Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
-
Filmekből és sorozatokból tréningezik az AI-modellt
it A Runway megállapodott a Lionsgate-tel, így utóbbi hozzáférést ad a startupnak a hatalmas filmes és tévés adatbázishoz.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hogy mekkora láma cég ez a T-Mobile...
Letelt a 18 hónapom, vehetek készülékváltással új telefont. Ez eddig rendben is lenne.... De! A normál új előfizetéses árhoz képest vagy 6-8 ezerrel drágábban!
Ez nem egy túl szép dolog tőlük....valentinho: szerintem hívd fel őket a 1430-on.... vagy a 1777-en
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
megyeri
tag
Májusban járt volna le a hűségem, de 2 hete váltottam telót. Igen drágább volt, de a 24 hónap a váltástól indult (tehát totál elengedik a hátralévő hónapokat).
Egyébként nézőpont kérdése. Szerinted:
"Hogy mekkora láma cég ez a T-Mobile...
Letelt a 18 hónapom, vehetek készülékváltással új telefont. Ez eddig rendben is lenne.... De! A normál új előfizetéses árhoz képest vagy 6-8 ezerrel drágábban!
Ez nem egy túl szép dolog tőlük.... "Tehát szerinted korrektebb lenne, ha nem is lenne ilyen lehetőség? Annyira idegesítő, mikor valaki csak a saját szempontjait veszi figyelembe, és azt hiszi, hogy neki az jár, de cserébe nem kell adnia semmit. Ráadásul az előző hsz-edben úgy tűnik, tisztában sem vagy a dolog menetével (24+6 hónap... valójában csak 24).
Szerintem pedig megérte kifizetni 6 ezerrel többet, ha ezzel például nálam 4 hónapot kiváltottam. De ez az én döntésem volt! Ha az ár számított volna, akkor vártam volna május végéig. Igenis jó, hogy an ilyen lehetőség, a felárral kiváltottam a hátralévő hűségemet.
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Joe bácsi
őstag
Szerinted, h. értem?! A publikus mit jelent szerinted?? Azt, h. nincs fent a honlapon!
De meg lehet tudni árakat, ha ügyes és okos vagy.doddencs: Ahogy vesszük ,h. nem egyéniek. Kiemeltségi szinthez van kötve a teló ára. Most minek kellene neked a kártyaszám (ez meg mi??), meg jelszó meg stb....??? Konkrétan kell vmi keress priviben.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
Szóval a *102# ingyenes?
Mert a honlapjuon valami 1770/1730 vagy valami ilyen szám van és az 5x Ft.
Amúgy nagyon régen még 103-mal működött nálunk. (Amikor még Westel volt.)
A my t-mobile-t mostmár engedte, de pár órán keresztül mindig errort dobott ki. Meg miután sikerült egy másik akkuntot regelni, azután is szarakodott. -
törölt tag
Hát sajnos igen. Eléggé.
Mondjuk ez a többi szolgáltatónál is kb ennyi.
Amúgy most elgondolkodtam, és lehet benevezek valami VOIP szolgáltatásban, mert vezetékes irányba ~6Ft a percdíj és a hozzá szükságes adat is oylan 6Ft. (ezt írták valahol.) Mondjuk ez macerás de majd meglátom.
Amúgy németországban már betiltották a skype eléréseket trééknél.Jah bocs, most jut eszembe!!! 6kbyte/sec a skype által használt adatmennyiség.
Akkor az egy percre 234Ft! Akkor mégsem olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah, megint elszámoltam....
Mert bit helyett bájtal számoltam.
Akkor vegyük a legrosszabb esetet: 64kbit/sec
Azaz: 64/8=8 8/10=0,8 0,8*13=10,4Ft/perc. Ez az adatforgalomért fizetendő összeg. + ~6Ft a hívás. Az együtt nagyjából 16,5Ft/perc. Akkor ez így megéri.
Tudom hogy ez nem ide tartozik, csak a tisztázás végett még ideírtam.
Hát nemtudom, lehet kipróbálok amjd egy ilyen voip szolgáltatót.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Az a lényeg,h. a "kedves" kolléga rosszul fogalmazott!!!
Bárki hülyét nem vesznek fel Tésnek és én a kevés fizu és a sok gyökér ember miatt hagytam ott a céget.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
1430, magyar nyelvű menü, 0-s gomb = ügyintéző...
Na igen, most próbáltam meg, 1-es gomb, végighallgattam a bullshitet vmi kedvezményes hívásokról, aztán amikor elkezdte sorolni h készüléke billentyűi segítségével, blblbl, akkor nyomtam meg a 0-t, de ugyanaz volt az eredmény, mint amikor az 1-es beütése után rögtön 0-t tárcsáztam: "Ez a nyomógomb itt nem használható".
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
nagyúr
Sikerült regisztrálnom az oldalon, de nekem nem ír ki számlát.
Az van odaírva az Aktuális egyenleg és az utolsó havi számla egyenleg (bruttó) résznél, hogy nincs adat.
Itt elvileg annak kéne megjelennie, hogy eddig a díjcsomagomból mennyit beszéltem el nem?A másik kérdés. Használ valaki mobil tv-t?
Felmegyek a wap.t-mobile oldalra vagy hova és ott rámegyek a napi csatornákra és azt írja ki, hogy nincs előfizetésem erre a szolgáltatásra.
Ez miért van? Hisz a Media Mania díjcsomag elvileg tartalmaz 10 óra tv-zést...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nordik
őstag
Köszi!
Gondoltam, hogy így lesz... Nemértem mire jó ez a szolgáltatóknak, hogy nem engednek készüléket váltani mondjuk 1 év után. Szerintem az lenne az ésszerű ha ilyennel nem szórakoznának és 2 év újbóli megkötésével továbbra is előfizetőjük maradhatna az ember.
Egyébként úgytudom az Iphonneál is ugyanúgy meg kell fizetni a kötbért.
-
gergo0007
tag
Hülyeség, polgári követelést a bíróság nem válthat elzárásra (az csak büntetéseknél van).
Ha megítéli a bíróság, átadják a végrehajtónak, aki a fizetésedből az elévülésig bármikor letilthatja, vagy a vagyontárgyaidat lefoglalhatja.Ha a következő 5 évben szándékozol legálisan dolgozni vagy autót, lakást venni akkor egyezkedj, kérj haladékot.
-
-
Joe bácsi
őstag
1430 is megmondja, h. mennyivel olcsóbb. De egy T-pontban vered az asztalt és megcsinálják a Domino upgradet.
Azért kapcsol hamar az ügyintézőhöz, mert arany v. platinás vagy.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
madmike
őstag
mi kell ahhoz hogy aranykártyás legyen egy szám? nekem minimálisal több a számlám mint fateromnak (ö használja azt a számot) de én mégis aranykártyás vagyok. söt barátnöm is az. csak sajna ezeken van még hűség....
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
ha jol sejtem akkor az utolso 6honap pontjait adják össze és az alapján lehet vki aranykártyás.
az én esetem annyiban különleges,hogy lehetek ugyan aranykártyás,de a pontjaim nem gyűlnek.ez egy honvédségi dijcsomag .lehet hogy holnap benézek egy T-mobileba,hátha nem kell nekem aranykártyásnak lenni,mert eddig akárhányszor cseréltem készüléket (legalább 5 alkalom) még egyszer sem mondták azt, hogy nem aranykártyás az adott szám. Ez az elsö,de most ugyebár telefonon illetve webshopban probálkoztam."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrissebb AMD AGESA
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen