Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Nem, ez a marketing.
Ha "Fast delivery" volt a reklámban, kérhetsz kupont ha nem jött össze.
De ha nem volt ilyen felirat, lehet ennél hosszabb is a szállítási-visszatérítési idő.
[link] -
nagyadam92
csendes tag
Hát csak át a helyzet hogy ez így hazugság amit írt. Ez ellen joggal lehetne fellépni.
-
Elk_hound
tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Ha 21-én adta fel, akkor legfeljebb fénypostával. Onnan olyan 7-10 nap, simán meg fogod kapni, ezért nincs dispute. Amúgy szerintem az a rendeléstől számított 30 nap után kezd élni, ami ezen belül van, kvázi önkéntes vállalás, nem tudod számonkérni az Alin.
-
nagyadam92
csendes tag
Nekem 23-ig kellett volna hogy megérkezzen...
-
Janaboy
veterán
Amúgy ahogy látom a vámon van.
A héten tuti megérkezik. -
nagyadam92
csendes tag
Lehet. Csak én most kiverem a balhét sőt nem is fogom átvenni az árut. Ma négy napja késik...
-
Janaboy
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
Olyat lehet alin?
-
nagyadam92
csendes tag
Csak az a baj klarna részletfizetéssel vásároltam.
-
Janaboy
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
A rendelésedhez kell bemenni és ott.
Ha nem engedi az azért van, mert a hivatalos határidő még nem járt le. -
nagyadam92
csendes tag
Engem nem érdekel hol jár. Az se érdekel már ha a szomszédban. Április 23-ig nem kaptam meg. Innentől kezdve azt csinál a futárszolgálat amit akar meg az eladó is. Az ára legyen visszatérítve nekem. A többi nem érdekel. Nincs hír egyébként róla.
-
xcsabo
őstag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Dpd?
-
nagyadam92
csendes tag
Nem engedi.
-
Janaboy
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
Disputeot kell nyitni.
-
nagyadam92
csendes tag
Alin hogy lehet visszatérítettni a vételárat? Úgy döntöttem én kilencedike óta vártam eleget. Mindegy hol jár, mindegy mennyi időbe került, nyelje le az eladó ezt a késést. Hol lehet elállni a vásárlástól?
-
nagyadam92
csendes tag
Még most sem ért ide ez a tetves óra. Április 23 volt a határidő. Hogyan lehetne ezekkel jól kicseszni emiatt? Mert nyilván én nagyon nem tűrök ennyi késést....
-
Szia!
Örülök, ha neked és másnak semmi gondja nem volt velük és kívánom, hogy ne is legyen soha.
Viszont elképzelhető, hogy más eljárás alá kerül egy drága telefon, amiből egyébként is többet adnak el.
Nyilván az sem mindegy, hogy hol vetted, Store-ban, szerződött Partnernél, Mo-n vagy más országban. Telefonoknál előfordulhat, hogy van az adott országban szerződött szervizpartner, ezért nem küldik a Holland központi szervizbe. -
-
Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak.. Az Oneplus-nak nem csak a szoftveres, de a szervíztámogatása is kritikán aluli.
Március 23. óta van náluk az órám. Azóta többször beszéltem velük Whatsapp-on, de csak annyit tudnak mondani, hogy nem tudják mi van az órával, el vannak csúszva, amint tudnak valamit értesítenek, de soha nem értesítettek semmiről sem.
Sem azt, hogy mikor lesz kész vagy netán csere lesz belőle. Érdemi infó helyett küldtek egy 50€ értékű kódot, amit a Store-ban lehet levásárolni olyan kiegészítőkre, amiket eszköz híján nem tudnék használni. Kenjék a hajukra..
Úgy döntöttem, hogy én már eleget vártam, ezért átadtam az ügyet a ECC (European Consumer Centre) Ausztriai kirendeltségének. Birkózzanak ők velük.
Talán nagyobb hatással van rájuk a fogyasztóvédelem, mint a mezei felhasználó.
Imádkozzatok, hogy soha ne legyen gond az órátokkal, mert támogatás terén nem sok jóra lehet számítani.
És hogy kerek legyen a történet, az oldalukon a Szervízmenüpontot leblokkolták. Nem lehet lekérdezni az állapotot, ugyanis a belépéshez szükséges kód nem érkezik meg a telefonra már több mint egy hete. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Szintén. Töltőn volt és látom újraindul. Februári a patch.
-
femiki
tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Ezt Hollandiából fog jönni neked, mert NL a ragszám vége! Ezért focod vámmentesen kapni, mert ott át cimkézik. Türelem, jövő héten megkapod!
-
Janaboy
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
Akkor az még nem érkezett meg Mo-ra.
De úton van! -
Woodcutt3R
tag
Nekem jött egy Update ma reggel, még nem raktam fel, mert töltőre kell rakni hozzá.
-
nagyadam92
csendes tag
A tracking numbert masolom be a posta oldalán lévő csomagkoveteshez?
-
Janaboy
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
Ezt a trackinget megnézheted amúgy a posta.hu oldalán is.
Ez eléggé a lassú szállítás sajna. -
nagyadam92
csendes tag
Ezt.
-
femiki
tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
1,5 hét. Nézd meg nyomkövetésben, mit mutat!
-
nagyadam92
csendes tag
Ali expressről mennyi idő után jött meg nektek az óra? Április 9-én rendeltem meg. Április 19-23 közti szállítással írta. Ma 23-a van és nincs hír róla.
-
gallimi
tag
Android Security patch 2026 február 1. Magyar nyelv továbbra sincs.
-
gallimi
tag
Ma reggel töltőre csatlakozás után frissít az óra! Kíváncsi leszek mi lesz.
-
Janaboy
veterán
Oneplus watch 4 jön global piacra, de a vicc hogy WearOS 5el.
Igazabol nem tudom mi indokolná azt venni a 3as helyett.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Érdekelne valakit 2db charging base (töltö bölcsö) az a kis fehér ? Van 2 db, a rendelésekhez kaptam, de nincs rájuk szükségem
-
nagyadam92
csendes tag
Sziasztok. Alirol rendeltem egy ilyen órát. Majd jövőhéten érkezik meg. Tesztek alapján meggyőzött. De akinek van ilyen órája és huzamosabb időt úgymond használta már, megosztaná a tapasztalait? Köszönöm!
-
bozont
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Mert out of stock. De mindig ez volt mikor megakartam venni. Lehet marad a fekete. Bár shoz meg az extrák közöl a két szíj érdekelne csak, töltő állomás az van hozzá felesleges mégegy, esetleg a kábel még de az is out of stock.
Inkább hivatalos oldalról venném, így Alliexpress kiesik.
-
xcsabo
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Aliról decemberben 137 euroért vettem. Nem mindegy. Igaz, nem járt hozzá ennyi cucc és a bolt sincs már, pedig régi üzlet volt. Valszeg csak nevet váltott.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Akkor valószínűleg a samsung Health lesz a probléma forrása. Nem akarja az adatokat elfogadni, ha nem saját eszköz méri. Sajnos ez nem oldaja meg gondot, de legalább tudom, hogy létezik és nem valami user error a kulcs. Egyébként megpróbáltam a google fittel is. Ott ugyanúgy látszik, mint a Stravában, de a samsung Health nembtudja áthúzni. Vagy nem akarja.
-
doongoo
addikt
válasz
Elk_hound
üzenetére
Egy órához párosítható csak az app, de hogy resetelni kell-e (az órát vagy az app adatait) azt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Még nem próbáltam. OHealth-en belül van egy olyan opció, hogy az "óra átvitele". Ezzel másik telóra lehet átvinni. Mondjuk ezen kívül tényleg csak egy olyan opció van, hogy párosítás megszüntetése. Azt nem tudom, hogy ez reseteli-e az órát vagy csak leválasztja a telóról.
-
Elk_hound
tag
Az OHealth valóban csak egy OnePlus órához párosítható amit resetelni kell egy másik csatlakoztatásához?
-
bozont
veterán
A Watch 3 titán verzió ennyire kelendő vagy nem nagyon gyártanak belőle? Most is jött email hogy akciós az óra, de a titán és a zöld szíj is out of stock. De ez volt mindig mikor megakartam venni.
-
sepyi
aktív tag
Beszereztem egy ilyen órát a 46mm-es változatból. Kifejezetten az üzemidő miatt váltottam, mert egyébként elégedett vagyok a samu watch5 pro-val is, bár az úszások után meg tud őrülni.
Nos a problémám is ebből adódik. Évek óta használom a Samsung Health alkalmazást. Nem is szeretnék lemondani róla. Ezért telepítettem a Health Connect alkalmazást. Az Ohealth alkalmazásnak írási, a Samsung Health alkalmazásnek olvasási jogot adtam. Minden engedély hozzáférés megadva. A testadatok és lépések megjelennek, de a kerékpáros edzés nem. Az Ohealth-ben látom az edzést, de a Samsung Health-ben nem.
Tud valaki segíteni? -
mrThomi
addikt
Tud valaki segíteni, hogy a 60 secunde kontrolle értesítést az órán hogy kell kikapcsolni ? Az órán az app benachrictigungnál ki van kapcsolva szal nem értem miért jön minden áldott nap.
-
Janaboy
veterán
Most olvasom, hogy csak elhagyja a Oneplus Európát.
Akkor gondolom nem lesz Oneplus Watch 4..legalábbis nekünk. -
válasz
mrThomi
üzenetére
Hogy mi baja lehet egy órának?
A 4 napos üzemidőből egyszercsak lett egy fél napos.. 73%-al feküdtem le vele és reggelre 2% volt benne.
Többször csináltam rendszervisszaállítást, de nem javult meg.. még úgy sem, hogy be sem laktam, csak natur a visszaállítás után összepárosítottam a telefonnal és úgy használtam.
Napközben még csak elvolt, de akkor is gyorsan merült. Reggel 10-kor 100-ra töltve, este 9-kor 73%.
Éjszaka nem váltott takarékos módba.. majd én manuálisan átváltottam. Ez sem segített, ezért szerviz lett a vége.
Lehet Akku, de valamilyen hardverprobléma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Microsoft Excel topic
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest