Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Mondok neked egy még egyszerűbb megoldást.
Rendelsz egy ilyen USB stick -et (ami 1990 Ft -os egyenleggel rendelkezik) a webshop -ban ami mellé most egyszeri, 1 GB-os leforgalmazható adatmennyiséget kapsz.
Mivel feltöltőkártyás mobilnet ezért semmiféle kötelezettség nem terhel, ha elfogyott az 1 GB és az 1990 Ft -ot is elnetezted akkor a SIM kártyát akár el is dobhatod, az USB stick -et pedig eladhatod.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
"Az Előfizetőnek RelaxNet M, RelaxNet L, RelaxNet XL, Aranytárskártya Mobilinternet csomag RelaxNet M, vagy Aranytárskártya Mobilinternet csomag
RelaxNet XL díjcsomag aktiválására vagy díjcsomagra váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen. Szolgáltató minden további
díjcsomag váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel." -
tjb007
nagyúr
Ezt így elsőre egy szokásos My T-Mobile anomáliának nézném, szokott érdekes dolgokat produkálni.
Amúgy a hatályos díjszabásban nem szerepelnek még az új díjcsomagok, valószínűleg ezért írhat/kérhet belépési díjat is (ha nem anomália). Érdemes lenne a 1430 -at felhívni.A májusiban már szerepel: 12.oldal, 2.3.2.1.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
99% -os valószínűséggel club1 -nek lesz igaza, az előbb elfelejtettem megemlíteni azt, havonta csak egyszer van lehetőség díjcsomagváltásra, ezért is írt belépési díjat.
Május 1-től érvényes (a különbség annyi a jelenleg érvényben lévőtől, hogy abban még nem szerepelnek az új díjcsomagok) díjszabás, 2.6 -os pont:
"Az Előfizetőnek Go!Net S, Go!Net M, Go!Net L, RelaxNet M, RelaxNet L, RelaxNet XL, Aranytárskártya Mobilinternet csomag RelaxNet M, vagy
Aranytárskártya Mobilinternet csomag RelaxNet XL díjcsomag aktiválására vagy díjcsomagra váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen.
Szolgáltató minden további díjcsomag váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel."[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Jó lenne ez, ha minden irányban lebeszélhető lenne. Nem beszélve arról, hogy jó T-s szokás szerint az alapárban nincs benne a hívószámkijelzés. Hab a tortán, hogy ez nincs is feltüntetve a hivatalos oldalon, így tehát helyből 1700 Ft havonta. Valamint sütheted a havi száz óra hálón belüli ingyenes forgalmadat, ha fele részben, azaz 50 percet hálón kívül is telefonálsz, akkor az még 1250 Ft plusz költség.
-
1430
senior tag
Azt biztosra veheted, hogy ha ment az SMS a fordulónapról, akkor onnantól az új csomag keretét használtad. Újraindítás abszolult "felesleges", mert a számlázási rendszert ez nem befolyásolja. Újraindítás akkor praktikus, ha előzőleg nem volt aktív Net csomagod, mert akkor engedélyezi a rendszer az APN hozzáféréseket, és az újrafeljelentkezés meggyorsítja a használhatóságot.
Az én tippem az, hogy a hívásforgalmi tájékoztató 6 óránként frissül, tehát amit lekérdeztél (103 MB), nem a legfrissebb érték volt, és az utolsó (legfeljebb) 6 órában volt még 35 MB adatforgalmad. A telefonos adatforgalom mérőkre pedig ne hagyatkozz, mert a számlázási rendszer 10KB-os egységekben mér, a telefonok meg rend szerint bájt pontossággal.
Ha lekérded például az online (GPRS) híváslistádat (375 Ft/alkalom), láthatod, hogy meddig mért a rendszer a Net 500 szerint, és mikor mennyi forgalmat regisztrált.
icons
A Duplanet kedvezményt kérheted Aranytárskártya csomaghoz is, de csak az L-hez (7GB/4990 Ft) és az XL-hez (14GB/6400 Ft), és a havidíjból lejön a 40%.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
Az SMS Plusszal kapcsolatos kérdésemre van valakinek ötlete?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
Az az SMS Te+Én >> 200 vagy 210 Ft-ért megjelölhetsz egy T-Mobile előfizetői (havidíjas vagy Domino) hívószámot, amire 30%-kal olcsóbban küldhetsz SMS-t. Legfeljebb kétszer aktiválhatod a kedvezményt, így 2x 200 vagy 210 Ft-ért két hívószámra küldhetsz 30%-kal olcsóbban SMS-t.
Ha van SMS plusz kedvezményed is, akkor a 20 SMS elhasználása után él a kedvezmény az SMS Te+Én-ben megjelölt hívószámra/hívószámokra.
Azt Te döntsd el, megéri e neked a kedvezményt, ha igen, aktiváld.
Des1gnR
A havidíj részarányosan számlázódik >> ha ma váltasz, akkor 9 napra az Eco (tehát beleférsz a részarányos leforgalmazhatóságba), és 22 napra a MM XS havidíja. A forgalmi díjak azonnal átállnak, tehát a váltástól már a MM XS csomag díjait számlázza a rendszer. A MM XS csomagban foglalt kedvezmények közül a 10 db SMS részarányosan jár, az 5 óra Mobil TV (ha aktiválod) részarányosan jár de a teljes 150 MB adatkeretet felhasználhatod a váltástól a hónap végéig. Mellesleg jelenleg július 31-ig biztosított a díjcsomag használata, a továbbiakról júliusban várható döntés.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Valóban! A képet nem is néztem, de így már érthető a kérdésed. Ne foglalkoz vele, az hiba.
Majd ezt is jelzem az illetékes felé...nyakoati
1.) Hívószámonként 1050 Ft >> 3x 1050 = 3150 Ft
2.) Ha mindenki előfizetéses, akkor mindenki maga fizeti a díjat. Ha van köztük Domino is, akkor annak költségét egy, a csoportban lévő havidíjasnak kell átvállalnia.
3.) Mindhárman kaptok havi 100-100 órát, hogy a csoport többi tagját ingyen hívjátok >> azaz például neked havi összesen 100 órád lesz arra, hogy a feleséged + édesanyád ingyen hívd.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tjb007
nagyúr
Azt gondlom te is tudod, hogy naponta nem egy darab levelet kapnak és a kapott levelek megválaszolására nem 500 ember van alkalmazva.
Ott van a díjmentesen hívható ügyfélszolgálat, fel kell hívni, ott is lehet reklamálni (sőt, célszerűbb is) és egyből fogsz választ is kapni a kérdésedre. -
addikt
-
addikt
Személy szerint egyébként csodálkozom, mert amikor nekem számlareklamációm volt (kiszámláztak egy, csak "élő" ügyintézővel végrehajtható díjcsomagváltást), akkor már a harmadik napon válaszoltak! Mondjuk az előfordulhat, hogy abban az időszakban kevesebb reklamáció/felszólamlás érkezett és/vagy többen dolgoztak éppen!
kali:
Szerintem sem...
Jó szerencsét!
-
DonMedve
addikt
Felőlem nézhet,de nem szoktak vacakolni.Én bizony le szoktam ellenőrizni,akár tetszik nekik,akár nem.
Amúgy úgy működik,hogyha valamilyen oknál fogva nem veszed át,írtok egy jegyzőkönyvet amit Te is meg a futár is aláír és ezzel viszi vissza a T-nek.Ennyi az egész.Jogodban ál átvizsgálni."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
fi:zi'k
nagyúr
Pedig ez a T-mobile-tól függetlenül bevett gyakorlat, hogy átvétel előtt jogod van megtekinteni a csomag tartalmát, és csak akkor vagy köteles átvenni, ha az megfelel az általad rendelt termék(ek)nek. Csak ugye ez plusz idő a futárnak, akik nem szeretnek várni. Illetve viszonylagosan nagy a bizalom futárcégekkel szemben, ezért a többség nem vacakol ilyennel, hogy a futár előtt kibontsa.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
1430
senior tag
Én annyiban egészíteném ki, hogy előfizetés esetén a részarányos havidíjból az aktiválás hónapjában és az azt követő hónapra legfeljebb 500 Ft kedvezményt kapsz. Mivel augusztusra már kevesebb, mint 500 Ft a részarányos Go!Net S havidíj, így augusztusban a teljes részarányos havidíj jóváírásra kerül (tehát ingyen van), szeptemberre pedig ha "időben" kapcsolod ki, akkor még beleférhetsz az 500 Ft-os jóváírásba, de ha az utolsó napon kapcsolod ki, akkor is csak 90 Ft lesz. Ja és persze az "új aktiválásokra" érvényes, tehát ha az elmúlt 90 napban nem volt aktív a hívószámodon a Go!Net S, csak akkor kapod meg a kedvezményt.
(club1: az aktiválás hónapjára és az azt követő hónapra jár a kedvezmény, így oldják meg, hogy a hónap végén aktiválóknak is járjon legalább egy havi kedvezmény.)
-
1430
senior tag
válasz St3ven #10955 üzenetére
Büntetni? Szerintem csak te nem érted a díjcsomag filozófiáját.
Ráadásul nem gondolkozol kompelxen! Hiszen szép és jó lenne, ha mindenki rendeltetésszerűen használná a dolgokat, de sokan a kiskaput keresnék. Például ha lehetne külföldön használni, akkor minden nemzetközi fuvarozó ilyen díjcsomagos hívószámot adna a sofőrjeinek, akik csak hívást és SMS-t fogadnának rajra, esetleg minimális kimenő forgalom lenne.
Például sokan nem értik, miért nem lehet Családbarát mellett hívást átirányítani (kivéve hangposta és hívásértesítő és vezetékes számokra). Naívak.
-
TooN
aktív tag
válasz St3ven #11190 üzenetére
Viszont a T-Mobile által telepítetten a WAP hozzáférési pontja 212.051.126.002 és port 8080, akkor már végképpen nem értem, hogy melyik melyikre kell és jó. Illetve a fő kérdés, hogy melyik van így a csomag által lefedett adatmennyiségben.
--------------------------------------------------------------------
A CÉLOK ==> HOZZÁFÉRÉSI PONTOK között van még értelme a WAP hozzáférésnek?Illetve van T-Mobile NET és web'n'walk is, mint hozzáférés. A NET-nél van proxy: 212.051.126.002 és port 8080 a másiknál nincs proxy és 0 a port.
Ez így jó nekem?
Mi a különbség?
Na és még egy: Az N8-on van MMS, mint hozzáférési pont, a C7-n nincsen, mégis mindegyiken működik az MMS?
Kérlek, valaki tegyen képbe!
Köszi!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11902 üzenetére
Nálam pont készülékváltásnál dobott ki nagyobb összeget, mint az új előfizetés esetében. Nem biztos, hogy minden készüléknél igaz. Én az Xperia Ray-t néztem. Ott kb. 8 eterrel több készülékváltásnál, mint új előfizetéssel.
dedike (11896): köszi a tippet. átgondolva a lehetőségeket, ez tűnik a legjobbnak. Csak nehogy az legyen, hogy ha dominoról váltok vissza előfizetésre, akkor közöljék, hogy az nem számít új előfizetésnek. Én már ezen sem csodálkoznék.
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11906 üzenetére
Ez így rendben is van. Az akasztott ki egy kicsit, hogy amikor ma először beléptem, akkor kb. 17%-al magasabb összeget kaptam az új előfizetőkhöz képest. A "kedvezmény" annyi volt, hogy választhattam részletfizetést is a webshopon keresztül, míg új előfizetésnél ezt nem ajánlotta fel.
Nescafé Az megoldható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz St3ven #12325 üzenetére
Gondoltam, ha már szóba került megnézem én is ezt a wapos dolgot, de ráléptem az origo az sms küldés részre, és azt írja, először regisztráljak. Érdekes mert már volt regisztrációm. :/ Nem nagyon vágom ezt.
És ha már hasonló a téma, akkor esetleg valaki nem tudja működik a wapon az önkiszolgáló ügyfélszolgálat, mert nekem azt írja ha rálépek, hogy Ismeretlen telefonszám... -
St3ven
addikt
válasz St3ven #12453 üzenetére
Ezzel a kérdéssel kapcsolatban tud valaki mondani valami biztatót?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
BéHGT
senior tag
válasz St3ven #13623 üzenetére
Jól számolja a forgalmat?? Mert nekem ajánlották a Traffic Monitort, de szerintem nem számol jól. 2 órás Skype beszélgetés alatt nem mutatott 600kb-t, ugyanezt Hipernet több megára mutatja... Tehát kicsit zavar van a fejemben emiatt is. Plusz ugye 1430 azt írta, hogy "Az aktuális egyenlegben pedig minden forgalom benne van, kivéve az adatforgalom". Tehát az nincs benne. És kicsit szar, hogy majdnem a havi díjam feléhez érkezem lassan, pedig még csak 6.-a van. Pedig nagyon keveset beszéltem és sms-eztem, inkább nettel Skype... Neked milyen csomagod van?
Giigz: Milyen telót hoztál ki, milyen csomaggal, ha nem titok? -
atillaahun
veterán
válasz St3ven #13659 üzenetére
De most mit tudok csinálni, ez az első LG OB hetek óta, ami itt van a városban, garanciás, és jó állapotú. A mostani telómtól meg szabadulnék már.
Most még úgy néz ki valami olyasmit sikerült elérni a tulajnál, hogy bescanneli a számláit, ezzel igazolva, hogy fizeti rendesen az előfizetést.
Bár ezt nem egészen értem még hogy gondolta pontosan. Mármint mennyire fog ez nekem biztosítékot adni.
Bár jobban belegondolva, ha elmegyek vele a boltba, megmondják, hogy eddig nem volt tartozása, majd 1 múlva nem fizet többet, akkor is ugyanott vagyok, hogy letiltanak.
Szóval nem tudom hogy lehet előfizetéses telefont megfelelő körültekintéssel venni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen