Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ahogy látom a magyar nyelvre még várni kell.
-
tomp
félisten
Hmm van changelog az órán!
-
Janaboy
veterán
Van új frissítés.
Nekem most települ. -
tomp
félisten
Érdekes jelenségre figyeltem fel!
Random elnémul az óra azaz se értesítési hang, se csengő hang se semmi nem szól és ilyenkor elkezd jobban merülni.
Újraindítva az órát megjavul minden. -
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a csoporttól.
Láttam a oneplus oldalon hogy rendelhetek órát+ajándék fülhallgatót.
A weboldals rendelés hogy működik?
Megrendelem, kifizetem és várom a csomagot?
A megérkezett termék pedig eu-s lesz?
Köszönöm! -
-
Janaboy
veterán
Megjelent az órának a mini (női) változata, vagyis egyelőre az Oppo neve alatt, Oppo X2 mini: [link]
Egyelőre én nem találtam arról infót, hogy a Oneplus név alatt is lesz-e ilyen verzió.
Viszont, ami érdekes, hogy van belőle LTE verzió is. -
Erdmis
tag
Nem tudom, hogy az új app verzió vagy mi okozza, de korábban tök jól számolta az emeleteket. Most voltam egy pár km-es sétán és 49 emeletet mentem közben szerinte, amiből 3 a valós
Tehát azt a pár emelkedőt egy felhőkarcolónak értelmezte...
Nem indítottam edzést, csak úgy alapból. Eddig jó volt -
Mosqu!to
addikt
Igen, van az Ohealthban alarm sync, de pont ennek örülnék, ha ezt nem kéne kikapcsolni, hanem csak offsettel az óra előbb ebresztene hang nélkül rezgessel, es csak ha nem reagálok, akkor kezd a telefon is hanggal ebreszteni.
Meg tudom ezt tenni úgy, hogy kikapcsolom a syncet, de akkor mindig duplán kell az ebresztot beallitani.
-
Mosqu!to
addikt
Xiaomi Bandet cseréltem erre az órára. Ott volt külön ébresztőm, 3 perccel a telefon előtt, így sokkal finomabban tudott egy rezgés kelteni, mint a csörgő óra.
Itt ez ugye össze van szinkronizálva a telefonnal. Tudok olyat, hogy valamilyen offsettel a telefon előtt rázza a kezem, és csak ha nem nyomom ki, akkor kezdjen hangosan csörögni a telefon? -
Janaboy
veterán
Ez a Watch face készítés még a Samsungos Watch face studioval sem egyszerű menet
-
agaron
tag
Nekem sem töltenek be, de egyelőre nem is foglalkoztat annyira. Viszont nekem még régebbi az app verzió es nincs is frissítés meg hozzá.
-
doongoo
addikt
Nálam a marketről a 4.30.29 van fent, de nincs vele semmi probléma (óralapokat is betölti), bár a personal profile alatt nekem is United States van (és ezt amúgy az első belakáskor sem lehetett sehol sem megadni, nem tudom honnan vette automatikusan)
-
Janaboy
veterán
3rd party watch facet használ valaki?
Akkura van hatással Smart módban? -
Jank
tag
Na ezt már nem értem, megcsináltam a cache törlést nem segített. Semmi sem változott. Vagyis mégis csak, mert mostmár a saját óralapjaimat sem látom. "Loading resources" meg egyy álló kis kék karika a saját, Loading watch faces és az álló kis kék karika az egyébb óralapok menűpontban.
Mérgemben uninstalláltam az egész appot. Visszatelepítettem nem változott semmi.
Most csak nézek mint ....Noé a harmadik tevére. -
Jank
tag
Az applikációban csak a saját óraszámlapokat látom, nem hajlandó betölteni a többit. Olyan mintha nem csatlakozna a kiszolgáló szerverhez. Csak most vettem észre, régebben működött. Másnál is ez a helyzet vagy nálam van a hiba?
-
noto
senior tag
Ekg nem elérhető jelenlegi helyzetemben ezt írta ma mikor hasznàlni akartam...
Eddig ment...
Màsnàl is van ilyen esetleg?
Màr újra raktam az appot is... -
agaron
tag
No hétfőn töltöttem, és ma szólt, hogy akkor 20%on van. Nem volt egy aktiv hét betegség miatt, de mindig rajtam volt, néha hívtam is vele. Szoval túl is teljesít eddig uzemidoben, mint amit vártam.
-
Simán lehet a fő gond az, mert nálam is rettentően merült tőle az óra.
Persze elsőre nekem sem ugrott be, csak elkezdtem mélázni, hogy miket állítgattam és így ugrott be, hogy az is be van kapcsolva.
Főleg, ha a wifis hibakeresés is fut, mert az is állandóan keresi a szervert. -
noto
senior tag
Nem kezdett el merűlni az akksi neked nagyon?
Felraktam ezt a progit meg ami óra hangot ad na meg pàr óralapot és most valami nagyon szívja az akksit.
A óra hang szimulàtor fogyasztott 28%úgy hogy nem is hasznàltam....
Tegnap este feltöltve100% ra ma este 56%volt úgy hogy nem volt rajtam és nem smart módba volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest