Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43408 üzenetére
Előfordulhat, hogy fel se hívnak, csak küldik a megrendelt telefont...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43410 üzenetére
Olyan nagy kedvezményre ne számíts azért, mostanában nem az adakozásról híres a szolgáltató...
Nekem pl 2k-val adják olcsóbban a készüléket, mint új előfizetőnek, majd 3 év után...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Soulfly842
addikt
válasz MaxxDamage #43408 üzenetére
Ha felhívnak adategyeztetés miatt, akkor mindenképpen jelezd, hogy platinakártyás ügyfél vagy már Telekom otthoni szolgáltatással.
-
Soulfly842
addikt
válasz MaxxDamage #43429 üzenetére
A meglévő kiemeltségi szint/ügyfélmúlt megléte mellett másabbak lehetnek az engedélyezési szintek és az előleghez kötődő paraméterek
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #43575 üzenetére
Mázlista Legutoljára a vezetékes üzletágnál próbáltak meggyőzni, hogy kell nekem még egy tv. Amikor végre megértették, hogy pont annyi van amennyi kell, akkor jött a győzködés, hogy hd csatornák nélkül nem élet az élet. Na akkor tettem le a telefont. Ja és csak azért hívtam őket, hogy megtudjam mik a költségek, ha a nevemre íratok három vezetékes szolgáltatást.
-
klogw
aktív tag
válasz MaxxDamage #43727 üzenetére
Ha ellvasod, ott kell lennie, hogy "nincs túlforgalmazási díj". Vagy vala˙mi ilyesmi. Ez elég egyértelmű. Ha mégsem találsz ilyet, inkább hívd fel őket.
A lassított neten is meg tudsz nézni email vagy egy híroldalt, de letöltés, videónézés az felejtős. -
legenda
válasz MaxxDamage #43731 üzenetére
az elég sokat fogyaszt...
a keret elérését követően is menni fog a net, lehet oldalakat nézni, de 32/32 kilobit/sec mellett a facebook is idegőrlő lesz, hacsak nem képek nélkül megy majd a böngészés.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz MaxxDamage #43731 üzenetére
Chrome Beállításokban a Sávszélesség kezelésénél kapcsold be az Adatfelhasználás csökkentését, annyival is beljebb leszel.
-
ShadowX
őstag
válasz MaxxDamage #43746 üzenetére
Az akku a legkisebb probléma...12K önrész nem sok egy vadi új telefonért. Ha mondjuk kijelzőt kell cserélni, mert megfeszült az üveglap és megrepedt, akkor olyan 50-70ezer között fizethetsz.
Mindenesetre ha jól emlékszem előfizetéses telefon mellé a vásárlástól számított 60 napon belül köthető biztosítás.
-
legenda
válasz MaxxDamage #43746 üzenetére
nem, én csak azt írtam, hogy ez néhány ezeres tétel - egy lejárt jótállású akkumulátor - miatt nem feltétlenül éri meg trükközni a biztosítással.
saját hibából összetörik egy 100 e ft környéki - vagy drágább - telefon, annál nem rossz, ha töredéke önrész ellenében kapsz egy új telefont.
legfeljebb 60 naptári nap van a biztosítás megkötésére a vásárlástól számítva; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ShadowX
őstag
válasz MaxxDamage #43751 üzenetére
-
Vangelis
nagyúr
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #43900 üzenetére
kapcsolat prémium kártya
kb semmire nem jó... legalábbis nekem nem....
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #43904 üzenetére
Hát kb ugyanúgy nem jó semmire... jah.
De ingyen adják....Enyit kapsz érte:
Nagyon nem sok!
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43973 üzenetére
Neked a 130-180-as kategóriát kell nézned.
Többit a pénztárcád dönti el, azt azért megemlítem, hogy hiába csepp álló a telefon, ha beázik akkor ugrik a garancia. Ahogy nézem a párásodásra nincs alap biztosításnál védelem, de ha bedobod egy vödör vízbe, az már beázás, amire kihat a biztosítás.
Leggyakrabban előforduló hibák a tapis telefonnál: törések(kijelző, toch, hátlap) vagy a lopás. Ezek után neked kell mérlegelned mennyit ér meg neked a dolog...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #43975 üzenetére
Bár ugyanaz a kategória amit te mondtál, de az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistát kell nézni, abban pedig a telefon értéke 120 990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43975 üzenetére
Kijelző csere benne olyan 50-70k viszonyításként...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #43987 üzenetére
Törvény szerint élő emberhez kellene kapcsolniuk minél hamarabb, de ez a diszpécser módszer nem nagyon vált be úgylátszik..
[link][ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz MaxxDamage #43987 üzenetére
kell, hogy választható legyen, ha nem is a főmenüben, de miután kiválasztottad, hogy mit is szeretnél intézni, felkínálja a lehetőséget.
egy rövid út; 3 -> 2 -> 0 (havidíjas és aranyos előfizetésemen legalábbis működik)[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz MaxxDamage #43996 üzenetére
Miért ne lehetne az 1800 MHz-es LTE hálózatnak adott helyen egyes a térereje?
-
ShadowX
őstag
válasz MaxxDamage #43996 üzenetére
Az sok mindentôl függ. Valószínûleg vagy egy cella szélén vagy, vagy nem frekventált helyen.
-
club1
veterán
válasz MaxxDamage #44002 üzenetére
Igen valószínű, hogy azon a tornyon ami közel van hozzátok, nincs LTE csak 3G cella. Így logikus, hogy az adott helyen jobb a 3G térerő, mint az LTE, mivel utóbbit lehet, hogy egy 7-8 kilométerre lévő cellától veszed. Ha a közelebbi tornyon nem lenne 3G se, akkor az ismerősöd legfeljebb EDGE-t látna, te meg hasíthatnál az egyes térerejű LTE-vel...
-
legenda
válasz MaxxDamage #44002 üzenetére
amikor csak 1 - 2 egység az lte térerő a készülékeden, és hívás vagy sms miatt átkapcsol valamelyik 3g módozatba, akkor vélhetően te is jobb/maximum térerőt fogsz látni a telefonodon, de nincs is jelentősége, az lte épületben/lakásban vagy problémásabb helyen gyengébbet mutat, de attól még hasít a mobilinternet, a hívások meg úgyis 3g kapcsolaton eszközlődnek, az lte (még?) nem tudja.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44039 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #43994 üzenetére
Elvileg a várakozási idő csökkentése4 miatt vezették be ez a nullás csoportot. Csak mint a te példád is bizonyítja, ez újabb hívást generál, ami ismét növeli a várakozási időt, tehát ez egy ördögi kör.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44039 üzenetére
Már én is sokszor beleakadtam ebbe a probléma. A biztonsági SMS-ek küldését kikapcsolni nem lehet, mert akkor nem tudsz belépni a My T-Mobile önkiszolgáló felületr Sajnos a rendszer úgy van beállítva, hogy erre képtelen.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44042 üzenetére
Mit kapcsoltattál ki pontosan a video call centeren keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Én beírtam egy hülye számot. 063000011100.... az enyém helyett.
Azóta nem kapom az sms-t
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44077 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem hiszel nekem...
-
válasz MaxxDamage #44080 üzenetére
A francba
Megkérdezték müszakis kollégát is és azt mondták, hogy ez egy alap "védelni" opció amit kikapcsolni nem lehet, mert ha kikapcsolnák (ha tudnák is) akkor nem tudnék belépni az önkiszolgáló ügyfélszolgálatra..
pepe091: neked volt igazad !mindenesetre várom Vangelis kolléga bővebb leírását a folyamatról amit említett ! (megpróbálnám én is.. hátha)
(#44084) zoli62: azt mondta a T-s emberke, hogy másik T-s számra (ami valós és aktív) át lehet írányítani és arra megy az SMS.. (de nincs másik T-s számom, csak telenoros ... (ez a baj , részemről , ide írta be: (#44071)
más:
Készülék bizt. megkötéshez csak a telefont kell vinnem és bemutatnom (+ dokumentumok amiket kaptam a "csomagban, T-s szerződések stb..) vagy komplett doboz és tartozékok is kellenek oda ?L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Szerintem ha akarod használni a My T-Mobile-t, akkor ezek a biztonsáhi SMS-ek kikapcsolhatalanok. Nálam már korábban azzak is próbálkoztak, hogy átirányították email-re ,de akkor is jöttek az üzenetek.
Vangelis hova írtad be ezt a számot?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44083 üzenetére
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44104 üzenetére
Szerintem Vangelisnek valamiért a folyószámlaszintű regisztrációja megegyezik a kártyaszintűvel. Más okot nem tudok elképzelni.
-
lord.lakli
őstag
válasz MaxxDamage #44083 üzenetére
Magyarán az az egy beállítás még nem került lefejlesztésre
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44124 üzenetére
Én nem sok értelmét látom ennek, havi 2ezreket kifizetni egy telefon biztosítására ráadásul lopás biztosítása nélkül ami egy 1 év és negyedét éri a mostani árának. Akkor meg szokás szerint ha tönkremegy is a legutolsó kiskeres árát fogják számolni ami negyede a mostaninak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Annyit megér mondjuk, én azthittem vagy 2 rugó havonta.
-
206 cc
senior tag
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Azért az a biztosítás nem teljesen így van.Évente max. 2 alkalommal bekövetkezett káreseményre fizet.1 évig nem válthatsz díjcsomagot,amennyiben 16 év alatti okozta a kárt nem fizet.Dominó vagy egyedi díjcsomagra sem válthatsz....Az önrészt ki kell fizetni ami még platina kedvezmény esetén is 10K! plusz a havi 1400.-
Szóval egy év esetén kifizetsz 18K-t egy 80 ezres telóra ami év végére kb max.50-et fog érni...Ja és statisztika alapján a telefonok 60-70%-át vagy ellopják vagy elhagyják amire az alap+ csomag még nem is fizet....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
St3ven
addikt
válasz MaxxDamage #44373 üzenetére
Ha úgy szerepel a szerződésben, akkor igen, az.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44376 üzenetére
Szerintem az a 10 ezres kupon lesz nem vagy ilyesmi kedvezmény?
-
legenda
válasz MaxxDamage #44563 üzenetére
a legtöbb telefon szoftveresen tudja ezt, illetve sok ilyen alkalmazás is letölthető az áruházakból, díjmentesen is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #44565 üzenetére
-
legenda
egy éve még z-m volt, illetve azóta is sok volt nálam frissítésre...stb, de bárhogy töröm a fejem, nem ugrik be pontosan, talán itt nézelődj; hívásbeállítások -> hívásletiltás
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Root Call Blocker. Erre elég a próbaverzió is.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44574 üzenetére
Neved / tel.számod látszik.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44576 üzenetére
Itt látszik, ahova betetted a képet, hogy mi a neved, telszámod, szerződésszámod stb. Nem jól van kihúzva.
-
polonic
félisten
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Lehet
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44770 üzenetére
itt belépsz, és az elsődleges költés a KAP pontok legyenek.
-
polonic
félisten
válasz MaxxDamage #44770 üzenetére
Mar a forumtars linkelte is. Bocsi, en lusta voltam itt a borozas kozepette
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44776 üzenetére
Csak a 6 hónaposnál idősebb pontok beválthatóak.
Csak arany/platina előfizetőnek lehetnek beváltható pontjai. Domino és még nem arany előfizunak nincs mit beváltani, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxxDamage #44814 üzenetére
Ezzel már így elvileg +"vásárolható" pontokért pl. Lotto igaz ? /megfelelő beáll. megvan hozzá, csak eddig arany voltam és azér nem vonta le a pontból.../
(ezt a képet a Mobile előfizetésnél található részből képlopóval csináltam , így csak erre vonatkozik nem ?!)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen