Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Az normális a Telekomnál, ha az új készülék dobozán lévő lezáró a doboz egyik felén szét van tépve?
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Megírod majd mit sikerül felhozniuk a mentségükre?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Éppen három napja...

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
ezt ki kell tudniuk vitelezni
...ááááááá....

-
válasz
khorvat
üzenetére
itt még a Voda is előzni fog 1 éven belül!
Gondolod, hogy azt meg is várják? Mivel igazából nincs már régen havi gyorsjelentés az NMHH oldalán, nem publikusak az előfizetői adatok. De az biztos, hogy a Telekom vastagon vezet, mert ha nem így lenne, ő adna korlátlan netet, meg társait...

(#89063) SUPREME7:
Tökéletesen egyetértek veled!

-
Skacok,
szerintetek lesz ennél a díszes bagázsnál Honor 9, vagy nem?

Vagy már annyira sikerült leszokniuk az innovációról, hogy csak kifutó modelleket fognak árulni?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem is jól átvertek... péntekre ígérték a tabomat, aztán előtte két nappal, szerdán hozta a futár....

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Végre leírta valaki. A poszt lényegét be kellene tenni az összefoglalóba. Ezt én most kivastagítom, hogy egy arra jogosult intézni tudja a dolgot, utána pedig ezt a posztót vissza tudja tenni simára, vagy törölni tudja.

-
A "Megrendelés teljesítése folyamatban" mondat a régi metódus szerint mit jelent?

-
Na ismét belefutottam egy kedves kis dologba. Először a honlapon szerettem volna magam igazolni egy Domino-hoz. Természetesen nem sikerült. Telefon, ügyintéző hölgy adott gyorsan egy 80/630-045 telefonszámot, hogy majd ott. Oké. Ma Fehérváron jártunk, pláza Telekom üzlet üres. Nosza. Aha, ezt csak én gondoltam. Elsőnek egy kedves hostess próbálkozott, eredmény nem volt. Aztán egy másik hölgy is megpróbálta, ő sem járt sikerrel. Hopsz... Irány ügyintéző, ő mégiscsak a Telekom felszentelt papnője.
Találjátok ki mit mondott!
Sajnos ő sem tudja megcsinálni, mivel ugyanazt a felületet használja. Itt kész voltam...

Magyarország. Telekom. 2017. április 23.
Csak azt nem tudom, hogyha nem jogszabály kötelezné őket, akkor mi lenne? Ha 5 millió előfizetőből 2 millió prepaid, és az én esetem csak 5%-ban ismétlődik, az 100 ezer ügyfél...
Bele sem gondolok. -
válasz
norberto_th
üzenetére
Roli27 kolléga linkelte: Erre tessék
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ez fájt..
..ha csak kicsit rosszabb, az már jó...

(#82606) br4adam:
Tehát én 40+ évesen örüljek annak is, hogy ő diákként kap "ajándékba" 2 GB netet.
Hurrá!

(#82610) tylerddd:
Épp ez volt a baj. Túl sok csomagjuk volt, amiből ha valaki értelmes volt, szépen össze tudta válogatni, mi az ami kell neki.
Na meg így az ügyintézőik képzése is könnyebb lesz...
-
Nem várom, hogy április közepe előtt bármi hasznosra használni lehet majd. A fizetős részt hamarabb megcsinálják, aztán a többit majd egyszer.

Nyomoroncok...

(#82569) Bferibörs:
Az a baj, hogy manapság a lassú munkához kell sok idő, nem a jóhoz. A Telekomnál meg ez ezerszeresen igaz...

-
Annyi pontot képtelen vagy összegyűjteni, hogy azzal számottevően tudnád csökkenteni a készülék árát. Ha sok pontot gyűjtesz (ezzel ugye kvázi olcsóbban kapod a készüléket és abból még levonható a pont) akkor a havidíjad nagyon csinos, ha pedig alaphoz közeli csomagod van, akkor szinte nulla a pont (kedvezmény) értéke.
Ki van ez találva rendesen. De nem ekézem tovább őket, mert ha nem tetszik választhatnék mást....

-
válasz
lugosi
üzenetére
Ez nem új keletű dolog náluk....

(#80504) Soulfly842:
Még szép... az a gáz, hogy a 20 éve ügyfél sem kap többet, mint az új. Legfeljebb nem kell előleget fizetnie.
Ahogyan egy kedves ismerősöm fogalmazott: "Amíg lószar van, veréb is."
(Tudom a többi sem jobb, de a Telekom sem jobb a többinél. És ez utóbbin azért kellő akarattal lehet változtatni.)

-
válasz
dptrsk
üzenetére
Azért abban, amit mondtak érzed a bökkenőt, igaz? a törvény arra kötelezi őket, hogy amiért fizetsz azt meg tudd nézni
A Magenta havidíját ki fizeti? A Telekom édesanyja?
Vagy azt nem kell fizetni? Ez a tipikus esete annak, hogy nem akarásnak nyögés a vége.Esetleg aki magyarázta ezt, az sík hülye volt hozzá.

-
válasz
tsteve
üzenetére
Töltöttél már fel ilyen módszerrel (SMS) telefont havi számla terhére? Ehhez ugyanis te adod meg mind a számot, mind az összeget, s utána az ellenőrző SMS-t is te küldöd vissza.
Ilyen esetben a szolgáltató is ad ki közleményt, így történt a feltöltőkártya kódok esetében is.
-
válasz
dptrsk
üzenetére
(#80152) Zoty4:
Megkaptad a kedvezményt az adott és a következő hónapban. Megkötöd újból, vagy igénybe veszed a hűség nélküli áron. Mondjuk egy próbát megér felhívni őket, azzal nem veszíthetsz, legfeljebb illúziót...
Felajánlják a Nokia 108-at ingyen a két év díjcsomag hűségért....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
alex devil
üzenetére
A Next S díja, ha készülékkel veszed, akkor 1500 Forinttal magasabb, mint készülék nélkül. Bővebben
Megelőztél egy picit. Üzletpolitikát ne itt keress, mert úgysem ismeri senki. Aki meg esetleg igen, úgysem mondja meg.
-
válasz
Sanyi19
üzenetére
Ha novemberben érvényes diákod volt, akkor most is az van. Menj be, mutasd meg, aztán használd egészséggel!

Arról, hogy nem jársz iskolába mélyen hallgass!Egyébként az ő dokumentumaikban is látok egy kis ellentmondást. Olyanra váltja automatikusan, ami olcsóbb, mint ami az előfizetői szerződésben van? Ez így szerintem vicces.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Tehát hiába jártattam a pofámat (azaz a klaviatúrámat)...

Nem érdeklődni kell, hanem egyből vásárlási szándékkal menni...ej, ej...

(#79989) Mister_X:
Publikus lakossági előfizetések esetén a hűségidő nem hosszabbodik. Nálad másnak kellett lennie a hibának, vagy nagyon régen volt és akkor sem a Telekomnál.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Egyébként már megfogalmaztad saját magad is, hogy mit kell(ene) tenned, bemenni, és megkérdezni. De nem azt, hogy menni az előleg, hanem elmondani, hogy mit szeretnél. Aztán majd a rendszer ad egy számot.
Ha szimpatikus vagy az értékesítőnek, az szintén előnynek számít.
-
válasz
birorichard
üzenetére
Olyan lakossági előfizetéseknél nincs, hogy a hűség meghosszabbodik. Ez inkább az üzleti csomagok "figyelmessége"...
Arra figyelj, hogy bizonyos díjcsomagok esetén, ha lejár a hűséged, akkor emelkedik egy idő után a havidíj. (pl. Next).
(#79935) K1nG HuNp:
Az tény, hogy azok közül, akik a Balaton környékén fizetőképes keresletet jelentenek (hajók, yachtok, vitorlások tulajdonosai) a kezdetektől fogva a (mostani nevén) Telekom (mikor kezdték ugye Westel Rádiótelefon Kft.) ügyfelei voltak. Ez a réteg pedig éppen az, amelyik egyáltalán nem érzékeny az olyan költségekre, amelyeken látszik, hogy ö kicsoda. Innentől pedig ne csodálkozzunk, hogy a Balaton közepén jobb a hálózat, mint sok nagyobb városban.
(#79953) kalm007:
Aztán mutassatok már egy barmot, aki két évre előre mindent kifizet...

...megveszem Domino-ban, aztán kész. Ezzel így éppen a részletre történő vásárlás értelme vész el.

-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Próbáld meg. Mit veszíthetsz?
-
-
-
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Áfa.

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem sem fogod tudni lefelé módosítani, de vagy vedd elő a szerződésed (ez jó eséllyel belépve a Telekom fiókba ott van), vagy hívd a 1430-at, bár újabban velük nekem szakmai kifogásaim vannak.
-
-
válasz
norberto_th
üzenetére
Engem mióta kitették a honlapra, azóta hívnak...

Úgyhogy legyél türelmes.
-
Szintén. Én nem aggódom, már a GLS-nél van. Ott nézted? 6és a rendelésszám.
(#78085) pana0017:
Természetesen bármikor kérheted a készülék függetlenítését díj ellenében, ha van még rajta bármilyen hűség, akkor a kötbért meg kell előtte fizetni. (Meg minden más, ezzel összefüggő tartozást is.)
(#78086) Daffni2:
Mi lenne, ha nem írnál hülyeséget?
-
válasz
Tibi09
üzenetére
Tehát akkor ez így mehet, most már ezt is tudjuk.
Viszont a fő kérdésre: nem emlékszem, hogy felvetődött itt. Az biztos, hogy új előfizetés vásárlásakor nem megy a röviddel későbbi készülékvásárlás. De hogy a Like esetében ez hogy van, meg ugye a tied nem is új előfizu, így nem tudom.
Szerintem hívd fel a 1430-at, ott hamarabb kapsz rá választ, meg az esetleges "különös" feltételekre is.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Üdvözöljük Önt a Telekomnál...

Így van már egy jó ideje sajnos. Annyi előnyöd van az utcáról beesővel szemben, hogy megfelelő előélet mellett nem kell előleget fizetned...

-
Az a baj vele, hogy mikor megkapja az újat, a régi egyből kuka...
...bár ezt is ki lehet hozni kedvezően.

-
Értem.
Annak viszont járj utána, hogy ez így lehetséges-e?
(Egyébként csak azért érdeklődtem annyira bátran, mert amennyiben az ő általa használt előfizetéshez készülékváltással rendelnél, akkor benne lenne a kisebb méretű SIM a csomagban, ha az ő nyilvántartásuk szerint még nem olyan méretű az előfizetéshez rendelt SIM.) -
válasz
makoss
üzenetére
Na most akkor neked ott eladtak egy net+s csomagot...
De ne törődj vele, sokszor előfordul, hogy nincsenek teljesen a topon üzletben sem, de volt már itt erről szó. A múltkor érdeklődtem személyesen az új családbarát csomag után, s mivel szemét vagyok megkérdeztem, hogy nem lesz-e az gond, hogy az egyik postpaid csomagom lezárt díjcsomag? Válasz, hogy nem. Aztán tegnap, mikor beállítottam a telefonos üfsz-on a csoportot, mondja a hölgy, hogy valami nem stimmel. Mondom, hogy az egyik lezárt díjcsomag... Mire ő: köszönöm, tényleg....
De legalább közösen megoldottuk a gondot...

-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekünk a fantasztikus ajánlatokat fotózd le... ez kb bármikor elsüthető.

-
Mint a másik szolgáltatónál. Állítólag vannak ilyenek: Számlafizetés személyesen helyek, de amúgy itt mindent megtalálsz: Számlabefizetés
-
A mobilnetet.
Mobilnet Start vs. Net&Roll XS 596 vs.1130 Ft/GB
(Nekem elég a 4 GB havonta és szeretnék egy tabletet is.)

-
Mondjuk a Voda a netet is feléért méri, mint a Telekom.

Én egy mobilnetes előfizetésem szüntetem meg hó végén a T-nél, a gyerek meg jön flottásnak a Telenorhoz. Meg a többiek is, ha letelik a hűségük. A Telekom döntéshozói meg éljenek vadházasságot a kedves édesanyjukkal.

-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazából a Like "előfizető-szerző" díjcsomag. Azért van, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgató az oklevele megszerzése után a T ügyfele maradjon. (megszokás, ismert telefonszám, egyéb okok miatt) Minden más ennek van alárendelve.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nehezen.

Először átmész Domino-ba (vagy bármelyik más szolgáltatóhoz), aztán 30 nap elteltével visszajöhetsz a T-hez Like-olni.

(Persze ha az egyéb feltételeknek megfelelsz.) -
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Aki kevesebbet van wifivel fedett helyen, annak valóban nem túl sok (főleg, ha használja is). Nekem szerencsére elég az 1 + 1 giga net, és a szinte állandó wifi + wififon.

-
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Az 1 giga már a duplázott mennyiség.

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Diabetes - Cukorbetegség
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Gitáros topic
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I 13,5" 3K OLED I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)