- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #143753 üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes rákérdezni telefonon - ha napokon belül nem hívnak -, hogy mit látnak, mert lehet rendben, de olyat is írt már valaki, hogy ilyen esetben a csomagváltás...stb. megtörtént, de a rendelést ők sem látták a rendszerben, manuálisan javították utólag. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
icecave #130962 üzenetére
Az e-packra kérdezz rá, nem kéne befolyásolnia a lent írtaknak, akkor kéne, hogy megvonják ha nem fizetted elektronikusan, határidőre a korábbi e-számládat.
Az, hogy néhány szerződésen csomagot váltottál, az lehet hogy a többmobilos magenta kedvezmény elvesztésével járt, csak bizonyos (évjáratú) csomagegyüttesekhez jár.
-
válasz
icecave #129796 üzenetére
Én értem mit akarsz, tehát nem fizikai és esim között váltogatni hanem az esimet rakni hol egyikbe hol másikba. Szerintem meg tudod csinálni, ha a weboldalon tudsz új esim kódot generálni, azt be tudod olvastatni a másik készülékkel és akkor abban használod az esimet. Azt viszont nem tudom hogy hányszor, milyen gyakran lehet új esimet generálni.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
icecave #129793 üzenetére
Pedig a Multisim a megoldás. Meg tudod oldani, hogy kérsz egy Multisimet esim-mel, és ha már nem kell, akkor lemondod, és akkor teszed át a főkártyát az esimes telóba. Egy előfizetés nem lehet egyszerre két sim kártyán multisim nélkül, és nem tudod a fizikai simet és az esimet váltogatni, hogy hol egyik működjön, hol másik. Amint átváltod esimre a fizikai simet, onnantól az megszűnik működni, és már nem lesz soha visszaaktiválható, ha mégis fizikai sim kellene, akkor új sim kártyát kapnál,
-
osonte
őstag
válasz
icecave #127105 üzenetére
Megteheted online, de mindenképp új simet fognak küldeni, nem kell bemenni érte, futár hozza. Használd ki a kedvezmenyeket is: link.
Amennyiben már van meglévő előfizetésed és az mellé akarod, először lépj be az online felületre és úgy váltsd át a dominót, mert így megkapod a több előfizetésre járó havidíj kedvezményt. Figyelj rá, hogy azonos folyószámlán legyen minden. Nekem különvették alapból, de telefonon segítőkészek voltak és összevonták 2 hét alatt.
-
gabyka
aktív tag
válasz
icecave #123964 üzenetére
A németek jellemzően telerakják a kecót wifi-ismétlőkkel, ìgy az amúgy is gyenge szolgáltatás még sz..rabb lesz...és rohadtul nem értik, miért nem megy. Itt nálunk még a ház kameráit is ráakasztották. Gyakorlatilag folyamatosan eldobál a wifi.
Szerződést csak kinti bejelentett lakcímmel tudsz kötni. -
m1lan
őstag
válasz
icecave #121022 üzenetére
Telekom Készülékkedvezménnyel vásárolsz, ilyen esetben ez teljesen normális. A webshop nem kezeli az összevont kedvezményt, ezért csak igényt tudsz leadni rá, amit majd egy ügyintéző rögzít. Nyugodtan hívd a 1414-et, ha sürgős, azzal csak megelőzöd az ő megkeresésüket.
A www.telekom.hu oldalon található kedvezményösszeg tájékoztató jellegű, mely alapján jelezheted, hogy szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, de ez nem minősül konkrét ajánlattételnek. Ezt követően munkatársaink felveszik a kapcsolatot veled és rögzítik a megrendelésedet. Ha a meglévő szolgáltatásaidat szeretnéd egy hűségcsoportba rendezni és ehhez 2 éves hűséget vállalsz a készülékkedvezmény igénybevételéhez, akkor ezt ügyintézőink segítségével intézheted a 1414-es telefonos ügyfélszolgálatunkon. [link] -
dptrsk
Topikgazda
válasz
icecave #119459 üzenetére
1: EU Roamingból olyan hívni, mintha honos helyzetben hálón kívül telefonálnál.
A te példádban a HU->Voda és az EU->Voda hívás azonos díjon lesz, ha a csomagodban korlátlan, akkor EUban is az.Nem tudom milyen évjáratú Mobil XL-ed van.
2:Úgy lenne logikus, hogy ha elfogy többször megtudod rendelni, de ez nem biztos, rákérdeznék chat-en/1414-en
3: igen, szerintem le tudod osztani.
4: Csak olyan szolgáltató hálózatára megy fel, akikkel a Telekom HU partnerszolgáltató.
-
válasz
icecave #99138 üzenetére
Szia,
Simán válthatsz korlátlanra, majd később vissza valamelyik kisebb adatcsomagba (a vállalt minimumot figyelembe véve), naptári havonta egy alkalommal van rá lehetőség.
Régebben én is ugráltam az adatcsomagok között aszerint, hogy melyik hónapban mennyire volt szükségem, csak január óta nem teszem, mert nekem még a 8898 Ft-os korlátlan van és ha leváltanék valamire, majd később vissza korlátlanra, akkor már a 10.000 Ft-os aktiválódna, így pedig összességében nem érné meg. -
MadMancs
veterán
válasz
icecave #75416 üzenetére
Nekem benyelte T. Ugyanígy jártam. Csoportossal fizetek, csak késve jött fizu. Jött sms reggel hogy csoportos beszedés sikertelen. Nosza befizettem T appban másik kártyárol. Aznap délután megjött pénzem erre este csoportos beszedéssel is lekapták. Felhívtam 1430, közölték megvan, de majd csak ha előfizu megszűnik végelszámolásnál tudják figyelembe venni 2 okból. 1, rendszert nem érdekli hogy van plussz, akkor is a teljes összeget szedi le csoportosan. 2, ha csoportost lemondom és a plusszal csökkentett összeget fizetem be ugrott az e-pack kedveznény mert rendszer nem treljesítettnek látja a számlát.
-
ANDROID???
addikt
válasz
icecave #75419 üzenetére
A telekom számlázása erre nem képes, ezért be kell telefonálni, hogy tegyék helyre a szla-t, mert hogy túl lett fizetve és csak a különbözetet fizesd be, vagy küldjenek a különbözetről egy "csekket".
Csak jóváírás fog látszódni szla-n, a túlfizetés nem. Valamiért ez meghaladja a képességeket sajnos, bezzeg, ha a rendszer hülyesége miatt nincs valami fizetve látszatra, akár többször is ki tudják küldeni a fizesd be a "saradat" összeget, természetesen ez visszafelé nem megy -
-
válasz
icecave #65449 üzenetére
2015.08.28. 9 óra 10 perckor felhívott egy ember a Magyar Telekom Nyrt.-től és megkérdezte, hogy akadozik-e a zenelejátszás. Elmondtam neki, hogy 2015.08.27-én délelőtt akadozott a zenelejátszás. Azt az információt közölte, hogy 2015.08.27-én délután (16 óra körül) megcsinálták és próbáljam ki és majd hívnak, hogy jól működik-e. 2015.08.28. óta tesztelem a Korlátlan Music opciót és folyamatosan működik a zenelejátszás, vagyis több órás zenehallgatás közben nem akadozott egyszer sem. Táblagépen és mobiltelefonon is normálisan működik a Korlátlan Music opció úgy, hogy továbbra is 32 kbit/sec sebességre vagyok belassítva, mert a Next XL díjcsomagban lévő 3 GB adatkeret elfogyott.
-
válasz
icecave #65370 üzenetére
2015.08.24. 17 óra 30 perc körül beszéltem a Magyar Telekom Nyrt. ügyintézőjével és szóltam nekik arról, hogy akadozva működik a zenelejátszás. Elismerték, hogy a Spotify valamiért a fő adatkeretet* használja és mivel 32 kbit/sec sebességre vagyok bekorlátozva, ezért akadozik a zenelejátszás. Elvileg tovább vizsgálják a problémát és keresik a hiba okát, hogy miért nem hagyja figyelmen kívül a rendszer azt, hogy elfogyott az adatkeretem és, hogy miért a fő adatkeretet akarja használni a Spotify.
*Fő adatkeret: ez azt az adatkeretet jelenti, ami az előfizetéshez tartozik vagy az előfizetéshez lett pluszban megvásárolva. -
válasz
icecave #65350 üzenetére
Folyamatosan követem az itteni írásaidat, és amikor beszéltem a Magyar Telekom Nyrt. ügyintézőivel, akkor mondtam nekik, hogy nem csak nekem van problémám a Korlátlan Music opcióval, hanem a Mobilarena fórumán más is írt ugyanolyan problémáról, mint ami nekem van. Nem örültem neki, amikor közölték velem, hogy szerintük nincs probléma és úgy csináltak, mintha nálam lenne a hiba (pl. telefont újraindítottam és újratelepítettem a Spotify szoftvert), 72 óra leteltével felhívtam őket és azt közölték, hogy várjam a hívásukat, jelenleg még kivizsgálás alatt van a panaszom. Egyszer hívtak amúgy, amikor 72 órán belül volt a kivizsgálás, de akkor nem tudtam felvenni, de azóta nem próbáltak megint elérni. Voltam 2015.08.23-án a WestEndben és ott is akadozott a zenelejátszás, ez alapján szerintem nem helyfüggő a probléma.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
icecave #65096 üzenetére
Ha opera max-ot használsz esetleg VPN kapcsolatot, hiába forgalmaz a spotify...
te-(Telekom)-VPN(O.Max)-Spotify a kapcsolat.
S a VPN forgalom a nem Spotify szerverrel való forgalom a Telekomnak, mivel a Telekom nem a Spotify szerverrel kommunikál csak a VPN szerverrel... -
-
-
válasz
icecave #65073 üzenetére
"hogy na emberek, értsétek meg, hogy para van, mert ha le is korlátozzák a díjcsomagomban lévő netet, a Spotifynak mennie kellene"
Szerintem ez a lényeg!
Vagyis mondhatnád azt, hogy oké, feltételezzük egy pillanatra, hogy elnetezdet a csomagodat, akkor is a spotify-nak mennie kellene. Tehát nem az a lényeg per pillanat, hogy mi volt, hanem hogy most mivannincs. És a spotify, annak ellenére hogy korlátlan, azaz akkor is mennie kéne, ha elhasználtad a mobilneted, nincs vagyis nem megy. -
válasz
icecave #65067 üzenetére
Várjál én valamit nem értek. Elvileg korlátlan Spotify adatforgalmad van a csomagodban? (Nem mondom, kérdezem, nem tudom mi a csomag tartalma, csak mintha ezt vettem volna ki abból, amit írtál a csomagodról.)
Namost ha így van, akkor viszont tök mindegynek kellene lennie, hogy a fő adatforgalmadat bekorlátozták, mert a Spotify adatforgalmad - mivel korlátlan - nem eshet korlátozás alá. Nem tudom, érted-e a logikámat. Ezt azért szerintem meg kéne kérdezni a T-től. -
válasz
icecave #65041 üzenetére
alakulgat lassan.
Noá; mehet együtt a kupon és a pont.
a linkelt termékre valóban nem engedi beváltani a kupont - erről volt szó korábban is -, de amúgy akciós termékekre is engedi, ezen feltételekkel; minimum 5000 Ft-os tartozék vásárlásra, minden tartozék árából (kivéve: Apple, B&O) -
válasz
icecave #64966 üzenetére
a fordulónapnak lehet köze hozzá technikailag, de az is az ő problémájuk, hogy ilyen van.
azt felejtsék el, hogy a google...stb. szinkronizációkra fogják, legyen az ő bajuk, ha akár közvetve is kihatással lenne rá, de a felhasználó állíthassa be a szinkronizációkat, ahogy akarja.
arra tippelek, hogy a jövő hónapig elhúzzák a dolgot, mert arra van esély, hogy a kivezetésre kerülő díjcsomagok, opciók...stb. kavarnak be, valamit azokkal kapcsolatban szúrtak, de legalábbis siettek el.
némi vigasz, hogy minimálisan kárpótoltak téged, már ez is valami, de nem megoldás.zsoltnyiri; írtam előzőleg is, hogy a like s hivatalosan nem voip képes.
-
válasz
icecave #64957 üzenetére
ennyivel nem engedtem volna el a dolgot...
zsoltnyiri; szia, olyan nincs, hogy lte sebesség, lte hálózat van, a sebesség díjcsomag/opció és egyéb tényező (frekvencia, cella...stb.) függvénye, a like s díjcsomag is lte képes, de csak 10/2 Mbps, a netplusz bővítők esetén viszont ha l vagy felette, akkor adott a maximális 150/50 Mbps. (vannak köztesek is, amiknél 30/10 Mbps)
a like s hivatalosan nem voip képes, a gyakorlatban előfordulhat persze, hogy valakinél/néha működik, de alapozni nem lehet rá.
a bővítő (adott esetben a netplusz l) pedig az alap díjcsomaghoz igazodik, ha az hivatalosan voip képes, akkor a bővítő is, ha viszont nem, akkor az sem teszi azzá.W1; szia, ahogy azt korábban is írtuk neked, nagyjából július közepéig tudtál (volna) nyilatkozni, hogy maradjon, utólag már nem tudsz tenni semmit.
flegga92; netplusz l (1 GB 150/50 Mbps lte), illetve ha díjcsomagot is akarsz módosítani, akkor a move verziók mellé (is) adott az olcsóbb bővíthetőség, de mozaik xs mellé is mehet.
-
válasz
icecave #64918 üzenetére
nálunk is csak néhány (konkrétan 6) napja kezdődött a dolog, addig nem volt gond, a mi oldalunkon pedig nem történ változás, a szolgáltatóén meg nem lett volna még szabad.
én is telefonálgatnék, ha ténylegesen lassítva lenne a net úgy, hogy még ott az 1 GB bővítő teljes kerete - vagy abból bármennyi -, de így nem foglalkozom vele, a hónap végén átdobom azon az előfizetésen is a bővítőt a netplusz megfelelőjére és azzal szerintem megszűnik az anomália.
visszaolvastam, de nem látom hirtelen, milyen díjcsomagod van most, aminek a keretét eszi?Hunt3r22; gondolkodom rajta, mert bármennyire is bejött és szeretem, azért csak használom már bő 8 hónapja és ilyenkor már minimum nagyon keresni szoktam az utódot - előtte az iphone 5s nagyjábál eddig volt meg -, de jelenleg csak egy alternatíva lenne, az iphone 6 plus, más nem jöhet szóba, az új iphone típusok meg a küszöbön, így megpróbálom kibírni még egy kicsit...
ránézek néha a telekom honlapján a 6 plus-ra, elgondolkodom kicsit, aztán türelemre intem magam, de már egyre nehezebb, ilyen tekintetben olyan vagyok néha, mint a gyerekek. -
válasz
icecave #64908 üzenetére
vannak pedig technikai problémák, az asszon által használt előfizetésemre ismét dobták az sms-t, hogy a díjcsomagjában foglalt adatmennyiség elfogyott és lassították - a gyakorlatban szerencsére nem -, de az a gond, hogy 7-én volt a fordulónap, azóta csak a 30 MB fogyott el, ami a move xs díjcsomagban adott, viszont van mellette 1 GB bővítés is, abból még nem is hiányzik;
tudom az okát, az ezen hónap végén kivezetésre kerülő net&roll 1 GB lte bővítő miatt van, de akkor sem normális így, amit a rendszer művel...
nekem szintén move xs, de mellette netplusz l 1 GB bővítő, már leforgalmaztam kicsit a bővítőből is, de semmi probléma, nincs sms sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest