Hirdetés
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
üdv, htc touch hd-m van, tegnap váltottam médiamánia M csomagra, azonban a MobilTV szolgáltatást még mindig nem tudom használni. azt írja a készülékem nem alkalmas rá. kérdésem hogy valóban nem alkalmas a touch hd (amit kétlek) vagy csak nincs felinstallálva valami, amit a t-mobile gyárilag felrak az általuk forgalmazott készülékekre? ez utóbbi esetben le tudom tölteni a szoftvert valahonnan, vagy irány egy t-pont, ahol köztudott hogy nem értenek semmihez? továbbá ha megoldható hogy egy t-mobile-os, aki hasonló winmo-s készüléket használ leírná hogy neki mi van beállítva a T-Mobile NET GPRS kapcsolatnál proxy ip-knek és portoknak (HTTP, WAP stb) azért hálás lennék! (nekem jelenleg csak a WAPhoz van beírva a 212.51.126.2:8080) köszönöm!
-
Onderon
senior tag
igen. na most ezzel az a gond, hogy így nem megy a htc weather update csak ha a wap-hoz ez van írva WAP 212.51.126.2 : 8080. vagy semmi. tegnap ügyfélszolgálaton pedig azt mondta a hölgy, aki egyeztetett a műszakis kollégával, hogy a HTTP-hez írjak 212.51.126.2 : 8080-at na úgy meg kb semmi nem megy majd miután beszéltem megint egy műszakis kollégával, aki szintén ugyanezt mondta, de hozzátette, hogy ne a T-MOBILE NET GPRS-t használjam, hanem a T-MOBILE WAP GPRS-t.
amúgy T-MOBILE NET GPRS proxy beállítások nélkül is megy, mind a web, mind a htc weather, viszont proxy nélkül a MobilTV-re nem hogy azt írja hogy nem alkalmas a készülék, hanem hogy nincs is ilyen előfizetésem. teljes káosz.
kösz, hogy utánanéztél, de a dokukat már én is letöltöttem. nem is egyet. van amelyikben teljesen mást írnak, hol :80 a port, hol :8080 stb.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz CsuRi101 #2208 üzenetére
de ugye mindenki érzi, hogy ez hülyeség és elég sok fogyasztóvédelmi problémát felvet? mi az hogy a T-s telefonokra optimalizálják a MobilTV-t? kb két kattintás és beállítás kérdése kéne legyen az egész. vagy rosszabb esetben egy .cab amit fel kell installálni. nevetségesen béna bagázs ez.
-
Onderon
senior tag
válasz stichus #2211 üzenetére
pölö hogy nincs feltüntetve, hogy csak a náluk vásárolt készüléken működik. pölö hogy 4szer beszéltem velük és nem szóltak. pölö hogy a műszakis ember, akinek érteni kéne hozzá, is azt mondta hogy az ip-t és a portot rosszul állítottam be, állítsam be és működni fog, mert semmilyen extra szoftver nem kell hozzá. vissza lehet hallgatni a beszélgetésünket
-
Onderon
senior tag
válasz islorinc #2248 üzenetére
ez a t-mobile streaming gyanús nekem. rémlik e66-omról ilyen, de most touch hd-n nincs. valamilyen ötlet winmo-s beállításra?
lehet én fogalmazok rosszul, de továbbra is félreértitek amit írok arra gondoltam bemegyek t-mobile-hoz, szépen megmutatom nekik a telefonom imei számát, ők ezt felviszik a rendszerbe és máris használhatom a telefonom. nem akarok én átiratni semmit.
-
Onderon
senior tag
odáig jutottam, hogy semeddig a T-mobile Streaming beállítása csak annyiban különbözik a sima WAP GRPS-től, hogy nincs proxy (a pdf szerint). beállítottam, a streaming media-ban alapértelmezett kapcsolatnak is, de persze nem változott semmi. realplayerrel még nem próbáltam.
-
Onderon
senior tag
ha szó szerint, 100%-ban felajánlotta akkor hivatkozz a beszélgetésre és hallgassák vissza, ugyanis minden ami elhangzik az hivatalos ajánlattételnek minősül. nekem pár éve ezért járt net kedvezmény. felhívtam, csaj azt mondta megkaphatom persze, megkaptam a számlát, nem volt rajta, felhívtam őket, kérdőre vontam, kérdezték ki mondta hogy ez jár nekem, mondtam, pillanat egyeztetek egy vezetővel, megtörént és megkaptam utólag és visszamenőleg is. igaz ez t-home, de gondolom hasonlóan kell működniük.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Padló K.O #2271 üzenetére
nekem két internet előfizetést sikerült összehozniuk egy telefonszámra, senki nem értette hogyan, mert technikailag ez elképzelhetetlen (ők mondták). ment is a tanakodás hogy oldják meg, de csak sikerült. nem hinném, hogy bármi megoldhatatlan lenne, csak tudni kell megoldani.
-
Onderon
senior tag
továbbra sem sikerül megoldani a mobil tv-zést nem t-mobilnál vásárolt winmo készüléken, igen bosszantó
-
Onderon
senior tag
üdv! mivel nem t-nél vett telefonom van (touch hd) a mobiltv-nél a browseres linkekkel tudom csak használni a szolgáltatást. érdekelne hogy a csatornák linkjei (pl: rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp) ugyanazok még mindig? mert nálam most éppen nem akaródzik menni, de nem tudom net/proxy beállítás problem-e (a net amúgy megy) vagy a linkek változtak meg mióta más csatornák és csomagok lettek? valakinek ha volna kedve és kompetens az új csatornák eléréseit is bepötyöghetné! köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Üdv!
Ha már szóba került a MobilTV, nincs valakinek némi belső info-ja arról, hogy iPhone-nal mikor lesz használható? Németországban természetesen ez is megoldott, nálunk miért ilyen nehéz?
MobileTV auf dem iPhone 3G/3GS
Für das iPhone 3G/3GS gibt es eine spezielle MobileTV App. Diese kann im App Store unter „Unterhaltung“ kostenlos heruntergeladen werden.[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Üdv! Olyankor mi a teendő, ha a T-mobile nem cseréli a 3 napon belül visszavitt iphone 4-et ami pixelhibás? Fogyasztóvédelem, vagy egyenesen az Apple-nek írjak?
-
Onderon
senior tag
válasz #40993792 #8866 üzenetére
Május 25-én megvettem, hétvégén észleltem, hétfőn (május 30.) levittem, ez ugye 3 munkanap. Szervizesnek T-pontban megmutat, aki 30szor elmondta hogy 1 pixelhiba miatt nem fogják cserélni, de én azért kértem hogy küldjük el. Látta ő is a pixelhibát, megnézte "mikroszkóp" alatt, zöld színű, én kéknek láttam. Kitölti a jegyzőkönyvet a 3 munkanapon belüli garanciális csere igényhez. a hiba leírása: bal alsó sarokban egy folyamatosan világító pixelhiba látható zárójelben nagyjából a helyzete hogy hol is van. ennyi, tegnap (júni 9.) sms hogy mehetek a készülékért, bent pedig közli velem az ember hogy nem cserélték, a munkalapon az indok: hiba nem tapasztalható. felcsesztem az agyam, felhívtam egy hivatalos apple reseller szervizét, ahol közölték hogy 1 pixelhiba is azonnali csere apple-nél, úgyhogy úgy gondolom igazam van.
poén kedvéért lefényképeztem nagyítón keresztül a pixelhibámat: íme. szerintem jól látszik.
-
Onderon
senior tag
válasz Onderon #8867 üzenetére
fejlemény, hátha valakit érdekel: elvittem a telefont a budafoki útra, ahol sem a szervizes, sem az üzletvezető nem látta a pixelhibámat, még nagyító alatt sem. gondolom sasszemem lehet, vagy titkon valamilyen implantátumom, mivel én még félméterről is simán látom. volt olyan 1 órás vitánk, többször néztek hülyének és állítottak valótlant. kiváncsi vagyok milyen indokkal küldik most vissza a telefonom...
-
Onderon
senior tag
2013. május 27-én jár le a két év hűségem, így már alig vártam, hogy új készüléket vehessek a 6 hónapos kedvezménnyel már november 27-én, erre ma közli velem az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy ezen módosítottak október közepén és már nem 6 hónap, hanem csak 3, így további 3 hónapot kell várnom. Van erre vonatkozólag bármilyen hivatalos dokumentum online? Próbáltam keresni, de nem találtam. Vagy ez az egész csak fű alatt megy? Ha októberben a telefonos ügyfélszolgálat többször is közölte velem, hogy biztosan november 27-én vehetek telefont, az nem minősül ajánlattételnek amit be kell tartani? nevetséges, hogy még nekem kell könyörögnöm, hogy had költsem el náluk a pénzem, ráadásul nagyobb díjcsomagba lépnék valószínüleg, és a telefon sem olcsó, továbbá újabb 2 hosszú évre eladnám nekik a lelkem, de nem, várjak még 3 hónapot...
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz #40993792 #21932 üzenetére
tény, hogy van abban valami, amit mondasz. csak direkt többször rákérdeztem, hogy tuti? biztos? és azt a választ kaptam igen, november 27-én vehetek telefont. erre most meg nem. lehet csak részlehajlóan akarok belemagyarázni ebbe némi ajánlat tevést, de valahol úgy érzem nekem is igazam van.
-
Onderon
senior tag
válasz anonymus89 #32746 üzenetére
ugyanígy jártam, lemondod a net&roll-t akkor kikapcsolja a rendszer teljesen az interneted és ügyfélszolgálaton (telefonos vagy személyes) kell visszakapcsoltatni azt, ami alapból a csomaghoz jár. vicc. persze erről sehol semmi info, én is csak lestem, hogy hová lett netem. azt hittem rendszerhiba van. most meg jön ez a VOIP tiltás, aminél nagyobb köcsögséget én még nem is hallottam. szép lassan vágja maga alatt a fát nálam a telekom.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
-
Onderon
senior tag
megelégeltem, hogy havi tizenezreket fizetek a t-mobile-nak, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon most, hogy díjcsomagot váltsak, ha már lehet (mozaik L-em van most). fel is hívtam őket tegnap, egy egész értelmes nőt sikerült kifognom hála az égnek. azzal nyitott, hogy mivel platina ügyfél vagyok, ezért havi 2000 Ft-ot el tud engedni a díjcsomagom árából, ez ugye 11890ft helyett 9890ft lenne 1 évig és ez *fanfárok* 24ezer ft megtakarítás egy évben. mondtam, hogy igen, köszönöm, de ha lemegyek mozaik S-be és kérek rá net&go LTE opciót akkor 1.5gb internet mellé lebeszélhetek kb 160 percet, ami nekem mostanában több, mint elég. manapság már nem divat mobilon beszélni, üzenetet küldeni pedig interneten a legegyszerűbb, így havi 6400ft-ot fizetnék, ami ugye jóval több megtakarítás, az általa felajánlottnál. a VOIP úgy néz ki valóban tiltva lesz, bár azt mondta ez még nem biztos, hogy november 1-től. nagyjából ennyi, váltani lehet, bármire, felmondani nem. és ne felejtsétek el, hogy az értesítéstől számított 15 napon belül csak.
-
Onderon
senior tag
nem hinném hogy ez így kivédhető lesz. a limitbővítő opció nem a díjcsomag része, nem lehet hűséget kötni, emiatt ez havonta megújuló kiegészítő csomag, ami szerintem azt eredményezi, hogyha elkezdik blokkolni a vibert és a skype-ot, mint voip szolgáltatást, akkor elkezdik blokkolni és kész.
-
Onderon
senior tag
nyugati országokban is vannak csomagok, amikben tiltva van a voip. nem a magyar telekom találja fel a spanyolviaszt (persze ettől még nem értek vele egyet)
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
nem tudom volt-e már, ne haragudjatok nincs kedvem végigolvasni az összes hozzászólást:
aki társkártyás áron szeretne Next S előfizetést, annak megoldás lehet, ha van otthoni telekom szolgáltatás (internet/tv/telefon) és az legalább arany fokozattal rendelkezik. ez esetben a t-home-os előfizetésére igényelhet társkártyát, ami lehet a jelenlegi egyetlen előfizetése is akár.
-
Onderon
senior tag
üdv, Next S-ben most végül korlátozva lett a VoIP alapú kommunikáció? Sehol nem találok erről információt a telekom honlapján.
-
Onderon
senior tag
válasz Onderon #34897 üzenetére
Közben felhívtam a 1430-at, azt a választ kaptam, hogy mindenképpen tiltva lesz az S-es csomagokban a VoIP, függetlenül attól mikor lett rá előfizetve. Arra viszont egyelőre nem tudnak választ adni, hogy az iPhone-ok esetében a Facetime tiltva lesz-e. Van rá esély, hogy nem, hiszen az a telefon egy funkciójának a tiltása lenne, aminek úgy gondolom az Apple sem örülne.
-
Onderon
senior tag
most hogy van ez a tiltott VoIP? Mozaik S csomaggal vígan beszéltem az előbb Viberen.
(#35020) Nescafé: úgy tudtam november 1-től lesz tiltva.
(#35022) blueye: azután váltottam, hogy kijöttek az új feltételek, kb 2 hete max
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen