- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dedike #88947 üzenetére
Még régebben 1430 fórumtárs írta privátban, s akkor még mobil oldalon így is működött, figyeltem a számlákat, s nem a gyűjtött ponttal nőtt a beváltható egyenleg, hanem a 7 hónappal azelőtt kapott pontokkal(nem azonos pontokat kaptam havonta).
Azonban a mostani leírást elolvasva, Nekem is az jön le, hogy adott hónap pontjai kerültek a beváltható kalapba is.
Régebben nem így tapasztaltam, illetve juniusban is pontosan a 7 honappal azelőtti számlaértékeim után járó pontokat kaptam meg, nem a jelenlegi olcsóbb számláim kevesebb pontját. 120 pontot, pedig csak 104 járt volna. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
dedike #88942 üzenetére
A beváltható kapcsolatpontok azok a pontok, amiket a számlazárás előtt 7-24 hónapban gyűjtöttél, tehát, amit a július havi forgalmad alapján kapnál, azok csak 2018. februárban lennének beválthatók, ha nem szűnne meg a kapcsolatpont.
Az 1-6 hónapos pontok pedig az arany/platina jogosultság megszerzésébe számítottak bele.
-
Black_Raven
veterán
válasz
dedike #84264 üzenetére
Velem pont az ellenkezője történt.Láttam hogy üres a Telekom, akkor eljött az én időm. Nagyon kedves Ügyintéző hölgy kérte a telefonszámot, személyi lakcímkártya, kb 1 perc múlva nagyon szépen megköszönte, kérdezte segithet e még valamit, és ennyi volt az adategyeztetés. A személyim már másik, és 1 perc alatt végeztem, nagyon elégedetten kijöttem. Ezt csak azért írtam, mert mindenki csak a rosszat írja.Amit írtál a számitásoddal a 100k, nagyon sok, de a maradék 4.9millió is.(sajnálom ami veled történt, mert látod ilyen is van)
-
tsteve
senior tag
válasz
dedike #83646 üzenetére
vagy csak simán kiveszik a teljes roaming-ot a lezárt csomagokból.. ez is egy kiskapu a szolgáltatók részére, ha tényleg változtatniuk kéne ezeken a csomagokon is... amit személy szerint nem hiszek a Three példája alapján... elvileg ott kell ingyenes roaming-ot adni, ahol egyáltalán van roaming lehetőség a csomagban... ez teszi lehetővé nekik a kiskaput
-
válasz
dedike #82742 üzenetére
Ezt nem figyeltem, lehet, hogy új csomagok miatt új készülékárakkal is kijönnek.
Jól emlékszem amúgy, hogy első nap még az volt kiírva, hogy 23-án x órától 24-én y óráig nem fog menni a weblap? Mert most meg már az van kiírva, hogy 23-ától és kész. Szóval meghatározatlan ideig.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dedike #80186 üzenetére
Attól még igaz.
Én már kb. 13 éve is vitáztam ilyenről valakivel egy videokamerás fórumban, aki becsszó állította hogy beszívatták, aztán mikor szembesítettem a tényekkel, akkor visszakozott, hogy csak hallotta ő is, csak azért mondta hogy vele történt meg, hogy nagyobb nyomatékot adjon a dolognak...A mobilszolgáltatók csak azt számlázzák ki neked, ami az ÁSZF-ben benne van.
Vannak benne emeltdíjas hívások meg sms-ek is, de azok belföldiek. A külföldi hívások tarifái is benne vannak. De külföldi emeltdíjas hívás az nincs. Talán műholdas mobil van még benne, az is brutál áron nyomul, ha hívod. -
Zeki
nagyúr
-
tothjozsi96
addikt
válasz
dedike #79927 üzenetére
Remélem hogy összejön, most van ez a januári -15% és a Galaxy S7 benne van a listában, ennyiért bevállalnám.
Olvastam erről, mármint ha online rendelek, részletre.
Ezt írják:
"Előfizetéssel együtt vásárolt készülék esetében - az akcióban nyújtott kedvezményeink igénybe vételének érdekében - előzetes fizetőképesség vizsgálatra van szükség, ezt szintén telefonon végezzük."Kérdés hogy mit jelent ez az előzetes fizetőképesség vizsgálata...
-
Fifi
őstag
válasz
dedike #76976 üzenetére
A telefonvétel az ő SIM/telefon előfizetésétől független lesz. Egy másik előfizetésemre veszem meg.
A lényeg, hogy amikor megkapja az új telefont, mielőbb tudja használni majd, mert jelenleg nem nano SIM-mel rendelkezik, az új telefon meg azt igényli, ezért gondoltam, hogy előre berendelek egy SIM-et és szenteste meg csak aktiválni kellene majd.
A nála lévő SIM is az én nevemen van (telekom fiókomban kezelem) és persze az ő számára igényelném meg az új 4G-s nanosimet. A rendelés során SMS-ben érkező ellenőrző jelszó idejére meg hozzá tudok férni a telefonjához.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
dedike #75857 üzenetére
Feléért? Viccelsz? Sógornőm ezzel kinlódik hogy 500/750Ft 200mb elfogy akkor off. 1600 ért lenne még 750mb. És mindezt PostPaid előfizuval ( Go+ ). Ellenben én fizetek caklipakk net + korlátlan böngészésért 3500Ft ot és egész hónapban full sebességgel netezek + hotspotként sok ismerősömnek osztok.
-
vampire17
addikt
válasz
dedike #74273 üzenetére
Ha jol ertem, akkor ha feltoltom mondjuk 3000 Ft al ,akkor egy evig hasznalhatom ? Ehhez ugye nem lehet megredendelni ezt a kiegeszito csomagot?
Ezt en ugy ertelmezem, jo Dominohoz is...
"A korlátlan tematikus opció elérhető lakossági és üzleti postpaid és prepaid ügyfelek számára egyaránt."
-
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #74207 üzenetére
nagyon sokat fejlődött az alkalmazás véleményem szerint!
én alkalmazáson keresztül fizetek számlát, nézem hogy: családon belül az előfizuk pillanatnyilag hogy állnak, adatforgalmakkal mi a helyzet, etc.
tagadhatatlan tény, hogy vannak gyengébb pillanatai a sok háttérrendszer miatt, de amint azok is rendeződnek majd, akkor hibátlan lesz a dolog. -
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #74201 üzenetére
- mobil előfizu esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű előfizetői jelszó és belépsz, látsz mindent;
- adat sim esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű kód és belépsz, látsz mindent;
- otthoni előfizu esetén MT + 5 számjegyű kód és belépsz, látod a díjcsomag részleteit;
- feltöltő kártya esetén 9 számjegyes formátumban a telefonszám (301234567) + 5 számjegyű domino jelszó és belépsz, látod a rendelkezésre álló adategyenleget és a domino egyenleget.Azért "erőlteti" a T a Telekom fiókot, mert akkor ott szépen ezt az összeset akár 1 email alá összerendeled és egyszerre látsz mindig mindent (és mondjuk 3 telefon és egy otthoni esetén nem 4, hanem egy dolgot kell észben tartani). Plusz erre az emailre megy ki az online számla is, ha persze ugyanazt használod, mint amit ahoz is.
-
-
4Grider
félisten
válasz
dedike #73985 üzenetére
Az Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság jó lesz?
-
4Grider
félisten
válasz
dedike #73983 üzenetére
A forrásod jogszabálysértő.
Elállás esetén az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére, az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni. -
válasz
dedike #73862 üzenetére
A Next XL-hez ingyen van az EU Plusz és a DuoNet opció. Sajnos a 2 ingyenes választható extrát (Szuperszerviz 5 perc ingyen, T&S M egyszer egy hónapban ingyen) kivették. Nagyon haragszom ezért rájuk.
Na meg továbbra is azért, hogy a 6 GB csak belföldön felhasználható. Meg tudnám ölni ezért őket. -
macskacsa
csendes tag
válasz
dedike #73651 üzenetére
Értem. Volt egy számláló ami tegnap éjfélkor járt le hogy onnantól kedvezményesen tudok telefont venni pl Iphone 5St 50 ezerért de gyakorlatilag csak 125 ezerért tudnám megvenni mert csak új előfizetőkre vonatkozik, és meglévő előfizetésre nem.
Ha lejár októberben és akkor meghosszabbítom akkor egy hasonló akció reális vagy akkor sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest