készülék. Tehát nincs különbség a Telekomos, Yetteles, a MM-os, Samsungos, stb vásárlások között.
-
Dilikutya
félisten
-
pg1966
senior tag
Eddig kint volt nekem egymás mellett 1 sorban 5 rutin, mindegyik alatt a neve. Most nem találok ilyet, se egyesével, se 5-öt nem lehet kirakni, csak 2 vagy 4-et, de a nevüket nem írja ki, vagy csak nekem nem sikerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB - Mint az új
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest