Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nekem a legutóbbi frissítés óta nagyon gyorsan merül a telefonom. i16
-
Pano
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ja. Nem tudtam, hogy minden egyes részét érintően írhatok csak hozzászólást.

Mea culpa. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Kb. 2héttel ezelőtt frissítenem kellett a telefonom (15pro).17.2 volt rajta,most 26.4.
A menü és az ikonok borzasztó túlszaturáltak.Hol lehet ezt kikapcsolni?Olyan legyen mint a régiben.Ez így szemégető. :-/ -
Tegnap leadtam a 17 Prot az Almáriumba. Azt mondták, hogy kb 1 hét lesz, de persze ez csak becslés. Azt nem tudta megmondani, hogy teljesen újat kapok vagy mindent egyesével ki cserlének rajta, mert külsőleg eléggé tropa lett a telefon, de bekapcsolni bekapcsolt. Semmit nem kértek, csak a SN-t és az alapján ment is a folyamat tovább. 5 perc volt az egész, szimpatikus!

-
1995M
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csere érdekel honda CVT váltó felújításra?
-
Micsurin
nagyúr
Mi lehet elnyomkodva ha se az iMessage se az SMS nem akar kimenni a 17-en? De minden megy a 15-ön, marhára nem látok beállításokban difit.
-
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Legutóbbi frissítés óta én is tapasztalok pillanatnyi fura dolgokat. A billentyűzet is pár napig marha szeszélyesen működött (az automatikus javítás), de az legalább nagyrészt helyrejött.
-
-
Noxy
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
T-nél egy frissítés után tűnt el, köv.. frissítéssel megjavult.
-
szabonagyur
félisten
Tegnap óta 26.4.2 alatt mind az i17, mind a 13 Pro nagyon furán laggol.
Hasonló tapasztalat másnál?
-
F.B.I.
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Teljesen jó lesz, magamnak cserélem már évek óta. Rendesen fel kell szedni a régi ragasztót, új be és hibátlan. Mondjuk nem 2 perc az igaz de azzal 6 -7 telefonnal a családban, nekem megéri.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ugyanez van nálam is.
-
juve600
nagyúr
Yettel widget nektek is eltűnt ? Nincs benne a listában . ios 26.4.2 , iPhone 17
-
esbii22
őstag
Ma nekem is kéri folyamat az Outlook jelszót. Ha beírom akkor meg dobja az üzenetet hogy túl sokszor próbáltak belépni. Kitöltöm a jelszót meg alatta a képen levő szöveget, mégse enged be. Megint valami szerver gond lesz.
A jelszó helyes, és most próbáltam pár perce először ezt a folyamatot.
-
tuzpenge
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Sztem jól néz ki....
-
Lali-213
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Időnként nálam is kért azonosítást, amin nem akadtam fenn (talán még haszna is van). Ma azonban vagy 4-5 alkalommal is azonosítanom kellett magam egymás után, ami azért igen gyanús volt. Aztán hagytam is egy időre, hátha javul valami.
Amúgy a Mail alkalmazás a Microsoft címekkel sem tud push üzenetet küldeni? Azt tudom, hogy a Gmail címek esetén erre nem képen.
-
MasterMark
titán
válasz
Lali-213
üzenetére
Ezt a kezdetektől csinálja, néha többször kéri, néha kevesebbszer.
Pont ma kérte be, beléptem, bezártam, majd megnyitva megint kérte hogy lépjek be, megint rányomtam, akkor már automatán átugrotta.
Az egyébként valószínűleg, normális, hogy időként bekéri amikor lejár a belépés. Havonta talán egyszer.
-
Lali-213
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ebből azt feltételezem, hogy a Microsoft olalán történhetett valami változás és nem egyedi esetről van szó, ami csak engem érint.
-
Lali-213
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia,
Neked is Microsoft csak fiókkal van gondod? -
Lali-213
senior tag
Igen, ebben eléggé biztos vagyok. A fiókok törlése után, amikor beállítottam a fiókokat, betöltötte a leveleket mindkét címhez. Valamint böngészőből is be tudtam lépni.
Látsz (láttok) arra esélyt, hogy illetéktelenül használta valaki más a fiókjaimat?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
A beépített Mail alkalmazással vannak ma nehézségeim. Van két hotmail.com fiókom, aminél folyamatosan azt kéri, hogy adjam meg a jelszavam. Amit a Gmail fiókommal nem csinál.
Megadtam a kért jelszavakat, hitelesítettem magam a kóddal is, majd pár perc múlva kérte ugyanezt. Eltávolítottam a két fiókat, majd újra beállítottam. Most az egyiknél ismét kéri, hogy azonosítsam magam. Böngészőből megnéztem, más nem lépett be a fiókjaimba.Vajon továbbra is nálam keresendő a probléma? iOS 18.7.8-am van egy XS-en.
Köszi a tippeket előre is.
-
markknight
nagyúr
De még a háttérkép is egy koppintás. Édes istenem.

-
Micsurin
nagyúr
Attól tartottam a sárga Nomad Modern tok furán fog hatni a kékkel, de ez valami brutál jó kombó

-
tboy93
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
vízállóság ilyenkor amúgy ugrik, ugye?
-
tboy93
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Előre rettegek már tőle, hogy mi lesz ha akkut kell cserélnem. Makulátlan 15 pro-mat jó lenne ha nem basznák össze sehol

-
blakey
titán
válasz
blakey
üzenetére
A felhasználónév alatt lévő iCloud-ban legyen bekapcsolva a szinkronizáció, valamint az üzenetek alatt két lehetőség van, egyik az üzenet fogadására, másik a küldésére, a fogadásnál kegyen bekapcsolva a telefonszám és az email-cím, a küldésnél meg (általában) a telefonszám. Nálam jól működik a szinkronizáció, a MacBook-al is össze van kötve, minden irányba jól használható.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszönöm!
-
Sziasztok! Budapesten (ha több jó van Zugló közelében) melyik most az ajánlott hely akku cserére (iphone 13, 77%-os állapot)? Ha itt reklám privátban is köszönettel veszem a segítséget.
-
Razzul
őstag
Hátlapot gyári szervizben javasolt cseréltetni vagy egyéb szervizben is működhet? Ha egyéb szerviz is játszik akkor van javasolt?
Több szerviznek is ami még pár éve javasolt volt, mára már nagyon vegyesek az értékelései.
-
MasterMark
titán
válasz
h_benjamin
üzenetére
Akkor csak simán rossz kontakt lehetett.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Már sokszor fel töltöttem vele meló helyen van ez bent, most csinálta elsőnek.
-
1995M
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak a hangerő fel burst kikapcsolására van mód a kamera beállításokban. A hangerő le gomb problémára csak úgy kamera elindítása után guided access módot indítasz és ott le lehet tiltani a volume gombokat. Ez így kissé kényelmetlen, egyszerűbb ha figyelsz ne nyomd véletlenül. Selfie-nél mondjuk a hangerő le a legkényelmesebb.
-
szabonagyur
félisten
Olyat hogy tudok, hogy i17nel ha kamera meg van nyitva akkor a lefele gomb ne keszitsen kepen, nekem eleg a kamera vezerlo gomb.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
akosxyz
üzenetére
En ugyanezt vezettem be. Ha más nem akar alkalmazkodni, akkor én se. Szóval iMessage, Google Chat, SMS vagy email. Csókolom.
Szerk.: de pl. Google Chat is ki fog halni nálam, amint lesz RCS a Yettelnél, mert az is már csak apámmal van )ha eppen nem az iPadje van nála.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Már elkerülhetetlen szerintem a több üzenet app. De kb így néz ki nekem is. Család, közeli barátok Signal+iMessage, csoportok plusz haverok ilyesmi az meg ez a retek messenger. Sajnos több ismerős se bír leszokni róla, mert hogy neki egy app elég, ott mindenkit elér. Én meg egy-egy update után tépem a hajam, hogy megint valamit elb#%@tak benne.
Én ahogy nézem, nagyon magasról piszkítják le, hogy nem működik valami rajta, úgyis megszokásból használják az emberek. -
1995M
aktív tag
válasz
Rage47
üzenetére
Passz, elméletben mindjárt utána kellene. Pár éve behozták név és kép megosztását engedélyezni kell, az rendben? (settings, contacts) Low power nincs bekapcsolva fixre?
Én az egész névjegyzék adatlap felülettel nem vagyok kibékülve amióta megvariálták, bután néz ki, kevesebb info fér ki és a poszteres cucc is elvisz egy sort feleslegesen.
-
Arra rájött már valaki, hogyan szinkronizálnak a Kontaktok képei/adatai? Családtag telefonján (legfrissebb iOS) módosítottam a profilképet és a posztert, de nálam 1 hét múlva sem frissült. Viszont ha én módosítottam az enyémet, akkor általában másoknál frissült korábban. Tök randomnak tűnik ez az egész. Tudom, szőrszálhasogatás, de valahogy ezek mindig zavartak engem.
Azt sem értem, ha valaki sehol nem rak be profilképet. 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
+1
Mi párommal pl Discordot használunk, könnyebb is sokszor ha tematikusan akarunk valamit megosztani csak beküldeni az adot server roomba... pl szépen követhetőek a bevásárló listák is vagy a következő utazásra kinézett szállások stb.
Minden másra ott a messenger, szülőkkel meg imessage az egyszerűség végett.
-
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Sztem meg szrnak bele, mert igy is használja 1 milliárd ember, bármit csinálhatnak.
Szerintem hozza kell szokni, hogy több chat appot használunk. Privát/fontosabb dolgokra Signal es iMessage, a többire Whatsapp, Messenger, ahol kötelező, pl. suli stb. -
Janika(1982)
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem nem emberek csinálják a progit,hanem AI-jal iratják meg-aminek meg látjuk mi az eredménye sajnos.

-
MasterMark
titán
válasz
h_benjamin
üzenetére
Használj valami megbízható kábelt és töltőt. Ezt akkor írja ki ha valami nem sikerül jól az usb-c handshake közben.
Ha újra bedugod megjavul, vagy sehogy nem tölt? -
knox83
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
A bill-t se sikerült cserélni hány hónapja is?…
-
Ka_
csendes tag
válasz
markknight
üzenetére
Rengeteg apró bugfix vagy biztonsági foltozás lehet egy ekkora rendszerben, amik lehet, hogy potenciális problémákat vagy sérülékenységeket előznek meg. Ezek nem látványos dolgok, nem hoznak új feature-öket vagy épp nem javítanak meg olyan bugokat, amik épp nem kritikusak stb. Azért a Meta rendszere nem kicsi, főleg, hogy a Messenger a Facebook-ba van integrálva.
-
dud998
őstag
válasz
markknight
üzenetére
+1.
-
markknight
nagyúr
válasz
dud998
üzenetére
Nem is értem ezt. Messenger is heti szinte frissül.. mi a francot tudnak ezek 6 nap alatt csinálni, hogy indokolt legyen. Support oldalról meg isten tudja mennyi verzió van forgalomban, ember legyen aki a metánál tud bárkinek bármit segíteni ezzel a szrral kapcsolatban. Valszeg nem is segítenek se kinek.. Le kéne szépen a csapatot csökkenteni negyedére, havi 1 release, ha meg valami nem megy, akkor hullanak a fejek.
-
Sungoo
addikt
Messenger legújabb hülyesége.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Na nekem a magassag a bajom. Azert is valtottam a szifonra mert elegem lett a nagy telefonokbol, meg abbol hogy nem tudom zsebrevagni, nem tudok leulni ugy, hogy a zsebemben van a telefon. A 6.1” kepernyovel még pont jo magas volt, befer a zsebembe. Erre elkezdik novelni ezek is a meretet. Nem veletlen nem vettem pro maxot. De lehet mire lecserelem a 15pro-t addigra mar az alapmodel is 6.5”-es lesz baszki
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy nagyjából 1.5 éves iPhone 16 Pro Max telefonom amit mindig a gyári szövet kábelével töltöttem. Viszont a legutóbbi hetekben néha csinált olyat hogy rádugtam tölteni és semmi nem történt, kicsit mozgattam a csatit és töltött.
Ma már ez olyan szintre ment hogy 5 percig szarakodtam vele amíg végre el nem kezdett tölteni. Szerintetek a porttal lehet valami vagy a töltőkábel usb-c csatijánál kophatott ki valami hogy 1.5 éven át naponta 1x beledugtam a telóba?
A telefonban a csati az tiszta, szóval kizárt hogy szösz okozzon ilyet.Köszönöm!

-
Micsurin
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
…ott is észrevenném, esetemben nem segít. Az segítene ha nem lenne 0,0-ás szemem és nem mint szórakoztatási tárgy tartanám a telefont.

De a 12-13-nál nem rémlenek hasonlók… remélem Cook cserélésével picit visszakanyarodunk a régi irányba.
És tudom, tényleg kákán a csomót tekintve szinte csak ebből a szögből látni és kb nem látszó méretűek. De akkor is… árban is legyen akkor 2-5% szórás. Cserébe az akku legalább megint jó, 106%-ról indul.
-
Micsurin
nagyúr
Írjak azért negatívat is…, fél milláért gyárilag erős 2db tűhegytől kisebb pötty is. Kákán a csomót, de pont azért mert van ismerős aki iparilag felület kezel és pontosan tudom ez csak QA kérdése… Tegnap lett kibontva, azóta vagy mikroszálason pihen vagy kézben van. Tokban egyszer járt, egy vatta új Nomadbam reggel, de akkor már megvoltak. Valahogy ebben a genben nem akar menni ez a minőség téma gyártás terén.

-
TOZ
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyébkent jó ötlet lehet egy sufni gsm meg AC+ ha aktiválástól van.
Az AC+ arcra írj rá ha más nem HA-n. -
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tartalékba?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem vagyok benne biztos emiatt kérdezem
De úgy rémlik igen. -
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Két dologgal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Az egyik hogyha a telefonon megnyitom a tárhely kezelésen belül az Icloud -fotók lehetőséget, akkor kiírja hogy x fotó és x videó található az icloudban. Amennyiben megnyitom a fotók és videók áttekintése opciót, akkor csaka képernyőfotók és a videók jelenik meg mint opció.
A másik kérdésem az lenne, hogyha az Iclodba fel akarom tölteni a képeimet mappástól, azt hogyan kell csinálni? Vagy van erre egyáltalán lehetősésg. A képeket windows-os gépről tölteném fel. -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Van az kettő, júniusban lesz 2 éves. Elég sokat használom őket és a 15P újonnan sem volt akku bajnok, a céges 15-öm nagyon durván elveri az első perctől.
Ellenben itt a +700 mhA nagyon durván kijön még az újkori állapothoz képest is, kamera gomb tetszik, dupla tárhely tetszik, szóval nem lesz a véleményem neked annyira mérvadó mert eléggé biased lesz.

Ha az a kérdésed, sebességben pattogósságban semmi difi. Inkább akku, tárhely, melegedés az ami nagyon kijön.
A titán tapija hiányzik de a szín meg jobban tetszik. Anno is hezitáltam blue titanium vagy natural.

Azért komoly, hogy a telefon felvásárlók milyen árakkal próbálkoznak be... nem voltam felkészülve a HA élményre. Ez rosszabb mint feltenni egy benzines kisautót 600-ba Hahura.

----
Care-re 60 napom van intézni ugye?
Szerintem tolok rá egy 2 évest, ha a Pro-n lett volna és nem kell benne pénzért akkut cseréltessek akkor lehet maradt volna. Így meg kifizetem előre az akkut ill ha esetleg nem tudnám karcmentesen megőrizni mint a PVD-s titán keretet akkor azt is...
-
MasterMark
titán
válasz
Angelland13
üzenetére
De ha megadod a jelszót akkor mit ír ki?
-
Zsolt,72
Topikgazda
Nem követeli meg, de én arra gondoltam, hogy a kérdező nem tárolt el egy jelszót, ami nekem fura ("soha nem lehet tudni, mikor lesz rá mégis szükség" alapon nekem megvannak), mert nem sok helyet foglal a
KulcskarikábanJelszavak app-ban. Minden, amit létrehoztam, megvan elmentve. Persze, annak eléréséhez be kell lépni iCloud-ba, ami megint jelszót igényel, de az ahhoz szükséges jelszó a fejemben lakozik, más számára semmitmondó, nehezen kitalálható formában, ami viszont nekem könnyedén adja magát.
Ezt a tippet egy ilyen tematikájú honlapon találtam és jól bevált. Neki az is megoldás lett volna, ha egy platformokon átívelő jelszókezelőbe menti el...
Innen nézve nekem is az látszik a leginkább kézenfekvő megoldásnak, hogy hozzon létre egy új ID-t, ezzel nyilván elvesztve a másikban tárolt adatokat, de ez van. Ha nincs már birtokában az eszköz, nem tudja visszaállítani annak jelszavát.
-
Ka_
csendes tag
válasz
Angelland13
üzenetére
"kéri a macmini-m jelszavát, amim már nincs, apple-nél van, mert elálltam tőle"
Nocsak az iOS után a macOS-t sem sikerült megszokni?
-
Noxy
veterán
válasz
Angelland13
üzenetére
Ha már tényleg eltávolítottad, akkor sztm várj még egy kicsit ezzel.
Nálam is volt ilyesmi, amikor PC-re telepítettem egy MAC OS-t.
Akkor egy eladott iPhone jelkódját kérte, amit nem töröltem az iCloudból. (22 éve nálam mindig uan az a 4 szám a PIN, meg a jelkód. Elfelejtés kizárva.) -
Noxy
veterán
válasz
Angelland13
üzenetére
amim már nincs, apple-nél van, mert elálltam tőle.
Töröld az iCloud fiókodból a MAC minit, mert már nincs meg. Ami meg nincs, azt nem kell szinkronizálni

-
válasz
Angelland13
üzenetére
Nem tudod mi volt a jelszava?
-
Angelland13
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen.
Beállítások->Legfelül: az iCloud-adatok egybrésze nem tud szinkronizálódni->Adatok szinkronizálása->"adja meg a mac mini jelszavát"
-
MasterMark
titán
válasz
Angelland13
üzenetére
Biztos, hogy azt kéri?
-
Zsolt,72
Topikgazda
Így fog változni 2027-től az EU által megadott szabályozásnak megfelelő telefon forgalmazás: [link] Hagytak kiskaput, bizonyos modellek esetén marad a jelenlegi megoldás.
keresőszó: akkumulátor, EU, 2027 -
Angelland13
tag
Új iphone-nál bejelentkeztem az icloudba és kéri a macmini-m jelszavát, amim már nincs, apple-nél van, mert elálltam tőle. Mit tudok tenni? Nem engedi a teljes szinkronizálást
-
knox83
senior tag
-
1995M
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Régi dolog a rendszerben. Fotókat és egyebeket is meg lehet fogni két ujjal és forgatni.
-
markknight
nagyúr
Ez de durva
És ha az alját elkapod, tényleg működik.. [link] -
MikeWazowski
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Akkor se jó. Ráadásul várva 2 percet feljön h nem biztonságos és h zárjam be, de ott rámegyek h folytatás, de akkor se nyitja meg.... hát ez komolyan vicc.Na, csak összejött, csak a folytatás gomb után is várni kellett.
-
markknight
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Be kell zárni teljesen és elindítani megint. Néha-néha ez előfordul sajnos.
-
MikeWazowski
veterán
Mit lehet csinálni akkor, ha a Safari egy oldalt nem nyit meg? Nem csinál semmit, csak vár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 58.5 mm full fém tamper
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ti találkoztatok ezzel a "hibával"? Ill. mi lehet a baj? Töltésközben írta ki. Itt van a töltőfej a kábel meg elvileg 60watt

lugosi
icecave
-secret-
burgatshow