- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piacon a Galaxy S25 család
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dobostorta #66092 üzenetére
Rég voltam ott, de ott csak feltöltőre emlékszem, azóta változhatott a helyzet, több éve.
-
dobostorta
tag
válasz
Soulfly842 #66097 üzenetére
Igen, azt mondták, hogy Netplusz S, és M nem 4G-s, ettől felfele vannak 4G-sek.
Illetve láttam a honlapon, hogy a Surf is az, csak nem nagyon látom már át. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #66097 üzenetére
Arra mondták neki, hogy nem 4G-s
-
Soulfly842
addikt
válasz
dobostorta #66096 üzenetére
Netplusz S, 200 MB adatforgalom 1090 Ft.
vagy ha aranykártyás a szám:
Domino NetPlusz Arany és Platina 200 MB, 590 Ft. -
dobostorta
tag
Kiderült, hogy nem 4G-s az adatcsomagom.
Tud valaki ajánlani olyan adatcsomagot, ami Domino kártyásoknak a legolcsóbb?
Legalább kéne havi 200MB forgalom, percdíj nem fontos, mert nem telefonálok róla szinte semennyit. -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #66093 üzenetére
Létezik, ugyanúgy összeszűkül túlterheltség esetén.
Közérdekű, iOS használóknak:
iOS 9 alatt egyelőre nem működik a TVGO, a problémáról tudnak, gyorsan orvosolni fogják. Kicsit más elven működik az iOS alatt, rövidesen frissülni fog a TVGO alaklamazás is.
Ha valakinek létszükséglet a TVGO és Apple-t használ:
Akkor egyelőre ne frissítse a telefonját!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dobostorta #66092 üzenetére
MOL kutakon szerintem MOLmobile SIMet árulnak.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#71835392 #66091 üzenetére
Telenornál tehnikusok nekem 4G eltűnés miatt magyaráztak ilyet, úgyhogy szerintem a lélegző cella itt is fenn áll, rádiós technológia ez is.
A high-tech eszköz ad pontos adatot a lefedettségről, olyan időszakban amikor nem leterhelt a hely(pl. rendezvény, csúcsforgalom).
Mivel kéne mérni?
-Samsungokkal? (tenyérbe szorított) iPhoneokkal? vagy netán egy mérőeszközzel, amit kimondottan erre találtak ki?Árnyalatokkal valóban lehetne jelezni, hogy hol milyen erős a jel.
DE szerintem, ha egy adott típus gyengébben teljesít egy rosszul optimalizált modem firmware(vagy akár rossz összeszerelés) miatt, arról nem a szolgáltató tehet.
Ha gyenge a jel egy telefonnak és levált 3G-re(miközben egy másik típus boldogan használja ott a 4g-t), ott egyértelműen a telefon gyártó a hibás, gyenge antenna vagy rosszul paraméterezett szoftver miatt. Azt azért szerintem nem szabad elvárni, hogy ott, ahol 1 készüléknek nincs, másiknak pedig van a szolgáltató tegyen egy cellát.
Vagy esetleg minden új készülékkel utazzák körbe az országot, hogy hol milyen a lefedettség adott eszközzel?
Hidd el, ha mértek vele ott térerőt, akkor biztos van készülék ami be tudja ott fogni a jelet.(lehet nem egy 200ezer+-os fém modell, hanem egy 50ezres műanyag...)
Ez olyan dolog, mint a telefonok akksi időtartama, ott se panaszkodsz, hogy csak 1 napot bír, pedig 4-5ször többet írnak vagy mint az autók átlagfogyasztása..A felhasználás helye, ideje meg minden körülmény nagyban befolyásolja, hogy hogy teljesít a telefon. Nem véletlen, hogy a modem, MiFi, amit nem a kezedben tartasz jelentősen jobb vételi képességekkel rendelkezik, mint a kézben tartott telefon. Lehet, hogy az autó olyan jól szigetelt, hogy még a rádióhullámokat is gyengíti.
Nem azt mondom, hogy a szolgáltató nem lehet hibás, de a panaszok többsége "extrém" használati körülmények miatt van.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #66073 üzenetére
Szerintem a 4gnél már nincs lélegző cella, ott nem terhelésfüggő a lefedettség, az a 3g volt.
A többi meg ha így van akkor átverés, és büntetni kellene keményen, nem valami high tech felszereléssel kéne lefedettséget mérni, hanem átlagos telefonokkal. Igaz akkor nem lehetne villogni meg számokkal dobálózni a reklámokban.
-
válasz
dobostorta #66086 üzenetére
internet.telekom az ideális.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
dobostorta #66088 üzenetére
Tapasztalatom szerint nincs.
b.daniel: köszi.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #66086 üzenetére
Pesten vannak olyan területek, ahol csak 800Mhz-es LTE van?
Mert a telefonom csak 1800 és 2600-as frekiket támogatja. -
Teljes üzemmódban van a teló. Azaz miden G-t enged ami épp elérhető. Ritkán látok GSM feliratot. Tegnap meglestem a 4G lefedettséget, elvben ott az lenne sőt több km-es körzetben. Ja és szabadban voltam.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
dobostorta
tag
Tudja valaki, hogy Pesten miért nincs LTE a telefonomon? (csak 3G/H+)
Most kaptam új SIM-et azt mondták 4G képes, és a Domino Netplus S-el is mennie kéne.
APN-nek mit kell beállítani? -
b.daniel
senior tag
válasz
szabogabor10 #66081 üzenetére
Maradhatsz a jelenlegiben, csak lejjebb nem válhatsz
-
mirci18
addikt
válasz
Soulfly842 #66080 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ateszpapa
addikt
válasz
PainKiller13 #66082 üzenetére
Tavaly karácsonykor voltak még. Lehet most is lesz, majd kiderul.
-
PainKiller13
őstag
Nem tudja valaki, használt készülékek lesznek még?
-
válasz
Soulfly842 #66080 üzenetére
Ha már itt vagy
:
decemberben jár le a hűségem, viszont pár nap múlva már cserélhetek készüléket. Ha december előtt vennék új telót, vállalhatok újra hűséget a jelenlegi dijcsomagomra, vagy mindenképp másik díjcsomagra kell váltsak?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
mirci18
addikt
Szevasztok
Van egy problémám.
Az hogy ma váltottam át egy kártyás telefonszámot előfizetésre.
Ma este szerettem volna venni telefont online részletre de ezzel az előfizetéssel nem engedni.
Ügyfélszolgálaton azt az infót nem kaptam hogy mivel az előfizetés megkötésekor telefont nem vettem 7 hónapig nem vehetek telefont.Ezt nem lehet valahogy megoldani?
Mert akkor így feleslegesen váltottam előfizetésre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
Beca1990
senior tag
a Telekom hány Mhz-en szolgáltatja az LTE-t?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#23310336 #66072 üzenetére
A cellák hatósugara több tényező függvénye:
-hányan csatlakoznak rá- több felhasználó, kisebb hatókör !!!
-a készülékek burkolata - minél jobban árnyékolt, annál kevésbé hatékony a vétel
-a készülék modem szoftvere, ami dönt arról, mikor "túl gyenge" a vétel s inkább lejjebb vált, ha tud.
-szerintem az időjárás is befolyásolja
-a térképek szerintem valós állapotot mutatnak, de a méréskor 1 eszköznek volt jogosultsága adott cellára csatlakozni, a mérőeszköznek.
-A mérőeszköz semennyire nem árnyékolt(kocsi tetején), s nagyobb hatósugarú, mint egy telefon belsejében levő mini antenna.Illetve a MiFi modemek antennája általában jobb, mint a telefonokba beépített antenna.
Minél kevesebb funkció, annál stabilabb működés.(ha pedig névleges teljesítmény van a térképeken, nem csoda, hogy a Telenor által lefedett területeken nagyobbak a foltok, mint amit térkép mutat)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
4Grider #66069 üzenetére
És akkor mit csináljon az akinek nincs "4G only" menü a telefonján? Egyáltalán miért vált vissza a telefon ha van használható 4G hálózat? És mint a példádból látjuk: van.
Nekem amúgy is kezdenek erős kétségeim lenni a hazai 4G hálózatok minőségével kapcsolatban, mert a 800MHz-es a jobb terjedés ellenére gyengébb lefedettségű mint a 900MHz-es GSM, valamint az 1800MHz-es 4G cella térereje fele az 1800MHz-es GSM cellának.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
vwpolopg #66068 üzenetére
Kérdés, hogy az autóban utazás beltéri vagy kültéri lefedettségnek minősül-e (vonatot inkább ne is említsük)... Amúgy ezeket a térképeket állítólag nem mérések alapján csinálják, hanem a tervező szoftver rajzolja be a tervezett báziállomás köré, na ezt teszik rá a térképre. Mondjuk ezt én a hatóság helyében keményen büntetném, mert átverés!
A Telenor térképe ennél még valótlanabb, ha ez vigasztal... -
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #66066 üzenetére
Paks - Szekszárd között Dunaszentgyörgyig térerő is alig van. Térképen meg 4G
-
vwpolopg
őstag
Vicces ez a lefedettségi térkép, erre rámondásos alapon nyomták rá a rózsaszín részeket? Az M6-oson Dunaújvárosig van 2 olyan több percen át tartó (tehát nem kicsi) szakasz, ahol nemhogy 3G-4g, de térerő sincs ezeknél meg le van fedve az egész a térképen...
-
-
Gedeon31
addikt
Meglepődtem kaptam egy e-mailt ,hogy a nyáron június végén rendelt használt telefont átvehetem , amit már átvettem akkor
-
törölt tag
Úgy látom még nem volt róla szó:
Már a Telekomnál is elérhető a Google Maps alapú, utcaszintű lefedettségi térkép:
[link] -
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy kezd haldoklani a telefonom LG G2, a Fater írta alá a szerződést, de Én vinném vissza, mert Ő nem ér rá ezt meg lehet oldani valahogy?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
válasz
szaniszlokar #66050 üzenetére
olyan eszközöknél, amiken hanghívás, sms és kapcsolódó forgalmak is eszközlődnek (s4-et írtál, az ilyen), nem lehet fixen csak 4g/lte hálót beállítani, mert az említett folyamatok nem működnek azon, 3g vagy 2g kell azokhoz, így addig utóbbikra vált az eszköz, csak a (mobilinternetes) adatforgalom zajlik 4g/lte módban.
-
válasz
Danny365 #66046 üzenetére
a rendszer problémája miatt lehet, de vedd meg akkor részletre, aztán bármikor befizetheted előre akár a teljes fennmaradó hátralékot.
a díjcsomagot nem módosítod, így kötbér nem lesz végül, illetve a kiemeltség miatt mobil előleggel sem kell számolni, ha nincs tartozás vagy egyéb probléma.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Danny365
őstag
Igazából nekem csak ez a 2 opció van a "Meglévő előfizetés" menüpont alatt.
Aztán ha lenyitom a választható előfizetéseket, csak a Music S van ott, mint opció, ha egy összegben fizetném. Míg ha részletre, akkor ott a Next S is (még írja is, hogy jelenlegi).
Tehát nekem csak ez a történet furcsasága, hogy miért kényszerítenének rá a részletfizetésre ahhoz, hogy továbbra is Next S-es maradhassak. Még ha nem kamatmentes lenne a dolog, azt mondom értem, de így.
-
válasz
Danny365 #66040 üzenetére
nem ott dolgozom, csak segíteni próbálok, nagyjából ismerem a rendszert.
addig gondolom érted, hogy az arany és platina kiemeltséggel rendelkező ügyfeleknél, a 21 letelt hónap után lehetséges előrehozott készülékcsere csak az előfizetésre vonatkozó hűségre érvényes, a díjcsomagosra nem, utóbbi esetben kivárandó az aláírt 24 hónap letelte, vagy csak (árkategórián belül lehet módosítani.
milyen készüléket akarsz vásárolni? mert a részletfizetésre a rendszer által felkínált konstrukció a telefon típusának a függvénye is, soknál engedi olcsóbb díjcsomagokra is - csak az előfizetésre aláírt hűséggel -, de van olyan - jellemzően iphone -, ahol a next s és kategóriája a minimum, tehát a díjcsomagra is alá kell írni hűséget, nem csak az előfizetésre - itt is lehet elásva a részlet anomáliás kutya...
belépsz a fiókodba, megkeresed a megvásárolni szándékozott készüléket, amennyiben több előfizetésed is van, úgy kiválasztod a megfelelőt, átnyomod a meglévő előfizetéssel szekcióra, ha nem arra áll be alapban, utána van az egy összegben vagy a kamatmentes részletre kiválasztásra kerül, eztán mit kínál fel?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Kolondrum #66026 üzenetére
polonic fórumtárs nekem azt írta, ez csfb(amikor LTE-->3G hálóra vált a bejövő hívás miatt) hiba, amit a Telekomosok tudnak finomhangolni.
Nekem S5, o+o és honor6 esetén volt ilyen, most LG G4em van s még nem fordult elő.
Ha van türelmed, minél pontosabb adatok megjelölésével az mtkapcsolat@telekom.hu-ra írj.
Tapasztalatom szerint ezen a csatornán sokkal felkészültebbek/készségesebbek...
[ Szerkesztve ]
-
Igen vagy elindítasz egy hívást, az is kizökkenti. A baj az adatkapcsolat ki-be dologgal, hogy nálunk mire a szeder jel is előjön az az örökkévalóság. Gyakran percek. Ergo az eddig leggyorsabb üzenetküldő szolgáltatás a leglassúbbá vált (BBM). Melóba nem érnek el amikor percekről van szó gyakran két folyamat között. Mert ami 5:13 az nem 5:14 nálunk, hosszú. Ha sms-em jön tudom, hogy gebasz van azonnal fel kell hívnom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Prien
addikt
válasz
szaniszlokar #66038 üzenetére
Nekem is ez van Note3 telefonon, jellemzően akkor van ez a jelenség, ha váltania kellene H+ és 4G hálózat között, akkor "megragad" H+ és a torony nem válaszol... adatkapcsolat ki-be oldja meg időlegesen.
A kevés is több a semminél.
-
Danny365
őstag
Köszi! Igazából mondanám, hogy értem, de nem értem.
Nekem alapból nem ad olyan opciót, hogy csak előfizetésre írok alá, díjcsomagra nem, de ez végül is mindegy is, mert annyi pénzért amúgy is inkább függetlenül venném...
"A díjcsomagra nem lehet úgy korábban (direktben) hosszabbítani, csak ha kifutott a hűség" - Nekem mégis engedné, de csak akkor, ha részletre venném a telefont. Ennek mi az értelme? Vagy inkább úgy kérdem, hogy a Telekomnak miért lenne rosszabb, hogy ha egyben van kifizetve az adott készülék? Főleg ez azért érthetetlen, ha tényleg úgy van, ahogy írod, hogy a részletet előre kifizethetem nekik, hisz így tényleg ugyanaz lenne a két dolog végeredményben (mármint hogy Next S-t hosszabbítok úgy, hogy egyben fizetem a telefont, illetve hogy szintén Next S díjcsomagot választok részletfizetéssel, amit mondjuk másnap egyben kifizetek)
Persze nem igazán várok semmilyen választ, mert honnan tudhatnád (ha esetleg náluk is dolgozol), csak hát tényleg tök hülyén van ez kitalálva. Vagy én vagyok hülye, amit viszont nyugodtan megmondhatsz.
-
válasz
szaniszlokar #66038 üzenetére
Ez új, hogy BB-n kívül is van ilyen.
-
szaniszlokar
aktív tag
Én augusztus 13 óta szenvedek az LTE hálón, hogy van kapcsolat, de nincs net. Nálam rendszeresen megáll az adatforgalom a hálózaton. Van amikor néhány perc múlva magától újra elindul, de van, hogy csak az eszköz újraindítása használ. Aztán egy idő múlva megint nincs net, kezdődik megint.
A sokadik hibabejelentésen vagyok túl, mindig azt mondják, hogy rossz az eszközöm. A saját eszközöm legyen rossz, a telekomos mifi, ok legyen az is, de hogy a telekomos S4-es mobilom is rossz, azt már nem nyelem le. Elegem van belőle, hogy teljesen hülyének néznek hibabejelentéskor. Mindhárom eszközben tapasztalom a problémát, de megoldás még nincs!Minden ellenállás hasztalan.
-
válasz
Kolondrum #66023 üzenetére
érdemes kipróbálni oda és vissza a dolgot, mert akkor hivatkozhatsz arra, hogy több telefonnal is adott a hiba - már ha tényleg azt fogod tapasztalni -, ami okán nem háríthatják a készülékedre a problémát.
az lte fejlesztések óta vannak ilyen nincs net, pedig a térerő okés jelenségek is - leginkább 3g módozatokban -, bár nem mindenhol területe válogatja és változó az is, arra gyanakszom, hogy az év végéig ez lesz, mert addig vetítették elő a kapcsolódó munkálatokat.
többen átmentek emiatt a vodafone-hoz, erre mostanság ott is tapasztalnak hálózati problémákat, mert az a szolgáltató is elkezdte a 4g fejlesztést.Danny365; szia, az előrehozott készülékvásárlás adta 3 hónap kedvezmény csak az előfizetésre vonatkozik, a díjcsomagra nem lehet úgy korábban (direktben) hosszabbítani, csak ha kifutott a hűség.
másik díjcsomagra is csak (ár)kategórián belül, ellenkező esetben kötbéres a dolog.
úgy is felkínálja a rendszer, hogy csak az előfizetésre írsz alá hűséget, a díjcsomagra nem, de akkor más lehet a konstrukció árazása.
telefonos segítséggel volt már példa a köztes megoldásra.
részletre vásárolt készülék esetén van rá lehetőség, hogy bármikor és bármennyit befizess előre, akár az egészet is.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#73820095 #66035 üzenetére
Az összes BB ezt csinálja, nem csak az enyém. Ergo telefonhoz és szolgáltatóhoz köthető a hiba, mert telenor alatt nem volt.
És tudod miben más a szitu pl 1 héttel korábbhoz nézve? hogy a té árul BB-t üzelti ágon, ergo nem mondhatja, hogy hát mi olyat nem is árulunk.kali! Én kifele tudtam telefonálni, beszéltem is azzal aki nem tudott felhívni. Még a hívásom után is azt mondta neki,hogy nem vagyok elérhető.
Ez akkor is abszurd, ezért nem akarok fizetni már ne haragudj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Danny365
őstag
Hello
Aranykártyásként szeretnék 3 hónappal a hűség lejárta előtt új készüléket venni, tegnap meg is volt a nagy visszaszámlálás, minden szuper. Igen ám, de szerintem tök érthetetlen, amit rám akarnak sózni.
Jelenleg Next S előfizetésem van, gondoltam ezt is viszem tovább. De nem lehet, mert csak Music S díjcsomagot tudok választani (no meg nagyobbakat, de az most lényegtelen). Alapból én már ezt nem értem, hogy a Next S-t miért nem tudom tovább vinni... De aztán ami még jobban logikátlan, hogy ha átváltok arra, hogy nem egyben, hanem kamatmentes részletre venném a telefont, akkor már a Music S mellett ott a Next S is, mint opció. Miért? Miért nem tudom egyben kifizetni Next S-sel? Mi értelme van ennek?
Nem tudjátok, hogy olyat lehet csinálni, hogy elhozom kamatmentes részletre, aztán egy hét múlva bemegyek a Telekomhoz, hogy én inkább kifizetném egyben és itt a lóvé, tessék?
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok!
Ha ismerősöm szeretne németből egy Telekomos Samsung Galaxy S4-est behozatni a bátyjával, akkor az fog az itthoni úgyszintén Telekomos Sim kártyával működni a mi adótornyainkon?
ÜdvNikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
válasz
#73820095 #66030 üzenetére
Ez természetes, de hogyan bizonyítom? Kamerázzam a hibát? Mert mint mondtam kívülről úgy tűnik minden rendben. Jellemzően úgy tűnik. Azért én megnézem a voda net ajánlatai, azt vagy elkezdek fúrni vagy nem, ez nem állapot.
-
Ott hibáztam nagyot hogy a hibabejelentésnél megemlítettem a telefonom típusát és márkáját ugyanis onnantól kezdve engem folyamatosan a nulla hat 80-as BlackBerry számra akartak átirányítani amivel csak az a baj hogy én nem üzleti előfizető vagyok úgy pedig ott sem tudnak segíteni ergo ide oda kapcsolgatnak de segíteni senki nem tud.
-
Én úgy gondolom hogyha Telekom nem tud normális internet Ééés Telefonszolgáltatást biztosítani a BlackBerrysek számára akkor én fel mondhatom a két éves szerződésemet gyakorlatilag egész nap ide hozhatnám azokat a hibákat amiket produkál a nem bejövő hívás csak az smsek jönnek hogy próbálnak hívni akkor a megálló internet az épületen belül nem működő 3G. 2G is csak egy-két csíkkal van a 4G meg kimondottan álom és mindez Budapest határában van amúgy épületen belül.
-
válasz
ShadowX #66024 üzenetére
Dettó, csak ennyi bajom van! Kérdem én mi lesz akkor amikor egy üzleti díjcsomagba vesznek például egy passportot és ott ugyanígy nem fog működni az internet ugyanis tudomásom szerint már lehet megint blackberryt vásárolni a Telekomnál. Ezt amúgy diktáltam mert sík ideg vagyok.
A BlackBerry ügyfélszolgálat viszont kap egy piros pontot mert az unott savanyú hang helyett egy nagyon kedves hölgy vette fel és nagyon nagyon nagyon segíteni akar csak nemtudott mert nem üzleti előfizető vagyok .Hr2! Van internet de nem azonnal indul el tehát amikor lefagy akkor vársz mondjuk egy két 3 percet mert ugye nem idő és utána hirtelen ismétel indul az internet hogy mikor áll meg újra azt nem tudni de össze-vissza megy.
Jó ez a diktálósdi csak kicsit még finomítani kell és mondani neki hogy.,! Satöbbi[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz
ShadowX #66024 üzenetére
Szeghalmon is ez van, adatkapcsolat van 3G-HSDPA térerő full, viszont net az nincs.
Ha van is, megszakad adatkapcsolat, ki-bekapcsolása után újra jó, kb. 2 percig.
Note 4 és S4 (I9506) is ezt csinálja. Gyári ROM.
kb. 2-3 hónapja csinálja ezt, előtte jó volt.
Ideje lenne már megoldani nem?[ Szerkesztve ]
-
Jaajj ez egy utolso csepp volt csak bajom van a nettel stb. Ide oda kapcsolgattak és senki nem tud segíteni mert BlackBerry, de én nem üzleti vagyok hanem lakossági. Nem leszek lusta a nyakukra járok remlem olvassa valaki! Bannolni nem akarom magam de írnék olyat...
Külön vettem a telót. Független.
Tény : telenorral nem ismertem ezeket a hibákat![ Szerkesztve ]
-
válasz
Kolondrum #66021 üzenetére
4g/lte hálón nem lehet telefonálni, az csak adatkapcsolatra alkalmas, híváskor átkapcsol 3g, vagy ha az nem elérhető, akkor 2g módba.
azt kell kiderítened, hogy a készülék, sim kártya, hálózat - netán csak adott cella - hibája, hogy nem jön létre a hívás.
oda és vissza kell tesztelni másik sim kártyával és tefonnal, úgy szűkíthető a hibalehetőség.
ahhoz, hogy a felmondást kezdeményezni tudd, hibajelentés hegyek kellhetnek, amiknek nyoma van, vizsgálják ki, ha te egyértelműen leszűkítetted a problémát a szolgáltatóra.
a telefont a szolgáltatótól vetted, vagy máshol?[ Szerkesztve ]
-
Na most berágtam! Ha a szolgáltató nem tudja biztosítani a szolgáltatást akkor felmondható a 2 évem minden egyéb költség nélkül? Hát az i b meg komolyan sms hegyek, hogy hívni akarnak és nem tudnak. Bezzeg videóra nem tudom venni mert akkor épp jó, de csinálok felvételt. 4G alatt jó terérővel csak kifele tudtam telefonálni. A fenti dologra írjon valaki valami okosat. Thx!
Ja ez az utolsó csepp nem az egyetlen gond![ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz
zebede #66018 üzenetére
Online elvileg itt lehet belépni a Mobil Vásárlás felületére, de már egy ideje nem működik, mert a belépés után csak átirányít egy régi címre, amit nem tud betölteni.
Összességében egyszerűbb felhívni az ügyfélszolgálatot és kérni, hogy állítsák be úgy, ahogyan szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Online felületen hol lehet beállítani, hogy mobilvásárláskor a kapcsolat pontjaimat használja fel, ne a haviszámla terhére történjen a levonás?
-
Cranium
tag
Hali, domino feltöltőkártyás vagyok, nincs havidíjas csomagom. SMS-en keresztül fizettem elő 200 mb-os mobilnetre. A kérdésem, hogyha most váltok át egy 2 GB-os mobilinternetre, amíg tart az előfizetés akkor 1590 lesz az átváltás NetPlusz S-ről, NetPlusz L-re, vagy 2490?
-
törölt tag
"Hívásindításkor a hívás díjmentes megszakítására a telefonszolgáltatók ezentúl kötelesek legalább 5 másodpercet biztosítani a hívó fél számára a korábbi 3 másodperc helyett a hangpostára irányítás előtt."
???palyazatfigyelo.info/2015/09/13/fontos-valtozas-tevenezo-telefon-elofizeto-nem-tudja-mindenkit-erint.php
+ DBC-nek uitt: 14napos felmondási lehetőség az új szerződésekre, meg kell nézni, mikortól hatályos.
[ Szerkesztve ]
-
DBC
tag
Sziasztok!
Telefonom tönkrement, mérgemben bementem a Telekomhoz, kértem szerződéshosszabbítást, készüléket és részletfizetést. Esélytelen visszacsinálni az egészet 1 nap után? Azt tudom, hogyha online rendeltem volna akkor sima ügy.
Köszi.
-
válasz
werszomjas #66007 üzenetére
szia,
jobb esetben lesz 3g, de ha megnézed a szolgáltatós lefedettségi térképet (link), akkor nagyok sok olyan hely van az országban, ahol 4g/lte - vidéken 800 MHz - van, 3g nincs, 2g van, amiből a jobbik edge is necces már netezésre, rosszabb esetben a szinte használhatatlan sebességű gprs lesz csak.
a net lesz lomhább, a telefonálás tekintetében nem kimondottan problémás a helyzet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
phanfantom
senior tag
válasz
werszomjas #66007 üzenetére
lesz neted, levált arra amit éppen talál, szóval nagyon nem kell aggódnod
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Ha olyan telefont veszek, ami nem kezeli a 800 MHz-et (band 20), akkor azokon a területeken milyen hálózatra csatlakozik? 3G, vagy ott az sem megy?
Ez azt jelenti, hogy csak a net lesz lassabb, vagy problémák lehetnek a térerővel és telefonos elérhetőséggel is?
üdv
-
válasz
totron #66005 üzenetére
melyik csomagról/bővítőről van szó?
nem lehet, hogy a korábbi áremelés az ok? (például a netplusz m 990 ft -> 1190 ft)
előfordul néha, hogy a gyakorlatban nem aktív a korlátozás akkor, amikor elméletileg annak kellene lennie.
nem hiszem, hogy direktben összefüggés lehet a kettő között.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Dominós net: 200 Ft-tal több vonódott le az automatikus meghosszabbítás során, mint amennyi a csomag ára. Ez nem oké. Fordulónaptól távol, tehát az aktuális időszak 3. hetében nemrég közel 24 órán át lassítatlanul kaptam a netet. Eme kellemes anomália okára lennék kíváncsi és hogy lehet-e összefüggésben a mostani töblettel, bár nem rendeltem semmit és nem is tudok ilyen árú vagy idejű kiegészítőről. Továbbá érdekelne még, hogy várhatóak-e fejlesztések a jövőben. A mindenkinek szélessávot programra gondolok, például kevésbé terhelt időszakokban felugorhatna a sebesség vagy egy általános emelés sem ártana, van ilyenre esély bármikor is a lassított állapotokra vonatkozóan?
-
tylerddd
veterán
Köszi, én csak sim aktiválásra kerestem
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zeki
nagyúr
válasz
tylerddd #66000 üzenetére
GOOGLE IS MY BEST FRIEND
mert ezt találta nekem a domino sim kártya aktiválása keresésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv gar
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti // 32GB RAM // 1TB SSD // be quiet! RGB tower
- Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB. Snapdragon procival, amerikai modell
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB garanciával
- Újszerű, hálózatfüggetlen, márványszürke Galaxy S25, 8/256GB, dual SIM, 2év gari., ÁFÁ-s számlával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest