Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
amosh
csendes tag
válasz Onderon #2194 üzenetére
Sziasztok!
A HTC beállítás (és minden Win Mobilra igaz) a következő:
T-Mobile NET GPRS kapcsolat létrehozása:
Adjon nevet a modemnek: T-Mobile WAP GPRS
Válassza ki a modemet: Cellular line (GPRS , 3G)
Adja meg az APN-t: internet
Jelszó nem szükséges!
Adja meg a szerver IP címét és portját a HTTP és WAP részére
HTTP 212.51.126.2 : 80
WAP 212.51.126.2 : 9201Ha próbálkoztál már beállítani akkor biztos megtalálod hogy mit hova kell irni. Bocsi ha kicsit kusza, de a T által küldött help mailből ollóztam ki gyorsan. Ha nem megy és kell az egész leírás akkor dobj egy privit és elküldöm mailben.
Ja és a MobilTV nekem sem megy. Hasonló hibaüzenettel...
amosh
-
amosh
csendes tag
válasz Onderon #2201 üzenetére
Akkor úgy látom van itt kavarás ezerrel. A mobil TV meg lehet hogy azért nem megy amiért mondjuk alapból a YouTube sem, hogy a Win6 nem tud videót streamelni. Ez csak egy tipp, most kíváncsian várom az ügyfélszolgálatosok reakcióját egy emailre, hogy mi a fene van, mert az MDA Vario készülékük tudtommal Win6 alapú, és azt meg úgy hirdetik hogy megy rajta a MobilTV.
Ha megtudtam valamit majd írok!
Üdv,
amosh
-
amosh
csendes tag
válasz Onderon #2201 üzenetére
Sziasztok!
Beszéltem a mobil ügyfélszolgálatos kollegával és eléggé lelombozott. Nem tudom mennyi igazságalapja van a dolognak de a következőt mondta.
A MobilTV csak a T-mobile által forgalmazott (tehát a termékpalettájukban megtalálható) készülékeken használható, mivel csak azokkal a készülékekkel van összehangolva a hálózat. Inenntől kezdve bár az egyéb készülékek is alkalmasak lennének mivel nincsenek összehangolva (nem igazán értettem a dolgot) a hálózattal ezért nem fog menni. És semmi egyéb trükköt nem tudott ajánlani, amivel megoldható. Mivel ők nem tervezik, hogy újabb készülékeket hangoljanak össze a hálózattal ezért szerinte nem várható hogy működni fog.
Nem akarom elhinni hogy ez így működhet 2009 ben, még majd puhatolódzom személyes ügyfélszolgálaton.
Ha van valakinek ötlete, vagy megoldotta a problémát az kérem ne tartsa magában!Üdv,
amosh
-
stichus
tag
válasz Onderon #2212 üzenetére
ebben nem látok azért fogyvéd aggályt. honlapon írják, melyik telefonokkal működik náluk. nem csak náluk vásárolttal működik, hanem csak olyan típussal, ami náluk is kapható. független telefonommal is működik. az, h egy nem teljesen hozzáértő alkalmazott mit állít, még nem a világ vége
[ Szerkesztve ]
-
sifar
csendes tag
válasz Onderon #2221 üzenetére
Parasite!
vajon mennyiből tartana, hogy személyes látogatásom során a telefonom imei számát bepötyögve a rendszerbe, máris teljes jogú felhasználó lehessek? ki fogom próbálni.
Te most viccelsz vagy tényleg ennyire naiv vagy?Hiába mész az ügyfélszolgálatra, ők sem tudják neked az IMEI-t bepötyögni.
Az IMEI a telefonodba van "égetve" gyárilag. A lekérdezése automatikus minden bekapcsoláskor, de pl külföldön is ha más szolgáltató hálójára csatlakozol.
Az igaz, hogy az IMEI átírható, de ez nem legális.A tarifa és szolgáltatáscsomagod a SIM kártyához kötött. Ha aktív a MédiaMánia csomagod, akkor mobiltévézhetsz is. Ha a SIM kártyádat beleteszed egy "optimalizást" típusú telefonba, akkor működni fog.
Most azért nem megy, mert a csomagod aktív, de a telefonod van a szolgáltatásból kizárva.
-
-
Padló K.O
tag
válasz Onderon #2268 üzenetére
De technikailag nem megoldható a csomagváltás, ha van hűségidős net csomag, mert nem engedi a rendszer...egy net start csomag aktiválnak ilyenkor....ha az ügyintéző rosszul is mondta, akkor sem tudják átváltani, esetleg más kompenzációt felajánlani méltányosságból, de ez sem biztos.....
-
niti
aktív tag
válasz Onderon #2289 üzenetére
Most meghallgattam mégegyszer, mert gondoltam, hogy ennyire nem lehetek hülye, és tényleg. Nekem ilyet nem mond. A nyolcas az utolsó, aztán kezdi elölről. Na mindegy, valamelyik almenüben megtaláltam, segítettek is, úgyhogy minden frankó.
Viszont most meg a netes ügyfélszolgálatra nem enged be. Ez mindig ilyen nyögvenyelős a T-nél? -
legenda
válasz Onderon #3748 üzenetére
nyugi, lebeszéltem helyetted! pont december 7-én aktiváltattam egy domino sim kártyát, és arra is megkaptam a 10 perc ingyenes beszélgetést, pedig az a kártya/hívószám a december 4-én történt problémák idején még nem jelenthetett nekem gondot/hátrányt...
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Onderon
senior tag
válasz Onderon #8867 üzenetére
fejlemény, hátha valakit érdekel: elvittem a telefont a budafoki útra, ahol sem a szervizes, sem az üzletvezető nem látta a pixelhibámat, még nagyító alatt sem. gondolom sasszemem lehet, vagy titkon valamilyen implantátumom, mivel én még félméterről is simán látom. volt olyan 1 órás vitánk, többször néztek hülyének és állítottak valótlant. kiváncsi vagyok milyen indokkal küldik most vissza a telefonom...
-
glaci
őstag
válasz Onderon #32951 üzenetére
Szóval, ha maradok, ahogy vagyok, akkor nincs szűrés, de ha előfizetek Net&Roll 1Gb LTE -re pl. akkor hiába teszem meg ezt még most, akkor is korlátozva leszek a jövőben.
Ez rossz hír, pedig azért akartam még időben rendelni, hogy a későbbi rendelés miatt ne legyen gondom ebből, de akkor ezek szerint nincs jó megoldás.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Onderon #32959 üzenetére
Hát ez az, én is ezért érdeklődtem.
Mert ha csak az számít, hogy már megvan az előfizu, akkor majd rendelek N&R 1Gb LTE -t akkor, amikor majd szükségem lesz rá.
De ha az a szempont, hogy totál semmi nem módosulhat, akkor megrendelném még időben, aztán úgy maradna, amig az EU az orrukra nem koppint a csomagszűrés miatt.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Onderon
senior tag
válasz Onderon #34897 üzenetére
Közben felhívtam a 1430-at, azt a választ kaptam, hogy mindenképpen tiltva lesz az S-es csomagokban a VoIP, függetlenül attól mikor lett rá előfizetve. Arra viszont egyelőre nem tudnak választ adni, hogy az iPhone-ok esetében a Facetime tiltva lesz-e. Van rá esély, hogy nem, hiszen az a telefon egy funkciójának a tiltása lenne, aminek úgy gondolom az Apple sem örülne.
-
legenda
válasz Onderon #34898 üzenetére
akkor vedd biztosnak az ügyintéző által mondottakat, ha már megtörtént, mert sokszor mondanak olyat - tévesen -, ami leírva bizony nem úgy van...
nem csak ios, hanem más oprendszerek alatt is van hasonló funkció, például android alatt a hangouts, erősen probléma lenne, ha nem működne minden csomagban akár a videotelefonálás is, mivel nem külsős alkalmazásról van szó, így leszenk még ebből problémák.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
-
legenda
válasz Onderon #36083 üzenetére
elolvatad a közleményt és az sms szövegét, hogy mire (volt) érvényes a kupon?
mindenki arra használta fel? nem! egyéb kérdés?petrelli86; ez még egyik előfizetőt sem jogosítja fel semmi ilyesmire!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Onderon #36105 üzenetére
nincs miből visszavenni, a tájékozatlanságod miatt meg pláne nem, ha a részleteknek/feltételeknek nem/sem jártál utána, hanem csak itt olvastad a kódot.
igaz, itt a témában is leírták sokan, hogy mire is lenne hivatott alapban az akció, persze az nem lényeges, csak a kiskapu - néhányan anyira túlzásba vitték, hogy moderációs intézkedés is történt, bár annak a részleteiről pont lemaradtam, csak a végeredményt láttam; link[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Onderon #36107 üzenetére
mondom, tájékozódj a részletekről, hogy - normális esetben - miként és milyen feltételekkel kapták meg bizonyos személyek/előfizetők a kedvezmény lehetőségét, és utána visszatérhetünk a dologra, de addig nincs miről beszélni.
nem pedzegetek semmit, amit viszont leírtam, azért vállalom a felelősséget, akár jogi szempontból is!
az akció bizonyos feltételekhez volt kötve, az csak egy dolog, hogy a rendszer olyat is átengedett, amit alapban nem lett volna szabad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam topic
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Retroid Pocket 4 Pro teszt
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen