Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz Lehiñito #25640 üzenetére
Ezt már egyszer én is megírtam Neked, amire vissza is válaszoltál, hogy nem találtál ilyen nyomtatott lapot.
Természetesen a Telekom által nyomtatott garanciajegyet is elfogadja (illetve esetedben elfogadná) a Samsung.
Mivel ezt a garanciajegyet automatikusan nyomtatja a rendszer, ezért biztos, hogy készült ilyen. Soulfly842 talán jobban tudja a választ, de feltételezem, ha a szolgáltatói szerződés-példánnyal együtt véletlenül a garanciajegy is továbbításra került a központ felé, akkor archiváláskor észreveszik, és kipostázzák.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
sifarr
senior tag
válasz Lehiñito #25944 üzenetére
Szerintem a márkaszervizben hamarabb megjavítják a készüléked.
Vagy lehet, hogy túl optimista vagyok?
A hamarabb kérdésében teljesen igazad van.
Hiszen ekkor kimarad a szolgáltató teljes ügyintézési része. Szolgáltató helyi ügyfélszolgálata a készüléket beküldi a központba (lehet, csak másnap vagy később), központ a szervizbe, szerviz vissza a központba, központ az eredeti átvevő helyre.
Viszont ha a márkaszerviz nem úgy oldja meg a problémát, ahogy a vevő szeretné, akkor nem kell vele vitatkozni. Irány a szolgáltató. -
Soulfly842
addikt
válasz Lehiñito #25640 üzenetére
Privát ment, ha esetleg már nem olvasnád, de a T-pontok szervizeiben egyébként a számlát ugyanúgy elfogadják a jótállási igényekkor, holott hivatalosan a garanciajegy is szükséges lenne.
Ha ragaszkodsz hozzá, ill. ha a Samsung garanciafutárnál/samsung márkaszerviznél is érvényesíteni akarod a jótállást akkor viszont szükséges a jótállási jegy, az üzletekben szokott lenni 'kézi verziója', seperc alatt kiállítanak neked egy ilyet, ha bebattyogsz egy számlával és személyes iratokkal.
(#26014) Gergi
Tévesen mondták neked. Ugyanaz a tarifakategória. Bár 'félig-meddig bevett' díjcsomag váltás, de minden gond nélkül és kötbér terhelés nélkül kivitelezhető.
(#26162) giigz
A Like díjcsomagokra továbbra is áll a korábbi tézis :
"A díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással), Domino előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés, valamint Like 50 díjcsomagról Like 300 díjcsomagra való áttérés esetén igényelhető. A díjcsomag új előfizetésként itt az interneten, a My T-Mobile-ban valamint T-Pontjainkban és partnereinknél, díjcsomagváltással pedig T-Pontjainkban és partnereinknél vásárolható meg."
Ergo: Arra nem.
De aktiválj mellé egy olyat is amíg hűségidőd van... gyorsan, amíg lehet Gondolj bele, egy családbarát oda-vissza áráért szinte már meg van, h. három számot null' HUF-ért hívj és a percdíjak is jobbak
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Lehiñito #26164 üzenetére
Utaltam a garanciafutárra is Az még jobb... nagyon korrektek, házhoz mennek, csere készüléket biztosítanak és nekem pl. amikor dolgom volt velük 3-4 nap múlva hozták is vissza a készüléket
Ha regisztrálod a samsung oldalán a telódat akkor pár hónap extra jótállást is kapsz az Advance-hoz, ha jól tudom
Odafigyelnek a Samunál a részletekre...
[ Szerkesztve ]
-
-
HXY
addikt
válasz Lehiñito #37035 üzenetére
Akkor valszeg rosszul emlékszem és nekem is 2 év volt, és egy másik hűség miatt lehetett a 3 év, talán a Nokia N73-nál, szintén Vodánál potom összegért.
Manapság sokszor olcsóbb megvenni egy gsm boltban kártyafüggetlenül, mint a szolgáltatónál 2 év hűséggel.
Ráadásul nekem mint régi Telekom előfizető kb. 5%-kal drágábbak a készülékek, mint annak, aki betér hozzájuk újként.
Ennek nem fordítva kellene lennie??? -
nrbii
tag
válasz Lehiñito #42901 üzenetére
Igen, onnantól már tiltják. Én tegnap váltottam ilyen módon le XS-re, és így már az ÁSZF értelmében nem lehetséges a VoIP. Lehet működne, nem próbáltam, de direkt rákérdeztem.
De nem feltétlenül kell leváltani. Kérdezz rá, milyen lehetőséget tudnának ajánlani, nekem pl. adni akartak 1 éven át havi 1000 Ft kedvezményt, azaz 4690-et fizettem volna az S-ért, de 5690 a leforgalmazható. Ott megmaradt volna szerintem a VoIP, mert ugyanolyan régen aktivált S maradt volna, csak lett volna kedvezmény. Sajnos egyéb okok miatt muszáj voltam leváltani, pedig ez elég jó ajánlat lett volna, igaz, csak egy évig.
-
legenda
válasz Lehiñito #69289 üzenetére
szia,
akkor csak otthoni szolgáltatás termékekre lehet beváltani, leírás itt; link
Sayuar; szia, amnyit tudok csak, amennyit a honlapon is kiírtak; link, még az ászf díjszabásos mellékletében sem szerepel, üzletben - vagy esetleg telefon - tudnak bővebb információval szolgálni.
a karácsony előtti rendeléssel és gyors kiszállítással kapcsolatban; akiknél nem volt szükség külön/komolyabb vizsgálatra a hitelképesség kapcsán, azok - ahogy olvastam a kapcsolódó hozzászólásokat -, tényleg gyorsan megkapták.
vwpolopg; utólag az 5s-t bánom kicsit, hogy kihagytam, nekem bejött anno, most vehettem volna családtagnak ajándékba, mert amennyire emlékszem, tetszett neki az enyém anno, de már késő, legalábbis a szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SUPREME7
őstag
válasz Lehiñito #77614 üzenetére
https://www.bookrkids.hu/shop/tablet
Egy átmatricázott Alcatel Pixi 3 7.0 ha minden igaz, legalja hardverrel. Jobban jársz ha veszel egy normál fehér tabletet, és raksz rá gyerekeknek való appokat.
-
legenda
válasz Lehiñito #100352 üzenetére
Szia,
Megkapod, én többször is töltöttem már fel úgy családi előfizetést és mindig megadta a rendszer.
Troy: Szia, Működik, ma is többször beléptem már és használtam.
prozodus: A promóciók direkt úgy vannak kiírva, hogy csak az alkalmazásban aktiválhatók, ezért web felületen nem véletlenül nincs díjmentes 3 GB (sem).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kaba
veterán
válasz Lehiñito #116121 üzenetére
Az otthonira nem vállalsz új hűséget marad a régi tarifa.A telekom fiókodban összevonod az otthonit és a mobil előfizetést.Automatikusan 30%-ot fogsz kapni mindenre,ha valamiért ez nem működne felhívod a 1414-et és az ügyintéző összevonja az otthonit és a mobilt magentába.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Lehiñito #116121 üzenetére
Azért mutat 25% kedvezményt, mobil előfizetésre, mert még 201809-nél régebbi az otthoni díjcsomagod. Ahhoz hogy ma ebből Magenta1-et csinálhass, át kell váltani 201909-esre. Új hűséget nem kell vállalnod az otthonira, csomagot váltani lehet anélkül is.
Kaba: a 25%-os kedvezményből amit a mobilra kap már össze van vonva a szolgáltatás, csak nem olyanja van, ami megfelel a Magenta1 követelményeinek.
V.Stryker: régen volt olyan (mix csomag ahogy írja más is), már több mint 1 éve nem lehet olyat kötni, akinek megvan még az a csomag, az használhatja, de már készüléket sem lehet hozzá venni. Ha korlát kell, marad a dominó és a töltögetés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen