Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok! Kaptam telekom feluletnek kinezo oldalrol de idegen linknek kinezo helyrol felugro ablakot h nyertem samsung s20at! Raadasul hozzaszoltak sokan h koszonik meg orulnek! Ez letezo dolog? Vagy vmi atveres? En nem hiszek az ingyen ebedben, ezert nem fogadtam el! Telekom adott barmikor is ilyen ajandekot?
-
Intel fan11
őstag
Üdv!
Szerintetek arra van lehetőség 15 napon belül ha vettem 1 készüléket 2 év hűségidővel, hogy mégsem tetszik a teló másikat szeretnék. Kicserélik?
-
Intel fan11
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
nov 14én hosszabbítottam, de nem kaptam + 10GB-t. Nem csak új havidíjasra vonatkozik? Engem amúgy nem izgat, mert ezt a havi 6GB-t se használom ki.
-
Intel fan11
őstag
válasz
negroo
üzenetére
Online kedvezményesebb! Boltba összevont magenta1 kedvezményt adnak, de ahhoz magentásnak kell lenned. Mindent átváltani új csomagra. Így azt hiszem 62ezer ft körüli max kedvezmény hozható össze. Ja és nem lehet készülékhűséged! a 2-t pedig nem lehet összevonni!
Itt legalúl írja le, hogy szerezhető össze a készülékkedvezmény.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Szia! Még mindig itt tartasz? Nincs teló?
Amúgy mikor én rendeltem a telót volt lehetőség megadni másik személyt igazolvány számmal aki átveheti rajtam kívül a telefont. Én megadtam a feleségemét, mert tudtam h én nem leszek otthon aznap épp. Teló biztit meg sztem baromság kötni. Manapság már annyi a havidijja, hogy 2 év végére a fél teló árát befizeted! Ha mázlid van nem töröd össze ha meg igen hát így jártál. Többire meg ott a 2 éves gari! -
Intel fan11
őstag
válasz
Grawens
üzenetére
Szerda este rendeltem meg a nokia 7 plust. Csütörtökön megjöttek a papírok szerződések. Átállt a csomag. Péntek délelőtt 9 kor hozta a futár a telót! Gyakorlatilag 1 munkanap alatt lezajlott minden.
Aaron14: Vannak bakik mindenütt. Jártam úgy online rendeléssel más weboldalon, hogy eltelt 1 hét és nem történt semmi. Rájuk telefonáltam. Ja, hát itt van a rendszerbe, de vmiért elkallódott és nem foglalkozott vele senki. Ez milyen duma? elkallódik a rendszerbe??? Na szóval emberek vagyunk, dolgozunk, hibázunk,bakizunk.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Az érdekes, mert van 1 pont, mi szerint nem vonható össze
Érdekes banda ez."Az ajánlatok kizárólag online vásárlás esetén érvényesek, amennyiben a készülékvásárlás 2 éves határozott időtartamú havidíjas előfizetésre történő szerződés megkötéshez, vagy új hűségidő vállalásához kapcsolódik. A készülékkedvezmény Magenta1 extra készülékkedvezménnyel együtt nem vehető igénybe."
-
Intel fan11
őstag
válasz
btudos
üzenetére
Én is így gondoltam, de 1 üzletben 1,5 óra vakarózás után arra jutunk próbáljam meg feladni online a rendelést, de nem garantálják, hogy nem lesz vissza dobva?
KALI: Mármind1 feladtam a rendelést a felület szerint hozzák a készüléket pénteken! Holnapra azért kíváncsi leszek jön-e hívás ennyiért mégsem adják.
-
Intel fan11
őstag
A Probléma az, hogy benn azt mondták próbáljam meg online rendelni, de szerintük nem megy át a rendszeren! A rendelést sikerült feladni. T boltba Magenta 1 extra készülékkedvezményt akartam igénybe venni, ami kbukott, hogy van részletfizetős hűségidős tvm. Online, pedig online extra készülékkedvezmény a neve. Szerintem nem 1 a 2. Eleve most reklámozzák, hogy nov5 és 30 közt van ezaz akció! De kérdem én Boltba nem tudnak erre válaszolni, akkor ki tud?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan, hogy online rendelek vmit x összegért, amit a honlap kínál utána szolnak h nekem ennyiért mégsem tudják nekem biztosítani!
Példa ma voltam benn Tbe hűséget hosszabbítani otthon + mobil. Mobil 2 évet akartam aláírni egy Nokia 7 plussért otthon csak 1 évet. Viszont készülékre nem tudtak magenta1 extrakedvezményt adni, mert van 2 éves tv hűségem aminek fizetem a részletét. Ez kizáró ok állítólag. Online viszont megtudtam rendelni online extra készülékkedvezménnyel. Kérdésem lehet olyan h rámszolnak ennyiért mégsem adják?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ha minden igaz megtaláltam. Van online extra készülékkedvezmény ami nov5- 30ig tart. itt 30140 ftért kapnám meg a nokiát. Meg van a magenta 1 extra készülékkedvezmény ami max 62ezer ft körüli összeg lehet, de ebben le van írva nem lehet készülék tartozásom.
-
Intel fan11
őstag
Üdv!
Nem teljesen vágom mit humbukolt ma nekem egyik ügyintéző, de most Tnél van ezaz extra online kedvezmény + készülékkedvezmény amivel nekem 98ezer ftot enged el a Nokia 7 plusbol így 30240ftért jutnék hozzá. Magentába vagyok és van részletfizetve 1 tvm ami fél időbe jár. És azt mondta szerinte nem jó az online rendszer, mert ekkora kedvezményt nem kaphatok, ha van törlesztőm! Csak tudják már mit kínálnak online. Vagy mi az igazság?
-
Intel fan11
őstag
válasz
borbelyfer
üzenetére
Nem. Belepek a nevemmel ramegyek h huseghosszabbitas es 30ezerert kinalja fel!
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Megint ránéztem a telekom felületemre és novemberben akciózni. Ne várj blackfridayig. Egész novemberbe extra készülékkedvezmény! Most 90ezer helyett 30ezerért adnák a nokia 7 plust. Viszont én kompletten magentában szeretnék hosszabbítani otthoni és mobilt 1ütt. De online felületen csak a mobilt tudom. Ha bemegyek T-be ott is adják ezt az extrakészülék kedvezményt? Felhyvtam ügyintézőt ott 84ezerért kínálta amit online felületen 30ezer!
-
Intel fan11
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Régi csomagom van! Magenta 1es vagyok! Telóm hűség ideje dec 4-én jár le. Az otthoni csomagban a vezetékes teló és a net dec 5-én a tv 2019.12.05. Jelenleg csak a telóhűségidő hosszabbítást látok otthoni csomagét nem.! Ha oda került a sor dec 5ike körül váltok új magentába akkor rám is vonatkozik nem? Meg elvileg ha mondjuk 3 gigás net csomagot kérek akkor duplát fogják adni!
-
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Lehet-e tudni mit tervez black fridayre a telekom! Lejár a hűségídőm. Noki 7 + szeretnék majd venni! Van esély, hogy ettől olcsóbban adják?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Dec 4 illetve dec 5-én jár le a mobil és otthoni szolgáltatásom hűségideje! Szerintetek érdemes lehet black fridayig kivárni? lesznek olcsóbbak a mobilok a jelenleginél? Vagy samu s8 vagy nokia 7+ban gondolkozom. Otthoni szolgáltatásnál nem veszek készüléket!
-
Intel fan11
őstag
-
Intel fan11
őstag
de én választhatnám a legkisebb csomagot is, akkor sem ír kötbért! Felül írja, hogy hűség hosszabbítás, ami azt jelenti nem felmondani akarom és nem csomagot váltani! Szóval nem szegek szerződést. Bár nem teljesen világos most mi van! Voltam benn T-nél igazából a csaj maga ajánlotta az XXL csomagot 3 giga nettel, hogy 2000ftal kevesebbet kéne fizetnem havonta és még több netem lenne! Ja és, hogy akár azonnal válthatnék csak még kivárok!
-
Intel fan11
őstag
Nem ír kötbért! Nem az lehet, hogy lejáróban van az előfizum és már vehetek új telót és hosszabbíthatok?
Amúgy vhol olvastam olyat, hogy a csomag listaárát kell néznem ami nettel 1ütt 11900 ft azt hiszem! Telekom keedvezménnyel meg 7800 ft. Vállalt minimum díjnak pedig 9091 ftot ír! NEXT M aranytárskártyáról váltanék XXL + 3 giga net csomagra!
Amúgy érdekes, mert ha legolcsóbb csomagot választom, akkor sem dob kötbért!
-
Intel fan11
őstag
T-nél nem szóltak semmit. Simán válthattam volna ha úgy gondolom. Csak még kivárok! Otthoni csomagnál szóltak csak, hogy novembert meg kell várnom a hosszabbítással. Egyébként én úgy látom örülnek ha váltok, mert szeretik a régi nem értékesített csomagokat törölni. Inkább kedveznek a komának csak h aktuális csomagokba legyenek!
-
Intel fan11
őstag
Ja értem! Azért érdekes nekem ez a kérdés, mert decbe lejár a hűségidőm és novemberbe szeretnék csomagot váltani. Nekem még régi NEXT M csomagom van ami korlátlan, de a mostani XXL korlátlan csomag olcsóbb jóval mint a jelenlegi. Hogy van ez, mert hűség idő lejárta előtt pár héttel fogok váltani! így, akkor ködbéres leszek?
-
Intel fan11
őstag
Üdv!
Online felületre belépve, ahol mutatja, hogy mennyi az előfizum havidíja nagy számokkal, közvetlen alatta zárójelben ír ilyet, hogy vállalt minimum havidíj! Ez mi lenne? Nekem annó nem kérdeztek ilyen h mennyit vállallok minimum! Előre is köszi a választ!
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Most jó kedvezménnyel tudnék hűséget hosszabbítani a telekomnál! Nokia 7 plust néztem ki. Erről a telóról mi a vélemény? Ezenkívül samsung párti vagyok még. S széria elég drága annyit nem adnék érte A-s meg a J-s sztem rosszabb mint a nokia 7 plus! Vélemény?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Telekom honlapján látom, hogy már van 4 napos autópálya matrica is! Ez mennyibe kerül? Egyébként autópálya matrica weboldalon nem találok csak 10 napost! Hogy van ez?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Erre vki vmit?
-
Intel fan11
őstag
Udv! Hallottam h kapcsolatpontok megszuntek. A meglevot szeptig el kel hasznalni. En mobilparkolasra szeretnem! Hogy tudom beallitani h a pontokbol vonjak? Egyebkent miert szunik meg? Mi lesz helyette?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Ha Domino kártyás telót 1500 ftal töltök fel az 1 évvel meghosszabbítja az aktivitást?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
köszi!

-
Intel fan11
őstag
Üdv! Decemberben vettem 20 havi részletre 1 telót Tnél amit majd márciusban kell elkezdeni fizetni! Kérdésem az lenne, hogy a havi részlet azonos a teló előfizetés folyószámla számával, akkor nincs teendőm csoportos beszedéssel vinni fogják a a havi részletet is? Nekem a mobil előfizut csoportos beszedéssel szedik be a folyószámlaszám alapján!
-
Intel fan11
őstag
Telekom mikor ébred a szilveszteri buliból? Jan 1 óta nem tudok belépni a telekom felületembe. Más betud lépni?
-
Intel fan11
őstag
Ennyi a karácsonyi akció a T-nél idén, hogy vidd és fizesd 2 hónap múlva? Vagy várható valami még?
-
Intel fan11
őstag
T-nél lesz idén is kalendáriumi akciók?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Erre vki vmit?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Decemberben jár le a hűségidőm Huawei telókkal szemezgetek most pont a p8 black fridayes! Tudom senki sem tudja megmondani, hogy mi lesz a kalendáriumi akciókba, de szerintetek érdemes várni vmi nagyobb akcióra vagy vegyem meg a p8-at most? Egyébként p9-et vártam várom, hogy olcsóbb legyen! Most nekem mint meglévő ügyfél 60ezerért kínálják 15 havi részletbe! Nehéz a döntés! Esetleg vki át billentene egy nem vagy egy igen döntés mellé?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Meglévő előfizusra nem vonatkozik a fekete péntek?
-
Intel fan11
őstag
ennyi a blekkfridéj? 10-15 termék ami már el is fogyott? Én azt hittem majd mindent akcióznak! Amúgy lenne 1 kérdésem, Miért van az, hogy 1 meglévő ügyfélnek sokkal drágábban adnak 1 készüléket mint 1 utcáról betérő embernek? Amúgy olyat lehet, hogy nem hosszabbítok lejár a hűségidőm és újat kötök? Szinte negyed annyiért adnak készüléket új ügyfélként!
-
Intel fan11
őstag
mi van már elfogyott minden? semmit se enged fos az egész

-
Intel fan11
őstag
Nagy nehezen bjött ez a blekkfridéj, de vazze ugyanannyié mutat mindent mint eddig! Nagy átverés

-
Intel fan11
őstag
már 1 hete lassan nem tudok belépni a telekom felületbe! Mi az istent csinálnak?
-
Intel fan11
őstag
T-nél hanyadikán lesz ez a black friday?
-
Intel fan11
őstag
ha van 3000 hűségpontom! Azt be lehet számíttatni készülékvásárlásnál?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! 1 napja nem tudok belépni a telekom honlapján a számommal! Mi van velük?
-
Intel fan11
őstag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Igazából nekem nagyon bejön a windows phone! Ios meg az androidot 1 rakás.... tartom! Nem kell baromi sok alkalmazás. Stabil 1szerű jó rendszer. Szeretem. + Annó Nokia párti voltam mindig nokiaim voltak! De hát kinek a pap kinek a paplan! Végülis a lényeg most lumia 735öm van ! Karácsony előtt jár le a hűségidőm addig mindenképp kivárok, de mire cseréljem le a jó öreg 735-öt?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Lumia 950-hez amit adnak dokkolót az mire jó? ÉS abban mi a poén, hogy dokkolóval 117ezer! Dokkoló nélkül meg 137ezer?
-
Intel fan11
őstag
üdv! Mobil számlám ezután csoportos beszedéssel szeretném fizetni! Bankomnak adtam felhatalmazást rá! Szolgáltatót is meg kell keresnem vagy, hogy működik ez? Asszem Otthoninál csak banknál adtam meg felhatalmazást! Csak nem emlékszem pontosan!
-
Intel fan11
őstag
-
Intel fan11
őstag
Üdv! A napokban reklamáltam, hogy kevesellem a mostani mobil számlám, mivel volt 2 mobilparkolásom is! Most tudtam letölteni a részletes számlát. Ebben benne van a 2 mobilparkolás, de kapcsolat program kedvezmény címen nem kellett kifizetni! Ez most vmi karácsonyi ajándék vagy a kapcsolat pontjaimből önhatalmúlag levontak és úgy van ez a kedvezmény?
-
Intel fan11
őstag
üdv! Elég gyorsan már ma megkaptam a mobil számlám! Legalábbis a befizetendő összeget már látom! Volt Novemberbe 2 mobilparkolásom is!, de úgy látom az összegből h azt nem számlázták ki! Ez, hogy lehet?
-
-
Intel fan11
őstag
Magenta1es csomagban nextM aranytárskártyás csomagom van! Elvileg korlátlan tv és film opció jár a csomaghoz! Hogy tudom ezt windows phonennal használni? Lumia 735ös telóm van! előre is köszi a választ!
-
Intel fan11
őstag
Ha van vezetékes telefonod, akkor arról hívd a kék számokat, mert telekomnál az ingyenes! Egyébként abban 1etértek veled, hogy nem hívják fel a figyelmed arra h igen is ez fizetős! Ott a Telekom NEXT M díjcsomag hirdetik h belföldi telefonálás ingyenes, a kék szám nem belföldi?? És nem néztem utána csak a számlán láttam a + 1500 ftot! De már megtanulhattuk volna, hogy apró betűben van a kutya elásva! Apropó Nem neveznék Bankot! Ugyebár kormányunk eltal 150ezer ftig ingyenes a készpénzfelvétel! De közben kaptam 1 kedvező csomagot, melyben összeghatár nélkül havi 2 tranzakció ingyenes! örültem is! Vettem fel 200ezer ftot! Látom a banki kivonaton kártya tranzakciós díj! Fel is hívtam a bankot ez mi? És elmondták! Mivel én igénybe vettem a 150ezres kormány által előírt pénz felvételt csak addig ingyenes! Le kell mondani az ingyenes kézpénz felvételt, hogy az ő hirdetményül éljen, mivel a kormány elírás erősebb! Ez is vicc amúgy ha ők adnak ingyenesen 200ezret azzal betartják a kormány követelését is! Mind1 rájuk hagytam és lemondtam a nyilatkozatot a 150ezres készpénz felvételről! Szóval ennyit a szolgáltatókról és bankokról nagyon résen kell lenni és bújni az apró betűt!
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
már azt az okot nem rtem, hogy 3150 ftot fizetek 1 vezetékes telóért amiről mindent hívhatok 10es meg 1 mobil amiről megszívat a kék szám ! Tiszta vicc

-
Intel fan11
őstag
Üdv! Most váltottam Magenta 1 csomagra amiben aranytárskártyás Next M díjcsomagom van! Miért van az, hogy a kék számok nem számítanak alapdíjas hívásnak tehát 35 ft/ percet felszámolnak? De viszont állítólag az otthoni hoppá + díjcsomagban viszont nem! Sztem a kék szám nem számít emelt díjasnak szóval pici átverést érzek főleg úgy, hogy 1500 ftot kiszámláztak +ba a kék szám miatt!! Hogy van ez??
-
Intel fan11
őstag
Üdv. T-homeosok vagyunk. a Vezetékes vonalhoz vezeték nélküli telefon van kötve. A kérdésem az lenne létezike olyan vezeték nélküli vezetékes telefon amire headsetet lehet kötni?
-
Intel fan11
őstag
Mi tortent a tmobil honlapjan nem tudok belepni a tell szamommal se számítógépről se telo approl?
-
Intel fan11
őstag
ÜDV. T-mobilnál next s díjcsomagom van. elvileg 30ast korlátlanul hívok! Ha az illető kinn van németben akkor is?
-
Intel fan11
őstag
Van még rajtam kívül olyan aki karácsony előtt vett előfizus telót és még mindig nem kapta meg az ajándék külső akumlátort? Nekem azt mondták 15-e után fogják küldeni de azért bőven eltelt már 15!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy mikor én rendeltem a telót volt lehetőség megadni másik személyt igazolvány számmal aki átveheti rajtam kívül a telefont. Én megadtam a feleségemét, mert tudtam h én nem leszek otthon aznap épp. Teló biztit meg sztem baromság kötni. Manapság már annyi a havidijja, hogy 2 év végére a fél teló árát befizeted! Ha mázlid van nem töröd össze ha meg igen hát így jártál. Többire meg ott a 2 éves gari!
Érdekes banda ez.