Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur #333969 üzenetére
Minden így kezdődik...de sajna a mostani ios-ben a CC-ben már ilyen kerek android koppintás az egész...szerintem is tök sz@rul néz ki. Sokkal jobb volt a régi CC ikon. Remélem én is, hogy nem mennek el ebbe a kerek irányba csak azért hogy valamit változtassanak mert ez így nagyon ocsmány és tiszta android koppintás.....
-
-
zodo
nagyúr
válasz
tuzpenge #333959 üzenetére
És ez a joyroom tokbarát?
Nem nyomja fel a széleit a tok?
Persze, nem nyomja fel a tok.
3 tokom van de egyikkel sincs ilyen gond.
csak sajna a tok és az üveg között van körbe vagy 1-1,5 mm ami nem néz ki túl jól...Ez volt az én bajom is vele, legyintesz oldalról és érzed a rést na meg gyűlik a kosz is abban a résben.
Ennél vagy épphogy hozzáér a tok vagy ~ negyed mm rés van a tok és üveg közt.
Érezni nem érzed és elsőre ránézésre kb. mintha teljesen ki lenne töltve a tok széléig de látni egy apró rést.
Este le fotózom neked ha érdekel. -
Csebesz86
kezdő
Szerintetek ez igaz lehet, hogy az IOS19 ben ilyen kerek ikonok lesznek?
Nagyon nem tetszik remélem majd vissza lehet állítani régi kockára [kép]
-
tuzpenge
őstag
És ez a joyroom tokbarát? Nem nyomja fel a széleit a tok? Mert nekem most mobile origin van fent, ami érzetre és karcállóságra tökéletes (fél év után is úgy siklik rajta az ujjam mint újkorában...semmi tapadás stb), csak sajna a tok és az üveg között van körbe vagy 1-1,5 mm ami nem néz ki túl jól...
-
zodo
nagyúr
válasz
kchris78 #333937 üzenetére
Elsőre én is ilyet, konkrétan ezt vettem a sima 15-re.
Igaz nem kérdeztem rá csak megrendeltem de engem zavar ha tok és üveg szélei közt 1-2mm rés van.
Eddigi telefonjaimon is mindig Aliról vett üveg volt rajtuk, nekem még sosem tört el még egy sem.
Fekete keretnek elvileg nem szabadna takarnia a kijelzőt ha típushoz megfelelőt választasz.
Végül most ez a keretes Joyroom van fent "negyed áron" és hibátlan.
Nem olyan szuper a szerelőkeret mint a Mobile Origin-es de aki már tett fel valaha anélkül annak pláne megfelelő ez is. -
Instabil
lelkes újonc
válasz
TheProb #333923 üzenetére
En minden evben megveszem a prot, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, nem erzem azt hogy valami hianyzik.
Tesztet meg nem nezek, nem az alapjan veszek telefont.
Eleg megnezni az itteni s24 ultra tesztet, “ha mukodik, ne valtoztass” 🤦♂️ iphonera meg azt irtak unalmas, vicc kategoria. -
hardline
senior tag
Sehol nincs. Telefonon iCloud- fióktárhely kezelése- hangjegyzetek- Adatok törlése az icloudból. Így lett törölve 2 napja. Alapesetben 30 napig lenne kukában, de sehol nincsenek. az 50GB felhőből 4GB foglalt, a hangfájlok kb 2GB méretűek voltak összesen, tehát még az sem lehet, hogy kifutottam volna a felhasználható területből. Se telefonon se Mac-ről az iCloud.com-on nem találom, visszaállítani sem lehet, hangjegyzet nincs a visszaállítható listában, csak naptár, jegyzet, stb. Ezért is kérdeztem itt, mert ami eszembe jutott, már megpróbáltam.
Borzalom ez az iCloud szinkron. Miért töröl bármit is bármelyik eszközömről, ha csak a felhőből akarok törölni valamit...
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz
ronin79 #333947 üzenetére
igen, az alapján vettem, köszönöm!
Csak mostanra futottak ki a temus darabok... direkt nem szedtem le róla.. meg volt még belőle de mind eltört valami minimális fizikai behatásra
. Még egy dolog: a mobile origin szerintem tisztább, üvegszerűbb (és az összes nem gagyi azért).
-
Noxy
veterán
válasz
hardline #333945 üzenetére
Itt nézd még meg: [icloud.com]
Adatok visszaállítása
Visszaállíthatja az iCloud Drive‑ról és más appokból az elmúlt 30 napban törölt fájlokat, illetve visszaállíthatja a Naptár, a Kontaktok és a Safari-könyvjelzők egy korábbi verzióját.
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
3 évnyi hangjegyzet volt az iphone-on offline, majd pár hónapja előfizettem az icloud+ra, nem figyeltem és felszinkronizált mindent, pár napja amikor észrevettem letöröltem, mert elég nagy helyet foglalt. Itt jön a probléma, mert letörölte a telefonról is. Nincs törölt fájlok között, sehol nem találom a fájlokat. Van rá mód, hogy visszaszerezzem a hangfelvételeket? ***... aki ezt kitalálta, hogy nem csak a felhőből törli, hanem az eszközökről is... -
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Nézze már meg valaki más is az appstore bol a FILMiC PRO alkalmazást hogy neki felkínálja e az előfizetői opciókat?
Nekem nem ajánlja fel, minden opciót enged használni, és nem vagyok előfizetve.
Előre is köszönöm!
-
esbii22
őstag
válasz
krisi047 #333935 üzenetére
Istyle-t kerüld el szerintem, CareCenter inkább, ha Budapesten keresel szervizt.
TheBikerider: Hiába van egy jól dolgozó megbízható szerviz, ő akkor is csak utángyártott akksit tud beletenni, mivel csak hivatalos szerviz kap gyári akksit.
Persze mérlegelni kell, egy iPhone 8-ba már nem érdemes gyári akksit tenni.
-
-
kchris78
veterán
Megvettem a mobile origin üvegfóliát. Csak ajánlani tudom... Megnézve hogy nincs rajta a fekete keret, egyszerűen nem is értem hogy miért rakják rá azt az idióta fekete csíkot majdnem mindegyik fóliára.. Csökkenti a szélén látható infót - 1-2mmel biztos.. pont elveszi a telefon dizájnosságát (16PM), hogy jól mutat hogy alig van keret, és nem takar ki semmit (funkcionalitás). Plusz pormentesen felrakható... (ami nekem a spigennel sem jött össze)
-
krisi047
senior tag
válasz
TheBikerider #333720 üzenetére
Eddig azt látom, hogy kókány sufni bolt 25-35 ezerért cserél akkut az iPhone 12 miniben, emellett az iStyle szintén 35-ért csinálja, akkor már inkább ők. Persze adja magát a kérdés, hogy megbízhatónak tekinthető szerviz szempontjából?
-
xhege
veterán
válasz
M1995 #333930 üzenetére
Nem vagy egyedül az aggodalmaddal a szoftver miatt. Engem nem zavar a droid irányba történő nyitás, amennyiben marad választási lehetőség. Én pl nem színezgetem az ikonokat, de aki szeretné, annak hajrá. Viszont annak örülnék, ha a régi Apple minőségben és stabilitásban lennének ezek az újdonságok lefejlesztve.
-
Koboldtámadás volt.
(Annyit nem ért, hogy írjak miatta, de ha már így felmerült, akkor tudjátok.)
M1995: ez a része így oké a hsz-nek. -
Van itt aki az Alzától rendelt új telefont premier alkalmával 2024 őszén
Még mindig az a tapasztalat, hogy nem küldenek készüléket hónapokig?
-
M1995
aktív tag
válasz
xhege #333925 üzenetére
Hardveresen csináltak érdekes, jó dolgokat az elmúlt években, én inkább a szoftver miatt aggódom kicsit. Eléggé átszabták pár év alatt és nem mindig előnyére, van ami megszokható, van ami jó, és van ami egyenesen rosszabb.
Évenkénti, 2 évenkénti váltásnak is lehet előnye, aki mindig a legújabbat akarja, mindig garis telója, nem kell akkut cserélni, előzőt garival és jó battery health százalékkal el tudja adni, valami 2 évenkénti szolgáltatói dealben van stb. Most is lehet valakinek ér annyit 15-16 különbség, hogy miért ne, mert pl. kíváncsi az új gombokra, vagy kitalálta makrózni akar, videónál audiomix kisebb újdonságok. 16-ról 17-re ősszel hasonlóan, valakinek érhet annyit pár kisebb változás. Valaki simáról előző Pro-ra, valaki rájött inkább Plus modell üzemidő kell neki stb. Van olyan széles a kínálat, hogy lehet taktikázni igények szerint.Van a másik véglet, pl. én keveset fotózok így mindegy az évenkénti kamera újítás, nyúzok 3-4-5 évig egy telefont akkucserével, utána családban marad, nem vacakolok használtpiaccal, nekem jöhet egy újabb és látványosabb a változás. Mindkét módszernek van előnye.
A státusz szimbólum dolgot pedig nem is értem. Egy alap iPhone 3 évre havi kb. 11 ezer forint költség.
ó, egy kobold az én kommentem lopta el az eurók helyett, biztos tévedés, itt van még egyszer az érdemi része:
"ha kb alig változik valami"
Hát ne is az egy évvel ezelőtti modellhez viszonyíts, aki most váltott pl. 12-ről 16-ra, kapott egy csomó dolgot. Ősszel 17-be végre lecsorog az LTPO kijelző is, amiatt is megszűnhet a sírás. -
-
válasz
TheProb #333923 üzenetére
„Nem látom nagyon értelmét kiadni egy új modellt stricten évente, ha kb alig változik valami.”
Egy ideje már sem a Samsung, sem pedig az Apple nem az előző évi modellek gazdáit célozza meg az adott év új darabjával.
Sokkal inkább célközönség a 3-4 évvel korábbi típus felhasználói köre. Nekik pedig így már van érdemi különbség. -
-
TheProb
veterán
válasz
Instabil #333914 üzenetére
Nincs különösebb hiányérzetem, én arra próbálok utalni, hogy 14 óta sem a 15ben, sem a 16ban emlékeim szerint nem került be olyan fejlesztés, ami miatt elgondolkodás szintjén is megérné a csere. Apple összehasonlítónál sem rémlik olyan paraméter, ami ezt alátámasztaná. De mondom, javítsatok ki, ha tévedek vagy rosszul emlékszek. Az egyetlen, amit hirtelen eszembe jut és tényleg hasznos változás, hogy végre áttértek Type-C-re.
Nem látom nagyon értelmét kiadni egy új modellt stricten évente, ha kb alig változik valami. De ha megnézel pár 16os tesztet, kb mindegyik, ugyan ezek miatt elég vegyes szájízzel zárul.
-
Van valami szélein normálisan lekerekített nem fekette peremes üvegfólia 16PM-ra? Spigen jó lenne, de eléggé vágja az ujjam. Esetleg fekete keretes is jöhet, amennyiben nem takar ki a kijelző szélén körben semennyit....
-
ronin79
addikt
válasz
M1995 #333885 üzenetére
Én a listát még kiegészíteném egy konyhamèrleg ficsörrel
ami igen hasznos lenne, ha már van a "Mèrès" funkció, ami egész pontos amúgy
5 000 € pl. 52-53 gramm (címlettől függően)
És hosszában 1 méter 6 centi (eltérés ami képen látható h szemüveg nélkül lőttem be) de amúgy pontos
Ez igazán hasznos lenne a mindennapokban
-
válasz
TheProb #333910 üzenetére
Huawei-nek is vannak órái, ami ios-el is működik. Vannak elegánsak is köztük. Az akku idő is kb a 10x-ese az Apple Watch hoz képest. Csak egy lehetőség...
Nyilván minél később adod el, annál többet buksz rajta. Ezt neked kell tudnod...
Nézd meg Apple oldalon, hogy mi a különbség a 14PM és a 16PM között például és hogy megéri-e a váltást.Szerintem....
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
iPhone mellé terveznék valamilyen elegánsabb órát, tudtok ajánlani ilyet? Jelenleg egy alap watch SE2-m van, de ez minden csak nem a feltételeknek megfelelő.
Az ultra már talán valahogy kinéz, bár az ára miatt csak ezért nem update-elnék rá. Garminnál van még talán 1-2 óraformájú óra, de azok is vastag cédulával rendelkeznek.
Más:
Jelenleg 14PM-et használok, alapból nem érzem szükségét a váltásnak. Viszont felmerült bennem, hogy lehet most érné meg a váltás, amíg még van rá ~fél év garancia. Aki jobban képben van a használt piaci trendekkel, tudna esetleg tanácsot adni, hogy lehetne értelme még most eladni jobb áron vagy minimális a diffi? Ha ilyen "nyomás" nem lenne rajtam, akkor simán megvárnám, hogy hoz-e végre valami értelmes új feature-t a 17... -
Rob Rob
tag
válasz
TheBikerider #333908 üzenetére
Sxs2000 /1tb, 2000/2000mb/s ami van.
Az 500gb volt 25e
MM-ban vettem garival de ez mindegy is mert ettől még az iphone nem látja minden más igen.
Beledugtam egy noname mentős 64gb pendrive - ot azt látja de kpl mappákat miért nem lehet exportálni hanem csak ömlesztve.?[ Szerkesztve ]
-
-
Rob Rob
tag
-
-
zaskar
senior tag
válasz
Rob Rob #333901 üzenetére
Korábban már írtam, hogy nálam a 15 Pro is válogat. Lehet, hogy nem is maga az SSD a problémás, hanem a ház elektronikája a ludas, mert többféle is van itt itthon (Aliexpress-ről), és van amelyik megy, van amelyik nem. Lehet, hogy a telefon nem tudja rendesen megtáplálni őket? Fogalmam sincs. Mindenesetre iPad-nél nincs ilyen probléma, azokkal rendesen működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest