Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan radio appot iOS ala, ami tamogatja az alabbiakat?
- Custom URL
- Carplay
- Chromecast
- zene felismeres (shazam integracio)
- FLAC supportJelenleg a Eter-t hasznalom, amit szeretek nagyon, de sajna FLAC et nem jatszik. Nalam altalaban a "4Teso" szol (Youventus, Danubius, etc...) aminek van 800k-s FLAC streamje is, igy ha tehetnem , azt hasznalnam.
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm.
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, tudnátok USB A-C Adatkábelt ajánlani? Carplayhez kellene.
-
Instabil
junior tag
válasz
markknight #336335 üzenetére
Ne csinalj ugy, mintha ertenel hozza. 🤓
-
markknight
veterán
-
Doki42
őstag
Hali!
Három napja használom az i16 prót,
éjszaka 6-7% ot merül. Wifi,net, kikapcsolva…
Remélem be áll kisebbre. -
Instabil
junior tag
válasz
markknight #336316 üzenetére
Gondolom neked a gyari az temust jelent..
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklödnék, hogy az iphone 13 kb meddig kap még frissítést? -
havri1
félisten
válasz
markknight #336324 üzenetére
Tudom, en nem használok tokot.
Gyerekeknek kötelezővé tettem, képtelenek vigyázni ra, néha leesik innen onnan. Inkább kerüljön kosz es takarítás időnként, mint kejelzo vagy hatlap csere. -
romero.
lelkes újonc
válasz
markknight #336324 üzenetére
Én is alzából vettem. Igazából azért választottam ezt, mert a belseje pamut, a kameragombot pedig védi a tok, van magán a tokon is ott egy gomb, nincs kivágva mint sok toknál. Csak kicsit csalódtam, hogy nem lóg rá az üvegre egyáltalán. Ugyan ilyen volt a gyári S25 tokom is, az sem lógott rá.. tudom-tudom, hatalmas nagy probléma az életben, túlzottan féltem a telefont
-
markknight
veterán
válasz
romero. #336318 üzenetére
Ez sajnos ilyen és változó, hogy hol mennyire takar. Nekem a gyári clear casem a tetejénél kilátszik, oldalt meg nem. 100% nem kamu, alzából vettem. Plusz az egy olyan tok, hogy alul ha megnyomod a telót akkor recseg ropog a telefon, mert kemény nem puha szilikon. Marhára idegesítő, tele van vele a reddit.
havri1: Az mondjuk fain, csak ha teszel rá egy üvegfóliát, akkor sajnos lesz 1-1,5mm-es kihagyás és ott úgy megragad a por meg a zsebpiszok, hogy nem győzi az ember tisztítani.
-
jack982
senior tag
Mobilfoxnál még tart az akció, de ha rám hallgattok, akkor bármilyen spigen, és nem lesz gond.
-
romero.
lelkes újonc
válasz
markknight #336316 üzenetére
Az egész ilyen körbe
-
-
romero.
lelkes újonc
Ki mennyire elégedett hosszútávon gyári apple szilikon tokkal? Vettem egyet, olcsónak semmiképp sem mondanám, de az kissé illúzióromboló, hogy fentról, a kijelző felől nézve körbe kilátszik a keret végig egy minimális csíkban, nem fed rá teljesen, holott az olcsó gagyi tokok is képesek erre, minimálisan felhajlanak a kijelzőre is, pont annyira hogy az üvegfóliát ne zavarja. Mennyire jut így be a por stb a kerethez?
-
bozsozso
őstag
válasz
havri1 #336311 üzenetére
Rendben, köszönöm. Csak azt nem értem, hogy akkor ez miért külön funkcióként van. Nem merem most kipróbálni nehogy gond legyen és sim nélkül maradjak az ünnepekre. Mármint az átalakítás eSIM-mé funkciót, mert amit én olvastam róla az elvileg elindítja a szolgáltatónál a folyamatot. De mindegy ha még senki nem próbálta így akkor nem eröltetem én sem.
-
havri1
félisten
-
-
atosan
veterán
válasz
burgatshow #336304 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
atosan
veterán
Üdv,
Biztos valahol meg van a fórumon, de nem találtam.
Hol találom az iPhone gyártási évet? Egy XR- ől lenne szó. -
Bondix
aktív tag
válasz
burgatshow #336301 üzenetére
Egy azért fontos mert 70 ezer amit kér érte jó alapotba van doboz nélkül nem karcos fólia van a kijelzőn is.
2022 es kiadású a modell szám alapján és ugye akkor jelent meg.
Így akkor lehetséges, hogy a Tré mobilnal usb csatlakozóval adták még
A c-s a gyors töltő igen és ha én veszem meg külön az 10xy Ft ha szükségem van a gyors töltésre majd.
De ha volt usb kiadású akkor valószínű azzal kapta és nem ő cserélte el és nekem akarja usb-vel eladni.
Mondjuk amúgy is töltöre teszem este mint a telefont így annyira nem fontos csak szeretem azzal venni amivel gyárilag volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest