Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Ingyenes az Epic Store-ban a TOEM és a The Last Stand: Aftermath
gp A jövő hét folyamán a The Spirit and the Mouse lesz az ajándék.
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz FireShadow #1866 üzenetére
Csupán egy hívás a 1430-ra és ott tuti választ fogsz kapni!
Jó szerencsét!
-
addikt
Igen, én eddig a webshoppal mindig meg voltam elégedve, de a T-pontokkal, főleg mióta a T-Com-os hölgyeket "odaszabadították" már nem igazán.
1.) Két hete történt: bementem egy T-pontba, kértem a maminak egy SE T700-ast. Mire a hölgy válasza az volt: A T-Mobile nem is árul ilyen készüléket....
2.) Bemegyek a T-pontba, készüléket szeretnék vásárolni, részletre, stb., stb... Hölgy nézi a monitort, nézi a monitort, majd megszólal: Sajnos Ön nem vásárolhat a T- Mobilenál részletre készüléket, mivel van a nevén három részletre vásárolt készülék.... Hazajöttem, irány a webshop, megrendeltem, a harmadik napon a kezemben volt a készülék, melyet részletre vásároltam...
Most ezek után mit mondhatnék még?
Összefoglalva, véleményem szerint a webshop sokkal rugalmasabb minden téren!Jó szerencsét!
-
addikt
válasz szilvaspet #1898 üzenetére
Írj nekik egy e-mailt, ha abban nem azt írják, hogy előreláthatólag nem fogják forgalmazni, akkor fogják! (Ez jó nyakatekert lett....)
{Én az N82-nél tettem ezt, akkor kerek perec leírták, hogy nem tervezik a telefon forgalmazását, de rögtön ajánlottak hasonló készüléket, az N95-öt, illetve ennek a 8 gigás változatát}Jó szerencsét!
-
addikt
Alapból semmilyen havidíjat nem számolnak fel! Csupán a megrendelt plusz szolgáltatásokért kérnek esetlegesen díjat.
Jah! Ezt már okib4100 is megírta!
attila760504: myT-Mobile-on van ilyen lehetőség. Vagy 1430... (Ha titkos, akkor buktad...)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Hogy mekkora láma cég ez a T-Mobile...
Letelt a 18 hónapom, vehetek készülékváltással új telefont. Ez eddig rendben is lenne.... De! A normál új előfizetéses árhoz képest vagy 6-8 ezerrel drágábban!
Ez nem egy túl szép dolog tőlük....valentinho: szerintem hívd fel őket a 1430-on.... vagy a 1777-en
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
24-18=4 Egyébként értem ám!
Viszont most aláírok újabb 24 hónapot... (Tehát: 24-18=6+24=30, azaz akkor megint ők járnak jobban, mivel 6<30, s addig tuti meg kell tartanom a számot, ami min. 1690x24=40560,- forint bevétel(nem társkártya))<tehát így jártam>
Jadro: nem biztos, hogy a webshopban választ talál rá, mivel nem postpaid, hanem dominós, s nekem két hete azt mondták, az ottani platinakártya "csak" virtuális pontokat jelöl, azaz a tarifakedvezménynél, feltöltésnél adott kedvezmény, stb. esetén számít...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz megyeri #1948 üzenetére
"Tehát szerinted korrektebb lenne, ha nem is lenne ilyen lehetőség?"
Nah ezt én nem állítottam, sőt! Viszont egy éve, mikor pont ugyanebben a formában cseréltem a (valamelyik előfizetésemhez tartozó) telefonomat, még egyáltalán nem volt drágább az upgrade, mint az "új előfizetés vásárlása 24 hónapos hűségnyilatkozattal". Tehát innen a "lámaság"Egyébként ez csak az én szempontom? Na ne már! A többi T-s upgradernek(ocsmány szó...) nem lenne jobb?
A dolog menetével pedig tisztában vagyok. ld. számítás...
Egy szó mint száz, van ennek jó, meg rossz oldala is, mindenki döntse el magában, mi a jó neki, mint ahogy tetted ezt Te is, és ahogy én is tenni fogom...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz grafikus17 #1950 üzenetére
Minden sim kártyához aktiválni kell a kedvezményt -amelyiket be akarod vonni a kedvezmény körébe-, és a postpaid kártya számláján jelenik meg a díja.
Bővebben a fenti linken olvashatsz róla!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz dragonfx #1955 üzenetére
A kérdés jó, mivel olyat én is tapasztaltam néha -tehát nem minden alkalommal-, hogy egyszerűen semmit nem csinál, de ki van írva, hogy csatlakozva, és jó vagy kiváló jelerősség. Ha ilyenkor kilépek a böngészőből (mindegy, hogy ie, vagy firefox) nem csatlakozik. Ekkor újra kell indítanom a gépet, s csak utánna működik újra a stick..
Jó szerencsét!
-
addikt
Milyen jellegű problémára gondolsz?
1.) Első nyolc napon minden egyéb következmény nélkül elállhatsz a szerződéstől (a csomagban kapod a viszáru-nyilatkozatot).
2.) Természetesen bármelyik T-Mobile üzletbe viheted javíttatni a készüléket.Hogy ki veheti át? Elvileg a futárcég képviselője ellenőrzi, hogy ki veszi át. A gyakorlatban (nálam) soha nem kértek semmilyen személyazonosságot igazoló iratot.
(Mikor nem volt itthon senki, a futár felhívott, hogy hová hozza, vagy én mikor érek haza?)
<szóval korrektek a futárok>
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz georgeeboy #1985 üzenetére
Az adatkorlát figyelési időszaka a hét nap. Azaz mindig az adott napot megelőző hét nap göngyölített forgalma az ellenőrzés tárgya.
Joe bácsi:
De azt is megtudom cca. 21 nap múlva...
<amúgy ebben tök igazad van, ahhoz lejárt hűségnyilatkozat kell...>
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz georgeeboy #1987 üzenetére
A megelőző hét nap nem lehet több!
<véleményem szerint ez teljesen épeszű megoldás, sok minden fér bele!>
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Yushchenko #2002 üzenetére
Ha T a hatályos Üzletszabályzata alapján járt el, akkor mindegy kinek írsz...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz Viktor0610 #2069 üzenetére
Jah...a Dominós sim-eknél ingyenes, én meg fizet(het)nék, ha nem lenne myt-m....
Tel Elek:
Miért nem engedi? Kell hozzá az 5 jegyű titkos kód is...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz #41635072 #2666 üzenetére
És mondjuk ehhez mit szólsz?
"A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk."
Ez a T-Mobile lakossági díjszabásának 27. oldala... Bővebben itt: [link]
Magyrul a mobilnetes díjcsomag ugyanúgy használható, mint bármely más sim kártya...Jó szerencsét!
-
addikt
válasz ottoyes #2670 üzenetére
Nezz-nek tökéletesen igaza van, én is telefonáltam már az "Aranytárskátya mobilinternet 2GB" díjcsomagommal...
Tehát ez a ki oszt észt kinek itt felesleges volt, tudom nem tőled származottPersze ha már van az emberkének valamilyen mobilnete, használjon inkább internetes telefont...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz #02683648 #2932 üzenetére
Hááát... a T-nél rohadt egyszerű élő embert találni! Nyelvválasztás után opsz egy "0", azt már van is.
A másik két szolgáltató ügyfélszolgálatát nem szoktam hívni, de a topic névadójának ügyfélszolgálatosai eddig még mindig segítettek, és megoldották a problémáimat, kéréseimet...(de lehet, csak mázlista vagyok...) Köszönet érte, mégha ez is a dolguk!Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen