-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
flegga92
senior tag
válasz #16695808 #77688 üzenetére
Facebook+messenger (videókkal) Instagram (videó nélkül) Google maps, Waze, Index, Play áruházból letöltés, YouTube android appból vegyesen, hol számolja hol nem. Amúgy a legtöbb alkalmazás megy vele persze amihez nem kell nagy adatforgalom (AliExpress, Banggood, Jófogás, időkép stb...) Szívesen kipróbálók neked bármit.
-
veterán
Sziasztok. SIM el tudja dobälni a hálózatot? Domino simmel random azt veszem észre hogy csak segelyhivas van kiírva. Repülő mód be ki helyrehozza. Ha elofizus simem van bent azzal nincs gond.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #77556 üzenetére
szia, mik a tapasztalataid a böngészés+e-mail opcióval?
mi marad továbbra is lassú és mi a gyors? -
4Grider
nagyúr
válasz gboszi #77683 üzenetére
Mindenki annyit tud az akció "megváltozásáról" mint ami az ÁSZF-ben is benne van. Azaz a kedvezményes ajánlat 2017. január 31-ig érvényes. Ez mindenhol le van írva. Viszont az ügyintéző sem tudhatja (még), hogy mi lesz január 31.-e után. Igen nagy eséllyel meghosszabbítják, mivel ott a Vodafone Tuti...
-
gboszi
senior tag
válasz gboszi #77649 üzenetére
Bementem a Tbe kivártam az egy órás sort, mondtam, hogy a bluemobile-tól szeretnék számot hozni, domino MOST-ra. 33Ft vs 19Ft (9Ft). Majd kérdezte az ügyintéző, hogy csak emiatt tenném a válltást, akkor maradjak a blue-nál, mert ez az akció januártól megváltozik...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
-
Arcképgyáros
Adatnégyszerező promóció mi után jár?
Egyszerre változtattam meg a barátnőm csomagját és az enyémet is. Ő kapott a mobilnet mellé ilyent, én nem. Ugyanazok a feltételek: Move XS + NetPlusz M.
-
Aryon87
félisten
Hali. Kellene egy kis segitseg.
Adott egy LG K8 dual. Uj sim kartya kerult bele a sim meret miatt (G3ban volt, csak az szervizben), es a problema az hogy a mobilnet csak rovid ideig megy rajta. Viszont a telefonhalozat stabil, vagyik elerheto a kartya. Voltam vele a tmobilnal, azt mondtak minden beallitas jo, a teloval van a problema.. Betettem a telenoros sim kartyamat, azzal viszont nincs ilyen problema, hogy a mobilnet elszall.. Sot mult heten hasznaltam is a telenoros kartyaval hibatlanul..
Valakinek valami otlet?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bazsee71
őstag
Üdvözletem!
Nekem dél óta képtelenek törölni egy rendelést, csak 4x hívtam eddig az ügyfélszolgálatot, de tehetetlen az ügyintéző is (ez amúgy non-sense).
Ha van itt T-s kolléga, akkor megírná, hogy ha holnap fogom magam, és besétálok egy üzletbe, akkor ott ezt meg tudják nekem oldani? -
viera
őstag
válasz csababarca #77672 üzenetére
A mobilnet csomagod adatkeretét megnégyszerezték.
Ha jól tudom 2 hónapig.Nekem is most 20GB van 5 helyett.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
csababarca
őstag
Tudja valaki mit jelent a négyszeres adatpromóció? Most kaptam erről smst, hogy aktiválták.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
lac14548
aktív tag
válasz 4Grider #77667 üzenetére
Ahogy nézem a face-n, sok probléma van most a T-nél.
Nem müködő oldalak, stb...
Fekete pénteket tartanak és vergődik a rendszerük.
Remélem, hogy holnapra megjavul, ha nem, megyek vissza reklamálni./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz lac14548 #77664 üzenetére
Másik telefonba rakva sem müködik:
SIM kártya regisztrációja sikertelen.
Tényleg órákig tart egy ilyen?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Ma délután 17 órakor lemondtam az előfizetésem és kértem, hogy a számom megtartásával domino kártyás ügyfél legyek a továbbiakban.
Kaptam egy új sim kártyát.
A telefonba rakva nem talál hálózatot, nem csatlakozik fel.
És persze a hívott számon előfizető nem kapcsolható...Ennyi ideig tart az előfizetés törlése és az új kártya aktiválása?
Belépve a neten még mindig látszik hogy nekem előfizetésem van.
Ilyenkor mi van?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Ateszpapa
addikt
Nekem azért van egy olyan megérzésem, hogy holnap más akciók lesznek, vagy bővülni fog a kínálat.
-
St3ven
addikt
válasz bandee0817 #77654 üzenetére
A blue mobile az, ami egy-az-egyben neked való. Havi 1290-ért 1 GB.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
Ha egész nap szar a rendszerük, hogy fogytak el a termékek a webshopból, ha elfogytak, miért nem jó? Komolyan ez már vicc...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tgbrfv
tag
válasz gboszi #77649 üzenetére
elméletileg személyesen, jobb ha nagyobb üzletbe mész, ahol nagyobb eséllyel értenek hozzá. A telekomot ismerve ez nem lesz egyszerűbb (valaki írta nemrégen, hogy se a régi, se az új kártyája nem működik.)
Ez amúgy nem számhordozás, hanem márkaváltás, mert a Blue Mobile is a Magyar Telekom egyik márkája, mint a Domino, nem külön cég. -
gboszi
senior tag
válasz PhoenixSzG #77651 üzenetére
köszönöm, nem gondoltam volna hogy erre is külön kitérnek.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
bandee0817
tag
Hali mindenki. Érdekelne milyen konstrukcióban lehet legolcsóbban 1gb netet havonta igénybe venni? Jelenleg Domino napba vagyok, szinte semmit nem telefonálok csak ha nagyon muszáj (ez kb havi 200 forintra rúg). E mellé rendelem a netplusz L szolgáltatást, így ez havi 3000-3500 forintba kerül (hogy azért némi pénz legyen telefonálásra is ha kell. Tudtok valami olcsóbb kombinációt havi 1gb nethez? köszi előre is.
-
PhoenixSzG
tag
-
Onderon
senior tag
válasz lugosi #77613 üzenetére
Pontosan. MM-ban van egy-két periféria amit érdemes lehet megvenni, ha pont arra vágyik az ember, az ED-nál össz-vissz egy routert láttam 60ezerről 28ezerre, az nem rossz, a router sem, még filózom rajta, mert nem létszükséglet, kicsit úgy érzem azért venném meg, hogy vegyek valamit, ha már BF van
-
gboszi
senior tag
Üdv,
bluemobile feltöltőst szeretnék átvinni telekom Domino MOST-ra (számhordozás). Kérdésem, ezt meg tudom tenni otthonról, vagy be kell mennem a Thez? Hogy a leggyorsabb, legegyszerübb? Köszönöm"If you're good at something, never do it for free!"
-
MaxxDamage
félisten
válasz zoltan6 #77642 üzenetére
Már nálam is... eddig jó volt!
Köszi!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gretzky77 #77644 üzenetére
simán előfizetés nélkül. másik topicban vótmá
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zoltan6
őstag
válasz MaxxDamage #77641 üzenetére
behalt az oldaluk,csak homokórázik minden menüpont már egy ideje.de azt hiszem az elérhetőségek/online ügyfélszolgálatnál van.
-
MaxxDamage
félisten
Valaki tudna dobni egy linket a Telekom "élő chat" -ről? (Online Chat útján szeretném intézni a dolgom, vagy infót gyűjteni) Nem találom ezt az opciót....
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
viera
őstag
Tecnikai hiba...
Még a telekomos alkalmazásban sem tudok semmit állítani telefonon.Azon jót röhögtem amikor mondták,hogy próbáljam másik böngészővel.Chrome meg Safari sem jó...
Fél órája azt mondták telefonon,hogy 20 perc múlva jó lesz...icecave: kb.10-szer próbáltam,mindig kidob tecnikai hibával
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
-
keshudioo
csendes tag
Mate 8 105-ért hűség nélkül így is elég jó, nekem sajnos most nem ennyire vastag a bukszám. Egy 25 ezres P8 Lite-nak is tudtam volna örülni, vagy ha a Honor 7-et/P9 Lite-ot 50-ért vagy 50 alatt adják.
Azért a Mediamarktnál sikerült rendelnem egy fülest, ez kicsit enyhít a bánatomon.
-
nagyúr
Mondjuk én végre meg tudtam rendelni a szürke P9 plus-t. Remélem, nem az van, hogy valaki elállási joggal visszavitt egyet és azt hozzák ki nekem...
-
313313
addikt
Ne menjen átvenni online rendelést senki, üzletben nem megy a webshop nem bírják kiadni a rendelést.
Megyeszékhely, hivatalos T-Pont.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Keem1
veterán
Egyetértek. Az itthoni boltok követhetnék a külföldiek példáját. Azt hiszem, az Amazon csinálta azt egyik évben, hogy már hónapokkal előre betankolt raktárra, rengeteg terméket, alig fértek el a raktárban és óriási akcióban szinte az egészet kiürítették. Gyakorlatilag minden termékük akciós volt, még az is, ami amúgy nem képezte a normál készlet részét, de most abból is bevásároltak.
Telekomnál idén akartam venni egy Samu töltőt kuponnal, de elnéztem a kupon dátumát: 06.30 volt, amit 07.05-én akartam felhasználni (úgy rémlett, 07.30 a határidő). Így a 12 ezres töltő 7 lett volna (-5.000 Ft). Na jó, majd BF. És persze benne sincs.
Edigital dettó. Chromecast (II.) 15 ezer, na majd BF alkalmával lesz az 9-10 is, megveszem a sógoromnak. Persze, még raktáron sincs nekik, így nyilván nem akciós. Igazán bevásárolhattak volna abból is, mint az Amazon tette. Ez így csak szerény földművesek szemének fotonokkal való bombázása. Csalódás...Direkt félretettem pár tízezret BF-re, hogy majd Telekom, Emag, Edigital felé elszórom, egyelőre semmit nem vettem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Viszont a Microsoft Lumia 950 egész jó vétel lenne 50eFt. előfizetéssel....ha a Windows Mobil rendszert nem gyalázta volna így le a Microsoft.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Vangelis
félisten
válasz Mr.Csizmás #77620 üzenetére
Amikor én rendeltem akkor már nem volt nekik p70 csak rendelésre...
Lehet közben meg is gondolom magam... de gyereknek lehet jó lenne karácsonyra... csak addig üzletelni kell valamit
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
keshudioo
csendes tag
válasz Intel fan11 #77606 üzenetére
Elég közel vannak szerintem, szinte ugyanaz. P9 Lite egy évvel fiatalabb telefon, én inkább azt vettem volna függetlenül 60-ért, mint Honor 7-et 2 év hűséggel, de sajnos az Edigitalnál már 7 órára elfogyott belőle az összes szín.
-
zeg74
aktív tag
Az extrem digitálon "csak" 31 oldal akció van....
Ott van rendesen blekkfrájdéj!" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
ANDROID???
addikt
Mekkora akció!!! Vegyétek!!! Egész évben nem láttatok ilyen árakat Next M csomag mellé
A tv árak a saját áraikhoz képest elfogadhatóak, igaz lehet kapni normálisabb tv-ket is.. -
4Grider
nagyúr
Senki nem a saját maga ellensége. A piacon a 20% árrés ma már kiemelkedőnek számít. Azaz egy 17%-os árengedmény gyakorlatilag lenullázza. Alacsony vásárlóerejű országban nem sok értelme van tartós fogyasztási cikkeket veszteséggel akciózni, mert a későbbi forgalmadat is csökkented vele. Nagyjából ennyi az oka, hogy a beragadt készletet próbálja mindenki a bf keretében mindenki kiszórni.
-
SUPREME7
addikt
válasz Lehiñito #77614 üzenetére
https://www.bookrkids.hu/shop/tablet
Egy átmatricázott Alcatel Pixi 3 7.0 ha minden igaz, legalja hardverrel. Jobban jársz ha veszel egy normál fehér tabletet, és raksz rá gyerekeknek való appokat.
-
bandee0817
tag
Hali mindenki. Érdekelne milyen konstrukcióban lehet legolcsóbban 1gb netet havonta igénybe venni? Jelenleg Domino napba vagyok, szinte semmit nem telefonálok csak ha nagyon muszáj (ez kb havi 200 forintra rúg). E mellé rendelem a netplusz L szolgáltatást, így ez havi 3000-3500 forintba kerül (hogy azért némi pénz legyen telefonálásra is ha kell. Tudtok valami olcsóbb kombinációt havi 1gb nethez? köszi előre is mindenki
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Erről a telekom mese tabletről tudtok valami infót, hogy milyen lehet?
Ez egy teljes értékű tab az összes funkcióval?Nem lehet valahol megtudni a pontos tipusát?
Gyereknek szánnám játszós tabletre, hogy ne az enyémet amortizálja le.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Onderon #77609 üzenetére
Nem tudom, én a mediamarktos és az edigitalos black friday oldalt néztem át, az alapján úgy érzem, hogy a hazai cégek nem igazán érzik még ezt a bf dolgot. Mind a két helyen gyakorlatilag beragadt, eredeti áron nagyon kérdőjelesen eladható készleteket látok nem túl erősen leárazva. Szvsz erre várni felesleges volt, ha valaki éppen valami olyasmit akarna venni ami le van árazva az úgy kb oké, de nem érzem azt hogy ezek az akciók túl nagy olyan vásárlást generálnának, amely vásárlási szándék e nélkül nem volt meg.
-
ablack
senior tag
Ha a webshopban veszek egy telefont előfizetés meghosszabbításával akkor arra vonatkozik a 14 napos elállás?
Illetve ha igen, akkor a kötött hűség is felbontódik visszaküldés után?[ Szerkesztve ]
-
-
Onderon
senior tag
Ennyi a BlackFriday? Emiatt volt plakát? Ez nulla. Tavaly iPhone 6 128gb-ot vettem 186ezerért, idén meg semmi.
-
Mr.Csizmás
titán
Honor7 megéri 50-ért Like S-el? S4-et cserélné asszony.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
keshudioo
csendes tag
Meglévő előfizetésre 60 ezerért kínálja a Honor 7-et nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest