- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Razzul
őstag
válasz
lugosi #332993 üzenetére
Igen, ha lehet hinni a termékoldalon lévő specifikációknak akkor jobb lesz mint a sima 16-os.
De ott a i16 Pro-ra is jobb akkuidőt írnak mint az alap 16-os modellre, de a való életben pedig a két modell SoT ideje megegyezik. Úgyhogy végleges konklúziót majd a tesztek alapján lehet mondani.
-
Rage47
veterán
válasz
burgatshow #332988 üzenetére
jelen. nekem a 60hz is teljesen folyamatos
lenyeg, hogy ne akadozzon es ne legyen bugos a rendszer -
Ahogy nézem, viszont akkuban elég jó lesz ez a 16e.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Nem tudom…engem nem érdekel mert pro-m van, de nem a 120 Hz miatt…..viszon mindentől függetlenül pofátlan lehúzásnak tartom 2025-ben egy 300 ezres készüléktől hogy csak 60 hz. Már 70 ezerért is 90 Hz-t kapsz….tudom-tudom: az nem apple meg nem ios stb…nadena….érted.
-
Sungoo
addikt
válasz
Megelőztél. 👍🏻
-
-
válasz
szildavid90 #332983 üzenetére
Nézd meg mennyiért mennek itt az "aprón". Aztán számolj, mennyit kellene rápótolnod és hogy megéri-e neked.
[ Szerkesztve ]
-
szildavid90
aktív tag
válasz
TheBikerider #332982 üzenetére
Eladnám. Az AI viszont egyáltalán nem érdekel.
-
-
burgatshow
veterán
válasz
szildavid90 #332980 üzenetére
Ha kell az AI, akkkor esetleg. Egyebkent sztem nem.
-
szildavid90
aktív tag
i13-ról érdemes váltani szerintetek 16e-re?
-
-
Kommy
veterán
iPhone 16e
Előrendelhető 02.21 14:00-tól és 02.28 szállítás
299.990,- Ft -tól[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
bollokcs80 #332959 üzenetére
Röhej, hogy ennyiért árulják.
-
scdlsc
senior tag
válasz
bollokcs80 #332965 üzenetére
Ha a 15 hivatalos forrásból 320-330 körül van és nem 350, akkor az E sem 300 lesz, hanem kevesebb.
-
válasz
bollokcs80 #332965 üzenetére
Gsm boltba talán lesz az vmikor 250-270 korul
-
válasz
Lemaradtam, nem este 7kor van az event, mint szokott?
-
Ok. Már láttam....
-
lmno
őstag
válasz
TheBikerider #332964 üzenetére
Mert 100 ezerrel olcsóbb?
-
MasterMark
titán
válasz
TheBikerider #332964 üzenetére
400k vs 300k.
-
-
válasz
Magsafe nincs benne. Kijelző is valahogy gyengébb lett mint a 15 széria esetében, nincs meg az a fényerő. UWP chip is hiányzik
Az mondjuk meleg, azt nem értem miért hagyták ki
Összességében azért rontottak rajta annyit, hogy ha az Apple Ai nem érdekel, akkor 50k fejében lehet érdemesebb a base iphone 15-öt választani a fentebb említett hiányosságok, a dynamic island meg a dupla kamera miatt.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz
Ahogy nézem nem jött be szerencsére a pletyka, hogy 64 gb-tal indul.
-
-
válasz
Uhh
-
bollokcs80
Korrektor
Megjött az új Iphone. 16E lett a keresztségben, 300 ezerről indul. [link]
-
egerj
tag
Sziasztok!
Először is nagyon nem vagyok otthon ebben az architektúrában. Windows és Android ban igen.
Kérdés: mi a legegyszerűbb megoldás, hogy távolról epub könyvet küldjek a barátnőmnek az iphone készülékére, amit a rajta lévő könyvolvasó appal olvasna.
/az előbb küldtem neki mailhez csatolva, amit le is töltött, de az appban nem jelent meg/
Előre is köszönöm.
-
gilfoyle
őstag
Ilyent még nekem se csinált. Novemberben volt ájfónom kb 2 hétig, akkor nem volt gond, azóta meg nyugiban figyel az icloud...
Amúgy teljesen iCloud új fiókot sem tudok létrehozni pc-n (új emailcím, stb), a megadott mobilszámra (ami más mint ami eddig volt) is ez az üzenet:
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
gilfoyle #332952 üzenetére
Ez elég érdekes eset....
Ez egy új apple ID lenne (bár nem gondolom abból hogy pc-n meg be tudtál lépni, tehát már egy létező ID...gondolom. De akkor mikori, miben használtad hogy léptél ki stb...sok a kérdés és a lehetőség is a hibára.)?
Majd írd már meg mi lett a vége, hogyan oldódik meg.... -
-
gilfoyle
őstag
válasz
TheBikerider #332951 üzenetére
Egy másik telóban van a kártya (S25U), minden működik, SMS, hívás, minden.
Akkor leírom részletesen mit csináltam.
Az iPhone teljesen új, most laknám be...
Az icloudba való belépéskor a 2FA hitelesítéskor nem kapom meg a kódot.
Ez a hiba:
Jelenleg nem küldhetők ellenőrző kódok erre a telefonszámra. Kérjük, próbálja újra később.Ezt eljátszottam 2-3 alkalommal az iphoneon.
Gondoltam egyet, beléptem pc-n is.
Érdekes módon kaptam sms-t.
Az iPhone-ról továbbra sem volt jó.
Megnéztem a számot a pc-n, +36 kezdettel van megadva a szám.
Gondoltam próbálok hozzáadni egy másik számot, de azt már nem sikerült, a fenti hibát kaptam. Maradt a régi számom.
Közben jöttem-mentem, kiléptetett a pc-s icloud.
Innentől már oda sem tudok belépni.Apple support megvolt, nem tudtak segíteni.
Szóval most itt tartok.
Holnap viszik vissza a samut, ezzel még szívok... Szép kezdet.... -
válasz
gilfoyle #332946 üzenetére
Biztos jó a szám? Működik? Abba a telóba van a kártya, amit be akarsz aktiválni? Ha igen, lehetséges, hogy függő a teló?
Rakd át másik telóba a kártyát, ha tudod és próbáld úgy....persze, ha az iphone ban van a kártya.Nincs semmi baj a magyar számokkal. Nekem is működik,
mindig.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
A szívás az, hogy ha bármilyen magyar telefonszámot próbálok hozzáadni a kétlépéses hitelesítéshez, már hozzáadáskor az előző üzenetet kapom és a számot hozzá sem adja.
Valami bajuk van a magyarokkal az almásoknak
Csak ez így elég idegesítő most... -
gilfoyle
őstag
Az miért van, hogy új iPhone aktiválásakor próbálok belépni az iCloud fiókba, kiválasztom a telefonszámot amire az SMS-t küldje és kiírja, hogy az ellenőrzés sikertelen, jelenleg nem küldhetők ellenőrző kódok erre a telefonszámra.
Az érdekes az, hogy PC-ről belépéskor ugyanebbe a fiókba megjön az ellenőrző kódos SMS ugyanarra a számra...
-
válasz
Gabonetta #332943 üzenetére
Nálam több iPhone frissítése után sem jelentkezett ilyesmi.
Esetleg átmeneti hálózati probléma, egy adott helyen?Ha van rá lehetőség, akkor teszteld másutt is. Hátha kiderül, valóban elmászott valami a frissítés miatt (nálad), vagy csak ideiglenes szolgáltatói gond egy adott helyen.szerk.: ezt jó látni. Megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Reggel frissítettem 18.3.1-re. Létezik, hogy emiatt gyengébb lett a térerő? Ugyanazon a helyen, ahol tegnap semmi gond nem volt, ma szinte semmit nem tölt be. Más nem tapasztalt ilyet?Szerk.: újraindítás megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz
Rage47 #332937 üzenetére
Bocsi de nem tudom mire akarsz ki lyukadni, de nagyon nem érdekel ez az adatvédelmi marhaság.
Nem fogok be feszülni a videó mondandójára , cloudból bárhonnan meg szerezhetik ha akarják .
Egyébként sincs semmi köze a kérdésemhez ami szakmai jellegű volt, próbálj máskor erre koncentrálni.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
válasz
MasterMark #332931 üzenetére
Nem találtam semmit, ami erre utalna.
-
esbii22
őstag
Erre valakinek ötlet?
[link] -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ronin79 #332923 üzenetére
Köszi! Ezek eddig is be voltak kapcsolva, illetve itt volt a "Shared with you" is (mondjuk annyira szuperlogikus helyen van, hogy eszembe sem jutott).
És mi alapján dönti el, hogy egy fotó szerepeljen itt vagy sem? Konkrétan vannak beszélgetéseim, amikben mondjuk átküldtek 5 fotót, abból egyet kézzel le is mentettem, de az átküldött fotókból csak három szerepel a "Shared with you" alatt (amit lementettem, meg még random két másik).
-
válasz
burgatshow #332927 üzenetére
Az inaktív.
-
Ádám16
addikt
Arról van infó, hogy holnap pontosan mikor lesz event?
Vagy csak egy sajtóanyagot tolnak majd ki? -
ronin79
addikt
válasz
Stauffenberg #332920 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
A Photos app belistázza az iMessage-ben nekem küldött fotókat/videókat a normál camera rollban (anélkül, hogy letölteném is ott vannak egy chat buborékkal megjelölve), de nem találtam semmilyen módot arra, hogy rászűrjek ezekre (csak ezeket listázza). Valahogy megoldható?
Mondjuk kiraknám akár pinned collection-be is, de nem találtam rá lehetőséget (csak arra, amiket én osztottam meg mostanában másokkal, de ennek kevesebb értelmét látom).
-
insyde5
aktív tag
Ilyet miért csinál a Safari?
-
válasz
tuzpenge #332912 üzenetére
Két helyen szükséges az engedély. Egyrészt az iOS-ben a Beállítások/Általános/Kép a képben menüpont alatt:
Másrészt pedig a YouTube prémiumot használva, magának a YouTube appnak a beállításai között is, a Lejátszás menüpontban:
Ha ezek megvannak, akkor félre tudod söpörni.
Ennyit fogsz látni: -
Kbali
nagyúr
válasz
waszabi07 #332904 üzenetére
Sajnos az, hogy titán, nem jelenti azt, hogy nem karcolódhat. A nejemnek az SE-jét sikerült kb az első alkalommal végighúznia egy kerítés alján és a kijelző teteje szépen összekarcolódott (legalább nem kell már annyira vigyáznia). Én bátor voltam, nem tettem a saját 9-esemre (sima alu) fóliát, még nem látok rajta sérülést közel 1,5 év használat után.
-
batai15
félisten
iPhone 15 esetén találkozott már valaki ilyennel? Feleségem telefonja csinálja igaz kb kétszer mióta van neki kb egy éve.
Ide fel töltve nem látom a képen most de nálam imessage /galéria ilyen
Tömörítési hiba lenne ?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
TheBikerider #332909 üzenetére
Mert csak a shortok mennek oda minden más kis változtatható méretű képbe. De azt is kissöpörheted oldalra és akkor egy kis nyíl lesz csak oldalt, nem takar be semmibe.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Kaptam javításra egy Apple iPhone XS (A1920) telefont, aminek látszólag és gyakorlatilag is felrobbant/elfüstölt az akkumulátora (ennek ellenére fizikai sérülés nem látszódik a telefon belsejében).
Túl sok reményt nem fűztem hozzá, de az akkumulátort kivéve, majd hálózati áramra rádugva a telefont megjelent az Apple logó, viszont utána folyamatosan újraindult, nem jutottam tovább.
Próbálkoztam az iTunes alkalmazással is Windowson miután recovery módba tettem a készüléket, de a frissítésnél és a visszaállításnál is ugyanaz volt a jelenség: megjelent az Apple logó, majd töltött egy kicsit és újraindult.
Teljesen kuka a készülék?Köszi a választ.
-
Még mindig nem tudom, hogyan sikerül a kapszulába tenni a YT-ot, mikor suhintok felfelé. Egyszer odamegy, utána már nem.(videót nézek, hallgatok)
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Akkumulátor szeretnék cseréltetni i12 miniben. Veszprémben esetleg valaki megbízható szervizt tapasztalat alapján tudna ajánlani ?
-
esbii22
őstag
A tegnapi sok fotó témámra visszakanyarodva.
Menet közben kiírta a telefon hogy az iPhone tárhely megtelt. Ami azért érdekes mert 4-5 Mb max egy kép, és ebből volt 1200. Sima képek, live photo kikapcsolva. 60 Gb szabad helyem volt.Vajon ez hogy fordulthatott elő? Akkor nem is gondolkodtam, csak gyors bekapcsoltam azt hogy a fotókból csak a miniatűröket tartsa meg a telefont full felbontásban maradjon az icloudban.